Pusztító Talmageddon a tévében

  2007. november 26. - Égő Ákos Címkék: motor

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Így szeresd a Saabod
2008-10-19 09:32:00

2000-ben alapítottam a Saab 900 Klubot , és azóta minden évben, ahogy közeledik az aktuális találkozó

Hogyan tankoljunk 59 litert a 45 literes tankba?
2008-10-16 23:34:00

A varázspöcök egy szelep, ami a tágulási tartályból engedi ki a levegőt. Ha nem állunk meg 45 liternél

Segédeszköz a követési távolság megtartására
2008-10-06 02:10:00

A találmány lényege, hogy a km/ó érték mellett a m/s értéket is feltüntetik egy kombinált skálán. Így a

Kályhatisztítás tolatókamerával
2008-09-24 14:51:00

Már legalább három éve a garázsban pihen a napellenzőbe épített monitor és a tolatókamera. Azt hiszem

A CSI helyszínelők után teljesen véletlenül kapcsoltam az M1-re. Éppen Gáspár Laci makogott valami értelmetlenséget. Először nem is tudtam, milyen műsor, azt hittem valami Névsoroló, vagy Fásy mulató megy a birodalmin.

10:38:31 PM Égő Ákos: a talmageddont nézem az m1-en
10:38:35 PM Égő Ákos: pusztító
10:38:48 PM winkler: jézus fasza, mi ez?!
10:38:58 PM winkler: jézus!
10:39:08 PM winkler: atyámuram!
...
10:41:45 PM winkler: én pánikszerűen elkapcsoltam spanyol focira
10:42:08 PM Égő Ákos: hát kár
10:42:15 PM Égő Ákos: pedig isteni
10:42:30 PM winkler: nem, bocs, az ilyet nem bírom elviselni

Aztán ettől durvább dolgok is kövekeztek. Aki végig látta a műsort, talán jobban átérezte az esemény fennköltségét, de szerintem inkább megalázó volt. Az ötlet nagyon jó, és látszik, hogy Gábor és családja is meghatódott, de én mégis úgy érzem, Talmácsi ettől igényesebbet érdemelt volna.

A TotalBike hírszerkesztője imigyen kommentálta a látottakat:

Pusztító Talmageddon a tévében

Talmácsi Gábor gyorsasági motorkerékpáros világbajnokunk tiszteletére nagy ünnepséget csaptak vasárnap este a SYMA sportcsarnokban. A helyszínnel nem is lett volna gond, bár láthatólag nem voltak túl sokan jelen, de minden bizonnyal a képernyők előtt többen figyelték újdonsült bajnokunk köszöntését. A gond inkább a műsorkészítés nem éppen világbajnoki színvonalával volt. Egyrészt unalmas volt. Már az elején énekelt itt Gáspár Lacitól kezdve, a Hooligansen és a Ganxsta Zoliékon át Rúzsa Magdiig mindenki. Biztos mindegyik Talma kedvence, és a gázsit a motoros utánpótlás javára ajánlotta fel. Magdi még azt is bevallotta, hogy talán soha sem látta Talmát versenyezni, de azért nagyon szereti. Aranyos, csak kicsit ciki. Legalább kamuzott volna valamit. A zeneszámok között láthattuk a már jó párszor látott videó-összeállításokat Gáborról. Harsányi Levente dumagyáros-műsorvezető sem állt teljesen a helyzet magaslatán, valahogy nem jött át a televízión az a mindent elsöprő vidám hangulat, mint ami például a reptéren is uralkodott. A gond nyilván a televíziós technika hátrányaiban keresendő (nyilván ez is kamu, Magdi, ezt így kellett volna!).

A zeneszámok után egyenként bejöttek az Aspar csapat olasz-spanyol szerelői. Majd az Aprilia gyár képviselői. Levente di Aszfaltbetyár meglehetősen egyszerű, bólogatós kérdéseket tett fel az egyébként igen szimpatikusan, szerényen viselkedő csapattagoknak. Martinez úrtól most már elhiszem, hogy jövőre még a gyanúja sem merül fel a spanyol versenyző tolásának. Következtek a Talmácsi családtagok, szerencsére Böröczky Pepi nem érkezett meg a színpadra, mert még a végén egy Clinton MotoGP-t néz paródiát is el kellett volna szenvednünk. Miután mindez lezajlott, a műsor utolsó 10 percére bejött Gábor is! Talma a már ajándékba kapott RSW Aprilián gurult fel teljes harci díszben, világbajnoki festésű sisakban a színpadra. Gábor szerény, illedelmes, tőle megszokott formában köszönte meg a szurkolói klub ajándékait, amit sajnos a televízió nézőknek nem mutattak meg. A Harsányi Levente által Faubel gyalázásra átköltött Nemzeti Dal miatt Petőfi valószínűleg a spanyol versenyző pártját fogná egy becsületsértési pörben. Szerintem jobban jártunk volna, ha Talma már Katarban szakítana a legújabb, tökéletesre belőtt RSA Apriliával. Sajnos ehhez azonban egy gyenge köszöntőt most végig kellett néznünk, reméljük ez a sok éves meteorológiai kalendárban a rövid tél eljövetelét jelzi.

