Gyűlöletkommentek 2010-ből

  2010. december 24. - Winkler Róbert

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Így kínozzák az utángyártott lámpákat Tajvanon
2015-06-12 11:07:30

Az Eagle Eyes nem számít nagy gyárnak Tajvani viszonylatban, de még a sziget déli részén, Tajnan városában

Néhány megfigyelés az új fényezési trendekről
2015-05-26 17:52:20

A China Airlines Tajvanból Frankfurtba késett másfél órát, így buktam a budapesti csatlakozást. Az ölembe

Cuki cicák a gumigyári klotyóban
2015-05-22 17:46:25

Ránk szakadt a monszun, amit Tajvanon nagyon vártak, mert a száraz évszak nem csak száraz volt, de hosszú is.

Felkúrták az agyam Tajvanon
2015-05-21 15:52:45

Konfuciánus szentély a Vacron-központ kerítésénél Ma a sokadik dashcam-céget látogattam meg a Taitra

i hate you-1

Utólag végignézve a kimoderált kommentek folyamán rengeteg hozzászólásnál már nehéz kibogarászni, miért is irtottuk ki. Persze ha valamelyikünk duplázást lát, kiveszi, akárcsak a duplázást követő „rohadt kurva blog motor!” - kifakadásokat. Ezek természetesen nem jelentik a hozzászóló kimoderálását, csak év végén lesz nehezebb kibogarászni az érdekeseket.

 

Csodálatos, amikor egy-egy troll időnként lebukik, ebből a szempontból alapmű Szily kolléga Egy dunántúli troll élete című munkája. Troll nálunk is bukott már le. Insider nem ott követett el hibát, hogy túl sok információt közölt volna magáról a Blog.hu-adatlapján, vagy a valódi emailcímével regisztrált volna. Csak egyszerűen nem bírt a vérével, és egy rakás belterjes információval menőzött, végül nem volt nehéz összerakni, hogy ezeket a dolgokat ebben a leosztásban csak ő tudhatja. Őt ki se kellett moderálni, csak annyit írtunk, köszönjük, Pista, és megszűnt magától. Utólag már azt mondom, kár érte, mert bár kimoderált gyűlöletkommentből összegyűlt havi 20-30-40 darab, kevés az igazán szórakoztató. Azok pedig szinte kizárólag a Totalcar háztáji trolljától, Ubultól származnak, aki a trollmesterség lényegéből fakadóan gyakrabban váltogatja művésznevét, mint Prince, de ugyanolyan húzósak a számai.

Most pedig nézzük a Totalcar 2010-ben kimoderált kommentjeit, melyek bizonyos szempontból afféle éves összefoglalónak is tekinthetők. Ha mi akarnánk összefoglalni az évet, nem biztos, hogy ezeket a cikkeket választjuk, de ezt a válogatást gyakorlatilag Ubul készítette – amin Ubul felkúrta magát, bekerült. Először jöjjenek hát az év gyűlöletkommentjei, bónusznak pedig az a néhány gyűlöletlevél, ami közlésre érdemes.

Legnagyobb 2010-es projektünk a rabszolgakeresés volt: nyílt pályázatot hirdettünk egy nem túl hálás pozíció betöltésére. Ez természetesen mérhetetlenül irritált bizonyos olvasókat. Mi viszont legalább megtaláltuk az igazi kincset, Telós Bandit, aki hamar szerzővé küzdötte fel magát, és a nyáron már maga is kivívta a trollok haragját azzal, hogy Amerikában nulla dollárért nem V8-as nagyvasat vett. Februárban persze ez a projekt még sehol nem volt.

2010.02.05. 21:23 vércseharcsa

A nevem Dzseremi Klárkszon!

Áj szeretem totálkár veri mács bikóz ti egyáltalán nem lopni "felső sebesség", avagy szlengiül "csúcs cucc"-ok című műsor. Ból. Én lenni lidle kis tapló angol, szeretnék tu lörn from tőletek, bikóz ti annyira eredetiek vagytok, hogy mingyár összeszarom magam. A szeretetkesztősgéi atmoszfír kell lenni önyöknyé csudajó, hiszeny önyök tu bí szediszfájd önmagukkal veri mács. Ez kiderülnyi önök áradozásából. Eddig viccesen. Most komolyan.

Szánalom a köbön vagytok főleg ezzel az apukánk nem protzsált be senkit.

Ja!!!!! Dehogyis áááá nem. Igaz ami igaz a 3 hónap próbaidő után beígért bejelentett munkahely az csábító. Ez ugye azt is jelenti, hogy a három hónap próbaidő az nem bejelentett! Ugye?! MAúgy legyen internet is otthon, hogy azt ne kelljen fizetnetek. Szánalmasak vagytok a 3452623848848383.-on

A "papánk minket nem protezsált sehova"faszságot meg hagyjátok. Annyira lúzer duma, hogy még egy jót okádni sem érdemes rá. Szerintem dugjatok fel magatoknak egy beüzemelt önindítót és kapcsoljátok be.

Kis buzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010.02.05. 22:01 UnvincibleUbul

nézd mag a szótárat loser, aztán talán nem vágnak ki a dublini transzfernél, kiscsíra. Fél kézzel a seggemben jobban képben vagyok egy magadfajta tirpáknál :D Csak a szalonnyázókés, meg az a levakarhatatlan lábszag marad meg az óhazából, de még mindig eladhatod magad koszos seggű poláknak.

2010.02.05. 22:02 pet77

@UnvincibleUbul:
Igazad van, inkább szabolcsot akartam mondani...
Dublinról letettél????
Igazán menő hely pedig!!!
Egyébként mi van veled???
Semmi kurvaanyázás...basszalakmeg....stb.??????
Kezdek csalódni benned UbUL!!!!!

2010.02.05. 22:22 domi0318

@pet77:
hát kérj! vagy kérek én! úgyis van már a telefonomban egypár ember aki a "Balfasz hív, ne vedd fel" bejegyzésre hallgat, az e-mailben meg auto spamre teszem. de Dublinból drága a hazatelefonálás, ha pedig Neked van igazad, és egy pattanásos wannabe kis idióta, akkor úgysincs elég pénz a kártyáján, hogy felhívjon! "gyáva népnek nincs hazája!" ezért homályos az ő identitása is :)

Fejétől bűzlik a hal
2010.02.27. 14:49 873ujr3rk

na majd jön végre a jobbik és a gárda és kivégzik az efféle cigányzsidókat.

remélem tudjátok, hogy a fidesz meg az mszp teljesen egyforma és az orbán sosem dolgozott még sehol és a soros pénzelte! az ő kezük van ebben is. szavazz te is a jobbikra mert ők még sosem voltak hatalomban, szóval biztos hogy becsületesek.

ui.: az lmp az meg az szdsz.

Csikós domsjői kalandját szerették az olvasók. Tízezrek várták a posztokat, időnként késő éjszakába nyúlóan is. Kivéve egy olvasót, a Csikósgyűlölő Trollt, aki a legkülönfélébb álneveken bizonygatta, mennyire

Kedvenc részem az, amikor azt bizonygatja, hogy ő már az elején megmondta, hogy nem fog tudni lábon hazajönni a Ponton, csak az még négy nickkel előbb volt.

Megjött a diagnózis a motorról
2010.03.10. 12:52 totalkaros holtponty

@Alf:
de ez meg veletlenul sem jott haza a sajat laban. Es meg veletlenul sem Csikos miatt erte el a Magyar foldet!Neki volt ehhez a legkevesebb koze. most utolag pedig a legtobb. gondolom a kiallitason meg tenyleg csak o villog vele majd. szep munka volt Zsozso! polobol majd vehetek toled? dragabban is erdekelne!

Ubult mérhetetlenül irritálja, ha Ender kolléga Mercedessel jár az egyetemre. Furcsa, hogy nem tudja, hogyan kell írni a losert, ami egyébként valódi troll-típushiba. Talán ezzel is jelezni akarta, hogy ő nem is Ubul, csak 100%pure carfan, de hiába.

2010.03.15. 08:28 100%pure carfan

egy seggfej vagy ender, a bende meg egy nyomorult szarházi, azt se vedd komolyan amit kérdez, ki nem szarja le hogy egyik nap ilyen baromság jut eszébe hogy az ilyet márpedig meg KELL venned? Mert a barom azon röhög jót ha megveszed hogy mekkorát szívsz. A hülye buzinak páros lábbal rúgtam volna a hasába, nemhogy bólogassak a marhaságára. Ekkora loosert, mint te öregem. gratula.

Íme, egy érdekesség: Ubul annyira mérges lett, hogy jól írta a losert. De nem tudjuk, melyikünk a retardált eszement gyógyíthatatlan monomániával.

Nincs mit ragozni: ez a legalja 2010.03.23. 13:24 100%pure carfan

a nyál TC-sek megint hívták az ávót meg a cenzné urát. szvsz még mindig köcsögök vagytok, egy loser balfasz cégvezetővel meg egy pár született barom cikkíróval, amiből az egyik egy tót geci a másik retardált eszement gyógyíthatatlan monomániával.

DE

@Ciri:
ez akkor se tartozik ide, sokkal szarabbul is kijöhetett volna egy szellemileg sérültel, az elég nagy balhé lenne mindenkinek. Ez van ember. Legközelebb majd minden sikerül, másrészt felelőtlenség gyereket vállalni erre a helyre én nem baszok ki a saját gyerekemmel ennyire inkább még várok 1-2 évet.

Ezt a márciust pokolian az Ismeretlen Csikósgyűlölő, aki annyira rettenetes módon gyűlöli a Csikóst, hogy a jelek szerint szabadságot vett ki, hogy éjt nappallá téve fröcsöghessen. Komolyan, jojózik a szemem, amíg a gördítősávon tekerem a ponty ledobta a láncot, totalcaros holtponty, Mercedesantiq, Trotty Ponty és hasonszőrű társainak hozzászólásait. A Csikós vitatja azt a moderálási elvemet, hogy ha valaki láthatóan troll, kúrjuk ki azonnal örökre. A Csikós sajnos szeretné megnevelni a trollt, és egyesével törölgeti a kommenteket, amivel engem szivat meg, hogy ilyenkor év végén szó szerint százasával kell átfutnom ugyanannak a kreténnek a nem is vicces nyűglődéseit. Ubul legalább szórakoztató, ez a nóném Csikósgyűlölő pokoli fárasztó. De a teljesítménye, már ami a mennyiséget illeti, valóban impresszív.

A finn kamionos összetörte a félig magyar, félig svéd Mercedest - újabb fejlemények! 2010.03.05. 02:57 hair is on ford

Tisztelt Forumozok es bloggerek!

