Úgy tűnik, elindultunk Rómába

  2014. július 20. - Csikós Zsolt Címkék: utazás tc flotta Róma Roma Autobianchi Bianchina Bianchi TC flotta

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Öt gang az állólámpában!
2015-07-19 07:25:12

Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok

Totalcar a Múzeumok Éjszakáján!
2015-06-18 08:03:55

Ez most más lesz. Most mi állítunk ki autókat, s várjuk, hogy jöjjenek a nézők, lehetőleg jó sokan. Volt

Szép autót keresünk!
2015-06-08 17:52:23

A folyóvizek élővilága után a Totalcar most a kultúra irányába evez: kivesszük a részünket a Múzeumok

Bent a kövület-Pio!
2015-06-02 16:00:17

Ráment egy csomó idő a hétvégéből, de az a pár Pioneer hangfal (cirka 1979), amit idestova másfél éve


Mire ezeket a sorokat olvassák, mi már feltehetőleg az M7-esen vánszorgunk olyan bő nyolcvanas tempóban Trieszt felé a 49 éves Autobianchival, hátunk mögött a tableten filmbe bambuló két gyerekkel, az ő hátuk mögött azzal a szerény cókmókkal, amit egyáltalán vihetünk magunkkal. Ha így történik, az egyben azt is jelenti, hogy előtte szombat este már eljutottunk Balatonföldvárra, amit most, a poszt írásakor még nem tudok, mert még előtte vagyunk az egésznek. Persze az is lehet, hogy még nem indultunk el, nálunk ez a reggeli kelés mindig nagy talány. Mindenesetre Balatonról már nem írom át a posztot, lesz elég dolgom anélkül is.

DSC09666
Eddigi legjobb bőrében van a Bianchi

Sokat nem foglalkoztam a kisautóval az elmúlt két hétben, hiszen ezen időszak egy jó nagy szeletében Ausztriában voltunk az Ennstal-Classicon robogókkal, a többiben pedig próbáltam utolérni magam azokkal a cikkekkel, amiket hátrahagyok a szabadság idejére.

Persze nem is volt már sok tennivaló a Bianchin. Az a két héttel ezelőtti próbaút nem várt sikerrel zárult, a Budapest-Biatorbágy-Csákvár-Tata-Dorog-Budapest 230 kilométere alatt szinte semmi nem jött elő, ami aggodalomra inthetne bennünket. Az utólag felszerelt olajhő- és -nyomásmérő háza remegett rossz úton, mert hosszú pálcára kellett szerelnem, hogy elférjen a kesztyűtartótól, ez alá kellett faragnom egy gumi távtartót.

DSC09678
Én Surdának öltöztem, mert úgy jó

A motor itt-ott becsörgött emelkedőn, ami minimális előgyújtás-visszavételt tett szükségessé, ki kellett még dobnom a pisihíg Tesco gazdaságos olajat (csak átöblítésre volt bent) a blokkból és betennem a 20W–50-es Castrolt, belottyintottam egy kis Fimolt is, a molibdén-diszulfid sosem árt, csak a szinkronváltónak. Katival egy éjjel beszabtuk a zajszigetelő habosított gumit, amit a Taurilban vettem és már három hete kerülgetek, aztán visszatettem az alsó, hővédő fedelet a motor alá. Pénteken még a Bianchival vittem a gyerekeket táborba, zörgött, mint az istennyila, aztán rájöttem, hogy ez az alsó védőlemez máshogy került vissza, mint kellett volna, mert görbe volt, én meg kiegyenesítettem. Visszagörbítettem, megtaláltam a másik csavarlyukat (a régi autók bája az ilyen lemezek körül garmadával található, utólag fúrt lyuk), most már nem zörög az sem. Ja, egy utolsó zsírzást adtam az első futóműnek, sosem árt az alapon - háromezer kilométert csak kibír, nem vagyok hajlandó zsírzópumpát is vinni. Úgy néz ki, a szerszámok, pótalkatrészek, olajok, Ultra-Derm, pumpa, EÜ-csomag, sárga mellény, kézmosó víz, izzók, csavarok mind befértek előre, és még a hátizsákomnak is maradt hely. Juhé, a két ülés alatti hely a cipőké és a fiúk hálózsákos matracaié, a kocsi farába mennek a ruhák, strandcuccok, még talán a két rollert, napernyőt is el tudjuk vinni. Hihetetlen, nem?

