Pre-vételi szorongások

  2010. március 04. - Csikós Zsolt Címkék: dezső ponton domsjo svedorszag ponton

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Öt gang az állólámpában!
2015-07-19 07:25:12

Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok

Totalcar a Múzeumok Éjszakáján!
2015-06-18 08:03:55

Ez most más lesz. Most mi állítunk ki autókat, s várjuk, hogy jöjjenek a nézők, lehetőleg jó sokan. Volt

Szép autót keresünk!
2015-06-08 17:52:23

A folyóvizek élővilága után a Totalcar most a kultúra irányába evez: kivesszük a részünket a Múzeumok

Bent a kövület-Pio!
2015-06-02 16:00:17

Ráment egy csomó idő a hétvégéből, de az a pár Pioneer hangfal (cirka 1979), amit idestova másfél éve


Elindultunk végre Sundsvallból - ami egyébként egy csodás városka – Domsjőbe. Éjjel ítéletidőben érkeztünk ide, az Insigniát több ízben hótolóként használtuk, valószínűleg pár órával korábban szakadt a hó. De ez csak másodpercekig tartott. A szállóhoz vezető úton konkrét hófal állta az utunkat, mert egy perccel ezelőtt járt ott keresztben a kotró. Álltunk ott vagy húsz másodpercet, de mire kitaláltuk volna, mit tegyünk, máris előtermett egy másik mögülőlünk a járdán, és tíz másodperc alatt, tekeregve mint valami giliszta, tükörsima utcát varázsolt elénk. Csak nekünk jött oda, mert miután a gép készen lett, a sofőr félreállt vele, integetett barátságosan, majd elhajtott, vissza a dolgára, a másik utcába. Ez a Svédország egy rettentő emberséges környezet, tényleg egészen megdöbbentő minden, ahogy az emberek itt a dolgokhoz állnak. Németes rend, olaszos életszeretet, svájcias gazdagság – ez itt igen jó. Best of many worlds. Csak rohadt messze van.

DSCF7796

Elalvás közben még hallottuk, hogy nekilátnak a szálló előtti járdarésznek is, reggelre tükörsima volt minden, a járdán szinte körömcipőbeni sétálásra alkalmas volt a terep. Asszem húsz perc alatt végeztek a mi háztömbünkkel, ami Magyarországon lett volna egy fél nap, rosszul. Persze egy csomó hajléktalannak munkát adott volna, az mondjuk nem rossz. De itt nincsenek hajléktalanok, mert az a néhány tudatlan albán pásztor, aki itt kiköt augusztusban, az még októberben mind megfagy. Ez a Svédország tényleg hihetetlen.

Reggel még tettem egy kis sétát a városban, megnéztem a főteret, ahol az a sundsvalli kamera van, amit vagy ötvenszer megnéztem naponta, mielőtt útnak indultunk, mert a domsjői – tereptárgyak és emberek hiányában – sokkal kevésbé volt informatív. Gyönyörű hely, tényleg, ide még nyaralni is eljönne az ember, csak sajnos a Bahamák közelebb van.

Mindegy, nem erről akartam írni, hanem az autóvásárlás előtti görcsről, ami ilyenkor kötelező. Most, e baromi hosszú úttal a hátunk mögött egész más perspektívába kerül, hogy egy iszonyatosan vén autóval nekiindulunk mindjárt a távnak. Iszonyatos baromságnak tűnik. Pedig ezerszer belegondoltam előre, sokszor vezettem már sok ezer kilométert nagyon öreg autókkal külföldön, tudom, milyen. De ez hosszabb, telebb, ismeretlenebb, egyáltalán. Vannak modern autók, amelyek a csomagolásból kivéve nem tudják hibamentesen teljesíteni ezt a kilométermennyiséget ilyen körülmények között.

És én tudom, milyenek a régi autók. Közel sem várok tökéletest, ó nem, Mint már sokszor leírtam, ez egy olcsó Ponton-Merci a többihez képest, normál áron képtelen lennék megvenni. Sokan írták azt, hogy az embernek meg kell valósítania az álmait, és hogy vegyem meg, ha ez volt az álmom, de tévedtek – nekem a Ponton nem volt az álmom. Mindig túl drága volt ahhoz, hogy legyen belőle egy működőképes példányom. Ez a Ponton inkább egy véletlen – annyiba került, hogy el mertem játszani azzal a perverz gondolattal – mi lenne, ha megvenném. És belevágtam, én barom.

Autót általában rendkívül rossz lelkiismerettel veszek. Nehezen szoktam összekaparni rá a pénzt, félek, hogy mellényúlok, mindig találok okot, hogy miért nem kéne megvenni, és mindig kell utólag rákölteni – emiatt már évtizedek óta úgy kalkulálok, hogy hagyok némi pénzt arra, hogy legalább az első pár hétben működésben tudjam tartani. Most erre esélyem se volt. csak az ismert hibákra maradt valami – kölcsön – della. Krómozás, festés esetleg, de semmi nagyon komoly. Ja igen, kölcsönből veszem, jaj.

Most olyan drága autót készülök megvenni, amihez foghatót még sose vettem. Olyan öreget készülök megvenni, amilyet közelről még csak félkilométeres próbák erejéig láttam. 2700 kilométert kell vele megtenni (a Puch nem számít, az trélerháton jött haza). Azonnal, felkészítés nélkül kell vele mennem sokat, az ő tempójához képest borzalmas sebességgel. Hű.

Egész reggel keményítgettem a szívemet – ha rossz lesz, otthagyom. Nem bírunk el még egy projektet így családilag, akármilyen ígéretes is. Az ember azt írta, hogy rozsdamentes. Aki ismeri a svédeket, tudja, hogy ez azt jelenti, hogy az ő ismeretei szerint egészen biztosan az, itt nem hazudnak, csúsztatnak, ez nem a Balkán. De mi van, ha egyszerűen nem ért az öreg autókhoz? Nem veszi észre, ami nekünk azonnal kiszúrja a szemünket, hogy az öt évvel ezelőtti tulaj olyan vastag alvázvédőt hordott fel, hogy nem látszik, hogy egyáltalán nincs hossztartó?

Ha rozsdás lesz, nem veszem meg, elnézést kérek, átadom a magyar pálinkát, barátsággal kezet fogunk, vázolom a helyzetet, és eljövök. Vídiakemény leszek. Nem tolhatok ki az egész családommal. Nem.

Apropó, család – Kati reggel nyolckor hívott, hogy ő már ott van Domsjőben. Mondtam, Sundsvallban morzsolgatjuk még a csipát, mindjárt megyünk reggelizni. Az jó, mert ő 5:20-kor épp ott szállt át a stockholmi éjjeli vonatról a buszra. Mondom, akár be is jöhetett volna aludni, három ágy volt a szobában. Bár nem tudom, hogy mit szóltak volna a sundsvalli Ibis-ben, amikor fél hatkor beállít egy magyar nő, azt állítja, hogy a neve ugyan Massányi Katalin, de ő a fent, a 120-as szobában alvó Csikós Zsolt felesége, csak nem anyakönyveztette át magát még anno, és ébresszék fel a CsZs-t, és ő megy fel oda aludni. Meg aztán azt sem tudom, hova ült volna az Insigniában, hiszen a Sipos húsz perccel ezelőtt megpróbált öt darab frissen vett veteránújságot betömni valahova, de nem sikerült, azt hiszem, úgy oldódott meg végül a dolog, hogy megette őket. Most a hasa nem fér el.

