Mennyit is érhetnek a lecsukott polgármester autói?

  2010. október 26. - Winkler Róbert Címkék: trabant jaguar mustang hunvald györgy

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Így kínozzák az utángyártott lámpákat Tajvanon
2015-06-12 11:07:30

Az Eagle Eyes nem számít nagy gyárnak Tajvani viszonylatban, de még a sziget déli részén, Tajnan városában

Néhány megfigyelés az új fényezési trendekről
2015-05-26 17:52:20

A China Airlines Tajvanból Frankfurtba késett másfél órát, így buktam a budapesti csatlakozást. Az ölembe

Cuki cicák a gumigyári klotyóban
2015-05-22 17:46:25

Ránk szakadt a monszun, amit Tajvanon nagyon vártak, mert a száraz évszak nem csak száraz volt, de hosszú is.

Felkúrták az agyam Tajvanon
2015-05-21 15:52:45

Konfuciánus szentély a Vacron-központ kerítésénél Ma a sokadik dashcam-céget látogattam meg a Taitra

A Blikk olvasója a busás, tízezer forintos vérdíj elnyeréséért lefotózta Hunvald György, a volt erzsébetvárosi polgármester autóit, melyek egy Garay téri teremgarázsban porosodnak. És ez jó. A gyűjteményeknek örülünk. Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen hagy, egy Longines-t meg nem tudnék különböztetni egy Rolex Oyster akármicsodától – a polginak nagy óragyűjteménye volt. Meg festmények.

A baj csak az, hogy a magyarnak valami elképesztően elszállt elképzelései vannak a veteránautók árairól. Oké, Jay Leno Duisenbergje lehet több száz milliós tétel, de nálunk ritka húszmillió fölötti veteránautó. A nép viszont mindig csak a világsztárok különleges veteránautóiról olvas a Nők Lapja hátoldalán a Heted 7 országból rovatban, a hátoldalon. Az ilyenmód informált olvasókból lesznek aztán a Kati nénik, akik 4-5 millió forintokért akarnák eladni az ötödét is alig érő romokat, hiába mutogatja nekik a Csikós negyedmagával a megfelelő katalógusokat.

Ugyanez a szellemiség köszön vissza a mai Blikk 4. oldalán. „A klasszikus Jaguar 25 milliót érhet a becslések szerint”, így a Blikk. A becslések szerint klasszikus formula lehet a hasraütésre, ez nagyjából olyan, mintha megírnám, hogy a mellettem ülő Vályi Pista magukat megnevezni nem kívánó források szerint Fekete Pákó vérrokona. Ez egy Mark VII, amiből 31 ezer darabot gyártottak 1951 és 56 között. Nem egy különösebben szép vagy érdekes autó, hiszen Jaguarból ott a klasszikus E-Type, vagy kedvencem, a Mark II, amivel autózni is csodálatos, nem egy ilyen ormótlan, alvázas fos. Magyarországon nem találtam eladót, a Mobile.de-n hirdetnek egy nagyon szép Mark VII-est Lipcsében

12 500 euróért, ami középárfolyamon lapzártakor kevesebb mint 3,5 millió forint. Ez egy apró, hétszáz százalékos tévedés. Igaz, ha a VII. kerületi ingatlanok (vajon ezért kellett Hunvaldnak pont Mark VII-es?) különös árazására gondolunk, ami miatt a polgármester momentán előzetes letartóztatásban van, akár arányos is lehet. És a Hunvaldénak mondott Jaguar még akkor is rászorul egy alapos fényezésre, ha már ki van lakatolva, mert látni rajta pár alapozós foltot.

A tízezer forintos olvasó-riporter lefotózta még Hunvald Trabant kombiját, amit „saját kezűleg tuningolt”. A tuning valójában az úgynevezett Kalifornia tükrökkel és Irmscher felnikkel történő felszerelést jelent, meg persze a babakékmetál fényezés sem tűnik gyári árnyalatnak. Szerkesztőségi trabantosunk, Prokee azt mondja, léteznek félmilliós Trabantok, Magyarországon öt darab, de ez nincs köztük. A fényezés jellegzetesen egyéni szociális probléma, amit az eladási árban nem tudunk érvényesíteni. Ez nagyjából ér 100-150-et.

Van még egy 1970-es, „felújított, korszerűsített” VW Bogár, amit a Blikk 2,5 millióra taksál. Érhet vagy felet, de az igazán nagy fogás a bulvárlap szerint Hunvald Gyuri Mustangja. Még nem lövöm le a poént, mennyire értékelik, de nagyon ott lennék, amikor kiviszik a piacra annyiért. 4. generációs Mustang, ami a legnagyobb kapufa – oké, ha valaki szeretne egy amerikai V8-ast, ami megbízható és nem fogyaszt túl sokat, és nincs, csak 2-3 milliója, áldásom rá.

