Ellopták, keressük

  2008. május 27. - Nyegleo Címkék: rover

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Heti merítés
2015-07-26 07:24:02

Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet Kicseréltük a tömítéseket

Heti merítés
2015-07-19 07:41:54

Olajkályha kirakat managereknek Az összkerékhajtás tényleg fantasztikus dolog télen!!Na de akinek van egy

Heti merítés
2015-07-12 10:39:01

A Jószág Az autóról: Megbízható, kényelmes, dinamikus, tágas. Persze azért teherautós szemmel nézve.

Heti merítés
2015-07-05 07:13:42

Kis rohadék Szóval kabriót akartunk de nem keletit, mai agyammal lehet hogy egy Escortba nyúlnék,vagy


Elkeseredett olvasónk kérését teljesítjük.

Karotta,

Kérlek szépen, segíts, ellopták az autómat. Nem volt szép, nem volt jó állapotú, de működőképes volt, és az álmom. Rover SD1 3500 V8 VandenPlas, DNH-285 Képek:

http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=19875

Te, mint a régi autók szerelmese, feltételezem, hogy megfelelő empatikus készséggel át tudod érezni, hogy milyen az, amikor több éve parkolópályára tett projekted, és az ehhez szükséges több éves gyűjtőmunkád kárba vész, akkor, amikor már minden megvan ahhoz, hogy belekezdj a suhanckori álmodba, csak az autó nem. Tedd meg nekem, hogy segítesz betetetni a belsőségbe, mert a nyilvánosság nagy úr.

Hibáztam. Egy parkolóban tartottam, ami egy társasház magánparkolója, egy ott lakó jogán, de már nem ott lakva, (a Sacinéném lakása még mindig ott van, csak én költöztem el, most a gyerekei laknak ott). Nem féltettem, jó környék, amióta elköltöztem, havonta egyszer meglátogattam, leporolgattam, és megígértem neki, hogy nemsokára eljön az ő ideje. Tudom, évekig tartott, viszont egy SD1 nem egy mindennapi autó, nem lehet szögről leakasztani hozzá alkatrészt, pláne akkor nem, ha nincsenek százezrek/milliók a zsebedben.

A dolgot nehezíti, hogy nem tudtam a nevemre venni még a kocsit. Elég bonyolult az ügy, ugyanis csak műszaki vizsgával lehet forgalomba helyezni: műszakiig ki van tiltva a forgalomból. Kalandos úton került hozzám, megdolgoztam érte... Az okmányirodában azt mondták, hogy forgalomból kitiltott autót pedig borzalmasan macerás a nevemre venni, egyszerre intézzem a kettőt, azaz műszaki->forgalomba helyezés->átíratás Namármost, a műszakihoz eléggé szintre kell hozni. Nem mondanám, hogy sok volt hátra. A tömítéskészlet a blokkhoz bagóért van. A vezérműtengely sem horror. Persze meló lett volna rajta, de a beszerzés nehezén túl voltam.

Szívem összeszorul, még egy példányról tudok, ami rendes eredeti Series II Rover SD1 VandenPlas 3,5 V8 benzinesként rója Magyarország útjait. Nekem a második széria tetszett jobban, a széles műszerfalával, nem süllyesztett fényszóróival, más ajtókárpitjával, és számtalan apró részletével.

Nem is a V8tól különleges, bár ez a V8 blokk volt a TVR-ben is, a Range Roverben is, stb.

Ez az utolsó brit Rover, ez egy legenda. Versenyautó, rendőrautó is volt akkoriban, félelmetes elfogóautó, és gyermekkorunk matchbox-a, a népnek pedig felső kategóriás autó.

Nézd, talán Neked is volt ilyened:
http://www.vatera.hu/matchbox_rover_3500_police_69829785.html
http://www.vatera.hu/rover_3500_england_1980_71173191.html
http://www.vatera.hu/matchbox_69711641.html

SD1, mint pályaautó:
http://www.allsportauto.com/english/rover-3500-sd1.php
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/03/Rover_Vitesse_19850706.jpg

Rallyautó:
http://www.griffinrally.co.uk/photos/vga/SP-STG-0000-1372.jpg

Rendőrautó:
http://www.austin-rover.co.uk/images/policerover_03.jpg

Magyarországon nem tudok sokról, alig pár darab üzemel az összes változatot együtt kezelve. 76-86ig gyártották, volt az év autója is. http://en.wikipedia.org/wiki/Rover_SD1

Magyarországon konkrétan még egy ilyen második szériás, eredeti karburátoros V8 papíros, manuális váltós, rendezett hátterű Rover SD1 VandenPlasról tudok.

