A világ legsittesebb adásvételije

  2009. február 17. - Csikós Zsolt Címkék: magyarország škoda

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Öt gang az állólámpában!
2015-07-19 07:25:12

Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok

Totalcar a Múzeumok Éjszakáján!
2015-06-18 08:03:55

Ez most más lesz. Most mi állítunk ki autókat, s várjuk, hogy jöjjenek a nézők, lehetőleg jó sokan. Volt

Szép autót keresünk!
2015-06-08 17:52:23

A folyóvizek élővilága után a Totalcar most a kultúra irányába evez: kivesszük a részünket a Múzeumok

Bent a kövület-Pio!
2015-06-02 16:00:17

Ráment egy csomó idő a hétvégéből, de az a pár Pioneer hangfal (cirka 1979), amit idestova másfél éve


Bevallom, nekem mindig remeg kicsit a kezem, amikor veszek vagy eladok valami járművet, és fejből kell adásvételi szerződést írnom. Fogalmazni tudok, írtam is már ilyet vagy százat, sőt, hivatalból angolra is fordítottam egész komoly szerződéseket. De azért ott vannak a jog útvesztői, lehet egy elírás, vagy ha nem stimmelnek a személyi adatok, és ezzel valaki visszaél, esetleg jött valami új jogszabály, amit nem ismerek, és két év múlva visszajönnek, hogy kavicsfelverődéses a szélvédő – nem szeretem. Próbálok ilyenkor iszonyatosan precíz lenni, mert jogászt egy nyomorult húszéves rom miatt azért nem fogok fizetni.

De ilyenkor megnyugszom. Egyik klubtársam (504LACI a nickje) a röhögéstől vonyítva passzolta körbe ezt az adásvételit valamelyik pénteki összeröffenésünkön. Aztán már mindnyájan vonyítottunk, sorozatban, fel-felhörögve, a végén már az első utunkba eső ülőalkalmatosságra lerogyva, zihálva a kimerültségtől. Mert e csodás iromány valamennyi sora gyöngyszem, minden sarok után jön egy újabb mókás fordulat.

Ilyet nem lehet hülyülésből szülni, ilyet csak az élet, pontosabban az Élet tud az ölünkbe pottyantani, halk toccsanással. A szerződéssel – ami ráadásul a törzskönyv mellé adott formanyomtatványból készült másolat, tehát még annyi agymunka sem kellett a megírásához, mint ha üres papírral ül neki az ember – ugyanis őt, a klubtársamat kereste meg egy utcabeli, hogy szerepeljen rajta tanúként. Tehát nem ötödkézből kaptam, túrtam a netről, küldte valaki e-mailben, hanem az eredetiről fénymásolón készült, első kópiát forgattam a kezemben. Zsíros posztnak való ez, nem kérdés.

A klubtársam aztán elküldte haza eladót és vevőt, hogy kicsit alaposabban vegyék át az ezt a töltögetősdis műfajt, például az eladó személye egyáltalán nem szerepel rajta, meg az autó azonosítószámai sem, amúgy is, ha ezt meglátják ezt a fecnit az okmányirodában, kihívják a rendőrt.

Különben meg - egyfajta gyermeki szemüvegen át nézve a dolgot, még logikus is az egész. Bár meglehet, a kitöltést végző egyén néhányszor biztosan vakarta a fejét. Például hogy miért kell kétszer az anyja nevét beírnia, meg hogy ki a fene kíváncsi a képviselőjére, annak lakcímére, ráadásul kétszer is. Jó, jó, az egyik a kerületi képviselő, azt még ki tudta keresni, de hogy a Gyurcsán hol lakik? Biztos a Parlamemtben, azzal nem lehet nagyot tévedni.

Egyáltalán ezek a helyek, hány cím kell ennek az átkozott önkormányzatnak? Hogy például hol gyártották az 1963-as Skodát? Tudja a rosseb, valahol Cseszkóban, az biztos, meg volt valami budis szláv is. Cseszka Bideskov, vagy Bodeskov, (Mladá Boleslav, ugye, tudjuk), legyen ez elég.

Mindenesetre Gyurcsán Ferenc családi és utóneve az biztos Ferenc, hallotta már sokszor a rádióban. Stigi, aki egyébként írásban is dadog – figyeljék csak meg az „adásvételi szerződés egyéb rendelkezései” rovatot (tartótó, akirire, gjmművet).

