Gyűlöletkomment, best of 2009

  2009. december 24. - ommm Címkék: gyűlölet komment 2009

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Négyhengeres BMW? Ugyan már...
2015-07-30 16:22:46

...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég

Hétvége a tóparton? Belsőség-találkozó 2015!
2015-07-29 12:04:49

Öregszünk, öregszünk , más nem is jut nagyon eszembe arról, hogy immáron tizenkettedik (!) alkalommal

A trollkirály V8-cal érkezik
2015-06-22 13:58:43

Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy

Szétszórjuk a VIP-jegyeket! Akár a tiéd is lehet egy!
2015-06-08 15:31:58

Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi , úgy

bmwxd300 01

Gyűlölet szempontjából egész erősen indult az év blogunkon, hiszen mindössze január 22.-ig kellett várnunk és már meg is jelentek az első fecskék. Árpáddal a szokott helyen fotóztunk Újpesten, mikor egy bősz, egyenruhás matróna támadott le minket lényegében egy sínre szerelt trafó miatt. A feljelentésből természetesen semmi nem lett, de az olvasó ettől függetlenül megtalálta a módját, hogy a 330xD-tesztet minősítse:

2009.01.22. 23:41 Érdekes
Azt a köcsög nyáladzást amit ez az István produkált ebbe a tesztre...mint egy dedós aki megkapta a kedvenc kiskocsiját, csak nagyba..szánalmas. Komolyan rossz olvasni, ezt NE Csináld , nee meg mit művelsz..Agyvérzés komolyan, hány éves ez a tag?Vagy agyilag nincs teljesen rendben?kész...Vajon mit csinálna ez egy M3asban?Még be se ülne már fröccsenne a ge*i a km órára...beteg :/


Nem sokkal később készült el Papp Tibi mára már legendás, fehér furgonos publija. Tiborunk nem is tudta, micsoda szubkulturális darázsfészket vert le a tornácról, hiszen a furgonosok minden fronton masszív támadást indítottak. Lelkünk mélyén már szinte vártuk, mikor állít be valamelyik vérben forgó szemű, rutinos és KRESZ-tisztelő ducatós egy megtermett csődörrel, de hiába. Tibor azóta is jól alszik, az utakon a helyzet pedig semmit nem változott.

2009.01.29. 22:57 DízelBoy
Akárhogy is nézem, ez a cikk semmire másra nem megy ki, csak a gyűlöletkeltésre. Nem tudom miért kell most a furgonosokat baszogatni. Most ez lesz a divat? Van hogy a szuszkások, bmwsek, nagyanyák, most meg a furgonosok? Egy átlagos "furgonos" szerintem egy hónap alatt többet vezet, mint sokan mások egy év alatt. Ezzel arányosan kicsit nagyobb is a rutinjuk, mint azoknak a majmoknak, akiknek van idejük ilyen szar topikoc megalkotására, mert fosnak. Szopjál lovat kedves Papptibi!!!

Bizony, nehéz a dolga az öregautó-buherátornak, bármennyire is sikerült filozófiáját megértetnie az olvasókkal, azért mindig akadnak olyanok, akik egyszerűen nem hajlandók elfogadni szegény Csikóst és a patina iránt érzett mérhetetlen szerelmét. 123-as kombi Mercedesének történetét azóta is folyamatosan írja, az Erának nevezett batár a mai napig megvan, túl az ötszázezredik kilométerén még most is dünnyögve falja az utat. Csikós pedig boldog, bármennyire is bántja őt az emberi értetlenség ily magas foka.

2009.02.26. 11:14 pado
Én egy dolgot nem értek!Azt ,hogy magukat rohadt okosnak gondoló és autós újságírónak mondó emberek, mi a francnak vesznek ilyen romokat!? Nekik nincs családjuk,hogy az idejük nagy részét ilyen fosokkal töltik? Tőlünk nyugatabbra fekvő országokban az ilyen majmot körberöhögik főleg, ha még arra is vetemedik,hogy a baromságát közkincsé teszi! Ráadásul az autó belseje olyan hogyismondjam Bangós,Győzikés érzést kelt bennem.Nem baj nem nekem kell benne ülni! Ilyen lószőrös vagy pálmaháncsos ülésnek mondott szarokat a tűzre kell vetni.Az autóval együtt!!!


Na, újfent egy Csikósnak címzett, kedves hangvitelű komment, melyből megtudjuk, hogy Pege Aladárunk nem több egyszerű gyilkosnál, aki szándékosan
teszi kockára családja életét. Már a feltételezés is abszurd, bár tudjuk, hogy Csiknak vannak rejtett perverziói, azért ott még nem tart, hogy pincét betonozzon a gyerekeknek, vagy netalántán az életükkel játsszon. Sokat sejtető X nevű olvasónk azonban máshogy látja.

2009.03.23. 13:38 x
Még valami...
1 ócska Pandába raknád életed értelmeik a gyerekeidet mert "apu" hobbizik mert 1 fasz! majd a feleséged ülteted bele,aki azzal van elfoglalva hogyan ne fulladjon le a szaroddal, nem ám a forgalommal,Te maga vagy a közúti veszélyeztetés szándékosan elkövetet fogalma ! ráadásul még le is írjátok,ha lenne 1 baleset rögtön bizonyíték is van ellened- zseni vagy ! TE OSZTOD itt az észt !
Tehát nem jobb egy biztonságos újszerű kocsi amiben nagyobb biztonságban utazik a család, mi? Ami nem fullad le állandóan, amiben van légzsák,gyerekülés bekötés, merev kaszni,stb.? hogy lehet szakújságíró ilyen fasz?
és mi a havi törlesztője 1 ilyen használt kocsinak? 2005 új Swift nálam 1,1M Ft a havi törlrsztő kb. 25e Ft sztem a roncsra is költesz havonta 10-15e min. de amikor a gyerekek hulláját kaparod össze esetle,gondolj arra amit írtam, és te adsz tanácsot másoknak,hogy az ő gyerekeik is meghaljanak!!!!!!!!!!!!! TE GYILKOS vagy nem más !!!!


Régi, jó barátom, a Puruttya egyik ékköve, partyface1973 ekkor ütötte meg először az elfogadható gyűlölet szintjét. A Jaj, kifújták az orrom c. rovat kommentjében, több tíz éves újságírói pályafutásának egyik ékkövét prezentálta, meglehetősen zaklatott állapotban, hiszen ideje sem maradt a rikító pirossal aláhúzott szavak javítására.

2009.04.08. 00:15 partyface1973
omm, te olyan szánalmas, ostoba, szerencsétlen f*sz vagy :( mostmar tényleg csak kínból olvasom ezt a szemetet, de ez még afelett is megterhelte a gyomrom. Hogy lehet ilyen undorító, flame-keltő, szarszemét szar szemetet felrakni erre a blogra? visszasírom azt azt ostoba péter faszt, vagy hogy hívták, fogalmam nincs.szégyeld magad, szánalmas vagy. én nem húzok se ide, se oda, mert egészen konkrétan lesz*rom, de több tí éves újságírói pályafutásom során ilyen ipari, divat-figyelemfelkeltő, alsóbbrendű szeméttel még nem találkoztam. Leszerepeltél és a szakma ég miattad. Könyörgöm, inkább takarodj vissza traktort szerelni, vagy ilyemsi.. :( Vagy menj politikai pályára, stb.