Pár átépítés van, meg egykét Vitesse is, ami a csúcsok csúcsa volt. Nem tudom mihez mérni. Ezt csak az tudja, aki ebbe szerelmes. http://www.roversd1club.net/home.asp

A népítéletben KETTŐ darab van
http://totalcar.hu/nepitelet/?op=modell&cat_id=23309

Mindkettőjükkel jó kapcsolatot ápolok. (viszont ebből az egyik nem eredeti V8 volt, hanem átalakítás)

Ellopták.
Valamivel több, mint egy hónapja voltam nála utoljára, ez idő alatt történt. Megoszlanak a vélemények, ki mikor vette észre. 1-4hét, amit mondtak, hogy nem áll már ott. Azt hitték, hogy én vittem el, annyira egyik pillanatról a másikra tűnt el szombatról vasárnapra hétvégén.  Biztos, hogy lopás, mivel minden hivatalos plénumon kerestem, mindhiába. Borzasztóan megvisel a dolog, elég sok munkám, időm van már ebben a projektben... Körbekérdeztem, senki nem látott semmit, illetve attól az embertől, aki a helyén állt akkor, amikor kerestem, volt egy megjegyzés: "különben is, minek állt egy roncs a 40 milliós lakások előtt évekig". Azt hitték, hogy én vitettem el, annyira egyik pillanatról a másikra került el. Nem látta senki, nem volt ott senki, nem hallotta senki. A gondnok, a közös képviselő - senki sem hallott/látott semmit. Keresem nagyon, az összes hivatalos telepet végigjártam, voltam a Harmat utcai, M3as melletti és a Mélyfúró utcai telepen is: nem tudtak róla.  következő lépésként írtam levelet, amit bedobtam minden lakó postaládájába. Beszéltem tréleressel, aki ilyen szállítással foglalkozik (mármint a hivatalos telepekre), és ő is körbetelefonált, de egyik kollégája sem hozta el. Az önkormányzat nem rendelte el (miért tette volna, rendszámos kocsi magánterületen), beszéltem velük.

Nagyon sajnálom, hogy ilyen felelőtlenül jártam el. Nem fogom feladni, ha ez nem is kerül elő, építek másikat, csak az nem olyan egyszerű. Nehéz egy manuális váltós második szériás papíros V8at építeni/fellelni, még akkor is, ha oly' sok mindenem van hozzá.

 

Ráadásul a pénz az nagy úr, nem tudok leakasztani többszázezer Ft-ot az újrakezdéshez.

Mindezek ellenére Ezt akarom visszakapni. Olyan, mint egy rossz álom, szeretnék felébredni. Makacsul megyek utána, addig, amíg egy hangyányi remény is mutatkozik.

Alig alszom szombat este óta, amióta kiderült, hogy nincs meg.

Csak tréleren vihették el, több, mint másfél tonnás autó. Nem az önkormányzat volt, mivel az Iglói-Kelenhegyi társasház (XIker) magánparkolójából vitették el. A lakóközösség képviselője tudta a számomat, ez valamelyik lakó magánakciója volt, akinek bökte a csőrét. Számtalan hibát vétettem, legfőképpen nem kellett volna ott tárolnom, de most már késő bánat.

Remélem, hogy tudsz nekem segíteni azzal, hogy nyilvánossághoz juttatsz valamilyen módon.

Meghálálom, ha visszakerül, és kész lesz, odaadom pár napra, ha vigyázol Rá :)

Üdvözlettel:
Szerdahelyi Dávid
Magán elérhetőségeim:
(+36)70/384-9096
szerdahelyi.david@gmail.com
Céges elérhetőségeim:
(+36)20/934-4848
(+36)1/436-0734
(+36)1/436-0731 - fax
szerdahelyi@macomp.hu

 

És egy később érkezett információ.

 

Szia,Csak gondolom megírom ezt is, hogy most felhívott az egyik lakó. Két hete hétvégén, fényes nappal, ebédidőben, szombaton dél és 2 óra között két átlagos fiatal vontatta el az autómat. Azt hitte, hogy a tulajdonos viszi el, mert értettek hozzá, megpróbálták beindítani, csak nem sikerült nekik, végül elvontatták. Két, átlagos, 20-30 közötti fiatalember, kedélyesen csevegve, egymással megbeszélve, hogy hogyan megy és miért nem megy a beindítás. Végül kihúzták, de se személyleírást nem tudott adni,sem pedig azt, hogy milyen autóval vitték el.

 

Dávid

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr56490017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tompika1111 2008.05.28. 13:08:38

Tudom ezzel nem sokat fogok segíteni de én ezt az autot láttttam ma a Bosnyák tlren a Gyors 7-es végállomásárol ment kifele a belvárásbol!!!! Gondoltam valami nyom ó lessz!!:)

Dávid aki néha zond 2008.05.28. 13:36:48

Tompika, 100%-ig biztos vagy benne?
Nem viccelsz? Reményeket ébresztesz bennem, ugye nem tréfálsz?
Van valami, ami miatt biztos vagy benne?

Truck 2008.05.28. 14:32:10

Dávid!

Szerintem AP nak közze van hozzá csak szemétkedése miatt lebukik!

Tompika1111 Szerintem nem viccel!Ilyennel nem fog de hidd le meg lesz!Mint az a történet amit írtam lehet pont igy lesz de én nyitva tarto a szemem!

Truck 2008.05.28. 14:34:02

AP tennneked közzöd van hozzá!!!!!!!!!!!!!!! HOL VAN??????????????????????????

Truck 2008.05.28. 14:36:47

Kismajom2!

AP-NAK vagy közzem van hozzá vayg egy hülye 12 éves gyerek aki szorakozik!!!

Bocs hogy 3 hozzászolást írtam!

tiger1342 2008.05.28. 14:48:12

Akkor még van remény, mert akkor nem bezúzták, eladták, szétszedték...

Remélem meglesz, a beszólósról meg nyomozgatnék ezt-azt, hátha a vidéki telkére tartott az autó éppen...