Ja, és a szoba, most hogy szóba került. A 120-ast kaptam. Tudják, mi a Ponton-Mercedes gyári kódja? W120, bizony...

Tehát irány Domsjö, mindjárt ott vagyunk, már csak 84 kilométer. Egy klasszikus svéd képeslap tetején autózunk, még mindig nem láttunk veteránautót, tehát elég kretének leszünk majd hazafelé. Ha lesz hazafelé.

Most mentünk el a híd mellett, aminek a webkameráját szintén vagy százszor megnéztem, és itt van visszafelé nézve a hídról az öböl is (legalábbis szerintem), amire szintén sokat pislogtam.

Tudják, egészen furcsa érzés olyan webcam-színhelyek mellett elhajtani, amelyek még tervezéskor elérhetetlenül messzinek, valószerűtlennek, földönkívülinek tűntek, most meg itt vannak. Még a házat is látjuk az autóból, amiben a webcam egészen biztosan lakik.

Nem ígérek sok posztot mára, ha Tibby ír, hát ír, nekem elég sok dolgom lesz, meg nem tudom, hogy kerülök-e olyan állapotba. Mindenesetre szurkoljon, akit érdekel. Jól jön majd.

11:20-as híradásunkat olvashatták a Budapest-Domsjö Expresszről, helyszín – 80 kilométerre Domsjőtől.

A képek - minden valószínűség szerint - tegnapi állapotokat tükröznek. A srácok ömlesztve nyomják ftp-re őket, de inkább kirakjuk, mégha nem is kapcsolódnak szervesen a poszthoz, lássanak önök is minél többet belőlük. - omm -

 

A sztori eddig:

1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész, 16.rész, 17.rész, 18.rész, 19.rész, 20.rész, 21.rész, 22.rész, 23.rész


(X) akiknek köszönhetjük:

 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr571808358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DRH 2010.03.04. 12:32:52

tessék új poszt

dansun 2010.03.04. 12:33:44

… végre! mai délelőtt már komolyan veszélyeztette a nemzetgazdaságot, hogy a dolgozók munka helyett csak a belsőség oldalán csüngtek a friss posztot várva ujjbegyüket az F5 gombon pergetve. :)

DRH 2010.03.04. 12:34:19

de honnan van messze?

shagy · http://www.konyvkoto.com 2010.03.04. 12:35:58

hova is kerülnek azok a képek és hol is lesznek Tibby posztjai? Nincs több kérdésem :)

Don ZOZI 2010.03.04. 12:37:34

Nem lesz itt keménykedés... Meglátja, ellágyul, megveszi :)

Brevis 2010.03.04. 12:38:37

Szoba száma is pont 120? Ez remek előjel,biztos minden rendben lesz,csak pozitívan! Én drukkolok!

zyran 2010.03.04. 12:38:43

4. kép: ték a csensz of mi :))))

visszakettopadlogaz (törölt) 2010.03.04. 12:38:55

na mivan na mivan na mivan na mivan na mivan na mivan na mivan na mivan szetvet az ideg

1. a kocsi jo jonnek vele haza hiba kizarva

2. kocsi nem annyira jo de hazajon

3. jonak latszik es nem jon haza

4. kocsi sz@r insignia jon haza

5 insignia is sz@r

tobbi kizarva, remelem az egyes lehetoseg lesz

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2010.03.04. 12:39:33

így kell megtanítani a W-kódokat. asszem a 120-ast se fogom már elfelejteni

kutya_zzr · http://www.hegylakok.hu 2010.03.04. 12:40:16

Ezek már egészen 'hegyes' percek... itt már nem az időjárás miatt izgul az ember.

Nyomjad Zsolti, jó lesz az. Jónak KELL lennie.

shagy · http://www.konyvkoto.com 2010.03.04. 12:40:32

@visszakettopadlogaz: a 2es is jó lenne mert akor soksok "szerelősposzt" lesz Karesszal és füsttel. :)

cophie 2010.03.04. 12:41:01

komolyan ez annyira izgalmas mint egy regény, nagyon imádom:)

gnme 2010.03.04. 12:41:16

..tele vannak ezek, mint a szarágyú

már a pálinka is előkerült

:)

züm-züm B+ 2010.03.04. 12:41:33

nem mondanám, hogy megnyugodtam, de abban biztos vagyok, hogy kezdek reggel 9-óta éhen pusztulni
és még mindig itthon vagyok :D

Suttora 2010.03.04. 12:42:25

11:20, 86 km...

Már ott kell lenniük lassan!

Ciri 2010.03.04. 12:42:54

Na most már tényleg kurva nagy kalappal Zsolt !!!

Nem lesz semmi gáz, nyugi !!

Alf (törölt) 2010.03.04. 12:43:19

"Az ember azt írta, hogy rozsdamentes. Aki ismeri a svédeket, tudja, hogy ez azt jelenti, hogy az ő ismeretei szerint egészen biztosan az, itt nem hazudnak, csúsztatnak, ez nem a Balkán."

na, nekem ugyanezt írta egy holland, elmentem hollandiába, és a küszöbbe befért az alkarom, mert hiányzott a fém, annyira szétette a rozsda...

Fomics 2010.03.04. 12:43:59

Ott már 3/4 2.Cseppenhetne valami újabb infó.Tudóóm, telehetetlen vagyok.Meg kisujja után a kezét....

Totyasrác 2010.03.04. 12:44:11

Qva RSS kliens, nem csipog...

Dennis01 2010.03.04. 12:44:12

Szerencsetlen Insignia szetreped a varrasoknal... :D

2010.03.04. 12:44:33

"Mindenesetre szurkoljon, akit érdekel."

Zsolt, alig-alig érdekel ez itt valakit, néha ránézünk a posztokra (reggeltől estig folyamatosan, meg iccaka, ki mikor), a most születendő fiúgyermekek jelentős része Zsolt névre fog hallgatni, a vérmesebbeké Csikósra is, a lányok mind Katik lesznek, a zikeából elfogyott a Domsjö deszka, de tényleg...alig érdekel ez itt valakit, hidd el... :))

uglykid 2010.03.04. 12:44:52

Hú ezek a szavak, "rossz lelkiismerettel ; otthagyom" még így a távolból is vídiakemények!
Reménykedjük, hogy a jószerencsétek továbbra sem hagy el Benneteket!!!

malenykij polgar · http://mbybk.blog.hu 2010.03.04. 12:45:07

@Ciri: A vételárból kiindulva lesz gáz, csak ne kritikus dolog legyen. Már a hazaút szempontjából kritikus.

Suttora 2010.03.04. 12:45:13

És ha szar, akkor hagyd ott tényleg. Csalódottak lennénk, de megértenénk azt hiszem.

Még ma elindultok hazafelé?

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2010.03.04. 12:45:56

@Brevis:
Ja, majd vesz egy 120-as Skodát :)
@visszakettopadlogaz:
6. Insignia beszarik, Ponton húzza haza.

Srácok, ha megtörténik az adás-vétel, légyszi, csak egy sms-nyit, azonnal... Ennyit akarok olvasni:
"Megvettük!"
Ez lenne a legrövidebb, és egyben legnépszerűbb belsőség post ever...

Cappyka 2010.03.04. 12:46:19

"Mindenesetre szurkoljon, akit érdekel. Jól jön majd."
Sajnos ugyis csak ennyit tehetek! De szurkolok nagyon!
Az autot pedig igyis-ugyis megveszed... :)

Wasi 2010.03.04. 12:46:49

Kívánom, hogy jó legyen a vas! W

Ciri 2010.03.04. 12:47:07

@malenykij polgar:

Így van (ne legyen), én is ettől félek.

