Milyen gyűlölt béemvésnek lenni?

Leköptek, beszóltak, próbáltak lenyúlni

  2008. június 03. - RT76 Címkék: bmw

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Miért nem a ... lett az év autója?
2008-11-17 17:43:00

Szóval az Insignia az. De most miért? Tényleg? Akkor már miért nem a Skoda Superb ? Abban legalább van egy

Harci bálna Amerikából
2008-11-14 11:08:00

Aszongya Zoli nevű olvasónk, hogyaszongya: "Szia, a Mercit vagy egy honapja kaptam le Julian-ban. Vagy 60-70 km-re

Az autóbuzi szemüvege
2008-11-12 01:17:00

  Nem tudom, mihez kötöttem volna a dolgokat az automobilizmus előtt. Talán névről ismertem volna a falu

Családi barátkozás a Mazda6 kombival
2008-10-30 13:00:00

Miután Winkler kissé fanyalogva, minden lelkesedés nélkül számolt be magazinunk hasábjain kalandjairól a


Na jó, amúgyis BMW-s vagyok, de a 26 éves kiscápa azért nem adja ugyanazt a fílinget, amit egy vadiúj Bömös. Lehet az egész kicsi, akár egy 1-es kupé is. Ha az ember beül egy ilyen kis Bangle-tervezte jólétszimbólumba a kék-fehér propeller mögé, azonnal saját bőrén, de legalábbis lemezén érezheti, miként vélekedik a magyar társadalom arról, akiről azt hiszi, telik neki presztízsautóra, és pont a bajor márkát kedveli a piac választékából.

Egy hétig jártam egy 123d-vel (a tesztet a jövő héten szállítom). Nem nőtt kopasz fejem súlyos aranylánccal, az elakadásjelzőt is csak beengedés-megköszönésre használtam, és nem parkoltam járdán, tilosban. Mégis, az első órában több inzultus ért, mint eddig tán egész évben. Pedig tulajdonképpen végig jó voltam.

A Lánchíd felé haladva a dugóban a József Attila utcában volt az első kalandom. Itt a József Nádor tér kereszteződésében kulminál a dugó: a buszsávot eltömik a rajta autózó szabálytalanok, akik itt akarnak visszaétérni a belső sávba, nehogy meglássa őket a Roosevelt téren gyakorta látható rendőrök egyike. Valamint a József Nádor tér felől érkezők pofátlanul be szoktak állni a kereszteződésbe. Így, ha én a József Attila utcán jövök, és rendes, KRESZ-tudatos polgár létemre nem állok be magam is a kereszteződésbe, soha nem jutok tovább. Egy szabályos megoldás van: figyelni, és a zöld időtartama alatt azonnal átsurranni a kereszten, akár a jobbról-balról egyaránt tolakodó szabálytalan, pofátlan, esetleg hülye autósok elé.

Eddig itt egyszer húzta le az ablakot valami passátos yuppie, aki a buszsávból osont volna be, hogy átszóljon, de mire nyitotta a száját, már mondtam is, hogy baszki, te vagy a harmadik, aki a buszsávból jön elém, elég volt. Értette, biccentett, remélem magába is szállt, ennyi. Na de most, amikor az új BMW-vel voltam öntudatos!

Pirosban beszivárgó fehér vadiúj Fiesta elé ugrottam ki, mert nem csak sunyi volt az istenadta, hanem még balfasz is: még bennragadva is képes volt újra bennragadni. Ablak le, én is, odaszóltam, hogy nekem zöld. Kicsit állunk, indul a sor, gurulok, indul a Fiesta is, látom a tükörből, hogy a huszonéves kolléga kihajol, és lendületesen végigköpi a BMW-t, körülötte ülő pajtásai lelkes derültsége közepette. Ha az én autómat köpi le, tán megölöm, vagy megöletem magam, így csak röhögtem.

Száz méterrel odébb jön a másik incidens. A Roosevelt téren ugye a legkülső sáv a buszé, a középső visz fel a Lánchídra, a belső pedig arra való, hogy aki le akar menni a rakpartra, vagy az Apáczai Csere János utcára, vagy vissza az Andrássy felé, ne várjon együtt a Budára vágyókkal feleslegesen. Itt szoktak állni a Lánchíd torkolatánál azok a rendőrök, akiket oly lelkesen éltet a nép, mert látványos mozdulattal intik vissza a híd felé a záróvonalon át befurakodókat: igaz, hogy öt terelőelemmel ki lehetne váltani a máshonnan pedig tényleg hiányzó rendőri élőmunkát, de mindegy.

Viszont véletlen vagy szándékos forgalomszervezési hiba (csak egy balról nyitott záróvonalat kellene felfesteni, és megoldódna a probléma), de legálisan is lehet időt nyerni, ha a Roosevelt térre a József Attila utca felől felkanyarodva beváltunk a belső sávba, és csak a kanyarban, még a szaggatott vonalon sorolunk vissza a sor elé. Teljesen szabályos, a rendőrök sem szólnak, nem is szólhatnak érte, és be is szoktak engedni. Kicsit talán pofátlan megoldás, a kollégák szerint köcsög is vagyok, hogy nem állok sorba, de mentségemre legyen mondva, hogy a kanyarban olyan széles az út, hogy míg várok a beengedésre, a bal oldalamon simán haladhat a sor. ÉS még soha senki nem hergelte fel magát eddig rajta; vagy nyolc éve járok arra.

No, itt meg egy öreg japán valamiből, talán Corollából üvöltött át mellőlem egy autós, hogy "Márpedig ide nem jössz be!" És lecövekelt, feltartva a sort. Bólintottam, hogy értem, nem is akartam tolakodni, a mögötte jövő már készült, hogy be is engedjen rendesen. Kis idő múltán. Előbb ugyanis meg kellett várnunk, hogy a corollás felvegye a barátnőjét, ott helyben, az út közepén;a csaj a Parlament felől bukdácsolt át épp a villamossíneken. A Corollát aztán még láttam az Alagútból kiérve index nékül jobbra fordulni a lámpánál.

Meg még egy apróság, ilyet sem tapasztaltam sztráda melletti kútnál autósként, mióta élek. Kiértem Pestről, megálltam az OMV kútnál a főváros határában, nem tankolni, hanem épp ellenkezőleg. Jövök vissza a WC-ről, ülök be, indítok, megkocogtatják az ablakot. Lehúzom kicsit, aszongya a fiatelember: "Navigáció nem érdekel? Alig használt. Vagy van vadiúj Omega órám is."

Hát ennyi. Jó kis autó az 123d, megy, mint a veszedelem, készségesen rakja a fenekét, de ezek után megszűntem őszintén vágyni rá. Majd talán húsz év múlva újra elkezdek nyálat csorgatni ugyanerre a kocsira, amikor nem abba a körbe tartoznék a birtoklásával, mint most. (Ha lenne is rá pénzem, ami ugye nincs.)

Bónusz: a fenti eseményeket nem sikerült dokumentálni, de Budára érve már sikerült előtúrnom a fényképezőgépet. A múltkori görög tűzoltólegény után most szolgálatot teljesítő magyar rendőr az Alagút utcában:

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr43501230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

111 2008.06.03. 14:36:15

szerintem az emberek irigykednek mert a BMW-nél jobb autó nincsen. aki másként érez az technikai tudását villogtatja.
vannak állatok köztük persze de aki megdolgozik érte az nem hajtja,nem szabálytalankodik.
Bangle érdekes egy ember de ne feledjük hogy azért az eladások nem csökkentek miatta.sőt nőttek.

bed!ke 2008.06.03. 14:41:51

hát a fene tuggya, én talán égetném az arcom egy ilyen bömbiben... :) amúgy pedig ehelyütt hívnám fel a béemvé figyelmét arra, hogy itt az ideje egy, a szuzukiéhoz meglepően hasonlatos, új márkajelzés elkészítésének, tekintettel a bp-i népek szünni nem akaró ellenszenvénre a kék-fehér propellerek iránt... :)
...és a lagzilajcsi mikor lett rendőr?!

KöveZoli · http://www.kovesi.hu 2008.06.03. 14:44:09

Ez van. Mint ahogy a Suzikus a balfasz kategória szinonímája, a BMW-s a büdös, kopasz bunkóé.

bed!ke 2008.06.03. 14:51:37

de az az érdekes, hogy a kopaszfukszos fekvenyomóbajnok béemvés fenotípus szinte kizárólag nyolc évnél idősebb, itt-ott lakatolt ötössel vagizik, szerényen technokollal rögzített M betűvel a hátsó spoiler alatt- aztán az ilyenek miatt illetik köpetmintával szegény Rácz kollégát... :)

bmws 2008.06.03. 14:56:14

érdekes amiket írsz. Engem (hál1 istennek) mg nem értek ehhez hasonló élmények, pedig volt már vadiúj x3-asom és különböző nagyobb típúsú BMW-im, pedig jogsim megszerzése óta csak ez a márka van alattam, kb 14 éve.

No. 1 2008.06.03. 15:00:46

A másodikat megérdemelted, áljál csak szépen sorba.
A József Attila utcában csúcsforgalomban általában napi 2x akarnak megölni a buszsávból bepofátlankodók, mert elém nem jöhetnek be.
Oda sem ártana rendőr, csak ott már akkora a káosz, hogy nem tudnának mit csinálni.

Gaben 2008.06.03. 15:02:12

Navigáció, meg Omega? Ugyanmár.
Nekem a Pólus Centernél lévő OMV kútnál viperát meg sokkolót kínáltak.
Pedig csak egy Xsara-val voltam. Lehet, hogy az ürge sokat nézett régi maffiás filmeket Traction Avant-tal.

Most kiderült, hogy az irigyelt BMW-seknek csupa kín és megaláztatás az életük. Lehet, hogy csak védekezésből ilyen agresszívek? :)

Veyron 2008.06.03. 15:04:01

"Kicsit talán pofátlan megoldás, a kollégák szerint köcsög is vagyok, hogy nem állok sorba"

Igen, köcsög vagy.

111 2008.06.03. 15:04:17

nem kell általánosítani ugy gondolom. a BMW-sek segítenek egymásnak és jóemberek. sajnos a fekák ilyen gépekkel járnak. e60 e65 de valljuk be őszintén hogy kit nem dobogtat meg egy e21 látványa? avgy egy 2002-esé?!

