Paris Hilton festőnejlonnal védi autóit

Hogyan ne tároljunk autót

  2008. január 15. - Csikós Zsolt Címkék: amerika mercedes bentley technika range rover mclaren slr

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Öt gang az állólámpában!
2015-07-19 07:25:12

Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok

Totalcar a Múzeumok Éjszakáján!
2015-06-18 08:03:55

Ez most más lesz. Most mi állítunk ki autókat, s várjuk, hogy jöjjenek a nézők, lehetőleg jó sokan. Volt

Szép autót keresünk!
2015-06-08 17:52:23

A folyóvizek élővilága után a Totalcar most a kultúra irányába evez: kivesszük a részünket a Múzeumok

Bent a kövület-Pio!
2015-06-02 16:00:17

Ráment egy csomó idő a hétvégéből, de az a pár Pioneer hangfal (cirka 1979), amit idestova másfél éve

Néha előnyös, ha egy autós szerkesztőség egy fedél alatt lakik egy bulvármagazin stábjával, jelen esetben a Totalcar a Velvettel. Így legalább néha, pillanatokra, mi autós újságírók is kipillantunk a szakbarbárság sötét, öles gödréből, és belátunk a sztárok irigylésre méltó, csillogó életébe.

Paris Hilton mostanában elég sokat szerepel a címlapokon, nem kétlem, hogy meglehetősen sok pénzt keres csak ezzel, a kozmetikaláncos biznisz pedig szintén érhet azért annyit, mint egy jobb lóttóötös. És akkor az ember a szomszéd asztalnál ülő velvetes kollégától kap egy képet a szuperceleb autóiról. Ezt:

Paris Hilton lefóliázott Bentley Continental GT-je, Mercedes-Benz SLR McLarene és Range Rovere

A Bentley Continental GT, a Mercedes-Benz SLR McLaren és a Range Rover akkurátusan, nejlonba csomagolva ácsorog a szabadban, a kép Ms. Hilton Beverly Hills-i otthona mellett készült. Pedig ha valamit tilos, akkor autót így tárolni. Magyarországon utoljára húsz évvel ezelőtt, lakótelepek parkolóiban aszalták ezzel a módszerrel évente ötször használt, télen leadott rendszámú Moszvicsaikat a nyugdíjas bácsik. Azokból a kocsikból sem lett veteránautó.

Mert a festőfólia nemcsak, hogy leszedi a festéket az autó éleiről, kidudorodó felületeiről, miközben finoman csúszkál a kasznin, hanem tökéletesen elzárja a párolgás útját. Éjjel a pára szépen bemegy a sátor belsejébe alulról, majd napközben, amikor a nap megsüti, felfelé távozna, ám ott a nejlon. Paris Hilton, miután néhány napos börtönbüntetéséből szabadult Tehát rohad, nedvesedik, gombásodik a kaszni, az utastér. Hússzorosára gyorsított avultatás, nem más. És Beverly Hillsben is van annyira párás és hűvös az éjszaka, hogy ez megtörténjen.

Rendben van, hogy Paris Hilton állítólag csak a szomszédban zajló felújítási munkáktól óvja mostanában az autóit ezzel a módszerrel. És valószínűleg nem ő találta ki a nejlont, hanem a kertésze, a sofőrje, az istállómenedzsere, a rossebb tudja milyen láthatatlanul pontszerű, staff feliratú plecsnit hordó, egyenruhás alkalmazottja. De miért nincs garázsa ezeknek az autóknak? Elfogyott az a temérdek pénz? Muhaha!!!

Kérem, ne vegyenek példát az amerikai celebekről. Ha a szomszédban felújítás zajlik, garázs híján vigyék máshova az autójukat. Legyenek okosabbak Paris Hiltonnál. Remélem, azért ez nem lesz nehéz.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1298064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bkmsek 2008.01.15. 12:32:19

stars are blind..

BeeTm · http://beeproject.atw.hu 2008.01.15. 12:33:00

A pénz és az ész fordított arányosságban áll.
Tisztelet a kevés kivételnek.
F@szkorbácsot neki!

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.01.15. 12:33:30

Ismerősöm mesélte, hogy a házukban lakott egy bácsika, aki megvette Wartburgot 4 év várakozás után és a széltől is óvta. Tél elött ahogy egy gondos gazdához illik, szépen kitakarította a lakótelepi garázst, amiben addig a régi kocsija állt. Faszán berakta az ajtókat nikecellel, az ajtóra is felszerelt még egy lakatot, nehogy valaki bejusson. Aztán mikor taknyos idő lett a bácsi lemosta a kocsit és készült, hogy elteszi télire. Igen ám, de a gyönyörűen lemosott kocsira elkezdett esni az eső ezért a bácsi gyorsan bevitte a garázsba és betakarta ugyanilyen fóliával. alatta faszán vizes maradt minden. Nem is vette elő a kocsit tavaszig. Nagy meglepi lehetett mikor a 2000 km-t futott Wartburg tavasszal úgy nézett ki mint egy hányadék. Rozsda mindenütt, még a krómozáson is kijött. Szegény bácsi valószínüleg örökre megtanulta a leckét.

Shock12 · http://www.aniblog.hu 2008.01.15. 12:40:51

Több lehetőség felmerül:
1. Nincs a garázsban elég hely (ebből következik a második pont)
2. Nincs a szegény tündibündinek pénze új garázst építeni (vagy megnagyítani a bejárati ajtót mert ilyen autókat a nappaliban / hálóban kell tartani, nem a szomszéd kutyájának a kennelje mellett)
3. Van garázs de inkább nem áll be vele, mert mindíg újraértelmezi az autóval a garázs ajtófélfáját.

Mellékzönge: mi a francért takargatja ennyire, ha bedrogozva és/vagy totál részegen úgyis rommá töri szerencsétlen autókat.

Tommi 2008.01.15. 12:45:26

Shock: egyszerű... azért, mert hülye...

mv3 2008.01.15. 12:56:26

Szerintem azért azt is vegyük észrem hogy legalább szereti az autóit és próbál rájuk vigyázni -mégha alultájékozott is az ügyben.

Pár éve, egy utcai parkolás után, mikor mentem vissza a kocsimhoz, akkor láttam, hogy a mellette álló ház oldalát éppen festették. Siettem és egy felületes pillantás után nem tűnt úgy, hogy koszos lett volna a kocsim, de később felvedeztem jó pár szélfútta apró, de ragaszkodó festékpöttyöt.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.01.15. 13:01:51

>Szerintem azért azt is vegyük észrem hogy legalább szereti az autóit és próbál rájuk vigyázni -mégha alultájékozott is az ügyben.

Ja, vagy kiadta ukázba, hogy vigyázzanak a kocsijaira, különben az illetékes személyt kirúgja. Nem gondolod, hogy érdekli,hogy milyen módon védik meg a kocsiját. Az a lényeg neki, hogy ne legyen karcos...

