Élőben a versenypályáról

  2010. február 10. - ommm

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Négyhengeres BMW? Ugyan már...
2015-07-30 16:22:46

...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég

Hétvége a tóparton? Belsőség-találkozó 2015!
2015-07-29 12:04:49

Öregszünk, öregszünk , más nem is jut nagyon eszembe arról, hogy immáron tizenkettedik (!) alkalommal

A trollkirály V8-cal érkezik
2015-06-22 13:58:43

Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy

Szétszórjuk a VIP-jegyeket! Akár a tiéd is lehet egy!
2015-06-08 15:31:58

Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi , úgy


Üdvözlök minden kedves olvasót innen az Adria Raceway-ről!
Túl vagyok életem első csuromvizes edzésnapján, mondhatni vegyes érzelmekkel. Az előző poszthoz helyesbítésként hozzáfűzném, hogy az MX-5-ös fékrendszere is full versenycucc, hála a magasságos égnek!
A lényeg, hogy csapatunk egész ütőképesre sikeredett, ebben kétségkívül legnagyobb érdeme választott csapatfőnökünknek, a kőprofi Vida Janinak van, aki kis híján kifújta az egész mezőny orrát.

Két, kilencven perces szabadedzés, majd a Superpole-nak nevezett egy gyors kör volt a mai program. Utóbbit értelemszerűen leggyorsabb pilótánk, Jani abszolválta.

Az első szabadedzés előtt eleredt az eső, így az egyszerűen borzalmas Marangoni esőgumikkal vágott neki a mezőny. A gyorsan vizesedő aszfalton a belga srác futott egy 1:46-ot, ami – mint később kiderült – az egész nap messze legjobb köre volt. Nem emlékszem pontosan az első session körideire, de legjobbunkkal ekkor még a tizedik helyen álltunk. Jani súlyos másodperceket vert mindenkire, rám konkrétan tizet. Öt mért kört kellett futnia minden versenyzőnek az egyre rosszabb körülmények között. Futott egy 1:51 végét az autó stoppere szerint, de az eredményjelzőn valahogy nem jelent meg, pedig utólag kinyomtatva is láttuk, de sebaj, mert Roland 1:53 elejével ott tartott minket az első tízben.

Bessenyey Zoli és én voltunk az utolsók, ekkorra a pálya már lényegében vízben állt, az ideális íveket és a rázóköveket ajánlott volt kerülni, rettenetesen csúsztak. Bekapcsolt ESP-vel ekkor azért vesztett időt az ember, mert hamar beavatkozott, kikapcsolt állapotban viszont a folytonos keresztben menésben és korrigálásban folytak el a másodpercek.
Zoli még befért két perc alá, én a 2:03-2:04-es időmmel az erős középmezőnyben voltam, a 14-16. hely környékén.

Egyelőre azonban az volt a cél, hogy egyáltalán túléljük és körbetaláljunk a pályán.

A nagyobb országok több csapattal is nevezhettek, a britek két autóval, a németek hárommal vannak jelen. Utóbbiak nagyon erősek, mindkét edzést megnyerték, ami nem csoda, Jani elmondása szerint a srácok Walter Röhrl csapatában voltak a legutóbbi hosszútávú futamon a Nordschleifén.

A németek mellett a belgák nyomják durván, hja, kérem, aki az esős Spa-Francorchampson edz! Ők is mindvégig előttünk voltak.

A britek jók, bár egyik autójuk orra picit összetört, ezzel a kicsit repedt lökhárítóval aztán annyit molyoltak a szerelők (nem csapattagok, a Mazda külsős emberei), hogy a második szabadedzésre jóformán ki sem jöttek.

A lengyeleket is mindenképpen meg kell említeni, lényegében ralipilótákból áll az egész csapatuk.

Na de, vissza a lényeghez.

Janiék szóltak, miközben beszíjaztak, hogy vigyázzak, ROHADTUL csúszik. Igazuk volt. Már a harmadik féktávon durván elúszott a kocsi hátulja, nagyon bele kellett nyúlnom, szerencsére mire másodszorra átcsapott, még volt időm koppra kitekerni a kormányt balra, így egy óriási, sáros ívet húztam a füvön, és visszataláltam a pályára, anélkül, hogy megpördültem volna.