Maradjunk nálam, én lennék blogunk gazdája, ezért aztán kijut nekem a jóból. Egyik posztomban felvetettem a kérdést, hogy a Land Shark hangzatos névvel illetett, 2500 lóerős, hátsókerekes szupersport-autó vajon mennyivel színesíti az autómodellek palettáját? Lényegében semmivel, hiszen egy ilyen ultrabrutálisan feltöltött V8-as leginkább a Top Fuel-kategóriába való, ennek megfelelő élettartammal és kezelhetetlenséggel. Ennek ellenére vitathatatlan, hogy a Legerősebb, Közúti Forgalomba Helyezett Személyautó-vándorkupa Amerikába került. Hurrá! Sander szerint szimplán csak irigy vagyok.

2009.05.12. 22:01 sander
istenem... megint ez a ommm geci... :D zsigát a segge alá, jol megy ahhoz a fajparaszt dumájához. annyira ki*aszottull egy szar jellem vagy hogy nem igaz. neked nincs olyan,...másnak se legyen. neked felesleges, akkor az télleg az. számodra hülyeség,... akkor egy világ"szenzáció" is az. :D vicc vagy, egy nagyon rossz vicc.


Lajosbácsi élete legszebb hozzászólását produkálta a posztban, melyben beszámoltunk arról, hogy mesteri vágónk, Robertó, végre megvette ellopott Honda CR-V-je helyett az egyliteres Swiftet.
Kedves kommentelőnk pár sorában sikerrel adott áttekintést az ország történelmének egy olyan, sötét korszakáról, melyben tényleg csak a gerinc és szem nélküli, külsőtüdős, nyálkás barlangi gőték voltak képesek tájékozódni és megélni. Tán a mai napig is feszíti a kérdés, de mi segítünk neki. Hogy miből fizette Robertó autója lízingrészleteit? Csiribí... abból a pénzből, amit munkájáért kapott, bizony, Lajosbácsi, ebben a mai világban már csak így van. A szemét kapitalisták a munkáért pénzzel fizetnek.

2009.06.12. 15:27 Lajosbácsi
Kezdem unni ezt a Robertó sztorit, most itt sajnáltatja magát, hogy csak Suzukit tudott venni 350e-ért.
Egyáltalán egy videós mi a bánatból szed össze annyit, hogy Honda CRV-t vegyen ?
Komolyan mondom, hogy olyan emberek mászkálnak irdatlan drága autókkal, akikrő el sem hinném, ha nem látom.
Kíváncsi lennék az APEH véleményére, hogy a Robertónak van-e annyi adózott jövedelme, ami alátámaszt egy CRV-T?
Ha ezt tisztáztuk, akkor sírhatunk tovább azon, hogy szegénynek csak egy suzuki jutott. Gyújtést ne rendezzünk ???

Ügyvezetőnk keresztrefeszítésének egyik kulcsfázisa volt a Forester-gate. Sajna a sors úgy hozta, hogy Tibby bebukta a Subarut. Mondjuk vigasztalhatta a tudat, hogy rengeteg új barátot szerzett ezzel magának. Sőt, voltak olyanok, akik képesek lettek volna az impresszumban szereplő címen is meglátogatni őt, Ubul nyereménye egy kitiltás volt.

2009.07.08. 15:21 UltimateUbul
Jahh és a szerkesztőség címét tudom, szvsz ne gyere ki sötétedés után ha mégis akkor a seggedben legyen a szemed, és nem ettem birkózószart, puszta szórakozásból szoktam a vascsövet más pofáján kipróbálni, de mióta nincs gárda ritkábban tehetem, höhö, hülye segg...


A
különálló ZK megszüntetése rengeteg olvasónkban megkondította a vészharangot, de a legkomplexebb, teret, időt és cselekményt mesterien átkaroló kommentet Önjáró Talajgyalu olvasónk küldte.

2009.07.17. 15:29 Önjáró Talajgyalu
Elmennek ezek a budos, avos, mocskos, kommunista, kochengeres, buval baszott, rezfaszu haromlabu kecskevel randizo, lofeju, lanctalpas, tragyanyalo retkes geci kurva anyjukba.
Ez a velemenyem. Es akkor meg finom voltam es noies.


Új szerkesztőségi rendszerre való átállásunk korántsem volt egyszerű, ezért Tibby megkérte olvasóinkat, hogy amolyan bétateszterként jelezzék az alkalmasint felmerülő hibákat. Szinte mindenki segített, aki megértette, ő nem akarta.

2009.07.25. 23:31 300SD
Bende!Bazd meg az...

SD-ben bennakadt a szó, de végül csak folytatta:

2009.07.25. 23:34 300SD
Ja,meg elfelejtettem,ha Csikós nem volna,te már régen éhen haltál vóna!
Szemét g...


Persze addigra Csikós is kapott a képébe
egy motorteszt kapcsán, ide már népies motívumok is bekeveredtek, például az ekehasználat.

2009.07.08. 13:44 Honda CBF 125
Ezúton szeretnék gratulálni a pöcs tartalmú, rendkívűl jó ütemben elkapott címhez. Ha faszok vagytok ahhoz, hogy újságíróhoz méltóan viselkedjetek, hasznosabb lenne ha klavíatúra helyett a lapát nyelét markolásznátok. Ha tahó stílusra vágyok, beugrok a restibe, de semmi esetre sem vagyok hajlandó a napi hírek között arról olvasni, hogy az aktuális debil cikkírótok egy eke.


Valamivel később Tibby megint ráfázott, hiszen a világ egyik legmegbízhatóbb típusaként ismert
Toyota Camryjéhez kellett hozzányúlnia és - micsoda bűn - kicserélni rajta ezt-azt. Ha mindez nem lenne elég, még le meri írni, hogy a kutya nem áll meg manapság Budapesten egy kisgyermekes anyukának, ha lerobbant autója mellett ácsorog. Ugye, mennyire felháborító?! Vegyük észre a finom, andalító indítást, melyet igazi heavy metal követ.

2009.08.14. 09:29 US 99.5
Bende Tibor:
Elnezest, hogy a lelkedbe taposok, de Te egy igazi szarhazi vagy Bende!
Nem segit a vilag, pedig azt varnad? Nem kellett volna szart venni. Tudod te, hogy mi az a Toyota Camry? Amerikaban a legalja. Oreg bacsik, meg 17-18 eves fiatalok jarnak vele, amugy egy tomeg auto, nem-nem, nem ugy mint a VW, annal rosszabb. Tudod? Isten nem ver bottal. Japant vettel, hat megerdemled. Nem allt meg senki sem, megsugom neked, mashol sem szokas, amerikaban, aki stoppol az gyanus. Ezert senki sem all meg. Kaptal gulyast nem? Akkor kit erdekel, hogy sotlan volt? Jo volt nem, akkor minek fikazod? Sozni mindig lehet, ha meg tulsoztak, akkor mar nem lehet javitani rajta. Halatlan, budos pesti vagy! Ekkora arccal ne is varj semmi jot! Messze van Magyarorszag a Nyugattol, nagyon messze!

Dév88 (a számból inkább születésének évére tippelünk, mintsem valami másra) szintén a Szar ma a Totalcar, ezért nem olvasom, de azért csak kommentelek - mozgalom egyik oszlopos tagja kicsit sem fogékony a művészfilmek iránt, tán ezért is adott véleményének hangot, mesteri módon belekeverve a Vanishing Point-ról szóló posztba Csikós Pandáját is.