Rocko- 2008.05.28. 15:19:07

nagyeszűek vagytok. azért mert valakinek más a véleménye, az egyből tolvaj, mi? ráadásul hirdeti magát, ahelyett, h meghúzná. nem érzitek túlzásnak, amit csináltok?

Dávid aki néha zond 2008.05.28. 15:39:03

megszaLott:
Egyrészt az enyém papírjaival nem lehet ezt fogalombahelyezni, elég sok körülmény miatt.
Másrészt meg egymillió Ft rá a regadó, plusz a forgalomba helyezés egyéb költségei.
Harmadrészt most nincs rá közel félmillióm (360ezer vételár + 80 ezer hazahozatás)

Ezek viszont mind jelzik, hogy mit ér egy ilyen.
Ez a kocsi itthoni forgalombahelyezéssel kb kétmillióban állna meg, a szervizelésével, és egyéb költségeivel együtt.

Ekkor még csak egy jó állapotú autód van.

Amúgy pedig semmilyen információnk nincs az autó valós állapotáról: futómű, kormánymű, kormányszervó, motorblokk, fékek, stbstb.

Tudom, hogy ezekhez pedig szinte mindenem megvan már, hogy tökéletes legyen, de nemhogy kétmillióm, félmillióm sincs erre a célra.

Azért köszönöm szépen a tippet.

Kár, hogy Tompika nem jár erre, pár olyan információból, amit a jelenlévőkből csak én tudhatok, le tudnám szűrni, hogy viccel-e, avagy tényleg látta az autót.

Rocko: AP nem lopta el, de a hozzáállása nagyban hajazott arra, ahogyan gondolkodhattak a tolvajok, ezért baromi rosszulesett a rosszindulata.

rognork 2008.05.28. 15:48:23

még egy dolgot tudok ajánlani, kár hogy nem jutott eszembe előbb: biztos van taxis ismerősöd, vagy valamilyen kapcsolatod. brékózzanak egyet körbe, esetleg némi sikerdíj. egy kollegám így találta meg a gépét, le volt téve egy csepeli lakótelepi parkolóba. ráadásul a tied elég feltűnő, tutira szeme szúr.

trebics 2008.05.28. 15:53:15

AP 2008.05.28. 10:20:27

A "szippantós" jelző arra vonatkozott, hogy valahol valami olyasmit írtál, "15 év szippantós rutinod van" :P
....és nem a porokról volt szó hanem a teherautó vezetésről......vagy akkor is csak téves infókat közöltél?

Rocko- 2008.05.28. 15:54:44

Dávid: én megértem, és sajnálom, h ellopták a verdát, ez szopó. de ezért farkast kiáltani? AP meg olyan amilyen, nem kell emiatt összeesküvés-elméleteket gyártani. :)

trebics 2008.05.28. 15:56:17

Rocko- · autobuzik.blog.hu/ 2008.05.28. 15:19:07

Azt nem nevezném véleménynek, de védjed csak, rá fér! :)

trebics 2008.05.28. 15:58:16

"ráfér"

Meleg van!

Dávid aki néha zond 2008.05.28. 16:04:08

rognork, ez kurvajó ötlet.
Beszéltem a taxisokkal, akik ott szoktak drosztolni, ők nem látták, de jó ötlet, hogy kérdezzenek körbe, mekkora ötlet, köszönöm!!
Megyek ma arra, és szólok nekik.

Dávid aki néha zond 2008.05.28. 16:05:47

Rocko: igazad van, bevallom, zaklatott vagyok, kívánom, hogy ne kelljen megtudnotok, milyen szar érzés.

Truck 2008.05.28. 19:18:53

Rocko!

Nem a bartád AP véletlenül??? hmm....

Truck 2008.05.28. 19:30:13

Dávid!
Ha minden köttél szakad,tegyélki plakátott!

Szerintem nem hazudott tompika1111?!

fuck gép 2008.05.28. 19:48:42

AP egy hülye!!

fergi 2008.05.28. 19:57:41

Az ilyen AP félékkel nem érdemes foglalkozni. Ilyen egyedek mindig voltak, lesznek. Közönséges fikagép, ennyi. Ész nem sok jutott neki, ebből fakadóan az élete is egy nagy nulla. Nyomja minden nap a szar melóját és ebből próbál valahogy eltengődni. Más öröme nincs is az életben mint másokon élcelődni, másoknak beszólni = fikázni. Ne várjátok tőle, hogy megértse miről van itt szó és miért borzasztóan szánalmas amit művel. Ő ennyi, valószínűleg ez az egyetlen öröme.

Dávid: Szerintem külföldi oldalakon is próbálkozz, egy SD1 mindenhol elég ritka jószág, simán el tudom képzelni, hogy külföldre kellett valakinek. Az austin-rover.co.uk -t gondolom ismered, más most nem jut eszembe, de biztos lehet még ilyeneket találni.

Kamazos 2008.05.28. 20:46:21

AP, ha meglátlak akárhol, úgy átmegyek rajtad mint a szar.

Zsolti 2008.05.28. 21:52:58

AP nekem úgy tűnik, hogy ostoba vagy, és okoskodni próbálsz, mert olyan mintha el sem olvastad volna, csak kekeckedésből bedobsz néhány kutyacsontot.. "roncs, multimilliomosok, ha van arra zsetonja, mégse lehetett annyira fontos.."