Ja, majdnem elfelejtettem, Simon Laci barátomtól kaptam kölcsön két külső tükröt, amikhez Jenő bácsival, kedvenc esztergályosommal gyártattam felfogatást, ezeknek a felszerelésével elbíbelődtem vagy másfél órát, mert nem mozogtak eleget a golyójukon, hogy be tudjam állítani őket. Mind szétszedtem, finom csiszolópapírral simává tettem a rozsdás, háromrétegű, gömbbé formált lemezfelületeket, összehúztam mindent, szuperül működnek, fel is szereltem őket, a két füllel a Bianchi most már tényleg olyan, mint egy kék egér. A belső úgyis használhatatlan lesz, mert plafonig leszünk csomaggal.

DSC09686
Csákváron az egészen kiváló Publo pizzeriában

Minden zár csukódik szépen, nem jön be hátul a kipufogógáz, nem hagytunk olajnyomokat, a karburátor tálcájának alján nem gyűlik a benzin, fognak a fékek, szól a duda, világít a lámpa, az olajhőmérséklet pedig hajtástól, emelkedőtől és napsütéstől függően 80-105 fok között alakul. Még fogyasztást is sikerült mérnem telitől teliig: 5,65 liter 100 kilométerre. Lehet, hogy ezt soknak tartják egy ekkora autótól, de ne feledjék, hogy egy őskövület léghűtésesről van szó, primitív, benzin-visszavezetés nélküli karburátorral, mechanikus gyújtással, olyan rövid áttétellel, hogy országúti használatban, 80-85 között szinte üvegen forog a motor. Nem rossz az.

DSC09674
Minden a legnagyobb rendben a hővel

Kicsit sajnos kattognak a szelepek, de négy hézagállítás után azt kell mondanom – ennél jobban nem lehet belőni őket, valószínűleg a himbák lógnak kicsit a tengelyükön, bár kézzel ezt nem érezni. A vezérműtengelyről, a szelepemelő poharakról, a nyomórudakról tudom, hogy rendben vannak, a motor szétszedésekor csekkolva lettek.

Az induláshoz az utolsó mozaikszemet is beszereztem másfél héttel ezelőtt, név szerint a Bose Soundlink Mini Pro nevű, akkus bluetooth-hangszórót. Ez az egész elég friss műfaj, lényegében a mobilodon tárolt zenét nyomod át a hangszóróra, amit esténként megtöltesz árammal egy dokkolóról. Lehet ilyet kapni már nyolcezer forintért is, de azok úgy is szólnak. A Sokol-rádió szintjét valahol harmincezernél hagyjuk el, ez a Bose olyan 57-60 között vehető, de én 55-ért kaptam egy régi ismerőstől még az autóhifi-újságírós múltamból, Pálfy Gyuritól. Van ennél minimálisan olcsóbban is, de mindenképpen itthoni garanciát, átadást szerettem volna, össze is akartam hallgatni még újra a konkurenciával. Ver mindent.

Tudom, könnyfakasztóan sok pénz ez egy kétdecis kólásüvegnél kisebb tárgyért, csak sajnos az összeset végighallgattam, elolvastam száz tesztet, megnéztem száz másikat a youtube-on, és a Bose mindennél jobb, magasan, felsőbbrendűen, még a drágább, nagyobb cuccok java részénél is. Hihetetlen mélye van, az ember egyszerűen nem hiszi el, hogy a hang ebből a kis (egyébként tömör fémtömbnek tűnő, dögnehéz) dobozból érkezik. A kollégáim arca mindent elmondott, amikor vásárlás után beizzítottam a szerkesztőségben.

