Zaba a Ponton árnyékában

  2010. április 15. - Csikós Zsolt Címkék: mercedes totalcar flotta ponton domsjo svedorszag ponton

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Öt gang az állólámpában!
2015-07-19 07:25:12

Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok

Totalcar a Múzeumok Éjszakáján!
2015-06-18 08:03:55

Ez most más lesz. Most mi állítunk ki autókat, s várjuk, hogy jöjjenek a nézők, lehetőleg jó sokan. Volt

Szép autót keresünk!
2015-06-08 17:52:23

A folyóvizek élővilága után a Totalcar most a kultúra irányába evez: kivesszük a részünket a Múzeumok

Bent a kövület-Pio!
2015-06-02 16:00:17

Ráment egy csomó idő a hétvégéből, de az a pár Pioneer hangfal (cirka 1979), amit idestova másfél éve

Amint láthatták a Dezső hazahozatalát végigkísérő posztokban: egy csomó kisebb és nagyobb – bocsánat, nagyobb csak egy volt – cég meglátta fantáziát a projektben, és különféle összegekkel segítette a zökkenőmentes ki- és hazajutásunkat Svédországba és -ból. Mivel Dezső hazaérése óta sokan kérdezték már, hogy ha a finn biztosító ilyen lassan lép a kárrendezési ügyben, akkor ugyan miért nem javíttattam ki (sőt, egyesek afelől érdeklődtek, hogy miért nem restauráltattam már) abból a temérdek pénzből, amit kaptam a szponzoroktól. Nos, nekik csak azt tudom mondani, hogy abból az összegből egy fillér sem vándorolt az én zsebembe. A bankszámlára, és egyéb, nem publikus helyekre sem. Sőt, a Bendéhez, de a Kareszhoz sem. Egyrészt mert ez technikailag lehetetlen lett volna, másrészt pedig – ami fontosabb – cseppet sem lett volna etikus, pláne nem hiteles. Amit kaptunk, annak egy részét elköltöttük benzinre, kompra, szállásra, a maradék pedig a cég kasszájába vándorolt, például abból vettünk videókamerát, amivel az úton készült filmet felvettük.

Prezentácijóóóóóó!!!! Vitya, ébresztő!

Ha már elérkeztünk ehhez a videóhoz: ez a közel egyórás film annak a két DVD-s csomagnak az egyik lemezét foglalja majd el tejesen, amit már árulunk a Totalcar áruházban, s amit majd az Oldtimer Expón is meg lehet vásárolni a standunknál holnap délutántól. Az első példányok már hullnak ki a gépből Székesfehérváron, holnap csomagolják őket, már Budapesten. E film tizennyolc percesre zanzásított változatát vetítettük le azon a vacsorán, amit a szponzoroknak, valamint a projekt közeli résztvevőinek tartottunk múlt hét péntekjén a közel-keleti, illetve egyéb kajakülönlegességeket felvonultató Sphinx étteremben, a budapesti Mammut 2-ben (borzalmas ez a helyesírás, még ha bejegyzett név is).

Még kaja előtt, mindenki kíváncsi és éhes

Miért épp ott? Mert a Sphinx is belépett a szponzoraink közé, s Hódi Sándor, az étteremvezető úgy gondolta, mind hely, mind kaja egyaránt kiváló lesz egy ilyen alkalomra. Ha a meglehetős méretű, tisztára nyalt tányérokból és a titokban egy-két lukat kieresztett övekből indulok ki, valamint hogy még a prezentációt is meg tudtuk tartani, úgy, hogy mindenki látott valamit a filmből, és el sem aludt, az mondhatom, a tipp mindenképpen szerencsés volt.

Jól szimulálják az érdeklődést. Jobbra Sándor, az étterem vezetője

Bár nem autós téma, de azért ide tartozik, ráadásul érdekes is, nos az a szponzoráció, amiről eddig nem sokat beszéltünk. Mivel körülbelül egy nap alatt döntöttük el, hogy belevágunk a Ponton-projektbe, viszont akkor már csak egy hetünk volt hátra az indulásig, ezért a sajtótörténelemben rekordnak mondható idő alatt kellett összevakarnunk pénzt. Az összes partnerünket megkerestük, Bende Tibby akkoriban nem sokat tette le a telefont, azóta is fekete, üszkös folt van a jobb füle helyén.