Friss:Anyánk anyjának médiával foglalkozó blogja, a Comment:com is megírta a történetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr40241886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bluebird 2007.11.26. 03:19:58

A csapat bejöveteléig tényleg siralmas volt a dolog, de aki addig kibírta az valószínűleg egész meghatódott. Jó volt látni a szerelőket, Borsoit, Martinezt és Dall’Ignát Talma oldalán, ilyen díszes társaság talán még sohasem volt kishazánkban. Hajrá Talma!

tamaska 2007.11.26. 05:36:17

Hát igen... A négy és fél óra baromkodást kihagyhatták volna, álítottak volna ki inkább három mocit, meg beszélgettek vona Dávid Sándorral két órát... A végén szegény Magdi már a döglött kutyát sem érdekelte, mindenki Talmát várta. De az uccsó 1 óráért érdemes volt a korlátot támasztani.

Norbi 2007.11.26. 06:48:26

VILÁGBAJNOKUNK nem ilyen alacsony színvonalú, playback-es, ócska szemetet érdemel! Szégyellje magát az összes szervező, hogy csak ilyen szarra tellett! Remélem vastag honoráriumot raktak zsebre...

zöldi 2007.11.26. 06:56:58

Én a Hooligansig bírtam. Addig katasztrófa volt. Sajnálom.

ekkerjoz 2007.11.26. 07:29:57

Nem láttam a műsort, nem vagyok nagy tévénéző. Fiaim nézték, nem értették a címét. Sejtették, hogy Talma és a végső harc kapcsolatát akarták kreatív elméjű, magyar nyelvtanból és Bibliából felmentett zsenik megcélozni, nem sikerült túl szerencsésre. Állítólag a műsor sem.

2007.11.26. 07:37:46

Nem lehettem tévé előtt ezért felvettem, ma szeretném majd megnézni, ne keserítsetek el.
Ilyen Gáspár, Ruzsa, meg egyéb nemtommikre nagyon nincs szüksége a Talmát övező esményeknek.
Most persze biztosan akadnak páran, akik az ő sikerét meglovagolva szeretnének nagyokat szakítani, de tehetnek bármit, Talma akkor is Talma, a közelébe sem ér semmilyen bohóckodás.
Az egészből csak egy villanásnyi lényeg ami maradandó: Talma és az ő szenzációs eredménye.
Ő volt ott az egyetlen, aki megküzdött azért, hogy a fénybe álljon, rajta kívül a csapatának és valódi segítőinek jár még ki a tisztelet.
A többivel kár is foglalkozni, szót sem érdemelnek.
Hajrá Gábor! - mi, akik egyes műcelebekkel ellentétben valóban ismerünk, régóta veled vagyunk minden versenyeden és veled leszünk ezután is, a te szíveddel együtt dobban a mienk is a sikereidért!
Csak ez számít!

tamaska 2007.11.26. 08:13:07

Borla,
ne töltsd vele a drága időt...

GAX1.9GTI 2007.11.26. 08:25:53

Üdvözlet a TALMA szurkolóknak. Hát én hála drága feleségemnek, ott voltam. TALMA nem ezt érdemelte volna. A szervezők nyugodtan heréljék ki magukat, mert ilyen szar szervezést életemben nem láttam. Buli vasárnap este???? Sehol nem reklámozták. Sajnos a csarnokban 200 ember volt kb. akik mind az utolsó 10 percért ácsorogtak ott órákig.A fellépő "sztárocskák" szégyelljék magukat. Ha tudták, hogy hol vannak akkor minimális szellemi színvonal mellett is linkelhettek volna valami dumát, de nekik erre sem termett. Szégyen, gyalázat!!!! Martinez úr ajándékához nincs mit hozzáfűzni. Kitől kapta? És miért kapott hangszórót? Ő nem látta annak idején Egri Jánost!! A szponzorok közül egyedül a pénzügyi cég tett, tesz ki magáért a 200 m2-es óriásplakátokkal szerte az országban? Az olajos cégnek nem kellett volna valami hasonló???
Szegény Talma rossz helyre született. Ha olasz lenne, akkor a népstadiont is megtöltötte volna az ünneplő tömeg.
Mindegy. Jövőre is HAJRÁ TALMA!!!!

GAX1.9GTI 2007.11.26. 08:29:17

Borla, szerintem is tekerd a végére, az utolsó 10 perc kivételével irtózatos fos volt az egész.

Winkler meg ne fikázzon, vezetett már ő is olyan épületes show-t ami ugyanilyen szar volt. Akkor azt nem fikázta! Hát igen azért pénzt kapott, ide meg nem hívták meg.

ommm 2007.11.26. 09:26:53

nagyon halvány műsor volt, nem kellett volna...