Achmed the dead Terrorist · http://www.youtube.com/watch?v=sDsK8ZnmhC4 2008.01.15. 13:04:52

Szereti az autóit? Nehogy elhigyjétek már, hogy egy percig is foglalkozik velük azután, hogy kiszállt belőlük. Majd pont ő fogja letakargatni egyesével az autókat. Loller. Malibun egyébként is f@szság bebugyolálni a kecskéket, szökőévente, ha esik, akkor se sokáig.

b 2008.01.15. 13:06:46

Annyi köze van a tároláshoz Paris-nek, mint nekem, ez nyilvánvaló. De nyilván a tudtával történik a dolog, nem a sajtóból fog értesülni. A garázs kérdés tárgytalan, mert egész Beverly Hills fölé garázst építhetne a pénzéből. Ja, és többször vezeti sofőr ezeket az autókat, mint a tulaj, annyira gyakran nem törik rommá.
Szal' hülye az egész csapat...

kukac 2008.01.15. 13:15:48

Esküszöm ezekért a kocsikért még a csajt is elvállalnám, akár csak az egyikért is (még nem döntöttem, hogy az SLR-t vagy a Range-et választom).
A sofőr munkaszerződése valszeg úgy szól, hogy az autókat minden körülmények között tartsa tisztán és menetkészen. Az autókkal való törődést ezzel szerintem a hölgy le is zárta, ami rendben is van, villantson inkább cicit a Sunset boulevardon.

GYUSZI BACSI · http://www.fizetesem.com 2008.01.15. 13:17:02

szerintem a garázsába a jobb kocsijait teszi, ez meg a maradék, aminek nem jutott hely

GYUSZI BACSI · http://www.fizetesem.com 2008.01.15. 13:18:07

egyébként kétlem hogy olyan sokáig nála lenne egy autó, hogy ideje legyen elkorrodálni

az SLR-t szerintem az első kanyarban porrá zúzná

ommm 2008.01.15. 13:21:23

paris hilton hüje (így)

és a nejlonra szüksége lesz, majd ha eladja őket, mivel az örökségből frankón kitagadták :)

vajon miért?

bgy 2008.01.15. 13:22:31

Nekem egyszer volt egy R19-esem, és ahhoz volt egy hozzá készített remek ponyvám. Elég passzos volt, ezért nem mozgott az autón, nem dörzsölte a fényezést.
És tényleg nagyon jó volt: a portól, piszoktól remekül megvédte az autót, de nem volt teljesen vízzáró. Viszont ha vizes lett pillanatok alatt megszáradt.
Amikor ráesett a hó a vastagát letakarítottam (kis seprűvel), a ponyvát pedig egyszerűen összecsavartam belső oldalával kifelé. Simán lehetett a csomagtartóban szállítani, nem folyt ki a hólé. És ráadásul akkorára össze lehetett csavarni, mint egy hálózsák, szóval nem foglalt helyet.

zeroEV 2008.01.15. 13:34:29

Csak egy kis nyelvtani helyesbítés: az aszalás az pont szárítás (pl aszalt szilva). Én örülnék ha ilyen fóliával letakarva a kocsimat kiszáradna. Talán a párolás lenne a helyes szó.
Nem tudom hol készült a fotó, de a California feliratból a táblán én feltételezek némi sivatagi éghajlatot, ahol inkább van por, mint pára...

yenoee 2008.01.15. 13:52:07

Ritka ellenszenves egy ribanc, annyi már bizonyos. Hogy hülye is, azt eddig is lehetett tudni, ha kíváncsi volt rá az ember, ha nem.

OFF:
Mikor lesz megent Mrs Belsőség - poszt?

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2008.01.15. 13:57:16

@zeroEV

ha ez valóban Beverly Hills, akkor nincs messze az óceán, akkor meg van pára is. sós pára. szuper!

@ 2008.01.15. 13:57:53

Hát ilyen gépparkot én is elfogadnék...

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2008.01.15. 14:02:19

az elmúlt napokban (wreckedexotics kapcsán) pont azt fejtettem ki a hvtm-en, hogy ezeknek az embereknek ezek a hétköznapi autói. a jövedelmük (vagy csak a pénzük) 2-5 nagyságrenddel több, mint egy átlagembernek, persze hogy simán megveszik az átlagnál 1 nagyságrenddel többe kerülő autókat. nem gyűjtők (azok a 2 nagyságrenddel többe kerülő ritkaságokat, klasszikusokat (is) megveszik). mi csodáljuk ezeket az autókat, nekik ezek csak használati tárgyak.
nekik egy ilyet meghúzni annyi (se), mint nekünk az Astrát, a Swiftet. miért pont a tárolásra figyelnének? barmok, persze, de nem nagyobb barmok, mint a Warnyút lefóliázó bácsika.

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2008.01.15. 14:03:37

ja, ettől függetlenül yenoee is pontosan leírta a témát :)

Szicsa 2008.01.15. 14:24:33

Ilyennek először adnék egy zsigulit...
Az SLR Mercit magamtól is félteném:D:D

bloggernorber 2008.01.15. 14:30:41

ezert elnek meg ezek az emberek a semmibol,mert minden hulyesegukkel foglalkozik a media..kit erdekel,h hogyan tarolja ez a buta pina az autoit....:)

klarky 2008.01.15. 14:30:45

Lehet, hogy az örökségből kitagadták (bár olyat is hallottam, hogy a rokonság meggondolta magát és mégiscsak ővé lesz), de azt mondta, hogy őt ez nem is érdekli. Van már saját divatháza, parfümje, lemeze, stb. úgyhogy nem oszt nem szoroz egy szállodabirodalom.

Ja és lehet, hogy hülye, de azért ezt jól csinálta. Abból csinált pénzt,amiből tudott.

Ami pedig a fóliát illeti. Nem tudhatjuk milyen időtávról van szó. Ha csak néhány órára ráhúzták, mert a környéken valamit csinálnak, akkor szerintem vállalható, attól nem lesz semmi bajuk. Mondjuk, hogy miért nem állt be velük a teremgarázsba, az egy jó érdés....

Leegor 2008.01.15. 14:36:33

Bulvárhírekre általános visszakérdés: Kijafasztérdekel?
Azt hogy hülyeribanc eddig is tudtuk, még az alkalmazottai is hülyék :)))

ommm 2008.01.15. 14:37:24

fog ő még kabátgombért is cumizni :))

AP (törölt) 2008.01.15. 15:02:59

A téglát azért ez se fogja meg.

Zegebi 2008.01.15. 15:05:52

Szerintem roppant egyszerű a válasz: A kislány minden bizonnyal magasról szarja le azokat a szempontokat amik itt fel lettek sorolva, mivel a pénz/érték fogalmával szerintem nemigen lehet tisztában. Mondjuk aki egy nap annyit keres amit egy átlagember az élete végéig se bírna elkölteni, annál ez a mentalitás szerintem érthető :) Na és ha rozsdás lesz? Nem hiszem, hogy egy-egy autó 1-2 évnél tovább húzza egy celebnél, annyit meg így is kibír.

babapa 2008.01.15. 15:34:01

A Penge verdák rovatban egy fehér Porsche 914-es.

Az nagyon aberrált, ha nekem a 914-es a kedvenc Porschém?

Meg a 962-es. :-)

És a 935-ös, natürlich.

ommm 2008.01.15. 15:36:14

és a properly mocskos Elise az semmi??? :)
úgy kell annak kinéznie. ez az!

theshadow · http://hackstock.blog.hu/ 2008.01.15. 15:36:57

Ha én is ilyen gazdag leszek, én is így fogom tárolni az autóim... csakazértis.