Sajnos mi főleg nagy cégekkel vagyunk kapcsolatban. Eddig ez nem baj, mert a nagy részük be szeretett volna szállni, emiatt a szervezkedés első napjain úgy tűnt, hogy vasvillával hányjuk majd a pénzt. Aztán mindenki visszalépett. Kevés volt az idő, ekkora monolit tömbök nem bírnak ilyen rövid idő alatt tejet facsarni a mellbimbóikból, megértjük. Minket viszont már kevésbé értett meg a karunkon ketyegő Poljot (a Bendéén Fortis). Végül kicsi cégek, ismerősök vállalatai, a semmiből mandinerben beeső firmák mentették meg a dolgot, a nagyok közül csak egy maradt, a Repsol. A mai napig nem tudjuk, hogyan csinálták, valószínűleg ők se, de nagyon köszönjük.

Itt a rep sól. Vass Tibor és felesége

Az első komolyabb összeg egyébként az Oldtimer Expo szervezőjétől, Noszvai Andrástól jött. Bár akkor még nem volt költségvetése az idei rendezvénynek, vaktában bevállalta, mert megérezte, hogy jó lesz neki a hírverés – remélem nem csalódott. Prokee, azaz autódokink alkatrészforgalmazó cége (mármint nem az övé, csak alkalmazott ott), a Kauf-fer Kft. erejét megfeszítve masszírozta ki a pénz a malacperselyből.

Mártogatóst is szeggyé! Szemben Kaufer József, fültőből Prokop Gábor, alias Prokee látszik

De azt, hogy egyáltalán el merjünk indulni, végül Noszvai mellett az EZ Wash nevű, spéci, nanotechnológiás (tehát űrkorszaki) kézi autómosókat és –mosási technológiákat népszerűsítő, forgalmazó és működtető cég szponzori pénze döntötte el, de ők tényleg az utolsó pillanatban jöttek. Akkor már azon gondolkoztam, honnan kérek kölcsön még pénzt az autó árán túl is, hogy kedden lóra tudjunk pattanni Domsjö irányában.

Ajándék az EZ Wash-nak, azaz Poczkodi Andreának

Sipos Zolink – aki mellesleg fizette a saját kajáját Domsjőig, posztot írt, videózott, fotózott, lapátolta a trágyát végig az úton – szintén valódi pénzzel tolta be a posztok végére az általa vezetett Manager Toys rádió-távirányításos cuccokra specializált boltját. Sipos a szerződést az úton, már a második napon kötötte a Bendével, miközben százötvennel robogtunk egy németországi autópályán. Mindannyiunk szerint ő szívott a legnagyobbat a túrával.

Sipos és a sztoikus nyugalom. Amikor ő ideges, akkor nagy a baj

Tényleg az égből, vagy talán valami szikla ormáról esett az ölünkbe az Eupolisz – ők is menet közben, Tibby telefonján jelentkeztek be. Ha mi Svédországba turistáskodunk alternatív módon, akkor ők is szívesen megszellőztetnék saját, egészen egyedi megoldásokkal és túrákkal színesített turisztikai lapjukat, s az ott található szolgáltatásokat.

Pincér érkezése vágja ketté az erősödő Manager Toys-Eupolis összefonódást. Sipos Zoltán és Happ Gergely

A Totalcar-közeli Freisinger Balázs, is csörrentett egyet az ügyvezetői Nokián valahol Malmö táján – volna aki még beszállna, a Netget nevű, háztartási gépeket árusító cégnek biztos jól jönne kis publicitás, meg egyébként is, szimpatizálnak a dologgal.

EZ Wash-ék odaát, Detektor ideát

A radardetektorokat és lézerblokkolókat forgalmazó Detektorboltot is megfogta a Ponton-behozatal, ráadásul ők földijeim, pár utcányira tőlünk, Zuglóban van az üzletük. Szerintem mindenki a vártnál jobban járt, legalábbis ezt vettem ki a visszajelzésekből.

Dános végre egy jó autót kezelhet

És persze a nem pénzbeli, de egyéb módon segítőket is bevontuk a vacsorába. Például Dános Andrást, az Opel Hungary PR-igazgatóját, aki megfelelő tesztautó híján (a ferdehátú Insigniába nem fértek volna bele a Merci téli kerekei, plusz csomagok, a másikon, a kombi Insignián meg akkora felnik voltak, hogy ahhoz nem tudtunk volna láncot szerezni, pedig féltünk az elakadástól) a saját kombi Insigniáját adta oda az útra.

Dömsödi magyaráz, nem vesz levegőt, Viktor a telefonba menekül, Bende fal

Meg Dömsödi Gábor híres médiaszemélyt, gigantikus autóbuzit (utóbbival itt jobban érvényesült) is meghívtuk, aki a Rádió Q-ban többször is tájékoztatott az útról. Persze ott volt Winkler és Karotta, akik ugyanezt tették minimális spéttel az Ezeröcsi című műsorban a Neo FM-en, aztán utána Winkler még jó sokat melózott is a domsjős DVD-vel, meg posztolt is az út alatt, szóval ő is belehúzott rendesen.