VMAX 2007.11.26. 09:39:50

Gusztustalan volt.Csak reméltem,hogy Talma nem vesz részt egy ilyen \\\"MŰBALHÉ\\\"-ban.
Faubel neve nem ejtődött ki,csak az elmebeteg TALMA MAGYAR kifacsarás kapcsán! Fair play?
A csapat mit szólt ?
Sajnálom Talmát!

loastman 2007.11.26. 09:50:38

Muszáj Nekem is leírnom a véleményemet a "Talmageddon" nevű eseményről:
Amikor megtudtam, hogy lesz, úgy gondoltam, hogy el kell menni, és meg kell nézni, meg kell ünnepelni. Mivel nem volt hatalmas affinitás a döntéshez, így otthon maradtunk. Szerencsénkre.
Nem tudom ki látta a TVs közvetítést, de amit láttam az egy rendkívül szánalmas, jellegtelen, világbajnokhoz méltatlan médiahalmaz volt.
A fellépők képtelenek voltak az egyetlen előadott playback számuk után két értelmes szót kipréselni magukból, a műsorvezető (Harsányi Levente) messze alulmúlta saját magát. Össze-vissza beszélt, a ragozása messze elmaradt az alsó osztálytól, kérdést magától egyet sem tett fel.
Az egész esemény egy erőltetett produkció volt. Nem tudom ki szervezte, de pl a Talma gyerekkorát bemutató filmet kétszer is leadták, az Aspar csapatot bemutató filmből minden kiderül, csak éppen nem a csapatról szólt.
A vége előtt kb 15 perccel érkezett meg Talma a színpadra motorral. Nagyot akartak durrantani, az odavezető kordonnál 30-40 cm-es lángcsóvák felett inkább szalonnát lehetett volna sütni, sem mint látvány elemként szerepeltetni.
Én, aki otthon ültem, éreztem magam kellemetlenül.
Kíváncsi lennék, hogy erről a tegnap estéről mi a véleménye mondjuk a szerelőknek, akiken látszott, hogy itt vannak, de azt sem tudják mit kezdjenek magukkal.
A plakáton, - melyet csak az interneten láttam, így az esemény szinte nem is volt hirdetve - meghirdetett felllépők az élő műsorban szerepeltek, így fogalmam sincs, hogy mit csináltak az ott lévők 7 és 10 óra között.

Andris 2007.11.26. 10:03:31

kínos feszengés, izzadtságszag... a Bajnokunk nem ezt érdemelte volna. Azt hittem a születése feszegetése ("de jó, hogy nem moziba mentek a szülei") a mélypont, de a Faubel-es vers mindent alulmúlt. Azt azért nem kellett volna. Mindegy, majd jövőre, a következő VB cím után jobb buli lesz. :)))

Pumpa 2007.11.26. 11:01:19

Siralmas volt sz.tem is!Én az előadókat meg sem néztem, megszoktam már, hogy playbackelnek.A szerelők és az egész csapat tiszta kínban volt szerintem, akik ajándékot kaptak, azok a végéig ott fogták a kezükben, szervezés nulla, egy-két tolmács csak makogott.Nem tudom ki volt az a hölgy aki az emléktárgyakat adta át Talmának, de képtelen volt a mikrofonba beszélni, ami még hagyján, a műsorvezető a kezébe kellett volna, hogy nyomja a mikit és akkor oké lett volna.Oda sem figyelt rendesen "Leventénk" szerintem szét volt csapva, vagy nem tudom mért volt olyan mint aki végig cuccolta az előző estét?!Egyik legnyagyobb költőnk forog a sírjában a "gyönyörű" vers miatt, a spanyol csapattagok előtt pedig én szégyelltem magam Faubel gyalázása miatt.Na és akkor még ráadásul olvassa is a szerencsétlen a versikéjét:)Hát a sok spanyol szurkoló lelki békéjének érdekében- akik végül elismerték Talma tehetségét- én kiköszörülném a csorbát, monjdjuk úgy, hogy ezt a kretént nem alkalmaznám a Tv-ben többet.Sajnálom, hogy a sok normális magyar embert címeres barmok képviselik és ezt büszkén vállaljuk.Éljen Talma, többet érdemelt volna...

Zsolt 2007.11.26. 11:52:21

Sajnos láttam és is a rettenetet, én éreztem magam kínosan a külföldi vendégek helyett. Az egész egy szervezetlen, összecsapott káosznak tűnt, ennél egy elsőéves rendezvényszervező is fényévekkel jobbat pattintott volna. Nem akarom bántani Harsányi Leventét, de köze nem volt a dolgokhoz, ennél hülyébb kérdéseket nem is lehetett volna feltenni. A versről nem is beszélve, ráadásul Faubel-re sértő és megalázó volt a műsorvezető viselkedése, akármit is csinált, ő egy versenyző (ráadásul valljuk meg nem is rossz), aki mindent elkövetett, hogy nyerjen, nem kell ezért utólag sértegetni a csapatvezetője és egyben honfitársa jelenlétében.
Valószínűleg nagyobb kihívás volt ezt a borzalmat elviselni Talmának és az Aspar-os és Apriliás vendégeknek, mint megnyerni a VB-t. Sajnálom, hogy ennyire szánalmasan gyenge produkcióval köszöntötték ezeket a világszerte ismert és elismert embereket.