2009.08.23. 13:42 Dév88
Hát ez nagyon szar film...és megint a régi amcsi szarok...kicsit unalmas már..mint ahogy az egész totalcar...csak a csikós gyökér ömlengési vannak meg a rottyant szar pandájáról meg még ratyibb merciéről van szó...


Ismét egyik rajongóm, rövid és tömör
mondanivalójával. Élőben izgalmasabb lenne.

2009.09.05. 14:59 a nyugalom megzavarására alkalmas
Kedves omm!
Gratulálok a stílusodhoz, te anyád segglukán kitolt szájbakúrt szardarab.


Külső munkatársainkat eddig mellőzték a kommentelők, szeptemberben azonban
végre megtört a jég, Koncz Jani egy igazi, agyafúrt, Dávidos-villantást kapott.

2009.09.10. 21:07 davidson
@Koncz_János: balfaszgeci


Bár Winkler egyértelműen gyűlöletlevelekre gyúrt, azért őt is megtalálták. Igaz, nem spilázta túl vörös luftballon nevű kommentelőnk. Ez itt
a kétéltű busz posztjából való.

2009.09.22. 15:27 redballon
a busz jó, a winkler pedig egy faszkalap.
de ez utobbit eddig is tudtam...

Költői művésznevű olvasónk ismét a szerkesztőség kopaszát, Csikóst találta meg és azonnal masszívan le is támadta. Hiszen hazudik! Nem nézi rendszeresen a Top Geart? Hazudik! Buta az autókhoz és tudatlan. Minden bizonnyal így van, kedves olvasó, pontosan... :) Egyébként az autó egy Alfa 164, nehéz nem észrevenni. És most?

2009.10.18. 02:37 nazi
Csikós úr.
Az egy Alfa155.
Ön mar megint összefüggéstelenül hazudik.
E mellet valószínű, hogy nem nézi rendszeresen a műsort, és még az autókhoz is elég buta, illetve tudatlan.


Ó, egy klasszikus. Tán ebben az évben érdemeltem ki legtöbbször a tót és a szar szlovák valamint hazaáruló jelzőket. Érdekes, Szlovákiában évek hosszú során nem vágták ennyiszer fejemhez magyarságomat. Itt azonban kapom az áldást. Már készül az Én családfám-poszt. Ja, és tanuljak meg beszélni magyarul, ez a másik kedvencem.

2009.11.04. 09:08 MySQL
Rántotthús-matricázz ott ahonnan jöttél, te szlovák szar.


Szarok vagytok, szarok vagytok és a szar között is szarok vagytok. Papp Tibi beszólt Clarksonnak, millesei pedig elmagyarázta a mágnest. Korrupciótól a répadarabbal teli szarig, tessék csak tessék, mindenki megtalálja a magának valót! A Köztudomású, hogy a forgalmazók tejelnek a cikekkért - mondaton egy emberként nevettünk fel mi és a forgalmazók is. Minden bizonnyal így van, ezért is volt mindig is felhőtlen a viszonyunk velük.

2009.11.04. 17:00 millesei
Kurvára unom, hogy mostanában az egész index arról szól, hogy mostaztán leszámolunk a trollokkal. Ökörpalánták! Hát nem ti szartátok a spanyolviaszt baszki!
A fő probléma veletek az, hogy már rég nem vagytok hitelesek. Köztudomású, hogy a forgalmazók tejelnek a cikkekért, ha jókat írtok. Ti meg elkurvultatok, és most csodálkoztok, hogy baszogatnak titeket. A másik, hogy a színvonal a béka segge alatt van. Egyedül a Csikós tud írni, bár neki inkább könyvet kéne sztem, de mindegy. A tótzoli meg nem is tudja, mi az hogy stílus, a mondatai össze-vissza kanyarognak néha. Nálatok bárki lehet már újságíró? A palikot nem akarjátok beszervezni? Neked is volt egyszer-kétszer értelmezhetetlen megnyilvánulásod, és biztos vagyok benne, hogy autó témában soha nem kérném ki a véleményedet. A winkli régen élvezhetőbb volt, mostanában olyan kis hisztis picsa lett, lehet, hogy sokat mondogatta magáról, hogy tévés majom, tévés majom, aztán végül az lett. A bende vajon ki? Több élet van zámbódzsimiben, mint az ő írásaiban.
Egyszerűen szarok vagytok. Lehet rajta hőbörögni, meg persze, az én kurva anyámat, de egyedül azért jön össze a napi letöltésszám, mert még így sincs jobb nálatok. Ezt értsd úgy, hogy a szardarabban ti vagytok a répakocka - de attól még ti is szarok vagytok. Az egyetlen totalcaros, aki Clarksonhoz mérhető az karotta. Bár ő is neki bírt menni a bicikliseknek (ez is milyen már, némi falme-ért, és plusz kattintásért képesek vagytok összeugrasztani ti is az országot, ahelyett, hogy tennétek érte, hogy jobban megférjen egymás mellett több közlekedési forma, áhh...), meg eléggé majom volt már ő is a vége felé (kigyúrt motoros - ilyen fejjel, muhaha), de ezerszer inkább ő, mint bármelyikőtök. Mondom, a Csikós kivétel. Egyébként az egész totalcaros színvonalat semmi sem jellemzi jobban, mint ez a cikk.


Az egyik Ferrari Hiéna posztra érkezett egy a gyöngyszem. A feladat az volt, hogy hajnali háromkor vagy ez idő után fotózza le magát az olvasó egy Shell-kút előtt. Voltak, akik brahiból megcsinálták. Minden elismerésünk nekik. Akadtak olyanok, akik nem, de azért leírták.

2009.11.14. 09:24 anyáddemizsonnal
winkler, + az anyád picsáját amiből kiestél annakidején, ennyire nem unatkozhatsz baz+!
mit szólsz ahhoz, hogy mi meg tapsolni fogunk ha olyan ügyes vagy ha egymás után mind az 5-öt disznózsírral lekezelve feldugod magadnak. Utána meg meg is tarthatod.
mi meg szépen elhúzunk tankolni aztán ha kell viszünk egy ilyet is, úgyis kibaszott sokat zabál a tragacs...


Úgy látszik, Bende Tibby sátáni vigyora nem múlt el hatás nélkül, Viktort azóta is bármikor megállítják az utcán és nekiszegezik a kérdést: Kettes van? Jól ismert olvasónk újfent kommentel, üzen, és finoman átköt előző mondanivalójára...

2009.11.15. 11:03 anyáddemizsonnal
Ez a faszfej bende még mindig hülye mint a segg, de elhúzhatna a jóanyjába akiből kiesett annakidején.
Azután a subarus szopássorozat után, meg amekkorát bizonyított a toyotával a kocsikhoz való segghülyeségből én elhúznék ettől a pusztulat magazintól a rákba, nemhogy még egy néha autókkal is foglalkozó szennylapot dirigáljak.
Vikibá meg ha ember lett volna a talpán, mikor észreveszi az önelégült bárgyú pofáját maga mögött, baszta volna úgy képen visszakézből a gumisvassal hogy derékszögbe hajlik a hülye feje. Nemám hogy egy ilyen porbafingó csináljon már röhejt belőled... Szánalom az egész faszikáim, szánalom.
Apropó, winkler milyen lázas igyekezettel törölte ki a beköpésemet a szarkupac hiénás posztjából, azért voltak akik vették a lapot a szerkesztőségből?
Véletlen nem tűnt el a marhája egy tégely vazelinnel meg 5 játékkocsival a kezében a szolgálati retyó irányában? XDD

vivalafrance tc

Csikós privát véleményt ír, dtomika pedig nem érti, mi is az, ezért a biztonság kedvéért gyorsan el is küldi a szakmai analfabéta Csikot...