DSC 0136
Íme a Bose a neki már 1957-ben megtervezett helyen

Nos, az elöl két kerek, egy oválhangszórós, hátul ovál passzív radiátoros, saját DSP-s erősítővel szerelt, tudományos kis Bose-t (ejteni, ugye, „bóz”-nak kell, mert nem német, hanem amerikai) szinte pont a Bianchi kesztyűtartójába tervezték, ott van neki a hely, s akkorát szól ott (a kesztyűtartó doboza kiváló rezonátor üreg, a Mercedes is így tuningolja a hifijeit mostanában), hogy most se hiszem el. Ilyen autóhifim nem tudom, hogy volt-e már bármilyen kocsiban, igaz, ehhez kell a kesztyűtartó-effekt is, mert pl. az állólámpásban már csak ilyen nagy ghetto-blaster a szint, ami még mindig nem rossz. Vegyük népszerű összehasonlításnak a Videoton olvadós kétutasát, mert olyan egy időben mindenkinek volt: na, ez mélyebbre megy, tizedannyira torzít és sokkal kellemesebb a közepe, magasa. Remélem, nagyon fogjuk majd élvezni, én mindenesetre üldögéltem már félórákat a Bianchiban, csak zenét hallgatni, péntek éjjel pedig háromig válogattam még a zenéket a telefon memóriakártyájára, hogy legyen elég. Elképesztő cucc, nem titkolt tervem, hogy a Pontonban, a Szent Állólámpában is ezzel oldom meg majd a zene kérdését, és így nem kell kínlódnom az ódon rádiókkal, avagy beszerelnem hifit olyan autóba, amiben nem is volt.

DSC09697
Egy cukrászda, ahova bementünk Tatán, de senki nem jött kiszolgálni

Térjünk vissza erre az indulásra: ha van egy szabad kezük ott a felüljárón, integessenek le az elhúzó kis kék gyösznek, biztosan erőt ad majd a két hengernek. Vasárnap estére Monfalconében kell lennünk, másnap Modena, harmadnap Pisa, ott elvagyunk pár napot, aztán jöhet Siena, Viterbo, majd Rómában négy nap. Itt hazakanyarodunk, át a félszigeten, irány Gubbio két éjszakára, majd valahol az innenső parton Porto Garibaldiban bemegyünk a kedvenc halas-tésztás éttermünkbe, lubic, utána irány haza. Oda-vissza kihasználjuk a vasárnapi kamionstopot, 460-460 kilométert letudunk a pályán, a többi kis utakon lesz. Ha történik valami és találunk netet, írok.

Összefutunk a Belsőség-találkozón, a Vadása-tónál!

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr986517243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci-812 2014.07.20. 07:16:29

Vigyazzatok az uton es kellemes vakaciot. Udv, Laci.

h.pityu 2014.07.20. 07:21:15

Sok sikert az úthoz, de osztom Pista véleményét, ha jön rá egy jó ajánlat, akkor el kell adni, élmények ide, vagy oda. A mercis összképet csak rontja a digó verda :D .

Rocko- 2014.07.20. 07:22:46

ezt a képet még mindig nem tudom értelmezni. :)
galeria.totalcar.hu/blogok/2014/07/17/indulas_romaba_bianchival/3
olyan, mint ha Katinak a jobb kezén 10 ujja lenne. :)
(két expo?)

DBandesz 2014.07.20. 07:24:01

Jó utat, vigyázzatok magatokra!

Brian 2014.07.20. 07:28:38

Upsz... A kamionstop a melegre való tekintettel elmarad. Sok szerencsét!

toncsi64 2014.07.20. 07:37:54

Jó utat és sok sikert a nyaraláshoz !

@Rocko-:

A baloldalon látott kéz a belső tükör ill. abban az eredeti jobboldali tükröződése ;)

Sinistroll 2014.07.20. 07:40:45

Asszem, a Kolombusz meg a Szent Mariska se lehetett sokkal durvább, mint a Bianchival Rómába gurulni :-)
Jó szelet!

Rocko- 2014.07.20. 07:40:52

@toncsi64: á, valóban! a tükör nagyon beleolvadt a környezetbe.
kösz!

Lacko68 2014.07.20. 07:54:24

Minden tiszteletem!!! Hajrá Csíkok!!!

Gyurma73 · https://plus.google.com 2014.07.20. 08:46:48

Remélem van jó tréleresed? :-)

hofi601 2014.07.20. 08:52:58

Jó utat Nektek! Az Ultra-Dermre meg ne legyen szükség! :)

hpapagaj 2014.07.20. 08:53:26

Csákváron remélem megálltatok az ország legjobb fagyizójában?!