Na, ez megalapozta további kapcsolatunkat, de a végére egészen összeállt, és a második edzésen, a jóval több vízen sikerült egy 2:01-et futnom (ez valahová a 10-14. hely környékére volt jó). Jani ekkor a harmadik helyen állt, az idejére pontosan nem emlékszem, nem akarok találgatni, este utánanézek a hivatalos eredmények között

Ekkorra már nem volt száraz hely a pályán, még az előttünk haladó nyomvonala is azonnal vizes lett, a célegyenesben és az azzal párhuzamos egyenesben pedig olyan szinten állt a víz, hogy harmadik nyélen, negyedik elején is minden további nélkül felúszott az autó. Ez az egyik helyen 120-130 körül lehet, a célegyenes végi féktávra a többiek 165 körülit mondanak, én nem tudom, nem néztem a sebmérőt. Mindenesetre roppant szar érzés, mikor ilyen sebesség mellett elkezdünk lebegni. Csak úgy kapkodtuk a kormányt. A gumik nem bírták kinyomni a vizet, gyorskorcsolya. Már egyenesben is. Mindenkinek meggyűlt ezzel a baja, de kimozogtuk, és helyenként kettőt-hármat előzve képesek voltunk konstans köröket futni. Ismét Jani brillírozott, az összefüggő víztükrön borzalmasat büntetett, mikor egy körön belül NYOLC autót előzött meg, kegyetlenül beszúrva minden féktávon.

Nem egyszerű dolog, a sűrű vízfüggönyben soha nem tudni, ki megy előttünk, lát-e minket, és hogyan reagál, ezért jó, ha már messziről megmutatja magát az ember, és ha mázlija van és észreveszik, akkor nem csukják be előtte a kaput kanyarban.

Mondjuk érdekes, hogy jómagam, ha gyorsabb versenyző jött mögöttem, illetve le- vagy felvezető körön voltam, indexeltem, hogy jöhet. Egyetlen másik csapattól sem láttuk ezt, de mondjuk, látszott, hogy az eső mindenkit meglepett. Rengetegen csak botladoztak, csúszkáltak körbe-körbe.

Külön öröm, hogy a pilótacseréket nagyon profin csináljuk, a kilencvenperces edzés alatt egyedül a németeknek és nekünk volt 41 körünk, ez remek. Ilyenkor már a boxutcában illik szétkapcsolni a négypontos övet, nyitott ajtóval jönni és imádkozni, hogy kiszálláskor a térdünkkel ne törjük le a slusszkulcsot, mint tették azt két-három csapatnál, mert a javítás rengeteg időt vesz igénybe.

A Superpole-nak Jani vágott neki, de a második szabadedzés és e között eltelt időben a pályáról kicsapott minden víz újra visszafolyt és még nehezebbé tette a dolgát. Végül 1:56:8-cal a negyedik helyet sikerült megcsípnie, ami remek, mert ha holnap is ennyire esik az eső, akkor a célegyenes végi féktávon történhetnek kellemetlen dolgok valahol a leves közepén.

Négy óra, öt sofőr, négy tankolás. Előttünk a németek, a belgák, (talán) az oroszok vagy az angolok első csapata, a többiek mögöttünk. Ha holnap mindannyian tudjuk tartani a fix időket, ha az autónak nem lesz semmi baja (hiába üvöltöztünk a szerelővel, hogy a szétcsúszott kipufogórendszer nem ok arra, hogy hat perccel a vége előtt elvigyék az autót) és ha nem trafál minket telibe senki és nem rontunk, akkor erősen ott leszünk az első hatban.

Az a csapat nyer, amely a legtöbb kört futja, benzinünk van bőven, de a tankolás nem egyszerű, majd elmesélem a beszámolóban.

Túl sok a ha, szerencse is kell, mi mindent megteszünk, rajtunk ne múljon.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr701747520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem kéne... 2010.02.10. 21:53:28

pista, annyit mondanék:

"leszedtük"
:)))))

Dennis01 2010.02.10. 21:56:53

@Maybe_: En szivesen elmegyek veled, a masik 3 dolgot oldd meg te. :)

Dennis01 2010.02.10. 22:00:22

@Maybe_: Azt kifelejtetted, hogy jott a feher furgon, megtolta hatulrol az MX5-ost, majd dudalva elhuzott atszakitva a korlatot.. :D

Stock 2010.02.10. 22:00:46

Vida Jani tényleg profi, én a cikkeit is imádom! Hajrá(f) Pista, szurkolok!!!!! :)

lesz video is?