Golf2 2010.03.04. 12:47:26

Szerencsés svédek jó messze vannak kelet-európától,külömben már ott se müködne semmi.

2010.03.04. 12:47:31

Nagyon király!
Sok sikert!!!

Dennis01 2010.03.04. 12:47:56

@Balchee74: Elfelejtetted, hogy elado Mercedesekbol hiany van Europaszerte... :)

Alf (törölt) 2010.03.04. 12:48:32

Ajaj, az adblockplusos képet levenném :)
ezt a komment meg törölném!

:)

ChPh 2010.03.04. 12:49:16

Olybé, izgulunk, NAGYON :)

marci14 2010.03.04. 12:49:27

Célegyenes!:)

Ha úgy dönt, hogy nem veszi meg, nyilván nem elhamarkodott, esztelen döntés lesz (bár sztem azért meglesz az a Merga!)
és ezt a döntést nekünk, az olvasóknak is meg kell érteni! Viszont, ha mást nem is, legalább a Katinak, meg a kölköknek a "mindenföldijót" meg kell venni!:)

Na de elég a negatív kisugárzásból, az ótó meglesz, és jönnek róla haza a bitek, bájtok, megabájtok, hogy aztán az olvasó szemében szebbnél szebb képekben öltsenek testet!
Ebben az esetben lehet szervezni a bevonulást Bp-re!

Wasi 2010.03.04. 12:49:57

Ez most a 3 perces csend, mikor az űrhajó belép a Föld légterébe és nem tudjuk mi lesz utána...Reméljük nyílik az ernyő - NAGYON!

nagyonnagyon 2010.03.04. 12:50:19

soha nem írtam még ide de jó kisgyereknek lenni megint, talán jobban megértem a 4-éveseimet :)
én a mercinek drukkolok hogy legyen elég delej benn a meggyőzéshez onnantól meg csak fel kell kötnie a lemezeket futóműveket és hazapöfögni, hajrá hajrá Pontom !

Hegyi Zsolt · http://zen-taxi.blog.hu 2010.03.04. 12:50:34

Most érhetnek oda.

Kéváncsi vagyok, hogy azt az érzést le lehet-e írni, mindegy milyen a kicsike, amikor Csikós megpillantja azt az autót, amit eddig csak fényképen, messziről, nagyon messziről.

Ha haza tud jönni a vas, szerintem érdemes hazahozni, akármi is van emellett vele. Elmondom, miért. Ugyanis ennél kevés ismertebb öregautó lesz Magyarországon. Tehát az esetleges továbbpasszolása nem lehet gond - ráadásul ha a fuvarnak vége, úgy gondolom értelmesen lehet nekiállni a szponzorkeresésnek a felújításhoz. Sőt, ez szinte kötelező lenne.

Dennis01 2010.03.04. 12:50:37

@Maybe_: Megveszi Kazmert, ha kiastad a macskaszar alol... :D

snowman 2010.03.04. 12:50:43

Ha otthagyja a Pontyot, szerintem jobb, ha villámgyorsan elveszíti a magyar állampolgárságát, és kint marad svéd hómunkásnak. :o)
Amúgy meg remélem, hogy ma inkább az ezeröcsi profitál a kalandból, és nem Dömsödiék aratják le a média-babért ezzel a sztorival.

Taxiscsaj1 2010.03.04. 12:51:02

Vajon tudja-e ez a domsjöi svéd polgár, hogy egy magyar kalandregény egyik főhőse?:D

mercurius 2010.03.04. 12:51:24

áááááááááááááááááááá Vídiakemény???!!!

Ha a Kati is ott toporog, olyan Vídiakemény leszel te, mint a vaj a radiátor tetején...

No meg ha beröffen a 48 éves merga full felújított motorja....

kormax 2010.03.04. 12:52:41

Kéz és Lábtörést vagy akármit mindegy csak fájjon :)
Hajjjjrá!

snowman 2010.03.04. 12:52:44

Jaj, poroltó legyen nálatok!
A repülőgépes videó óta ez már alapkövetelmény.

Hurri Kán 2010.03.04. 12:52:51

Csikós for president!

Különben is, mennyivel jobban nézne ki a parlament tetején az egykori ötágú helyett a Merci-csillag!

shagy · http://www.konyvkoto.com 2010.03.04. 12:53:02

Omm! Ha kideürül h ottvannaklehetne egy sorocska, h ottvannak... ne több, csak h felfokozzuk! :)

jojoka 2010.03.04. 12:53:52

Vedd meg, vedd meg. Minden ok lesz. Nem lesz meglepetés. Ezek mégiscsak svédek. Minek hazudjanak??
Nem szokás.

v586gg 2010.03.04. 12:54:09

Baszki, az ABBA lemezeken kívül az összes cd a puttgardeni kompon maradt?
Csak aztán nehogy a végén a Waterloo-val induljanak hazafelé... :-/

mortalwombat 2010.03.04. 12:54:27

12:55, egy órája voltak 80 km-re, akkor mostmár "ottvagyunkmár"?

sunblind 2010.03.04. 12:54:50

... kiírtam az irodára, hogy mára haggyábékén, háegyenegyünk van ... erre nem bejön egy barom, hogy ő be van oltva ...

Suttora 2010.03.04. 12:54:53

@shagy: ÁÁÁ! Ezt már nem lehet fokozni.

Furamadár 2010.03.04. 12:54:57

kezdem magam szerteszanaszéjjel izgulni :)

HAJRÁ, ez már a célegyenes, avagy:
"Ez meg fogja nyerni! Ez meg fogja nyerni!"

Seca81 2010.03.04. 12:55:34

Tuti lesz a gép, ez egy Merci basszus!!! Nem rohadhat le! A név kötelez...

Nemsokára ott vagytok, hajrá-hajrá, kitartás!!!!!

mercurius 2010.03.04. 12:55:36

Baszki ma még semmi értelmeset nem csináltam.

Tkp értelmetlent sem csak itt ülök, és frissítgetek...

Eznemnormális ebbenakorban!

MI LESZ MÁÁÁÁÁRRRRR???????!!!!!!!!

karlmann 2010.03.04. 12:55:42

Fura érzés lehet, megértem, hogy tépelődik magában. Eddig vitte előre a szíve, meg a nagy lelkesedés is dolgozott benne. Csakhogy azért, mert ennyien drukkolunk neki és többedmagával van ott, azon a bizonyos ajtón egyedül kell belépnie. Marha nehéz döntés lehet.

primatus 2010.03.04. 12:55:45

„itt nincsenek hajléktalanok, mert az a néhány tudatlan albán pásztor, aki itt kiköt augusztusban, az még októberben mind megfagy.

Meg aztán azt sem tudom, hova ült volna az Insigniában, hiszen a Sipos húsz perccel ezelőtt megpróbált öt darab frissen vett veteránújságot betömni valahova, de nem sikerült, azt hiszem, úgy oldódott meg végül a dolog, hogy megette őket. Most a hasa nem fér el.

Ja, és a szoba, most hogy szóba került. A 120-ast kaptam. Tudják, mi a Ponton-Mercedes gyári kódja? W120, bizony...”

:-))))
Szenzációs! És ezt törődött állapotban....