Rocko- 2008.05.28. 22:49:20

trebics 2008.05.28. 15:56:17
ha nem vélemény, akkor mi? cukkolás, de azontúl?
védeni? hmm. talán. de inkább az őt körülvevő mizéria zavar engem jobban.

Dávid aki néha zond 2008.05.28. 16:05:47
megértem a zaklatott állapotot, remélem megkerül a gép, és midnen jóra fordul! :)

Truck 2008.05.28. 19:18:53
nem értem a kérdést. ismeretlen szó: bartád.

trebics 2008.05.28. 23:26:32

Rocko!
"""védeni? hmm. talán. de inkább az őt körülvevő mizéria zavar engem jobban."""

hmmm...talán, ismétlem TALÁN vele kéne erről elbeszélgetned.....

Daev · http://www.autobianchi.hu/main.html 2008.05.28. 23:28:34

Szia Dávid!

Mi ugyan nem egy totalcar.hu ill., carstyling méretekkel rendelkező portál vagyunk, de nálunk is megfordulnak érdekes emberek, így gondoltam a visszaszerzés projectet támogatom egy kicsit; épp ahogy egy kis Club erejéből tellik.

Üdvözlettel: Autobianchi Baráti Társaság

LINK: www.autobianchi.hu/main.html

ember 2008.05.29. 00:40:19

Nem tudom szándékos-e vagy csak "poén" de miért kell AP-t basztatni, pláne gyanusítani ez azért mókás. Nem ismerem de nem feltételeznék róla ilyet még ha 1-2 hozzászólása nem emészthető mindenki számára. Ő legalább bevállalta a Suzit még ha nem is jött be neki. Én pl Fiatot használok ami gondolom sokak szemébe szálka, nekem meg tök jó. De azért a Roverért kár. Szerintem ez a cikk után annak aki elvitte remélem megjön a jobbik esze és nem csinál vele semmit és előbb utóbb meg találja a tulaj valahol az út szélén hagyva. Máskülönben hamar kattanna a bilincs a kezén.

Karpathy · http://artofmax.com/ 2008.05.29. 01:22:13

off
Jézus, micsoda baromság ez az "AP-nek biztos köze van hozzá" duma!!!
Ez annak a rendőrnek a mentalitása, aki az áldozatot cseszegeti, mert ő az egyetlen kéznél lévő ember az eset kapcsán (van ilyen).

Nekem AP nem a bartám vagy mi a szöszöm, szerintem Rockonak sem, sőt!, ráadásul típusos troll (bocs, AP;)), itt meg aztán jól meg is nyilvánult, nade így megtenni bűnbaknak egyszerűen baromság.
on

Dávid: együttérzek. Nekem is van öreg vasam, nem tudnám rekonstruálni a jelenlegi pénzemből, nincs hat másik, és nem kétpercenként újíttatok fel oldtimereket tizenmillerekből.
A taxis vonal működhet, ahogy ez is. Mostantól én is figyelem.
Drukkolunk!

AP: régen nem járok ide. Mire cserélted a szüzükit?

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2008.05.29. 05:41:05

A Land Roveresek is figyelik az autót, hátha valahol valakinek szemet szúr egy csomó felbukkanó Rover alkatrész, vagy akármi.

Tie
www.mlre.hu

Rocko- 2008.05.29. 07:56:21

trebics 2008.05.28. 23:26:32
"hmmm...talán, ismétlem TALÁN vele kéne erről elbeszélgetned....."
az egy dolog, ahogyan viselkedik, az tény. de amikor 68-adjára veszik elő ezt a "hülye suzukis kussojjá" témát, amikor már régen nem az a kocsija, és a háromból 1 - azaz egy - volt az, akkor már kurva unalams az egész nem csak nek, személyesen, hanem nekem is olvasni. nem az egyedi esetre célzok, hanem a témakörre.

Karpathy · artofmax.com/ 2008.05.29. 01:22:13
jól beszélsz! :)
Prelude-ot vett.

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 07:57:05

Daev, Tie, köszönöm szépen a segítségeteket, és mindenkinek a bíztató szavakat!

Sajnos egyelőre nincs további infóm, Tompika sajnos nem jelentkezett ismét itt, a lakók sem hívtak.
A hétvégén körbekilincselek a lakóknál egyesével, közben szólok a taxisoknak, csak tegnap megint késő éjjel értem haza, azt talán ma tudom megtenni.

Reménykedem, nagyon pozitív beállítottságú ember vagyok.

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 09:20:10

Lenne egy furcsa kérdésem.
Hagyjuk AP-t, kibeszéltük, ő olyan, amilyen.
Mindig reménykedve, remegő gyomorral nyitom meg a postot, amikor látom, hogy új hsz érkezett, és amikor csak AP mocskolása folyik, elszomorít.

you'll never walk alone 2008.05.29. 10:39:35

Dávid,Szigetszentmiklóson van egy maláj csapat,megrendelésre lopnak verdákat. Csepelen és környékén szokták pihentetni a kocsikat. Megnézzük egy páran,hátha látjuk. Remélem,eőbb-utóbb meglesz!

egy Magyar srác 2008.05.29. 11:14:18

Kedves Dávid!