Winkler a másét eszi el

Kardos Gábor is evett a soarmából, ő a (az anyacégünk) CEMP ügyvezető igazgatója, egyben az a főhatóság, aki rábólintott a projektre, meg arra, hogy elkölthessük a beeső pénzeket. Ezt mondjuk nem volt túl nehéz elérni nála, ő az instant Domsjö-támogatók közé állt az első perctől.

Kardos meg épp eleget látja a képemet idebent, szegény, most ehhez is jó arcot kellett vágnia. De jól csinálja, nem?

Balázs Vitya főmunkatárs, hosszú távú TC-gondolkodó, Wochenplanung-szülő (heti lapterv) is a vályú elé járult, megérdemelten, ő volt a domsjői túra itthoni hotline-ja, információs szolgálata, megoldóembere 24 órában. Meg persze Vályi Pista, aki a posztok felét írta, holott ott se volt, viszont a mi utunk miatt kis híján felborult a házassága. Egyébként csak azért nem borult fel, mert még nem nős. És a TC-kollektíva többi, a Ponton-feliratú mókuskerékben egy héten át őrülten taposó tagja is megjelent, meg persze Karesz is, oldalán Margóval.

Karesz retteg, nehogy minden kompromittáló részlet napvilágra kerüljön

Szóval nyammogtunk mind (a nőnemű hölgyek inkább falatoztak), a Dömsödi az elején közölte, hogy hullafáradt, de utána többet nem lehetett belevágni a szavába. Egész este figyeltem, nem tudtam rájönni, mikor vesz levegőt, valószínűleg felváltva használja a két tüdejét. Bende meg egy ponton próbálta felvezetni a Domsjö-számokat, de kicsit talán rossz időzítéssel, mert a leves után és a második fogás előtt voltunk. Akkor, ott mindenkinek inkább a fekete steak-en járt az esze, mint azon, hány kattintást hozott a posztrengeteg, és mennyi benzint emésztett fel a két autó összesen.

Aztán a végén következett a számomra leggázosabb rész – Tibby és Vitya kiosztották a szponzoroknak az ajándékokat. Egy bazi nagy képet, rajta Dezsővel – ami a kisebbik baj -, meg velem. Állítólag ez jelképezi a legjobban az egész túrát. Vicces. Elképzeltem, amint Prokee főnöke, esetleg Karotta, vagy éppen Dömsödi előveszi a nagykalapácsot, beveri az ötvenes szöget a falba, és büszkén kiakasztja a fotót, hogy onnantól az én kopasz burám oltárképként díszítse a családi nappalit – az a megalol. Meg a megaciki. De a képkeretek egész jók voltak, egy olyat én is tudnék használni, nem nehéz kivenni a fotót, vannak ötleteim a hasznosításra.

Hű, de jó hang..., khm... szaga van

Nagyjából két óra alatt elpusztítottuk, amit a konyha elénk borított. Egy kis hörgés itt, egy másik huklantás ott, majd záróakkordként – hogy a szemnek is jusson valami jó – a horpadt, matt, összefestegetett Dezsőt lehetett megszemlélni a Mamut parkolójában. Mivel senkinél nem volt Kreon-tabletta, ezért a motor beindítása útján, emésztést serkentő, katalizálatlan kipufogógázokkal árasztottam el a térséget. Mert valaki megjegyezte, hogy hallani szeretné a kocsi hangját. Mindenki örült, hogyne.

Még szerencse, hogy volt ott egy Bentley Turbo is a parkolóban, az szépen átvonzotta kis csapatunkból a nézelődőket. Tudtam én, hogy a Pontonban a sztori, nem pedig maga az autó az izgalmas, szerettem is volna, hogy így történjen. Hiszen éppen azért vettem ilyen veteránt, mert nem feltűnő, mert csak nagyon keveseket érdekel. És épp ezt nem tudtam élvezni vele eddig.

Törött seggel érdekesebb a hátsó világítás

Szuper volt az út haza Zuglóig, Dezsőke szereti Budapestet.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr481924191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vladek 2010.04.15. 19:56:27

@pegaso strada: Én már megrendeltem a webshopban, mert sajna OT expóra nem tudok menni...
Nektek arcok, meg egészségetekre a vacsit :-)

ColtCzT 2010.04.15. 20:01:44

kösz a szponzoroknak, ha szükségem lesz valamire amit árulnak, igérem hozzájuk fordulok! (kivéve az autómosás, azt magam csinálom:))

csak john 2010.04.15. 20:03:23

Itt az idő, hogy a TC bezárjon. Ezt a történetet nem lehet überelni! A csúcson kell abbahagyni.

tzzttzzt 2010.04.15. 20:06:02

De várom már a holnapot! Azok a számok nem gyengék...

biker123 2010.04.15. 20:12:22

király! Csikós Úr mindig olyan jókat ír!

dr.oid 2010.04.15. 20:21:29

A Nagyrabecsült Ponzoroknak és a Tisztelt Vacsoravendégeknek utólag is jóétvágyat kívánok!