No! Hajrá srácok! Kívánom, hogy a kocsikorát meghazudtoló módon lábon jöjjön haza épségben!
Könyörgöm, tudósítson valaki a frigy létrejöttéről!!!!!
Amúgy megértem Zsoltot, ha hanyagol bennünket, amíg elintézi az üzletet és kialussza magát. (De nem tovább!!!!! :-)))

zutyi128 2010.03.04. 12:56:18

Fél ország csüng a neten.Már én sem alszom rendesen.Sok sikert.

domi0318 2010.03.04. 12:56:23

ne sz#rj be Zsooooltiii!!! vettél te már bontószökevényt, az Ezeréves Sólymot, az sem hagyott cserben, ez pedig egy Ponton!!! meg ott a Karesz, Meg a Kati is! nem lesz baj! nem lehet! ha igen, akkor meg megkeressük a svéd tulajt! már tudjuk hol lakik. odaadjátok az Insigniát :))

viccet félretéve: gondoljon bele mindenki, hogy ezekben a szent percekben lépnek be a garázsba.... kiráz a hideg....

pxaba 2010.03.04. 12:56:35

Megkérdeztem Bendét, ottvannak-e már: a válasz ennyi volt: AHA
Az nem egy svéd zenekar? :)

jogtörpe 2010.03.04. 12:57:15

@Alf: Hollandok és a skandinávok között fényévnyi távolság van kultúráltságban. Ezt mondják ők Európa cigányai. Voltam én is hollandban egy jónak mondott (írt) állólámpásért. Amikor a helyszínen hozzáértünk kiesett a bal fényszórója. Azt mondja erre a díler, hogy ad hozzá másikat x( Nem baj hoztunk mást.

gnme 2010.03.04. 12:58:32

..fije Zsolti, vigasztaljon a tudat, hogy megvehetted volna ezt a vasat tömör formában is, akár bugában :D

Majd ha le-szemcseszórják, jó lesz lisztet szitálni a malomba.

:-)

mercurius 2010.03.04. 12:58:40

@pxaba: Váá te se igyál többet...
Itt mindenki fáradt?

davez 2010.03.04. 12:58:46

nah, ott vannak már?
nagyjából most érkeznek, nem? Kati végül hova a túróba ült be?

bonnie · http://bonnie.freeblog.hu 2010.03.04. 12:59:17

@Balchee74: és tényleg létezik Domsjö vágódeszka :D

Hurri Kán 2010.03.04. 12:59:36

@sunblind: hastífusz? feketehimlő?

shagy · http://www.konyvkoto.com 2010.03.04. 12:59:38

@pxaba: miért nem lehet ezt "hivatalosan" kiírni?

Totyasrác 2010.03.04. 12:59:46

@pxaba: Az norvég, wazze - ELTÉVEDTEK?!?!
(Mohabá' ekkorát nem tévedne :P)

_FoxiMaxi_ 2010.03.04. 12:59:49

Egy látogatói számot írjatok már légyszi. :)

zsüber 2010.03.04. 13:00:19

Kismocsok, vagy Sziszi? Sziszi, vagy Kismocsok? Pattanásig feszült a hangulat. Senki nem tudja még mi lesz az eredmény.

Ez jobb, mint bármelyik valóságshow. Itt tényleg izgul az ember.

Valami kis részeredmény legyetek szívesek!
Könyörgöm!

Itt is lehet izgulni:
www.facebook.com/group.php?gid=361283214879

karlmann 2010.03.04. 13:00:22

@sunblind:

B..meg! Már öt perce csak ezen röhögök. Alig tudtam befejezni az előző hsz-t.

vikk007 2010.03.04. 13:00:30

"átadom a magyar pálinkát, "

Csikós! Te, egy hős vagy!

Én már megittam volna.....

pxaba 2010.03.04. 13:00:34

@mercurius : Most látom, hogy az norvég, akkor ezek szerint ottvannak:)

SolymosD 2010.03.04. 13:00:39

Bexarok, nagyon pörögnek a dolgok!!! Hajrá!!

Amúgy nem engedett be telefonról az indapass...

Regisztráltam magam újra... erre gépről meg nem volt hajlandó kilépni... sőtt kiderült van egy másik elfeledett regem is:D:D:D

Mostmár egy harmadik is...

Nem érdekel most már ezt fogom használni.. :P

Hajrá csikós!!!

Jó lesz az az autó ne aggódj!!! :)

Ez olyan mint amikor a Win után odaül az ember egy OSX-es gép elé, és riadtan menti a fájlokt 83db példányban meg biztonságimentés mentése...

Te most Svédországban vagy, nem Magyarországon:) Tehát jó esélyed van rá hogy tényleg jó lesz a gép:)

Viszont meg fogsz lepődni mert míg te Svédországban küzdesz a mercivel közben Magyarország is egy kicsit Svédországgá fog vállni, pont a te vállalásod miatt:))) bizony...

Szerintem amúgy odakint azért olyan segítőkészek az emberek, mert egyszrűen nem tehetik meg hogy ne legyenek azok...

Gondoljuk az alap szitut, részeg a kocsma mellett... itthon ha nem vérzik a feje elmegy mellette az ember, ott muszáj valahova bevinni, mert megfagy... Ez évszázadok alatt beleivódik a kultúrába..

És a hókotrós ember is nem azért jött vissza mert Svéd.. Magyarországon is ugyan ilyen emberek élnek...

Csak a hókotrós tudta, ha egy anyuka van abban az autóban 3 gyerekkel, és reggelre megfagy mert nem tudott felmenni a hotelhez akkor az az ő bűne lesz...Ezért eszébe sem jutott nem visszamenni és segíteni... mellesleg tök jó dolog másnak segíteni!

Ezért jó hogy ezt most megéljük veled, mert erre itthon nagyon nagy szükség van:)))

ati27 2010.03.04. 13:00:54

El is felejtettem még egy sztorit:

2 hete mentünk a trollhattani korházba UH-ra. Parkoló persze fizetős, kb 5 korona/óra. De ha kicsit többet raksz be akár több mint 1 napi parkolás is kijöhet.. Miért irom ezt? Kicsit későb. :) Szal megállok mennék a jegyautomatához. Erre megállít egy 70 körüli bácsika, elkezd hadarni svédül.. Nemrég kezdtem a svédet, amugy is nyelvi anti-talentum vagyok de probálkozok angolul. Nem magy. Asszony odajön ő már elég régóta tanul, meg van érzéke is hozzá. Szóval kiderült, a bácsi kicsit több pénz dobott be és kb 26 óra parkolást vett meg. És hogy ő szívesen odaadja a jegyet.. No néztem is ki a fejemből mint a lukinyúl.. Még mindig meg tudnak lepni. :)

Patás 2010.03.04. 13:01:23

Ismerősömék egy spéci verziójú, régi Ikarusért mentek ki pár évvel ezelőtt, de sajnos végül nem lett az üzletből semmi, mert a busz rosszabb állapotban volt, mint hogy haza tudott volna jönni lábon. Remélem Ti szerencsésebbek lesztek. Szurkolok!

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2010.03.04. 13:01:26

Nem lehet olyan kegyetlen az élet, hogy ezek után ne legyen jó a W120.

Jó lesz, vedd meg, hozd haza!