doKIss 2007.11.26. 12:02:13

Sziasztok! Nekem az utolsó fél óra mindent megért! Jó volt látni és hallani Talmát, a Családját, Stefanot és az egész Csapatot. Sajnálom és 1 kicsit utálom azokat, akik mondvacsinált okok miatt nem róták le személyesen tiszteletüket az ünnepelt és segítőik előtt ! Be kell látni, hiányzott még néhányezer rajongó, ......más lett volna a hangulat, ha többen vagyunk. Műsor: Nem számítottam arra, hogy a Gábor lesz a színpadon 4 órán keresztül, de azért jó lett volna! Zene: Tőlem templomi énekek is bezenghették volna a termet, nem amiatt mentem. Viszont, R. Magdi nagyon rendben volt, méltó a Világbajnokunkhoz! Müsorvezető: Elég bugyuta kérdések, vers amin 1 házibuliban jót röhögtem volna, DE ITT ÉS MOST............ !!! Tudom, hogy ennél sokkal többen szurkolunk, rajongunk a Gáborért (Brno) és remélem a jövőben Ők is előbújnak rejtekükből !!!???

vomit 2007.11.26. 12:06:24

ne nezzetek ilyen szart legkozelebb, elrohad az agyatok

Gaben03 2007.11.26. 12:16:47


Jó volt látni és hallani Talmát, ünnepelhettük Őt és ez volt a lényeg!! Hajrá Talma!!! "...ez csak a kezdet..."

=Daniken= 2007.11.26. 12:22:06

Harsányi Levikét miért nem takarítják már el a médiából? Annyira szar a reggeli rádióműsorában is, hogy komolyan mondom nem értem ki hallgatja...ha a kutyát otthonhagyom, akkor is inkább berakok neki egy CD-t, minthogy a Harsányi demagóg, ostoba, primitív szarjait hallgassa...A telmageddonból kb. 8 percet láttam, hát ritka egy okádékra sikerült...
már megint vmi médialobbista sok pénzért szervezett sok pénzért egy ilyen béna vurstlit sok pénzért...

mosolyka 2007.11.26. 12:23:13

ott a helyszínen is kicsit (na jó közepesen tré volt az egész)az elején ültünk (kockásra a hátsónkat)csak amikor az emberkék jöttek befelé akkor mentünk nyomulni mi is.a hangulat a tömeg jó volt. a többi meg...drága volt a jegy nem hirdették eléggé az egészet.és hát szegény olaszok:-) csak vigyorogtak.de én ott meghatódtam és jót buliztam Magdira.HAJRÁ TALMA!

matyematix 2007.11.26. 12:26:10

Én nfl nézés közben kapcsolgattam oda, de kurvára utálom, amikor nincs semmi közöm egy eseményhez, mégis szégyenkezem miatta! Úgy éreztem, hogy szegény Gábort a csapata előtt égette le ez az egész esemény, a pöcs Harsányival az élén. Bocsáss meg az országnak Gábor, sajnos nem vagyunk egy szinten. Mondjuk gondoltam, hogy ez lesz, nehéz úgy ünnepelni, hogy kifizetsz néhány ezrest, és szart sem kapsz. Ingyenbulin lehet ünnepelni, ami belefért volna a szponzorok keretébe... Nem mintha arra elmentem volna, én inkább drukkolok, de azt továbbra is! Egyébként jövőre legalább 10 versenyt megnyer Talma, a többin meg dobogó... Nagyon nagy előnnyel lesz cimvédés! Hajrá Gábor!

XB12R 2007.11.26. 13:35:20

ha több rajongó jött volna el, akkor teljesen más hangulata lett volna a rendezvénynek...
Harsányi Levit sem kell bántani, csak jót akart azzal a versikével.
A legfontosabb, hogy Talma világbajnok!

Autopeti 2007.11.26. 13:53:09

Hát mit is mondjak...
Ha ezt nem látom,el sem hiszem hogy van ilyen!
Az első fél órában azt hittem,a Megasztárt nézem.A tévések mintha azt akarták volna bebizonyítani,hogy minden mai menő énekes Talmának drukkol.Aztán szép lassan kiderült,hogy egyesek még csak nem is látták versenyezni Gábort-még a tv-ben sem..Pfff-ekkor égést!!!
Aztán jott a 2x is lejátszott kisfilm,amit már a Valenciai verseny alatt is láthattunk.
Következett egy újabb kisfilm,amiben Rossi,Pedrosa és Pesek játszották a főszerepet.
A teljességgel ismeretlen csapattagok sztárként való színpadra hívása nekik biztosan jólesett,de a tv-ben az egész kínosan hatott.
A Faubeles vers tette fel a pontot az I-re,ilyen szégyent csinálni a spanyol csapattagok szeme láttára...
Pedig hálásak lehettek volna nekik,hogy eljöttek erre a vacakra.
Hát ez van,pénz nélkul nem lehet műsort csinálni...