Zsomatograf 2010.02.10. 22:00:50

@Maybe_: és az EVO-sok is azért csúsztak ki, mert a köcsög Suzukisok leszorították őket, nem figyeltek, csak mentek eszetlen. :-)

konti10 (törölt) 2010.02.10. 22:01:39

próbáld élvezni, még ha lassabb is vagy...

Dennis01 2010.02.10. 22:08:01

@Zsomatograf: Jaja, az angolok csak egy Streetracsing matricat meg egy Tecsos Remus kiput lattak... :)

biker_kolee 2010.02.10. 22:21:38

Így tovább Pista, meglesz az a dobogó, annak is a legfelső foka!

Mindig is autós nemzet voltunk, csak jól álcáztuk magunkat. :))))

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2010.02.10. 22:35:58

@Dennis01:
Pedig a másik 3 dolog a neheze :(
@biker_kolee:
Nem is annyira álcáztuk magunkat, csak rohadt nagy a pénztelenség.
Érdemes néha kinézni 1-2 amatőr versenyre, hihetetlen jó kezű srácok vannak, otthon szögelik a vasat fillérekből, a szarból is várat építenek, és tudnak vele nagyon komoly időket menni.
Ezzel szemben a rally 1. osztály 80%-a nem igazán oda való, ahol van, de ugye ott van lóvé, nincs semmi gond.
Ez van...

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.02.10. 22:37:12

Az autós újságíró az élet császára, _mint az közismert..._

XJS · http://www.ae86.hu 2010.02.10. 22:37:26

Hat tessek is holnap ugyesen kimozogni a puhanyokat, szep egyenletes versenyt nektek! Szoritunk.

zalkapone 2010.02.10. 23:28:29

Gyerünk Pistám! Szóljon az a Mazda! :-)

Dennis01 2010.02.10. 23:51:17

@Maybe_: A masik harombol ki tudok pipalni kettot. Az egyik mivel: Hat Kazmerral, hadd szopasson meg.. :)
A masik, hogy hova: tortenetesen van tolem fel orara egy versenypalya, valami Silverstone, ott lehet neki tolni. :)
A mibol kerdesen en is dolgozok a sajat kocsimmal kapcsolatban.

dinan333 2010.02.11. 00:29:49

csak kicsit kell az elottetek halado segget megkoccolni oldalrol :>

ommm 2010.02.11. 07:39:29

Nemsokara indulunk a palyara. A taktika az, hogy Jani fusson ay elejen masfeel-keet oraat, neki az semmiseeg, mi, tobbiek pedig a maradeek idoen osztozunk ees megproobaaljuk tartani az eloenyt. Esik, vizes minden.

Kaalmaan joo gyerek, sokszor voltunk maar egyuett uuton. Nagyon hasonloo idoeket megyunk.

Elneezest, ezen az egy muekodo laptopon nem lehet billentyuezetet vaaltani.

Ma lecsekkolom az EVO-sokat, megproebaalom idegesiteni oeket meeg a verseny eloett :)

Udv mindenkinek odahaza

visszakettopadlogaz (törölt) 2010.02.11. 08:58:24

nekem sosem volt ekezetes billentyum, ra se rants! :D

visszakettopadlogaz (törölt) 2010.02.11. 09:00:54

@Dennis01: corbyban nincs mar a rockingham motor speedway?

meg van meg egy kb 20perc n`tontol ahol a kamionversenyek meg dragstar szokott lenni, eszak kelet fele - nem emlekszem de voltam ott

kormax 2010.02.11. 09:20:40

Ne feledjétek a fék a gyávák pedálja!
Hajrá nyomjatok le mindenkit!

Már itt is feltűnnek a fehér furgonok BMW jellel az elejükön :D

Szkotti 2010.02.11. 10:01:01

Csatlakozom kormax-hoz:
jobbal a gázt, ballal a jobbot taposod!
Hajrá, hajrá!

waffen55 2010.02.11. 12:22:31

Kínáljatok oda nekik srácok! Ne kíméljétek a mazdát nem papírból van!

Szorítunk!

Dennis01 2010.02.11. 14:38:35

@visszakettopadlogaz: Tenyleg, Rockinghamet el is felejtettem. A Dragster futamos palyanal Santa Podra gondolsz, vagy nem?