Olvastam ezt a tortenetet meg az elejen amikor meg csak annyirol szolt ,hogy egy total vadidegen hetkoznapi ember a veteran autok iranti vagyabol adodoan kiszurt az aukcios oldalon egy 48 eves Mercedest. Eddig minden rendben is van. Innentol kezdve viszont en azon hozzaszolok egyike leszek a tobbiek szemeben aki antipatiat fog kivaltani szemelyes velemenyevel. Nem szandekosan teszem es biztos ,hogy nem is olvasom ezt majd tovabb mert biztos ,hogy ez lesz az elso reakciok egyike irasomra,hogy ha nem tetszik nem kell olvasni. Nem is fogom. A lenyegre terve: Szereny sajat velemenyem szerint tobb mint nevetseges az, hogy emberek sokasaganak az a legfontosabb elfoglaltsaga, hogy valosag show szeruen kovessek egy atlag ember totalisan jelentektelen baromsagat. Szeretem en is az autokat es a regi autokat alapban. De ez az egesz sztori mar lassan nem is errol szol amirol az elejen szolt es a hozzaszolasok mint minden forumon mar lassan "gyerekesen debilek"! Megkellene verni a kamion sofort??? Megis milyen jogon? Es milyen alapon? Mert szuper hosunk akinek a tortenete vegulis a semmirol nem szol tulsagosan ruppotlan volt ,hogy trelerrel haza hozasson egy veteran autot Svedorszagbol es annak is az eszaki reszerol? Figyelemmel kovetjuk hatalmas lazban egve azt a tortenetet ,hogy valaki kello anyagi fedezet nelkul elindul a nagy semmibe a nagy semmiert a szurke hetkoznapokon amikor mas ember dolgozik? Ezert aztan nagyon lehet izgulni. Es par nap alatt ezzel 31 resznel tartani? Ezt ettem es azt ittam. Most fingok es valoszinuleg most lett ejszaka. Ennek mi a franc koze van egy 48 eves mercedeshez? Megkaptuk a veteran autok Gyozikejet...

A tematikus zsidózás apropója a 2009. évi LXI-es, az úgynevezett Fémtörvény, ami lehetetlenné teszi, hogy szoci autókat olcsón, bontókban bogarászva tartson fenn a tulajdonos. Csak remélni tudjuk, hogy a kimoderált akos696 nem csalódott a kormányváltásban.

Bealkonyul a ladázásnak, skodázásnak? 2010.04.16. 23:04 akos696

Mágyárország 2010. Ehhez nincs mit hozzáfűzni, én már semmit nem csodálkozom. Csak abban reménykedem, hogy az új kormány előveszi ezt a komcsi zsidó bandát, aki eddig ült a trónon és példát statuál vele (bár kétlem)! Tömlöcbe a hazaáruló zsebtömögető zsidókkal! Had legyen a segglyukuk mindenkié! :D

Egy jóféle Ubul-kommentben az az igazi, hogy a gazdagon burjánzó trágár nyelvi lelemények dzsungelében már az sem derül ki egyértelműen, hogy Ubul náci-e, vagy harcos cionista. A központozás terén fejlődhetne még, de nyilváűn nem akar, hiszen szenvedélyes prózája minden kétséget kizáróan így van kész. És mindez Stohl Buci balesete kapcsán – parádés!

Buci a balfék, nem kevés mázlival 2010.05.09. 15:21 UltimateUbul

Mi van faszommm, zsindexnek muszáj volt hirtelen költenie egy tématerelő ocsmányságot a belsőházi "autós szaklapba"? Ugyanolyan görények vagytok mint stólbuzika, akivel megint nézettségi rekordot szándékoztatok gyártani. Mutogatni meg nem akarok újjal a hülye fejedre, csak megjegyzem halkan hogy tót vagy zsidó kb ugyanaz a szar, az egyik alulról másik felülről fingik a terembe.

Belsőség Buci a balfék, nem kevés mázlival 2010.05.09. 16:12 UltimateUbul

@Zsit (nyau és rémizé):
kinek vered a nyálad kisköcsög. Amúgy nyugodtan magadra veheted, koszos nyilas magyar görény faszával a zsidók seggében. Anyád kapott volna trippert mielőtt kiszart téged.

Nem mindenki cizellálja a végtelenségig, mint Ubul:

Miattam vannak a dugók! 2010.06.02. 18:27 Rahsid

@Tinman: Te is dögölj meg.

Miattam vannak a dugók! 2010.06.02. 18:24 Rahsid

@evo87: Te büdös kis fasz.

Itt vajon mi az ördög történhetett?

BMW, Mercedes, mindörökké együtt 2010.06.08. 10:09 3 gb

@ColtCzT: mert, van, hogy emberek élelmesek, TE FASZPARASZT!Egyébként nekem van a legkirályabb családom!

BMW, Mercedes, mindörökké együtt 2010.06.08. 10:10 3 gb

@Balint Gyuri bacsi: kedves Gyuri bácsi Te is FASZPARASZT vagy!

BMW, Mercedes, mindörökké együtt 2010.06.08. 10:13 3 gb

@105tc: mi a fasz bajod van a cigányokkal?

BMW, Mercedes, mindörökké együtt 2010.06.08. 10:14 3 gb

@Kand Úr: rasszista=faszparaszt

Pajesz, aki tudja, hogyan kell Ferrarit vezetni, videózni és fotózni rettenetesen rövid idő alatt.

Kipróbálod – és véged 2010.06.28. 18:47 Anti-Journalist

Figyuzz mar pajesz!

Latom nem csak elmeletben vagy jo de meg gyakorlatban is zsenialis vagy!

A videon ,enyhebb kanyarokba hajtasanal neked minden egyes alkalommal sikerul aterned egy nyomsavval a szembesavba! :))

DE legjobb esetben is a zarovonalon mesz fel autoval. Biztos nem nagyon fekudte az utat a ,a,a.. hogy Csiklos szavaival eljek: A Ferka:))) Biztos nincs uttartasa egy ilyen 60 millios autonak ilyen "hatalmasan eles"kanyarokban. Maskor pedig ha a Pilisben jartok, ott csinaljatok inkabb fotokat. Pl. a gyonyoru Dunakanyarrol a szerepentin tetejerol stb.Ennyi eszetek tenyleg lehetett volna es akkor nem keszultek volna ilyen: rohanasban elkattintott muszaj kepek. Biztos tobb idot akartatok vaganykodni abban a 3 oraban a ferrariban es en ezt meg is ertem... csak nem erre a celra kaptatok meg a kocsit. Mint ahogy a Svedorszagi ut sem azert lett szponzoralva ,hogy a vegen csak a ti szorakozasotokrol szoljon es a lenyegrol meg szinte semmit!!! Ez a TC !!! Gratulalok!!!

A júliusi kimoderált kommentek elég színvonalasan kezdődnek.

…és kinyomta a gyökér szilóval 2010.07.01. 17:48 gpack

első?

…és kinyomta a gyökér szilóval 2010.07.01. 17:49 gpack

bassza meg második, harmadik?....

Olvasót és trollt egyként bosszant, ha a szerző drága dolgot vesz, de az is irritálja, ha olcsót. Figyeljék meg, hogy a felhasználónévtől függetlenül mennyire jól felismerhető Ubul stílusa!

Forróság, forralás, fennakadás 2010.07.25. 09:00 Ubul a vírus:D

Ekkora spúr kókány barmot mint te bende nem találni csak kerületenként egyet. Most mi a fasznak kell ilyen bontott szarokat összekaparni minden sufni aljáról, nem igaz hogy nem lehet normális termosztátot venni.

Az ilyen levedlett patkányszarszagú belteret meg tegye bele akinek 6 anyja van, komplett tömés és kárpitcsere után se lesz tökéletes, (de mintha nem lehetne kapni hozzá gyári vadiújat, pedig lehet) de ha te ebben érzed jól maga. legalább passzolsz igényességben a magazinod többi díszes tagjához.

Majd ugyanitt Ubul egyik kedvenc álnevén fokozza a tömeghatást:

Forróság, forralás, fennakadás 2010.07.25. 09:21 100%pure carfan

@Bende Tibor:
pont akkora szarkupac vagy amekkorát vártam tőled...
igénytelen paraszt

Aztán megkezdi névre szóló, mármint a szerzők nevére szóló nickjeinek hosszú menetelését.

Forróság, forralás, fennakadás 2010.07.25. 13:11 fasz-vagy-bende

Alu henger fejes motorhoz vannak ám speciálisan az ötvözethez készült fagyállók, türhőkém.

@nov2016:
ettől a buzeránstól a használt klotyópapírból gyúrt légszűrő is kitelik majd. De mit vársz egy ilyen eszetlen taplótól. De vigyázz mert a hisztis kis buzi még téged is kirostál mert szidod a cigány porbafingó fejét, és kénytelen leszel 50 másik nicket csatolni mint én ;)

Biciklis témák esetén mindig üdítő, friss vér áramlik a kommentelők kollektív artériájába. Ubul talán aggódik is néha, hogy bringások ideszoknak, és máris beleszürkül a mezőnybe.

Rendszámot a bringára! 2010.08.11. 13:06 kangep

tibikém, most attól függetlenül, hogy igazad van-e, szerintem keress egy dundi hamburgerpunát, és lőcsöld meg istenesen. mert nagyon úgy tűnik, hogy rádfér ;)

Az augusztust is, ahogy volt, Ubul vitte a hátán, akár még olyan nonkonform nickekkel is, mint a CU84. Hogy miért rágott be ennyire egy poszton, ami arról szól, hogy levélben kérdeztük a fecske-Mercedes tervezőjét, miért van feljebb a hátsó kilincs, ő pedig válaszolt, sose fogjuk megtudni. Hát igen, ilyen egy vérbeli troll!

Fecske-kilincs: megjött a válasz! 2010.08.22. 12:18 CU84

Ennek komoly hírértéke volt ám, kibaszott seggfej, a nénikédnek tegyél ki ilyen fost a főoldalra beszopatni a sok hülyét! Azzal a segghülye bárgyú pofáddal a maradék emberség is elmegy mindenkiből mikor meglátja. Ekkora balfaszt...

Ubul következő kitiltott kommentje legfeljebb a választékosan kreatív aszottmajom fej miatt kerülhetne ide, de az is kiderül belőle, hogy kedvenc trollunk tudja, mi fán terem a művészet.

Fecske-kilincs: megjött a válasz! 2010.08.22. 14:23 CU84

@GYUSZI BACSl:
Naná hogy a tibikére céloztam, hogy lehet elmenni szó nélkül amellett a hülye unott aszottmajom feje mellett? Szinte már viszketek az izgalomtól, hogy mikor gázol át a blogon, hogy gyorsan eltüntesse a nyomát is annak hogy megint valaki belerúgott a hájas seggébe.

@Rézmányi Balázs:
Ez nem válasz és lényegében az annak hiánya ami rohadt szánalmas, most kb. ugyanazt beteszed főoldalra amit eddig is mindenki tudot, hogy fingja sincs senkinek róla hogy ezen a nyomorult kocsin miért kancsal a kilincs. Hát mert csak, ez a művészet. Erre a legjobbat az a kraut nagyokos lépte, akire rátelefonált valamelyik majom az éjszaka közepén, és ahelyett hogy illő módon elküldte volna a francba megkérdezi hogy: "És különben is, mit érdekel ez titeket?" Hát ez a legtökéletesebb válasz erre a kérdésre.

Nyár végére már csak GrafUr volt hétszer kimoderálva, de nem trollkodás, hanem türelmetlenkedés miatt: hétszer küldte el hozzászólását. Illetve nyolcszor, ebből hetet vettünk ki – a blogmotor minket is gyakran szivat. Volt továbbá egy bizarr szpemmer; manapság az ilyeneket is azonnal örökre moderáljuk. Jelen szpemmerünk érdekessége, mi jutott eszébe egy Subaru-Bianchi találkozóról. Oké, lelövöm: puncinyalás-tippek!