T-boy (törölt) 2008.06.03. 15:08:07

Egy csomó BMW-és sokat tett/tesz/ezért az
"elismerésért",másrészt a mi kis népünk egy része
mindenkit utál akinek 1 forintal többje van.Ha pl.cigizik+iszogat/nem sokat/az
kb.4-500ezer(!)ft évente!Igy hát kinek ez,
kinek mondjuk az autó a szenvedély vagy
igénye.Ha németországban jár München környékén akkor végképp nem győzi nyállal.

qualitaet 2008.06.03. 15:10:30

A fentiekkel szórol szóra egyetértek.Kísértetiesen azonos cipőben járunk ,kivéve az X3-at ,meg azt,hogy én '86-óta... Tiszta szerencse,hogy Pl. a V.A.G. konszern modelljeiben csak "szimpatikus" polgárokat látni, kiváltképp állami szinten.

bömbölő 2008.06.03. 15:11:45

én a gyártót tisztelem, akárki is ül benne, ha meg leköpik az olyan mint amikor beleköpsz a szakács levesébe, vagy bárki munkájára....nem lesz jobb.., elismeréshez viszont elég egy mosoly vagy intés, és máris mindenki gurul tovább jókedvűen, mert látott egy remek autót :)

G. 2008.06.03. 15:15:19

Szerintem az 1-es BMW nem az a kifejezetten kopasz-kigyúrt verda. Női autó cicamicáknak. Igen viccesen is nézne ki benne 1 ilyen tipusú emberszabású.

DJ BP 2008.06.03. 15:16:24

Ez a BMW-zés nagyon PR szagú kezd lenni...

Rocko- 2008.06.03. 15:24:05

mi van a TC-vel? itt balfaszozás, múltkor kurvák. kell ez nekünk?

Antal András · http://Hornet 2008.06.03. 15:25:15

Én is megcsodálom a mind a régi,mind az új BMW-t,Mercedes-t vagy bármilyen más autót,ha az szép!Nem köpöm le,karcolom össze,stb.Az autó nem tehet arról,hogy esetleg bunkó a gazdája.Nem utálom őket,csak azért mert ilyen autóban ülnek.Mi van,ha nem is az övé?Volt már szerencsém bunkó Ladáshoz éppúgy,mint úriember Mercishez!

Májkell,Nájt? 2008.06.03. 15:26:02

BMW ide,vagy oda,de ezt a köpködő férget a szélvédőjén keresztül szedtem volna ki a Fiestájából..a kurvaanyját köpködje a kis rabszolga..elképesztő,hogy egyesek a kormány mögött élik ki elnyomott,és elcseszett lelkivilágukat,hatalmi harcnak tekintve bármely útvonalhosszt.A köpködés az már kimeríti az általánosan kötelező bunkóság fogalmát is..az már agybaj,és frusztráltság-és némi ápoló,köpetét lenyalató nevelést is igényelne-többet nem fog köpködni,az tuti.

qualatex 2008.06.03. 15:26:38

sok hűhó a semmiért... avagy miröl is b beszéltek, Drága kollegák?
A kék-fehér propelleres igenis egy státuszszimbólum, legyen szó 1-esről v X6-ról,ugyanolyan mint a Hummer v. a Phaeton. Ne is törödj a csulával!

Rossi 2008.06.03. 15:30:08

Ha beteszel egy linket legalább működjön légyszíves... BMW-sek meg amint beülnek az autóba, azt hiszik, hogy átalakultak Chuck Norrissá.

ühüm 2008.06.03. 15:32:25

Ez az iromány egy nagy baromság!
Nekem épp ellenkezőek a tapasztalataim. .
Igaz 5-össel és nem ilyen juppi autóval.

ühüm 2008.06.03. 15:35:18

Amúgy meg a tipikus "kopasz-izomagyú" autó a használt Passat.

Csubakka Junior 2008.06.03. 15:39:12

Nem tudlak sajnálni, ha gondot jelent a Bimmerek tesztelése, akkor küldjétek hozzám egy hétre.
A rendőtöknél nincsen fizikai alkalmasság? Megnézném az illusztrált embert kötélre mászni.

flash 2008.06.03. 15:40:11

igen inkább az 5-ös bmw az ilyen kopasz,kigyúrt típus,de multkor láttam 2 szőkét egy 6-ban..

.... 2008.06.03. 15:40:16

Mostanában a BMW nagyon menő lett itt a Totalcaron. Jó autó ezt el kell fogadni, de hangsúlyozom van nála jobb autó is. (Honda, Toyota...).szép napot

No. 1 2008.06.03. 15:45:28

Túlsúlyos rendőrt meg mér kell cikizni?

bogu (törölt) 2008.06.03. 15:46:39

Ha jól megnézzük BMW-t, szinte csak mozgáskorlátozottak és szocsegélyből élők tudják maguknak megengedni. Akkor inkább nem kell. Ami azt illeti, hogy nincs nála jobb kocsi: dehogynem! Nagyonis! Minden autónál van jobb autó:-)

E46 2008.06.03. 15:49:20

Nem kötekedés, de melyik toyo meg honda jobb??? Mondjuk esetleg az 1000 rr, de az nem négykerekű.

No. 1 2008.06.03. 15:50:44

Szerintem ez az egész poszt nem a BMW-kről szól, hanem a pofátlan és "köcsög" autósokról akik a buszsávban tolakodnak, és nem állnak sorba.

lacivagyok 2008.06.03. 15:51:26

Hát nem tudom, én Toyotával járok, de pont ugyanígy anyáznak arra is, ha tolakszom, vagy ha valaki mást nem hagyok tolakodni.
A BMW-nél inkább az szokott idegesíteni, ha valaki bénán vezeti. Aki béna az ne vegyen már BMW-t, attól igenis irigylem :-)
Az én tapasztalatom szerint mostanában a pickuposok lettek elég komolyan bunkók, sőt veszélyesek. Konkrétan az elmúlt két hétben kétszer sodort életveszálybe pickup. Egyszer az egér úton egyszerűen átszorított egy ilyen aranyos a belső sávból a szemközti sávokba, szerencse, hogy üres volt, egy másik meg úgy előzte a sort, hogy vészfékeznem kellett, hogy ne legyen frontális garambol. Azok sokkal agresszívebbek, mint a bmw-sek. Az meg, hogy a bmw-s gyorsan megy, az úgy helyes, az a kocsi arra való.

megszaLott · http://img23.imageshack.us/img23/6862/25ih.jpg 2008.06.03. 15:52:35

"Jó autó ezt el kell fogadni, de hangsúlyozom van nála jobb autó is. (Honda, Toyota...)."

Ehh. Milyen autó az, amiben le sem köpnek?

bogu (törölt) 2008.06.03. 15:54:03

Bármelyik. A 'jóautó' az TotálSzubjektívKategória.

Tukacsincsilla 2008.06.03. 15:54:20

E39-el járok. soha a büdös életben nem próbáltak meg letolni, leköpni, vagy beszólni, ezért a gyűlölt BMW-sek élete számomra ismeretlen. mondjuk teszek is érte, mert segítek, zebrán átengedek, és rendszabályozok ha kell! nem mondom, hogy nem szivatom azt, aki a buszsávból akar elémtolakodni, de mersze sincs visszapofázni, vagy beszólni!
Ha Rácz barátunk egy férfiaknak készült autóban ült volna és nem egy bajor dodzsemben, akkor a fent leírtak nem történtek volna meg. A story a Mercédesz márkájával a következőként kezdődött volna: "mikor a Smarttal kikanyarodtam a József Attila utcára..." :-)

Zombika 2008.06.03. 15:57:39

Én egy új 5-össel járok, nem tapasztaltam, hogy sokan beszólnának (kopasz nem vagyok, fuksz nincs). Pedig a Rosevelt téren én is ugyanígy szoktam eljárni (mivel ez teljesen szabályos), de mindig beengednek, ha nem az első, akkor a második. Nem is értettem a storyt: ha a fickó lecövekelt, akkor miért nem elé mentél be?

mivan 2008.06.03. 15:58:59

Nem tudom, h más mit tapasztalt, apám (nem, nem kopasz kityúrt álat) decemberben megvette élete legjobb kocsiját (használtan), egy gyönyörű fekete 7-es Bömöst..

Hát én már sajnálom szegényt..
December óta alig van olyan elem az autón, amit kedves emberek, merő szeretetből még ne karistoltak volna össze kulccsal..

Erről ennyit..
Ide nem való ilyen autó, túl sok embernek szúrja a szemét..

Májkell,Nájt? 2008.06.03. 16:00:22

Árban itt a "legjobb">>>Audi R8 V10,elsö darab,250.000euro.-ért eladó(2009.febr.>bemutató,2009.második negyedév>>forgalmazás indul)!!Ezt most megkaphatod,cseppet drágábban;-)Nos..mindent az egyediségért,míg nem lessz másnak is;-)

kopasz 2008.06.03. 16:00:30

Szerintem megnézték az autót, utána RT-t, és azt mondták: Szívassuk már meg azt a kis szemüvesegs strébert a béjemvében:DDD

RT76 2008.06.03. 16:00:41

Kedves Tukacsincsilla, játsszunk óvodásat: 204 lóerő, 400 Nm, hátsó tengelyen, szűk másfél tonnára. Dodzsem, ja.

megszaLott · http://img23.imageshack.us/img23/6862/25ih.jpg 2008.06.03. 16:01:47

Neki bíztos 520d-je van, az igazán férfiautó :DDD

Bende 2008.06.03. 16:02:18

Azért legyünk őszinték:
Ha csinálna valaki egy statisztikát, hogy milyen arányban buszsávoznak az autótípusok, akkor a persztizsmárkák erősen vezetnének. Sajnos sokan azt hiszik, hogy a pénztárca méretével a ránk vonatkozó szabályok száma fordítottan arányos.
Persze nem szabad általánosítani, a proopeller nem hozza automatikusan ezt a mentalitást.
Ennek ellenére szerintem rendes ember Subarut vesz, ha van pénze BMW-re :))))

Cypress 2008.06.03. 16:03:04

Lexust kell venni emberek!!! Köpködés helyett, a csajok nyála folyik majd és a sznob felső tízezerrel sem lesz gond az ismerkedés. Peace!

Gerilla 2008.06.03. 16:06:05

hát,nem tudom,OFF-os autóval járok ugyan,(anno S120,most Brava) de tényleg nem mindegy a közlekedésben az autó,a skodrival nem engedtek be,ledudáltak,hiába nyomtam neki 120-al közúton,érdekes,a brava-val nem...
de tényleg létezik ilyen és olyan béjemvés is,nem szegény autót kéne bántani a sofőr balfaszság-bunkósága-stb. (sorolhatnám még...)
szép napot

pimpike 2008.06.03. 16:07:08

"ha a fickó lecövekelt, akkor miért nem elé mentél be?"

Ez nekem se világos. Én ilyen esetben 2-3 kocsival elé szoktam bevágni :) hadd egye a kefét (köcsög-e vagyok?)

Egyébként a címre vissza térve , nem is tudok olyan márkát amit kishazánkban ne utálnának .
Itt mindenki mindenkit/mindent utál ... kivéve mikor irigy
:)))

Bende 2008.06.03. 16:08:19

A Roosevelt téren Rácz et által leírt módon "előzni" a szememben egyenértékű bunkóság a köpködéssel.