Én nagyon sajnállak! :( Ne legyen igazam,de a szemétláda tolvajbanda szétfogja bontani vagy kikerül egy tanyára az autód. Nem lenne itt gond ,ha az autólopást rögtön 8 év börtönnel honorálnák és nem lehetne harmadolni. Sok sikert!

Ada 2008.05.29. 13:13:01

Az is lehet, hogy akik véletlenül látták is az eltulajdonított hely és a "célállomás" közti szakaszon, nem biztos hogy olvassák ezt a blogot. Lehet, hogy még internethozzáférésük sincs.
A városi rendőrségnek nincsenek felvételei a térmegfigyelőrendszerekből? Vagy a legközelebbi banknak kamerája az utcára irányítva? Ha nincs szemtanú, akkor bármilyen más nyom, amin el lehet indulni?

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 13:32:05

Ada:

igen, a térfigyelő kamerákért körbe fogom járni a helyszínt, hogy hol van.
Gondolom a rendőrségnek van ilyen információja, csak kétlem, hogy lenne rá kapacitása...
Környéken sajnos nincs bank...

Truck 2008.05.29. 13:42:23

egy Magyar srác!

Igazad lenne de ezt az autót iába bontják szét nincs sok használható alkatrésze és nagyon ritka nem tugyák el adni az alkatrészeket!Én inkáb azt tartom valoszinüb nek a te választásaid özül hogy egy pajtába teszik?De szerintem azért lopták el mert (aki vagy ők) felakkartak újitani egyet,és nem találtak alapot?!De tompika szerintem téleg látta?!

Rocko!
Tudod te mit akkar jelenteni!!

Truck 2008.05.29. 13:47:25

Dávid!

Kérdezd meg azt az ember aki be rakta a belsöségre a cikkedet hogy milyen email címet adot meg tompika1111 amikor írta a bejegyzést!

Vagy a buszosokal beszélj hogy kapjutalmat ha megtalálja vagy infot mond róla ami (nyómravezett!)

Vagy tegyélki plakátót!

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 13:48:30

Truck:

a V8 blokk manuális váltóval minden átépítő álma, teszik piskóta Escortba, Ford Capriba, és még sorolhatnám...
Ráadásul van még SD1es magyarországon, de nem V8, mert sok a dízel, és a kis sorhatos, meg a négyhengeres, szóval azok átalakítására is jó.
Pláne a már elmített manuális váltó...

Van még Rover 3500, de a legtöbbje már nincs fogalomban, vagy ha igen, akkor átalakították, és/vagy nem manuális váltósok, hanem automaták, és/vagy első szériások.
volt még:

* Rover 2000
* Rover 2300
* Rover 2300 S
* Rover 2400 SD Turbo
* Rover 2600
* Rover 2600 S
* Rover 2600 SE
* Rover 2600 Vanden Plas
* Rover 3500
* Rover 3500 SE
* Rover 3500 Vanden Plas
* Rover 3500 Vanden Plas EFi
* Rover V8-S
* Rover Vitesse

Tompika pedig nem jött vissza, hogy igazolja, hogy tényleg látta... :(

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 13:52:37

Truck, hogy ez mekkora ötlet!

felhívtam az egyik buszsofőr ismerősömet, és megbeszéltem vele, hogy szétszórja a képeket a kollégái között!!
Nyomtatok majd képeket, és vasárnap átugrom Hozzá, köszönöm...

A Tompika mailcímét meg azért nem merem elkérni, mert akármilyen fura, de sajnos személyiségi jogokat sértene.

Truck 2008.05.29. 14:04:31

Dávid!

Akkor bocs!Nem vagyok otthon roverban!
A buszosok+plakát a buszosok rengeteget menek ök tuti megláttják plussz a plakát hát kész teljesen be vagy biztositva ha igy nem lesz infó róla ami lehetetlen mert én meg roncs mentő vagyok aki a lakásokba csönget és megkérdezi hogy van roncs vagy ha kivülről láttok már is csöngetek!!

El mentem a számod felhívlak abban a másodpercben ha tudokróla vallamit vagy láttom!

Truck 2008.05.29. 14:07:44

Dávid!

Ha kész a plakát küld át emailben!
Kinyomtatom és ki teszem!

figyeljide@freemail.hu

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 14:09:40

Truck,

köszönöm szépen!

Szólj kérlek még Hozzád hasonló embereknek, lehetőségeimhez mérten nem leszek hálátlan!!!
Nincs sok pénzem, de aki fizikailag rátalál, hozzásegít, hogy visszakapjam, annak felajánlok 50ezer Ft-ot.
Nekem ez nagy pénz, remélem annak is, aki ezt olvassa...

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 14:11:04

Truck,

azonnal lekicsinyítem a képeket, hogy ráférjen egy A4-es oldalra, és küldöm!
Köszönöm!

Truck 2008.05.29. 14:16:06

Dávid!

Szólok!Ha én megtalálom vagy segitek vagy rá vezzetlek nem kérek semit tudom hogy milyen fontos egy project és átérzem szóval nem kérek semit!Vannak bontos haverjaim szólok nekik is ha be akkarják adni beveszi felhivlak és érte jössz!

bandita 2008.05.29. 14:17:41

Olvasom a dolgot, elég szomorú, érdemben sajnos nem tudok segíteni.
Ez a szánalmas AP (Aki Pöcsfej) meg a tipikus jószándékú pór magyar mentalitást csempészte ebbe a kis fórumba. Gratula neki érte. De egy fasz az ilyen ember.