Egyébként maximálisan korrekt, jó tulajnak ígérkezik, figyeljék csak meg az adásvételi lezárását: „gondját viseli Stiger”.

A klubtársam még azt is mesélte, hogy miután elmentek tőle, az eladó még kicsit össze is verte a vevőt, hogy miért volt ennyire hülye. Szép az élet, itt Magyarországon, itt benne a népi folklórban, ugye. És vegyenek bátran negyvenhat éves Skoda Octaviát!

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8948387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yenoee 2009.02.17. 13:58:13

Aztán ezek a jó emberek a szembeszomszédok voltak-e? :)

sufnyi 2009.02.17. 14:03:16

Hát ez kurva király. Hülyére röhögtem magam a gép előtt, a kollégáim azt hitték elgurult a gyógyszerem. A cseszka bodeszkov okozott egy kis fejtörést a felvidéki kollégámnak, de utána az ő gyógyszere is elveszett. Hihetetlen. Egy újabb gyöngyszem a magyar irodalom amúgy sem szűkös egén. kösz fiúk.

series_one (törölt) 2009.02.17. 14:15:15

képviselője: gyurcsán ferenc.
azbesztmegbaszta.
:))))))
ha ezek nem a szembeszomszédok voltak, akkor nem tudok kire tippelni.

loláb 2009.02.17. 14:19:57

Szép.

Én mikor 2003 végén (de még decemberben) eladtam a 316-osomat, nem fogllkoztam az eladás bejelentésével az önkormányzatnál. Kb fél évre rá vettem egy motort, gyorsan kellett egy adásvételi, gépelni nem vol kedvem, fogtam, és lefestővel (!) kihuzogattam a kitöltött adatokat, és lefénymásoltam a szerződést, és erre irtuk meg a motor adásvéelijét.
Igen, ám, de augsztus környékén kijött a határozat a tárgyévi gépjárműadó kivetéséről. Ó, mondtam, semmi gáz, eladtam, beviszem a szerződést, nem lesz semmi gond. Akkor jutott eszembe mekkora marha voltam, aikor elővettem a szanaszét kifestőzött szerződést.
Lekapargattam róla a kifestőt, meg az oldószerrel is kicsit cizelláltam rajta hogy kb. olvashatóak legyenek az eredetileg beírt dolgok, és gondoltam, egy életem, egy halálom, beviszem az önkormányzathoz.

Izzadtam, mint a kutya a vietnámi étteremben (copyright by Aldo Moro), hogy rám ne verjék az magánokirat hamisítást. Nézett az adóügyintéző, amikor meglátta a papírt (ami úgy nézett ki, mintha valaki megrágta volna és kiköpte), de elfogadta.
Sajnos az első féléves adótól nem sikerült megszabadulnom, mivel a tulaj, csak 2004 január valahanyadkán iratta át a kocsit, és akkoriban még arra fél évre kellett fizetni a súlyadót, annak a tulajnak, akinek a félév első napján a nevén volt a kocsi. Valami 10 ezer forint bánta.
(Ez most már asszem úgy van, hogy havonta arányosítják a teljesítményadót, tehát ha valaki csak egy hónapig tulajdonol, akkor csak az után fizeti az adót. Igaz, újabb autóknál a régi összegek cca háromszorosát)

Carisma001 2009.02.17. 14:24:00

Felröhög!
Kilenc éve készítek adásvételiket, de ez überel mindent!:D:D:D

Már csak annyi kellet volna: Anyja neve:
Blaha Lujza

Alvázszám?? Motorszám?? Az meg minek!!

PepeXVI 2009.02.17. 14:27:01

Ezigen!

A mercist olvastátok? Amelyiken valaki kézzel írt levélben rendel S-t? :D Az is édes!

Kitartás kitartás!

Köszönjük Zsolt, hogy megosztottad velünk!

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2009.02.17. 14:36:09

Hát ez bazmeg, ilyen nincs, ez biztos csak valami vicc.

De az a borzasztó, hogy vannak olyan emberek, akik ezt sem tudják rendesen kitölteni, és mást sem. Azzal nincs semmi baj, ha a hetven éves Joli néni időnként áthoz egy-egy kacifántos Földhivatali bejegyzést, hogy ezzel most mi a teendő, hiszen azt megérti az ember.

De aki ezt a szerződést kitöltötte, az valszeg egy csekket sem tud jobban kitölteni, vagy egy ajánlott levelet feladni.