És higgyétek el, más márkákat is szivatnak. Összesen 7 évig Suzukiztam (4 Swift, 3 Ignis) és egy dolog volt, amit igazán utáltam benne. Hogy semmibe veszik az autót.
Előlem senki nem ment le az autópályán pl... Pedig nem mindegy, hogy ha 122-vel mész, akkor egy 138-cal menő 525-öst, vagy egy 138-cal menő Ignist kéne elengedni?!
A mostani kocsimmal (Fikusz)eből a szempontból is elégedett vagyok :)
És ha megszalad, akkor Subaru (Mióta apa vagyok már nem Impreza, hanem Legacy kombi :) ), anyusnakl meg egy Honda Jazz.

AP (törölt) 2008.06.03. 16:10:10

Titkon mindenki _új_ BMW-re vágyik, én is..
A levetett széthajtott szarok nem izgatnak, de egy új.. Yáááy

lacivagyok 2008.06.03. 16:12:02

Mondjuk abban lehet valami, hogy a leköpés nem következett volna be, ha valóban egy kigyúrt kopasz ül abban a verdában. Tényleg lehet, hogy műmájernek néztek...

Tukacsincsilla 2008.06.03. 16:14:33

Kedves RT! ne szívd mellre :-) de játszunk: 235Le de nekem csak szerény 320NM van. 1615kg-ra. ..és ebből látszik, hogy nem 20.D, hanem vényóc, de mindegy.
peace! nincs sírva nevető emotikon? :-)

Hammer · http://car-pencil-etc.blog.hu/ 2008.06.03. 16:14:58

ebben a kis fehér egyes kupéban én is ültem egy keveset (utasként), de nem voltak attrocitások. mondjuk, akkor Kari vezette... :)

kopaszkigyurt 2008.06.03. 16:19:08

He?? Fekete X5 fóliázva, kitérdekelmennyi LE. Kormány elcsavar (miaza zindex???), sor megnyílik. Leköp?? Ugyanmááááá, bruahahaha...

Suzukis 2008.06.03. 16:20:12

Osztom Gerilla véleményét, egy 206 sw-nk, meg egy 15 éves Suzuki Sedanunk van. 206-al nyugodtan kocsikázhatok a megengedett sebességhatárokon belül, akár alatta is, ha valami miatt szükséges, amíg a Suzukival tolnak le akár 120-130-nál. Mindössze annyin múlik, hogy a mögöttem lévő meglátja a (S) márkajelet az autó hátulján, és egyből kiteszi az indexet, mégha csak nagy nehézségek árán tud is előzni. (Amúgy eddig nekem az Audisokkal volt problémám, de lehet, hogy csak azért, mert én is [és ők is] tele vannak előítéletekkel).

A Béla 2008.06.03. 16:23:29

"A kék-fehér propelleres igenis egy státuszszimbólum".

Ez egy igazi balkánikum.

Ferrari 250 GT. Az a státuszszimbólum, meg amit nem lehet minden trafikban venni. Ne legyünk már ennyire kelet ojrópaiak.

McMester 2008.06.03. 16:25:43

Mindez azért van, mert (látván a szöveg nyelvezetét, had fogalmazzak így) túl sok fsznak adnak jogosítványt. nem vagyok budapesti, de szoktam néhanapján kocsikázni a Bécsi úton, és nálam már ott elszakad a cérna. A sok tirpák mér nem képes a sávkában maradni? Legutóbb a zöld irodaháznál álltam, ott volt a sor vége, erre a szembesábnan előzött a szemétje egy egész sort. (Ott röhögtem, mert kedilekre telik neki, de a bal féklámpája nem égett) Amúgy meg a kőfaragós házzal szemben mindig állt egy Rapid Skoda. Két és fél hete még ép volt, múlt héten már totálkáros volt a valaga. Egy ilyen jobbról-hajtós patkány zúzhatta meg, 100%! Ha aki tehetné biciklivel járna, sokkal jobb világ lenne. Én tehetem, járok is, a szemét autósok meg kerüljenek ki...

mugen 2008.06.03. 16:34:14

Ha egy kigyúr kopasz vezette volna, a kisfiúk tuti nem köpködnek a fiestából, mert nagyon is tisztában vannak azzal, hogy másképp össze lesz gyűrve az arcuk! Ezennel felvilágosultam és tökéletesen megértem a "kopaszkigyúrt=BMW" sztereotípiát! :DDD

kowalski 2008.06.03. 16:43:01

nem tudom, a Roosevelt-en a kanyarban "szabályosan" besurranni...
Ez pont olyan, mint amikor nagy a sor a boltban, valaki előremegy és éppen a kasszánál álló ember elé bekéredzkedik, mondván "csak egy rágót veszek".
Az is szabályos, de nem korrekt. Én egy rágóval is beállok a sorba... Ez megintcsak egy suttyó 'magyar' megoldás.

Májkell,Nájt? 2008.06.03. 16:45:05

Státusszimbólum..ezen mindig röhögnöm kell.Ha valaki eleve egy szar alak,semmilyen szimbólummal nem tud ezen változtatni,és a megítélése sem lesz jobb-részemről sem.Tölem gyémántbevonatú Stutzzal is járhat,ha parasztbunkó,akkor is az lessz,ha normális,akkor meg az-ehhez nem kell szimbólum,ez egy magyar faszság.Mert van egy drága autója,miért kéne másképp néznem rá,vagy elnézni a faszságait,bunkóságait-ugyanúgy megadom neki,ami jár,bármivel is követte el..és ugyanúgy normális leszek vele,ha nem kötjük össze a bajszunkat.Ez NEM AUTÓFÜGGŐ.

No. 1 2008.06.03. 16:48:20

kowalski 2008.06.03. 16:43:01

Ja. És közben ráadásul nem is csak egy rágót vesz.

herman 2008.06.03. 16:52:01

Nem azért, de nem kéne a BMW-t ennyire misztifizálni. Itthon a többség nem újonnan veszi, és bárhogy is nézzük, a bunkó, kigyúrt maffiák és újgazdagok kedvenc márkája. A legalja réteg főleg az e39, és e38-at kedveli. (színesfémgyűjtők, kidobóemberek, zálogháztulajok, stb...)

Amúgy is van jobb, kultúráltabb, és kevésbé lenézett márka is....

herman 2008.06.03. 16:54:45

Az igazi arisztokraták jaguart, lexust, a leggazdagabbak pedig különleges, kisszériás modelleket vesznek.
námeteknél a bmw, merci népautó. azért van annyi behozott eladó itthon is, mert a német úgy cseréli a kocsiját, mint más a büdös zokniját...

Normal 2008.06.03. 17:00:34

Volt itt ilyen meg olyan hozzászólás, egyiket sem kommentálom. Alapjaiban rossz az egész rendszer, értem ezalatt a közlekedési kultúrát. Ami Magyarországon gyerekcipőben jár, vagy "még" nem is létezik(lásd anyázás, köpködés, középső ujjal történő köszönés)Aki azt hiszi, hogy ha beleül egy prémium márkába és ettől ő emberileg több lesz mindenki másnál, akkor nála van a probléma. Sokat járok Pesten, tapasztalom, ilyensmi történéseket válasz nélkül hagyom. Minek tornásszam fel az agyam? Vidéki kis városban élek, itt is látható nap mint nap new X5, új S65 AMG, új S, E55AMG, RS4, 6-os , 7-es, Lexus meg agyontuningolt japán és német "utcai harcosok"... Erre azt mondom, hogy ha ők meg tudták venni, és jól érzik magukat benne, akkor Ámen. A lelkiismeret, hogy honnan van a lóvé rá, az nem engem terhel, nyomassza őket (ha van). Nem járok ilyen gépekkel, mert nincs rá keret, de ha lenne is, akkor is minek(egyébként most Suberb)? Nem leszek attól más ember vagy több, mint aki alapjaiban vagyok. Egyébként a cég által elég sokat megyek, és pl. Németo-ban mondjuk Münchenben le sem szarják, ha valamelyik fent említett szekérrel gurulnék fel s alá egész nap. Ez a nagy különbség. Irigység, féltékenység, türelmetlenség..., ami nálunk stimmel. (lenne még pár jelző) Ne nézzetek szentnek, mert nem vagyok az, csak egyszerűen én így látom. Ja, státuszszimbólum? Minden az, ami drága és márkás, és neked vagy nekem nincs meg...

röfi-töfi 2008.06.03. 17:02:01

Ez a kövér disznó hogyan kapja el a bűmözőket? XDDDD

Májkell,Nájt? 2008.06.03. 17:02:53

A BMW egy joggal drágább,minőségi vonalat képvisel,ebben az egyik legjobb-az örökös 3as tagja.Azért lehet drága,mert megadja azt a plusszt,amivel minőségibb,"prémiumabb"..mondjuk magas árért nagy cucc prémiumot elöállítani,mind1..de tényleg azt kapod,amit kifizetsz(és tényleg kifizettetik).A Világ legjobb autója egy 3milliós,BMW szintü minöséggel,Corvette erejü motorral,Daihatsu Cuore fogyasztással áldott autó lenne..ami persze 7személyes,és hideg sört pufogna ki hátul-EZ joggal a világtelső lenne.

Achmed the dead Terrorist · http://www.youtube.com/watch?v=sDsK8ZnmhC4 2008.06.03. 17:04:26

Elállja az utat. Komoly időráfordítás kikerülni.

sipike78 · http://www.szabolcsswift.hu 2008.06.03. 17:08:40

Én igen messze lakom a fővárostól, mégis nap mint nap találkozom legalább ennyi balfasz sofőrrel... Rettenetesen felhígult az autós társadalom (is).

Pár perce értem haza, 40-nel gördülve, mert mögöttem araszolt egy Octavia. (kék-fehér... :))

Szemből látom a szomszéd falu menő csávóját, hogy döngetve közeledik. Két kiskutya elészaladt, épphogy meg tudott állni, aztán padlógáz. Villantottam neki, hogy: vak vagy, bammeg, RENDŐŐŐR.

A szervek épp akkor kerültek ki egy parkoló autót, hanyag eleganciával kifordulva a szemből érkező VW elé.

A visszapillantóból láttam, hogy kicsit kacsázva, de el tudtak menni egymás mellett.