Subaru-Bianchi találkozó a Hősök terén 2010.08.31. 13:17 Sandius

Csajozási tanácsok tippek trükkök, csábíts el sok nőt ! Ha meg van kényesztesd vess be minden trükköt amit az oldalon találsz : sok fincsi szex leírás, erotikus történet, erotikus kép, punci nyalás tippek az örömszerzéshez stb. és hogy ne maradjanak kia szép hölgyek nekik is van pasizási tanácsok, tanulj meg franciázni szerelmes smsek szerelem definiciója, és sok egyéb finomság www.xxxxxxxx plussz még pénzkeresés , nyereményjáték, , vicces videók, !!! .

Szeptember: Ubul ismét új nickekről jelentkezik, és jelentős autószerelési jártasságot tanúsítva, megszokott szókincsével osztja ki a kommentelőket.

Coloradóig bírta az 500 dolláros Camry 2010.09.03. 12:53 fasz-ommm

@scheerti:
a lófaszt ken, max a tömszelencét ami benne van, de lazán beletöltheted a natúr vizet.

@Faby:
És neked mi a faszért nem tellett kapcsoló helyett egy 1000 ft-os szutyok hőgombára? barom

@P12_dCi:
köszi, még jó hogy épeszű embernek egyáltalán nem jut eszébe nissan t venni '99 óta.

@konti10:
Asszem nem csak a vízpumpa, ha szíjas akkor meg még több izgalmat tartogat a megragadó pumpa miatt átugró szíj. Itt szimplán arról van szó, hogy fagyálló már szanaszét ette a blokk alu cuccait belülről, több kiló rozsda meg más szutyok van a hűtőrendszerben és a blokkban leülepedve, meg a fasz tudja hogy milyen gyakran cseréltek benne fagyállót, ami kikezdte a hűtőt. Ilyen állapotban lévő kocsival pedig tömény felelőtlenség akárkitől elindulni a nagy semmibe pláne 3 másik emberrel, nekik is elbaszhatod az útjukat. 50 dolcsi egy 30 cm-es csőért meg egy taknyolás szintű heggesztésért egy óriási pofátlanság, átszámolva a fél kipurendszert lecserélem ennyiért a sajátomban. 500 dolcsi meg ebben az állapotban görénység volt ezért a szarért, persze a dumát bele lehet költeni, hogy kocka-japán már nem divat, és hát nem tudom ennél többért adni, stb, persze meg a anja füstös valagát. De mindig jön egy balek, ezért nem fogom én se soha áron alul dobálni a járgányaimat.

A dunántúli troll életében is a váratlan, nehezen megmagyarázhat dühkitörések voltak a legkülönösebbek. Alkalmi trollunk, baranyp például nem bírja az ácsirónt. Hát most pedig bosszúból kénytelen lesz még egyszer, sőt, kétszer elolvasni: ÁCSIRÓN! ÁCSIRÓN! Az atombombát a Flórián tér 1-be legyen szíves.

Hová dugjuk a Porschét a kőművesek elől? 2010.09.08. 21:31 baranyp

"ácsirónt",isten barma,pesti paraszt,kőműves ceruza bazmeg!

Eközben ugyanebben a komment posztban visszatér Ubul, akivel kapcsolatban már kezdek gyanakodni, hogy csoporttársam volt történelem szakon:

Hová dugjuk a Porschét a kőművesek elől? 2010.09.09. 07:01 RIPACSVAGYWINKLER

@lacza87:
Ne kábíts már, a szomszéd királyságokból folyamatos volt a népmozgás mire sikerült feltölteni az északnémet területeket, annyira jellemzően, hogy még Morvaország túlfeléről is jöttek át csehákok mindenféle előjogokért cserébe és lettek "tősgyökeres" németek, a lengyelek meg elmondhatják hogy jelentős vérvonalat ültettek bele a porosz területre a 700 év alatt mióta létrejött a német-egység. Olyan pasi mutatott erről dokumenteket aki Breandenburg szöv. körzetben családfakutató 20 éve. Az csak nem falsol.

winkler szabcsikának meg gratula, látom megint felszívta magát, elkezdett ugrálni a kormányszarv antennája az orra alatt és rögtön kiküldte a likvidáló sereget, hogy kiírtsa a pofánköpés nyomát is amit a személyre szabott nickkel okoztam. Még egy faszfej aki beleillik a totálgáz-klánba, hajrá népművelőkém :) (ez a hímringyó most komolyan mit vár ekkora trágya postok után, hogy leboruljunk elé? pfff)

Ez viszont olyan hosszú komment volt, hogy a pihenésként szeptembert talán zárjuk valami frappánssal:

Csak a rendőrök és a politikusok hazudhatnak 2010.09.29. 08:50 Izomagyu

BUZI RENDŐRÖK!

Azt hívom én beteg srácnak, akinek nem tud az ember olyat mondani, amiről nem ugyanaz a konkrét dolog (zsidók) jutnak az eszébe. Ezúttal egy soros nyolchengeres Packard volt az asszociációs láncszem.

Buliztunk Péter Gábor Packardjában 2010.10.21. 09:07 sipike78

Nyugodtan írhattatok volna Eisenberger Benjámint is Péter Gábor helyett. Csak, hogy a fiatal autóbuzik is tudják, kik kavarták (kavarják) a fost ebben az országban.

És képzeljék, ennyi volt az október. Ubul regisztrált még néhány új emailcímet és nicket, de nem írt semmi igazán ütőset. Régen a trollok is jobbak voltak? Novemberben szinte semmi érdemleges nem történt moderálás-fronton. Ubul ismét regisztrált néhány új emailcímet és nicket, de jó érzékkel majdnem decemberig várt, hogy aztán kíméletlenül megadja, majdnem az egész szerkesztőségnek.

Szlovák rendszám – szívsz vagy fizetsz? 2010.11.10. 11:28 kovászosUbulka

mi van zirig, te tót szarputtony, hirtelen kényelmetlen lett a nagyigazság, megint be kellett izzítani a cenzurat, mert túl sokan igazoltak rá a véleményemre? Attól még nekem van igazam, és pont akkora szarkupac vagy mint a puszipajtás palóc haverod, vagy a zugbuzi robika, gnóm tibike, vagy a kopasz spannod akit még egy svéd is be tud palizni bazmeg ;)

@gnme:
Hirtelen eltünt az országértékelő beszólások 90%-a, baszod, most akkor ilyen képmutató álszent buzikra mit lehet szólni? Nem egy trágya banda ez is? Eleve hogy a picsába lehetne már komolyan venni egy bandát ahol 2 szaros tót van, 1 homár népművelő, egy liliputi gnóm, valami lecsúszott informatikusmérnök, aztán 1 gépjárműmérnök aki néha ír valamit, szánalom banda vagytok, nímandkáim!

Kedves, integető barmok 2010.11.17. 14:44 korpaköze

Kedves papptibi,

barom ám az a jókvnyád, aki sosem engedett ki téged a konyhából! Vannak olyan országok - nem is olyan távol (nézz utána!) -, ahol a villogással azt jelzik, hogy el fognak indulni akkor is, ha az elsőbbségét élvező barom nem integető...

A cikkedhez egyébként gratulálok: tudod, az olyan "vidékről a városba került" friss jogsis sutyerákok szokták ilyen stílusban előadni az élményeiket.

Mindegy, itt Te osztod az észt!

A kommentelő, aki érdekes módon újra Ubul, néha nem tudja, valamit gondol-e vagy annak az ellenkezőjét, de reméli, hogy bármi légyen is az, nekünk rossz. És hogy Tibi sose csinál olyat a kertjében.

Rendőrt kérek a sarokra 2010.11.19. 11:18 86c

bazmeg köcsög bende akkor te azért vagy ilyen hülye mert téged apád pofonnal okított?

hülye vagy az is maradsz csak ne keresnétek rajta annyit. tudom nem kerestek. de akkor meg annyira ostoba vagy ahogy kinézel. ja és nem örülnék neki ha a kertemen keresztül basznád a kibaszott romhalmazodat.

A bringás téma nálunk mindig hálás. Olyankor a militáns kerékpárosok is nálunk buliznak, és a végén kitűnő spontán beszélgetések alakulnak ki.

Rendőrt kérek a sarokra 2010.11.19. 13:14 gyvy

@antika13: mégegyszer leírom hogy még te is megértsd a barázdálatlan bringás agyaddal: ÁLLTAM A SÁVOMBAN A PIROS LÁMPÁNÁL TE FASSZOPÓ!!!!. Mégis mit kellett volna tanulnom te nyomorult állat?

Szomorú volt a december is, Ubul mint a téli álmot aludna. Ilyenek voltak csak, mint például:

Minden napra új gumit! 2010.12.08. 12:08 augustiener

a cikkiro egy buzi

Jellemző egyébként, mennyire bemozdulnak az agymosott fogyasztók egy olyan cikkre, ami arról szól, hogy ne legyünk már agymosott fogyasztók, és ne képzeljük mindenható csodafegyvernek a téli gumit. És akkor most lássunk végre néhány szép, telivér gyűlöletlevelet. Az első egy olyan hírre érkezett, ami egy Lada Szamarából épített Mustangról szól. Közben kiderült, hogy a Mustang igazából Alekóból épült, de vajon hogy kerülnek ide már megint a zsidók?

A szemetek pattanjon meg

Targy: A szemetek pattanjon meg, a tied te buzi

Te buzi-e vagy te nyomorék pesti gyerek!? Azt a liberális zsidó kurva anyádat! Nyomtatott sajtóba ilyet írni, hogy cifra fos meg a "bele", ami a belseje akarna lenni?! Normális vagy te zsidó pesti? Tanuljál már meg magyarhoz méltóan fogalmazni te pesti köcsög! Az anyádnak is úgy rántottak ki a beléből a cifra fossal együtt mi te paraszt? Na hunyászkodjál meg és ez többet ne forduljon elő te liberális mocsok. Nem leszel menő a liberális pesti stílustól és a szar cikkeidet sem fogják többen olvasni te szerencsétlen kis majom.

Vannak bizonyos modern sajtóelméletek, melyek szerint az olvasó nevében benne van, hogy olvasó: az olvasó tehát olvasson és ne írjon. A szenvedély dicséretes, de a mocsok és fasz szavak helyesírását, valamint az oszt és a hajt szavak ragozását mindenképpen gyakorolni kellene.

Cifra nyomorúság

Targy: teeeeeeeeee

fene a kurva anyádat te moscok azt oszad ne a 190est hajcsad a mocsok 1.4 16v astrádat de fsaz buzi

Hogy ez mire jött, sose fog kiderülni. De ha még sokat ármánykodnak itt a zsidók, nem garantálhatjuk, hogy 2011-ben nem ver gyökeret szerkesztőségünkben az antiszemitizmus.

Targy: winkler

a hiba az a winkler. a festett haju buzi most csontig benyal a fasszopo amerikai tolvaj gyarmatosito metelt kocsogoknek.vesszenek az amerikaiak es a zsidok

Kedvenc gyűlöletlevelem a Toyota védelmében íródott. Hát igen, A Toyota számára fekete év volt az idei: a legnagyobb gyártóként kezdték és sajnálatosan megtépázott arculattal zárták. Nem tudok mit mondani, ez egyszerűen egy nagyszerű levél. Erős kezdés, szenvedélyes folytatás, frappáns befejezés.