Truck 2008.05.29. 14:51:00

Dávid!

Készenvagy? Csak azért kérdezem mert nem jött át semi!

mobala 2008.05.29. 14:59:45

Én csak azt szeretném tudni, hogy egy zárt magánparkolóba idegenek hogy jutottak be?

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 15:02:58

Truck:

még csinálom, a fene vigye el, bénázok+ melóhelyen vagyok, így lassabban megy, mivel melózom is közben...

mobala: "csak" behajtani tilos táblával van elzárva, nem sorompóval :(
Attól még magánterület, de nem zárt.

mobala 2008.05.29. 15:05:21

Értem!

Az én tippem, hogy egy lakó kérésére cselekedtek.

Sok szerencsét. Figyelemmel fogom követni az eseményeket. A saját klubb oldalunkra is kiteszem, hátha ide Kelet-Mo-ra került.

Truck 2008.05.29. 15:06:48

Dávid!

Csinádl csak nyugotan nem tudtam hogy melózól bocsesz!

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 15:10:53

mobala:
annyira magabiztosak voltak, hogy vagy profik csinálták, vagy tényleg egy lakó megbízásából cselekedtek...
Truck: képeket már összeválogattam, lekicsinyítettem, most azon küzdök, hogyan tudnám ezt a sok gondolatot 5 sorba kicsinyíteni...

Rocko- 2008.05.29. 15:12:08

komolyan mondom, néhány kommentelô cset.hu magasságokba emeli a hozzászólásokat.

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 15:12:59

mobala, köszönöm.
Minden szalmaszál fontos, hátha az vezet nyomra.
mindenkinek köszönöm.
Na, megpróbálom összesűríteni ezt a hatalmas érzést néhány olvasható sorba, úgy, hogy ne vesszen el a lényeg...

Truck 2008.05.29. 15:17:10

Dávid!


Oké,tudom nehéz ezt!

Rocko!

Szerintem egy ilyen témánál ez a legkevesseb!!!!!!!

Truck 2008.05.29. 15:36:00

Dávid!

Most jutott eszembe ted föl a duen-re www.duen.hu hogy ellopták meg a használtautók-ra

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 15:46:40

Truck,

jó ötlet, köszönöm.

Neked pedig elküldtem a plakátot, kérlek, véleményezd le.

Itt nálam kinyomtatta a nyomtató gond nélkül...

Köszi még egyszer!!

Dávid

Truck 2008.05.29. 15:56:42

Dávid!

Nekem nem jött át sebaj küld át léci a roncsmentok@citromail.hu ra köszi!

Gergő (truck) 2008.05.29. 15:59:41

Oh bocs most láttom át jött nagyon köszönöm!

Greg36 2008.05.29. 16:01:02

Dávid, sajnálom, hogy csak annyit tudok tenni, hogy figyelem, hátha látom valahol útközben, de mivel optimista ember vagy, szeretnék majd a felújított autórol is olvasni a Totalcaron.

Rocko- 2008.05.29. 16:03:42

Truck, elfogyott a havi felkiátójelkereted.

Gergő (truck) 2008.05.29. 16:04:21

Dávid!


Nagyon jó lett!

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 16:04:31

Truck:
mindkét e-mailcímedről visszapattant, és kiderült, hogy én voltam a béna, 5 Mbyte lett a dokumentum, ami egész egyszerűen túl nagy.
Átdolgozom, és küldöm.

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 16:07:40

Gergő, aki pedig néha truck:

okés, akkor köszönöm :)

Nem tudom, miért lett ilyen nagy...

Gergő (truck) 2008.05.29. 16:27:05

Dávid Nézd meg mit írtam emailcímed!

Secnir 2008.05.29. 16:38:25

Hát én nem t'ok segíteni, egy kalappal a megtaláláshoz.

Dávid aki néha zond 2008.05.29. 16:58:27

Azért ha esetleg valakinek van ilyen ismeretségi köre, itt van letölthető formátumban a plakát:
zond.uw.hu/megloptak.doc

sajna kicsit nagy lett, nem tudom, miért :(

köszönöm szépen mindenkinek

kacsa! 2008.05.29. 17:39:17

Sok sikert, hátha sikerül megtalálni.

red87 2008.05.29. 17:56:45

Dávid!
Nagyon szomorú, ami történt, nagyon éber tekintettel fogok járni, és figyelek, hátha látom valahol.. Úgyis észreveszem általában a különlegességeket... Valamint beraktam egy klub eléggé látogatott fórumába is, az ország minden részéről van tagunk! Reméljük hamar meglesz!
Sok sikert!

red87

és a Régi Swift Klub

Gergő (truck) 2008.05.29. 18:02:10

Dávid!

1 ötlet:Küdj körlevelet az iwiw-en vagy myvipen!

KuKori · http://ireland.blog.hu 2008.05.30. 00:02:10

Ha ilyen ritka, talán nem Afganisztánban kéne tartanod szvsz...