Várjuk!

pxaba 2010.03.04. 13:02:16

@shagy: azt én nem tudom, de nem akarom Bende telefonszámláját magánbeszélgetésekre használni...ez egy gyors SMS váltás volt
apropó az SMS is feláras külföldön fogadni?

www.szem.tv · http://csikosgabor.blogspot.com/ 2010.03.04. 13:02:49

Zsolt, most látom, hogy elmehettem volna veletek. Hogy ottvagytok, meg Ustreamon live nyomnám az adás-vételt is.
Itt vannak a Facebookos szurkolóitok:
www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=nf&gid=336551322911

NTonee 2010.03.04. 13:02:50

ÁÁÁÁ... eddig még nem szóltam hozzá egyszer sem, de mostmár tényleg tőből rágom le az összes kezemet! Jöjjön már, legalább csak egyetlen szó smsben!
@Taxiscsaj1: Nekem is folyamatosan ez jár a fejemben. Vajon a tulaj sejti, hogy mibe csöppent? Kíváncsi lennék az arcára, mikor Csikósék elmesélik neki. :)

primatus 2010.03.04. 13:02:55

....azért én, ha pl. a Mercedes magyarországi bármilyen képviselete, márkakereskedője lennék, akkor tuti, hogy Zsolték mercivel érnének/pillanat oda. Mekkora reklám lenne úgy, hogy közben mindenki jól járhatna.....

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2010.03.04. 13:03:25

Szétrágtam a szám szélét belül az idegtől!

Történjen már valami, mert megőrülök!

@Maybe_:
Így jártunk kb. 10 éve. 260km-re utaztunk egy púpos Wartburgot megvenni. Egy E30-as BMW.vel mentünk érte. A bömös a cél előtt megadta magát. A wareszt kihozták oda, ahol lerohadtunk, papírt aláírtuk, árát kifizettem, begurultam egy benzinkútra, vettem két vontatókötelet, rákötöttük a béemvét és hazavontattam vagy 250 km-en át. Pár helyen megálltunk pihenni, mindenhol néztek, hogy most ezt így hogy....

Ainult Mina 2010.03.04. 13:03:29

Asszony miért is megy ki?

shagy · http://www.konyvkoto.com 2010.03.04. 13:04:00

@pxaba: Az sms fogadás ingyenes szokott lenni...

karlmann 2010.03.04. 13:04:01

Tényleg ommm megértjük, ha Csikós nem tud ma írni, de legalább néha dobjatok egy hsz-t, hogy megvették, minden OK, vagy ilyesmi.

lacker 2010.03.04. 13:04:33

Bammeg Zsóti! Beszarok a feszültségtől, mint az elosztótok! Valami legyen már!

denieboy 2010.03.04. 13:05:15

Omg omg omg nagyon szoritok nektek gyerekek! :)

SolymosD 2010.03.04. 13:05:19

ÖTLETEM:

jó lenne mikor találkoztok Katival egy netes Video kapcsolattal hazatelefonálnátok a gyerekekhez. Oda meg elmenne egy Totalcar stáb, és felvenné majd ide meg bekerülne.

Nagyon megható lenne az tuti!!! Apa Anya 2700km-ről gyerekek a nagyinál, szülők épp autót vesznek, sírás rívás minden ami lehet... Aztán indulás haza a Mergával!!!:)

Diadalmenet!!! HAJRÁÁÁÁ!!!

A VIDEOTELEFONT KÉRJÜK!!!:)))
(remélem van elég sávszélesség, és a gyerekek is örülnének, nem hogy mi? :) vagy akár a totalcar szerkesztőségben)

www.szem.tv · http://csikosgabor.blogspot.com/ 2010.03.04. 13:05:37

@NTonee: Ha van benne üzleti szellem és valami biznisze is, odaadja ingyen. Nyáron megyünk az éttermébe és a vízbe lógatjuk a lábunkat. Meg hazahozzuk a cuccost, amit Zsolték nem tudtak.

Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.03.04. 13:05:46

Tényleg, ha lerohad az Insignia akkor hazahúzzátok a Mercivel?

(bocs)

lanciabacci 2010.03.04. 13:05:51

Engem azért frusztrál kicsit, hogy nem ígér sok posztot... eddig ígért és azért nem volt annyira sok mégsem. Mostantól akkor semmi? Épp az események küszöbén?

Bendével értek egyet, nem kell ennyire kicsiszolni, de legyen hír, akárcsak ha pársoros is. Ennyivel azért illene megtisztelni a sok nemalvó-nemdolgozó drukkert. Még akkor is, ha a Csikóst ennyire zavarja a népszerűség, meg a felelősség.

Katiban azért még nagyon bízom :)

esef 2010.03.04. 13:06:11

@pxaba:
Nem nyert, mert norvég... De volt közös uralkodójuk valaha jó régen, ezért távoli rokonok, tehát "majdnemsvédek"...

mortalwombat 2010.03.04. 13:06:27

@pxaba: nem, az sms fogadás nem kerül pénzbe

Alf (törölt) 2010.03.04. 13:06:39

@jogtörpe: Én még megnéztem egy másikat, az legalább őszintén bevallotta, hogy rozsdás. Végül nem vettünk semmit...

KAWAszaki 2010.03.04. 13:06:55

Hajrá Csík!
Annyira nem lehet rom!
Rendezünk egy kis gyűjtést a kommentelők között, és meglesz a felújítás....

zöldi 2010.03.04. 13:06:55

Látom mindenki produktív ma. Hihi!
Nagyon szurkolok! NEm izgulok, a 120-as szoba volt a jel.

mercurius 2010.03.04. 13:07:10

..........

NNa...

.........

Van már valami?

davez 2010.03.04. 13:07:32

@karlmann: "Tényleg ommm megértjük, ha Csikós nem tud ma írni, de legalább néha dobjatok egy hsz-t, hogy megvették, minden OK, vagy ilyesmi."

igen-igen! így-így!

pxaba 2010.03.04. 13:07:41

@Nigab: Rendben, legalább én ingyen tájékoztathatom, mi történik itthon:)

Hurri Kán 2010.03.04. 13:08:09

@primatus: én sem értem az itthoni Merci képviseletet... Valószínűleg be vannak oltva kereskedelem ellen. Hát ha egy ilyen útnak nincs hír és reklám és Pr értéke, akkor minek? Szerintem, ha kiszámolná valaki, a jelenlegi hirdetők (akik jóvoltábol, lásd fenn) szerintem az egyik legjobb és legolcsóbb hirdetést vették meg most maguknak, bár az ő esetükben biztos, hogy nem csak erről szól a dolog.

Megvanmár a Ponton?????

2010.03.04. 13:08:24

@Dennis01: Nem csak Mercedesekböl, kombi Insigniat se lehet már kapni.... :)

Mr. Homn 2010.03.04. 13:08:28

naaaa... valamit... csak egy szót....

aardwark 2010.03.04. 13:09:20

no eddig bírtam hozzászólás nélkül

A TC-t régóta olvasom, de ez amit Csikósék csinálnak, hát nem is tudom... (perverz, őrület, tiszteletreméltó, max respect, etc...) sokan leírták már,
most először kommentelek itt, de minden tiszteletem az övék és megértésem is
ugyan nem vagyok merci fan, de a régi autó mániám van és köszöni jól érzi magát :)
ami eddig volt: bmw 518 cápa 1973 (kis széria, nem a csík lámpás), Ford Cortina 1971 (egy hajó, a hátsó részből franciaágyat lehetett csinálni-csajok imádták, vajh miért...?:) )
Csikóséknak sok sikert, drukk ezerrel, Katinak nem különben
Ott lenni a Veterán kiállításon kötelező program szvsz...
A kommentekből kiderült számomra, hogy igenis van MO-n összetartás és közös cél amiért mindenki próbál a maga módján tenni (lásd gyűjtés, felajánlás-akár egymásnak, az idegen honban élő magyaroknak meg külön respect), no ezt kéne az országgal is (NEM POLITIZÁLOK SOHA) csak ezt jó látni. (és átérezni)
Bocs ha hosszú voltam, mindenkitől elnézést
Nem is említek nickeket, mert nagyon sokan vagytok, akik mellett én is követtem az eseményeket, de thx, hogy élvezetes kommentekkel reagáltatok a küldetésre... (mert az nem? há mé, nem az? de, akkó meg? igazam van, nem? De! és megint igazam van!!!!) :)
Sok sikert hazaúton is, szvsz a géppel nem lesz gond, olyan állapotban van amilyennek mondta az eladó