Mi lenne, ha kapna az okmányirodában 3 csekket, hogy akkor itt van, számold ki mennyi az átírás, töltsd ki értelemszerűen, aztán hozd vissza a befizetőazonosítót. Szerintem egy hétig sakkozna rajta, hogy akkor most mit hova?:):)

gin74tonic 2009.02.17. 14:45:27

ha 50 evig nem szuletne senki akkor is rengeteg hulye lenne....

yenoee 2009.02.17. 14:46:58

@scheerti: "De aki ezt a szerződést kitöltötte, az valszeg egy csekket sem tud jobban kitölteni, vagy egy ajánlott levelet feladni."

Elsős egyemista kislányok itt a postán előttem, tanév elején. Nem tudták hogyan kell a csekket kitölteni, elrontották.

Tavaly pógárjenőhivatal valahol lenndélen: ügyintéző néni épp azt taglalta igen részletesen egy nem öreg nőnek, hogy a segéljkérelem minden oldalát ki kell tölteni, nemcsak az elejét.

De olvass Népítéletet, Index fórumot. Elképesztő, ha ezt Rejtő Jenő látná, visszavenné és kijavítaná Fülig Jimmy leveleit.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2009.02.17. 14:47:01

Csodás!! Pedig azért megnéztem volna, mire sikerült volna jutni az okmányirodában. Kár, hogy ezt nem még a régi rendszerben adták elő, amikor a rendőrségen intézték az átírást. Azonnali tarkólövés lett volna jutalmuk. Jah, és az igazán szomorú, hogy ezek az emberek, akik két sort nem tudnak értelmezni, választójoggal bírnak, esetleg jogosítványuk van, és vezetnek is...

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2009.02.17. 14:50:55

@Carisma001:

Jahogy, egyszer hívott a haverom ,hogy eladják az utánfutót:

-Helló, gyere át( suttogva)
-Helló, mivan, miért menjek?
-Eladjuk az utánfutót bazmeg, de nincs rajt sehol a kurva motorszám.
-???
-Bazz, a szerződésben benne van, hogy motorszám is kell, anélkül biztos nem viszi el az ember.
-Van motorja szerinted?
-hö?
-Akkor kell motorszám szerinted?
-Hátőő.
-Anyád, gondolkodj mielőtt telefonálsz.

Egy hónapig szívattuk miatta.

lacza87 (törölt) 2009.02.17. 14:59:17

@halmozottanhatranyoshejzetu:
például akik leírják h Anglia Európa vezető gazdasága...

WP12 2009.02.17. 15:18:23

Ez rosszabb, mintha analfabéta lenne.

Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek...

(Na jó, bevallom, elsőre röhögtem...)

Bringás 2009.02.17. 15:53:10

www.yv.hu/index.php?nextpage=searchresult&searchtext=gyurcs%E1ny+f%FChrer&searchtype=video
Nem tudjátok Gyurcsánnak/Gyurcsánynak nincs járgánya csupán 1 pápai lakása mégis az egész országot eladja?! :-) Erről hol az adás-vételi? Ennek részleteit mi fizetjük.
www.yv.hu/index.php?nextpage=searchresult&searchtext=gyurcs%E1ny+f%FChrer&searchtype=video

karlmann 2009.02.17. 15:55:26

Basszus, még mindig könnyes a szemem a röhögéstől. Az előbb jött be a főnököm és a képébe röhögtem. Ő most ment ki és még mindig sírva röhög.

dr.oid 2009.02.17. 16:19:25

nagytudású cikak az biztos:D félanalfabétának lenni lehet, hogy rosszabb. sajnos az orkiskolába csak erre fussa. hozzá képest Győzike á Mágyár Tutományós Ákádémiá rendes tágjá more.

yeti 2009.02.17. 16:23:27

Modern népköltészetünk igazi gyöngyszeme.Cseska Bodeskov pedig 30km-re van Bivalybasznádtól.:)

$z@bi 2009.02.17. 16:24:36

Stieger for president!

yard (törölt) 2009.02.17. 16:58:10

Nem rossz, csak valahogy a rendszám fura (manapság):o)

Ubul1 2009.02.17. 16:58:41

Aztakurv@, ki a szar ez a szánalomember? És az ilyennek van jogsia, és van miből venni bármit is? Mi a szart csinál ez civilben?
Nem is ez a legnagyobb poén, hanem majd mikor az okmányirodába beviszi!

KuKori · http://ireland.blog.hu 2009.02.17. 17:05:43

Te jó isten, és ezek még szavazhatnak is!