Forest 2008.01.15. 15:38:23

Szerintem pont leszarja hogy mi történik az autókkal, valszeg nem nyalogatni veszi őket, mint a matricás autóbuzik, hanem használni.
Aztán ha berohadnak, mi van? Csúszkál a nejlon? Ki nem szarja le a polírt? Majd elviszi a tréler és hoz a szalonból újat. Erre szót vesztegetni?

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.01.15. 15:41:37

babapa 2008.01.15. 15:34:01

CSatlakozom.... 914 rulez!

Maad 2008.01.15. 15:47:53

Miért nem fekete némonnal takargatnak, szakszerűen?!

sz 2008.01.15. 15:50:10

Anyósoméktól kaptunk ajándékba egy ilyen "mobil garázst" és amikor náluk vagyunk, állandóan rá akarják tenni az autóra én meg alig tudom lebeszélni őket. Egyik este ők maguk húzták rá a kocsira...

_murci_ 2008.01.15. 15:51:09

nem irígylem a csajt, mindenki utálja, és tetjébe még buta is
amit elért azt a menedzserének köszönheti szvsz, mert h magától nem hozott volna létre semmit az fix
nembaj lelke rajta, csináljon amit akar a kocsijaival, addig élvezze a sztárságot amíg teheti 5-10 év és senki nem foglalkozik majd vele (vagy kevesebb)

apamacko 2008.01.15. 16:02:33

Megőrültem !

Tetszik a 914 ! (így fehérben tit-top-ban ! )

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...............

Elgurult a gyógyszerem...........

klarky 2008.01.15. 16:04:07

Ha jégverést vízionál Miskolc és környékére a meteorológia előveszem majd a fényképezőmet és csinálok pár képet.

Mióta egyszer rommávert mindent a környéken itt a jég, azóta úgy félnek az emberek, mintha atomtámadást jelentettek volna be és szólnának a légvédelmi rakéták. A létező összes tető, beálló, erkély, kapu, dufart, stb. alatt kocsi áll függetlenül attól, hogy az parkban, buszmegállóban, vagy akár házfalon van. Akinek nem jut hely az az autót pokróccal, paplannal, dunnával, komplett stafírunggal burkolja, de ha az sincs akkor jönnek a tv és hűtődobozok stb. Na az a fain látvány! Jobb félni no...8-)))

maszületett 2008.01.15. 16:16:20

A nejlon az semmi.
Én megőrülnék, ha be kéne másznom a Bentley-mbe, ha menni akarnék az SLR-emmel az oviba a gyerekért...

u.i.
Na, a nyelvhelyességet ne nézzétek, ezt nem tudom szerintem helyesen leírni...

., (törölt) 2008.01.15. 16:26:26

A csaj kiválóan, szop, aktív a dugás közben. A videók tanusága szerint. Kész, ennyi.
Akárki is takarta le az autókat, ezen a szinten ennyi az ész, erre tellik. Bizonyos társadalmi szinten felül, sikk, ha valaki hülye.
Én ismerek, olyan magas szinten élő diplomatát, aki az ing ujját nem tudja felhajtani. És késsel, villával ette a hamburgert:-(
Pont

suzukiboy 2008.01.15. 16:37:43

Kepzeljetek el, hogy ott ez ugy mukodik,ha barmilyen munkat vegzel az utcan, kutya kotelesseged a mas tulajdonat megvedeni!
A csajnak semmi koze a foliahoz,inkabb a szomszedban dolgozoknak.
A munka vegeztevel vissza kell allitani az eredeti allapotot.
Vagyis a folia leszed minden este, reggel vissza rak. EZA TUTI! tapasztalatbol tudom.
Na ez a demokracia meg a magan tulajdon vedelme!!

Attila- 2008.01.15. 16:39:51

Ugye ilyen írásból nem lesz sok? Legalább ide ne törjön be a bulvár...

suzukiboy 2008.01.15. 16:50:18

En naiv azt gondoltam itthon is igy mukodik, mikor mertem szolni a faszinak, aki a kocsim korul vagta a fuvet damilos funyiroval,hogy legalabb szoljon, hogy alljak arreb.
Mondanom sem kell, majdnem nekem jott.
De mit is var az ember egy iskolazatlan alkesztol.
Ezert tartunk itt,mert nincs semilyen torveny az ilyen kocsogok ellen.
Nem mehetek semilyen forum ele,hogy az 5 milios automat egy paraszt nyakig ossze b....ssza.
Pedig kinyomoztam ,nekik is kotelesseguk lenne takarni az autokat.
Na ez amerikaban maskepp van!
Siman leveszik a fizudbol a mosasi koltseget!
Panasznak helye nincs

suzukiboy 2008.01.15. 16:55:08

Valaki bulvar hirt krealt!
Valamin mindig ragodni kell.
De pont ilyen dolgon??

sailor 2008.01.15. 17:07:46

Nem kötekedni akarok, de sós pára nincs. Épp ez a lényeg: a víz párolog a só marad.
A tenger közelében a sót a szél viszi a partról (miután a partra vetett víz elpárolgott és só megmaradt), vagy a vihar felkapja a sós vízcseppeket amiből a víz elpárolog só megmarad.

Ja és még egy (főképp Csikós úr figyelmébe): "kaszni" sincs, csak "kasztni".

Bocs mindenkitől.

Jetiii 2008.01.15. 17:15:14

Egy ilyen embernek minek SLR Mclaren? Szegény autó.

JégEmber 2008.01.15. 17:22:56

Paris Hilton létezése és viselkedése önamgában nem szégyen szerintem, vannak ilyenek. Van aki örököl és megőrül, van aki csak simán hülye, stb.
A szégyen valójában az, hogy a világ számára egy TELJESEN HASZONTALAN tevékenységet folytató ember példaképpé válhat. Mert mit is csinál Ő, ami előreviszi a világot, az embereket, a fejlődést? Semmit. Csak pazarol és pazarol szégyen, hogy ettől valaki példakép lehet. De nem csak Ő, nagyon sokan mások is.
Beteg ez a világ, de szépen lassan jól megszopjuk (illetve én már nem hiszem)...

BBHD007 2008.01.15. 17:25:00

Babapa, és Süni!

Én ezért a rozsdás Porsche 914-esért nem adnék 100 ezret sem, az biztos, pedig imádom a Porschékat!!!!
Látszik, hogy szét van berhelve, amíg megcsinálod, hogy 100-as legyen legalább mégegyszer kifizeted az autó, de ez a tipus különben sem tetszik...
Ha már viszonylag jó Porschét szeretnél, akkor használtan, én pl. egy 10 éves Boxtert, akár 11-12 éves első generációs közepesen jó állapotban lévőt ajánlanék, ugyan drágább, mert 4-5 millió, de ha ügyeskedsz 3-ért is megkapod...
Ha nem lennének ezek a kibaszott szemét áfa törvények, regisztrációs adó, faszom tudja milyen adók, akkor Németországba szépen kimennék, és vennék egy Boxtert, mert a használt több éves Boxtereket szarért hugyért adjak...
Szóval én ezt a kimásolt linkben szerepelő Porschét soha nem venném meg!!!
Életveszély!