The Good Boy ! 2014.07.20. 09:01:38

jó utat és kellemes vakációt!

ui.: a nyaralásról készült poszt utolsó bekezdésébe kéretik beleírni, hogy az autó hibátlanul abszolválta a sokezer km-t, és eladóvá vált! az ára xxx.999.- HUF. A hirdetés megtalálható a www.hasznaltauto.hu/xxxxxxxxx oldalon!

uglykid 2014.07.20. 09:12:11

Talán egy kicsit túl szép az idő a nyitott tetőhöz, de azért kicsit irigykedek a kaland miatt!

Egy pöttyet visszahozza az emlékeim közül, hogy mikor 14 évesen életemben először indultam S51N-nel a Balatonra /130km/ 40 fokban kőrösi sisakban, egyedül, hasonló félelmeim voltak.Gond nem volt az utamon azon kívül, hogy pár nyári zápor elégtételt vett rajtam, de még most is érzem a gőzölgő aszfalt illatát keveredni a gabonatáblák illatával!:)

Hiába, az élményt nem adják ingyen, a huhogók meg csak huhogjanak, Szent Kristóf befér a Bianchiba is!

Szép utat a családnak!

Mazzzzu 2014.07.20. 09:22:11

Jó utat, sok szerencsét, hajrá!

Csabby 2014.07.20. 10:00:29

Már vártam ezt a posztot, én is kívánok balesetmentes utat, szép időt!!!

qmatch 2014.07.20. 10:09:01

a bose zsír - na jó, a többi is :)
kis térfogatból palifogó basszus - ebben (is) nagyok ők. persze aktív meghajtást használnak, magyarul meglévő hifit nem igen lehet feljavítani vele, legfeljebb leváltani.
... persze csak mélynyomónak is lehet(?) használni.

szabad kérdezni, hogy egy töltéssel meddig nyomja az űber-basszusokat ?

jó utat, és gumifákat !

FeketsZ 2014.07.20. 10:16:26

Kellemes pihenést. Üdv az ezüst Fiát Scudobol. M7 160-as km :)

Patás 2014.07.20. 10:23:16

Jó utat, kellemes pihenést!

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2014.07.20. 10:49:21

Jó utat!
Szinte látom magam előtt ahogy poroszkál a Bianchi a pályán, háttérzenének meg ez ugrik be: youtu.be/PgrbUpyY_LY

primavera 2014.07.20. 11:01:52

Hello, en Sienaban elek, es nekunk is van egy veteran autonk 1968-bol, ami meg a parom anyukajae volt (Fiat 124 Vignale coupe Evelin). Ilyen:
www.autobelle.it/server/php/files/0589e5f61483d43f97286218dcff6c.JPG
Ha van kedvetek, osszefuthatnank, amikor itt jartok! A leirt terv alapjan az kb. penteken lesz, ugye?
Mailt a viverevivere-kukac-libero-pont-it cimre irhatsz.

Varga Gojo Gabor 2014.07.20. 11:11:04

Jó utat Csikós Úr, szorítok, hogy minden rendben legyen, és ne adja el! :)

csongiaparaszt 2014.07.20. 11:28:39

Jó utat, remélem lesz részletes beszámoló.

Giro 2014.07.20. 11:38:47

Miért nem mentetek inkább vonattal? Tudtál volna te is filmet nézni a gyerekekkel.

amenta 2014.07.20. 11:41:14

Hát, Zsolti nem irigyellek titeket, most, hogy nincs kamionstop...

Széles utat nektek!