2009.11.25. 11:40 dtomika
Méla undor fog el amikor látom, hogy ismét autós cikket írt. Szakmai analfabétizmussal
próbál értékítéletet mondani az általa nem kedvelt autókról.Javasolnám, hogy ha mindenáron újságírással akar foglalkozni keressen valamilyen más témakört.

Katit befogtuk egy kis munkára, ugyan, írja már meg Marutija történetét és kérjen tanácsot az olvasóktól, vajon mit ajánlanak neki. Nos, ajánlat akadt bőven, autós is, de a naiv, női sofőr gondolkodásmódja sokaknak emészthetetlennek bizonyult.

2009.11.27. 14:26 McK
Egyenesen szörnyű, és pontos leképezése a nagy magyar valóságnak.
A hölgy rettenetesen jó fej.
Vagy inkább annak érzi magát, amint cukin közli, hogy a bontóérett szarjával évekig elment még mindenfelé, amíg csak gurult.
Igen, pontosan ilyen balkán vagyunk. Igen, az ilyen mondja, hogy a kereskedésekben szarok vannak, bezzeg a magánszemélynél, aki összezárja az akkut, mert fémet rak rá, aki nem tudja, mi az alapjárat, aki olyan állapotú autóval jár, amire egyetlen szervízben többet kell költeni, mint amit érne hibátlanul, mert minden szar rajta.
Lukas tankkal jár, amiből folyik, majd kifogy a nafta, és ő hörög, hogy senki nem állt meg neki segíteni.
Villamos széket az ilyennek, nem autót!!!!
Kétszázért 98-ast..azt..hány éves vagy te királylány? És még hiszel a mesékben?!
Szörnyű, igazi celeb írás, amikor valaki büszke arra, mennyire felelőtlen, ráadásul teljességel hülye a témához.
Meg vagyok döbenve. Ez a mélypont a totalcaron.
A hölgy, javaslom a következő cikkét írja a nyombélfekély műtéti eljárásairól, ugyanilyen stílusban csacsogva, hogy kicsit bemetszettem a vajaskésemmel, majd téptem egy cérnát a bugyim széléből, és a spirálfüzet széléből tört drótdarabbal összeférceltem.
Maga a tömény igénytelenség.
Gusztustalan.
A közlekedés nem cuki, meg jópofa, mert ha ezzel a szarral nekem jött volna az autó állapota miatt, nem úszta volna meg egy betétlappal.

Ennyi. Volt jóval több is, de az egyszavas kommenteket eleve kizártuk, az túl snassz, a többiből pedig válogattunk, ezek azok itt fent. Szép év volt, sok visszatérő vendég, igazi Gyűlölet-kör, de ne aggódjanak, jövőre is lesz min fröcsögni, lesz kit elküldeni bárhová. ne adják fel, hiszen gyűlöletükből is erőt merítünk.

Gyűlöletleveleiket itt olvashatják.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr101619980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dennisthemenace 2009.12.24. 21:09:09

@McK: A jo kurva anyjat az ilyen rohadeknak.

Phrascarica 2009.12.24. 21:15:15

azért az igazsághoz tartozik, hogy az utóbbi egy-két hónapban nem emlékszem egyetlen egy jó, olvasható cikkre itt a TC-n, még a Csikós sem tett ki magáért, nagggyon sajnálatos...
Na jó, talán kivételt képeznek ezek a gyűlölet levelek, de ezekhez nincs sok közötök ha csak nem annyi, hogy nektek írták :D

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2009.12.24. 21:25:12

Azért némelyik levélben volt némi igazság.

Bende Tibor 2009.12.24. 21:33:44

@kafferbivalybalamber: Ezt akkor jövőre betesszük, ha nem baj :-D

Floyd · http://www.gazmegfek.hu 2009.12.24. 21:37:51

@Csumpi Hálidéj (Mk412): Jaja. Sőt talán ez is jelzi, hogy nem olyan "lendületes" a TC mint régen, hisz a középszert nem lehet gyűlölni igazán...

Mongoose 2009.12.24. 21:42:52

Tisztelt Szerkesztőség!

Imádom a TC-t, mindennap olvasom, de könyörgöm, a gyűlölet leveleket - amiket most olvastam el, és szét nevettem magam rajtuk :)) - miért Szenteste kell leközölni??? Komolyan kérdezném, és szeretnék választ kapni rá. Marha jó ezeket olvasni, de nem dec.31 du. 5-kor lenne a legideálisabb, bulizás előtt?? Ma tényleg a békés meghittségnek - lenne - itt az ideje és nem a fröcsögésnek.

Szeretném ha válaszolna valaki erre a felvetésre.
Mennyire jobb lenne, hogy pezsgővel a kezemben szilveszterkor röhögöm magam rommá a leveleken
Egyébként a kedvenc:
" Folytál volna le inkább apád bal lábszárán..te ge.." Hatalmaaas, felülmúlhatatlan. :))))

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2009.12.24. 21:54:43

@TamI: Csatlakozom, én is nem egyszer szétröhögtem már magam némely komment-sziporkát (illetve egymásra építkező adok-kapokot) olvasva. Bár ezek legtöbbször "helyzetkomikumok", és csak a környezetükkel (előző pár komment és ritka arányban a cikk is) együtt érthetőek...

ps3peter 2009.12.24. 21:55:01

Nem muszáj most elolvasni a "termést", ha valakinek akkor jobban tetszik olvassa 31-én du- 5-kor...
Én mindenesetre jót szórakoztam, McK írása alá meg tenni kéne egy támogatói listát, én lennék az elsö aláíró...
Boldog karácsonyt mindenkinek!

repecs 2009.12.24. 21:56:13

Régen a gyülölet levelek is jobbak voltak. :-)

Leadfoot 2009.12.24. 22:01:48

Gyerekek, ami itt van, az költészet.

Bár én a múltkori "Astrát vagy Golfot" poszt óta megfogadtam, hogy az olyasmiket fogom gyűjteni, amiket Csikós itt összeszedett:

belsoseg.blog.hu/2009/04/15/gondoltam_irok_egy_kattintekony_posztot

Csak az a baj, hogy egyesek önmaguk is gyorsabban termelik, mint ahogy én lejegyezhetném.