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2008.01.15. 17:42:14

úgy tűnik nem csak ez a három autója van a némbernek: s153.photobucket.com/albums/s218/celebitchy/junea/pariscarheader.jpg

mondjuk meglepett volna ha az derül ki, hogy tud parkolni...

Zahal 2008.01.15. 17:43:26

Miért nem vágja már pofán valaki ezeket a "celebeket", akik a társadalom szennyesei, gusztustalan jellemű, semmihez nem értő senkiháziak?!

(én négycsövű shotgun-t ajánlanék - első körben az autóikra, amelyek árából Közép-Afrikát lehetne élelmezni)

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2008.01.15. 17:43:44

vagy, hogy ki tudja nyitni az SLR ajtaját...

BBHD007 2008.01.15. 17:45:31

www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1765221&command=ugras&screenwidth=1024
Akkor inkább egy ilyet, ez viszonylag jól is néz ki, jó állapotban is van, ugyam más tipus, de akkor is...:)

Na de amiről beszéltem, íme!
www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=1718159&command=ugras&screenwidth=1024
Inkább egy ilyet akkor...!:)

Ludovik 2008.01.15. 17:49:56

Megmondom oszinten, ha nekem ennyi penzem lenne, akkor leszarnam, hogy mi van az autommal, mivel van letakarva. Tonkremegy, nagy ugy, majd veszek masikat. Kis tulzassal Paris minden nap vehetne egy ilyen szintu autot egesz evben. Biztosan nem O takarta le, szerintem nem is az O otlete volt. De a lenyeg az, hogy ennyi temerdek penzzel ki nem szar le egy ilyen autot. Erre csak mi logajtuk a nyelvunket, egy ilyen kaliberu celebnek ez opel corsa kategoria.

Ludovik 2008.01.15. 17:51:41

B es kukac mondtak meg a fankot kulonben! Teljesen igazatok van! Ki a faszt zavar, hogy hogyan tarolja az autot!

Thomas 2008.01.15. 17:58:35

Nagyon nagy gáz, hogy a Totalcaron ilyen rohamos tempóban megy lefelé a szint! Nem csak, hogy szarabbnál szarabb cikkek születnek(persze tudom, hogy a POH a hibás!), de már annyira nincsen fantázia, hogy idióta celebfotókat készítenek arról, hogy XY hol tárolja a kocsiját és mekkora barom. Ki nem szarja le, hogy hol tárolja. Az Ő dolga, pénze annyi van, hogy beszarnánk ha tudnánk és neki ezek az autók annyit érnek, mint nekünk egy kerékpár, nem többet. Az egész mega gáz!

Csikós Zsolt 2008.01.15. 18:01:59

Thomas:
Te meg elolvasod... Ugye?

scan 2008.01.15. 18:07:20

Szerintem egyszerű! Tisztában van vele h nagy értékű autói vannak, ezért letakartatta azokat addig amíg a szomszédban festenek! Ez olyan hihetetlen?

DJ BP 2008.01.15. 18:16:14

Sokan még az elején írták mintegy negatívan, hogy amint kiszáll, nem szereti az autóját. Emberek, akinek annyi pénze van, mint a szemét, ezek éppúgy használati tárgyak, mint nekem egy olcsó telefon :). Most nem védem, van elég agyi problémája enélkül is, csak ne legyünk naivak.

Thomas: Félig-meddig ez ismeretterjesztő cikk, hogy így ne tároljuk, eddig én se tudtam, bár nem is gndolkodtam rajta még :)

Sedona 2008.01.15. 18:16:56

Thomas: a gyerekek kénytelenek valamit írni a blog.hu-ra is. A minőség meg hát... bulvár? A "Muhaha!!!" meg már bulvár szint alatti "kifejezés". De nagyon laza, hajrá! :))

Thomas 2008.01.15. 18:21:24

Mondjuk nem csodálkozok. Karotta is lelépett. Szépen elindult a lavina...

DJ BP!
Igazad van ezt ismeretterjesztő cikk-nek kell felfogni. Azért akkor is ciki és nem csak a csaj!

daniel hilton 2008.01.15. 18:24:20

tudom, srácok, ez inkább velvetes terroir, de mert ti magatok hivatkoztok rájuk, kicsit zavaró a dolog, mármint az, h -én úgy tudom- miss párizs egy petákot sem örököl.. :)

"Ki gondolta vona, hogy a híres szállodamágnás, Barron Hilton egyszer olyan lépést tesz, amely nem igazán kedvez az ő szeme fényének, Paris Hiltonnak? Kiderült, hogy az édesapa halála után az utolsó petákig minden vagyom a Conrad H. Hilton Alapítványra száll, amiből csakis olyan afrikai falvaknak segítenek majd, ahol a szárazság pusztít. Parisnak tehát csak a neve marad..."

persze lehet, h kacsa, de sok hasonló találatot adott a google..

Miért? 2008.01.15. 18:40:00

Azért jólenne megnézni, mi van az autók felett.
Ugyanis a fákról igeny csúnya dolgok is lepotyoghatnak a kocsira.

Próbált már pl. valaki venyőgyantát takarítani a karosszériáról?
Mediterrán vidékeken szinte minden utcát (könnyező) cédrusok szegélyeznek.

A garázs meg lehet, éppen felújítás alatt van.

ommm 2008.01.15. 18:50:12

óóó a világvége vizionálók. autókról volt szó. nem kell TC véget kiáltani.

Zahal 2008.01.15. 17:43:26:

mondjuk nálunk, kicsiny szülővárosomban pofánverték Pákót, ha ez megnyugtat.
subba.blog.hu/2008/01/15/pako_pacban

a hírt nem én adtam, így kicsit téves,de a kommentekben pontos az infóm.

lalito 2008.01.15. 18:54:45

a zsaruk lefoglalták úgy tudom, azok takarták le.:--)

Jay Kay 2008.01.15. 18:55:42

Engem egy picit azért mindig zavar, hogy ilyen embereknek, mint pl. Paris Hilton olyan autóparkja van (csak a képről kettőt elfogadnék)amiről mások mindig álmodoznak, és akkor még az derül ki, hogy nem is vigyáz ezekre a gépekre. Nekem egyből az a kép ugrott be, ami itt a legfelső: www.autoteszt.eu/?p=57 Biztos csak az irígység beszél belőlem.

fronthub 2008.01.15. 19:02:05

A mercin még üres a rendszámot tartó keret! A bentlin már nem. Lehet, hogy a terepjárón sincs még rendszám. Ezek zsír új verdák! Most hozta házhoz a futár. A hölgy hármasával veszi a sorozatgyártású luxusautókat.

swind 2008.01.15. 19:09:10

Ha mar belementunk a "takaro" temaba.