Nyálas Olvasó:))

Dennis01 2010.04.15. 20:21:59

Remelem, Garp baratom nem felejti el a DVD-met. Ugye Garp??!! :DDD

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.04.15. 20:26:34

az 570e látogató kemény, nagyon kemény. :)

1kutya 2010.04.15. 20:41:25

remélem szombaton lesz még abból a dvd-ből!

ha nem, ott helyben lesztek kénytelenek másolni egyet nekem:DDD

OM617.912 2010.04.15. 20:42:09

Kedves Cs.Zs,

tegnapelőtt láttalak a kombiddal száguldozni a hungárián az M3 felé sávokat váltva oda vissza irányjelző nélkül, nem túl szimpatikus módon.
A cikkeid tetszenek, ez a művelet nem tetszett, sőt.
üdv.,

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2010.04.15. 20:44:41

Remélem rájön a TC-s csapat, hogy ha elfogy a gyári dvd, akkor ki kell tenni letölthetőbe a netre (valami kis pénzért), nem kell tok, vonó, szitázás; legföljebb a dvdre fölrakni egy jpg-be, oszt aki akarja onnan kinyomtathatja.Minden ilyen bejövő forint költség nélküli talált pénz!Gondolkodjatok el rajta.

1kutya 2010.04.15. 20:45:47

@dr.oid: vááááááááá......:DDD

inkább verset írj, ha kérhetnénk:D

Hurri Kán 2010.04.15. 20:46:00

@OM617.912: biztos a 10 éves évfordulót intézte... ne legyünk ilyen szőrösszívűek...

Flankerr 2010.04.15. 20:49:01

Az élmény miatt ez volt a minimum, hogy berendeltem a DVD-t és a pólót. Köszönöm az élményt még egyszer minden közreműködőnek.

vasnyűvő 2010.04.15. 20:50:39

végigolvastam,jó volt. Most jól megéheztem:)

Bencesz 2010.04.15. 20:52:24

Köszi köszi köszi:D

Dennis01 2010.04.15. 20:53:17

@dr.oid: Egyetertek kutyaval, kernenk valami jo kis verset! :DD

prokee · http://blog.prokee.hu 2010.04.15. 20:54:37

...és milyen jó volt a kaja...
köszönjük :)

R0fike 2010.04.15. 20:54:57

Mennyi hideg élelmet kell vinni , hogy az ember végigállja a sort!

Szerintem Dezsőnél hosszabb lesz , mint a szavazáson volt.

Lehotai · http://kosztolanyidezsoter.blog.hu 2010.04.15. 20:57:50

drakula és nagynagytenksz a szponzoroknak, ígérem, végigkattintom a linkeket.
Csikós pedig ezzel a mondattal ismét a nagykönyvbe írt:
"Elképzeltem, amint Prokee főnöke, esetleg Karotta, vagy éppen Dömsödi előveszi a nagykalapácsot, beveri az ötvenes szöget a falba, és büszkén kiakasztja a fotót, hogy onnantól az én kopasz burám oltárképként díszítse a családi nappalit – az a megalol."

viszlát holnap, ugye kint vagytok zárásig???

BeeTm · http://beeproject.atw.hu 2010.04.15. 21:01:26

Svéd volt tulajt is meg kellett volna hívni,úgy lett volna illendő. ;)

arthur877 2010.04.15. 21:25:23

Olcsóért én is letölteném a DVD-t!
Ez egy kötelező kőr volt Zsolti, de emészthető lett ez is! :D

M@tek@ · http://www.dusza.sk 2010.04.15. 21:26:34

Nekem nem mukodik a kauf-fer kft linkje. Mi lehet a baj?

prokee · http://blog.prokee.hu 2010.04.15. 21:39:30

@M@tek@:
na ez egy jó kérdés, én is elcsodálkoztam, de most megy :)

kocog 2010.04.15. 21:40:13

Fiúk!

Kicsit reszelni kéne azon a webáruházon.

Például miért nem tudok kártyával, online fizetni?

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2010.04.15. 21:45:21

Ez a poszt egy kicsit olyan nekem, mint amikor néhány éve Hideg Kriszitán a Waldviertel rallin futó mitsubishijét olyan feliratok díszítették, hogy: Józsi 500, Béla 300, Géza 860....