Rocko- 2009.02.17. 17:06:20

ehhh, ez nagyon kész.

scheertivel vigyázzatok, napestig tudna ilyeneket mesélni.
scheerti.blog.hu/2007/07/17/a_hoseg_a_kozalkalmazottakat_is_megvisel

KuKori · http://ireland.blog.hu 2009.02.17. 17:15:33

És mennyi debil van még az országban!

Példa:

Suzuki gyár, felvételi vizsga, leges legelső kör.

-Név
-Anyja neve
-Lakcím

Az elsőt sem tudja kitölteni emberünk, a másodikat is bajosan, míg a harmadiknál rákérdez: "Az anyámé minek köll?"

Itt már kiesett az 50 fős csoportból 4 (!), de a következőnél is pár, egy ilyen bonyolult kérdésen vérzett el:

"Tudja-e, hogy tilos az alkoholfogyasztás munkaidőben és a munkavégzés kezdetén megfelelő állapotban kell megjelenni (nem ittasan)?"

Újabb 5 (!) ember el...

Aztán a bonyolultak:

"11+5=?
34-15=?
6 x 8=?"

és egy "szöveges" rész:

Keresse meg és karikázza be az összes "n" betűt az alább látható szövegben:
...

Na itt még 10 ember kiesett... Folytassam?

KuKori · http://ireland.blog.hu 2009.02.17. 17:38:04

@loláb: Az ittasan megjelenőket is kiemelhetném, ők be se jöhettek a kapun :)

Volt egy "kolléganőm", aki három évi áldásos munkája alatt képtelen volt megjegyezni az akkoriban gyártott három típust: Wagyonőr plusz, Ignics, Szex4

Megkértem, hogy adja ide a Wagon R hibalapját és nem tudta a három autó közül kiválasztani. Hátulról... Ahol a felirat is van... Na most ezek autókat készítenek.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.02.17. 18:10:36

Komolyan mndom nagyon gáz hogy ennyire analfabéta emberek vannak 2009-ben Európa közepén :(

zazooo 2009.02.17. 18:18:11

@ColT: miért analfabéta, a betűket nagyrészt ismerte és tudta használni :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.02.17. 18:24:37

@KuKori: Ó nálunk is van aki simán bejön (bejött amíg meg nem szondáztatták az egyik alkalommal) bebaszva...

Kollegáról nem is beszélve, az délelőttösben full készen elaludt a kettővel felettünk levő főnök szeme láttára...
Másnap már otthon alhatott...

no_holy_shit 2009.02.17. 18:42:08

@scheerti:

bazz ugye ez nem komoly? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csabájé 2009.02.17. 18:43:15

a motorral felszerelt utánfutó esetén konkrétan magam alá pisáltam, most takarítom........

zalkapone 2009.02.17. 18:46:14

Hány ilyen van...
Szintén csekk, valamely képmegosztó portálról:
-befizetendő összeg 50e ft
-számmal: 50000
-betűvel: öt, nulla, nulla, nulla, nulla...

Ubul1 2009.02.17. 19:05:56

@KuKori:
Egyszerűen nem hiszem el hogy ilyen biorobot-szűrés folyik a sutyukinál! És ezek rakják össze?! ÁÁÁÁÁÁ

Ubul1 2009.02.17. 19:07:09

Különben nem tom hogy észrevettétek-e de az első szériás 93-94-es daraboknál NDK-s biztonsági övek figyeltek hátul. Vajon még mit vettek át a szászoktól a kocsi rejtett részein?

zalkapone 2009.02.17. 19:12:03

@Ubul1:

Azért ez sok mindent megmagyaráz, nem?

loláb 2009.02.17. 19:15:19

@KuKori: Szép. Vegyek-e suzukit? (Mondjuk soron mindenehol ilyen emberek dolgoznak. Az a legszebb, amikor szegények elkezdik egymást fúrni, hogy ki legyen a legkissebb főnök)

Nekem az meglepő, hogy felsőfokú végzettségű emberek, akik évek óta számítógépen dolgoznak nem tudják használni az excelt. Nem a makrókat, hanem azt, hogy sorba rendezés, vagy ablak felosztás.
Függvényekről vagy pivot tábláról pedig álmodni sem merek, ha felvételiztetek.

Én mindenkinek, aki nem tud elhelyezkedni, azt ajánlom, legyen marha profi az excelben. Megél belőle.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2009.02.17. 19:22:33

@csabájé:

Aha, akkor NE ülj le Prokee-val beszélgetni.