McK (törölt) 2009.12.24. 22:03:11

@ps3peter: Kösz,vazeg,mit iszó..:D
Viccet félretéve..
A stílusom nem volt épp simulékony.
De sajnos némely pofon jogos,és biza az is tud fájni.
Ma is azt gondolom,hogy azért a hozzászólásért megérte kivárnom a tiltást,amit kaptam érte ajándékba a szerkesztőségtől..:D

De üsse kavics,ami jár,az jár,és a korrekt kollégák kálltak a kollegina mellett.
Ez is valami ebben a tetű országban.

ps3peter 2009.12.24. 22:05:32

Jó, hogy kérded, mindjárt keverek egy Jackie-Colát, lefeküdt a gyerek :)

Mongoose 2009.12.24. 22:06:10

@ps3peter: Basszus, ember, azért olvasod el most, mert MOST tették ki, mondom,h bírom a TC-s fiúkat, nem a gyűlölet levelekkel van bajom, hanem MA egy sokkal meghittem pillanatot kéne megélnünk, akár itt a TC-n is, ill. a Belsőségen. Ehhez pedig egy társadalmi összefogó médiumnak is illene erre terelni az emberek hangulatát.

Pl. a szerkesztőség leírja a legkedvesebb karácsonyi autós sztorikat, mert ügye az egész ország keresztül kasul jár a nagymamákhoz. Közben meg havazik, esik, fúj, ma meg pl. 12 fok volt. :)) Éjjen a nyári gumiii, kizárólag epres ízesítésben, nanáá ;-))

Pacsee mindenkinek, és igen, MEGHITT Szép estét kívánok Mindenkinek.

Mongoose 2009.12.24. 22:08:42

@ps3peter: :) Én meg most bontottam fel egy jóféle egyeki fehérbort.

Egészségére mindenkinek! Neked is! :)

McK (törölt) 2009.12.24. 22:10:06

@ps3peter: Vazeg..meghoztad a kedvem,koccintunk virtuálisan,keverek egyet én is,most,hogy a gyermek itt is kidőlt..:D
Végül is,Karácsony van,vagy mi..

Mongoose 2009.12.24. 22:11:57

ETYEKI akart lenni, csak már előtte is iddogáltunk, szóval kezd hatni a szőlő... ;-P

lorincz84 2009.12.24. 22:22:44

@McK: Basszátok meg csorog a nyálam!Há mindjárt én is kimegyek azt keverek egyet!Csak sajna nem Jack-et pedig az a kedvencem,de az tegnap előtt elcsorgott a céges bulin,úgyhogy marad a Chivas-azért az se rossz :-)

lorincz84 2009.12.24. 22:43:03

-úh ez jól esett-betoltam mindjárt kettőt is :-)

Borisz (Boriszovics) 2009.12.24. 22:52:30

Baszki az a 330 bömösös cikk tényleg akkora melegfront volt hogy simán shift-delete lett volna az EGYETLEN vállalható döntés.

ccorsa (törölt) 2009.12.24. 22:53:43

Nem véletlen a disznóhúsos Boldog Karácsony kívánás, és a gyűlöletlevél időzítés sem.

Tisztelt bíróság, csak ennyit szerettem volna elmondani.

McK (törölt) 2009.12.24. 23:03:52

Astit iszok,kissé nyomja is a búrám..

sztrovacsek 2009.12.24. 23:07:50

@McK:
Te ezért a kommentért tiltást kaptál?

sztrovacsek 2009.12.24. 23:10:29

@McK:
Asti martit? vagy asti cinzanot? :-)

simpatico 2009.12.24. 23:15:29

nő lévén egy évben egyszer nézek be a totalcarba, ilyenkor. :)))

és ismét megérte, köszi! :))

loláb 2009.12.24. 23:15:31

@sunblind:
Jah, egyszer szórakozásból én is elmentem megnézni a kínálatot, elég szomorú autók voltak.

De legalább olcsók. Ha valakinek 156-os alfa kell ötszázért, kap. Olyan, amilyen, de rajozhat vele a lakótelepen, meg feltöltheti az iwiwre amint előtte pózol.

McK (törölt) 2009.12.24. 23:16:59

Egy hetet..:D
Cinzanot,pedíg nem vagyok nagy pezsgős,de snassz,mindíg szilveszterkor pezsgőzni.

McK (törölt) 2009.12.24. 23:21:38

Most agyalok..lehet,hogy ezt csak moderálták,és valami másért töröltek,de nem jut eszembe,miért..:D
Biztos a pezsgő dolgozik..:D

röntgenszeműlány 2009.12.24. 23:29:17

"szubkultúrális darázsfészket"

Kúúltúúrális, az.

McK (törölt) 2009.12.24. 23:29:40

Beugrott..és de..ezért kaptam a hetem..:D

Ha valaki jár ennél a köcsög kársznál óbudán,vagy hol..köpje már le a kilincset helyettem is.
Gyökér brigád.

McRae egy hős volt,vele halt egy gyermek is.

sztrovacsek 2009.12.24. 23:39:22

@McK:
Nálam nagyon kiverte a biztosítékot az a post.
Amikor nem volt pénzem, akkor is kényes voltam az autóim üzembiztonságára. Az ilyet nem tudom megérteni.

sztrovacsek 2009.12.24. 23:44:23

@McK:
Én a martinist jobban szeretem, bár tegnap 1/2 deci barackkal+kanál mézzel gyógyítottam a belsőmet. :-)

Az igazi Svarc Enegger · https://www.youtube.com/watch?v=Ik9qunsZZtY&index=21&list=RDJVoyWQSNr8I 2009.12.24. 23:47:10

Nekem azok tetszettek, amikor érezni, hogy az író már tényleg elvesztette az önuralmát.
Ott kérem, érzések vannak.

Henry82 2009.12.24. 23:58:39

etyeki, cinzano, martini, gyerekeeek, mifelénk gazdasági válság van, nekem csak a "fehér száraz" tabletáim pezsegnek a tízlityós kannában:))

Csikós Zsolt 2009.12.25. 00:21:53

@kafferbivalybalamber:
:-) Jó volt. Téyleg, átlépi a szintet.

megint 2009.12.25. 00:24:25

Tavaly is ilyenkor voltak ezek a levelek? Én szilveszter környékére emlékszem, de lehet, hogy rosszul. Tavalyiak jobbak voltak, de itt is akad bár gyöngyszem. Foresteres cikkből gondoltam, hogy lesz pár.

sztrovacsek 2009.12.25. 00:33:32

@Csikós Zsolt:
Megkaptam a jézuskától a "Leváltott modellek" című könyvet.
Nagyon tetszik. Azt hittem aposódtól több írás lesz benne.

Rocko- 2009.12.25. 00:52:55

@McK: igen, a britek már csak sportból is tartanak japán, de balkormányos autót.
tudom, kamu, de ez már borzalmasan gyenge.

jürgen baromartz 2009.12.25. 01:24:43

"Apropó, winkler milyen lázas igyekezettel törölte ki a beköpésemet a szarkupac hiénás posztjából, azért voltak akik vették a lapot a szerkesztőségből?
Véletlen nem tűnt el a marhája egy tégely vazelinnel meg 5 játékkocsival a kezében a szolgálati retyó irányában? XDD"

eheheheháháháhá ez a két mondat nagyon tetszett :) olyan édesen alpári hogy már szinte imádatra méltó.

kellemes ünnepeket a szerk.-nek!

