Hallucinációk a Márc. 15. téren

  2007. január 02. - Csikós Zsolt

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Öt gang az állólámpában!
2015-07-19 07:25:12

Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok

Totalcar a Múzeumok Éjszakáján!
2015-06-18 08:03:55

Ez most más lesz. Most mi állítunk ki autókat, s várjuk, hogy jöjjenek a nézők, lehetőleg jó sokan. Volt

Szép autót keresünk!
2015-06-08 17:52:23

A folyóvizek élővilága után a Totalcar most a kultúra irányába evez: kivesszük a részünket a Múzeumok

Bent a kövület-Pio!
2015-06-02 16:00:17

Ráment egy csomó idő a hétvégéből, de az a pár Pioneer hangfal (cirka 1979), amit idestova másfél éve

Nem tudom, ki járt december végén a budapesti Március 15. téren, érdekes volt, az biztos. Annyit érdemes tudni az egészről, hogy a fényfestők akkor épp itt táboroztak le projektoraikkal, átlátszó PVC-sátorban mért forraltboros, chilis kakaós happeningjükkel. Jók voltak az épületek, de még szebbek az autók, kattintottam néhány fotót. A gyerekek csak nekem meg a nagyiknak érdekesek, a házakat mindenki észrevette, aki arra ment, de az autókat, úgy láttam, csak kevesen, pedig azok voltak a legvadabbak. Nem fizetett a Suzuki, ezért a három képből csak véletlenül egy Liana és egy Ignis - azaz pontosabban azért, mert éppen ezek parkoltak jól festhetően. A harmadik egy Opel Meriva. Hervasztó autók, de ilyen fényezéssel, beccszó, még kellenének is. Azért egy képet beteszek az egyik házról - ne maradjon ki senki a látványból.

Elnézést a szemcsés képekért, csak kis gép volt nálam, vaku nélkül, mínusz öt fokban, reszkető kézzel, 400-as ISO-n fotózni ilyennel meg maga a rémálom.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5525489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

omm 2007.01.03. 08:12:42

érdekes egy dolog...
ráfényvetíteni, aztán az alapján megfesteni...
jó eljárás

DaRedDa 2007.01.09. 15:40:24

Okos! Minek is kellett volna a vaku a sötétben? Eltűntetni a fényeket? Ne szégyenkezz, azzal oldottad meg, ami épp nálad volt, és a webre ez bőven elég, tekintve, hogy egyesek milyen képekről hiszik, hogy azokon más is észreveszi a témát. Jómagam is 0°C alatt jártam ott, és a kanyarodásra váró, egymás mögött álló 2 fehér hétköznapi 4ajtósban is az egyforma, alul narancssárga, majd egy sötét csíkkal elválasztott felül fehér festés tűnt fel, szép, narancssárga dísztárcsákkal. olyan egyformák voltak, mintha flottaautók lennének. Ez ám a véletlen közzösség az autós társadalom két olyan tagja között, akik lehet, hogy valahol, egyszer már anyáztak egymásra, vagy fognak.. és a legszebb, hogy ezt ők nem is láthatták, csak mi, akik a látványt kerestük mindenhol! Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam, mennyire nem fontos, milyen színű autót veszünk, elvégre bentről úgysem látjuk, kintről meg minek nézegetnénk sokáig? Persze a választás szabadsága megadatik nekünk olykor, de felárat fizetni egy drágábban is javítható féynezésért! Szerintem felesleges.
ISO 400 sem lett volna túl fontos, a remegő kezet is lehet kompenzálni, mindig akad valami tereptárgy, és mivel nem is volt túl sötét,így jó képeket lehetett készíteni, mint minden ilyen DORK-féle raypaintnél.

Csikós Zsolt 2007.01.09. 16:28:13

Erre mondja az egyik autós kolléga mindig, hogy kellene egy modellt tartani a műszerfalon, ami pontosan olyan, mint a kocsi, amiben ülsz, mert soha nem látod kívülről. Tereptárgyat használtam, persze, különben nem látszana még ennyi sem.
süti beállítások módosítása