Már nem életveszélyes a Prius

Targy: "Már nem életveszélyes a Prius"

Nem tudom mi az isten kurva anyjáért jó dolog szopatni egy márkát, a Toyotát kb. közel 1 éve. Attól "életveszélyes" bazdmeg, hogy kb. néma, mert hybrid? Fáj, hogy ők hozták ki elsőként, és most őket kopizza a wv-től a mercin át a porschéig kb mindenki?? Sorry a kultúrálatlan hangnemtől, de lol, hogy mással sem tudtok jönni, mint hogy életveszélyes, önpusztító, megállni nem tudó, kanyart nem bevevő stbstbstb minden toyota és lexus.

azt a jó zsidó kurva anyátokat ti rohadt parasztláda gecik!

És végezetül egy egész jó levél, amit Papp Tibi kapott.

Feladó: korpaköze
Dátum: 2010. november 17. 15:08
Tárgy: suttyó
Címzett: Papp Tibor

Szia papptibi!

korpaköze üzent neked a blog.hu adatlapodon:

Törölted a hozzászólásomat :D

Igazán korrekt ember vagy! Már csak azt nem tudom, melyik megállapításommal találtalak szíven: a paraszt származásoddal, a kurvaanyáddal, esetleg a friss jogsival?! A kis képedet elnézve mind a három fájhatott... Piros kárpit :D tízóratízperc :D és az a fej

Hát ennyit 2010-re gyűlöletkommentből és –levélből. Örülünk, hogy mintha olvasóinknak is feltűnt volna ez a furcsa összefüggés a zsidók és a karácsony között, de most már kérjük, inkább szeressék egy kicsit egymást. És ha véget értek a kegyes ünnepek, és elöntötte agyukat a méreg, fogják a billentyűzetet, és küldjenek el minket a náthás picsába.

A Totalcar szerkesztősége nevében áldott karácsonyt és újesztendőt kíván:

Winkler Róbert
főszerkesztő

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr102536089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BMW /// 2010.12.24. 08:27:25

:DDDDDDD

Ubulka nagyon sokszor kommentelt.

Csirke 72-t kommentjeit hiányolom:D.

2010.11.19. 13:14 gyvy

@antika13: mégegyszer leírom hogy még te is megértsd a barázdálatlan bringás agyaddal: ÁLLTAM A SÁVOMBAN A PIROS LÁMPÁNÁL TE FASSZOPÓ!!!!. Mégis mit kellett volna tanulnom te nyomorult állat?

Erre meg emlékszem nagyon:D

kuradakis 2010.12.24. 08:42:10

ez a cikk sok örömet szerzett így szent-délelőtt
:-D

AciDuzzu 2010.12.24. 08:56:05

A Priusos levél az mestermű. Van eleje, közepe, vége, mondanivalója, üzenete. Bravo!
De úgy összességében kicsit laposabbnak érzem az idei évet a korábbiaknál gyűlöletlevél szempontból, ez persze alapvetően jó. Köszi a gyűjtőmunkát! :)

Matenak · http://csipszerelde.hu 2010.12.24. 09:16:49

Valóban, évről-évre kevesebb az igazán jó, velőt rázó savazás, még a végén pár év múlva nem lesz karácsonyi cikk?
Húzzatok bele trollok! :)

treekkeer 2010.12.24. 09:18:54

Szép ez így a szeretet ünnepén :-D !
Inkább tennétek be április elsején, az a bolondok napja tudtommal.
Egyébként nagyon nagy dumák, végigröhögtem az egészet
Csak ennyi lenne egy évben?

Boldog karácsonyt a Totalcar dolgozóinak!!!!

XGyurmaX 2010.12.24. 09:24:13

a legjobb ez volt:
"mi van zirig, te tót szarputtony, hirtelen kényelmetlen lett a nagyigazság, megint be kellett izzítani a cenzurat, mert túl sokan igazoltak rá a véleményemre? Attól még nekem van igazam, és pont akkora szarkupac vagy mint a puszipajtás palóc haverod, vagy a zugbuzi robika, gnóm tibike, vagy a kopasz spannod akit még egy svéd is be tud palizni bazmeg ;)

@gnme:
Hirtelen eltünt az országértékelő beszólások 90%-a, baszod, most akkor ilyen képmutató álszent buzikra mit lehet szólni? Nem egy trágya banda ez is? Eleve hogy a picsába lehetne már komolyan venni egy bandát ahol 2 szaros tót van, 1 homár népművelő, egy liliputi gnóm, valami lecsúszott informatikusmérnök, aztán 1 gépjárműmérnök aki néha ír valamit, szánalom banda vagytok, nímandkáim!"

Hauzer 2010.12.24. 09:27:39

Hihetetlen,hogy mennyire feltudják egyesek húzni magukat egy cikken.

M@tek@ · http://www.dusza.sk 2010.12.24. 09:32:12

....ez a tótozás ez nagyon alja dolog, ez már mega-troll, jó taknyos orral..
Amúgy elég gyenge felhozatal.
De Ubul az instant get :-D

treekkeer 2010.12.24. 09:33:50

@XGyurmaX: és tényleg igazad van,nálad a pont :-D

Tomchy 2010.12.24. 09:34:11

A tavalyi jobb volt.

Hiába no, manapság már a troll se a régi...

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.12.24. 09:35:00

Jeeee, Ubul nekem is válaszolt az egyik kommentben (igaz nem küldött sehova), most büszke lehetek:)

Régen mintha hosszabb gyűlöletlevelek lettek volna. A rohanó világ, ugye:)
De ezek a kommentek velősebbek.

Balu az Alfás 2010.12.24. 09:35:59

Ez nagyon masszív volt....

petyala 2010.12.24. 09:36:11

minden evben elolvastam idaig de ez tenyleg gyenge volt :(((

2010.12.24. 09:39:03

A priusos igazán üt! Miért nem lehet szavazni? :)

Btw, már a gyűlölet sem a régi, felét el sem olvastam. A kedves olvasóknak össze kéne szedniük magukat, hogy 2011-ben jobb legyen a besztof!

nyelv-ész 2010.12.24. 09:40:47

@Matenak: Ebből is látszik milyen gyenge egy csapat ez. Még egy rendes gyűlöletlevelet sem tudnak kiváltani a nagyérdeműből...
:-)

is 2010.12.24. 09:49:42

most már legalább látom, hogy a comment:com-ról miért vagyok örökre kitiltva :-). sixxnek is hamar eljár a keze. mondjuk ő tényleg lefelé húzza a szellemi színvonalat, amikor néha olvasom, sorról-sorra érzem, ahogy butulok.

zoli0724 2010.12.24. 09:51:00

az ilyenek miatt nem érdemes kommentelni, tökmindegy mit mondasz ők jobban tudják és leosztanak vmi idióta kitalált érvvel
a toyotáshoz ráadásként:a toyota egy ukrán csókától lopta az egész kocsit úgy ahogy van és már a bíróság is kártérítést ítélt neki, úgyhogy ennyit a másolásról
tippeljünk ubul mikor érkezik meg ide oktatni minket!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

gio · http://www.napiauto.blog.hu 2010.12.24. 09:52:50

A finn kamionos összetörte a félig magyar, félig svéd Mercedest - újabb fejlemények! 2010.03.05. 02:57 hair is on ford

szerintem ezt felesleges volt törölni (ha töröltétek) :)

ddrum77 2010.12.24. 10:08:37

A harmadánál feladtam... A szerkesztő felvezetései még okésak, de a tömény okádás, ami Ubultól jön, fárasztó.

Hurri Kán 2010.12.24. 10:11:25

@BMW ///: Itt vagyok ;-)

Ubul for President :DDDD

biker_kolee 2010.12.24. 10:12:32

Ááááá, Ubul, Ubul, rajta lehet ám röhögni. :))))

yeti 2010.12.24. 10:13:26

Boldog karácsonyt mindenkinek aki elő szokott itt fordulni!

CsGergo 2010.12.24. 10:22:05

Ubul, veregesd meg a válladat,vagy fogjál magaddal kezet!Azért tudtad osztani a népet...-.-' A zsidózás, parasztozás meg f**zozás nagyon megy neked öcsém!Hidd el, jobb lenne nélküled a világ. Nah Boldog Karácsonyt minden kedves olvasónak, és kulturált kommentelőnek!

2010.12.24. 10:26:08

Shabbat shalom, boldog Hanukkát mindenkinek :-)

P12_dCi 2010.12.24. 10:35:24

Ó, még nekem is válaszolt egyszer, most látom csak... :D

gpack 2010.12.24. 10:40:28

Kedves Robi,

Megtisztelő, hogy azt gondoltátok a szerkesztőségben, hogy Ubul stílusjegyei fellelhetők írásaimban, és azt is tudom, hogy olyan ezt mint torpedósat játszani egy 100k*100k táblán, de ez most nagyon nem talált. Nincs közöm hozzá.

Mindenkitől elnézést, akit cyber-profilján keresztül megbántottam - és képes volt magára venni. Új évi fogadalmam, hogy többé nem teszek ilyet, de még hasonlót sem.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!

:)

Anti Anyag (törölt) 2010.12.24. 10:41:25

Megfigyeltem, ha egy gyökerebb valakinek az autómárkájáról negatívumot, vagy negatívumnak is vehetőt írnak, azonnal támad, de ehhez sokszor az is elég, hogy a másiknak nem olyan autója van.

Mintha nem lenne mindegy, hogy a másiknak milyen autója van, olyan autómárka meg nincs, amelynek ne lenne valamilyen hátránya.

Jóska Pista 2010.12.24. 10:45:58

Ez nagyon gyenge volt.

Az általatok is linkelt szily féle cikk pedig a legalja.

kzolika 2010.12.24. 10:46:40

@Kulics: Melyiket? Mifelénk dec. 1. és dec dec. 8. között megvolt az idei.

Kivancsi 2010.12.24. 10:50:08

Na es az en torolt kommentjeim meg sem utottek a mercet...
szomoru vagyok.. a dunanak megyek vmi ronccsal :):)

Winkler Róbert 2010.12.24. 10:56:29

@gpack: Senki sem tulajdonított neked olyasmit, hogy Ubul stílusjelei lennének fellelhetők az írásaidban. A te két kommented csak annak illusztrálására került a válogatásba, hogy van, aki még elsőzni se tud rendesen. További jó szövegértést, és boldog karácsonyt!

gpack 2010.12.24. 10:59:51

@Winkler Róbert: köszi a magyarázatot, így már én is felfogtam, hogy mit szerettetek volna illusztrálni

mithos 2010.12.24. 11:02:28

Kedves Robi,

Nagyon elvezetes volt az irasod a megkegyzeseidel, Ubul meg komolyan mondom, csak megszinesiti a blogot :)

Boldog Karacsonyt Nektek!

keletisarok.hu 2010.12.24. 11:03:37

"Azt hívom én beteg srácnak, akinek nem tud az ember olyat mondani, amiről nem ugyanaz a konkrét dolog (zsidók) jutnak az eszébe. Ezúttal egy soros nyolchengeres Packard volt az asszociációs láncszem.

Buliztunk Péter Gábor Packardjában 2010.10.21. 09:07 sipike78

Nyugodtan írhattatok volna Eisenberger Benjámint is Péter Gábor helyett." Stb.