Suttora 2010.02.11. 14:47:19

Micsoda egy kommentvadász poszt már megint. :D

gnme 2010.02.11. 16:14:39

Célzóvizet is nyomassál reggel ne csak fogkrémen éljél, ki ne száradjon a szem nagy sebességnél!

:)

TóthZé 2010.02.11. 16:18:41

Hello Urak, most beszéltem Pistával, a svédekkel vagyunk komoly csatában a második helyért. A versenyt a csupa túraautó-versenyzőből álló belgák vezetik, a második-harmadik helyen vívnak a mieink a svédekkel. Vida kolléga ment az elején egy hosszabb, gyorsabb, de okosan beosztós etapot, már a Pista és Miklós-Illés kolléga is volt pályán, a vége előtt 48 perccel Lamara Roland jön rá a svédek nyakára. A célba várhatóan Bessenyey hozza majd a magyar MX-5-söt, ha nem lesz hiba, akkor a dobogó meglehet, kis szerencsével, okos versenyzéssel a második foka is. Pista egész jó, 1:50 körüli időket autózott. És remegett a hangja a telefonban az izgalomból, szinte láttam magam előtt, ahogy a fülén folyik ki a túlcsorgó adrenalin.

Drukkoljatok. :)

TóthZé 2010.02.11. 16:59:30

A svédek a boxkiálláskor kaptak majd' másfél percet, így most a portugálokkal küzdünk a második helyért. Valahogy elénk keveredtek, de alig 7 másodperc volt az előnyük, mikor beszéltem Pistával, és Bzzz körönként 5-öt ad nekik. Kb. még 20 perc lehet hátra, a második hely meglehet.

Haj-csatok! Haj-csatok!

Krisi 2010.02.11. 17:01:53

haj rá fiúk, mutassátok meg nekik rendesen!

TóthZé 2010.02.11. 17:04:27

Rossz hír, Bzzz utolért pár mozgó forgalmi akadályt és a lekőrözendőnk - vannak vagy 4-en - nem akarják elengedni, így nem nagyon tud felzárkózni az portugálokra. Már csak két kör van hátra, úgy tűnik, bronz lesz belőle.

TóthZé 2010.02.11. 17:05:37

Mondjuk az is szép, persze :)

Főleg, hogy most jött az sms. MEGVAN. Harmadikok lettek a belgák és a portugálok mögött. GRATULÁLUNK.

akosws 2010.02.11. 17:06:41

Szép volt! GRATULÁLUNK!

pickapu 2010.02.11. 17:15:10

Gratulálok! A pezsgős helyezettekre mindig többen emlékeznek :)

Nincs még nicked 2010.02.11. 17:15:19

@TóthZé: Ez a 'a lek_ő_rözendő' kissé szíven ütött.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.02.11. 17:30:40

Jó az, az is szépen csillog:) Nagy gratula a magyar csapatnak.

TóthZé 2010.02.11. 17:36:27

@Nincs még nicked: És nem ez az egyetlen hiba ebben a szóban. Elnézését, forródróton lógva, kicsit kapkodva írtam. Remélem azért túléled.

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2010.02.11. 17:46:47

Szép volt gyerekek!
Remélem poszt lesz belőle. Akár videókkal...

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2010.02.11. 17:48:02

@Dennis01:
Kázmérnak már lassan kereke sincs... :S

Dennis01 2010.02.11. 17:53:12

@Maybe_: Csak nehogy elparologjon a sok macskaszar alatt... :D

butschq 2010.02.11. 17:57:03

grat srácok, aztán a megérdemelt pálinkázás ki ne maradjon, én is iszom az egészségetekre:)

Fomics 2010.02.11. 18:09:09

Gratula.Menjetek bulizni!

gnme 2010.02.11. 18:15:49

Szép volt. (..mondjuk nem láttam:D)

Na.. megyek is oktatást tartani Marcikának.

..öö az irodámba.

sunblind 2010.02.11. 18:20:36

Úúúde durva, nagyon szép volt! :)

Stock 2010.02.11. 18:31:45

szép volt fiúk!!!!

Pista beszámol ma még, vagy már ünnepel? :)

Stock 2010.02.11. 18:34:17

@TóthZé: régen olvastam tőled..
remélem csak ideiglenes!!!!!!