Én is tudok sok állat történetet, de Ő a legnagyobb király:

prokee.blog.hu/2008/06/06/szilankok_3

Bocsánat az offért, de ezt kellett.

joskaaaa 2009.02.17. 19:31:21

@KuKori: Wagyonőr plusz!!!!
Bakkeeer!!!Ez nagyon nagy!:-)

Rocko- 2009.02.17. 20:54:02

KuKori · csendrendfegyelem.blog.hu 2009.02.17. 17:15:33
jöhet.

KuKori · csendrendfegyelem.blog.hu 2009.02.17. 17:38:04
:DDDD

Higany 2009.02.17. 21:54:11

Épp most olvasom a Svejket, České Budějovice lesz az! :)

Csikós Zsolt 2009.02.17. 22:09:59

@Higany:
Hát persze, ez logikus. Csak hát honnan vette a közepesen irástudó Sir? Mert különben Mladá Boleslav a Skodák ontóhelye.

fosdapass 2009.02.17. 22:42:21

Sötét egy hely az a budafoki tizennegyedik utca.

W. Gábor néhai osztálytársam Erdőkertesen felfegyverzett, egyenruhás útonállók kezére került, amikor jawáján sisak nélkül, viszont lekapcsolt fényszóróval, de legalább biztosítás és rendszám nélkül, de enyhítésképp ittasan, az ilyenkor bölcsen otthonhagyott iratok nélkül megpróbált áthaladni a községen.

Pár nap múlva arra lettem figyelmes, hogy a szünetekben nagyokat erőlködve a hatósághoz fellebbező tárgyú levelet szül.
Elkértük tőle tanulmányozásra a dokumentumot, az első sorára emlékszem:

Kedves rendőrkapitány vezetőlye!

És így tovább.

Klofi 2009.02.17. 23:04:03

ez nagyon karaj!én nekem akkor sikerül ilyeneket skiccelnem mikor tei vagyok mint a hajnali munkásjárat:D nem vótak betépvel a manusok véletlen?de azér megnézném az arckifejezését bármelyik ügyintézőnek a tokmányirodába!
áldás!

Déév 2009.02.18. 00:45:35

Én akkor dobtam le az ékszíjat, mikor határőrből frissen rendőrré átminősített ifjú hölgy meg akart bírságolni, mert nem volt az utánfutómnak zöldkártyája. Ca. 20 percembe került, mire fel bírta fogni, hogy motor híján nincs károsanyag kibocsátása a fent nevezett vontatmánynak, így zöldkártyát sem tudok prezentálni hozzá.

dermagrafix 2009.02.18. 07:07:26

Engem az érdekelne, hogy a bal felsö sarokban mit keres az "1963" ? :))))

yard (törölt) 2009.02.18. 07:28:01

@dermagrafix:
Engem is, meg a "két betű 4 szám" felépítésű rendszám. Sztem kamu ez az egész.

yard (törölt) 2009.02.18. 07:30:54

@loláb:
Minek diploma négy csavar meghúzásához?
Gondolod máshol egyetemi végzettséggel dolgozik Juszuf, Ahmed?
Nem ezen múlik. A szalag-munka az egész világon ilyen.

Csikós Zsolt 2009.02.18. 08:21:31

@dermagrafix:

A gyártási év. Ha olvastad volna a posztot, látnád.

Csikós Zsolt 2009.02.18. 08:23:11

@yard:
Hű de fiatal vagy...

1989-ig két betű négy számos volt minden autó. 1963-as Skoda Octavia 50 ezerért - szerinted forgalomban levő, ápolt autóról van szó?

Különben nem kamu, az egyik legjobb barátom lett volna a tanú, ő rugdalta ki az embereket, hogy írjanak újat. Kamuból ennyire hülye nem lehetsz, az mindig sokkal műbb.

SzaSza0909 2009.02.18. 09:33:33

Szerintem több adatot takarjatok ki, mert egy telefonkönyv + iwiw kereséssel fél perc alatt megvan az emberünk felesége (aki felsősokú végzettségű mellesleg....)

Devil2 2009.02.18. 09:56:52

@Higany:
Szerinted ők is olvasták a Svejket? :DD

acszoo 2009.02.18. 10:14:16

Sziasztok!

Tudom, nem ide tartozik, de nincs jobb ötletem.....
Nem szeretnék megsérteni senkit azzal,hogy ide írok, de ha a szerkesztök figyelmét felkelti és esetleg segítenek annak örülnék.