üdv mindenkinek és a svéd kommandónak!

domi0318 2010.03.04. 13:09:33

@SolymosD: az az 5GB amit a svéd mobilnettel vettek, nem gondóóónáám, hogy videotelefonálásra elég. skype-on viszont simán lehetne, ha van náluk webcam, vagy beépített... amúgy az ötlet jó!

gnme 2010.03.04. 13:09:35

yoo' niggaz' mikor nyomjátok már az élőképet?

Ez a szélessávú internet kora vazegh'

mercurius 2010.03.04. 13:09:39

1. Nem svédben tesztelik valahol a 4G-t? A mobilhálózaton? Ott tutter lenne sávszél a videoteflonáláshoz

2. Szerintem tegnapmegmamegholnap eleget nemdolgozunk ahhoz, hogy az ország teljesen szétkúrja az ezévi költségvetés hiányösszegét....

Bálint636 2010.03.04. 13:10:17

Az F5-billentyűmről már lekopott a festék.

Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.03.04. 13:11:01

Tényleg szégyellem, de olyan gondolataim vannak, hogy hihetetlen. Most például az jutott eszembe, milyen gáz lenne, ha az érkezés pillanatában a Ponton mögül kiugrana Balázs és adna nektek egy üveg pezsgőt az R** K**b ajándékaként... Ja és ordítana, hogy Kész Átverés!

Egyébként komolyra fordítva: nagyon szurkolok hogy jó legyen a verda ha már egyszer ennyit mentek érte!

2010.03.04. 13:11:09

@bonnie: Nem én találtam :) de tényleg létezik. zugló testvérvárosi kapcsolatokat kezdeményezhetne Domsjövel...

Davyd · http://wordsofmusic.blog.hu/ 2010.03.04. 13:11:47

szurkolunk, szurkolunk, nagyon sokan!

RRSS2 2010.03.04. 13:12:02

Mielőtt nemet mondassz mi is hadd lássuk közelebbről a gépet :) a fotóid alapján. Hátha valaki megvenné közülünk :D

mortalwombat 2010.03.04. 13:12:05

@gyvy: Azért a mercinek is van pr érzéke...2 éve lecserélték egy görög taxis "zöldségesét", mivel dokumentáltan 1 millió km futott a vén csataló. A merci kirakta a múzeumába, a taxis meg kapott egy zsír újat (típust nem tudok)

Itt az idő rövidsége miatt nem tudtak szerintem dülőre jutni. Zsoltit hamar bekapta a biciklilánc :)

Cuter 2010.03.04. 13:12:23

Akármi is lesz a vége, minden évben meg kell rendezni a Ponton emléktúrát. Kezdek spórolni... Lehetne az idei belsőség találkozó Domsjöben.

Purci Úr 2010.03.04. 13:12:49

a "mi van, ha" és "hát, már nem" és egyéb társai feltételezéseket most dobd ki valamelyik svéd IKEA kukába. Most már nagyon ne hezitálj, ne tegyél fel magadban ilyen kérdéseket!
JÓ LESZ, SZÉP LESZ, MEGLESZ!

Most légy erős, na meg a hazaúton!

Irigyellek... :D

mercurius 2010.03.04. 13:12:50

@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem: Hát te beteg vagy Balázs 640000 ember akarná megskalpolni....

red87 2010.03.04. 13:13:19

Karesz úgy látom, fázós, nála mindig 22-23 fok a klíma, míg Csíknél 19...
de ez mindegy most!

Lehet már meg is vették?

Mr. Homn 2010.03.04. 13:13:23

@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem: na akkor elsántikálnék odáig és feltolnám a balázs seggébe az üveget.
áááá... már teljesen kifordulok magamból...
híreket lécci...

TayRol 2010.03.04. 13:13:32

@Nigab: ilyen volt a Saab-nal is. es ott elso, es egyetlen tulajnak kellett lennie.

snowman 2010.03.04. 13:13:37

Arra azért kíváncsi lennék, hogy kb. hány F5-öt nyomtunk az utóbbi napokban ezekre az oldalakra.
Remélem Csikós ezentúl a kommentek után is kap némi százalékot. :o)
B45524D N3K1 az F5-öt!

Herlock Sholmes 2010.03.04. 13:14:00

1. Megvette.
2. A svéd ma hajnalban másnak adta el, leüti, rendőrség.
3. Rozsdás, alkuszik, a svéd leüti, kórház.
4. Rozsdás, alkuszik, leüti a svédet, rendőrség.
5. Megvette, nem indul, Karesz.
6. Megvette, indul, elüti a svédet, rendőrség.

sunblind 2010.03.04. 13:14:36

Dzsóti! Ne veszítsd el a hidegvéred, csak teli tankkal hozzad el!

kormax 2010.03.04. 13:14:38

Basszus úgy izgulok mint ama bizonyos első bevetés előtt! :P
Valami...

Hurri Kán 2010.03.04. 13:14:55

@Alf: Kösz! Ezt ismerem élőben is, Kerepesen van a főút mellett.

aardwark 2010.03.04. 13:15:35

Engem ami megdöbbentett, az az, hogy tegnap a du-i adásban a Winklerék egy szót sem szóltak erről a küldetésről...
(ok, tudom, kereskedelmi rádió és nem tudják/akarják/nincs lehetőségük) reklámozni a TC-t
no de azért mégis...

biker_kolee 2010.03.04. 13:16:10

Nahh, lökjétek mán a zinformációtot HE!

lanciabacci 2010.03.04. 13:16:20

@klarky:
A tépelődései nyomán van egy olyan sanda gyanum, hogy józanodik és kezdi megbánni ezt az egész sztorit autóstul, rajongótáborostól, rádióműsorostul, adósságostul és egyáltalán. Vagyis ha lesz bármilyen értékelhető hibája annak a szerencsétlen autónak, akkor otthagyja. Oszt majd jön a duma, hogy így a tulajnak is jobb, mer' nem kell buknia rajta.

De ne legyen igazam. Ha van töke, mostmár elhozza, ha kicsit is esélyes...

red87 2010.03.04. 13:16:31

@Herlock Sholmes:
7. Kicsit rozsdás, akadékoskodik, Bende leüti, Karesz hozza haza a pontont.

mercurius 2010.03.04. 13:16:32

Most komolyan meddig tart egy nyomorult Mergát megvenni????????????????

Ennyi idő alatt én már 5-öt is vettem volna!!!!

Mi van már????

dagger 2010.03.04. 13:16:34

"Megvettük g..ci!"