A rendőrautó változatlan tempóban, komótosan befordult jobbra. Nem tudom, az utat lerövidítve aztán a a srác elé vágtak-e, de minimum egy sztrárszkiésháccsos rendőrkanyart érdemelt volna az eset...

sporting 900 2008.06.03. 17:09:27

A rendőr az tényleg kemény :DDD De ilyen pocakos, útirányítós minden országban van! Ő olyan mint egy G Astra, nem lehet vele hajtóvadászatot csinálni :D Arra ott a PR Audi TT futóbajnok!
Én személy szerint már szarok ezekre a majmokra, akik azt hiszik, a BMW mindenre feljogosít! Valjuk be magunknak, több a paraszt, mint a normális vele! Bezzeg ha kimegyünk nyugati szomszédainkhoz, ott ugyanúgy közlekednek ezzel a típussal, mint más autóval! Nincsen külön elsőbbsége, és persze nincs bennük kelet-európa gyöngyszeme, a fuxkirály,kopasz pofádatbenyomomhanemengedszbe! Külön öröm számomra, ha reggelente(amúgy ilyenkor látni pl kevés BMWt...vajon miért? :) ) öltönyös kultúrált úriembereket látok bennük! Nálunk is volt a családban BMW, de nem kéne, ahogy apámra nézek, abba az autóban itthon bele kell érni! Majd 10-15év múlva lehet hogy kéne! Igaz ez más típusoknál is...lassan nálunk nincs olyan márka, amelynek ne lenne elb@szva az imázsa, és ez szomorú! Gondolok itt a prestige autókra! :(((( Én is ezért vettem KIA Ceed SW-t :))))

herman 2008.06.03. 17:10:51

májkell, ezt nem vitatjuk.
Itt alapvetően azzal van baj, hogy az autó megváltoztatja az embert (már akit).
azért, mert valaki gazdag, és van pénz, nem kéne állat módjára, földre szállt kisistent játszani....a bmw nem tehet róla, ha itt a balkánon ilyenek veszik általában...
ismerősöm, aki jól szituált üzletember, a napokban adta el 2 éves 530 d bmw-jét, és vett egy XC70-es volvot. Miért? mert azt mondta, az szalonképesebb üzleti körökbe...pedig nem is volt fekete a bmw-je....ezen kéne egy kicsit elgondolkodnotok.

spy80 2008.06.03. 17:14:05

tökmindegy hány LE ha kicsi a kocsi!
:-))))))

felix330i 2008.06.03. 17:14:31

Hát nem tom..
193centi vagyok 96kg, félhosszú hajjal.
Okleveles tolvaj a szakmám amit a köznyelv úgyhív,hogy közgazda.
Az ország keleti részén lakom ahol sűrösödik a 100 főre jutó cigeratta kalmárok száma. Nah itt van sztereotípia.
Nekem elég hogy nem susi maci+atléta+papucsban flangálok és nem gorombáskodnak.
Én viszont ezzekkel a 90es évek elejéről megmaradt létformákkal ultra sznob vagyok és élvezem.Főleg aki dízelel feszül.
Nem birom ki hogy lámpánál v. parkolóban meg ne kérdezzem hogy mennyit spórolt a héten:))

A legtöbb embernek akikből a kupasz kigyurt elmék allergiás reakciókat váltanak ki a következőt tudom mondani:

Régen forogtam velük pár keringőt és higgyétek el, le se kell szarni ezeket mert nem is léteznek, nem fizetnek adót, futnak papucsban ha fináncokat látnak, nincs ráhatásuk semmire,csakis a saját világukra(dehát mindenki a saját világában elég király LOL:)) az így kialakult komplexusokat ilyen autókkal próbálják levezetni hogy végre őket is észre vegyék.Ordítva mi is létezünk de sajnos beletörődnek hogy az idejuk lassan lejárt..Tényleg.

Sam8888 2008.06.03. 17:18:00

AP 2008.06.03. 16:10:10

Engem inkább a "régi szarok" érdekelnek. Azokat még Te irányítod az autót és nem az elektronika. Az újabbakban nyomkodod-tekergeted a sok érzékelőt és az autó majd eldönti, hogy tényleg arra akarsz-e menni. Nemkéne.

És tudod mi van nekem kiírva MSN-en?
Ez ni:
"Minél drágább autóban ül valaki, annál nagyobb az esély, hogy az autó vezeti a sofőrt."

Ezt nemtudom honnan szedtem, de bölcs ember volt aki megfogalmazta. :)

Májkell,Nájt? 2008.06.03. 17:22:27

herman,igen,ez így van..DE..egy olyan országban,ahol veszek egy naptejet,és a használati utasításban ez áll;- "Kisbabákat,és gyermekeket NE TEGYEN KI KÖZVETLEN NAPFÉNYNEK." Nos itt én nem lepődöm meg már semmin ;-) Jóhogy nem"tárolja Őket száraz,hűvös helyen"...muhaha)))

Dimitrij 2008.06.03. 17:35:29

Sam8888,

az ilyen jól képzett versenyzők hiszik azt, hogy igazán képesek uralni a vasat a seggük alatt. Aztán egy kis eső és 70-nel elszállnak, kinyírva 2 családot...
Igenis kell a sok parasztnak az ABS, ESP, ASR, stb. A legtöbbünk még parkolni sem tud.

gyules 2008.06.03. 17:41:21

Már megint egy újabb autó-tulajdonos probléma? Kicsit ráparáztatok erre szerintem. Már régebbi cikkeknél is feltűnt (pl új ML). Magyar dolog ez eléggé, meg balkán.

ferikefleto · http://ferikefleto 2008.06.03. 17:41:30

Csak annyit figyeltem meg egy, a hasonló osztályba tartozó BMW-knél nem szarabb Mitsubishi boldog tulajdonosaként, hogy valami miatt a legtöbb száguldozó, magáról megfeledkező autós az X5-ben, vagy valamelyik 5-ös verzióban ül. Azt is megfigyeltem, hogy a BMW nem gyárt index-kapcsolót az autóihoz, vagy elrejti azt a sofőrök elől, meg ne találják, esetleg kikapcsolhatóvá teszi a tajbunkók számára, akik ki is kapcsolják, nehogy megzavarják vele a többieket. Furcsa, hogy ez valami miatt mindíg a bizonyos típus tulajdonosaira jellemző (tegyük hozzá, leginkább)

herman 2008.06.03. 17:41:31

dimitrij, és mi van, ha a pályán beszarik a szoftver???
Ugyanúgy elszállsz, mint a másik....ez a sok parasztvakítás jól hangzik, főleg azoknak, akik kocasofőrök. akinek van rutinja, az megvan ezek nélkül is.

És ezt úgy értsd, hogy nekem is full-full kocsim van, de nem tartom jónak, ha valaki 100% megbízik a technikában....bármikor jöhet egy hakli, és akkor annyi meg egy bambi....nézegesd a lánglovagokat...a legújabb esp,stb...csoda se ér semmit, ha balfasz a sofőr.

herman 2008.06.03. 17:43:47

(remélem nem jön el a robotpilóták ideje) mert az már az autógyártás legalja lenne...már a követőautómaták is elég bizarr ötlet, meg a többi szenzoros szar is.

Lally 2008.06.03. 17:45:04

"szerintem az emberek irigykednek mert a BMW-nél jobb autó nincsen."

:DDDDD

Ákos vagyok 2008.06.03. 17:56:31

Ugyan nekem nem BMW-m van, de az előítéletek hasonlók új A8ban is. Igaz, ez le van sötétítve teljesen, fekete színű, hátul meghúzódik a "4.2 quattro", és általában elég is ennyi, nem kekeckedik senki, legyen az X5ös valóban kopasz kigyúrt vagy Ferraris. (Szép is lenne mondjuk: 190 magas vagyok, jelenleg olyan 110 kiló körül - hiába, jól fűz az exmenyasszonyom :))
Bár hozzáteszem, aki megérdemli és nem pofátlan azt mindig beengedem, és nem is szoktam arcátlanul tolakodni.

Viszont ezt a kis leköpős fiesztás buzigyereket úgy vertem volna pofán a haverjaival együtt Rácz Úr helyében, hogy többet az ablakot nem meri lehúzni a szarján - de ez csak az én véleményem...

kriszko 2008.06.03. 17:56:55

felix330 Igazad van! A legtöbb 5-ös BMW-ben nem látni mást csak az adófizetést messzire elkerülő emberfajzatokat (első rendszám nélkül, mert ők vagányok). Tisztelet a kivételnek, amikor egy két 5-ös BMW kienged az M3-ason, de azokon lehet látni, hogy EMBEREK. De a legtöbbje. Azt hiszi autó van alatta (nem tagadom, valóban autó) és azt hiszi tud is vezetni, mert talán ő sza..a a spanyolviaszt. Na ezektől mentsen meg a Jóisten a sztrádákon. A buszsávról ne is beszéljünk. Bár oda nem kell BMW, elég a sok agyament, akik azt hiszik, hogy a KRESZ-t és közlekedési szabályokat betartó kultúrlények csak diót törnek az autójukban. Na ne. Valaki írta a pickupos sofőröket. Ettől már csak a "dobozos" kisteherautó sofőrök idiótábbak. Ezek a 25 év körüli árubeszerző nyálfröcskölő hülyegyerekek, akik azt hiszik ővék a pálya. Szóval eltértem a BMW-től, szerintem nem az autó teszi az embert, hanem a vezetési kultúrája (ami sajna egyre kevesebb embernek van). Ennyi

jabba 2008.06.03. 18:01:05

Valakinek még tleg a béjemvére áll a farka? Lelki szegénység

Ákos vagyok 2008.06.03. 18:02:25

Amúgy nem kell BMW-ben ülni ahhoz hogy valaki tahó legyen, elég sok van más típusban is, legyen az Suzuki, Passat, Audi vagy főleg Subaru Impreza (!) is...

De az se normális, aki már csak is betart valakinek, mert az éppen BMWben ül... Gratulálok az ilyen emberhez az anyjáéknak!

Swari 2008.06.03. 18:04:53

Én E30-al járok, fater E39-el, és nincsenek ilyen problémák, pedig rendszeresen járunk Pestre, péntek délutáni és a vasárnap délutáni dugókban főleg. Az a titka, hogy indexelni kell :) Általában az első három valamelyike be is enged.
A köpködő majomnak meg végigdarálnám valamelyik gumit a fején, hogy rohadna meg! Mással kéne vagánykodni a haverok előtt!

janó 2008.06.03. 18:06:20

ákos, és te azé, mert a8 van a segged alatt, miért érzed felsőbb rendűnek magad???
"Igaz, ez le van sötétítve teljesen, fekete színű, hátul meghúzódik a "4.2 quattro", és általában elég is ennyi, nem kekeckedik senki, legyen az X5ös valóban kopasz kigyúrt vagy Ferraris."