A több százmilliós kárigényt valószínűleg nem lehet majd a Hunvald-flottából fedezni. Ennél is fontosabb tanulság azonban, hogy ráébresszük embertársainkat: attól, hogy valami veterán, még nem feltétlenül sokmilliós ritkaság. Itt az én Cougarom – régi is, elég ritka is, nincs is rossz állapotban, de veteránminősítésestül se tudnám eladni 3 milliónál drágábban. Vannak persze tökéletesen felújított, ritkább szériákba tartozó amerikai izomautók, de azok is csak elvétve érnek 15 milliónál többet. Szerencse, hogy az autókhoz kell érteni, de a hozzávetőleges árat tíz perces internetes kurkászással is be lehet lőni. Ez meg a scoop-ból ítélve valószínűleg egy GT, azok se érnek többet 12-13 ezer eurónál, ami legfeljebb 3,5 millió. Plusz regadó. És most lássuk, mennyit ér ez „becslések szerint”: 37,5 milliót. Még csak nem is kerek 30-at vagy 40-et.

Az meg, hogy Hunvald Györgynek milyen ízlése volt, illetve hogy ha a korlátlanhoz közelítő anyagi lehetőségeink lennének az autóvásárlásra, alufelnis Trabantokat és érdektelen Jaguarokat kezdenénk-e felhalmozni, na az megint egy egészen más kérdés. Ez egy nagyon rossz ízlésű csávó, igazából már az ízlésrendőrségnek régen be kellett volna vinnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr922400824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poa ogapo 2010.10.26. 20:31:24

Nem a blikk a köcsög lap, hanem az a hülye aki velük vitatkozik.

A blikket kiadók zseniálisak, mert tudják mi kell a műkörmös anyuka biztonsági őr apuka családmodellben élőknek!

megint 2010.10.26. 20:40:50

Tehát akkor egy jól felszerelt új passat-ot ér a komplett gyűjtemény.

pickapu 2010.10.26. 20:43:53

Komolyan mondom, a politikusoknak van a legrosszabb hírük ebben az országban, mégis az ő fizetésüket neveztetik "tiszteletdíj"-nak. Mire fel?

Autószerető 2010.10.26. 20:45:03

@Lowtyo: Kellett a pletykádnak másfél óra, Erzsébeten már elterjedt. :D

Krisi 2010.10.26. 20:46:50

asztak*rva, milyen felnik vannak azon a fekete Pullman Mercin, beszartam kéremalásan!

gnme 2010.10.26. 20:51:20

kiscsávónak eljött a világvége

mostmár csak másféle reppet fog nyomni jó ideig

www.youtube.com/watch?v=7jfK-LiNNtg&feature=related

Yeto 2010.10.26. 20:54:22

Az a kurvára érdekes, hogy amikor APEH vagyon vizsgálat van, akkor közlik hogy a hárommilliós autó valós értéke öt, és mutassam fel az ötmillió adózott jövedelmet amiből vettem, amikor meg árverezik akkor valahogy elmegy négyszázezerért...

a 3.audimnak romlik el a váltója! 2010.10.26. 20:57:54

Rendőrségi informátorunk szerint a nyomozók svéd kollégáikkal vették fel a kapcsolatot hogy felvilágosítást kérjenek egy bizonyos "Sune" álnéven alvilági autós körökben közismert személyre vonatkozólag.A kiterjedt kapcsolat rendszerrel rendelkező "Sune"-ra ,vádalkú keretében Cs.Zsolt(44) tett terhelő vallomást.Cs.Zsolt alias: "4-ik béés",alias: "Zsozsó a mercis" alias:"Zsé a Kopasz Zöldséges" a Teve utcából sűrű füstöt okádó és (a szemtanúk szerint)átfordulós rendszámmal rendelkező szgk.-val hajtott el. W.Róbert és Cs.Zsolt veterános viselt dolgaikról holnap közlünk hosszabb tényfeltáró cikket amiben segítségünkre volt Hunvald György volt szerelője is Vémaksz Zsolt.

prokee · http://blog.prokee.hu 2010.10.26. 21:01:26

"Szerkesztőségi trabantosunk, Prokee azt mondja, léteznek félmilliós Trabantok, Magyarországon öt darab, de ez nincs köztük."

Nyilván a veteránokat nem számítva, de abból sincs sokkal több.

KadettGSiforever!!! 2010.10.26. 21:10:37

Szeretném megkérni a Blikk-et, a lassan OT Lada 2101-esem értékelje fel - aztán féláron eladom és még akkor is TUTI jól járok! :)

Nszabi (törölt) 2010.10.26. 21:10:43

Hat ha nekem ilyen JAG-em lenne,leszarnam hogy kinek tetszik,meg mennyit er!Akinek a regi auto kincs,az nem ad masok velemenyere!Trabant is kene egyebkent,meg egy ilyen szar Mustang is.Ha lenne helyem (meg penzem)hova rakni oket,en is osszevasarolnek ilyen szarokbol...

kkn 2010.10.26. 21:10:47

Pedig kb. jók a becslések, valaki belepillantott, leadta a drótot. Persze a bulvárnak ez nem hír. De megoldás volt: toljuk arrébb a tizedes-vesszőket eggyel, és mindjárt tízszer akkora a lé, erre már buknak az emberek!

gnme 2010.10.26. 21:12:32

Itt mindenki gyanús.....