EGYSZER LE NEM ÍRTAM HOGY ZSIDÓ. Csak azt, hogy valakik kavarják a szart az országban. Erre ti odaírjátok, hogy a zsidók.

AKKOR KI IS A RHÁSSZISTA???

GGG77 2010.12.24. 11:07:28

Boldog Karácsonyt! A blogmotornak is! :)

Profi hozzászóló 2010.12.24. 11:08:41

Már a troll szakma is a senkiháziak kezére került.

boldog Karácsonyt.

pdjames 2010.12.24. 11:11:39

2010.02.05. 22:01 UnvincibleUbul
nézd mag a szótárat loser, aztán talán nem vágnak ki a dublini transzfernél, kiscsíra. Fél kézzel a seggemben jobban képben vagyok egy magadfajta tirpáknál :D Csak a szalonnyázókés, meg az a levakarhatatlan lábszag marad meg az óhazából, de még mindig eladhatod magad koszos seggű poláknak.

Azért rámutatnék, hogy a legyőzhetetlen angolul invincible, gondolom éppen a szótározós keze volt a seggében amikor ezt írta.

keletisarok.hu 2010.12.24. 11:13:15

Amúgy tényleg, igazatok van. Egy kirabolt és szarrá lőtt országban Packarddal furikázó gyilkosról valóban nem a zsiráf nevű állatra kellett volna először asszociálnom. Mea culpa.

Gondolom, a piramisról nektek is az osztrákok szoktak eszetekbe jutni. ;)

2010.12.24. 11:16:17

Én szeretem a TC-t, a Csikós úrral sincs semmi bajom, de speciel a középtájt emlegetett "A finn kamionos összetörte a félig magyar, félig svéd Mercedest - újabb fejlemények!" - féle beírással azért nem kis részben egyetértek. Ha nincs érdekesebb téma, amiről írhatnátok, akkor nem kell írni. Ennyi!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

KuKori · http://ireland.blog.hu 2010.12.24. 11:17:00

Szerintem voltak frappánsabb példák is, Ubult már megszoktuk, így nem nagy a meglepetés :)

keletisarok.hu 2010.12.24. 11:22:40

Mielőtt kibannolnátok, én is szeretem a TC-t. És értetek haragszom, nem ellenetek.
De lassan majd rá fogtok döbbenni ti is, csak akkor már lehet, hogy nem lesz fórumozási lehetőség.

tamatomi 2010.12.24. 11:25:21

Miért kell egyáltalán publikálni ezeket az ökröket ? reklámot akartok csinálni az egybites élőlényszerü valamiknek ?

ChPh 2010.12.24. 11:29:16

Az idei is megvót :D
De ez nem dec31.-i válogatás szok' lenni?

Vagy már butulok? :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.12.24. 11:30:40

nahát, Ubul hozzám is szólt! És én elfelejtettem - minő tragédia!

Azért sajnálom azt a humanoidot, aki úgy pár hónapja a bajszomat irigyelte - kár, hogy nincs itt

:)))

KuKori · http://ireland.blog.hu 2010.12.24. 11:35:53

@nyelv-ész: Pedig november-december hónapokban próbálkoztak ezerrel :D Igazi bicskanyitogató, kommentvadász írások jöttek végig, minden héten :D

Ciri 2010.12.24. 11:38:25

@Zsit (nyau és rémizé):

Én is azt filóztam, hogy simán lepasizott! :)))

Ugye mondtam, hogy többet kell mutogatni a lábadat(is)! :D

ChPh 2010.12.24. 11:42:25

@Zsit (nyau és rémizé): nem emlékszel, mert csak felületesen olvasol :D :D :P :D

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2010.12.24. 11:48:30

Az Ubul kommenteket benne lehetne hagyni. Sokszor szórakoztatóbbak, mint a cikkek....

eddynyul 2010.12.24. 11:49:07

Kellemes Ünnepeket és Boldog Újévet Mindenkinek!
Még azoknak a trolloknak is, akik ilyenkor is kedvenc vélt-ellenségeiken bosszantják magukat :)

Totalcar, én így szeretlek :P

=Daniken= 2010.12.24. 11:57:41

mindenkinek gratula a 15 perc hírnévhez:-)

milyen érdekes, hogy május óta a liberális az vmi szitokszó lett:-DDD aztán majd lesz sírás rívás ha a gyereket az oviban felpofozzák ha nem eszi meg a tojáslevest
:-)

Hát akkor Boldog Karácsonyt!

kangep 2010.12.24. 12:00:15

bazzeg, mennyit melóztatok vele, és uncsi szar lett. ubul nem vicces, viszont többet kéne faszt ráznia. vagy néha lekezelhetné a sajátját. boldog karácsonyt.

motorsport77 2010.12.24. 12:00:15

Miért mindig karácsony előtt kell ezt előszedni?
Direkt csináljátok?

-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg! 2010.12.24. 12:01:17

jövőre jobban fogok igyekezni, hogy bekerüljek.

Mongoose 2010.12.24. 12:14:58

Pontosan, a SZERETET ÜNNEPÉN kell gyűlölet leveleket olvasni?? Bocs TC, de ez iszonyatosan durva, ezt miért kell? Vagy ki van adva fentről,hogy rontani kell az ünnepi hangulatot? Ezt az egész összeállítást sokkal jobb hangulatban, kedvvel olvasnám szilveszter délutánján, mert ODA VALÓ, arra a napra. Magyarország.....pfff, én így - is - szeretlek.
De Winkler Robi, ezt megírtam tavaly is, idén is, mikor tanultok már belőle??
Vagy te Szenteste kő kemény káromkodásokat szeretsz olvasni, hallani? Nincsenek inkább az év legjobb, legkedvesebb levelei? Például....mennyivel más lenne a nép hangulata.

Winkler Róbert 2010.12.24. 12:26:08

@Mongoose: Egyszer lassan rájöhetnél, hogy nem _kell_. De ha szopni jársz ide, nem pedig vadászni, arról nem mi tehetünk. Legközelebb csak mentsd el a linket, és olvasd a cikket egy olyan napon, amely szerinted alkalmas a gyűlöletlevelek olvasására.

P12_dCi 2010.12.24. 12:28:42

@Mongoose: Ettől neked rossz lett a hangulatod? Én jókat vigyorogtam. :)

Közben a háttérben szólnak az andalító karácsonyi dalok, TC-t olvasgatok, teljes a karácsonyi feeling. :D

TenG 2010.12.24. 12:40:12

En is egeszen jokat nevettem igy munkaban. Eddig is ugy gondoltam karomkodasban messze a magyarok a legjobbak, es megis evrol evre csak lesek honfitarsaink lelemenyes szoalkotasin, hihetetlen. Koszonom ezt az udito kis oazist itt a portugal 3 szavas karomkodas valosagaban :)
Kellemes Karacsonzt Mindenkinek!

Hurri Kán 2010.12.24. 12:46:01

Mindenkinek boldog karácsonyt és benzingőzös, bírságmentes új esztendőt!

www.youtube.com/watch?v=p54CMth4Jpg&feature=related

El Argentino 2010.12.24. 12:46:26

B+ nincs egy olyan bringás komi ami az autósokat szidja? Jövőre az első cikknél beírok egy olyat, ha nem felejtem el. XD

Viner Spicli 2010.12.24. 12:53:47

Panelproli Trollz for Prezident

mx3 2010.12.24. 12:55:16

Nagyon boldog Karácsonyt. (Ubulnak is)
Balázs Viktornak, Csikos Zsoltinak meg különösen, akiket személyesen is van szerencsém ismerni.

nyehehe 2010.12.24. 12:56:27

a troll cikkírókról is lehetne egy post. Pl amikor elmagyaráztátok nekünk a kétsávos körforgalom szabályait.. :-)
Vagy a másik kedvencem, amikor két autó fogyasztását kellet deciliterre pontosan összehasonlítani, és a végén odaírtátok, hogy amúgy az egyikben ment a klíma, mert a kollégának melege volt.

Rocko- 2010.12.24. 13:02:50

gyvynek gratulánék h bekerült. :)

sealard 2010.12.24. 13:04:13

@keletisarok.hu: ha nem lettél volna gyorsabb pont tólad írtam volna kicsit...

Kedves Róbert!

Sipike 78 abszolúte nem gyűlölködött, csak kijelentett egy tényt. Egyeseknek fájó, szempiszkáló, de tény. Ha tanultál történelmet, illene elismerni, nem pedig kipellengérezni.

Dudva Joe 2010.12.24. 13:04:37

Ez nagyon jó volt. Szívesen olvasnék egy belső levlistás kivonatot is amikor egy semmiségből kiindulva egymás anyázásáig juttok. Szemezgethettünk ebből néha, de ez biztos csak a jéghegy csúcsa.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek

Hurri Kán 2010.12.24. 13:08:06

@Rocko-:
Köszönöm szépen :)

Egyébként annyi történt hogy csekély értelmű komment-társsal megpróbáltam megértetni, ha forgalmi okból állok az úton és egy biciklis letöri a tükrömet, akkor elég valószínű hogy nem én vagyok a hibás. No mindegy :)

Rocko- 2010.12.24. 13:11:11

@gyvy: leesett, elsőre. :)
biciklis poszthoz nem igazán szólok hozzá, kivéve ha Perillustris ír, vele lehet még társalogni. :)

cziprusz 2010.12.24. 13:12:50

Enyit a szólás szabadságról!:)Törlik a komenteket!Szar ügy!De szépek ezek így karácsonykor!

-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg! 2010.12.24. 13:15:47

@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!:

bár őszintén szólva megnéztem, és nem zsidóztam, nem küldtem el senkit a halál faszára, egyszerűen kifejtettem, hogy saját bármilyen autó nélkül fikázni tuningautókat, az bizony gáz. ha ez gyűlöletkomment..

Sadist 2010.12.24. 13:18:24

Azért ha az ilyen Ubul féléket valaki megkeresné, és kicsit dinamikusabban megpiszkálná egy kardántengellyel, én biztos, hogy szemérmesen félrenéznék :)

Hilux94 2010.12.24. 13:19:05

@Mongoose: Szeretet ünnepe? Muhahaha! Bálvány-Mammon imádók, büdös barbárok rituáléja legfeljebb...

Sadist 2010.12.24. 13:20:45

@Mongoose: Ilyenkor sokkal kontrasztosabb.

sealard 2010.12.24. 13:21:11

@gyvy: ilyenen kár fennakadni. törött tükör=törött orr (kéz, láb vérmérséklet és ár arányában a kombó tetszőlegesen variálható)

csabby99 2010.12.24. 13:26:30

áááááá, srácok, savanyú a szőlő:))))
szeretnétek ti ilyen helyen dolgozgatni, tenni venni fáradozni:)))
de valószínű nektek csak az árokásás maradt:) ezért nyilván kötelező utálni azt, aki még talán élvezi is a munkáját, és nap mint nap tízezrek olvassák a véleményüket az autós miegymásról:)
nem szégyen az árokásás:) találjátok meg ti is a szépségét, biztos van olyan aki pedig titeket gyűlöl, mert ő sokkal jobb árkot tudna ásni:)))
szóval fel a fejjel, boldog karácsonyt mindenkinek:)))

csabby99 2010.12.24. 13:28:44

ma hallottam a tv-ben, bár nem ide tartozik, de megosztom veletek karácsonyi ajándék gyanánt, mert egész nap ezen vihogok:))))

"Bízunk Istenben, a többiek pedig készpénzzel fizetnek"

Gyarló Hintaló 2010.12.24. 13:30:02

Nagyon gyenge az ez évi troll-felhozatal!
Kezd lenni itthon egy kis netikett?
Viszont van itt egy-két hsz. amit én nem tartok trollkodásnak:
2010.03.05. 02:57 hair is on ford
ez is egy vélemény - amivel részben egyet is értek.