Hosszu 2014.07.20. 11:56:20

Jó utat! Mi Hétfőn indulunk egy 20 éves Civic-el. Szerdán érünk Pisába, még lehet, hogy találkozunk, majd sasolom a kicsi kéket. :)

nyivus 2014.07.20. 12:01:31

Sok szerencsét, kellemes nyaralást, jó utat és jó szorakozást ! S ahogy szokták mondani: legyetek ügyesek, mert ügyetlen, az van elég !

fedél nélkül (törölt) 2014.07.20. 12:15:55

Kész csoda, hogy a szokásos Bose-fikázás még nem indult be.
Alszanak még a hifisták? :)

akos696 · www.focusauto.hu 2014.07.20. 12:30:20

Ezeket a képeket ma készítettem (telefonnal) a pécsi vásártér egyik parkolójában. Nem pont a Csikósé, de igen közeli rokon a két járgány. Ami mellbe vágott hirtelen, azok az autó külső és belső méretei. Tudtam én, hogy nem egy Grand Voyager, de azért élőben eléggé huhogtam, amikor elképzeltem a Csikós családot egy ekkorában, csomagokkal. Mint egy nagyobbacska kerti traktor. :)

Most még nagyobb a tisztelet bennem! Nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre! Jó utat!

kepfeltoltes.hu/view/140720/2014-07-20-1209_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/view/140720/2014-07-20-1210_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/view/140720/2014-07-20-1211_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

primavera 2014.07.20. 12:32:02

@Gyurma73: koszi, nem a parome lathato a kepen, de az ove is pont ugyanilyen, feher

Hurri Kán 2014.07.20. 12:48:32

@Giro:
Csak a lényeget nem érted. Nem baj.

walter sobchak 2014.07.20. 13:02:47

Jó utat :) Trojane-ban álljatok meg fánkot enni (nem sokkal Ljubljana előtt). Akkorát adnak 1,50-ért, mint a Bianchi kereke vaníliával töltve! :)

tAB · http://tabblog.net 2014.07.20. 13:32:15

@akos696: Milyen óriás rendszám van a hátulján? :)

Nem Penny hajója 2014.07.20. 13:33:39

Szerintem egy ilyen nulla biztonsági felszereltségű autóval istenkísértés családostul útra kelni külföldre (belföldre, akárhová). Ezért elsősorban balesetmentes közlekedés kívánok a Csikós famíliának.

3gb 2014.07.20. 13:55:29

Nyugi, minden út Rómába vezet :-)

Zoltan Csorosz 2014.07.20. 14:01:11

@Nem Penny hajója:

Pont erre gondoltam én is. Pár hete jártuk meg mi is a terhes párommal és kisfiammal Cres szigetét egy 21 éves Opellel. Nekünk 115 Le és majd 4,8m összhossz adatott meg, de azért kellően meg voltam illetődve az út előtt. (az öreg technika azonban nem hagyott cserben)
Bele sem merek gondolni, hogyan volt nekik ekkora bátorságuk elindulni. :)

Angol beteg 2014.07.20. 14:26:41

Élményben gazdag jó utat kívánok! És utána a leírását. ..

delmarco 2014.07.20. 14:53:48

Jo utat!
De azert azt nem ertem, hogy a korabeli Jaeger oratartoba miert kell ezt a gagyi Type-R orakat berakni ami abszolut nem korhu, es ezek a feher szamlapok is rikitnak!
Jaeger:
www.ingenioes-shop.com/075.005

Vagy egy VDO:
www.ezt-autoteile.de/VDO-Zusatzinstrumente/VDO-Cockpit-International-12V:::6781_10089.html

Anyádlóháton 2014.07.20. 15:06:58

Vigyázzatok egymásra, jó utat, szép emlékeket és jó időt a nyaraláshoz!!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.07.20. 15:18:53

@Nem Penny hajója: Gyalogosként kimenni az utcára az autók közé is az...

doominogame · http://www.doominogame.com 2014.07.20. 15:36:12

Nagyon várjuk a végbeszámolót az útról. Tele technikával meg élményekkel. Sok sikert!!!

Teshow 2014.07.20. 15:43:37

Eleinte én is a szkeptikusok táborát erősítettem, de már látom (naná!) hogy ezt komolyan gondoltátok!
Időközben megértettem, hogy ez valójában nem egy nyaralás (kirándulás) a részetekről, hanem inkább zarándoklat.
Egy kissrác kora óta olasz autókért rajongó fiú, és benzingőztől fertőzött családja El Camino útja, pöttöm "majdnem-hátizsák" méretű, autónak látszó - amúgy mára kultikus - tárgyukkal!
Hittől és vallástól függetlenül minden utazók és zarándokok védőszentjei és más védelmezői kísérjenek utatokon!