Csé Zsolt (évfolyama daloskönyvében a.:hajrá Kati néni) jól láthatóan vasbeton kerítéses ipari üzem közelében leplezi illegális vasanyag kereskedése működését. Közismerten óriási köbtartalmú kombijából árulja a bauxitvörös kamu-diszperzit festéket.

W. Róbert (évfolyama daloskönyvében a.: Robert Winkler) gravírozott alma logós számítógéppel leplezi borkupec, illegál palackozójának működését. Munkahelyén kihasználja a rendelkezésre álló IT erőforrásokat az értékesítéshez. Többször mámoros állapotban jelenik meg munkahelyén, ahol állítása szerint egy Mercury nevezetű csillagképet lát maga előtt józanodás közben.

:-)

Querd 2010.10.26. 21:15:44

W. Róbert: Leno autója Duesenberg, nem Duisenberg.
Egy ilyen legendás típus nevének elrontásáért téged is bevisz az ízlésrendőrség...

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.10.26. 21:23:59

@brand_boy: senki nem mondta ezt. Csupán hülye bulvárújságírók hatásvadász tévedései és sacc/kb alapon kitalált számairól van szó. Ne keress politikát a mondandómban, mert nincs benne. Hányok tőle, minden formában, sőt, szavazni se járok. Szar ember vagyok, tudom én.

Bollockbuster 2010.10.26. 21:24:16

Akkor veszek egy ilyen Mustangot és belengetem a szerkesztőségnek hogy féláron eladó, egy huszasért.

Imperial 1969 2010.10.26. 21:29:07

Jo fejek ezek az ujsagirok. En tudok 2009-es SHELBY MUSTANG-ot 23 ezer km-el 9 milkaert. Annak a roncsnak az arabol akkor 3-ra is futna !!!!!
edmonton.kijiji.ca/c-cars-vehicles-cars-trucks-2009-Ford-Mustang-shelby-Coupe-W0QQAdIdZ238252306

1kutya 2010.10.26. 21:31:37

@esef: erre van egy vicc:

a cigány és a polgármester szomszédok egy ikerházban. mindketten elkezdik árulni az ingatlant, a polgi 15 misiért, a cigány 25-ért. a polgi felháborodottan átront a szomszédjához, mikor meglátja a hirdetéseket:
- node szomszéd! hogy gondolod, hogy az uolyan, uakkor épült, ikerház fele között ekkora árkülönbség van?
mire a cigány:
- háddééé á mága szomszídjá égy cígány, míg áz enyím a pógármestér...

mtk001 2010.10.26. 21:38:22

'W. Róbertnek egy Motorolás dobozban adta H.erdő György az autók árát. Gyaníthatóan valutában fizetett az igen értékes flottáért. A gyűjtemény kiemelkedő darabja a Jaguár, amit az angol minta lapján rendőrautónak használtak volna a VII.kerben.'
(Köményonline.hu)

burnsie 2010.10.26. 21:42:30

basssszz...
most nemrég láttam a riportot a hiradóban...
aszondja 100 millió, kicsit kacagtam...

ja van egy eladó 1.6-os 3-as golfom. potom 14 millió...:-D

csesszelekmeg (törölt) 2010.10.26. 21:45:45

Aha,

Az a nagy kar hogy a jo kis 350 eves Merci kimaradt, az miert van? (a lepukkadt bordora gondolok)

Mert hogy az a Cougar legalabb olyan fos mint az uj Mustang az is biztos! Mar ha ugy nezzuk.

Kb. mint az ovodaban: "Az en autom 10cm-rel messzebbre gurul mint a tied.

Bebe az enyem sokkal pirosabb es kulonben is 2 kerekkel tobb van rajta"

Hogy lehet leirni azt hogy egy 60 eves Jaguar szar?

Pont 2-3 honapja volt a "nagy" videos cikk a leparkolt Jaguarrol, amit mellesleg kinyitni sem sikerult a komoly stabbol senkinek sem! De persze mindenkinek a nyala csorgott 500-al, hogy jajjjjjj egy igazi Jaguar. Haha meg hol a WD40 na majd azzal sikerul kinyitni.

SZANALMAS a cikk !!!!!!!!!!!!!!!!!

Hiaba igaz a nagyresze, ha valaki igy gagyizza a masikat, akkor az hitelet veszti.

Mellesleg en is nagy Merci fan vagyok szoval azt csak mero rosszindulatbol irtam az elejen amit irtam, mert igy is lehet.

reckless 2010.10.26. 21:50:19

Duesenberg Winkler úr.

sunblind 2010.10.26. 21:51:15

... na ha én lettem volna rendes született tolvaj, meg faterem befújta volna a szomszédot, hogy kilógó bokájú fehérnéprű készült képet tart a dunyhája alatt, akko most csomó klassz kocsiról lehetne cikket írni amíg a sitkón ülök.