Nalam van kert, garazs nincs. Nem vagyok autoguru, vezetni tudok, ugy-ahogy. Most allok egy 2002-es clk merci vasarlasa elott. Mivel vedjem, hogyan, hol olvassak utana?
Mit ajanlanatok ti. Koszi minden segitsegert.

ommm 2008.01.15. 19:14:55

futass fel szőlőt. lugast neki!
kellemest a hasznossal

Swind 2008.01.15. 19:18:05

Lugas kizarva, nem mobil :)

Egyeb otlet, tenyleg fontos lenne. Koszi

Tanulópíz 2008.01.15. 19:21:55

Na probalok tapasztalatot megosztani a temaban, es talan erre is jo a poszt.
Hasonlo muanyag szarokat adnak autoponyvakent. (bar a kepen lathato vmi attetszo mua) Senki a budos eletben ne hasznalja oket!
Egy nagyobb vihart jeleztek a meteorologusok, es ezert tettem fel. Gondoltam, hogy megment a faagaktol es az esotol. Fujt a szel rendesen, esett is par csepp. Ket nappal kesobb levettem a takarot es a metal fenyezes pottyos lett nehany helyen. Az auto szelein, ill. kilogo reszein pl. visszapillanton eleg rendesen lekoptatta a fenyezest. Egy honappal kesobb lepoliroztam a kocsit es a nyavalyas pottyok eltuntek, de kesobb ujra elojottek.
Szal: ponyva no more! Idiota voltam, hogy vettem.
Megoldas?: Metro katalogusban lattam regebben, hogy 80ezert van vmi takolmany -itt teto van falabakon, oldalfal nelkul -, ami megoldas lehet. Nemregiben pedig vmi ponyvakeszito ceg reklamozta magat 160ezerert, de azt stabil szerkezettel tetovel es negy oldalfallal kinaltak.
Tudom, hogy a futott garazsnak nincs parja, de mi mas alternativ megoldas van?

Karpathy · http://artofmax.com/ 2008.01.15. 19:24:32

omm, ne szórakozz már :)
swind kérdése engem is érint
Mivel védjük a kertben az ótót az esőtől-párától?
Witzes választ én is tudok ötöt, kivételesen komolyan kérdem. Nem-hozzáérő ponyva? Átszellőztetve? Felfújós k..a drága sátor? Car-bay? Garázs az oké, de pont most nincs. Nna?

jacks_colon (törölt) 2008.01.15. 19:28:51

swind:"Mivel vedjem, hogyan, hol olvassak utana?"
Vegyél rá outdoor takarót (vagy mittomén hogyhíjják azt az izét). Lehetőleg jó minőségűt, ami szellőzik. És ne mosd benzinkútnál vagy gyorsmosóban, vagy ha mégis, legalább vidd a saját szivacsod.
Szerintem ennyi.
A védőfólia is egy opció (pl. Armourfend), de drága, és előtte illik kijavíttatni a karcolásokat.

Kifordított kacagány 2008.01.15. 19:50:14

gyűlöletetek tárgyának egyetlen hibája, hogy jó helyre született. valószínűleg mindegyikőtöknek van olyan ismerőse, aki hasonló értelmi szinten van mint ő. sőt szerintem az itt olvasó/író egyedek jelentős részének értelmi szinvonala sem haladja meg a csajsziét. velük, magatokkal mégsincs semmi bajotok.
szerintem inkább azon kellene dolgoznotok, hogy a gyerekeitek, unokáitok már olyan, vagy hasonló helyre szülessen mint ez a csaj született.

a 944-es nekem is tetszik. az egyetlen ebből a márkából. persze elképzelhető, hogy másnak meg pont az a rozsdás fehér ócskavas jön be. még akkor is, ha drága és a regadót is be kell fizetni utána.
egyébként meg kintről alkatrészként kell behozni az ilyent és itt meg kell hozzá keresni valami olcsó roncsot amire már nem kell regadót fizetni.

Tanulópíz 2008.01.15. 20:01:30

Na ja, jut eszembe a Discovery-n tobbszor adott pillanat: vmi garazsban felfuvodik az A8-ason es a BMW7-esen a folia.
Ez tenyleg kiraly lenne:-) Nade fold bolygo, 2008....

kkkkk.T 2008.01.15. 20:11:13

Ha jól látom ez határozottan nem is PAris Hilton háza....

czirok 2008.01.15. 20:15:10

EZT A NŐT KÉNE FÓLIÁBA CSOMAGOLNI!

ommm 2008.01.15. 20:42:01

Karpathy 2008.01.15. 19:24:32 ?
vicc nélkül modnom. apósnak van garázsa és lugasa is, nagyon tuti, mikor ott áll az én autóm is.
mondjuk télen nem ér szart sem, de nyáron jó.

amúgy meg tényleg jacks által említett autótakarót, lehetőleg többrétegűt, amin vannak szellőzők is. nem lesz olcsó de egy garázstól még messze van.

czirok: (bólogat)...és beönteni betonnal

Justice 2008.01.15. 21:15:33

És a végén majd mivel fogják leszedni a fóliát?

jacks_colon (törölt) 2008.01.15. 21:45:28

Fólialeszedő kanállal. Van nekem is. Svájci.

thetriggerhappy 2008.01.15. 23:27:34

lehet, hogy en is hulye vagyok mint ph? nekem a spiderem garazsban all otthon, de le van takarva, igaz csak egy tescoban vasarolt erre a celra gyartott ponyvaval? azt mondjatok, hogy erdemesebb lenne leszedni es porosodni hagyni?

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.01.15. 23:56:09

A Bentley-t nem eszi a rozsda, mert javarészt alumíniumból van. A Range Roverért és az SLR-ért meg nem kár.
(Bár mintha az SLR se vasból volna. De akkor sincs értelme.) (Gondolatrendo''rség, pihenj! A Zondának vagy a Saleen-nek például van érteme. A mennyiség nem keverendo'' a mino''séggel.)

mek.lod 2008.01.16. 00:07:28

osztom Thomas postját
elkezdtem olvasni a cikket, és az ugrott be mikor nagy ritkán (komolyan!:)) beleskubizok 'anutám' szennylapjaiba, de a következő pillanatban már adok magamnak 1 pofont "hééé... hülyegyerek, mit csinálsz?" felkiáltással
itt tartunk
'dehátistenem'
"rajongók jönnek-mennek"
-gyulavitéz- remélem meg marad

majkulnajt 2008.01.16. 10:37:51

annyi esze van ennek a (mü)nönek..mint fél marék lepkének...ami jó és értékes lett volna benne-az lecsorgott az apja combján,mikor készült..hihetetlen hogy emberek abbol élnek-qrvajól..hogy a nagyapjuk annakidején felismerte a különbséget a túró-kúra...és a kúró-túra között..és beletrafált a szállodákba)))..annakidején a McDonaldsban sem hitt senki..a szomszéd kinainak is van egy ilyen Continental GT-je..fekete..de honnan?

majkulnajt 2008.01.16. 10:53:19

jahh...honnan..eladott 10milliárd pár papucsot....az a dög kocsi 2évesen is 39millió körül van:)))ez meg vadiuj--és kint tárolja az utcán,egy 206os mellett áll mindig)))végülis többet ér,mint a ház ahol lakik a 10kerben...."mennyi a papucs?--hátszááááz!!")))))kicsi...sárga...és felvágós...Bentleyjel járok--bár még a Várszegi sem jár ilyennel...Gazdag magyarok---Kína betört---))))és nem Brillance bs1-gyel jár...)))

siriuswhite 2008.01.16. 11:09:48

Mi értelme van egy sofőrös SLR-nek?
(kb annyi mint egy sofőrös Bentleynek)

bandi 2008.01.16. 12:09:06

Mi az a "rossebb"???
Istenem, de savanyú a szőlő idehaza!
Mi legalább szánalmasak is vagyunk nem csak kurva okosak és csórók. Ki tudja valójában miért is került rá a kocsira az a fólia és, hogy meddig van rajta? Azért a Bentley fényezése nem hinném, hogy fóliával leszedhető. Felbasz az ilyen faszoskodás...