És ha egyszer egy suzukis, "kopasz, kigyúrt" alakkal közlekedési vitába keveredsz, netán le is ver alaposan, akkor mennyit ér majd a 4.2 felirat??? elmondom neked, szart sem....
Ez a tipikus "kismaffia" életszemlélet. mert neked nagykocsid van, többet érsz, mint a másik..szánalmas.

zs. bárci 2008.06.03. 18:07:48

sajnos nem csak a bmwseket köpködik vagy köpködnék, ha nem latnak ki ül benne, bármelyik "prémium" autókat gyártó cég termékeit! Nem tudom ki hogy van vele, de én van hogy egy nap több auto tipusban is megfordulok és ha történetesen egy a6 volánjánál ülök, akkor is megtalálom az index kart meg állok a zebranal stb. teljesen személyiség függő az egész. és hogy harom masodpercel később érek oda ahova sietek épp vagy kicsit a fékre kell lépnem hát istenem aki ezt nem tudja el viselni az ne üljön autóba, külföldön ez máshogy megy. Tudom hogy néznek az audikban, mercikben ülőkre, ezert ha tehetem probálok javítani a megitelesükön ,én is ülök premium autoba megsem leszek más, nekem fontosabb annal a nehany masodpercnel, az az elégedett pillantas esetleg egy köszönöm karjelzés egy msolykisereteben amit az elém beenegdett ne adj isten suzukis kolléga intéz felém, és elégedetten nyugtázza, hogy ilyen is van. Figyeljünk egymásra és akkor estelg mindenki hazaér esetenként még gyorsabban is mintha idegebeteg módjára a dudát nyomva ordítja végig a délutánt. ppíísz

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2008.06.03. 18:16:55

Na, ezt hívják pontosan úgy, hogy Körzeti Meghízott. :))

ommm 2008.06.03. 18:19:44

Cypress 2008.06.03. 16:03:04
Lexust kell venni emberek!!! Köpködés helyett, a csajok nyála folyik majd és a sznob felső tízezerrel sem lesz gond az ismerkedés. Peace!


Ki akar velük ismerkedni? A jó emberek alant élnek. :)

m 2008.06.03. 18:23:13

.... 2008.06.03. 15:40:16
Mostanában a BMW nagyon menő lett itt a Totalcaron. Jó autó ezt el kell fogadni, de hangsúlyozom van nála jobb autó is. (Honda, Toyota...).szép napot

Ne haragudjatok, de mikor meg láttam ezt a hozzászólást, igen csak elmosolyodtam, még, hogy a Honda meg a Toyota jobb autó a BMW-nél, ez még viccnek is rossz...

Homie 2008.06.03. 18:24:19

Én utálom a BMW-ket,szerintem nyomába sem ér egy Mercinek. Egyiket sem vezettem még, de meggyőződésem, hogy így van. Persze a magyar merci sofőrökre is vonatkozik, hogy 10 ból 8 bunkó paraszt. A BMW-k egyszerűen szar autóknak tűnnek nekem egy Mercedes-hez viszonyítva.

qualitaet 2008.06.03. 18:31:04

Szegény OMM ,MOST BÚJT A KI SZÖG A ZSÁKBÓL!

Ezek szerint ezek az autóvásárlási szempontok szempontok. HYPER GYENGE .

zs. bárci 2008.06.03. 18:32:40

Homie 2008.06.03. 18:24:19
Én utálom a BMW-ket,szerintem nyomába sem ér egy Mercinek. Egyiket sem vezettem még, de meggyőződésem, hogy így van. Persze a magyar merci sofőrökre is vonatkozik, hogy 10 ból 8 bunkó paraszt. A BMW-k egyszerűen szar autóknak tűnnek nekem egy Mercedes-hez viszonyítva.

akkor próbálj ki egyet-egyet mind2ből ha van rá lehetőséged regebbit is egesz nyugodtan bármi...meglátjuk utána mit moncc, nem mondtam h változni fog a véleményed, de ugy h egyiket sem vezetted nehez véleményt alkotni, hozzá teszem semmi bajoma mercikkel, más rétegenk szól és annyi, lehet te pont ebbe tartozol! :)

Fox888 2008.06.03. 18:32:49

Szerintem az az alagutas besurranás akkor is köcsögség. Akár bmw akár más én sem szoktam beengedni. Bunkók és Balekok effektus meg él és virágzik

mbtomi 2008.06.03. 18:33:33

Höhö!
Én személy szerint sajnálom őt (a TC-s teszter sofőrt). Megint kiderült, hogy a pfátlanok vannak azon kiakadva, ha a becsületes sofőr kiakad az ő bunkóségukon és megálljt parancsol. Gáz ez úgy ahogy van. Egyébként szülőföldjén ezekben az autókban öltönyös, tisztességes munkában megőszült URAK ülnek. A suttyó kopasz tahók meg járnak BKV-val meg öreg Corollával stb.
De ez csak Hegyeshalmon túl, ott ahol a normalitás (és nem a kivagyiság) az úr!

Achmed the dead Terrorist · http://www.youtube.com/watch?v=sDsK8ZnmhC4 2008.06.03. 18:38:38

Én a csokifagyit utálom, a vaníliát meg szeretem. Ezt onnan tudom, hogy sok helyen ettem már mindkét fajtát, és sehol nem kaptam még olyan csokit, ami ízlett volna. A vanília meg szinte mindenhol ízlett. Egy ideje nem is erőltetem már a csokit.

Ettől függetlenül azt is el tudom képzelni, hogy más meg a csokifagyit szereti és a vaníliát utálja. Sőt olyan is van, hogy valaki mindkettőt szereti. (A pontosság kedvéért meg kell említeni azt a csoportot is, aki egyiket se szereti, de ilyen emberrel még nem találkoztam.)
Ennek ellenére nem mondom azt, hogy a vanília fagyi jobb a csokinál.

megszaLott · http://img23.imageshack.us/img23/6862/25ih.jpg 2008.06.03. 18:39:33

felix330i 2008.06.03. 17:14:31

"Nem birom ki hogy lámpánál v. parkolóban meg ne kérdezzem hogy mennyit spórolt a héten:))"

Basszus, azt hittem már egyedűl maradtam ortodox dízel-lenéző ebben a fillérbaszó világban :DDD

Marcibácsi 2008.06.03. 18:39:38

Miért vagyok én szarabb ember ha csak egy éve van jogsim és alig vezettem 1000 km-t eddig? talán az én *****anyámat, hogy nem születtem igy..vagy miért vagyok szarabb ember ha a kis mitsubishi colt-ommal próbálok haladni a sorral?

zs. bárci 2008.06.03. 18:42:13

Achmed, a szívemből szóltál...:D

SwissBMW 2008.06.03. 18:44:27

Nkeme a környzetembe jópár BMW-s van és egyik sem egy unszimpatikus ember.Tudom én is láttam bőrfejűt vagy a második nagyon gyakori népcsoportot ülni BMW-ben.Ilyenkor mindíg azt gondolom hogy nem érdemelte meg ezt a BMW hogy így bele rondítsanak az imázsába.A családom BMW-s egy az egybe (nagyi:645i papa:530XD Anyu:130 Apu:m5 és még egy 3-as is) imádom őket. És én se leszek más mint ők. bár még nincs meg a jogsim koromnál fogva de mindjárt itt az ideje és úgy gondolom hogy ezeket az autókat tudni kell viselni tudni keell passzolni hozzá. majd igekszem. és sajnos fentiekben leírt fajták nem nagyon érdemlik meg és ez az ellentét nem tetszik magyarországnak.Bár belegondolva rettentően nehéz lesz viselnem a leendő BMW-et mert ott a másik hogy "Apád alád pakolta jó kis kocsit oszt menj utadra te újgazdag....." féle dolog . Nehéz a BMWések élete a kocsmat meg majd lesötétítem úgy könnyebb lesz hogy nem látnak be:)

a kertész tömlővel 2008.06.03. 18:56:28

a bmw-k feketék álltalában,,a subaruk kékek,,,én kék,ráadűsul lassan 10 éves,de 335 i ig jo vagyok techikailag..nem ment jobban se egyenesbe se kanyarba,,csak az 15 m ft...nem vigyorgottt a tualaja.

googli 2008.06.03. 19:06:13

A minap figyeltem meg balatoni kikötőben, hogy a BMW az az autó, amivel akkor is odaálhatsz a moló mellé, ha ez egyébként tilos és ősi román szokás, és egyébként szinte minden parkoló üres. Ezzel mintegy 12m-ert megspórolhatsz gyaloglásból, de ami fontosabb, jól látszol. Még akkor is, ha ezzel történetesen a szabályosan parkolókat is akadályozod.

Persze nem egyedi példáról beszélek, hanem rendszeres szokásról, amin az sem segít, ha családostúl érkezik az illető.

Másik fontos megfigyelés, hogy BMW-hez feltétlen kell kopasz fej, és rozsaszín galléros poló. Legalábbis ezen az inkriminált helyen. Eddig is volt egy olyan érzésem, hogy a BMW-ket buziknak tervezik (sorry a design mostanság buzis, persze ez szubjektív), de most már tuti biztos vagyok benne.

Sosem vezettem bömöst, amúgy elhiszem, hogy jó kocsi lehet.

w140 2008.06.03. 19:16:33

Szörnyű, hogy ilyen előítéletek vannak a BMW tulajdonosokkal szemben.
Még szerencse, hogy 500-as mercim van :)))
(persze 15 éves, és egy fél suzuki ára)
Mondjuk nem is viselkedek bunkó módon az utakon, és adót is fizetek, de néha látom az emberek arcán, hogy valamit szívesen elkövetnének ellenem, és bár kigyúrt éppen nem vagyok, meg kopasz sem, de mivel elég sötétek az üvegek, nem látnak be rajta, és ezért nem mernek köpködni:)
Ami még meglepő, hogy ha egy olyan forgalmi szituációba keveredek, ami nem egyértelmű, akkor megvárják a többiek, hogy én mit fogok csinálni, ha egy gyalogost átengedek a zebrán, látszik az arcán a döbbenet, szinte el sem akarja hinni.

G. 2008.06.03. 19:22:37

BMW? Irigység tárgya, az is marad. Persze, az irigy ember elvakult...
A rendőrbácsi látványa viszont megmelengette a szívem: gratulálok az ORFK sporttisztjének, és minden szakmai alárendeltjének!
:)

Leegor 2008.06.03. 19:24:31

Először is: A BMW-k jó autók. 116i-től 760Li-ig.
Másrészt: A "jobbasuzuki" "jobbahonda" "jobbasubaru" tipusú emberek valszeg még soha nem ültek prémiumautóban. Semmilyenben.
Harmadrészt: Ki a f.szt érdekel, hogy mit gondol a többi ember? Mindenképpen köcsög vagyok, ha Fabia 1.2-vel megyek, azért, ha 530XD-vel, akkor meg azért.
Negyedrészt: Ritkán értek egyet AP-val, de ez most az az eset. Akinek nem kéne egy zsírúj BMW, az hazudik.

foolproof 2008.06.03. 19:25:13

Ahol nyomor van, ott nyomor van. Minden tekintetben. Ha majd egyszer Abszurdisztanban is lehet tisztesseges munkaval penzt kereseni, azt leadozni(nem 60%-ot!), aztan a maradekot BMW-re kolteni, majd lesz presztizse ujra ezeknek is. Amig ez nincs igy, addig megy a kopkodes. Western hardware, eastern software.

Ákos vagyok 2008.06.03. 19:27:32

janó 2008.06.03. 18:06:20

Szerintem meg az a szánalmas, hogy a szelektív olvasásoddal (értsd: annyit olvastál el a hozzászólásomból, hogy A8-am van és hogy engem nem köp le senki) már fröcsög a nyálad, miközben azt se tudod mit beszélsz.