Imperial 1969 2010.10.26. 21:51:41

Tisztelt W. Robert, azt hiszem sokan szivjak a vered a Cougar miatt. Ha gondolod felhajtok neked valami normalis verdat, akad par szep allapotu errefele.

alberta.kijiji.ca/c-cars-vehicles-classic-cars-1969-Dodge-Charger-Coupe-W0QQAdIdZ228642707

alberta.kijiji.ca/c-cars-vehicles-classic-cars-1967-Chevrolet-Camaro-SS-RS-Coupe-W0QQAdIdZ236559929

Winkler Róbert 2010.10.26. 22:07:55

@Imperial 1969: Valami jó olcsó, lefingott, projektállapotú Road Runner, Super Bee, Satellite vagy 442 nincs?

gnme 2010.10.26. 22:08:09

..látod Robi, a blikk a délutáni "eredeti" cikket leszedte.

Átírta.. és felrakta újra. Így próbálja a normális, felháborodott és többnyire tájékozatlan olvasókat hülyének beállítani.

Holnap majd még azt is megkérdezik tőled: Robi, milyen blikkes cikk? Ilyen a blikk weboldalán sosem volt.

Körülbelül ennyire lehet komolyan venni amit a blikk leír.

(...)

ommm 2010.10.26. 22:18:27

@csesszelekmeg: Jelezném, hogy egy Rolls volt. És mivel ültünk benne és közlekedtünk is vele nagyon úgy tűnik, hogy ki is nyílt. Engedd már meg, hogy egy minden sarokban hempergő, tök érdektelen, semmilyen szempontból nem áttörő, veterános szemmel tucat-Jaguart, ami ott rohad egy BPesti mélygarázsban, előlegben leszarozzunk a blogunkon.

l. r. 2010.10.26. 22:27:49

@Winkler Róbert:
a totalcar nevében te is beléphetsz a kamuklubba!!! :D
jaguar mark VII: EUR 61450,- (HUF 17.000.000)

"...kevesebb mint 3,5 millió forint..."
3,5 milla mi??? :DDD

Érdekes 2010.10.26. 22:29:16

Ebből a sok izléstelen bontószökevényből, már kijönne egy normális autó is.Na mind1, aki nem normális....
DE!!!!!!!!!!!!!44444444
Mintha egy espritet látnék a stoppos első képén, jobbon a harmadik O.o vagy csak délibáb.

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2010.10.26. 22:45:49

@scheerti:

Állat!

Érdekes a cikk egyébként. Tetszett. Jól lerántottad a leplet. Be kéne perelni a Blikket néphülyítésért. Azért a sajtószabadság némi felelősséggel is kellene, hogy járjon, ne lehessen már minden baromságot tényként leírni.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy valaki segítsen nekem elmagyarázni a következő igen gyakran hallott szóösszetétel eredetét, értelmét:

"egyéni szociális probléma"

Namost véleményem szerint az egyéni és a szociális kifejezések oly ellentétes értelműek, hogy nem tudom, miképp lehet használni őket egyszerre ugyanarra.

Léccilécci!

motorsport77 2010.10.26. 22:47:13

Aki a Blikket meg a hasonló szemeteket komolyan veszi, az meg is érdemli.
A másik oldala a dolognak pedig így legalább még többen, és még jobban utálnak egy korrupt politikust. Az jó nem?

Pasas 2010.10.26. 22:51:18

Tuti a Jaguár érte a legtöbbet, ugyanis az valahogy már nincs a garázsban.

Freddy a Krüger 2010.10.26. 22:57:46

Én pont leszarnám hogy milyen autói vannak meg hogy melyik mennyit ér, ha csinált volna valami érdemlegeset. A 7. kerületben lakom jó pár éve, tehát nap mint nap látom mi történik ott. Ezért a teljesítményért egy rozsdás talicska is sok lenne!

Remélem még pár évig csíkosra fog barnulni...

Primavera 2010.10.26. 23:04:08

"...a Nők Lapja hátoldalán a Heted 7 országból rovatban, a hátoldalon."

Képes Újság, ha már a pontatlanság miatt kritizálunk más orgánumokat. :D

w a s d 2010.10.26. 23:11:08

totalcar.hu/magazin/technika/2010/10/26/a_drift_halala_az_okoskodas/?preview

Miért ez van az elvileg a Jaguar hirdetésre mutató linkek mögött?