Marcibácsi 2008.01.16. 12:24:15

Egy dolog: én is szeretem a szép autókat, de nem értem a férfinépet, hiába vagyok közülük való, -hogy miért dimenzionálnak túl egy slr-t vagy valami mást.

teljességgel érthetlen számomra, hogy egy autót óvnak attól hogy piszkos/karcos/foltos legyen, ugyanis nem én vagyok az autóért, hanem az van értem. És ha történetesen sok pénzem van, akkor meg nem astrat veszek, hanem shelby mustang GTI-t és akkor azzal megyek dolgozni, meg a gyerekért, meg a tescoba. a f***mat se érdekli, hogy összetörik, bezúzzák, pöttös lesz, mert tele vagyo és úgyis veszek újat..ha meg egy kis csóró műműjer vagyok apu pénzéből, jelzálog hitelre vett porsche 911 el akkor meg is érdemlem az álmatlan éjszakákat egy *****kocsi miatt, ami ugyanazt tudja mint a suzuki. A-ból Bbe, csak kényelmesebben, meg ugye még jobban meghosszabbítja a kis kukimat.

Szal ha én Paris hilton lennék, akkor én is tökéletesen les***nám, hogy ki mit mikor csinál az autómmal. szal én igazat adok a kisasszonynak, és az vesse rá az elsö követ, aki ha annyira tehetős lenne akkor nem azokat a dolgokat scinláná, mégha nem is lenne olyan buta.

én is csak mereszteném a herémet, és házi pornót forgatnék alice taglioni-val. ugyis mindenki ezért dolgozik, de ha már megvan, kit érdekel a világ, ideje élni.

Tomi 2008.01.16. 12:56:59

Marcibácsi én nem értek veled egyet. Ad1 nem vagyok és szerintem itt más sincs a "hölgy" helyében így én (mi) másképp állunk az autókhoz. Neki lehet a managere választ autót hogy mivel trendi megjelennie és így elhiszem hogy nálla darab darab. Ad 2 ha milliomos lennék akkor sem szeretném hogy a saját tulajdonú verdámban kárt tegyen 1 csöpögő fa egy fűkaszálógép vagy 1 szimpla festőmunkás ugyan is tudom magamról hogy nem én szartam a spanyolviaszt és így ha tudok venni akár 1 kisautót akár 1 mergát magamnak akkor illik rá vigyáznom. Ja és szerintem pont az apuci pénzén vett autót szarja le a kisgyerek mert ha lesz vele valami akkor kisír magának 1 másikat.Üdv.

siriuswhite 2008.01.16. 12:59:54

Igen valószínű, hogy a legtöbben ezt csinálnánk ha lenne (annyi) pénzünk.

OFF:"ami ugyanazt tudja mint a suzuki."
csak a suzuki tudja ugyan azt mint a suzuki :D
az összes többi autó több mint a suzuki.
Az meg Shelby Mustang GT (nem GTI)
ennyi OFF elég volt!

Azon meg kár rágódni, hogy Perisz kijálykiszasszony mért takartatta le az auótját.

europid 2008.01.16. 13:13:34

Na de ki a tököm az a Paris Hilton???
Miért foglalkozunk vele?

europid 2008.01.16. 13:16:54

Magyarázza már meg valaki, hogy ki ez a Paris Hilton, és mi a fenének foglalkozunk vele???

Marcibácsi 2008.01.16. 13:34:40

Tomi, látod ez a differencia kettőnk között, hogy te arra nem vigyáznál, amit másnak köszönhetsz. én meg pont arra vigyáznék.

Ha én megkapom a távirányítós autómat, karácsonyra, aputól, akkor vigyázok rá és nem viszem a homokozóba. De ha sok kis zsebpénzem van, és veszek magamnak egyet, akkor nem tartozom senkinek semmi felelösséggel...

és esdeklem bocsánatodért, hogy elirtam,a GT.-t. sztem ma nem is fogok tudni aludni. bocs de nem autóra hokizom és nem ragadnak meg a nevek.

de te ezek szerint olyan ember lehetsz, aki ha multimilliomos és vesz magának valami drágát és elbas***a akkor leül sirni a padkára, hogy hogy történhetett ez. Ellenben, ha apád mindent aládrak és másért sem dolgozik, akkor röhögsz a markodba és eléállsz a hókotrónak..D

Gratulálok. de én megértem az álláspontodat, de nehogy te valaha elírj egy autotipust, mert akkor szörnyű bűnt követsz el és akkor "OFF"....báááá, pont erröl beszéltem, h a sok autóbuzi tudja a szelepek számát és erre el is élveznek. aztán ha valaki elrontja, lekéselik csendbe.

ezért tart ott magyarország, mert ennyi ember lakja, aki nem azzal foglalkozik, hogy mit lehetne tenni, hanem azzal, hogy "itt csak én számítok, mindenki lev van szarva":D:D

vedd meg akkor a kisautódat és furikázz vele, de vigyázz ne sokszor, mert a túl sok indítástól valami elromolhat! ÚRISTEN mi lesz akkor? lehet a nap se megy le...

Marcibácsi 2008.01.16. 13:38:17

és tudjátok mit, ha nekem egy rohadt ferrarira is futná, akkor tuti nem a retkes garázsba tartanám, hanem elmennék vele a haverokkal és röhögve szalonnáznék egyet a motorháztetőn...

Mi a túrónak akkor drága kocsi, ha csaak te látod, és a csajod is csak fényképen nézheti???

Paris meg jól csinálja, ez a nagyvonalúság, és a sok pénz: az utcán áll sok ezer dollár és leszarja...

Nem az a nagyvonalúság, hogy veszel egy gyémántgyűrűt és dugdosod.D:D használati tárgy a suzuki is, meg a ferrari is.

lajafix 2008.01.16. 14:15:30

hogy is írta Rejtő?

"Épelméjű üdülővendégekre nem lehet világfürdőhelyeket bazírozni."

ua a luxusautókra is. :)

vt 2008.01.16. 14:27:10

Ha legkozelebb Bentley kupet veszek megnezem, nehogy gombas meg karcos legyen. Hogy ezek a gazdagok hogy nem vigyaznak ugy az autoikra mint az atlagmagyar a Swift 1,1-re. Nem is ertem... Meg az is nagyon valoszinu hogy akar ez, akar barmelyik masik Bentley tulaj sajatkezuleg ragasztgatja korbe foliaval az autokat...

zsoltiabéka 2008.01.16. 15:05:59

mi ez,Blikk?

Karpathy · http://artofmax.com/ 2008.01.16. 15:08:14

Marcibával egyetértek, hogy azzal kell járni, ami van, ha szuzi, azzal, ha ferrari, azzal.
Ha túlnyúlok a takarómon, és egy merő rinya az életem, hogy nehogymár lecsippentsék a takaró alól kilógó kis fütyikém végét, akkor kár belém az a gép.