"Bár hozzáteszem, aki megérdemli és nem pofátlan azt mindig beengedem, és nem is szoktam arcátlanul tolakodni." Ez gondolom "véletlenül" elkerülte a figyelmed, a feledés homályába merült. Pont az ilyen [censored]-ra gondoltam, mint Te, akinek a BMWben és egyéb nagyautóban utazó csakis tahó és kopasz és bűnöző lehet, pedig lehet hogy ezerszer normálisabb és szerényebb mint Te. Gratulálok baszki! Éljen az analfabetizmus és a fröcsögés!

(Azt már le sem merem írni, mert úgyse hinnéd el, hogy minden normálisan közlekedőt beengedek, megadom a tiszteletet és nem játszom az eszem csak amiatt, mert nagyobb autóm van mint a többségnek. Soha.)

Szép estét mindenkinek!

ps3peter 2008.06.03. 19:29:30

Lasssan már egy éve egy új 5-össel járok (jórészt Németországban), de eddig még semmi hasonlót nem tapasztaltam Magyarországon se. Bár a német rendszám valószinüleg segit egy kicsit a pozitívabb megítélésben.
Valaki írta a Vito/Sprinter frakciót, szerintem is sokkal bunkóbbak az átlagnál.
A bunkó Bmw-s meg csak azért ragadt meg az emberekben, mert erre be vannak állítva. Ha ugyanazt a bunkóságot egy Passatos követi el, fel se tünik...

Hungarjan Dacia 2008.06.03. 19:31:11

SwissBMW-Hungarjan Dacia

Nekem a környezetemben jópár Dacias van és egyikse keres többet havi bruttó 80nnál. Tudom, én is láttam románt meg mindenféle népcsoportot ebben a kocsiban, dehát nem járhat mindenki Ladával. Ilyenkor mindig azt gondolom, hogy nem érdemelte meg ez a Dacia hogy románok meg ilyenek járjanak vele. A családom Dacias egy az egybe( Dédipapa a csavarrészlegnél dolgozott Brassóban, dédimama el is váltt tőle, de nagypapi ennek örült, mert olyan szar élet volt akkor hogy valaminek örülni is kellett. 5 év után kapott is egy Daciat 78ban, na mi azzal menekültünk át a határon. Imádom őket is meg a Daciat is! "És én se leszek más mint ők." Bár 30 éves vagyok és még nem volt pénzem jogsira, de ha majd egyszer lesz(apámnak van életbiztosítása)! Bár ha belegondolok, elég nehéz lesz viselnem hogy apám biztosításából alámtoltak egy jogsit, de majd azt is lefóljáztatom meg a Daciát is és így nyugodt lesz a lekiismeretem, meg a menekülttáboba se veszik észre majd a többiek hogy én vagyok az mert majd lefóliáztatom őket is. (Béke mindenkinek-Egy erdélyi. remélem írásommal egy népcsoportot sem sértettem)ede

T-boy (törölt) 2008.06.03. 19:32:33

BMW,MERCI túl általános.Van pl.A-merci.Az
nem prémium kat.De ha Toyotához soroljuk a
Lexust/mert az/AKKOR lehet össehasonlitani
3 tipust.És máris van ellenfél.
ZS.BÁRCI
Kissé fogalmatlan vagy,a BMW gyár motorja
minden évben dijnyertesek.Benzines,diesel
egyaránt.Ha pedig felejthetetlen élményt
szeretnél kéreszkedjél be bármelyikbe,ha
NAGY motor van benne!
A rendőrrel semmi baj,csak az hogy ALKALMATLAN!Ennyi erővel felvehetnék
vadászpilótának,vagy lehetne agysebész.

googli 2008.06.03. 19:34:20

Ami viszont érdekes a kommentekbe, az a mögöttük rejlő irigység és kishitűség.
Nem mondom én is szívesen járnék presztizs autóval, bár a jelenlegi(ek) is elvisz(nek) bárhova, sőt járok is vele(ük) rengeteget szerte európában, mert szeretek utazni. (Nem éreztem, hogy Monaco-ban, Hamburgban, Gibraltáron vagy éppen Coppenhágában kinéztek volna a xsara miatt, persze nem is akartam a legnagyobb látványosságok előtt parkolni mindenáron, mert a jóisten adott két lábat, tudok 20 métert sétálni)


Azonban ne gondoljátok, hogy az autó tesz valakit bunkóvá! A dolog fordítva működik, sajnos. Kis hanzánkban, és főleg a rendszerváltást követő években a bunkó, csaló, máskon átgázoló réteg tudott meggazdagodni. Ez az újgazdag réteg most meg kell tisztuljon. Egy részüknek a gyereke már elit suliba jár, picit egészségesebb szokásokat vesz fel, talán 2-3 generáció, és lesz itthon is arisztokrácia, aki nem csak jómodban él, de ezt elegánsan és gálánsan teszi, nem lesuttyózva az alatta élő rétegeket.

Addig meg senki ne irigyelje a gazdagokat. Mert bár én sem festettem jó képet róluk fentebb, egy dolog miatt azért biztosan tisztelni kell őket! A sok pénzhez sokat kell dolgozni is! Rengeteg emberen látom a környezetemben, hogy bár jól él, (akár még BMW-t is vehetne magának!), de az én értékítéletem szerint nem boldog. Bár lehet, hogy ezt kívülről nem lehet megítélni. Csak én pl. rohadtul utálnám, ha lakhelyet, autót, barátokat, rózsaszin inget, színházjegyet és squashbérletet is mások elvárásai szerint, a jó üzlet reményében kéne választanom. Messze van ez a szabadságtól és a boldogságtól...

Dízel 2008.06.03. 19:43:04

Annak a kollégának írnék, aki marha mókás volt és a spórolást említette a dízel autók terén. Szerinted azért adják a prémium márkák 70%-át dízel motorral, mert a vevő, aki 10-20 millió Ft között vesz autót spórólni akar??

Mielőtt kinyitod a szádat tedd már sebességbe az agyadat.

T-boy (törölt) 2008.06.03. 19:48:59

Amikor a benzin 10,gázolaj 2,a FŰTŐOLAJ 1ft
volt,Volga 240-mercimotorral,na az volt
az aranykor.

S2000 2008.06.03. 19:56:59

Szerintem nem az autó márkájának szólnak ezek a reakciók, hanem az autót vezető ember viselkedésének. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha időben kiteszem az indexet, ha megvárom, hogy beengedjenek, nem pedig betolom a verda orrát erőszakosan, akkor hasonlóan udvarias, kultúrált reakciókat kapok. Én is akkor teszek szívesen szívességet az autóstársaknak, ha udvariasan kérik az egyébként a forgalmi helyzetben nem járó elsőbbséget. Én egyébként nem tartom a BMW 1-es sorozatát presztízsautónak.

Karlóv 2008.06.03. 19:57:53

Ez amit itt írok nagy baromság.
Ti gyártjátok az előitéleteket,meg a sok okosságot...Lehet sorolni ,hogy melyik autóban melyik állatfaj ül de amíg így méricskél valaki, mitől változna a világ?!
Nem mindegy,hogy milyen autóban ülsz,ma kopasz vagy mert BMW-ben ülsz,holnap sznob mert Lexus-ban ,aztán ha átülsz egy VW-ba akkor biztos valami céges kispöcs leszel?!
Ovodások vagytok.

ps3peter 2008.06.03. 19:59:48

"aki 10-20 millió Ft között vesz autót spórólni akar??"
Pontosan azért. Mióta megemelkedett a dízel ára itt Németországban, azóta egyböl lement az új dizelek aránya, nem is kicsit. Nézd majd meg egy két év múlva a használtpiacon a dízelautókat valamikor olyan erösen jellemzö ártöbbletet. Nem sok fog maradni belöle. Nem is baj...

emperormtech 2008.06.03. 20:00:50

Aköpködőről csak annyit, hogy örülök, hogy jót röhögött! A következő BMW amit leköp, az lehet, hogy nem teszautó lesz..... Aztán majd leshet a Fiestájából..... Aki pedig azt hiszi, hogy BMWsek mind szemetek és le akarják túrni az útról az embert, azt pedig tudom sajnálni! Szerintem egyszer nézzen meg egy igazi jó kis BMW találkát! Minden márkában láttam nemnormálist! De a másik véglet pedig az aki veri a nyálát a 200.000 km-en is túli több ezer wattos mélynyomós lószarra.... És ő magyaráz a BMWsnek.... Na az ilyeneknek üzenem: lehetett volna tovább tanulni is és lenne neki is BMW! Ha meg ő úgy döntött, hogy marad az aluliskolázottságnál, akkor tartsa a nyálat a pofájában!

A8os 2008.06.03. 20:00:57

Karlóv: jogos...

Bryab 2008.06.03. 20:03:34

emperormtech 2008.06.03. 20:00:50

szerintem ott a pont :)

ak76 2008.06.03. 20:05:56

a mindent beborító,sötét,kibaszott IRIGYSÉG az, ami miatt ebben az országban meggondolod,hogy még ha van is zsetonod,német nagykocsit vásárolj.
mert a tetű inkább irigykedik,meg azon spekulál,vajon mi a faszból telik ennek a köcsögnek BMW-re,ahelyett hogy tenne valamit azért hogy neki is legyen..hát a faszt...sírni,nyavajogni,és a másikét fikázni,és persze gyűlölködni egyszerűbb...jó magyar szokás szerint...

zs.bárci 2008.06.03. 20:06:38

T-boy 2008.06.03. 19:32:33
ZS.BÁRCI
Kissé fogalmatlan vagy,a BMW gyár motorja
minden évben dijnyertesek.Benzines,diesel
egyaránt.Ha pedig felejthetetlen élményt
szeretnél kéreszkedjél be bármelyikbe,ha
NAGY motor van benne!

Kedves T-boy
sajnos nem értem a hoozam fuzott kommentedet én is pont azt magyaráztam Homie kolleganak h be kell kéreckedni egy bmw-be, azzal ugyan nem ertek teljesen egyet h nagy motorsba de az tény h a 6 hengeresek lényegesen szebb a hangja, persze min 2 literes vagy attol feljebb! És hidd el nagyon jol tudom h milyen dijnyertes motorjai vannak sztem egy oldalon állunk:D

Poigabi 2008.06.03. 20:07:22

Szóval, ha az asszony Sparkjába véletlen beszállok, biztos hogy mindenki le akar előzni( mint régen a trabikat), ha viszont az 5-össel csapattam akkor csak a tuning Suzukik + a Puntok + a hasonló rettenetek akartak a lámpánál gyorsulási versenyt nyerni. Megálapítom csak az nem akar 200-zal menni aki tudna egyébként, ellenben az összes 1.3 - 1.5 L-es mind.
Szerintem a Bmw-vel vezetési kultúra is jár, ( nem a kigyúrtkopasznak ) ha teheti beenged. "Sajna" megkellett válnom már tőle, váltottam egy családira, 7-személyesre........

emperormtech 2008.06.03. 20:07:36

Hát én így látom a dolgot.... Szerintem nem csak én vagyok ezzel így!