Kis Kata · http://www.miamia.gportal.hu 2007.11.26. 14:07:15

Sajnos én is részt vettem ezen a szégyenletes eseményen,szegény Talma tényleg rossz helyre született.A legfelháboritóbbak a kis \"megasztárocskák\",a Gáspár makogása/élő adásban/és az esések felsorolása méltánytalanná tette Gábor ünneplését!A Rúzsa szerintem haza húzhatna károgni,mert már a lőtéri kutyát sem érdekelte,nem igaz,hogy 2 óra károgás után senki sem lökte le onnan,főleg,amikor megjegyezte,hogy még éltében nem látta Gábort versenyezni!Tiszta szégyen!Gábor,mi kérünk elnézést!

ekkerjoz 2007.11.26. 14:08:14

Most már direkt sajnálom, hogy nem néztem a műsort.
Nem szerencsés a cím, az Armageddon (Har Megido) egy nagy hegy, ami előtt, a síkságon a gonosz serege összecsap az Úr seregével. Nem volt túlművelt, aki a címet kitalálta, inkább kimondom: agyatlan idióta volt.
Szegény Talmácsinak sokkal jobban kell vigyázni a médiával, mint a pályán...

Joci 2007.11.26. 14:21:05

Ez a tegnapi Talmageddon ritka sz*r rendezvény volt, én a Tv-ből néztem, de untam magam ,majdnem elaludtam csak a végefelé kezdett alakulni amikor már bejött a csapat és Talma! Rendesen cikki volt az amikor megkérdezték a sztárokat, hogy mi közük van a motorozáshoz szinte semmi, Gáspár gyerek pedig hozta a szokásos "értelmes" beszédét! Szóval csatlakozva az előttem szólókhoz, Talma nem ezt érdemelte volna, sokkal de sokkat többet de hát ne feledkezzünk meg arról ,hogy itthon a sportolókat nem sokba nézik sajnos! Lényeg, hogy Talma nagyon tud és csak így tovább!

Kipe 2007.11.26. 14:23:29

Ez a topic Harsányi Levente művészúr hivatalos topicja : forum.index.hu/Article/showArticle?t=9132214?cmd=Article_showArticle&t=9132214

szerintem ide kellene megírni neki a dícsérő szavakat a vasárnapi produkciójáról :0)

...ezzel talán segítenénk a lap (siralmas)látogatottságán is (...)

ottikaa 2007.11.26. 14:54:39

hát tényleg egy gyík ez a Levente, de a fórum igen csak látogatott, 6 beírás/3év,gratula-kb.ennyit ér

ottikaa 2007.11.26. 14:55:21

Amúgy meg HAJRÁ TALMA

kengu 2007.11.26. 14:58:50

hát őőő igen. szóval érdekes volt ez a tegnap.pl. ilyet elhívni hogy gáspár...úristen amikor megláttam h vonul fel...meg ahogy játszotta az agyát..pfff "néztem a gp-t 2000valamikor japán nagy díj volt" aha persze sztem azt se tudja mi az a motogp.rúzsa magdi: nem lett volna rossz csak már sok volt belőle. egyedül a hooligans dobta fel egy kicsit a hangulatot...tolmács hát lehet h több kellett volna szegény szerelők azt se tudták h mit csináljanak...na a harsányi meg...úristen az az átköltés...megint milyen szinbe tüntei fel a magyarokat...az ilyen barmok miatt szolnak be majd a spanyolok a lelátókon...vmi motorost kellett volna hívni aki ért is hozzá tud beszélni is pl:motorshow1ből dodorékat...sztárvendégek???bautista,dovizioso??? elfelejtettek eljönni???jól meg lett ez is szerveze. azt se értem h miért vasárnap...kicsit össze csapták.várni kellett volna decemberig mondjuk. szervezni még egy kicsit, jobban hirdetni...na mind1 majd leközelebb. azért láccot h talma örült h ennyien is voltunk és h szurkolunk neki.GO TALMA GO!!!

jorda 2007.11.26. 15:35:27

Megerősítették az előző vélemények,amit én is éreztem a műsor alatt,hogy nem ezt érdemelte ez a szimpatikus,szerény,nagyszerű versenyző !

Ha Talmácsi ismeri is ezt a "hülyegyereket"az nem ok arra,hogy rábízzák a műsor vezetését.A saját vers pedig ocsmányság,ezzel,csak Magyarországot járatta le!

Nincs kontroll,főszerkesztő az MTV-nél !?
Amennyiben igen ,ezekután ki kell rúgni !

Rudi úrnak fájhat a feje,ilyen szar
műsort régen láthattunk !
Az egész MTV műsor hónapok óta semmit nem ér !!!