Nszabi (törölt) 2010.10.26. 23:17:45

@ommm: Azert azt ne felejtsuk el hogy ezelott nem is olyan regen ugyanigy leszaroztak egy minden sarokban,kert vegeben hempergo rozsdaette,senkinek sem kello 1200-est...Ez a veteranos szempontbol szar,hulladek,mindenhol fellelheto Jaguar szerintem nem osszevetheto egy zsigaval...Nem bantom a Ladasokat,nekem is volt,szerettem!De azert ennyire mocskolodni...Egyebkent ki a fasz az a Hunvald Gyorgy?Videki gyerek vagyok,bocsassatok meg nekem,tavol all tolem a politika.:-)

megint 2010.10.26. 23:27:45

Nszabi, ingatlanértékesítő

Rocko- 2010.10.26. 23:31:52

@Lowtyo: dalban, ha kérhetném. :)

ommm 2010.10.26. 23:53:32

@szevasssz: www.classiccarsforsale.co.uk/classic-car-page.php/carno/23093

Ez pedig 5500 font volt, műszakival. Ami 1,8 millió. Szerintem ne menjünk ebbe bele inkább...

Alf (törölt) 2010.10.26. 23:55:16

elég lúzer ez a hunvald, hogynéznekezekki?

Még a jaguár elmegy, de ez is valami roncs.

Rocko- 2010.10.26. 23:58:39

@gnme: de készpénzben fizetsz, és kéred a kerekítés alkalmazását? :)

megint 2010.10.27. 00:09:54

Nem értek a veterán autókhoz, szóval valószínűleg ez egy valóban tucat jaguar aminek nincs nagy értéke, de ettől miért lesz szar? Mindenki a saját szarját szereti persze:) Itt a tc autóparkjában is van pár öreg vas ami távol áll az egyediségtől, persze az már kérdés, hogy ilyen anyagi háttérrel én sem ezeket vettem volna. Valamilyen szinten autóbuzi lehet ez a tag, ennyi pénzből különben nem vett volna(vagy tartja meg) trabit, meg a bogarat. Meg persze ketté kell választani a dolgot, hogy mennyiért lehet eladni, meg, hogy valaki mennyit költött rá, sajnálatos módon az utóbbit sokszor nem lehet az eladási árba beszámítani.

megint 2010.10.27. 00:12:18

Én inkább a musztángot szaroztam volna le

Alf (törölt) 2010.10.27. 00:15:37

@megint: nem szar, csak messze nem ér annyit, mint amit a szennylapok sugallnak.

Ettől a csávó nem lesz kisebb gengszter, csak lúzerebb.

A jag meg nem úgy néz ki, mintha költöttek volna rá

GYUSZI BACSl · http://special.blog.hu 2010.10.27. 00:18:33

csak az a szomorú, mikor egyes "szakértők" is ennyire komoly véleményeket fogalmaznak meg és azután annak alapján sittelik le az illetőt

a TC flotta ismeretében azonban vannak kollégák, akiknek a tollából én sem fogadom el a minősítést

ebben az esetben például a "semmi különös" jobban illett volna a Jaguarra, mint a "fos" - szerintem

de hát a hírszerkesztő kolléga (kollégák?) folyamatos és gyermeteg kommentárjai mellett (melyek a WR által idézett Blikk "szakértést" is sokszorosan alulmúlják) ezek a dolgok eltörpülnek

Garp 2010.10.27. 00:22:35

Ácsi-ácsi! Nincs ezzel a blikkes számítással semmi gond. A Lombard szerint is 2.4milliót ér a 2003-as 185ezret futott Octavia 1.9tdi ecomaxom. Csak az a köcsög piac taksálja 1.3-ra (ha szerencsém van)...

Grifter 2010.10.27. 00:49:09

www.origo.hu/auto/20101026-melygarazsban-hunvald-trabantja-es-bogarhatuja.html
"Egy Jaguar rejtélyesen eltűnt Hunvald porosodó Trabantja mellől"
(Egy másik ^^ )

capor_ 2010.10.27. 01:00:59

szerintem úgy értették a fél milleres trabantot, meg a 2,5 milliós bogarat, hogy bennehagyta valamelyik karóráját is..

nick: 2010.10.27. 01:24:55

azért a stop.hu-n lényegesen több autó látható (pl. régi Ferrari és Cadillac, új Aston Martin stb.)
ha azok is mind a hunvaldé voltak, akkor már elképzelhető az összeg

vagy tán nem?!...

PonPon 2010.10.27. 01:35:01

Miért van az, hogy a többi veterán autó valahogy kimaradt a felsorolásból, Mr.Winkler? Én a stop.hu-s képeken látok még jó pár veteránautót, köztük egészen szépeket is..

Még valami: egy autó (főleg, ha veterán) annyit ér, amennyit adnak érte. Winkler Róbert és tsai nem hivatalos veteránautó katalógus, hanem szubjektív magánszemély.