Önjáró Talajgyalu 2009.12.25. 02:04:32

Vásztákúrvá... Világhírös ősparaszt lettem mostmár tényleg bakker. :D Méltó befejezése egy szép estének mi? Eszem faszom megáll... :)))

mehemed 2009.12.25. 06:30:44

@Atesz1987:

eccerű' a jézuska csak szarni jár a hanuka gyertya alá és ez flusztrálja a bibsiket. én már évek ota minden karácsonykor ezeken a szerencsétleneken röhögök:

gondolj bele, mindeki együtt van aki normális, ök meg nem tehetik, mer' hű bazzeg karácsonyozol? a rabi megszopat lóval!! ülnek egyedül és ilyen fasz topikokat gyártanak. közben meg irigykednek.

Secnir 2009.12.25. 07:33:29

gratulálok, szép termés :D
ezekre a levelekre szoktam mondani: "egyszerű emberek, egyszerű gondolatok."

és a legegyszerűbb gyűlöletlevél volt már?
mailto: totalcar@totalcar.hu
subject: helló
body: gyűlölllek benneteket!

komikus 2009.12.25. 07:45:34

Mindenkinek van saját gyülölet sztorija a városban szinte naponta.-Egy fehér furgonos dudál,villog,mert sávváltásnál nem indexeltem (3 sáv volt).A pirosnál lehúzza az ablakot,hörög,anyázik.Én is lehúzom,és látva eltorzult arcát elmosolyodom.Na ekkor végképp elborul az agya,mélyet szippant homlokból és átköp felém...egészen az anyósüléséig.-Így hull vissza a gyűlölet rátok.-Boldog karácsonyt kívánok neki is!

augustin 2009.12.25. 07:46:47

Azért azt is érdekes lennekideríteni, hogy Csikósnak honnan a bánatból van annyi egy w123-ra pénze, egyáltalán fizet-e adót?!

dennisthemenace 2009.12.25. 08:27:51

@McK: Szarral kell bekenni, nem lekopni. Szarhaziak.

UltimateUbul 2009.12.25. 08:36:40

jajj fasz-ommm,:) tudtam hogy engem képtelen lennél kihagyni a listáról, de összességében pont olyan gyenge eresztés az egész mint a postoló.
Ha már a színvonalat alulról még megkarcoló postot se tudsz szokás szerint összevágni, azért neked is bóódog karácsonyt tót elvtárs.

UltimateUbul 2009.12.25. 08:38:04

@dennisthemenace:
na egy pill, pontosan melyik lapra gondolsz? mert én enyhe ferdítésnek érzem hogy szerinted CSAK EGY ilyen szaladna a fajvédő ligához.

UltimateUbul 2009.12.25. 08:40:18

@Csikós Zsolt:
Zsolti bátty', torzítja a fejedet a sibeda ezen a nagyított képen ;) nem szűk vállban a 300D?

b-gabee 2009.12.25. 08:41:02

Gyerekek, ez a gyűjtemény nagyon sztár!!!
Mindenesetre, ha néha egy-két dolgot másként is látnék, mint ti, a jövőben is olvasni fogom a cikkjeiteket, látogatni fogom a kedvenc oldalam!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Mindenkinek!
Gabee

UltimateUbul 2009.12.25. 09:04:18

@Robetta:
"Gyógyegér" védést kell benyújtanom, ötletlopás történt pár nappal azelőtt vágtam valaki fejéhez ezt. Csak nekem még nem jutott eszembe tótz-t baszogatni, vannak tenyérbemászóbb pofák is a tc-nél.
De azért marhára bízunk benne, hogy valami hónaljszagú erőlködés árán sikerül legalább fél fokkal feljebb emelni a színvonalat, ehhez tárgyi segítséget a 200 kN-os emelő nyújthat. Lehet h még az is kevés lesz... Döntsétek már el, hogy most egy autós témájú bulvárlap vagytok, vagy egy kicsit is tényszerű szaklap.

UltimateUbul 2009.12.25. 09:12:37

@McK:
Szerintem küldd el emilen a hiteles fordítással együtt a megmaradt családnak. Komolyan érdekel, hogy mit lépnének rá. ha van eszük szénné perelnék a hülye buzit, aztán lehúznák annyira amennyit újonnan ért az összes kocsi amit a telepen árul.
Miért van az hogy az ÖSSZES pesti ha.hu hirdetés a kabaré rovatba kívánkozik?! tényleg ennyire sötét az összes paraszt azon a városnyi nyomortelepen?
Ilyet az ősmagyar alföldiek közt se látok, pláne itt nyugatabbra.

Gomulka Béla 2009.12.25. 09:19:50

Azért van egy-két szép holmi, no. Lehetett volna zegernyésebb darabokkal is kezdeni a címlapon, hogy ne csak az unatkozók / ínyencek / elfajzottak jussanak el a háromlábú kecskéig. Talán a Kiskegyed nevelte ilyen illedelmesre a festetthajút, hehe.
Az viszont feltu"nt, hogy milyen sokan tudnak itt angolul! (És hogy milyen érdekesen. Mi az, hogy flame-olni?)

dennisthemenace 2009.12.25. 09:39:17

@UltimateUbul: Egy ocska kis videki szennylap;kigyujtottek a kommenteket amik sertettek egy helyi hatalmassagot es atadtak a zsaruknak.

kamionmentés · http://www.kamionmentes.hu/ 2009.12.25. 10:32:24

Nem semmi néhány helyen az alpári stílus.
Azért néhol igencsak igaza van a kommentelőknek, pl. a legvégén McK-nak...

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2009.12.25. 11:22:16

@komikus:
Mekkora egy görény volt a fehér furgonos, mert nem tetszett neki a 3-as sávváltásod index nélkül. Nyilván, ha fehér furgonban ül. akkor csak ő lehet hülye, akármi történik...

Ha lenne felette hatalmam, hoznék egy olyan törvényt, hogy aki nem indexel, állítsák félre és ott a helyszínen törjék el a kezét.

Jó nagy gyökér vagy!

ocsisajt78 2009.12.25. 11:35:26

MCK-nal TOTAL(car) Ott a PONT!44!4 :) no, meg a tobbi irasban is azert ott ficankol az igazsag :) Az en velemenyem, hogy Csikos Ur es Valyi Pista uberrulez... Winkler meg regebben jobb volt, uff :)

jaes egy csopp eszrevetel! -> par czikk is alatamasztja, de mintha "kicsit" AntiFordos lenne a szerk. garda... khmmm :)

The Good Boy 2009.12.25. 11:54:49

@McK: azért ennek a csontisz*rkárnak valaki küldhetne már hatóságilag egy szép szerelmes levelet egy komolyabb összeggel megkarcolt postai befizetővel. Minden hirdetésükhöz tartozó képen van 1-1 objektív felelősségügyileg közigazgatási határozatilag megszabálysértett fix összegű cselekmény elkövetése dokumentálva.
Írtam már korábban csíknak is egy mail.-t, hogy legalább ők legyenek olyan jófejek, hogy kérdezzék már meg őket újságügyileg, hogy esztet meg hogyé, esetleg az illetékes rendőkapitányságot, hogy ők adtak-e nekik felmentést e kresz szabálysértés elkövetéséről. Vagy vállalkozóknál ennyire gáz a kresz ismerete? Ha már senki nem híve a névtelen feljelentgetőségnek. Megérne az a bagázs egy hatósági eljárást, csak kellene valaki, aki ugye elkezdi. Ha már én jófijjúként nem merem:)

johnyB 2009.12.25. 12:03:02

McK-nak teljesen igaza van, ha most azért van benne mert "gyűlöletkomment" akkor értemén, de mi a különleges benne ha 10-ből 9 ember ugyanazt gondolja?
szerintem valami nincs rendben ha ti máshogy gondoljátok...

subtotal 2009.12.25. 12:10:17

@Borisz (Boriszovics): menj el tesztvezetni 1-et, majd aztán nyilatkozz.
Persze, ha mondjuk E400CDI vagy 740d (E38) volánját tekergeted, akkor nem szóltam semmit. :)

dennisthemenace 2009.12.25. 12:15:32

@The Good Boy: En max. annyit tehetek, hogy lementettem a hirdetest es le is forditottam. Unnepek utan utananezek, kinek is lehetne atadni.Egyebkent ott az e-mail cim,kell neki kuldeni parat..