Dallas 2007.11.26. 15:55:17

Respect a hozzászólóknak, valóban egy igazi magyar szarparádét láttunk, kritikán aluli Harsányi Humortalantahó Leventével, nevetséges díszletekkel, csapnivaló plébekszámokkal, szervezetlen, szánalmas, amolyan igazi magyar esztrádműsorral. Valóban elnézését kérjük Talmának és a közönségnek, szerencsétleneket borzasztó nehéz helyzetbe hozta ez a sok tahó. siralom emberek, siralom!! Más, nyugatabbra felvő országokban a vállukon vitték volna aversenyzőt a legsélesebb sugárúton, nálunk egy syma csarnok és 200 ember jutott. Rudi monnyon le! Harsányi és a szekesztők takarodjanak.

Olivetti 2007.11.26. 15:59:42

Csak egy picit gondoljunk bele, milyen lett volna ez a köszöntés a Rai uno-n, vagy a spanyol közszolgálati tv-ben. Egy pillanatig sem hittem, hogy ez valami színvonalas, világbajnoknak járó gála. SAJNOS! Az még pluszban szomorú, hogy Gábornak nem a sarki borozó és a mittudomén melyik cérnasodró üzem a szponzora. Vagy fordítsuk meg a dolgot! Így szerepeljen jövőre Talma, amit most "tőlünk" kapott? Rajthoz sem kéne állni szegénynek! Minden tiszteletem az övé, ezúton gratulálok! Nyílván ő ezt belülről nem ilyen tragikusan élte meg, de ha például Faubel nyert volna, akkor tudnánk, hogy hogyan ünneplik a 125 ccm-es világbajnokot. Szerencsére erre nem került sor! KÖSZI TALMA!

miluman · http://autofilia.blog.hu/ 2007.11.26. 16:12:47

édes istenenm, menniyre jó érzés tölt el ilyenkor hogy elhatárolódom a televíziókészüléktől és tartalmától...ami nem azt jelenti hogy nem vagyok képben, indexet olvasok, yahoot is olvasok, és sokkal joban érzem magam mióta leszoktam a tv-ről, és több időm is marad dolgokra....

bkmsek 2007.11.26. 16:17:27

Winkler úr gusztustalan káromkodását miért kell közszemlére tenni? azt hiszem sokakat sért. engem nagyon!

Vad Imréné · http://5aALD3f7 2007.11.26. 16:30:11

Gratulálunk Gábornak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem ezt a műsornak nevezett posványt érdemelte! Kit hajtanak el az MTV-től, mert ilyen \\\\\\\"tud\\\\\\\"??? A család programja is szívesen borult itthon, ha Gábornak futama volt;ezt a \\\\\\\"gálát\\\\\\\" is fel akartuk venni videóra,ha már nem lehettünk ott, és ha már volt olyan HÜLYE valaki,aki vasárnap este 10-11-12 órára tette az időpontot:nehogy az a sok \\\\\\\"marha\\\\\\\" vidéki SZURKOLÓ is el tudjon menni.A budapestinek is másnap munka volt!!!NEM?!Minden \\\\\\\"sztárvendéget\\\\\\\" le töröltem a felvételről, mert DÜHÍTŐ volt.Ezt a köszöntést se tudja megcsinálni a MTV!!!!Rudi úr látta ezt?!!
Érkezés+Ferihegy=IGAZI ÜNNEPLÉS minden szervezés nélkül!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Így köszöntjük majd a pekingi olimpikonjainkat is az MTV-ben????????

ITALIA · http://5aALD3f7 2007.11.26. 16:46:19

Egy iskolai tanévnyitó műsor is különb, mint EZ a GÁLA!Ezt gondolja az MTV ünneplésnek??? Mit kapott volna Faubel otthon???Már Ferihegyen ki kellett volna tüntetni GÁBORT és a SZÜLEIT!!!,majd nyitott EMELETES BUSZON végig vinni az Andrássy úton, a városon:EGÉSZEN A PARLAMENTIG!!!!!!!!!!!
Hol volt a sportos államtitkár Újhelyi elvtárs?Csak Valensiaban nyomult a képernyőre?
A pénteki BAGI-NACSA show FAUBEL-DALA SZENZÁCIÓ! Ez az 1 dal lemossa az MTV:közTV közhelyes, silány,primitív, sz.. gálácskáját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Székesfehérvár · http://5aALD3f7 2007.11.26. 17:12:21

Van fogalma az MTV-nek, hogy a VB címben mi munka volt Gábor és a szülők részéről????
NINCS és azért csináltak ilyen selejtet(és még finoman fogalmaztam!!!!!!!!)
HAJRÁ GÁBOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZÖNI EGY CSÓRÓ, MEGNYOMORÍTOTT ORSZÁG AZ EGÉSZ EDDIGI ÉLETEDET !!!!!!!!!!!!!!
MI köszöntöttünk méltón Ferihegyen, pedig nem nagyon akarta az MTV mutatni a népet,úgy gondolta az MTV, hogy majd ő ünnepel:hát EZ ÁM A SZEGÉNYSÉGI BIZONYÍTVÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA TALMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2007.11.26. 17:33:22