Putya 2010.10.27. 01:50:16

PonPon:

A STOP fotóriportere szétnézett a Garay Plaza parkolójában, hogy saját szemével lássa Hunvald György csodaautó-flottáját. A polgármesteri gyűjtemény mellett azonban további pompás járműveket találtunk.

csak a legelső bekezdést kellene elolvasni....

lutria 2010.10.27. 02:02:18

Nekem meg az a furcsa hogy a Hunvaldot éppen azzal vádolják hogy nyomott áron adott el lakásokat/épületeket,ő és több társa(tehát a bevétel is elosztódott),tehát szerintem nem egykönnyen jött volna össze annyi zsozsó hogy a feleslegből több,darabonként 10-20X milliós kocsit,+ házat és repülőgépet tudjon venni.

anyahajókabinajtóhajtogató 2010.10.27. 06:24:08

Nyomtathatnák lágyabb papírra a blikket... Nagyon dörzsöl.

kesmustang 2010.10.27. 06:53:43

A kutyát sem érdekelte volna a Blikk cikk, ha korrekt lett volna. Ez az újságírás. Winkler most a jó oldalon állt.

Ajtony 2010.10.27. 07:16:16

@poa ogapo: nézz be egy suli tanárijába reggel, vagy gondolj arra, hogy ebben a cikkben miről van szó.
Sztem te egy múkörmös anyuka vagy, ráadásul f. szőke. :-)
Vagy cini melírozott?

gnme 2010.10.27. 07:46:14

Ebben az országban semmin sem szabad meglepődni.

Még egy 25t vassal teli kamionon sem, ami állítólag 140km/h sebességgel száguldozik úgy, hogy sebesség korlátozó van benne és rekord idő alatt fékez le. (közben a vas nem mozdul el rajta és nem rombolja le a fülkét)

A rendőrség szerint a bírság jogos.

(..tudjátok, a rendőrség :-D ..ott itták a pályinkát szolgálatban a pályinkafőzőben a múltkor)

szamarletra.postr.hu/hatalmasat-tevedett-a-traffipax-a-rendorsegnek-kell-fizetnie

Freddy a Krüger 2010.10.27. 08:01:54

@gnme: biztos sijetett az a kamion. Fényérzékeny vasat vitt, még pirkadat előtt oda kellett érni a méh telepre...

gnme 2010.10.27. 08:20:00

@Freddy a Krüger: az az egy szerencséjük, hogy nem a neszűr mellett ment el a kamion(!)

a rézbőrűek a rezervátumból pillanatok alatt eltüntették volna a vasat .. de a kamionból sem maradt volna semmi az égetnivaló gumikon kívül

(...)

golyós · http://indafoto.hu/bowlingcamps 2010.10.27. 08:21:22

A Mokka-ban Istenes is megszakértette a mutatványt ma reggel.
Szerinte Hunvald úrnak a közepesnél rosszabb ízlése van.
Vagy pénze.

Banaúr 2010.10.27. 08:40:15

@Rivi Ayala: Ezek egy része ott figyelt a hétvégén a Syma csarnokban, Persze ez az okos fickó is kente az autók értékét :)
Az Astonnak a közélébe nem ment,pedig lehet az ért a legtöbbet,bár ebben lehet én is tévedek. 120 millióért menjen nyugodtan vegye meg aki akarja,ennyiért én is szívesen összeszedem neki a Hunvald autóit.
Gyerekek! Nehogy az legyen belőle,hogy na fizessél Gyuri 120-150 millió kártérítést a kerületnek,aztán ezért cserébe elviszük az autó gyűjtidet,te meg mehetsz dolgodra. :))))))

pzkpfw VI 2010.10.27. 08:53:22

Meg egyébként is szegény gyurit mentsük meg ezt megmondta váncsa is a heti hetesben,persze valószínüleg ezek azok az autók amik az ő nevén voltak,gondolom volt azért neki még ahogy a repülőgépe is a felesége nevén volt.

-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg! 2010.10.27. 08:59:36

Erzsébetváros az ország legjobban-nyugatra-emlékeztető része, konkrétan effektíve leszarom a polgármester "ügyeit". Akármit is csinált, jól csinálta, mert jó volt ott lenni.
A kocsik szépek, de hogy 37 milliót egy régi Mustangért.. Jaj.

Frank Pentangeli 2010.10.27. 09:15:24

Winkler úr,
Duesenberg! ( a cikk 2. bekezdésében: "Duisenberg")

balfék 2010.10.27. 09:21:44

Amennyiben az ügyészségi ingatlan értékbecslők is ilyen szakértelemmel becsültek, mint a Blikk-é akkor nem csodálkozom, hogy lefogták Hunvaldot.

gnme 2010.10.27. 09:35:32

én innen vidékről.. a rezervátumok világából csak annyit látok erzsébetvárosból, hogy:

-híradóban bemondták Hunvald csalt nagy értékben, lecsukták
-a fizetését tovább kapta jóideig, óriási felháborodást keltett
-megjelenik mennyi autója van
-valaki intézi az ügyeit amíg ő sitten ül és átba*a a világot (pl.: autók értékét illetően)
-a hatóságok tussolják az ügyet (...mint Lovardás Mikijét)

Végén az állam kártérítést fog nekije fizetni és megkapja a köztársaság nagykeresztjét. (amire remélem felhúzzák az első sarkon)

A hazafi .. című film jut itt eszembe.