KuKori · http://ireland.blog.hu 2008.05.30. 01:35:33

Képletesen persze. Tehát nem "szemközelben" értendő, hanem messze. Mindazonáltal tényleg sajnálatos dolog, nekem egyszer rémálmomban volt ilyen, le is rohantam megtapogatni a kocsit, olyan valósnak tűnt.

pisti 2008.05.30. 02:01:10

"két fiatal srác egy régi rozzant autóval célirányosan az autómhoz ment," Háttt, ez elég tipikus pedig... Én először szétnéznék olyan helyeken a környéken, ahol frekventáltabban élnek magas szőke kék szemű rémkulturált skandináv lények. Vagy egyáltalán, Budapest többi, hasonlóakkal megáldott környékén. Meg lehet nézni esetleg bontókban, fémhulladékátvevő helyeken is, itt azonban elég nagy a valószínűsége, hogy már nem ép állapotban van.

Gismo 2008.05.30. 08:37:41

Résztvétem ;(

Az a baj ezzel az országgal, hogy mindig is tele lesz takony emberekkel, akik csak passzióból szemétkednek másokkal, mert én is azon vagyok, hogy valakinek szúrta a szemét és az "intéztette" el..... Kb. 0 az esélye szerintem , hogy visza kerül hozzád... amit igazán szívből sajnálok!
Sok sikert a kereséshez!

RoverSD1 2008.05.30. 09:25:46

Szia Dávid!

Fogadd együttérzésemet, remélem elökerül. Fiammal már beszéltél, ö szólt az esetedröl. Nekünk is van "pár" darab SD1-es, de egyiktöl sem tudnék megválni, pedig sokan mondják add el a felét, abból felújíthadod a többit. Többek között 3db V8-as. Még nem volt idöm, de körbekérdezek én is Roveresek között, felteszem én is honlapunkra, végtére is rokonok vagyunk. (az autók)
miniclub.hu
sok sikert, ne add fel!

Dávid aki néha zond 2008.05.30. 09:40:29

KuKori: nem volt választásom, ahova költöztem, ott csak utcán állhatott volna, garázst nem engedhettem meg még magamnak.
Itt biztonságban éreztem az autót.
Most már tudom, hogy tévedtem.

Dávid aki néha zond 2008.05.30. 10:08:06

RoverSD1:
Gyönyörűséges az a kék Series I V8 Vanden Plas, sokat gyönyörködtem benne képekről.
Beszéltem Gáborral, egyszer szeretnék kimenni, csodálni őket.
Alice csodaországban...
Tudom, hogy nincs szíve megválni alkatrészektől, beszéltem erről a Fiával, ő évekkel ezelőtt már felkészített erre, azért szereztem be mindenhonnan máshonnan az alkatrészeket...
Néztem a miniclub honlapot, szép, és igényes.
Kár, hogy nem tudom, melyik Ön, szívesen felhívnám egyszer pár percre.
Segítek én is Önnek, ha tudok bármiben, hatalmas gyári dokumentációm van, például a gyári eredeti factory manual, a csavar részletességű szerelési könyv.
Agyon lehetne vele csapni a tolvajt, olyan nehéz és vastag.
Még anno vásároltam két prospektust, azzal a céllal, hogy ha egyszer kimegyek Önökhöz, elvihessem ajándékba, a mai napig megvannak!!!
Kár, hogy sohasem találkoztunk ezidáig.
Köszönöm az egyttérzését, nem adom fel!
Dávid

RoverSD1 2008.05.30. 10:37:36

Dávid:

Ahogy megbeszéltük, hétvégén várunk, de ne számíts csodákra, "fellelt" állapotúak, nincsenek felújítva. És tegezödünk!
Üdvözöl egy 51-es évjáratú Rover és BritishCar örült

Dávid aki néha zond 2008.05.30. 10:43:47

RoverSD1:
erőt meríthetek belőlük, és nekem ez a fontos...
:)
köszönöm a lehetőséget, mindenképpen élek vele :)

Egy Roveres 2008.05.30. 11:51:41

Szia Dávid!

Először is részvétemet szeretném nyilvánítani, nagyon sajnálom az autód.
Egy tipp próbáld meg a Bumeránggal (Sláger rádió) felvenni a kapcsolatot írj nekik egy e-mailt. Bocskorék szerintem segítenek legalább, abban hogy felolvassák (bár erre csak hétfőn lehet mód). Őket reggelente sokan hallgatják és többségük autósok. Szerintem egy próbát megér. Ritka autó, valakinek csak szemet szúr egy ilyen szépség.
Sok sikert a további kereséshez, és reménykedjünk hogy a későbbi felújításhoz.

Üdv egy Roveres.

Dávid aki néha zond 2008.05.30. 13:21:36

Roveres:

ez nem jutott eszembe, megpróbálom, köszönöm.

közben pedig Kovács Gábor segítségének köszönhetően itt van a plakát egyszerű, könnyen letölthető, kis méretű *.pdf formátumban:

zond.uw.hu/megloptak.pdf

köszönöm még egyszer mindenkinek a jó szavakat, rengeteg tippet, ha ez így alakul a továbbiakban is, akkor biztosan meglesz az autó!

Fakukac 2008.05.30. 15:50:35

Szia, sajnálom ami veled történt!
Én is voltam hasonló cipőben, nekem egy 518-as BMW-t vittek el a szerelőmtől!
Bejelentettem a rendőrségen is de smmi!
1 hónap után megtaláltam egy közeli autóbontóban szétszedve!
8 évi pereskedést követően annyi történt hogy előkerültek a tettesek viszont se autó sem pénz!
Menni kellett volna polgári perre amit viszont már nem akartam!
Úgyhogy csak sok kitartást kívánok!
Üdv: fakukac

Takisz 2008.05.30. 19:30:44

Szia!