111 2008.06.03. 20:08:22

mennyi paraszt van itt?sehol sincs a BMW? akkor ülj aszaros suzukidba!!abba vagy valaki. egy büdös bunkó.
a BMW ugyanazt az utat megjárta mint a Mercedes-Benz. sőt az utóbi években már meg is előzte. arról nem is beszélve ha a történetüket nézzük akkor rokonmárkák. de nem baj
BMW FOREVER

SwissBMW 2008.06.03. 20:13:32

hungarian dacia nagyon komoly amit írtál. most leírtad aaz alsó réteget részletesen és az lene a szép ha daciás réteg szépen békénhagyná a BMW-t BMW-s a dacia-st tudom hogy nehéz lehet miközben eléd vág (amit más autó is tesz)elég nehéz nem foglalkozni vele de nem éri meg cseszegetni meg köpködni (az már kicsit gyerekes meg gondolom neked se esne jól ha leköpmék a daciádat )mert se jogsid se daciád ne lesz ez konkrétan így m.o.-on és nem csak a bmw-nél van ez így hanem a kopasz mercedesessel is

GIjoe 2008.06.03. 20:16:10

a vegen a rendorrel most mi a baj, azon kivul, hogy tulsulyos?
Nem arrol vagyok ismert, hogy rajonganek a rendorokert, epp ellenkezoleg, de most nem ertem mit csinalt rosszul?
A kep a budai oldalon, az Attila ut es az alagut utca keresztezodeseben keszlt.
A rendorok azert szoktak ott allni, hogy leintsek az aki a buszsavbol probalja belelozni az egesz alagut fele tarto sort. Illetve meg azert, hogy azt aki a keresztezodesben all meg, mert ugy gondolta, hogy "meg atferek" kiszedjek.
Tehat, neki -a rendornek- ott kell allnia a sarkon es figyelnie kell a szabalytalankodokat.

megszaLott · http://img23.imageshack.us/img23/6862/25ih.jpg 2008.06.03. 20:19:33

A kövér rendőr problémát én sem értem. Attól, hogy szereti a sőrt és a szalonnát, még meg tud állítani pár bunkóparaszbéjemvést :)

GGG77 2008.06.03. 20:21:59

Érdekes, napi 60-80 km-et autózok Budapesten, de velem nem történnek ilyenek.

Ottopappa 2008.06.03. 20:23:35

Rácz!

Kopasz fej, aranylánc kellett volna, és a Fiestás max magát köpi szembe... :) A rendőr meg LOL... :)

qualitaet 2008.06.03. 20:23:40

Bocsánat a grafomániáért ,de még egy "rövid" gondolat. Élek a gyanuperrel ,hogy tudatalatt szándékosan szítjátok a "társadalmi" feszültséget BMW-antiBMW ,kisautó -ngyautó, stb. témákban. Holott nem az olajat köllene a tűzre öntözni ,hanem fordítva. Ellenben sajna tudjuk , hogy az efféle "BOULEVARD-SZEMÉT" téma kelendőbb.
Egynémely cikketek kísértetiesen kezdhasonlítani a politikai sajtó burkolt "véleményformáló" írásaihoz.
Szerény véleményem még az is ,ha valaki úgy dönt ,hogy firkásznak áll - lettlégyen az bármely terület - ,legalább a szakma legszentebb és legfontosabb elvét az objektivitást és az elfogulatlanságot próbálja valamelyest tiszteletben tartani.
A japán márkákkal kapcsolatos elfogultságotok elképesztően nyíltan érzékelhető. Ez cseppet sem alaptalan ,ha a megbízhatóságot vagy az értéktartást nézzük.
Egyéb laptársaitokkal egyetemben rendre összekeveritek a mgbízhatóságot ,a precíz műszaki kivitelezést a tényleges MINŐSÉGGEL.Ez a szó - véleményem szerint- a felhasznált anyagok ,és az azok beépítésére fordított "lelkiismeretességet" lenne hívatott jellemezni. Eme kritériumnak a japán márkák korábban siralmasan "barátságtalanul",lelketlenül ,az elmúlt években is csak átlagosan feleltek meg. Én még életemben nem találkoztam "bőrszagú" és "igazán vastag" anyagból készült,süppedős szőnyegekkel "burkolt" , vagy puha alcantara tetőkárpittal "tapétázott"japán autóval.A"nehéz" ajtócsukódást nem is említem.
Báhogy szenvedtek soha nem sikerült igazi presztízst kivívniuk ,mert a luxuskategória igazi "báját" sosem tudták produkálni ,legfejjebb annyit , ami papíron ellopható. A felső kategóriákban képtelenek voltak önálló stílust kialalítani. Innen eredeztethető az örökké a német autók - főleg a BMW-k és tulajaik,állandó "fikázása" és a hasonló sztereotípiák gerjesztésére ,ill.ezek életben tartására ösztönző kompLEXUS.
Ha a japán autók nem "csak jók" ,hanem picit többek is lennének (mint korábban a németek) akkor fent említett "senkiháziak" is azokat preferálnák.(Még egyszer: a luxuskategóriáról beszélek!)
A szerkesztőség szerintem jókora fáziskésésben van két tekintetben is.

Egyfelöl félholt oroszlánt rugdal a BMW vagy akár a Mercedes képében ,mert ezek a gyártók a '90-es évek közepe óta folyamatosan "süllyedtek" a japánok szintjére a fenti minőségi tulajdonságok mellőzése terén.Ugyanúgy olcsó és,barátságtalan anyagokat haszálnak ,hagjuk semmi ,igazi elegancia nulla.Ráadásul a japánok még megbízhatóbbak is. Csak hát az a fránya presztízs. A Lexushoz hasonló divathullám uralkodott a frissen csőre rántott yuppie-k , a sznob bankvezérek ,meg az életükért rettegő, amerikamániás,vezetni sosem tudó és gyűlölő,tötymörgő rózsadombi vénemberek körében,8-10 éve. Akkor a SAAB volt a mindent elsöprő favorit. Próbáld ma használtan eladni... (Bár még nem tudjuk mi lesz ha a Lexusok megöregednek ,furcsa mód az idősebb példányokért valahogy senki nincs meghalva.A mostani múmiák totális Corolla feelinget nyújtanak ,a Civic-belű Legendhez hasonlóan.)
Vitán felüli - szerintem - ,hogy a LEXUS összehasonlíthatatlanabbul ,jobb ,szebb ,megbízhatóbb a SAAB -ONÁL.

A másik meg a kigyúrt parasztok tárgyköre. Ha igazán nyitott szemmel járunk ,tisztán látszik ,hogy a luxusautók (évjárattól függetlenül) volánjai mögötti "pitbullok" állománya napról-naora tizedelődik.Az országot sújtó gazdasági válság egyik vitán felüli pozitívuma ,hogy ezeknek a figuráknak a jövedelmi ,és "érvényesülési lehetőségei" igencak beszűkültek. Az ilyen autók megvásárlására ,fenntartására (szrencsére)egyre képtelenebbek.
Tetszik vagy nem a luxusosztályban a prestige (még) a fritzeké...

Petyaaaa · http://www.sgtf.hu 2008.06.03. 20:23:47

Menjen mindenki gyalog meg kerekezzen.
Aztán nem lesz baj a felesleggel.

GGG77 2008.06.03. 20:25:50

"Tukacsincsilla 2008.06.03. 16:14:33
Kedves RT! ne szívd mellre :-) de játszunk: 235Le de nekem csak szerény 320NM van. 1615kg-ra. ..és ebből látszik, hogy nem 20.D, hanem vényóc, de mindegy.
peace! nincs sírva nevető emotikon? :-) "

Biztos szép.
Autós kártyád nincs?

Csak szólok, hogy 10-ből kb 8,8 embernek a 123d kéne...

zs.bárci 2008.06.03. 20:29:34

Azt Swiss kollega hozzaszolasahoz hozza tenném h nem csak a bmws vág a dacias elé! ilyenkor jön az h ablak le és innen mindeki tudja folytatást. Nah ezen kellene változtatni h ne szidjak a premium gyartok termékeit!

GIjoe 2008.06.03. 20:29:42

Poigabi
igy kene, hogy legyen. A BMW-ket es a merciket Uriembereknek kene vezetniuk, nem pedig kigyurt kopasz kocsogoknek, meg agyonszolizott picsaknak.
Tobb evig jartam egy E320assal, mindig udvarias voltam, megkoszontem ha beengedtek masok stb.
Mondjuk svajci rendszamu volt, ugyhogy sajnos az emberek biztos azt gondoltak, hogy "azert udvarias mert kulfoldi"
na mind1, en a bmw, merci helyeben szurnem a vasarloimat. Csak nekik sajnos ez jelentene a csodot, mert ugy latszik, hogy mara mar sajnos a bunko penzbehajtok, stromanok, kis maffiozok autojaval valt ez a ket remek marka.

peti86 · http://mivan? 2008.06.03. 20:33:26

Itt vitatkoztok, hogy BMW vagy Mecedes... sztem az abszolút nevető harmadik az AUDI. Nézzétek meg mekkora fejlődésen ment keresztül, mind műszaki, mind pedig formatervezési szempontból...
A bmw amúgy meg nem tehet arról, hogy kik, hány kilósan, milyen nemesfémmel a nyakukban veszik. Az igazi, nagyban játszó gangszták öltönyben és páncélozott audi-ban nyomulnak... ;)

T-boy (törölt) 2008.06.03. 20:37:50

Ezzel a rendőrrel,meg az 50 kilóssal az a
baj,hogy kerüli a konfliktust.Pedig arra
találták ki,hogy ha balhé van,megoldja.
Megtörtént:Bpestre vezényelt srác megállitott egy Audit,kiszállt a bika,
leütötte.Azt mondta neki"jegyezd meg,engem
nem állitasz meg".Bent elmondta,a válasz:
megmondta,hát jegyezd meg.

emperormtech 2008.06.03. 20:40:52

"Az igazi, nagyban játszó gangszták öltönyben és páncélozott audi-ban nyomulnak... ;) "


Persze, hogy Audiban! És tudod miért? Mert ők azt mondják, hogy Quattro! És megkérded tőlük, hogy az mi?! És foggalmuk sincs! Az Audi alapjában nem rossz autó sőtt egyre jobb és jobb!!! Egy bajuk van! A formatervezés! Le a kalappal, nagyon szépek! Csak döntsd el melyik-melyik! Mind egyforma.... :)

Zsé 2008.06.03. 20:40:55

Szerintem mehet az ember Trabantal,vagy mehet Mercivel,BMW-vel,Ferrarival,ha nem tartja be ésszerű keretek közt a szabályokat és mást veszélyeztet,akkor az ígyis-úgyis tapló(sőt,felelőtlen).Nem a kocsi teszi...