SpeedFreak · http://speedfreak.blog.hu/ 2010.02.11. 18:49:05

Na ja, Vida Janinak a Ferrari 430 után az MX-5 gyerekjáték... Sok sikert srácok, hozzatok sok képet, meg valami bizsut!

evil. 2010.02.11. 18:50:25

Szép volt srácok! csak így tovább, drukkolunk!!!!!:):)

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.02.11. 19:02:43

Mindenkinek kiutalnék egy buksi-simogatást! Háromszoros hurrá! Legalább.

Sopánka76 2010.02.11. 19:03:44

Klafa! Ööööörvendek!!!
Gratula, szép volt fiúk!
Epedve várjuk a képeket, videó is lesz? Nem baj, ha béna, csak legalább egy pár képkocka!

gUff 2010.02.11. 19:03:49

Szép eredmény! Csak így tovább!!!

yenoee 2010.02.11. 19:07:22

Gratula srácok! Képet, videót!

ColtCzT 2010.02.11. 19:11:28

Királyok vagyto!!!!!!Szoritottam am!! Gratulujem :D

1kutya 2010.02.11. 19:11:55

grat!

szerintem a bronz a legszebb szín a 3 közül (az arany nekem túl csicsás, az ezüstöt meg már unom):D

zalkapone 2010.02.11. 19:24:09

Gratula a srácoknak!
Pistám! Hazafelé ha hoz repülő, mondjál egy járatszámot, aztán kezedbe nyomok egy pálinkát! ;-)

2010.02.11. 19:41:29

Gratula srácok!

akosws 2010.02.11. 19:44:58

@zalkapone:

Belső infók alapján a csapat Ferihegy 2A terminálra érkezik holnap (02.12) 11:40 -kor a járatszám V3421!

zalkapone 2010.02.11. 19:49:07

@akosws:

Köszi! Az legalább ebédidő. :-)

Péve 2010.02.11. 20:56:33

@TóthZé: MX-5 tulajként gratulálok! Esőben gondolom ment a segge rendesen, minden kanyarban.

=Daniken= 2010.02.11. 20:58:30

Tudtam, hogy Transitos fenyegetés megteszi a hatását!!:-)))

Gratulálok, királyok vagytok!!!

;-)

D.

domi0318 2010.02.11. 21:38:00

de qrva jó ezt olvasni!!! gratula! illetve a f.szt: GRATULAAAA!!!! GOGOOOO!!!! Csak így tovább, holnap szorítok!

lanciabacci 2010.02.11. 21:44:21

nagyok vagytok, veletek izgultam! granulálok!

evil. 2010.02.11. 21:44:25

GYerünk srácok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomchy 2010.02.11. 21:49:15

Gratula tőlem is! Szép volt!

De egy részletes - nagyfotógalériás beszámolót kérnénk szépen!

waffen55 2010.02.11. 22:19:15

No lám tudunk mi együtt örülni is nemcsak folyton egymást szidni!

Gratulálok! :)

biker_kolee 2010.02.11. 23:05:17

Gratulálok a magyar csapat minden tagjának!!!

=Daniken= 2010.02.11. 23:22:35

@Nínó Karotta: Szia Gábor!

mi van a blogoddal? alszik?:-)

anyahajókabinajtóhajtogató 2010.02.11. 23:54:45

@Nínó Karotta: Ó! Itt a nagy mágus is:))! Gratula a fiúknak!!!

ommm 2010.02.12. 01:08:14

Szervusztok!

Én már idehaza vagyok, holnap korán nekivágunk a melónak megint, 10 perccel a futam vége előtt indultam el onnan, lényegében a telefonon lógva.

rettenet boldogok voltunk, hogy nagyjából minden összeállt, nem hibáztunk egy picit sem, nagyon gyorsan cseréltünk és tetű nagy forgalomban sem vesztünk el.

A belgákat lehetetlen volt megfogni, F3000-es pilótájuk beteg időket ment, a többiek nemkülönben. Kicsit pechünk volt a végére, de Zoli okosan csinálta, a szűk pályán nem zuhant be a négy, fáradt ember közé, inkább behozta a harmadik helyet.

Holnap érkeznek vissza a srácok, gondolom fáradtak lesznek.