Nagyon rossz ami veled történt!Részvétem.
Sajnos nekemis elloptak egy Range Roveremet.Végig jártam a rendőrséget,szomszédokat,utcát 2-3 hónapon belül telefonált a rabló hogy 100ezer ft-ért vissza agya mondtam jó, és igy kaptam vissza!
Soksikert!Szorittók!

Tompika1111 2008.05.31. 11:29:20

Ahogy elnézem a képeket, a szine , minden stimmelt!!! De nem biztos hogy ez volt d efélre vezetni meg nemakarlak!!!

Tompika1111 2008.05.31. 11:35:56

Várj ma is láttam és nem ez volt bocs elhamarkodtam a írást!! Nagyon hasonló egy auto volt !!!!Ráadásula szine se teljesen ilyen volt nem ugy ahogy leirtam az előző levélben !! Bocsánat hoyg téves reményeket keltettem!:) De drukkolok hogy meglegyen az auto mert ez télleg egy ritka darab!!! Még1x bocs!

Gergő (truck) 2008.05.31. 16:40:08

Dávid!

Beszéltünk olyan emberekel akik ek ugyanigy ellopták a hasonloan ritka kocsiajikat!Aszt mondták hogy ha 20-30 évköröli-ek valoszinüleg le teték egy utmellé egy tisztásra kis utcára stb... a leggyakoribb hogy rá jönnek nem tudják tovább vonatni és leteszik az utszélére vagy ami gyakori hogy rájönnek hogy mi a francnak ilyen autó és, otthagyák az utszélén!Azt mondták ilyen szituáciban menj az utcákon kis utcákon stb... szerintük igy biztos megtalálod!

Én meg megnézek mégegy helyet lupasziget felé!Sok autót találtunk már ot hagyva!

Sok sikert!

Gergő (truck) 2008.05.31. 16:41:12

Tompika1111

Honnan gondolod hogy nem ez a kocsi volt?

Barnus88 2008.06.01. 07:54:43

Én erzsébeten látok rendszeresen parkolni egy ilyen típusú de narancs színű autót, megnézem majd közelebről, hátha vki lefújta.. remélem megtalálod a járgányt , tudom milyen felújításba fogni kis pénzből, de sok lelkesedésből . Így újítottuk fel a citroen kacsámat (2cv), az egyik hozzászólónak igaza lehet azzal kapcsolatban, hogy megunhatták és letették vmi eldugott utcában, egyik kacsásnak ellopták az autóját 20év körüli srácok és 4 utcával lejjebb megtalálták mmert a kormányzár miatt nem tudtak kanyarodni, csak legurultak vele a dombról. Üdv Barna

foolproof 2008.06.01. 09:08:10

Sok sikert David, szoritok Neked, a tolvaj(ok)nak meg tepd le a hianyzo tokeit a kedvemert is!

Dávid aki néha zond 2008.06.01. 12:19:06

Tompika, 5 perc alatt láttad még egyszer?


Tompika1111 2008.05.31. 11:29:20
Ahogy elnézem a képeket, a szine , minden stimmelt!!! De nem biztos hogy ez volt d efélre vezetni meg nemakarlak!!!
Tompika1111 2008.05.31. 11:35:56
Várj ma is láttam és nem ez volt bocs elhamarkodtam a írást!! Nagyon hasonló egy auto volt !!!!Ráadásula szine se teljesen ilyen volt nem ugy ahogy leirtam az előző levélben !!


mindegy végülis, ha nem ezt láttad, akkor nem ezt láttad.

Remélem tényleg, hogy nem méhtelep lett a vége, és bízom benne, hogy meglesz, majd meglátjuk...

Gergő (truck) 2008.06.01. 12:52:19

Dávid!


Menj el egy kicsit szét nézni a környéken Hátha lelesz téve!?

SquareWire 2008.06.06. 14:52:42

Na miújság? Valami eredmény?

Dávid aki néha zond 2008.06.06. 23:38:54

semmmi :(

Gergő (truck) 2008.06.11. 21:13:13

Több napja semmi hozzászolás mivan?

Dávid aki néha zond 2008.06.17. 15:36:49

Minden csoda három napig tart.
Gergő, valamikor fussunk össze, mutatok majd valamit.

Gergő 2008.06.22. 11:25:06

Nem tudunk mert nyaralok.De írd le emailra hogy mit mutatsz!

Gergő 2008.07.21. 15:53:48

Hello!

Mentünk a Mexikói uton 14 ker. egy udvarban 3 SD1 et láttam azt hogy ottvolt e a tiéd azt nem tudom!De szerintem érdemes lenn megnézni!

Dávid aki néha zond 2008.07.25. 18:06:57

Az Staller Laci barátomé, egy üres kaszni, egy dízel második szériás, és egy automata V8 első szériás.

autóvadász · http://holakocsid.blog.hu 2010.05.18. 10:35:41

Ajánlon figyelmedbe, és mindenkinek, akinek ellopták az autóját:
holakocsid.blog.hu/
süti beállítások módosítása