Boldog Karácsonyt!

-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg! 2010.12.24. 13:34:00

@csabby99: én ezt x éve hallottam egy Ludacris számban.
in God we trust, other people pay cash

mikka 2010.12.24. 13:39:43

is@

Nem vagyok meglepve hogy Te is ki vagy tiltva a Sixx ( a kocsognek nem tellik sajat nevre ? ) altal jegyzett blogokrol :)
A helyzet az hogy barki aki egy hangyanal nagyobb intelligenciaval rendelkezik az ki lesz tiltva :) A totalcar rendben van..igaz hogy gyokerek de elviselheto szinten :) Boldog Karacsonyt totalcar! Sixx? Szopjal kutyat!

csabby99 2010.12.24. 13:43:06

hmm, igen, írtam is, hogy a tv ben hallottam:) mindenesetre van benne humor.)

Csikós Zsolt 2010.12.24. 13:50:18

@cziprusz:

Nem töröljük. Időzítjük :-)

Egyébként a Belsőség a MI blogunk. Nem publikus. Vedd úgy, hogy beinvitálunk a nappaliba, leülsz a kanapéra, és beszélgetünk. Ha viszont a kávé után lehányod a szőnyeget és összetöröd a vitrint, nyilván ajtót mutatunk. Ezt valahogy a trollok képtelenek felfogni.

Senki ne gondolja, hogy kötelező otthagynunk minden kommentet.

cziprusz 2010.12.24. 13:57:29

@Csikós Zsolt:
Igaz!Nem szóltam akkor!No koment!:)
Egy kérdés viszont lenne!Honnan jött-lett ez a troll dolog? Nem régtöl vok olvasója az oldalnak és így erről lemaradtam!

Magyar[HUN] 2010.12.24. 14:01:40

Jó kis felhozatal,de a tavalyi jobban tetszett:D

sealard 2010.12.24. 14:04:59

@Csikós Zsolt: én a helyetekben kapásból az illető IP-jét bannolnál. főleg amikor a "sárgakereteseidre" jönnek a visszatérő böfögések. akkor megmozdul bennem valami. egy érzés. hogy meg tudnám folytani. ( idézet Gabentől)

ÁlKormi 2010.12.24. 14:07:00

Sajnos ezek a gyűlöletkommentek már nem annyira szórakoztatóak, mint a gyűlöletlevelek anno..
Sic transit gloria mundi.

biker_kolee 2010.12.24. 14:09:22

@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: Már megbeszéltük, saját autó is van, de nem itt és nem most van ennek az ideje.

Leadfoot 2010.12.24. 14:09:43

"Őt ki se kellett moderálni, csak annyit írtunk, köszönjük, Pista, és megszűnt magától"

ommm, nem szégyelled magad? :-D

Leadfoot 2010.12.24. 14:11:24

@Mongoose: Srácok, ezt tegyétek el, jó lesz a jövő évibe. :-D

(hero) 2010.12.24. 14:17:48

Eseménymentes ünnepet mindenkinek!
Kevés ost..osto... kockázatosabb ötletet tudok elképzelni, mint karácsonykor gyűlölet csokrot. Kicsit olyan, mint az évismétlő, túlkoros, bajkeverő Pistikét meghívni a 10 éves kislány hercegnős zsúrjára. Nem mondom ha a bulin kazettás magnóról recsegve ordít a pokolgép sokadszor másolt régi albuma és a fiúk vagánynak hiszik magukat.. Na oda meg lehet hívni, ha másért nem elrettentő példának...
Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek

akos696 · www.focusauto.hu 2010.12.24. 14:21:50

Nahát, nem gondoltam volna, hogy bekerülök én is! Büszke nem vagyok rá, de a véleményemet legalább leírtam (nem is emlékszem rá, hogy ilyet írtam). Amúgy én nem tartom magam távolról sem trollnak.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

BUBISBUBLEK 2010.12.24. 14:28:12

jó ez a cikk így délutánra ! itt meg mindenki csomagokat gyárt a nappaliban :) szilveszter napjára biztosan lesz valami más vicces válogatás vagy valami :)

Leadfoot 2010.12.24. 14:29:49

Hát, jót kacagtam egyiken-másikon. Aztán eszembe jutott, hogy az ilyenek szavazata is ugyanannyit ér, mint a normális embereké. :-S

zajcev 2010.12.24. 14:45:02

szerintem még így is túl alacsonyan van a léc, több embernek kellene ajtót mutatni, ahogy barátom mondaná, nyomor undorom van a sok trolltól:)

Pihentető ünnepeket mindenkinek!

kafferbivalybalamber 2010.12.24. 14:48:00

Ubul minden szava aranyat ér. :)

ocsisajt78 2010.12.24. 14:52:26

Ubul rulez! :)

Azert a reflexbol elutasitok belegondoltak mar, hogy a sok-sok "nyers" hozzaszolasa mogott neha azert van igazsag? :) A stilus persze nem eppen szalonkepes ez teny, de viszont cserebe szorakoztato :D

ocsisajt78 2010.12.24. 14:55:08

@sealard:

"én a helyetekben kapásból az illető IP-jét bannolnál."

persze-persze... es ha veletlenul Te kapod meg az O" IP cimet, mert egy szolgaltatonal vagytok (es nem statikus berelt vonalad van) ??? Akkor legkozelebb Te nem tudnal kommentelni? Szinkábáutit ;)

Anti Anyag (törölt) 2010.12.24. 14:58:53

Amúgy zsidók nélkül miért nincs karácsony?

Sejtem én kikről van szó, de azok zsidóságukat pajzsként tartják maguk elé, jópáruk nem is zsidó és azok nélkül tényleg nem volt karácsony.

A kormányváltásig, mert szerencsére most már eltűntek.

Polly-pudli-pötty 2010.12.24. 15:08:10

És a vicces trollok?
HAJRÁ MAGYAROK,HAJRÁ NÉMETEK,de nálam Dr.Úr is ebbe a körbe tartozik,hiányolom,hogy róluk nem volt szó...

KuKori · http://ireland.blog.hu 2010.12.24. 15:21:19

@ocsisajt78: Olyan mint Ede (Edelweiss, Il noumo mittodoménmi, HA51NX, stb.) :) A stílus hagy maga után bőven kívánnivalót, de a tartalom legtöbbször ott van a helyén.

Bár mondjuk Ubul tud normális hangnemben is válaszolni, ha akar :)

vidéki suzukis 2010.12.24. 15:37:33

Évek óta kifogásolom, hogy pont karácsonykor jelennek meg a gyűlöletlevelek. Lehetne mondjuk szilveszterkor, de nem, pont dec. 24.-e a legalkalmasabb időpont erre a totalcar szerint.

becsületesnepper · www.becsuletesnepper.hu 2010.12.24. 15:43:58

A mi Ubulunk még játszott is a karácsonyi hiénában, a végén még eljön egy belsőség találkozóra! :)

belsoseg.blog.hu/2010/12/11/karacsonyi_hiena_zsiros_cucc_nehez_feladat

AUTÓtechnikus · http://novothauto.hu 2010.12.24. 16:01:21

@gyvy: Persze, ha átlógatod a tükröd a kerékpárútra, ne csodálkozz...

Boldog Ünnepeket mindenkinek, és ne feledjétek, a CAN BUS nem valami perverz játékra készülő hím Ikarus a BKV telephelyén!

megint 2010.12.24. 16:05:05

Elég gyenge az idei felhozatal, jövőre kapjátok össze magatokat, mármint a kommentelők idiótább részére gondolok.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.12.24. 16:09:17

@Asszeretnémondani: Honnan tudod, hogy eddig még nem volt? :)

Én a találkozón lévő emberek felét nem ismertem, lehet, hogy egy joviális ötvenes úr E-Klasse Mergával, vagy kötöttpulcsis apuka kisgyerekkel, Octavia kombival. Vagy ismeri valaki?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.12.24. 16:20:12

@Ciri:
ne hülyéskedj, így is sok vagyok néha :)

@ChPh:
megelőlegezted nekem az olvasási képességet, tök nagylelkű vagy - tudom, karácsony van :)))))))
(vagy a ZUbul olyan jelentéktelen - esetleg működik a bio-szűrőm rá, majd megálmodom, melyik :D)

BUBISBUBLEK 2010.12.24. 16:39:39

@scheerti:
egy két nick mögött, néha van meglepő oda nem illő arc ! fizimiska ,küllem stb. bizonyos autós fórumon történt hogy egy nagyon nagy izom és agy tömeget imitáló legény ,a valóságban egy 48 kg os vékony csenevész srác volt akinek a pattanásoktól zsíros arcára volt írva a valósággal való találkozás félelme ! egy kisgyerek volt . virtuálisan meg a mindenható szintjén lebegett valahol félúton. megsajnáltam :(

bottaster 2010.12.24. 16:56:53

bullet to ubul and the other's head sztem ha az összes hasonló mentalitású embert eltüntetnék ebből az országból lehet hogy már kevesebb baj lenne
merry xmas boys

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.12.24. 16:57:11

@BUBISBUBLEK: Ugyan, én nem mondom, hogy Ubul iylen, mert nem ismerem, csak azt mondom, hogy tőlem még sose kértek személyi igazolványt Belsőség-találkozón, meg nem is kellett felragasztanom sehova, hogy mi a nickem, és az utolsó 50 kommentemet se kellett lefűzve odaadnom Omm-nak, hogy beengedjenek.

eko 2010.12.24. 17:12:36

Esik a TC ingerküszöbe.
Egy pár komment, amellett, hogy igaz, mégcsak nem is bántó..

Mongoose 2010.12.24. 17:30:14

@Winkler Róbert:
Robi, hetero lévén nem szoktam kikoptatni a farmert a térdemnél, másrészt marha jó kedvem van, most értem haza a szokásos Karácsonyi futásomból - 15 kili János-hegyen - és ezért finoman válaszolok, amolyan futótárs stílusban. Mivel kb. az alapítás óta olvasom a TC-t, minden egyes áldott nap - függő vagyok?? :)) - ezért ma is felnéztem és ezt találom, mellesleg nem lesz rossz hangulatom ha elolvasom a cikket, de nincs benne semmi építő ezen a napon, amikor minden a harmóniáról, a békéről szól.A vallást most meg se említem. Valaki írta nekem,hogy azért van ma, mert így kontrasztosabb. Ennyi? Semmi több érvet nem tudtok felhozni? Tavasszal meglesz a Speedster Turbom, majd elviszem tesztelni hozzátok, és akkor megvitatjuk ezt a kérdést, mit szólsz? : DD
Egy kérdés, ha már így kettesben levelezünk... : ))) Neked a Karácsonyról is a szopás jut az eszedbe?? :-P

butschq 2010.12.24. 17:30:37

hehe, ubul szerethető figura, kell a blognak, fel dobja a hangulatot:) még mindig értelmesebb troll, mint a többi kötekedő
amúgy meg Boldog Karácsonyt Mindenkinek

indapass90210 2010.12.24. 17:30:39

@gyvy: gratu tesó! Igazán megérdemeltél pár perc hírnevet!

indapass90210 2010.12.24. 17:34:38

@Mongoose: "Neked a Karácsonyról is a szopás jut az eszedbe?? :-P"

Szerintem konkrétan a szopatás juthat eszébe, és úgy 15 percenként. Persze nem biztos, de hát mindenki (én is) magából indul ki.