Tessék naponta járni a ferrárikkal, ezt a két gumiszállító kiscsajnál is kifejtettük.

(Jó, egy utolsó példányos géppel ne szántsunk, mert leölnek a közlekedési múzeum verőlegényei, és joggal.)

majkulnajt 2008.01.16. 16:46:19

Marcibácsi-->>>>köszönet-megtaláltad a szavakat,amiket kerestem..mindenben igazad van---éljünk))))ne evvel foglalkozzunk)))egyetértek--szar látni--de elviselni még könnyebb..hogy valaki igy él..mit fárasztjuk magunkat..Párizs..Hilton...-on..magyar megfelelöje->Gizella Tréning-hotel)))))))

Peter 2008.01.16. 16:57:30

Jo napot kivanok .
A takargatasrol , meg kb annyit ,hogy aki latott mar ilyen autot es festo dolgozik korulotte , annak ajanlom,hogy takarja az autot ami mellett dolgozik ,kulonben meg a gatyajat is elvesziti a peren . Valoszinu mindenki ellenorizte , randszamok alapjan , hogy valoban ove az auto es o takargatja !
Az sem biztos hogy ilyen lepukkant helyen lakik !!
Udv

krisz 2008.01.16. 17:19:53

Marcibácsi! ha nem szereted a verdákat meg leszarod meg vagány vagy mi a faszt keresel ezen az oldalon???? úgy tudtam ide az autóbuzik írnak mint én is!húzzál a faszba innen story-t vagy babamagazint olvasni! paris egy kúrva! minek is neki szállodalánc? én szállodaipari közgazdász vok első végzettségem szerint majd én elvezetem aztán veszek pár jó verdát és nyomunk pár házibajnokságot a haverokkal:D

Thomas 2008.01.16. 18:28:17

Marcibácsinál az igazság!

Nagyon-nagyon nagy igazság! Azért mert szerencsétlenek vagyunk és magyarok is, pénzünk sincsen és suzukival meg opellel járunk, attól még nem biztos, hogy az autókat isteniteni kell. Sima, egyszerű használati tárgyak. Nem én élek értük, hanem ők értem. Sima használati tárgyak. A-ból B-be kell elvinnie. Leszarom ha rozsdásodik vagy horpadt. Mondjuk legyen tiszta az alap, és vigyen el A-ból B-be, de ennyi. Az összes többi az fasz**g! Parisnak teljesen igaza van. Ennyi pénzzel szarni kell ebbe bele, s minden másba is. Én is ezt tenném, minden tárgyat magasról szarnék le, csak élőlénnyel törödnék. A sírba ugysem viheti soha senki semmit!

Marcibácsi 2008.01.16. 18:58:52

Kedves Krisz. Tök jó, hogy te közgazdász vagy, hidd el én se a testemet árulom a pénzért. fél milliárdos uniós projektek tanulmányait írom és koordinálom. és ennek ellenére is igy hiszem, hogy a ferrári csak egy f*sz hosszabbító.egy tárgy, ami visz á-ból bébe.

és bocsáss meg, hogy itt olvasgatok. szeretem a totalcaros írók stílusát, magasról szarok araa, hogy most lehúzzák az új ezt vagy a régi amazt.

de a storyt is olvasom, és nem szégyellem bevallani, hogy vertem a fa**om britneyre és parisra is.

és sztem te is vernéd, csak inkább a bandaszellemnek hódolsz és nem mered kijelenteni, ha valaki, akár paris is megmozgatja a fantáziád...

igaz, te bevallottad, hogy egy karburátorra jobban feláll, mint parisra. és akkor én vagyok nyomorék:D

Jó dolog a ferrari, meg minden, de ha én már vezsek egy olyat, akkor tulajdonképpen nincs gondom semmire. és te sztem pont az ilyen embereket irigyled.

de nem akarom ismételni magam, tulajdonképpen most blogolok életemben elöször, mert nevetséges szerintem, hogy egy autót az emberek többe néznek, mint bármi mást.

Ha én gazdag lennék, azt csinálnám mint Paris. és te is, ha nem vagy egy nagy sznob, aki csak a név miatt vesz bármit is.

minek neked akor ferrari, ha félted bárhova vinni. annál már jobb a fostalicska bármi más is. más, szegényebb embereknek az is egy élet munkája, de legalább tudják, hogy azért vesznek autót, mert máer dolgoztak 40 évet és szeretnének kényelmesebben tanítani járni a szuzuki ezressel.

És ha én két év alatt adót csalok, akkor megdolgoztam a ferrárimért is, ami tök fölösleges, ha nem tudom megmutatni senkinek. akkor minek dolgoztam? hogy elmondhassam a magadfajta csapágy agyúaknak, hogy nekem van egy ferrárim? és te akkor le***psz?

Tomi 2008.01.16. 19:53:07

Marci én avval nem dicsekednék hogy polírozod políroztad a bohócod 1 képre ;-) Viszont nem vagyunk egyformák az kiderült, de engedd meg hogy sírjak az út szélén ha összecsuktam a verdám a f.szságom miatt ráadásul még milliomos sem vagyok és nincs mercim se és különben is megyek felkötni magam mert napok óta dzsuvás az idő és koszos az autóm.

Tomi 2008.01.16. 19:54:09

avval vagy azzal kinek hogy helyes :-)

Kifordított kacagány 2008.01.16. 20:03:01

ez az A-ból B-be duma kezd már kicsit nevetségessé válni. de most tényleg. vagy nem? gyalog is el lehet jutni A-ból B-be, meg bringával is, de akár még talicskával is. miért pont ez a válasz minden kérdésre, ami mindent visz? vicc

az uniós pénzek nagy részét csak elszórják, meg ellopkodják(miért pont ezt ne lopnák el?). szerintem abból nem csak egy vacak suzukira fussa.

élőlényt sem szokott az ember a sírba vinni. legalábbis mostanában.
néhány tárgyban meg sokszor több lélek van mint egy élőlényben.
arról nem is beszélve, hogy az ember egy önző állatfajta és elsősorban csak önmagával foglalkozik. az ilyen "csak élőlénnyel törődnék" duma álszent faszság.

Marcinéni 2008.01.16. 20:29:06

Szia Marciba!

Nem vagy egy eszleny. Vedd legyszi magad ele a heti Best magazint es rants nehanyat magadon, oszt konnyebb lesz a mai napod. Ennyi torol metszett baromsagot.....

"Ha én gazdag lennék, azt csinálnám mint Paris"

Itt meg a szovegkornyezet se ment fel.

Písz

Marcibácsi 2008.01.16. 20:37:42

Egy szóval se mondtam, hogy nekem szuzukim van. azt se hogy öreg vagyok, de sok mindent elértem már a magam munkája nyomomán. és az autó akkor is csak egy autó marad.

Tomi meg mindent szó szerint vesz. De legalább már nem jön a közgázával.

A kacagány gyerek meg tudhatná, ha értene az uniós pénzekhez, hogy közvetlenül az uniós pénzt nem lehet lenyúlni, mert tuti biztos szűrők vannak, és még a próbálkozásért is lecsuknak

Szted ha Zuschlag uniós lét lopott volna, akkor 60 ért teszi vásárra a bőrét??