Szép gesztus mindkét irányba, de azért a rókabőre.... :-)

mtk001 2010.04.15. 22:07:21

Ez egy nagyon jó történet !
Le a kalappal a domsjöi hősök és a szponzorok előtt !!!
Végre Magyarországon is lehet érdekes, nem szokásos dolgokra szponzort találni.
(Mindig eszembe jut az Apple története, hogy garázsból indult és az IBM kiröhögte, hogy nem kell majd PC senkinek, de aztán csak megszponzorálták. A többit meg tudjuk.)

Szóval mégegyszer, szép volt szponzorok !!!!

Dexman 2010.04.15. 22:08:37

@Pingui: szintén.. Eupolisz meg első helyre..meg hírlevél is,.. márcsak egy jó utazást kéne kiválasztani :P

mlt3 (törölt) 2010.04.15. 22:19:24

@mtk001: Nem szponzoralta oket az IBM soha. Mike Markkula adta a kezdotoket, de o sem ajandekba.

zöldi 2010.04.15. 22:30:07

Urak!

Bärki olvassa. Itt ragadtam egy Skellefteå nevu csodalatos varosban egy kollegammal Svedorszagban(bar nem akartam Pontont venni:)). Ha barki erre talana jarni, es beszallhatnak telekocsizni, azt vastagon megkoszonnenk.
30 324 2727 en elertek ejjel nappal.

kosz

tzzttzzt 2010.04.15. 22:31:24

Az Eupolisz nem veszi fel a programok közé a domsjöi autóstúrát?

Gyarló Hintaló 2010.04.15. 22:41:15

a tréleres fiúkat meg se említjük?? nekik nem jár köszönet?

Merida001 2010.04.15. 22:41:50

Szerintem a kedves kommentelő közönség is jól érezte volna magát egy ilyen vacsora esten...:)

Lehet, hogy már volt róla szó, de lemaradtam...szóval csak egy békés szándékú kérdés (aki tudja a választ írjon, előre is köszi) szóval itt van ez az öreg Mercike amit nagy kínok közepedte behoztak tél-víz alkalmával...szóval ezt miért nem lakatolták már ki eddig?? Már egy jó ideje itt van Mo-n... Akkora a hévvel behozták és a javítás meg ráér?? Törött segg pres.??

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2010.04.15. 22:57:12

És az este közös erővel feltoltuk Dezsőt a rámpára, hogy szépen álljon az OT Expón.
Az autók gyönyörűek, Dezső vagány, úgyhogy gyerkte baze, mer jó buli lesz, csak szegény Palócunk fáradt ekkicsit, de holnap már a mosolya is őszinte lesz. :)

Tomchy 2010.04.15. 23:06:14

@Merida001: a finn biztosító a lassú. Jól gondolom?

2,5mach 2010.04.15. 23:11:33

Egészségetekre váljék a sok fínom étek. Mi volt a menü?
- előétel: szervóolajon pírított váltógomb
- leves: benzines csomagtérszőnyeg, kárpittisztító habbal
- főétel: újragőzölt foncsor, szeletelt akkumulátor cellával, köretként flokkolt műszerfal, és fóliázott hátsó szélvédő
- desszert: futózott pókerék, ledes ablakmosó spricnivel meghintve

Dennis01 2010.04.15. 23:12:13

@Tomchy: Ha a finn biztositok olyan gyorsak lennenek, mint a finn versenyzok... :DDD

Forrester (törölt) 2010.04.15. 23:26:53

Jok lettek a kepek. Ugy alakult, hogy egy kozeli asztalnal mi is vegigultuk az esemenyt, illetve megnezhettuk Dezsot, kedves darab, ezuton is koszon(t)juk :) Persze azert holnap meg repetazunk...

Csikós Zsolt 2010.04.15. 23:31:04

@Merida001:

Ember, te tényleg nem tudsz olvasni? Ott van ennek a posztnak az első bekezdésében... Vagy a másodikban. Ha az nem olvasod el, mi a garancia, hogy ezt a választ elolvasod? Á, reménytelen ez, tényleg reménytelen, nem lehet úgy beleüvölteni a világba a valós okokat, hogy meghallják. Akkor egyszerűen mondom - aggyá péct, aztán megcsinálom, ha akarod. Egyelőre az én zsebem üres.

Istenem, nem szabad összetett mondatokban fogalmazni, nem értik meg, nem értik meg...

Nínó Karotta · http://www.facebook.com/karotta 2010.04.15. 23:33:02

Képzelje, Kopasz úr, a pompás-pontonos ajándékképe a zamat.blog.hu szerkesztőségének konyhafalára került, mindenki legnagyobb megelégedésére. Annyira jó hangulatú fotó, hogy egyértelműen főhelyet érdemelt. Majd viszonzom a gesztust, ha Bende úr megszponzoráltatja a Datsun versenyautóval a Nürburgringre munkacímű projektemet.