A három német csapat közül a legjobb lett talán a nyolcadik? kilencedik?, Maximilian Engert is velük ment, a DSF autós műsorvezető. Rengeteget számoltak, agyaltak mind a harmincan, de ráfaragtak.

Azt kell mondanom így utólag, hogy a briteknek nagyobb volt a füstje, mint a lángja, ráadásul kicsit fura, hogy mikor azokat emlegetik, akik sántára verték őket, akkor valahogy kimaradunk, mintha csak a belgáktól, németektől és oroszoktól lenne dicsőség kikapniuk.

www.evo.co.uk/news/evonews/248146/race_day_in_the_mx5.html

De mindegy, a fő, hogy megvan mégpedig ilyen nagyon rossz és változó körülmények között is. Zseniális volt, ahogy megjönnek a képek és a videó, azonnal összehozok belőle valamit.

Kevés időnk volt netezni, ráadásul nem működött....hmm...sehogyan a szállodában, de átadtam a srácoknak az üdvözleteket, köszönjük, hogy drukkoltatok és gondoltatok ránk, jól esett.

Aludjatok jól!
omm

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2010.02.12. 01:30:08

@ommm: Kign baze, überkign!

Iszunk pálinkát, meg ihajcsuhaj baze! :)

ekin_su_ocha 2010.02.12. 03:39:36

szépvoltszépvolt!
gratula! ;)

Csubakka Junior 2010.02.12. 08:09:31

Szépvolt, grat. a csapatnak!! Videót ide izibe!

ColtCzT 2010.02.12. 09:11:12

Most olvastam épp, hogy a Szlovákok a kilencedikek lettek. Ott a csapatban votl egy rally versenyzo is ( Rastislav Chvála).
Grat még egyszer!

AciDuzzu 2010.02.12. 09:38:13

Nagybetűs GRATULÁCIÓ!

Az élet császárainak szürke hétköznapjai:
-Milyen volt á németeknél?
-Ne is kérdezd, az új über bömössel kellett körözgetnem, már előre fájt a fejem. Most mit lehet róla írni? Hogy jó??
-Ná já. Mi meg olászbá voltunk MX-5-el versenyezni. Esett.
-Tényleg jó volt az az ötös.
-Á verseny se volt rossz...

Előző életetekben sok pozitív karmát gyűjthettetek :) De örülünk neki, csak így tovább!

crix 2010.02.12. 10:53:24

Hát ez nagyon szép! Gratulálok a csapatnak!
Ki is mennék a reptérre csápolni, de a verda még mindig csak menni tud, megállni nem.
Videot képeket személyes beszámolókat kéreünk!

Kereszturi Tamás 2010.02.12. 13:41:35

@ColtCzT: Szlovákok 28. helyen végeztek, utolsók lettek. A csehek lettek tán a kilencedikek, ha tényleg...

szatyi 2010.02.12. 14:36:38

Gratulálok, ez óriási lehetett. Köszönjük az élő tudósítást, igaz, én csak most olvastam egyben az egészet, de kommentről kommentre végigizgultam. Szép teljesítmény, óriási élmény, ebből egy nagyon ütős cikk meg videó lehet, már előre örülök neki.

Ronin_ 2010.02.12. 17:01:28

@obela: Azé' keresnek rabszolgát, mert erre nincs ember/idő!:-D

Ciri 2010.02.12. 18:20:08

Ügyesek vagytok!
Szép volt!

...és le a kalappal!

visszakettopadlogaz (törölt) 2010.02.12. 22:02:39

Gratulalok!

Formaegyben nem akartok indulni? :)

na nem poenkodom el, tenyleg orulok hogy helyt alltatok - ha utolsok lettettek volna akkor max respect mert elvallaltatok es elindultatok---- az hogy szep eredmeny lett az HAB A TORTAN!

ColtCzT 2010.02.14. 00:12:09

@Kereszturi Tamás: Igaz, elnézést, nem olvastam el az egész cikket a sme-n csak a főcímet :D
Nembaj, a részvétel is fontos :)

ColtCzT 2010.02.14. 00:14:47

Kár, hogy nem a nemrég átadott slovakiaringen volt a verseny....elmentem volna drukkolni! Es hosszabb is a palya, nem lett volna olyan tumultus...na majd a MX-5 30. szülinapján :D

Füstbementterv 2010.02.16. 20:05:14

Gratulálok a kitűnő eredményhez!
süti beállítások módosítása