Aldo Moro 2009.12.25. 12:23:51

Önjáró talajgyalu, vagy mi a tököm, jól megmondta. Nekem csak megfelelő mennyiségű sör elfogyasztása után sikerült ilyen szofisztikáltan káromkodni. Gratula hozzá.

dennisthemenace 2009.12.25. 12:25:03

@Aldo Moro: Te meg itt?? Azt hittem,lelottek..

s.o.v.i.e.t 2009.12.25. 12:46:23

na most vagy a kommentelők mennek el szerencsementes édes anyjukba, vagy az a néhány szellemi hajléktalan, aki castingolta a "gyűlölettel" teli kommenteket. valamelyik nem ért hozzá. ilyen félközepes gagyogásnál többet várok egy hazai asló tagozatostól. tisztességes felnőtt ember átkozódása legalább jusson el arra a mértékre, hogy olvasása közben valakit a ravatalozóra tudjak képzelni, áradjon belőle az annak okán érzett mély fájdalom és keserűség, hogy a megszólítottat élve elhantolni még mindig nagy fokú illetlenség! akinél kifullad a gyűlölet az ingyom-bingyom, rúgja meg a csacsi szinten, az nem kívánja igazán a célzott, cikkíró embernek, hogy ráktól felszakadozó véres tüdejével köhögje tele üszkösen rothadó kezét, ha még egyszer annyira vacak cikket ír, mint ami épp az indulatot kiváltotta... gazdag nyelv ez a magyar. használni kellene bátrabban. úgy cikk írásra, mint hozzászólásra!

MrAC 2009.12.25. 13:07:38

Leírom ideis MINDENKINEK!

Kár hogy ilyet kell írnom de szerintem szinte mindenki hülye!
Sajnálatos ez a hatalmas összépi ellenségeskedés.
Egy társadalomkutatónak ez tökéletesen mutatja milyen rossz irányba halad piciny országunk társadalma!!!
Kicsit magunkbakellene néznünk mert ez nem vezet jó irányba!

Garp 2009.12.25. 14:21:03

@MrAC: ne igyál többet, mert még sírva összeborul itt mindenki! :))

Isteniek a levelek. Az külön tetszik, hogy azok közül, akik néha joggal, de kissé kifogásolható stílusban osztják a szerkesztőséget még mindig itt kommentelnek vígan, véleményük fenntartása mellett.
UltimateUbul és Önjáró Talajgyalu a két véglet. Az első cseppet sem vicces.

Teshow 2009.12.25. 15:46:04

Rohaggyámámeg hüjebajszú köccsög!!!
Aszfály Neked, ha megmonyuk a igasságott?
MONNYÁ LE!!!!

Teshow 2009.12.25. 15:57:42

Remélem, elég jó voltam a gyüjtibe? :D :D :D

Amúgy talán szerintem is jobb lett volna Szilveszterkor, mint Karácsonyra, de így is tanulságos volt, és egyetértek azzal is, hogy néhány komment tartalmában volt azért valami igazság, csak persze a hangvétele volt kritikán aluli.
A kommentelők egy része szerintem pszichiátriai eset, aki a flusztrációját a neten éli ki névtelenül - szoktam olvasgatni pl a bulvár cikkek hsz-eit, no azok aztán nem semmik!
Mindenki úgy kezdi, hogy valójában nem is ismeri azokat, akikről szó van, mert nem nézi/nem olvassa az inkriminált celebekről szóló híradásokat ;) de "véletlenül" mégis igen nagyon képben van. Ehhez képest ezek az idézetek "kismiskák"

Dutch 2009.12.25. 16:48:24

Elég durva leveleket kaptak a Totalcar képviselői, de azért némelyiknek a tartalmával sajnos kicsit egyet tudok érteni:
- Forester-gate: több tesztben szerepel, hogy jól tartja az árát, hiszen nagyon tartós, megbízható. Akkor vagy az előbbi állítás téves, vagy az, hogy nagyot lehet bukni rajta. Szerintem a Subaru soha sem volt olcsó márka és - mint minden - drága autónál nagy értékvesztéssel kell számolni. Én nem azért vennék Subarut, hogy majd jó áron tudjam eladni.
- Fehér furgon téma: bevallom, ha árut szállítanék, én is a lehető legközelebb állnék meg a célhelyhez úgy, hogy mindig lássam a járgányt
- Magyarország matrica: semmi baj nincs vele szerintem, az USA-ban minden kertben kint van az amcsi zászló. És? Ettől még nem lesz náci valaki.

Zoltan895 2009.12.25. 16:49:06

Hümm... én eddig olvastam a totalcart, de az egyik levélben olvasható Mo-matrica kritika eltántorított. By-bye totalcar.

GGG77 2009.12.25. 17:59:15

A gyűlöletlevelek elég gyengék voltak, de itt van pár gyöngyszem! :)

"rántotthús matrica"
király vagy, Pista! :)))

Gomulka Béla 2009.12.25. 19:15:04

Dutch, dehogynem, azok. Nézd meg a ku"lpolitikájukat, amit a jelek szerint a to"bbség támogat, de akár a belpolitikát is. Obama ide vagy oda, a stílus néha egészen hitleri. Az, hogy ez a stílus beválik, a világot éppúgy jellemzi, mint a United and States-ot.
A fehér furgonnal igazad van, ugyanaz a tapló (Papp?) elvárja, hogy a boltban ott legyen az áru, mikor o" besétál a pénzével. A furgonos dolgozik, és ideje volna végre a munkát is értékelni, nem csak a fizetséget (tisztelt szerkeszto" úr).

ommm 2009.12.25. 19:43:19

@Dutch: Nana, ott főleg az időközben robbanó válsággal és a hitellel volt a gond. Azon bukott a Tibby nagyot, az autóval volt a legkisebb gond.

@Zoltan895: Olvasd el a kapcsolódó cikket is, ne csak a levelet :)

dr.oid 2009.12.25. 20:15:22

a karácsonyi poénosnak szánt üdvözlet a vágóhídról kb. annyira vicces mint a kéménymagasság szorozva szélsebességgel csattanójú vicc...fuck you and fuck your fuckin' bitch mother you bloody fuckin' maggots..:D

Bougheau Tschichka 2009.12.25. 20:33:59

Karácsony van. Számít ez?

Hisz ez a zsIndex !

gpek · http://www.gpek.hu 2009.12.25. 21:03:26

Hanuka meg le van szarva hugyozva fosva hányva megtiporva és sárral befedve.

Roh@djon ki a rák a beletekből Karácsony van b@zd meg!