Nos hát, számomra a tanulság:
Sokan vagyunk itt, akik nem ezt érdemeljük.
De mi születtünk rossz helyre, hanem azok, akik ezt a szarságot művelik.
Szégyelljék magukat.
Egy magyar mindig hendikeppel indul a világban, kiváltképpen egy technikai sportban.
Ezért hát, ha valaki olyan szerény ámde vitathatatlanul aranyba önthető szülői szeretet és támogatás mellett képes csupán önnön tehetsége, kitartása és szorgalma eredményeként képes világbajnok lenni ott, ahol nála sokkal előnyösebb feltételek melett százak tolonganak, annak a tettnek az igazi nagyságát nem lehet egyszerűen csak úgy leírni.
Különösen méltatlan egy ilyen igazi sportember sikerét műsztárokkal, értéktelen tátogó emberkékkel, igazi kis senkikkel beárnyékolni. Egy ilyen nagysághoz bűn nem igazi előadókat és nem igazi élőzenét felvonultatni.
Csak reménykedek, hogy a vendégek felismerték, milyen gyíkarcú médiagyökerekkel vannak körülvéve és a történtek az ő szemükben nem nem vetettek árnyékot Talmára.
Bűn olyan hozzáállású embereknek Talma csizmája nyomába lépni is, akik mindezt a gyalázatot művelték.
Mit lehet erre mondani?
Még inkább, sokkal kontrasztosabban érezhetően, fájóan ordítóan ott magasodik előttünk a következtetés: ilyen országból, ilyen környezetből világbajnoknak lenni százszor többet ér, mintha a világ bármely részére született volna!
Szégyellem magam a senkiházik miatt, akik
Faubelt gyalázták, egy dolog, hogy lövésük sincs a motorsporthoz, a másik pedig az, hogy ilyet gerinces lény nem tesz.
Gyorsan el kell felejteni a tegnap estét és koncentráljunk a következő versenyévadra.
Hajrá Talma!
Te vagy a legjobb!

laca 2007.11.26. 17:33:56

übergigafosh a négyzeten! harsányi egy akkora pöcs, hogy képes volt élő adásban Istvánnak szólítani szerencsétlen Gergőt, majd miután Talmapapa kétszer is rászólt, habogva elengedett egy: \\\"persze Gergő, hiszen én is azt mondtam\\\"-ot!

Szánalmas, szégyelnivaló, égett a pofám, pedig 2 percnél tovább nem bírtam nézni...

Hajrá Talma, te vagy a KIRÁLY!!!

jaka 2007.11.26. 19:26:45

Gondolom, horribilis összegbe került az egész cécó, sokkal többet ért volna egy meghitt beszélgetés, (ami töredékébe került volna) hiszen legtöbben nem az előadókra, a műsorvezető poénkodásaira, hanem Gáborra voltak kíváncsiak. (Persze a "teamra" is, de úgy sajnáltam őket, hogy végig kellett állniuk) A maradék pénzt meg bizonyára értelmesebben is el tudták volna költeni.

Katus 2007.11.26. 19:46:39

Nem tudom milyen volt a képernyő előtt végignézni ezt a szenvedést, de élőben DÖBBENET volt. Ennek az egésznek Talmáról kellett volna szólni !!! És róla szólt a legkevésbé. Ami viszont a legjobban fájt, hogy a motort, a motorozást, mint olyat sem véltem megtalálni a program folyamán. Két forintos média sztárocskák futkároztak, akiknek véleményem szerint halvány lila fogalmuk sincs arról, mit jelent ez az egész, milyen teljesítmény van mögötte. A zenei kínálat szerintem egyáltalán nem stimmelt a programhoz.

Az egész estből gyakorlatilag az a 25 perc ért valamit, ami tényleg Talmáról szólt. Sajnos nem mindenki bírta idegekkel a 4 órán keresztül tartó várakozást (persze tartalommal is meg lehetett volna tölteni !!) és hazamentek mielőtt Talma begurult volna.

Teve · http://www.pslarsson.hu 2007.11.26. 19:55:40

laca....te IS kiraly vagy...igazad van MOST !!!

Krisi 2007.11.26. 19:56:15

Az a legnagyobb szemétség az egészben, hogy 24 helyett adták. Vasárnaponként mindig azt nézem, hogy Jack Bauer hogyan menti meg a világot a terroristáktól, erre ezt adják helyette?
A műsorból kb 1 percet láttam, elég is volt belőle. Talma tényleg nem ezt érdemli. Csináltak volna inkább valami jó kis mókát a Hungaroringen megasztárosok és szar műsorvezetők nélkül.

L.I.A. · http://L.I.A. 2007.11.26. 20:49:43

Más stílusban, de tökéletesen egyetértek Pumpával! A gyönyörű - és egyik nemzeti imánkként ismert - Petőfi versre alkalmazott szörnyedvény az est szégyenfoltja volt, alkotójával együtt!!! Ha valaki Talma életében kényelmetlenséget okozott, hát az nem a spanyol versenyzőtárs, hanem ez a ripacskodó, meggondolatlan fűzfapoéta! Ahogy mondani szokták, Talma, ne haragudj, "mi szégyeljük magunkat" miatta is!