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Rocko- 2010.12.24. 18:02:57

@Zsit (nyau és rémizé): "aki úgy pár hónapja a bajszomat irigyelte - kár, hogy nincs itt "
megborotválkoztál? :)

motorsport77 2010.12.24. 18:10:50

@Csikós Zsolt: Azt sejtettem, de mééééér????? :)
Boldog karácsonyt mindenkinek.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.12.24. 18:12:29

@Rocko-:
neeeem, befontam és tettem bele jajjsárga maslikat! :)))))

Rocko- 2010.12.24. 18:22:18

@KuKori: össze nem hasonlíthatóak.

GrafUr · http://grafur.hu 2010.12.24. 18:25:39

"Nyár végére már csak GrafUr volt hétszer kimoderálva, de nem trollkodás, hanem türelmetlenkedés miatt: hétszer küldte el hozzászólását. Illetve nyolcszor, ebből hetet vettünk ki – a blogmotor minket is gyakran szivat."

Hehe, nem is igaz, türelmes voltam én, és mivel nem akart betöltődni, frissítettem az oldalt.... NYOLCszor.. :D Nade ki gondolta volna, hogy ezzel a lendülettel az előzőleg írt kommentet is nyolcszor elküldi?! :)

Amúgy jó kis válogatás! :) Viszont lassan karácsonyozzatok egyet! Boldog Ünnepeket! (és ahogy előttem is mondták: ... a blogmotornak is!)

Rocko- 2010.12.24. 18:28:52

@scheerti: " és az utolsó 50 kommentemet se kellett lefűzve odaadnom Omm-nak, hogy beengedjenek."
hmm, jó ötlet!
felírjuk.

Antifaszok Réme 2010.12.24. 18:55:10

"Az elnyomottak szava mindig gyűlöletbeszéd az ELNYOMÓK szerint."

domi0318 2010.12.24. 19:05:30

nem örülök, hogy a 2010-es kimoderált arcok között megláttam magam... ha jól emlékszem, én pont a trollal pöröltem anno, de ha lehet velem példát statuálni, ám legyen, ettől nem fog viszketni a hátam! :)
az oldal rendszeres olvasójaként, és kommentelőjeként békés, boldog karácsonyt kívánok a TC egész szerkesztőségének, abban bízva, hogy jövőre ebben a posztban nem fogom látni a nickemet!... :))

Harmatos Libaf.s 2010.12.24. 19:12:26

@Kulics:
Boldog Karácsonyt h szakadna ketté a vágott faszú nénikéd öregapjának a Fasza jah és ha a Shalónt megengeditek tisztelt TC -sek akkor Sieg Heil !

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.12.24. 19:12:33

@Rocko-: Engem nem zavarna, csak ritkán vagyok troll.

waffen55 2010.12.24. 19:28:08

@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: @csabby99: Ez az amerikai dolláron van feltüntetve ti. "Mi bízunk Istenben!" a mondat másik fel pedig a saját szellemességük ugyanerre : mindenki más készpénzben fizet!

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!

waffen55 2010.12.24. 19:31:08

Lehetne egy inverzet is összeszedni! Nevezetesen aki udvarias/segítőkész volt vagy aki szórakoztatott a kommentjével (természetesen ott is a legjobbakat)...

Humberto (törölt) 2010.12.24. 19:59:37

Komolyan, én már lassan azért várom a karácsonyt, hogy ezt a posztot olvashassam :-))
De valahogy mintha idén a fantázia némileg megcsappant volna, az elmúlt évek vehemenciájából csak a zsidózás meg az anyázás maradtak meg visszatérő elemként. Azért nem rossz, hogy a TC képes ilyen érzelmeket kiváltani az olvasóból, ez mindenképpen biztató a jövőre nézve...

A_Postás 2010.12.24. 20:10:22

Üdv, mindenkinek. Szerintem ez nagyon szar volt végig sem olvastam, az előző években sokkal jobbak voltak, nagyot csalódtam! Azért kellemes ünnepeket mindenkinek, és boldog új évet!

Trolllll 2010.12.24. 20:12:21

Ezekre a levelekre nem lennék büszke, ez pont olyan, mint amikor valaki büszkén elmeséli, hogy hogyan baszta le a főnöke :D

keletisarok.hu 2010.12.24. 20:25:39

"Egyébként a Belsőség a MI blogunk. Nem publikus. Vedd úgy, hogy beinvitálunk a nappaliba, leülsz a kanapéra, és beszélgetünk. Ha viszont a kávé után lehányod a szőnyeget és összetöröd a vitrint, nyilván ajtót mutatunk. Ezt valahogy a trollok képtelenek felfogni."

Fiam, azt még elnéztem, hogy bebaszva jöttél haza. Azt is, hogy telehánytad az előszobát, és lekurváztad édesanyádat, mikor ezt szóvá tette. De azt már én sem veszem jó néven, hogy utána oda is szartál a szoba közepére, teleszurkáltad fogpiszkálóval a kuládat, és kijelentetted, hogy süni ezentúl nálunk fog lakni...

:)

mlmjocnak üzenem, hogy kis ezsmecserénk óta 2 (két)balesetnél is megálltam segíteni. Igen, az elsőnél nagyautó (merci) is elment a segítségre szoruló mellett. És igen, a maiban nagyautós (merci) volt a szenvedő fél.

Szerencsére személy nem sérült egyikben sem. Minyimum ezt kívánom mindenkinek a jövő évre közlekedésügyileg.

augustiener 2010.12.24. 20:29:30

Éppen lebuziztam a cikkírót és ezt gyűlöletnek minősítettétek? Ez a másik buziság. Ha gyűlölet, akkor legalább három sorban írtam volna le a véleményemet róla és megemlítettem volna pár rokonát is.

Egyébként egy BMW-Mercedes cikknél több anyázást lehet olvasni, mint amit itt összeszedtetek. Tavaly legalább tényleg voltak gyűlöletlevelek, nem kellett a hozzászólásokból kiollózni az egészet.

Azért annak örülök, hogy a munka közbeni gyors reakcióm ennyire megfogott titeket.

Lowtyo 2010.12.24. 21:16:27

a totalcar ubul nélkül olyan, mint a dallas bobby nélkül.

kisvidra 2010.12.24. 21:36:53

...vajon Troll nélkül lehet-e még írni?...mert az most nagyon menő szó lett...talán be kellene vezetni egy Troll mértékegységet, vagyis egy minimális kvótát ami nélkül ne jöjjön ki ezután írás...szerintem három Troll alá ne menjünk...na az enyémben már meg is van a három...ez a hair is on ford gyerek azért nem mondott akkora hülyeségeket...

domi0318 2010.12.24. 21:39:29

@Lowtyo: bobbyt egy idő után visszaírták a sorozatba. szóval, ha innen nézed!... :))

Loser Joe 2010.12.24. 21:44:08

és én merre vagyok?:(

Lowtyo 2010.12.24. 21:46:43

@Loser Joe: egy o-val írtad a losert, sza te nem vagy igazi lúzer

Loser Joe 2010.12.24. 21:50:01

hehe kösz szépen
volt aki még le is hordott érte, hogy mekkora egy loser vagyok hogy még a nevemet sem tudom leírni :D

ave 2010.12.24. 22:15:33

looser baszki... Ez nem trollhiba, hanem nyelvujitas. Looser != loser

dennisthemenace 2010.12.24. 22:34:49

@Csikós Zsolt: Az rendben van. DE; az, hogy valakinek mindenrol a puncinyalas jut eszebe, szerintem nem baj...
Peldaul, mikor felteszel ezereves fotokat allolampasrol, stb, nekem is az ugrik be elsore, hogy a lanyoknak szexi szoeroes honaljuk volt.. Egyeb reszekrol nem is beszelve...)

hunyuan 2010.12.24. 22:38:22

@Anti Anyag:
Ezt te most direkt csinálod??

Názáreti Jézus, 12apostol talán rémlik vmi..

Boldog Karácsonyt!!

Ottopappa 2010.12.24. 22:46:04

Jó is ez a békés Karácsony, pl nekem tegnap éjjel lopták ki fél tank benyámat a Ladából, (még jó hogy nem tele volt),a benzinkútig se jutottam el... Lehet, kéne már egy új tanksapka (a réginek rossz a zárja). Mindenesetre szar érzés volt egy forgalmas úton lerohadni. Remélem, a tettes végtagjai is így járnak... Sajna Szeged, Móraváros, 5-10 percre lakik a Cserepes sor "törzsközönsége", akik nem idén barnultak... Vagy csak valaki kifigyelte, hogy múltkor szenvedek a tanksapival, és nem tudom bezárni... Na, de ettől függetlenül jó volt a Karácsony, boldogot mindenkinek!

McK (törölt) 2010.12.24. 23:25:41

Először is :Boldog Karácsonyt!
Valahol egy tragédia,hogy egy ilyen napon is ennyien nézzük ezt..
Lekopogom ,én csak addíg olvasgatok,míg az asszony felhúzza a harisnyakötöt..:D

Volt ennél komolyabb is,ezt azok,akik rendszeresen olvasgatnak,pontosan tudják.
Ubul trágár.
Nekem pl. ez nem szórakoztató..
Ami szórakoztat,az az,amikor valaki érvelni is próbál valami mellett,bármi is legyen az.
Aki pedíg olyan kommentet küld,hogy:első',azt kiküldeném a pottyantósba merni..ott lehet első.
Takony.

Mongoose 2010.12.24. 23:47:52

@Leadfoot:
:-P Na, nem akarok első lenni. De akkor se tartom a mai napon ezt leadni, pedig TC fan vagyok a kezdetektől, és én is jól szórakozok ezen a cikken, csak egyszerűen nem ma a legmegfelelőbb. Elég kulturált hangnemben fejtettem ki az véleményemet, Winkler Robi meg lebuziz jóformán... :)))

BUBISBUBLEK 2010.12.24. 23:50:38

@Ottopappa: ismerős érzés. a szomszédom tipp topp ladájából is pont ezen a napon és pont egy éve nyúltáki a benzint. ja nekem meg az első lámpákat meg a motortér tetőt, hűtőrácsot, hűtöt mókolták meg .a lámpát indexet el is vitték az orkok. úgy kb. 120e volt a kár. 1 hónap múlva buktak le hála az ismerős rendőrnek a sas szeme hibátlanul szuperált éjjel. kicsi ork gyerek volt alig 19 évesen. beszerezte az autójához éjjel a hiányzókat . címe kitudódott ;) mi meg elmentünk a címre a pénzem ügyében korrektül eljárni :) /nem vitatkozott ;) / csinált egy kellemes karit . pont egy éve volt .

pog ma thon 2010.12.25. 00:24:49

Mondjuk ez Kaeácsonyra egy kicsit durva. Várhattatok volna vele szilveszterig.