Ehhhehhee, elképzelitek Kareszt, ahogy a -17 fokban elaludt csikkal a szája sarkában ezt krákogja??? :D

2010.03.04. 13:17:11

@Nigab:
A taxis azóta sík ideg, mert televan a kocsi elektronikával, így a szervízre rámegy a gatyája...

gnme 2010.03.04. 13:17:22

mostanába én is izguloka bevetések előtt .. merhogy drága a vetőmag

később meg a cigányok a szomszédból leszednek mindent, meg már csavargók is vannak meg hajléktalanok pest alól .. betelepíti őket ide az önkormányzat, kéz kezet mos alapokon

..aztán hogy a helyi emberek kiskertjeivel mi lesz, azt leszarják

2010.03.04. 13:17:43

mivan mivan mivan MIVAN

pxaba 2010.03.04. 13:17:54

addig olvasgassatok Kati apukájától :
sebessegoltara.blog.hu/2009/01/26/cezeta
volt kitől örökölni a kalandvágyat, és az íráskézséget is!

Purci Úr 2010.03.04. 13:19:27

Ha lenne megspórolt pénzen, akkor én is nekizuhannék egy ilyen útnak a haverokkal, hogy egy echte svéd 142-es VeteránVolvóval térhessek haza!

biker_kolee 2010.03.04. 13:19:30

@pxaba: Áhh, ilyenkor nem lehet mást olvasni. Zabszem a mi seggünkben is ott van.

lanciabacci 2010.03.04. 13:19:51

@aardwark:
Tegnapelőtt utaltak rá, hogy lesz folytatás, de aztán mégsem lett. Talán műsoron kívül csitította őket a Csikós, hogy nem kell ennél nagyobb felhajtás.

Hurri Kán 2010.03.04. 13:20:09

@Nigab: igen, de az a német képviselet volt, ez meg a magyar. És sajnos, hiába ugyanaz a csillag, mint tudjuk, a két országban nem egészen ugyanúgy működnek a dolgok. Egyébként az a volt görög taxi egy sötétkék állólámpás.

dr.oid 2010.03.04. 13:21:14

Három TC weboldal van eddig kinyitva és próbálom rendezgetni valahogy őket a monitoron, sokáig éljen a multitasking, csak győzze az ember követni:)

mercurius 2010.03.04. 13:21:32

Ez nem lehet igaz!!! Miért nem írnak? Degecen laknak ezek is mind!

Mindjárt elolvasom a TC-t!!!!!!!!

SolymosD 2010.03.04. 13:22:17

@domi0318: csak egy pár perc:))) akkor is kell a videotelefon, mekkora feeling lenne:):):) vegyenek mégegy netet!!! :D

Szertintem remélem mire megjönnek az egész ország velük drukkol!!!:) akkor meg mit számít az a +5Gb-os csomag:)
Majd totál károly kifizeti gondolom csak csepeg már a szponzotoktól is:)))

De nem akaro beleszólni, ha technikailag, térerő, HSDPA lefedettség stb.. lehetséges szerintem kihagyhatatlan.

Éa akkor 3 szálon futhatna a sztori.
1: Csikós
2: Asszony
3: Gyerekek:D

Tiszta valóságshow...

DE ennek van értelme!!!

És Csikós meg nem féljen már a hírnévtől!!! Amit csinál jó, a dolgokat jó irányba viszi? A totalcar népszerűbb lesz, az emberek összefognak! Akkor hol a baj? Így járt aki nem tudja "befogni" megszívja előbb utóbb:D:D:D

Jó értelemben véve mert Ilyen Mercije nem lehetne amit most fog venni ha nem irkált volna ide, és ennyit!!!

Szóval hajrá!!! Gyerünk...

Kitartást és józan mérlegelést Csikóséknak:)

Suttora 2010.03.04. 13:22:31

@gyvy: Így van, állólámpás és nem 1 milliót futott, hanem 4,6 millió km-t

gazdinf 2010.03.04. 13:22:56

remélem, hogy ha már jól lesz a Ponty, akkor elviszik csapatni egy körre a Nordschleifen :)

csongibá 2010.03.04. 13:23:01

Ezek szerint az elso veteran auto amivel talalkoznak egy Ponton lesz :)
Biztosan megvan már a gép.
Jesszus, sose gondoltam volna, hogy egy blog ennyire izgalmas tud lenni.
Hajrá Csik, hajrá Kati, hajrá csapat!

dagger 2010.03.04. 13:23:37

Amúgy meg a kib@szott twittert erre találták ki:
Négyen(mostmár) vannak, kb 5 percenként lehetne írni pár sort, hogy épp mivan.
Egy alap GPRS kapcsolaton eldöcög, kb egy millió üzenet kijönne az 5 GB mobilnetből.
iphone és egyéb okostelókról meg még a geotag is működik, szóval azt sem kéne beírniuk hol vannak, mert automatán kiteszi googlimapsra.
Manapság már egy technikával foglalkozó portál expedícójának ezeket simán alapból kellene használnia.
Jóhogynem galambpostával küldik az anyagot.
Amúgy a szövegek királyak csak sokat késnek Hajrááááááá!!!!!!!!!!

domi0318 2010.03.04. 13:23:54

@biker_kolee: mivel üssük el az időt??? b#szogassuk a Pistát például? :)

Balázs Viktor 2010.03.04. 13:24:07

BEINDUUUUUUULT! Most beszeltem Bendevel telefonon, gyertyat csereltek eppen, aztan horo-horo-horo-vrooom, es a fulem hallatara beindult! Mindjart jon a poszt.

Totyasrác 2010.03.04. 13:24:49

@Balázs Viktor: Kirááááááááááááááááááály :DDDDDDDD

Inner Circle 2010.03.04. 13:24:50

Na, nézzük szigorúan üzleti alapon a dolgot. 1 mozijegy manapság kb. 1350 forint. Eddig a túra követése mintegy 1 jó mozifilmmel ért fel, de ha Csikós lendületesen, színesen, élvezetes és mindenekfölött hosszasan szív majd a Mercivel, akkor az nekem egy-kéthetente egy jó poszt, na mondjuk darabja nincs egy óra, de azért átlag havi egy mozijeggyel számolhatunk. (Ha még a garázsba is beenged, akkor IMAX 3D jegyárak lesznek érvényesek!) Úgyhogy, bár nem vagyok gazdag ember, de - ahogy már említettétek - támogatnám a projektet. Csikós választhat: most egy tízes egy összegben, vagy havi egy mozijegy ára? :-)

M division 2010.03.04. 13:24:50

Meglesz a Ponton!!!!!

Purci Úr 2010.03.04. 13:24:58

Ha már ott vagytok, hozzatok már nekem egy '72-es évjáratú 142-es VeteránVolvót. :D

jag få tacka så mycket !

SolymosD 2010.03.04. 13:25:02

ááááááááááááááááááá már nézik!!!!:D:D:D

éááááááááááá

evil. 2010.03.04. 13:25:02

ÚJ POSZT!!!!!!!:)

domi0318 2010.03.04. 13:25:39

@Balázs Viktor: MÁZLISTAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

red87 2010.03.04. 13:25:40

@Balázs Viktor: végreeee!!!

hajrá öreg merga, jöjj haza!

gnme 2010.03.04. 13:25:43

..fije, vannak itt emberek akiknek a technika kisujjban van .. csakhát válaszra nem méltatják őket

inkább a nagy kuss egy olyan eseményre, amire figyel vagy egymillió ember

sunblind 2010.03.04. 13:26:03

@Balázs Viktor:
... fú, és ha nekiálltak gyertyát gyújtani, akkó ezek szerint nem gáz kívülről sem.

kipe · http://www.car-tarsak.blogspot.com/ 2010.03.04. 13:26:03

@gyvy:

gyvy 2010.03.04. 13:08:09
@primatus: én sem értem az itthoni Merci képviseletet... Valószínűleg be vannak oltva kereskedelem ellen.