w a s d 2010.10.27. 10:20:32

@gnme: A Seagal- os "A hazafi", vagy a másik?

gnme 2010.10.27. 10:35:56

@F/: Sztívün Fekál :-) (..vicceltem)

nem.. a másik, a hossző hajú, az a színész szerepelt benne

tudod, aki régebben skót volt a középkorban, és hajnalban a ködben ugratta a fújtatós lovát, miközben halogén lámpákkal világították meg a parasztok a ködöt mögötte

Dr. Trebitsch 2010.10.27. 10:47:37

Nekem is van felújított Bogaram, 1971-es. Szeretem, de azért nehéz szívvel felajánlom a Blikknek két milláért... Még keresnek is rajta egy felet. :)

Alex3000 2010.10.27. 11:19:03

Adják el, és osszák szét a népnek a pénzt, elvégre ez a közpénzből van, amit lopott.

Rapid130 2010.10.27. 12:54:30

Nekem azóta gyanús a Blikk, mióta egyszer régebben azt írták, hogy az oroszok csillaghajót építenek.Ez teljesen komoly, volt ilyen cikk...de remélem, hogy ha egyszer elkészül, Enterprise-nak fogják hívni... :)

szatyi 2010.10.27. 12:57:59

Scheerti most lebukott, már világos, hogy miből él. A parkolóban lévő autók között meg van egy Kabinenroller, arra ki saccolná be, hogy megér vagy két ilyen jaguárt?

ca2 2010.10.27. 13:38:09

"A több százmilliós kárigényt valószínűleg nem lehet majd a Hunvald-flottából fedezni."
Különösen, hogy a hazai behajtási/árverezési gyakorlatot ismerve az autókat majd a reális ár tizedéért visszavásárolja a gyurkának a tasnádi (ja..., most az is előzetesben van? mindegy! majd akkor valamelyik strómanja..)
Ennyi veszteség meg bőven belefér...

Kis ember 2010.10.27. 13:53:11

"December óta a Jaguár garázsban áll!" :))

http://www.youtube.com/watch?v=M1zx9icq9ks&feature=player_embedded#!

Tóth Ágas 2010.10.27. 14:11:37

szegény Hunvaldot még a Blikk is bántja. pedig amikor nem is drágák az autói. különben is, ki ne engedhetne meg magának egy pár autót, teremgarázsban? pláne, ha ennyire megdolgozott a pénzéért.

tényleg szerecsenmosdatás szaga van ennek az egész cikknek.

Freddy a Krüger 2010.10.27. 14:40:55

@gnme: az jó ha a gumi megmarad, mer ha meggyújtják le lehet a szigetelést a derótról a lángján olvasztani...

Vagy lehet rajta sünt grillezni...

toncsi64 2010.10.27. 14:51:18

Számomra nem a Hunvald flottája a megdöbbentő, hanem a képviselő "urak" nincstelensége. Legalábbis a bevallásuk alapján:D
Lássuk be, egyre másra derülnek ki, hogy mennyit keresnek/kerestek "nagyjaink". Ehhez képest ez a pár autó nem képez jelentős értéket. Arról már nem is beszélve, hogy milyen autók járkálnak Pesten (nyílván vidéken is) már nem csak külföldi rendszámmal hanem magyarral is.

dhrbikes 2010.10.27. 14:53:54

@pickapu: Minek nevezzék inkább, Munkabérnek??

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.10.27. 15:17:03

@szatyi: Á, nem. De mindennél jobban szeretnék valami kurva nagy autós álhírt írni valami olvasott bulvárlapnak, olyat, hogy itt járt Abramovics egy 600 milliós Rolls-al, és egy raklap pénz esett ki a csomagtartóból a nyolcadik kerületben, vagy ilyesmit. Lehetőleg fake autóval, ami Photoshoppal készült.

XPS 2010.10.27. 15:43:41

@laverdasfc:
van egy opciója, aminek kemény a felára: páncélozás

ChiefChief 2010.10.27. 15:49:58

Jellemző, hogy a bulvársajtó - beleértve a két legnagyobb kereskedelmi TV-t is - szenzációként tüntet fel dolgokat. Jobban hangzik elrejtett százmilliókról beszélni, mint arról, hogy valaki "roncsokat" tart.
Nos amúgy arról mi mennyit is ér: a veterán autók filléreket érnek - minden egyes ráfordított forint kb 1 fillérrel növeli az értéküket. Az élet úgy hozta, hogy el kellett adjak egy ritka (magyarországon az enyémen kívül kettő volt belőle) Mercedest - 30 éves példányt. A vételár 395eFt volt, amiből - végül én 180eFt-ot kaptam a többi az eladáshoz kapcsolódó költség (hirdetés, stb) volt. Mondanom sem kell, hogy csak a Budapestre hozatala közel ennyibe került... De volt aki látott az autóval és arról pletykált, hogy miből gazdagodtam meg, hogy ilyen autóm van.