Seca81 2009.12.25. 22:42:11

@scheerti: Naaa király, és megtekinteni hol lehet? :)

Ejoy 2009.12.25. 23:23:01

Namost ezekkel mi a baj? Egyetértek velük!
Boldog Karácsonyt!

megszaLott · http://img23.imageshack.us/img23/6862/25ih.jpg 2009.12.26. 05:17:36

+1 szavazat, hogy nem Karácsonykor kéne, hanem szilveszterkor. Ez anno az OP ötlete volt, és mindenki tudja, hogy ők nem igazán szeretik a karácsonyt.
ja, ti sem...

Gomulka Béla 2009.12.26. 07:36:22

Én sem, túlságosan, pedig nem is. Viszont, ami az 'o"ket' illeti, tulajdonképpen o"k találták ki a Megváltó koncepcióját. Meg a bu"néét is. A szentáldozás/úrvacsora is, de facto, a széderestei szertartás megismétlése. (A locsolkodás viszont, ha már Húsvétnál tartunk, a mienk!)
Olyan szép ez, amikor az elmúlhatatlan isteni szeretet u"nnepén kito"r a pogromhangulat!

pet77 2009.12.26. 09:12:47

Kár volt ez most ilyenkor a szeretet ,vagy mi? ünnepén!
Inkább szilveszterkor kellett volna elsütni ezt a cikket.

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

newname 2009.12.26. 09:58:35

ISMÉT KIDERÜLT, HOGY NEM MINDENKI HÜLYE.
VANNAK SOKKAL HÜLYÉBBEK IS.
BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!

fghjk · http://sorry.google.com/sorry/?continue=x 2009.12.26. 11:33:47

egyébként az auchan-os csávónak igaza van, nem azt írja h az auchan-os kutak embermentesek, hanem hogy "az auchannál már vagy lassan 2éve vannak ilyen kutak" és ez igaz is

konti10 (törölt) 2009.12.26. 16:49:28

Engem is sokan szidnak, a saját kis bulimban. Asszem valamit jól csinálhatok.

Érdekes 2009.12.26. 21:32:22

Fú én vok az első YEAH :D:D:D:D:D muháha.Omm megkapta a hülyeségét.Nyilván való, h tul vulgáris volt :D , de ettől függetlenül a lényeg a lényeg, szerintem egy "szak"sajtóban ne legyen, ennyire és ILYEN, szubjektív ömlengés... :) Ettől függetlenül viccesek voltak :D és ettől függetlenül, Kellemes Ünnepeket mindenkinek :D 31-ére is lesz adag? :D

apuc 2009.12.26. 21:41:31

@McK: "LESZÁMÍTVA EGY KIS HORPADÁSTÓL A JOBB SÁRVÉDŐN AMIT A LEZUHANÓ HELIKOPTER PROPELLERE OKOZOTT."
LOL

pecoshop 2009.12.26. 21:51:40

Tényleg egy kalap szar lett a Totalcar.

gastro vazze 2009.12.27. 00:29:50

Látom hajtotok itt egypáran , hátha még valami ráadásban kiposztolnak titeket! Késő bazmeg:)

Mioporfeszosz (törölt) 2009.12.27. 02:18:46

ehhehhe
azé ezektöl döbbenek, főleg mikor csak beirtom csikosnak, hogy baromságot gagyog, minek ir cikket olyanrol amihez 0 köze, erre kib@szott 1 hónapra vagy 2...ehh
legalább anyáztam volna valami nagyot, hogy bekerüljek, de igy????

Krisi 2009.12.27. 11:10:18

így utólag boldog karácsonyt/hanukát mindenkinek!

valamint a telibebaszott román kurva anyádat te szőkített hajú médiabuzi/ szakállas tót hazaáruló/ kopasz gyerekgyilkos pöcs a szar romjaival/ szemüveges köcsög, stb., csak hogy én se maradjak ki jövőre :)

BUBISBUBLEK 2009.12.27. 18:11:06

hát van színvonal na....

sok tréé manus jár ide ,,sok tréé dolgot itt is hagy ....

jó magyar szokás szerint megy a gyűlölködés ,hangulat keltés stb. stb.

hajrá .

esef 2009.12.29. 07:47:29

Mikor lesz poszt Totalcar-szerzők 2009-es legnagyobb baromságai címmel? Annyi anyagból lehetne válogatni, hogy kijönne belőle egy igazi megaposzt, 2010-re mehetne mindenki egész éves alkotói szabadságra...
(Vagy a zsindexnél csak a magyaron röhögést bírják, az önkritikát nem?)

hedow 2009.12.29. 11:38:04

Ennyi barmot...
Bár sokban van némi igazság. Sztem a kombi merga van olyan biztonságos, mint a swift. Szegény papptibi csak egyet kapott. Jah a Winklerrel kapcsolatban többen kimondták ugyanazt, erre érdemes lenne figyelni...

Krisi 2009.12.29. 12:02:07

@esef: pl. hogy 2004 óta van Chevrolet Magyarországon? :)

esef 2009.12.29. 13:52:33

@Krisi:
Pl. De most pont nem arra gondoltam...

Lord heckman 2009.12.30. 11:24:41

ezzel várhattatok volna január 1 ig....

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2009.12.31. 13:17:53

@ommm: Szép, meg jó, hogy a gyűlöletkommenteket összeszeditek, csak az a baj, hogy az igazi best of "vélemények" nem jutnak el a blogig. Nem jutnak el, mert akik véleménye leginkább lesújtó rólatok, az nem veletek fogja megosztani.

Mert az, hogy a váltó (nyomatékváltó) is van a motor és a hajtott kerék között sokak számára nem újdonság. A gond ott van, hogy az eltérő fordulatszám tartomány (amiben a motort használni tudod) eltérő áttátelezésű váltót indokol...

Na innen nem szerencsés csak úgy összehasonlítgatni a nyomaték adatokat. HA a váltó áttételezését ismered, stb. akkor lehet erről beszélni, de a t. autós újságírók nem szoktak ezzel foglalkozni.

A gazdaságos ökoautós cikknél, hiába érdemes a témával foglalkozni, is felmerült, hogy "megcáfoltátok" a milyen sebességnél fogyaszt keveset az autó kérdést, mondván több energia kell 90 körül az autó mozgatáshoz, mint teszem azt 70nél. A gond az, hogy nem csak erre fordítasz energiát... az autó hatásfoka is függ a sebessg megválasztásától...

De az is érdekes kérdés, hogy a klíma többlet fogyasztásával foglalkoztok, a nyitott ablak miatt növekvő fogyasztással nem...

Nem foglalkoztok az összefüggésekkel.

Azzal sem sok autós újságíró foglalkozik többnyire, hogy a biztonság azt is megköveteli, hogy az általad belátható szakaszon belül meg tudj állni. Hogy a belátható szakasz kapcsán nem elég CSAK az utat látni, hanem azt sem árt tudni, honnan érkezhet a labdája után futó kisgyerek, stb...

Amikor a forgalomban való viselkedésről is elhangzik ez az, akkor bizony nem árt, ha tudomásul veszed: más "tanul" tőled, és ezért nem árt felelősségel, a tények ismeretében nyilatkozni.

A le nem jegyzett gyűlöletkommentek kapcsán azonban biztos, hogy a NEO FMes szereplés következményei vihetik a pálmát. De az ugye más lapra tartozik...
süti beállítások módosítása