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2007.11.26. 22:35:59

Az Isten mentse meg a magyar sportolót attól, hogy sztár legyen. Különben beszopja az első körben a reggeli tévéműsorokat butábbnál-butább kérdésekkel. Aztán ha még nem csömörlöttél végleg meg a hülye magyaroktól akkor kapsz a pofádba megasztárt meg győzikét(igen, kisbetűvel), hogy biztos alulmaradj. Megmondta már Hofi is: "Ha nálunk kitalálnak valamit akkor az megy orrvérzésig" Miért nem lehet méltóbban megünnepelni ezt? És miért kell közvetítenie ezt a médiának?

Égő Ákos · http://www.totalcar.hu 2007.11.26. 22:43:59

Kívánok!
Nincs meg valakinek a Petőfi átírás szövege? Elrettentésnek nem lenne rossz ide írni.

Zsolt 2007.11.27. 09:06:55

Arról nem is beszélve, hogy míg a spanyolok felállva tapsoltak Talmának kinnt a versenyen, őt ünnepelték a saját honfitársuk helyett, addig nálunk "Harseggnyi" Levente élő műsorban a saját csapatja előtt alázza Faubelt. Ez nem hogy sportszerűtlen és etikátlan, hanem bődületesen nagy udvariatlanság a vendégekkel szemben!!!
Hajrá Talma!

acetofive 2007.11.27. 17:19:28

ezt a szart nem az Mtv hanem Talma managere szervezte. Talma foruman hasonlo kritikak utan besertodott es megfenyegette a kritizalokat hogy jovore zartkorul buli lesz es mindenki le lesz szarva. :DDD

Katus 2007.11.28. 15:37:33

Jól van,elmúlt,megtörtént,gondolhatjátok,hogy Stefano sem ilyen ünneplést tervezett,sajnos mi magyarok még nem igazán állunk a helyzet magaslatán semmiben sem.Neki és Gábornak lehetett a legkínosabb mikor Harsányi rákezdett a borzalmas gyalázkokó költeménybe,amit sajnos forditottak Martineznek.Nagy böszmeség volt mondhatom!

arvisura · turoczi.blog.hu 2007.11.28. 23:05:33

Basszus! Nálunk még világbajnoknak is meg kell élni az "újmagyar sztárvirtust".

Győzikét hiányoltam!:))

Pálfi Zoltán · http://zolika 2007.12.04. 22:16:42

Aki végig figyelemmel kísérte a vb-t,az tudja hogy nem adták könnyen a vb-címet.Hogy Talma igazi profi sportember,azt bizonyította a nyilatkozataival.De miért kellett ilyen unalmas,csapnivaló műsort összehozni:ez is profizmus ám!!!!Olyan embereket hívhattak volna,akinek köze van a motorozáshoz.Én szívesen vettem volna a két sportripotert mint műsorvezetőket s ha már végig ők közvetítték a vb-t,most hol voltak ????!!!!!Nem érdemelték meg?Minden tisztelet és elismerés illeti az olaszokat és az Aspar-csapat vezetőit hogy eljöttek és jelenlétükkel megtiszteltek minket. A repülőtéri fogadtatás volt az igazi Talma-ünneplés! Nem baj,ettől függetlenül büszkék vagyunk Talmára,jövőre ugyanígy szorítunk neki,s GO TALMA GO!!!!

georgie 2007.12.06. 10:18:26

HOGY BESZÉLSZ TE????? HOGY MERÉSZELSZ ILYET EGYÁLTALÁN MÉG KÖZZÉ IS TENNI? WINKLER! J++ ...........

Zsolt 2007.12.15. 18:05:33

Sajnos én is ott voltam, mint ahogy
hosszú évek óta Brno-ban is ott va-
gyunk szurkolni Gábornak és a Tóth
Teamnak is. Miért nem szakmabelieket
kértek fel a műsorvezetéssel, mint pl.
Dodorékat, a két GP kommentátort vagy
Hadnagy Józsit (kunhegyesi és kunmada-
rasi találkozók vezetőjét, akit már a
Hungaroringen is láttam konferálni)?
Mert ők jók és értelmes dolgokat is
kérdeztek volna? Miért nem lehetett
kihagyni a koncerteket? Senkit sem ér-
dekelt, mindenki arra várt este 7-11-
ig, hogy végre a lényegre térjenek!!!
Inkább beszélgetésből lett volna olyan
sok, mint a "neves sztárokból"! Azt
hittem eret vágok, annyira szenvedtünk!
Ez a műsor egyáltalán nem ide való
volt, nem ez az ő közönségük!
Ezt az "ünnepi gála szervezést" erősen
gyakorolni kell még a t. alulszerve-
zőknek! Jövőre érdeklődjenek kicsit a
rajongók között, ki mit látna szívesen!
Lehet nagyon meglepődnek majd a vála-
szokon!

zolika 2007.12.15. 18:09:32

MEGASZAR (ez inkább az ideillő műsorcím)!

Ákos · http://caricature/gallery_category/1/ 2008.04.01. 09:11:32

Sziasztok, íme egy pofás karikatúra Talmácsiról ... :)
süti beállítások módosítása