Elveszett, keressük! UPDATE! A rendszám megvan, már csak a megtalálót keressük.

  2013. augusztus 23. - streetsta Címkék: rendszám

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Mégfilléresebb Koszradírok
2015-07-28 17:27:27

A Mágikus Koszradír hihetetlenül sok ember fantáziáját megmozgatta, már-már mikroszálas törlőkendői

Kreatív traffipaxolás
2015-07-21 20:26:01

Én értem, hogy szükség van sebesség ellenőrzésre, ha nem lennének traffipaxok, elkanászodnánk mindannyian.

Nesztek, rakenroll!
2015-07-08 18:16:52

A nyárnak még csak az első felénél járunk, de úgy tűnik, ennél jobb buli már nem lesz. Félre ne értse

Megbűnhődtem
2015-06-29 17:25:09

Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy

Ráfaragtam. Sajnos a magyar ipar remeke, a műanyag rendszámtáblatartó alulmaradt a japán sornégyes vibrációival és a minősíthetetlen úthálózatunk rázásaival folytatott csatában. Eltört. Ez a kisebbik baj. Az igazi gond az, hogy rajta volt a rendszám is, és ezek ketten együtt estek le valahol a motoromról.

Ma (augusztus 23.) pénteken délután sikerült elhagynom az UKF-092 rendszámot. Valószínűsíthető fellelési helyei: XVI kerület, Szentmihályi út (Szentmihályi határ úttól az M3 bevezetőig tartó szakasza) - M3 autópálya bevezető szakasza - Hungária körút (M3 bevezetőtől a Váci útig tartó szakasza.)

DSCF7086

Kérem, aki esetleg megtalálja, jelezze ha esetleg még ma sikerül a nyomára bukkanni, és át is tudja adni a megtaláló, jutalma nem marad el: párjával együtt vendégem a mai Ötvös Csöpi filmre a Totalcar Autósmoziba.

Aki hallja, adja át! Előre is köszönöm.

UPDATE: nagyjából tíz perccel azután, hogy a poszt élesedett, álltam a benzinkúton, fizettem, mikor csörgött a mobilom. Blokkolt szám. Az ilyeneket nem veszem fel, mert biztosan valami búgóhangú kiskeziccsókolom akar rám melegíteni valami kihagyhatatlan banki szolgáltatást, követeléskezelési módszert, tudomisén. De ezt most felvettem, és jól tettem: a XIII. kerületi rendőrkapitányságról hívtak, hogy én vagyok-e én, és van-e nekem, elhagytam-e. Biztosítottam őket, hogy én vagyok az, és van nekem, ráadásul el is hagytam. És máris megyek érte.

meglett rendszám.jpg

Itt van, kezemben az elveszett csavargó. Jól átvészelte az esést. Szerintem láttam is a tükörben, amikor a Teve utca magasságában a földön szánkázott. Csak a rendszámtartó volt felül, ezért én csak egy fekete valamit láttam. Mindegy is, megvan. De. A becsületes megtaláló nincs. A rendőrség nem adhatja ki a telefonszámát, próbálták elérni, de nem vette föl a telefont. 

Tehát most gyorsan meg kellene találnunk valakit, aki ki is tette a saját facebook oldalára a rendszámtáblát, és nagy valószínűséggel K. Zoltánnak hívják. Igen, K, mint kiskutya, kárpittisztító, kovács, kalaptartó. 

Megtaláljuk? Van rá úgy egy óránk.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr435473753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rózsa Márton 2013.08.23. 18:26:54

Előttem mentél ma a motorral.
A hungárián még megvolt a rendszám. Ha ez adhat valami segítséget...:/

Gyurma73 · https://plus.google.com 2013.08.23. 19:14:29

Sajnos be kell ruházni krómozott fém rendszámtartóba ,annak a lyukai kevésbé szopósodnak ki mint műanyag lyukai.
De majd legközelebb.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2013.08.23. 19:17:26

@Rózsa Márton: Igen, én is úgy sejtem, a Hungária végén esett le. De már vissza is tettem. Csak K Zoltánt kellene megtalálnunk gyorsan.

kkn 2013.08.23. 19:27:39

Én simámn a rendszámot fúrnám fel. Autókon is hülyén mutat a keret. A sima rendszám is jó, csak meg kell szoknia a szemnek. Ha pl. a Mercedesnek szokás szerint megfelel a katalógusfotókon is a simán felfúrt rendszám évtizedek óta.

s1.cdn.autoevolution.com/images/news/gallery/2014-mercedes-cla-45-amg-first-photos-leaked-photo-gallery_1.jpg

Főleg, ha a csavarfejeket a távla adott részének színére festjük, mert itthon úgy kell. Az átkosban lehetett a hatlapfejű hatos csavarra fehér kupakot venni, ami rendszámhoz ideális volt.

mielőtt valaki elkezdi a nem-az-enyém-a-tábla-nem-lehet-kilyukasztani dezinformációt nyomni, itt a rendszámtábla gyári csomagolásána:

kepfeltoltes.hu/130823/Rendsz_mt_bla_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Pepejoe 2013.08.23. 21:31:14

@kkn:
Így is van. Hátra, lámpák közé a kétoldalas is verhetetlen, csak normálisabb márka kell. Vagy vannak 3M-es paszták, nagyon elegáns megoldás és nem rezeg (hifitulajoknak egy áldás).
Nekem a mocin rozsdamentes 6-os lencsefejű imbusszal van felcsavarozva, rozsdamentes alátétekkel kívül-belül és önzáró rozsdamentes anyákkal. Ezt veszítsd el. :D
Amúgy a rendőrök is megérnek egy misét: tavaly 2 rendszámot is találtam a Hungárián szinte ugyanott 3-4 hónap eltéréssel. Az egyiknél a rendőrök is látták a Fókájukban ülve és elegánsan kerék közé vették, nem mentek át rajta de rezzenéstelenül mentek tovább. Aranyos, nem? Ráb.sztak, mert megálltam, felvettem és utánuk vittem a piros lámpáig. Fullfekete bőrben voltam, érdekes fejeket vágtak, nem örültek. Az anyósban ülő éppcsak nem tekerte fel az ablakot, hogy hagyjam békén, de a sofőrje rászólt. Kelletlenül átvette. A második rendszámot már bevittem az önkormira mert ilyenkor persze sehol nincs egy rendőr a város közepén. Önkormin megköszönték és kaptam egy igazolást, hogy hol találtam és egészben leadtam, aláírtam, egyik példány nálam.
Korrekt.
K. Zoltánnak pedig nagy tisztelet, mert talán nem is tudja, mekkora utánajárás és lóvé egy ilyen malőr.

Gomulka Béla 2013.08.23. 23:13:47

@stonedraider: Hát mert vár rá az Otvos Csopi. Meg a párja.

Inner Circle 2013.08.24. 12:39:05

@Pepejoe: én az önkorihoz szoktam vinni, ha találok. Mindig megköszönik, de papírt sose kaptam róla.

We make the world a better place 2013.08.24. 13:55:07

K. Zoltán tudja már, hogy több láda sör várja behűtve? :-)

borgasz 2013.08.25. 10:17:13

@kkn:
Lehet kapni bármelyik BMW kereskedésben most is műanyag kupakot a csavarra kék, fehér és sárga színben.
Most nincs időm kikeresni a cikkszámokat (gyári, rendelhető alkatrész:) ) , de ha komolyan érdekel akkor bármelyik márkaképviseleten szívesen segítenek (vagy nézd át az online ETK-t, ott megtalálod)
Én is így tettem fel a rendszámomat.
süti beállítások módosítása