Rocko- 2014.07.20. 16:29:47

@delmarco: sok minden nem korhű ezen az autón, de nem is azért tartják, mert kifejezetten oldtimer jelleg lenne a cél.

martinov 2014.07.20. 18:00:50

Kívánom a legjobbakat! Hajrá!

Horváth István 2014.07.20. 18:11:30

Rómába és hasonló éghajlatú nagyvárosokba tavasszal vagy ősszel megy az ember. Ma 35fok volt ott.
Gyerekekkel és ilyen autóval...Siófokig talán poénból,de tovább nem kínoznám,a családom.Mert ez se nem pihenés,se nem nyaralás.Inkább kinlódás.

oval56 2014.07.20. 19:44:15

Jó utat és vigyázzatok a kis gyösszel. Van abban akarás.

Pufibá 2014.07.20. 21:15:16

@Pensive: P126-al sokszor mentem/tünk 450 km-t naponta.Persze az út ebből 2x3 óra.Semmi extra nem volt,90-et vígan tartotta.2-3 személlyel+csomag.Szóval nem egy hű de nagy dolog ez,az viszont igen amit most a Csikós család tesz.
Legjobbakat Nekik !

T1OK3 2014.07.20. 21:39:52

Probléma mentes utazást kívánok Nektek!

Épp tegnap nézegettem ezeket a videókat.Picit erősebb 500-asok.
www.youtube.com/watch?v=D2jrvcfqMM0
www.youtube.com/watch?v=E23cT3W1Xs8
www.youtube.com/watch?v=y2yeMGGijCo
www.youtube.com/watch?v=31wNrdv1qDM

J. Mutzenbacher 2014.07.20. 21:54:20

Úgy látom, sokaknak fáj, hogy van aki nem úgy képzeli a nyaralást, hogy egy seggel lemegy az autópályán a hiteles autóval a kuponos welnessz- hétvégére...

1kutya 2014.07.20. 22:19:39

Széles utakat!

@Pensive: ...és amikor az m3-ason az 1200s-ből elkezdett folyni a benzin a forró kipufogóra!? brrr...

Csikós Zsolt 2014.07.20. 23:14:09

@Brian:
Nem maradt el, összesen 3 kamion jött Triesztig egész úton...

@qmatch:
Ma 6,5 órát bírt, de azért nyitott tetővel és ablakkal, a Bianchi-gépészet infernójában épp csak hallani :-)

@FeketsZ:
Láttalak titeket :-)

@primavera:
Hűha, ezt nem ígérem, Sienára asszem 2 óra van betevezve, egybeesik Viterbóval és az aznapi római szállás elfoglalásával, ha jól tudom, de kösz, ha megy, írok!

@Giro:
Tényleg, hogy ez nem jutott előbb eszembe!

@Horváth István:
Hát igen, igazad van, poénnak ez durva lenne.

@Pensive:
Ebben nincs olajszag, csak műbőr (meg a nap végére volt egy kis ember is...) Ez itt meg van csinálva. A hőmérséklettel pedig egy szál baj nincs, az inkább elhanyagoltság kérdése.

fandrew 2014.07.20. 23:25:01

Gratulálok, és kellemes időtöltést kívánok nektek!

ZON 2014.07.20. 23:53:46

Szerencse fel! Jó utat!

Buta vagyok. Miért kell egy hangszórónak titulált eszközt tölteni ? Ez nem része az autó elektromos rendszerének, nem az akksi táplálja?

Mc Master 2014.07.21. 00:20:54

@Brian: na ja, de ha már megvannak a napjai meg az órái a sofőrnek, akkor a kamionstop feloldása ellenére sem mehet. Egy héten egyszer ki kell vennie 48 órás pihenőt (régen elég volt 24, aztán 1*24-1*48, most hogy van pontosan, nem tudom, már nyugger vagyok). Tehát ha hétfőtől dolgozott, akkor hiába oldják fel, egy centit sem vezethet.
De tegyük fel, hogy mondjuk csak csütörtökön indult és kihasználja a lehetőséget: akkor majd a hét közepén kell kivennie a pihit, amikor a cégek nyitva vannak és rakodhatna is. Aztán meg a következő hétvégén már nem lesz feloldás, mert hült az idő, és akkor sem mehet, de előtte két nappal meg már volt egy 48 órája, tehát négy napig moccania sem lehetne. Ezzel csak felborítaná a fordát, azt meg minek.
Akinek sürgős (hűtősök, élő állat, etc), az így is mehet, a többi meg marad a fenekén és keres egy strandot magának.