EG0 2010.12.25. 00:32:53

Nahát, mit jelent a regisztrációs oldal forráskódjában, hogy
ignore *ubul*
? :-)

Béla Bácsi 2010.12.25. 01:04:00

Én szerettem az informatív cikkeket, imádtam az öregautó feljavítási sztorikat, de második éve rándul össze a gyomrom: ti tényleg nem ismertek határt a gyűlöletben, büdös zsidók? Ezt a gennyáradatot tanulságképp legitim leadhatnátok minden év végén vagy az új év elején, de nem, nektek szemét vágott faszúaknak a gojok legfontosabb ünnepébe kell beleokádnotok! Jövőre hozzátok le ezt a gennyvödröt a Hannukátokon, akkor nem szólok rá egy szót se! Amúgy -fizetségképp ezért a karácsonyi meglepetésért: Rohadjatok el a pokolban, büdös zsidó patkányok! És a Csikós gyerekei ezen a szennyen nőjenek fel, amit a kopasz papája a gojoknak írogat!

.: mimino :. · http://chinacar.blog.hu 2010.12.25. 01:05:05

A szeretet ünnepe május 1. - Ginó szerint.
Nekem jól estek ezek a s-eggfejségek sör mellé.
BK mindenkinek!

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2010.12.25. 01:10:11

Na most lett elegem baszki! Hát szakadjon már meg, aki a retkes lyútjúbos fostos videókat beböfögi ebbe a tyúkszaros kommentbokszba és nem képes egy fonnyadt tájtlt, vagy bármit mellékontrolvézni, hogy a nyáltól csöpögő szeretetfolyamba fulladt zsibbadtagyú gyökér, aki olvassa a behányt karakterkészletet esetleg kattintás előtt is kapisgálja, mi a vérveretes dzsuvás csíraságra klikkent rá!!! Ha tehetném kimoderálnám az univerzumból is, hogy valahol egy fekete lyuk szélén szottyadó pöcegödörbe tudjon csak beírni az ilyen, rohadna le az a telibehúgyolt ujja, amivel a "Komment küldése" gombra pöccentve kitolja a körberejszolt trágyáját!

Amúgy boldog karácsonyt!

(A boldog ujja is lerohadhat :D)

Érdekes 2010.12.25. 01:22:39

@Leadfoot: Áh, ez a baj látod..rendben van, hogy alpáriak páran, de sajnos vannak az ilyen megnyilvánulásnak is alapja.Sok esetben...Persze, csak úgy lenne win, ha kulturáltan döngölné földbe az illető a másikat..de van ahol pl. azt is ki cenzúrázzák...Pikantéria, hogy most pont az az oldal óbégat az Média"cenzúra" ürügyén a kormányra, ahol absolute egyoldalú a cenzúra..vicces országban vagyunk :) Szóval, én mindig azt mondom, h kockabajszú bácsi sem káromkodott..Aztán, mindekni eldöntheti saját szája-íze szerint, h jó ember volt-e :D persze..csak óvatosan :)

A 2009es "besztofba" mondjuk én is ott figyeltem :D :D kezdésnek...bár ez a 2010 kicsit keményebbre sikerült azért..meg személyeskedőbbre, úgyhogy mindenkinek Kellemes karácsonyt kívánok :D

K.teknőc · http://www.homlokzatihoszigeteles.hu/ 2010.12.25. 07:56:41

Legyünk büszkék gyerekek! 2009-ben azt mondtam, hogy csináljuk meg:D Eljött a 2010 vége és megcsináltuk a top kommenteket:D

old-rider 2010.12.25. 08:51:56

Köszi TC-srácok és Ubul!
Rég röhögtem ennyit és ilyen jót:)

kvadrillio 2010.12.25. 09:05:12

Munkanélküli a munkaközvetítőnél.
- Mondja, tulajdonképpen mihez ért maga?
- Semmihez.
- És mit tanult?
- Semmit.
- Remek! Maga a mi emberünk. Magát ugyanis nem kell átképeznünk.

...huhhhh!...ezen de jót nevettem !!! :DDDD

Oregon (TM) 2010.12.25. 09:09:54

Nem szoktam kommenteket olvasni, de most kivételt tettem ezzel a poszttal.
Öljetek meg, de szvsz Ubul sok igazságot leírt. Csak ez fáj a szerkesztőségnek.

Szerintem is másolva van a stílusotok, csak nem sikerült jól, de a TopGear tizede sem rossz.
Én is azt látom, hogy a szerkesztőség a saját loserségét kívánja előadni, mint követendő példát. Sajnos az ember nem szokta látni a saját igénytelenségét (én sem a sajátomat). Az igény, a stílus és a finomság olyan tulajdonságok amelyeket csak lefelé látunk, a tőlünk felfelé lévőket, meg szeretnénk egy kasztba tudni saját magunkkal.

Összefoglalva: Ubulon nem kiakadni, fikázni kell, hanem elgondolkodni. Ugyanis az segít nektek aki fikáz és nem az aki dicsér, de ahhoz, hogy valaki erre rájöjjön fel kell kérem nőni. Sok sikert hozzá.

2010.12.25. 09:13:21

@sealard: fojtani: pontos jé.

sealard 2010.12.25. 09:19:11

@Kulics: kellemes karácsonyt! A'sszem több is veszett Mohácsnál...

Leadfoot 2010.12.25. 09:38:40

@Érdekes: "Pikantéria, hogy most pont az az oldal óbégat az Média"cenzúra" ürügyén a kormányra"

Szerintem nagyon kevered a fogalmakat...

Jerky_Maistro 2010.12.25. 10:57:24

@Anti Anyag: ha nincs a zsidó vallás, és az abból kinövő reform rabbi (+az összes története), nevén nevezve Jesua ben Josef, vagy ahogy ti ismeritek, Jézus, akkor nincs karácsony, te nagyon hülye! ha nincs a zsidó vallás és Jézus, még most is a totemeket, szobrocskákat, szellemeket, dzsinneket imádnátok.

shwarcz bácsi 2010.12.25. 11:17:43

A török miniszterelnök 2008-as németországi látogatásán így fogalmazott: „A mecsetek a laktanyáink, a kupolák a sisakjaink, a minaretek a bajonettjeink, a hívők pedig a katonáink.”
Európában a becslések szerint jelenleg hatezer mecset működik. A szabványos imahelyek mellett vannak, amelyek lakásokban, boltokban vagy bérelt termekben működnek. Az öregedő kontinensen évente egymillióval növekszik a muszlimok száma, így egyre nő az igény hagyományos mecsetek építésére. A félmillió muszlimnak otthont adó Marseille-ben idén májusban kezdték el egy hétezer férőhelyes imahely építését. A nagyszabású projektet szaúdi és algériai befektetők támogatják. Kölnben hamarosan négyezer hívő befogadására alkalmas mecsetet adnak át, melynek 55 méteresre tervezett minaretje a kölni katedrális tornyánál is magasabbra nyúlik. A költségeket a török vallásügyi minisztériumhoz tartozó Török Iszlám Unió állja.
És még a zsidók terjeszkednek...
Hamarosan a muszlimok és kínaiak lesznek többségben európában.

fidesz = házmesterek pártja 2010.12.25. 11:38:35

Szánalmas. Különösen a házi trollotok... :-DDDD

Mpower 2010.12.25. 12:00:46

Szép gyüjtemény :D egyébként hihetetlen hogy ubulnak mennyi ideje volt megcsinálni ezt a rengeteg nicket és írogatni velük :D

real_buck 2010.12.25. 12:32:24

Gyerekek, a groteszkségével viccesek ezek a kommentek. Szánalom már ez a zsidózás.
Egyébként Boldog Karácsonyt mindenkinek, a zsidóknak is!

Autosave 2010.12.25. 13:15:11

Hosszú és unalmas (már)...

2010.12.25. 13:21:04

@vidéki suzukis: egyetértek. Tényleg ostobaság ez tőlük, viccesnek gondolják magukat. Pedig nem.

makacs szennyeződés 2010.12.25. 16:13:54

köszi a gyűjtést, jól esett olvasni.

@Béla Bácsi:
ezt maga a hatvannyócadik benedek is írhatta volna, úgy sugárzik belőle a keresztényi szeretet!

@Oregon (TM):
barátom, ha nem te vagy Ubul, akkor alaposan magadra ismertél benne!

békés, boldog karácsonyt kívánok minden kedves zsidó barátomnak, elvégre erről tényleg ők tehetnek!
:)

Loser Joe 2010.12.25. 16:14:51

na akkor ...zárjuk le ezt a posztot :D

Én tudom a tutit, DE nem mondom meg! 2010.12.25. 16:19:56

a jövő évi gyűjtésbe: mindenki faszparaszt:D

ahogy előttem írták, hosszú és unalmas már...

-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg! 2010.12.25. 19:19:58

@shwarcz: aki zsidózik, az ennek a negyedét se fogja fel..

Zz_ 2010.12.26. 09:03:35

Apropó, Winkler goj robogósán kívűl rekesztettek már be itt posztot?

fidesz = házmesterek pártja 2010.12.26. 09:30:07

@Zz_: apropo Winkler. Őt és hozzá hasonlóan agyatlan, csak kevésbé buzoid társát mikor rekesztik be végre?
Ha másért nem is, a júpíszí reklámért szívesen pofán vágnám... :D

Zz_ 2010.12.26. 11:50:44

Nos igen, a szentesi csávók jobbak voltak úgy általában :-)

dennisthemenace 2010.12.27. 05:22:39

@Atomot az indexre!: Magyar reklám, mit vártál, milyen színvonalat???

fidesz = házmesterek pártja 2010.12.27. 07:27:11

@dennisthemenace: a színvonal egy dolog. De hogy hónapok óta azt a gusztustalan, ostoba, szőkére festett buzit és agymentesített partnerét kell nézni, naponta ötven-száz alkalommal...

Oregon (TM) 2010.12.27. 09:35:02

@makacs szennyeződés: Nem tudom miről beszélsz. Ubul mondanivalójával sok helyen egyetértek, de stílusa felett állónak érzem magam.

Attól függetlenül, hogy kevésnek tartom a tc-s arcokat még elismerem, hogy hazánk legjobb autós oldala/műsora. Persze ez nem az ő érdemük, egyszerűen silányak és ruppotlanok a versenytársak. :)

keletisarok.hu 2010.12.27. 11:23:07

@shwarcz: Ez legyen már a németek meg a franciák sara és problémája.

Érdekes módon, a képernyőről, sajtóból rám 20 éve itthon egyetlen arab meg kínai sem meresztgeti a szemét, csak és kizárólag kapmósorrú buzik meg f.szszopó kurvák mondják meg, mi a trendi. Akkor hadd ne az arabokkal meg a csíkszeműekkel legyen már bajunk, barátom...

nick: 2010.12.29. 01:24:01

sztem ubul a winkler egy másik személyisége, csak nem emlékszik rá, vagy letagadja :-P

ArtWolf · http://artwolf.blog.hu 2010.12.29. 02:38:17

Nekem csak az a bajom a trollokkal, hogy amikor meglátom az elsőt, ott abbahagyom a kommentolvasást, pedig lehet, hogy érdemes volna...
süti beállítások módosítása