Csikós Zsolt 2010.04.15. 23:33:23

@OM617.912:

Néha nagyon sietek mostanában. Négy óra alvások dukálnak, és folyamatosan áll valaki a tökömön egy hete. Nem jó, viszont egészen megteszi kávé helyett, állandóan mintha az életemért rohannék...

Dennis01 2010.04.15. 23:44:04

@Nínó Karotta: Tudom, neha tul kivancsi vagyok, de nem kaphatnank esetleg egy kis informaciot, mi lett a helyzet az Elnokivel, hova fog menni, a 260Z hogy all, a 200SX megvan-e meg stb... :))

pink75 2010.04.15. 23:50:45

Ezt a helyesírásos megjegyzést nem értem.
Az a gond, hogy aki nevet adott a komplexumnak, nem tudott arról, hogy menet közben a mammut írásmódját a hülyék képességeihez igazították?

pink75 2010.04.16. 00:08:36

@Csikós Zsolt: ismerős a helyzet, de nyugi, hamarosan jön az a pillanat, amelytől kezdve jön az állandósult mosollyal mindenkit magam elé engedek-attitűd és a max 40-es tempó.

gof 2010.04.16. 00:31:23

@Dennis01: Az Elnökit itt árulja a mester jó ideje, 6000 pénzért (amennyiért igazából baromira megérné egy német vagy szomszédos gyűjtőnek): www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vqstxgqljp1v
Az viszont szégyen, hogy az Autoscout egyáltalán nem ismeri a Datsun márkát.

Dennis01 2010.04.16. 00:47:07

@gof: A multkori posztban irtak, hogy a Datsun mar nem sokaig marad, megy kulfoldre, azert gondoltam, hogy eladta mar.

romesz 2010.04.16. 01:20:26

@pegaso strada: azt hiszem en kaloz leszek, mert venni nem tudtam

romesz 2010.04.16. 01:21:33

Lehetne inkabb a vacsorabol rendelni, mert azt nem tudom letolteni :)

MitTomÉn 2010.04.16. 01:31:06

@gof:
Olvastam az Elnöki hirdetését, hát nem sikerült a szöveg túl jól...
Mail ment Karottának (remélem sikerült a küldés).

romesz 2010.04.16. 01:31:53

Remelem a showrol nem csak a csajokat fogjatok fenykepezni :)

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.04.16. 01:33:37

Hódi Sándornak és csapatának szeretném megköszönni a teljes menüt, úgy ahogy volt. Kiemelném a Fekete Steaket, mer az valami zseniálisan jó volt. Nagyon sajnálom, hogy a többiekkel csak kevéssé, vagy egyáltalán nem sikerült összeismerkedni -nagyrészt a Dömsödi sztorijainak köszönhetően, amikre nem lehetett nem odafigyelni -természetesen azokat is szeretném külön megköszönni. Még akkor is, ha Hajdú Péter ránk szabadításában tevékenyen részt vett. De ő igazi, jófajta autóbuzi, le a kalappal. Ja, ha valaki teheti, nézze meg a youtube-on azt a pár régi Autó2 adást, ami fel van töltve: www.youtube.com/user/auto2online
Nagyon, de nagyon tanulságosak, meg persze szórakoztatóak is.
A Bentley annyira szép volt és kívánatos, hogy a Bende egyszerűen einstandolta, magára csukta az ajtót... a többit a kedves olvasók képzeletére bízom.
A stand alakul -mit alakul, már majdnem kész, Dezső a helyén, kicsit megsimogattuk, áttörölgettük. A felvonultatott youngtimerek mind nyálcsorgatnivalók. A Figarótól viszont könnyek szöktek a szemembe. Zse-ni-á-lis!
Gyertek mind, nagyon jó lesz, ezt biztosra merem mondani -pedig csak azokat az autókat láttam, amik a TC-stand körül álltak. Rollsok, Ferrarik, Lotusok, Aston, népautók, amit csak akartok. Pistát néha még mosolyogni is látni.

Sphinx éttermek · http://sphinx.hu/ 2010.04.16. 01:34:32

Ha megéheztetek a fotók láttán, szeretettel várunk Benneteket is a Sphinx Mammutban :) Mondjátok be a 'Ponton' jelszót és adunk 40% kedvezményt a főételekre.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.04.16. 01:39:25

@Sphinx éttermek: Aaaz igen! Felettébb gáláns ajánlat!!
@Nínó Karotta: Nálam a barkácsműhely falára fog kerülni. A CroVa-készlet Pege Aladárjának ott a helye. A Habana megújulásának egy részét már láthatta is.

Sphinx éttermek · http://sphinx.hu/ 2010.04.16. 01:48:53

Mi az étterem bejáratánál akasztjuk fel a kapott képet, így mindenki megcsodálhatja.
Már ezért is érdemes eljönni hozzánk...