Arról van szó, hogy idestova 2 éve vásároltam 1 céget ami autoalkatrészekkel foglalkozik és akkor 11 éve működött, a tulajok jó ismerőseim és munkavállalás miatt kellett megválniuk a cégtöl.
Ment is a szekér szépenl, igen ám, de az alkalmazott kérdés nehéz és rájöttem áttvág, ergo mennie kelett. Mivel én is munkahelyen gyötröm magam és még minden elöttem áll (ház hitel,családalapítás,gyerekek,kutya...stb) nem mertem és most sem merem a "biztos" havi FIX-et elengedni, ezért édesanyám aki éppen egyetemre járt ült be az üzletbe és csinálta azt 1,5 évig, de időközben lediplomázott és mivel a hivatásának éll elhelyezkedett.....
Innentől kezdve meg vagyok lőve, van boltom,alkalmazottat nem merek felvenni én ülök bent esténként ill. hétvégén.
De sajnos délelött és délután nem tudom nyitva tartani a boltot és ez látszik a forgalmán is.
Ezért arra jutottam, hogy megválnék tőle céggel vagy annélkül, árukészletestöl,bútorostol,kedvezményestöl egyszoval kompletten.
Ha valaki érez affinitást és kedvet akkor írjon és mebeszéljük.
Sajnálnám ha a semmibe veszne az eddigi munka......


Mégegyszer tudom, hogy nem itt a helye, de ne neheszteljetek rám és ha érdekesnek találná valaki akkor keressen.

Köszönöm!

WP12 2009.02.18. 10:23:19

Bocs, hogy beleugatok, de munka mellett kezdtem én is vállalkozni (igaz, 8-9 évvel ezelőtt és nem volt válság), de én inkább elengedtem a "biztos havi fixet"... A mostani válság ellenére, ma is ugyanezt tenném...

acszoo 2009.02.18. 10:30:04

Semmi gond! Igazad van!
Tudom gyávaságnak tűnik megfutamodni, de eddig mindent a semmiből építettem nem raktak alám semmit a szülők!
24 éves vagyok sajnos ahol élek ebből nem lehet bevállalni családalapítást.
Szeretném én is hiszen ez volt a cél, az önállóság, de a szakmámban jobban érvényesültem anyagilag......
Ezért nem tudom folytatni, pedig szeretném.
Hidd el 1 műhelyben nőttem fel, benzin folyik az ereimben. De ez jelenleg erőn felül van sajnos! Szeptemberben szeretném a főiskolát is folytatni de 1 seggel nem megy ennyi minden. Legalábbis nekem nem......

w211 2009.02.18. 12:10:05

@acszoo: Csak hogy jobb kedved legyen,egy régi főiskolai faliújság hirdetés: "Elcserélném vadonatúj,használatlan A4-es rajzlapomat,hasonló paraméterekkel rendelkező AUDI-gépkocsira.Egy az egyben,kalandorok kiméljenek.

acszoo 2009.02.18. 13:05:52

:)

Köszi!

Már a nap is kisütött.....

AttiLADA · http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=39435 2009.02.18. 14:25:37

Sziasztok!

Ez tényleg jó! Ráadásul a képviselő résznél látom beírva, hogy "Rákoshegyi lakos(?)". Én mellette nemsokkal lakok... :-)))

nagyd 2009.02.18. 15:09:00

@AttiLADA: az nem Rókushegyi? persze totál tökmindegy

malenykij polgar · http://mbybk.blog.hu 2009.02.18. 15:17:03

@Déév: Ismerös a felesége autójával volt és megállította a rendör. A forgalmit nézegetve megkérdezte a közeg, hogy:
- Aztán Lajos, kié ez az autó?
- A feleségemé.
- Az kizárt dolog, a Hedvig az férfinév.

No, erre az ismerös nem tudott mit mondani.

yard (törölt) 2009.02.18. 18:28:31

@Csikós Zsolt:
Hű de fiatal vagy. Sajnos nem, pont azért "gyanakodtam". De ki vesz (árul) kb. 20 éve nem "üzemelő" ótót?

Erről jut eszembe, annak idején láttam ilyen hirdetést:
Extrák: új rendszám...

Talán még emlékszel, le kellet cserélni a régit. És azért is pénzt kértek (meg kellett venni), ha jól emlékszem egy tizes volt.

soonó 2009.02.18. 20:32:33

Értem én, dej ki a szembeszomszéd? :-)
süti beállítások módosítása