Ha nem értesz, miért szólsz bele? De ez a tipik magyar gondolkozás: ha valakinek több van, akkor csak lophatta, apué, vagy hárman dugták meg érte. IRIGYEK vagytok. és irigyelnétek ha ferárival mennék tescóba, mert van hozzá bőr a képemen. mert a burzsuly kocsi erre való, nem a "húde nagyon fontos a motoros napellenző kihajtó, meg a masszázsfotel, meg a 400 lóerő a belvárosi dugóba"

Szal akkor csapjátok egy kocsira: Bravo!:D

Tomi 2008.01.16. 20:56:47

Én sosem jöttem a közgázzal sorry ;-)

kriszt 2008.01.16. 20:57:36

Marcibácsi!
"hiszem, hogy a ferrári csak egy f*sz hosszabbító.egy tárgy, ami visz á-ból bébe." erről beszéltem:) az itt olvasgatók nem így gondolják! amúgy köszi de van csajom és ő is köszöni majd törődik a farkammal ha megengeded:)és nem cserélném el parisra! sztem paris nem jó nő! lehet neked bejön asse baj! mások vagyunk szerencsére:D
amúgy az autó színe a fekete vagy a fehér na jó sötétkék is fasza! minden új kocsi ezüst vagy grafit. ahogy látom a szóban forgók is. már elég gáz!

Tomi 2008.01.16. 21:02:56

Se helyesírási hibáid elemzésével de nem baj. Olvass vissza légyszi. Bár az a baj elkanyarodtam a témától és ezt restellem is.Üdv

Kifordított kacagány 2008.01.16. 21:34:59

Marcibácsi 2008.01.16. 20:37:42
senki nem mondta, hogy közvetlenül nyúlják le. annyira azért nem hülyék.

ha valaki csinálja, az nem jelenti automatikusan azt, hogy ért is hozzá és természetesen ha valaki nem csinálja, az sem jelenti, hogy nem ért hozzá.
ezzel nem téged akarlak minősíteni hozzáértésileg, hiszen nem ismerem a munkádat, csak felhívnám rá a figyelmedet, hogy ilyen is van(meglehetősen nagy számban) és az első verzió a rosszabb.

nem gondolom azt, hogy ha valakinek több van, akkor azt csak lophatta, annál is inkább, mert ismerek olyanokat is szép számmal akik nem lopták és mégis van nekik. ugyanakkor nem vagyok hülye és tisztában vagyok azzal is, hogy sokan bizony a máséból igyekeznek anyagi előnyre szert tenni. főleg úniós és közpénzekből. ez pedig nem tetszik, mert azokért meg én dolgozom meg.

irigy sem vagyok arra, aki szép autóval jár(meg egyáltalán semmire). már régen rájöttem, hogy az irigység a legnagyobb akadály köztem és a között, hogy nekem is legyen olyan ami a másiknak van. meg amúgy is csúnya szokás.
ugyanakkor van szépérzékem és nem vagyok olyan barbár, hogy ne tudnám díjazni a különbséget két funkciójában hasonló használati tárgy között.

valakit ismeretlenül "legyerekezni" meglehetősen egyszerű jellemre vall.

Kifordított kacagány 2008.01.16. 21:39:27

és természetesen én gondolkodni szoktam, nem gondolkozni.

majkulnajt 2008.01.16. 22:20:23

10 ker-nyerö utca 4 szám alatt eladó egy kínai tulajdonú Bentley continental gt--lakkfekete)))))z-.......-s rendszámmal)))..Chinese-rulez.

GGG77 2008.01.16. 23:33:25

Hát nem egyezik az ízlésünk Parisszel. Ha kell választanom szupersportautót, terepjárót és egy GT-t, akkor:

Mercedes GL a Range helyett
Ferrari 612 Scaglietti a Bentley helyett
Enzo az SLR helyett

hyrax 2008.01.17. 00:20:55

Ha nekem ilyen verdáim/ennyi lém lenne, még nem sz*rnám le magasról az autóimat. A SLR és a Conti: műalkotás és kész. Én a tízéves Astrát is garázsban tartom, megvan a véleményem azokról is, akik új autót vesznek, oszt kib*sszák a grundra. Garázsra nem telik, azt nem lehet hitelre venni.

Azt megnézném, h ez a gusztustalan deszka Paris milyen köridőt futna az SLR-rel a Nordschleifén.

Az amúgy szép formájú Bentley kályhaezüstben úgy néz ki, mint az okádék. Nem tudom, ki írta, h aluminium: nem az. Acél, a VW Phaeton padlóvázára épül.

Marcibácsi 2008.01.17. 08:59:51

Kedves Marcinéni, aki ezek szerint transzfesztita, vagy hogy kell irni...

pedig, ha te nem azt csinálnád, mint ő, akkor mit?

Ugyanúgy lemennél kifliért a tescóba és suzukival mennél? nem kurváznál-vagy ugye a te esetedben fiuznál, mert tököd van és **** vagy.?

sztem az ember pontosan azért él, hogy sok pénze legyen, vagy igy vagy úgy.. de ha már megvan, akkor miért fárassza magát munkával meg kinlódással, amikor munka közben meg arról sopánkodik, hogy dejó lenne örökre a bahamákon fetrengeni...és dugni egy olyan emberrel akire vágytam. sőt még a perverzióidat is kiélhetnéd...

de a tanácsodat megfogadom, és veszek egy best magazint, mert ezek szerint te tudod milyen jó, és ezért ajánlod nekem!

Danke!

Ps.: hyrax: ki a faszt érdekel, hogy minek a padlólemezére épült? ha a zapoójéra épülne a porsche akkor is megvennéd, mert akkor az lenne a raj, bameg. sznob banda.

siriuswhite 2008.01.17. 09:28:06

Na látod ez a baj, hogy te sok pénz nélkül is leszarod a dolgokat.
"ki a faszt érdekel, hogy minek a padlólemezére épült?"
asszem ennek az oldalnak az a címe hogy TOTALCAR tehát autókkal(járművekkel) foglalkozik.
Gondolom a b***-zásnál magadból indultál ki.

gylovag 2008.01.17. 21:14:42

A nejlonos rohadás miatt meg majd szépen beperli 1 milliárdra az autószalont (lelki sérülés, anyagi veszteség) , mert nem írták le neki, hogy:
"Hülye picsa így ne tárold a verdáid!"
Már legalábbis az amerikai jogrendszert ismerve.

Bmw-Men 2008.01.18. 16:32:36

Tudjátok mit csinálnék ezzel a diszpicsával?:D Elvenném ezeket a verdákat, és odaadnám saját magamnak. Neki meg odaba...nék egy szétszakadt gázos zsigulit,és miután a szervónélküli spárgával körülcsavart hajókormány letörgelné a franciapedikürös körmeit, és nézegetné a felhójagosodott kacsóit, végre ráébrene hogy becsülni is kéne valamire az autóit, amikért "oly keményen megdolgozott"

Kifordított kacagány 2008.01.21. 06:11:46

akkor te nem is Bmw-Men vagy, hanem Büntető-Men.
süti beállítások módosítása