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2010.04.16. 01:55:48

@zöldi: hábakker, kb két hét múlva fogok arra járni, ha addig bírjátok, akkor szívesen... :D :D nem mennek a repülők a nyavajás izlandi hamu miatt, ugye?

romesz 2010.04.16. 02:07:32

@Sphinx éttermek: lehet online rendelni hazhozszallitassal, hogy friss maradjon mire ide er?

The Good Boy 2010.04.16. 02:15:26

Tibby!

Tudom, hogy a fekete (meg a piros) totalcar feliratú pulcsid munkaruha, hiszen az év végi fotókon kívül mindig abba vagy (még domsjöben is). Nem gondolkodtál még el rajta, hogy a hasonló ünnepélyes alkalmakra beszerezz valami alkalomhoz illő göncöt is?
Cégvezérnek pont nem illik egy ilyen rendezvényen ilyen melegítő felsőnek látszó valamiben feltűnni:))

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2010.04.16. 02:34:30

És télleg, a bimmeres-tréleres srácokról meg elfeledkeztetetek?Legalább egy pizzát lehetett volna küldeni, nem?

szabopsz 2010.04.16. 03:09:17

Lacikáék is ott voltak??

Na a vasárnapot várom, ot expo, és minden csupa földi jó...:):):)

Zaba · http://mbybk.blog.hu 2010.04.16. 08:07:18

És erre én hogyhogy nem voltam meghívva?
Üdv: a Mercis Zaba

Csikós Zsolt 2010.04.16. 08:08:42

@pink75:

Nem, a Mammut, ha jól tudom, külföldön bejegyzett (és használt) védjegy. Csak lehetetlen megszokni, hogy kizárólag ők máshogy írják.

Stock 2010.04.16. 08:46:24

a tréleres srácok nem lettek meghívva?

Stock 2010.04.16. 08:49:35

@Sphinx éttermek: ez komoly?!
nem semmi ajánlat!!
csak a mai napra érvényes, vagy esetleg még a héten? :)

pxaba 2010.04.16. 09:01:49

@Bende Tibor: Kérek kazit meg tsörtöt:)

vasnyűvő 2010.04.16. 09:08:35

@Merida001: Gondolj bele,ha már kész lenne akkor pl. az OT Expon meg mindenki a sérülést hiányolná,hogy hol van,mert ő megnézte volna szivessen a finn kamion újlenyomatát... de millió más oka is van..

davez 2010.04.16. 09:13:34

hm.. télleg, szegény tréleres csávókák, ők is megérdemelnek egy nagy köszönetet!

Respect a szponzoroknak!!!

Csiki for President! :)

Sphinx éttermek · http://sphinx.hu/ 2010.04.16. 09:55:24

@Stock: A 40%-os kedvezmény egész áprilisra vonatkozik, sőt, májusban ezt felemeljük 50%-ra!!!

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.04.16. 10:01:05

@Sphinx éttermek: Te most hülyéskedsz. A feketesztéketek, meg az almássüti egyébként is elég ok arra, hogy az ember visszamenjen, erre még ez is...

Krisi 2010.04.16. 10:04:03

"Egész este figyeltem, nem tudtam rájönni, mikor vesz levegőt, valószínűleg felváltva használja a két tüdejét."

hehehe, ez jó, nővérem is pont ilyen. egyszer félek, hoyg beszéd közben nem figyel oda, és elfelejt levegőt venni :D

Winkler pólója viszont teccik. a tréleres BMW-s srácok meg gondolom most azért nem kaptak külön köszöneT, mert ők nem hivatalos szponzorok, hanem csak simán jófejek.
ja, és az olvasók még nagy köszönettel tartoznak Katinak, aki elvisel mindezt :D

yaffa · http://www.yaffa.blog.hu 2010.04.16. 10:22:11

Dezső segge így esti kivilágításban sokkal hangulatosabb :)
Mintha egy petróleumlámpa világtana hátul baloldalt...

Jirzsij 2010.04.16. 10:28:03

@yaffa: Szinte már korhű! :)))

Mr. Csík! Le a kalappal az egész Ponton ügy előtt! Köszönjük!

megbaszlak 2010.04.16. 10:45:21

@davez: A Tréleres srácok ugy érzem mindenből ki lettek hagyva...

Érdekes módon a Insignia tip top, lefürdetett állapotban került vissza a gazdijához, ez nem mondható el a kisbömösről...

Meg érdemes lenne megkérdezni, hogy kaptak -e DVD-t ajándékba....