...vagy a jobbik esetben simán csak rafináltak a PR -esek ott.
Szerintetek mi a jobb ?

A kezdetnél beszállnak egy bizonytalan kimenetelü projektbe, egy őrült autós firkász + a haverjai a Mercedes Hungária pénzén leutazik a térképről és ott nem vesznek meg egy Mercit (ami ugye az Ő termékük), szemlesütve, vert seregként hazaballagnak.

VAGY

azok a bizonyos PR-os urak/hölgyek is itt lesik a blogot és amint azt olvassák hogy
"Minden OK, megvan a Merci!"
akkor hívják fel a szerkesztőséget és adják a "gazdag nagybácsi" szerepét és igérnek mindent, esetleg teljesítik is...

Ekkor már nincs rizikó, bevan már járatva a dolog (hiszen a fél orszég ezt olvassa, VAN MÁR HÍRÉRTÉKE A DOLOGNAK A SZÁMUKRA IS, stb, stb

??????

toncsi64 2010.03.04. 13:26:22

Világért sem akarom fényezni a csillagot, de az 1 millió nem akkora sztori, hogy a gyár ráharapjon. Mondhatni üzemszerű...:)

2010.03.04. 13:26:34

@Purci Úr: Én sose nem vótam veteránfan. De ez a CSikk átnevelt. És az az öreg Volvo, amit emleget, KOLLÉGA ÚR, na az nagyon kéne.

...vajon mennyien indulunk neki IKEAIÁBA öreg vasért ezek után, he? :) Meg lesznek lepve ezek a derék népek, hogy megveszünk kint mindent ami 30+ -os :)

graffy 2010.03.04. 13:26:53

Egesz eddig percre kovettem a fejlemenyeket. En bogaras vagyok :) (fekete 1967) ugyhogy nagyon ertem ezt a dolgot. Sajnos most ki kell lepnem, megyek a repuloterre, Londonba. Legkozelebb este 6 fele kaphatok hireket. Remelem addigra boldog tulajdonosok leszunk.
Hajra Csik!

evil. 2010.03.04. 13:26:57

mire írtam volna, h biztos jó lesz, addigra kint a következő:)

dr.oid 2010.03.04. 13:27:11

Nyálas Olvasók!

Önök alábecsülik a monomániát mint józan gondolkodást befolyásoló tényezőt, amely különösen az áhított tárgy megpillantásakor hatalmasodik el a legjobban. Ha Karesz beindítja azt a kurva Pontont és nincs szarrárohadva elhozza. Ha nem én kérek elnézést mindenkitől:))

2010.03.04. 13:27:52

@Balázs Viktor: Jó, most akkor örülök egy kört :)

SolymosD 2010.03.04. 13:28:00

Én már kiegyeznék minden tekintetben azzal is ami 30 éve volt svédországban.D

primatus 2010.03.04. 13:28:01

@Balázs Viktor: YEEEEEAAAAAAAHHHHHHH!!!!!:-)

Hurri Kán 2010.03.04. 13:30:39

@toncsi64: egy biztos: a mostani C200CDI nemhogy 4 millió, de még 400.000 km-t se fog elfutni

aardwark 2010.03.04. 13:30:44

@lanciabacci:
thx az infót (szvsz magukkal b.sznának ki, ha ezt kihagynák a műsorból...), lehet arra várnak ki, hogy meglegyen az autó...

Sajna kb 20 percen belül el trappolok tárgyalni, de azért követem az eseményeket...:D

2010.03.04. 13:31:13

Részemről nagy elismerés azoknak is, akik most átmenetileg qvára le vannak szarva, mert senki se nem olvas mást, mint EZTET ITTEN.

...és rohadt lehet nekik most dolgozni, mert szvsz mindneki ezt olvasná és...á, hagyjuk. Kivagyok, komolyan.

karlmann 2010.03.04. 13:32:06

Mivel a csaj ugye csak 14:00-ig ér rá, lassan a célegyenesbe kéne fordulniuk. Mondjatok már valamit VAZZE!

skorpantó 2010.03.04. 13:32:35

@Ainult Mina: Azért,mert őt Massányi Katalinnak hívják!

primatus 2010.03.04. 13:34:11

@kipe: Azért tartunk itthon itt, mert a döntési pozíciókban lévő emberek nem figyelik és értékelik a közjót, a közérdeket. Sokszor a magánérdeket sem! Számtalanszor akadtam olyan problémába, hogy a dolog gyártója, szolgáltatója nem akart együttműködni.... Nem érthető, mert én abból indulok ki, hogy ő erre vállalkozott és ebből akar megélni. De akkor mindig az lesz az érzésem, hogy csak fedő cégről van szó és mittomén LSD-t importál a cuccban és én ugye mit keresek itt, mikor nem vagyok dealer. :-)

Vhornet 2010.03.04. 13:35:20

Olyan érzés mint amikor kisgyerek születésére várnánk a kórházi folyosón!

Leadfoot 2010.03.04. 13:38:03

Nagyon olyan érzésem van, hogy a megérkezésről szóló poszt hozzászólás-rekorder lesz.

ixtom 2010.03.04. 13:38:12

Ijjj, de nagy mák hogy most olyan órám lesz, ahol tudok netezni Inventorozás mellett. :D

Bambano 2010.03.04. 13:39:28

most benevezek a milyen veterán autót láttok először kontesztbe: merci pontont!!! :)))))

malenykij polgar · http://mbybk.blog.hu 2010.03.04. 13:40:21

@Nigab: Nem két éve, hanem hat éve, nem egymilliót futott, hanem 4,6-ot.

strfifi 2010.03.04. 13:44:16

Ahogy emlékszem (Az eladó lánya délután 2-3 ig ráér, aki tud angolul) mostanában nézhetik át az autót tüzetesen is, vagy ebben a pillanatokban állapodnak meg. Azt gyorsan kell mert hideg van :)))

Sys 2010.03.04. 13:45:50

@Nigab: Binnyiglit is hoznak? :)

ábrus (törölt) 2010.03.04. 13:48:34

Csak annyit mondjatok hogy eldőlt a kérdés!

Vhornet 2010.03.04. 13:55:17

Egy ilyen régi vas ha működött mikor leállították, hazajön! Apósom, sógorom is vett már veteránt, skoda oktavia, szpartak. Melyek már éveket álltak. A karbifedél levétele után csak kifúlytuk a pókhálót és az alu-oxidot. Majd egy kis benya a torokba és pár motorfordulat után életre keltek:))!! Esetleg a megszakítót kell megcsisszantani. A legkritikusabb pont talán a fék lehet. Ha pillanatnyilag jó is, egy erőssebb fékezés megviselheti az öreg gumi karmantyúkat! És a fűtés legyen még jó:)).

Suttora 2010.03.04. 13:57:28

@ábrus: Címlap gyerekek! Figyeljetek már, több mint egy órája Csikós Ponton tulajdonos!

jaszpilaca 2010.03.04. 13:59:55

Csak nehogy elhangozzon eme felkiáltás:
-Basszus a címet otthon hagytuk!!!!!

Carrotfield 2010.03.04. 14:32:51

Ezt még a Névshowros Skoda Rapidos Domsjödi Gábor is megirigyelné :D

-Gabi- 2010.03.04. 16:00:34

megvan!!!
Hála a jó Istennek:)
Örülök!!
süti beállítások módosítása