brand_boy 2010.10.27. 17:21:17

@lutria: Anyám borogass !
Az ár nyomott volt, épp ezért a valós érték, és az eladási érték különbözetén zsírosodott meg annyira,hogy már a kolegáknak(másik politikus) is szúrta a szemét.
Akkor gondolhatod,hogy nem kispályázott !
Állítólag akkor fordultak el végleg tőle, még a csinovnyikok,meg a párttársak is, amikor egy balatoni légyott alatt Pestről hozatott a sofőrjével magának újságokat,ahelyett,hogy a sarki bódéban vette volna meg őket. De lehet ez is csak urbanlegend. :)

gnme 2010.10.27. 17:43:01

@Freddy a Krüger: :-)

odafigyelek már a télen, most szerintem el fog maradni az "egérinvázió"

= a szántóföldek környékéről az egerek behúzódnak a város széli házakhoz kutyák kajáját zabálni

.. merthogy ők összefogdossák az egereket majd kajálni

laverdasfc 2010.10.27. 19:16:23

xps:

A Transporterje páncélozott? Ez biztos? Akkor meg nem áll meg 15 milka alatt. És első blikkre ér vagy kettőt.

waffen55 2010.10.27. 19:54:24

Apámat megválasztották képviselőnek a faluba! Akkor most mennyit ér a steyr puch-unk? :B

laverdasfc 2010.10.27. 19:59:47

Itt az újabb bulvár gyöngyszem a kettészakadt moszkvai Aston révén az indexről:

"Az Aston Martin legendás brit autómárka, amelyet 1913-ban alapítottak. A cég kocsija nem tömegcikk, évente alig több mint százat gyártanak belőle. Áruk 170-270 ezer euró között van. Még Moszkvában is ritka, ahol a világ legdrágább autói mindennapos utcai látványnak számítanak."

Astonból alig százat? Hülye ez? Moszkvában pedig egyáltalán nem ritka az Aston.

megint 2010.10.27. 20:48:09

Lehet új astont 26 millióért kapni?

gnme 2010.10.27. 21:03:23

Én egyszerű dolgokat szeretnék.

(legyen papír, ne kelljen ordibálni, hogy nincs, és valaki nyisson RÁM.. hozzon papírt)

Nínó Karotta + Winkler Róbert + Csík + Pista + PT + Telós Bandi + ..aki a tavalyi oldtimer expo-n kihegyezett szemmel nézett Rám.. húdenagyon b+.. (Vitya)+ többiek

...szombat délben Totalcar (picsarészegség után józanodva Csikós képét meglátva)

Leszarnék mindent.. (péntek esti kuffantás, ivás, Marci.. autószerelés .. stb.)

Ezért érdemes küzdeni:

www.youtube.com/watch?v=bFLow5StvvU&feature=PlayList&p=1C727B409A7688D5&index=0&playnext=1

vAirDa 2010.10.27. 22:53:33

a hvg (hvg.hu/itthon/20101027_auto_plaza) szagértője szerint ez egy mark IX. Most akkor VII / XI. Az ára nem érdekel :)

Lord heckman 2010.10.28. 10:17:11

szerintem a 37.5 milla elírás, 3.75 akart lenni nem? No mindegy.. Blikkk.. ennyi... :)

DE Winkli, már megint miért kell az összes magyart szidni egy kretén blikkes miatt?

Harlequin 2010.10.28. 12:30:19

"Ez egy nagyon rossz ízlésű csávó, igazából már az ízlésrendőrségnek régen be kellett volna vinnie."
Kedves Róbert! A rossz ízlés kapcsán néztél már tükörbe? Egy pár évet te is kapnál ezért a séróért !:)

tiramiska 2010.10.28. 14:11:58

Hehe.....Blick :D
Anyám régi 1979 105 S (Sport ;) )Skodája már tuti 1 millát érne....

Alf (törölt) 2010.11.02. 11:21:02

Hozzá képest a Fürst György névre hallgató volt Terézvárosi alpolgármester egyetlen autója ér kb 90-100 milliót lsóhangon:

varosban.blog.hu/2010/11/01/a_legbrutalisabb_auto_budapesten

Supernow 2010.12.05. 19:06:25

A tv2 tényekben, meg Gone in 60 Seconds féle super snake-et mutattak, hogy ehhez hasonló mustangja volt. Nagyot nevettem mikor itt meglattam, hogy mi az igazság :D

csabagy 2010.12.06. 00:47:48

Én csak annyit emelnék ki (idézetek a cikkből):
"Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen hagy, egy Longines-t meg nem tudnék különböztetni egy Rolex Oyster akármicsodától"
.................................
"Az ilyenmód informált olvasókból lesznek aztán a Kati nénik, akik 4-5 millió forintokért akarnák eladni az ötödét is alig érő romokat, hiába mutogatja nekik a Csikós negyedmagával a megfelelő katalógusokat."
Jaajj, Winkler, a jó szövegért cserébe bevállaltál egy öngólt...
süti beállítások módosítása