Stock 2010.04.16. 10:47:18

@Sphinx éttermek: a szó legszorosabb értelmében átnyálaztam az étlepotokat és tetszik, amúgy is jók az árak de így nem fogtok tudni kidobni... :))

2010.04.16. 11:28:25

@Csikós Zsolt:

Fogalmazz nyugodtan összetett mondatokban Zsolt :) Aki akarja, megérti. Meg még az is lehet, hogy csak figyelmetlen volt a kolléga... Muszáj iszonyú elnézőnek lenni a társadalommal szemben, különben folyton felbaszarinthatjuk az azgyunkat :)

Amúgy:
- éhes lettem,
- jó megint olvasni valamit a dologról,
- a szponzorok megérdemelték a cikket,
- azon filózok, hogy a viharba fogunk elférni az OT Expon,
- nem akarlak én is tréleresekkel b..sztatni, de ők nem voltak ott? Bár nekik fizettetek, ha jól tudom, de csak benzint, ha igaz. Vagyis a "szolgáltatásért" talán nem,
- hol a viharban vannak a kommentes csapat egyéb törzsgárdatagjai?

See you at OTE!

B.

R0fike 2010.04.16. 12:26:55

@Sphinx éttermek:

Basszus..... nekem nagyon fogynom kellene!

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2010.04.16. 12:40:41

@Sphinx éttermek:

Az OT expora elhívtam muteromat, hadd kultúrálódjon. Utána bemegyünk kajálni.

Csak belépek, annyit mondok, hogy "Ponton" és kész?

Golf2 2010.04.16. 12:51:38

A jelszó:Pontom.És már ütnek is...

Suttora 2010.04.16. 13:06:09

Azokat a számokat azért ha jobban látható formában közzé tudnátok tenni valahol, az jó lenne. Egy részét kibogarásztam, de a többi is érdekelne. :)

atabi 2010.04.16. 13:39:56

jó ez a ponton téma de már unalmas,bocs.

kicsmocs 2010.04.16. 13:41:21

Budapest pedig szereti Dezsőkét!

BeeTm · http://beeproject.atw.hu 2010.04.16. 13:55:46

@pxaba: Jónapot kívánok!

Én a Szkettmendzsótól szeretném kérni a pipápápároppót!

Egyébként meg gratula a TC stábnak! :)

Sphinx éttermek · http://sphinx.hu/ 2010.04.16. 14:07:40

@Csumpi Hálidéj: pontonsan. bár én a helyedben megvárnám, míg odaér a pincér és nem csak úgy a töklámpákat szólítanám meg :)

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2010.04.16. 14:13:53

@Sphinx éttermek:
Jó, nyilván nem az ajtóban kurjatom el magam, de akkor az ügymenet végülis ennyi.
Köszönjük!!

Rák Attantam 2010.04.16. 15:01:16

@atabi: Szegénykém, nehogy unatkozzál már, tiéd az egész Velvet...

Csikós, ha ennyire nem jön be, hogy az oltárképen az orcád is látszik, kérd meg a képtulajdonosokat, hogy azt az ötvenes szöget a (képen levő) fejedbe verjék. Kissé csálén fog így állni a kép a falon, de legalább vonzza a tekintetet... :)

Így legalább a Sphinxesek is megismerik őket legközelebb a balra biccentett és ott rögzült fejükről.

Kifordított kacagány 2010.04.16. 16:52:12

gáláns ajánlat. úgy elképzeltem a helyzetet. jön a pincér, hozza az étlapot. - mit hozhatok? - ponton - pontyot nem tartunk, de tudom ajánlani a...:)

új ételt kellene felvenni az étlapra. rénszarvas steak pontonosan.

Kifordított kacagány 2010.04.16. 16:58:20

mit takar az, hogy keleti módra fűszerezve?

pink75 2010.04.16. 20:14:54

@Csikós Zsolt: Mi is így írtuk pár évvel ezelőttig és én most is így írom, elitista dacból.

pink75 2010.04.16. 20:17:00

nézd, még ők se szokták meg, hogy suttyomban változtattak:
www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=13487

Lacee444 2010.04.16. 22:47:48

@megbaszlak: Sajnos így igaz, ahogy mondod...
Különösebben nem érdekel, tanul az ember.

Suttora 2010.04.17. 00:36:26

@pink75: Csak a címben, a cikkben meg végig "mamut"-nak írják.

pink75 2010.04.17. 01:16:31

@Suttora: igen, látod, skizofrén egy helyzet :)
maradok a megszokott mammutnál

Sphinx éttermek · http://sphinx.hu/ 2010.04.17. 17:42:59

@Kifordított kacagány: Olyan fűszerkeverékeket használunk, amikben a keleti ízvilágra jellemző fűszerek dominálnak, mint pl. a kardamom vagy a római kömény.

Kifordított kacagány 2010.04.18. 08:12:59

@Sphinx éttermek: tehát akkor india és környéke. köszi.
süti beállítások módosítása