Mc Master 2014.07.21. 00:25:16

@Csikós Zsolt: én is csatlakozom a szurkolókhoz:
Jó Utat és Sok Élményt Kívánok Nektek!

solkim001 · http://travelbug.blog.hu/ 2014.07.21. 03:50:35

Szeretem a vasárnap reggeli szerelős-öreg autós posztokat, de őszintén remélem, hogy ez az út most nem ahhoz fog anyagot gyártani!
Kitartást, jó utat és jó pihenést kívánok!

rashy729 2014.07.21. 06:21:25

Csatlakozom az előttem szólókhoz:
Jó utat és kellemes nyaralást! :)

@Pensive: Tökéletes szemléltetője vagy egy igazi trollnak.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2014.07.21. 08:55:49

A huhogók huhognak, az öreg autók meg teszik a dolgukat. Hajrá Csík család, hajrá Bianchi! Jó időt és jó hátszelet!

ifrance 2014.07.21. 09:31:32

@Csikós Zsolt: már látom mi a baj: lefelejtetted a sárga matricát a poszt elejéről. (bár biztosan lenne, aki ennek ellenére nyomatná a lesajnálást)

részemről ez egy elég őrült ötlet, de egyrészt pont ezért szeretem Zsoltot, másrészt meg ha nekik jó (és nagyon úgy tűnt, hogy az egész család lelkes), akkor nekünk pont semmi közünk hozzá.
más meg szerelmes a repülésbe, és minden percét és forintját arra költi, hogy a levegőben legyen. megint mások ugyanígy vannak a búvárkodással/hegymászással/barlangjárással/koncertre járással. mindenkinek van olyan az életében, amit jobban szeret az átlagosnál, ami miatt a környezete hülyének nézheti. ha pedig van hozzá egy olyan családja, aki ezt nem csak eltűri, de még élvezi is, akkor az az ember szerencsés.

Denes1980 2014.07.21. 10:22:11

BON VOJÁZS, CSÍK-CSALÁD! :D

Cro166 2014.07.21. 10:53:16

Igazi retro nyaralás. Jó utat.Remélem a fanyalgók miatt, hogy csak egy post lesz,ami ennyiből fog állni:" Eseménymentesen megjártuk!" :D

Mérges 1234 2014.07.21. 11:25:47

Én csak a meleg miatt kapnék agyfaszt ilyen autóban. Bekapnak egy dugót Rómában 40 fokban, hát lehet sokat bírnak a gyerekek, de megfőzni őket nem kellene.

Tök rendben lenne ha Csík maában menne, de a gyerekeknek ez szerintem nem akkora királyság.

Mindamellett sok sikert és szerencsét, balesetmentes utat...

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2014.07.21. 17:07:23

Haha, jó utat a kis bilikék kotlával, széles aszfaltot, gumi fákat, vak rendőrt! :D Írjatok és kérünk sok fényképet is.

Kniight 2014.07.27. 20:17:38

Kedves Zsolt! Az USB-s hangszóró folyamatos hasznáéhatósága érdekében vendégem vagy egy pici 5v-os DC-DC konverterre!

bonnie · http://bonnie.freeblog.hu 2014.07.31. 12:56:11

@Rocko-: a jobb oldali ötöt látod visszatükröződni a bal oldalon a középső tükörben :D

bonnie · http://bonnie.freeblog.hu 2014.07.31. 12:58:57

@Rocko-: a jobb oldali ötöt látod visszatükröződni a bal oldalon a középső tükörben :D

Rocko- 2014.07.31. 13:18:47

@bonnie: köszi, időközben már megfejtettük. :)
süti beállítások módosítása