GIjoe 2008.06.03. 20:46:44

peti86

gyurcsany es a haverok.... :D:D:D
ha lenne egy kis izlesuk LS600h-val kozlekednenek. :D

AP (törölt) 2008.06.03. 20:47:22

mindjárt megmagyarázzátok, hogy miért jobb a húszéves béemvé, mint az új béemvé..
meg hogy abban még anyag volt, meg lélek

muhahahaa

Pocok 2008.06.03. 20:48:11

A Dízeles kollégának üzenem.Azért gyártanak több dizelt,mert minél gazdagabb valaki annál szarrágóbb.10 forintért a kecskét megb..asznák.Én is nagyon utálom a dizeleket,zajosak,egyenetlen a járásuk,nem üzembiztosak,minden szarért kehegnek.Engem rábeszéltek 2 éve egy dizelre.A szervizben töltöttem az életem,most végre újra benzinessel járok és sokkal jobb a vezetési kultúrája nem lehet egy lapon emliteni.

A BMW-k tényleg jó autók.Kár hogy kötelező lett hozzájuk a kopasz fej és a 20-as IQ.

GIjoe 2008.06.03. 20:50:24

T-boy 2008.06.03. 20:37:50

hat igen, errol ne is beszeljunk..

megszaLott · http://img23.imageshack.us/img23/6862/25ih.jpg 2008.06.03. 20:50:54

Peti
Az audit nem tartom egyenlőnek a Mercivel, és a BMW-vel. Max a lexussal. Egy népótó gyártó cég presztízsre törekvése mindkettő.
Az audi inkább a rally sikereken kellett volna tovább lovagoljon.
Egy példa: A 7-es BMW mindig az S osztályt törekszik felülmúlni. Az AMG pedig az M szériákat szeretné.
Az hol van ilyenkor? Láttál te már olyant, hogy egy Mercit, vagy BMW-t audihoz mérnek?

Jozef 2008.06.03. 20:52:14

Nekem SWIFT-em van és csak szeretnék eljutni az úticélomig ÉLVE!!!És unom már ebben a .... országban,a ......ki a menőbb "közl.kultúrát".Amúgy meg kommersz kocsikról beszélünk 5-ös A-nyóc,ki a fa..-t???De pl.kinek van ZONDA-ja?He?heee???

Peter 2008.06.03. 20:54:11

Udvozlet !
Kedves Tamas , azokkal az emberekkel akik ugy elik kis kispocsuseguket hogy lekkopnek egy autot azokkal nem kell foglalkozni . Amit meg hozza szeretnek tenni az egesz kinek milyen autoja van dologhoz , hogy 10 ev mulva nem lesz ilyesmi , a Magyar ember is el fog jutni arra a szintre hogy nem az a lenyeg hogy milyen kocsid van hanem hogy kivel kezelsz .....
Amugy mindenkinek ajanlom hogy eloszor vezessen BMW-t hogy legyen viszonyitasi alapja hogy epp aktualisan mit kop le !!!
Koj le egy tevet , aztan meglatjuk fogsz e utana nevetni !:D

STI'93 2008.06.03. 20:55:12

Csak simételni tudom Cypresst!!!
Lexust kell venni!:P:P:D:D:D

AP (törölt) 2008.06.03. 20:55:42

Amúgy ti csak a számítógép előtt foglalkoztok ennyit a másikkal, és hogy a másiknak milye van, és hogy közlekedik vele, vagy folyamatosan utazás közben is?

meakkó titeket be kéne csukni

A8os 2008.06.03. 20:56:35

megszaLott: biztos nem ültél még új A8asban, ha ezt mondod :) Igazából nagy különbségek nincsenek közöttük, de az Audi legalább tudja azt (természetesen a prémium modellekre gondolok) mint az S-osztály vagy a 7es, ha nem többet - szerintem.

"Láttál te már olyant, hogy egy Mercit, vagy BMW-t audihoz mérnek?" Hát volt "pár" eset az utóbbi pár évben :)

npista 2008.06.03. 21:03:14

Nem a kocsid a lényeg hanem a hozzáállás szerintem! Ha kiteszed az indekszedet beengednek , legyen bmw,audi vagy lada a másik sávban! Aki buta az ellen vegyél kamiont!! Na az hatna rá, talán nem akarna lenyomni mindenáron az útról?! Szerényen közlekedve a céges boxeremmel végigmegyek nyugisan a belsősávon és még ki sem lógok a forgalomból valamint nem akar senki de senki leköpködni a másik sávból!! Tanuljun kultúrát élvezzük hogy közlekedik mindenki!!

GIjoe 2008.06.03. 21:03:41

A8os
az LS lexus meg MINDENT tud.
aki nem akar poffeszkedo autot, akinek picit rafinaltabb az izlese, az lexust vesz. ez olyan mint aki nem a kotelezo ujgazdag "arany rolexet" veszi, hanem a szep, kifinomult Patek Philippe-t.
Ennyi, de ez pont egy olyan tema, amit vagy ert az ember, vagy nem. Senkit nem lehet meggyozni. Vagy kifinomult valakinek az izlesvilaga, vagy nem. vagy MEG nem. persze, lehet elegans BMW-t meg MErcit venni, de az nem a poffeszkedo lorinser vagy az undorito 32"os felniknel kezdodik, hanem a visszafogott, gyari felni, semmi idiota kipuffodo stb, hideg nemet elegancia, amihez, mint ezt mar korabban is irta itt valaki, egy vezetesi stilus is hozzatartozik. Meg ugy en bloc: STILUS.

ede 2008.06.03. 21:07:27

Van nekem egy nagyon szimpatikus, gyúrunkvazze típusú, kopasz kedves ismerősöm.Sajna az itthoni állapotoknak, diplomájával sosem fog annyit keresni, hogy megvehesse álmai autóját.(Hameg hasznaltan netán talál egyet, vagy gyerek, vagy fennartási költség) Hogy mi ez. Egy Hummer. És van is benne vmi. A különbség csak annyi, hogy neki lesz diplomája, és van annyi esze(ehhez meg aztán tényleg nem kell sok:) hogy ő belátja, az ő külsejéhez és beállítottságához eccerűen nem illenek a prémiummárkák által kínált termékek. És igencsak dühös vagyok amikor a Kékfényben az elkapott bűnözőt egy új 5-ösből ráncigálják ki, vagy amikor "Láci" vagy "Kokó" kikacsázik a "kászinóbóu" és bepattan az S320cdi-be. (konfigurálni is tudnak ám ezek bazzeg:L-es rendszámú S Merci MAE felnivel meg fa kormánnyal...mehetne a funpic-ra)

AP (törölt) 2008.06.03. 21:07:34

A korral jár, ha valaki inkább a 32" felni iránt vonzódik, és arany rolexet venne ha annyit kéne órára költenie muszájból?
Vagy ez inkáb újgazdag-beütés, hogy a csórónak hirtelen pénze akad és megveszi a legharsányabbat, hogy messziről ordítson a della?

111 2008.06.03. 21:08:00

a lexus egy német utánzatú fos. soha nem vennék.
egy nagy nullák a japánok.

T-boy (törölt) 2008.06.03. 21:11:53

Pocok!
A sz.r diesel ugyan olyan,mint a sz.r
benzines.Te egy szar dieselt vettél,máskor
próbálkozz egy JÓVAL.
Nyilván a rengeteg hátránya miatt gyártanak
pl.:diesel presztizst,
versenykocsit
VERSENYMOTORCSÓNAKOT
a legnagyobb kategóriákban,mert lúzerek
és szeretnek vesziteni.
Egyébként luxus kategóriában nem 1-2
literről beszélünk hanem 8-10 VAGY 15-25
lit. nagyon nem mindeggy.És egyre kevésbé..

Jozef 2008.06.03. 21:15:13

Menő,mert menő(a márkát mindenki maga) ha meg elromlik,Pista bácsi meghekkeli a garázssoron.Ez ám a parasztbarokk!

A8os 2008.06.03. 21:15:26

GIjoe 2008.06.03. 21:03:41

Részben igazad van, részben meg nem szerintem. "akinek picit rafináltabb az ízlése" - hát tartom annyira az ízlésem mint egy LS tulaj, de lehet tévedek :)

Ez az új A8 mindent tud amit a másik 2 (vagy 3), semmivel sem kevesebb. Az általad említett hideg német elegancia nekem az A8-t jelenti, sallangmentes, mégis elegáns és erőt áraszt magából. Belülről megfoghatatlan, ésszerű érvekkel nem lehet kevesebbnek beállítani mint a másikakat.

De persze mindenki azt választ ami neki tetszik, és nem is ez a téma most, szóval ugorjunk szerintem :)

karlmann 2008.06.03. 21:19:30

Komolyan azt gondolja bárki ebben az országban, hogy az autó prsztízse irányítja a dolgokat? Nos nem, az irígység irányítja. Csak a sok szerencsétlen képtelen elvonatkoztatni attól, hogy ha egy BMW-ben nagydarab kigyúrt pasas ül akkor az nyilván csak bűnöző lehet. Nyilvánvalóan van ilyen is és olyan is. Csak az a szomorú, hogy az emberek ha vkit. egy jobb autóban látnak, akkor azt azonnal azonnal bunkó,csaló szemétládának nézik. El kéne fogadni, hogy az emberek nem egyformák, mások!!!

A másik, aki szerint a BMW vagy Mercedes ugyanolyan mint bármilyen más autó, de még nem próbálta ki csak "úgy gondolja" az egyszer próbálja már ki mindegyiket és utána nyilatkozzon. Aki meg le meri írni, hogy soha nem kéne neki egy komoly autó az egyszerűen hazudik. Egyszer próbálná ki, utána nem lehetne kirobbantani belőle.

Achmed the dead Terrorist · http://www.youtube.com/watch?v=sDsK8ZnmhC4 2008.06.03. 21:25:39

f@szom kivan már a dízel / benzines témakörrel. Vegye mindenki azt, ami tetszik neki, ne itt próbálja győzködni a másikat és flameljen. Van erre külön topic, menjen oda. Nemkülönben az Audi / BMW / Mercedes / Lexus vitával. Aki itt köpködi egyiket - másikat - kevés kivétellel - egyikben se ült még, csak a száját tépi. Hűdefasza a quattro - ja, az esetek 99 %-ában nem is érzi az ember, hogy összkerekes autóban ül. Aki meg igen, az menjen versenypályára, oda való a próbálgatás. A Mercedes - BMW vitában meg az ujságírók sem tudnak állást foglalni, nem véletlenül: a különbségek egyik vagy másik irányba dőlése szubjektív megítélés alapján történik. És persze szar a Lexus is. Igen. Szeretnék én olyan szar autót. Meg aki szidja az is. Kéne valami logo a kisebbségi komplexus számára, és lehetne az mondjuk az országimázsunk fő motívuma. Sajnos.

Loloke 2008.06.03. 21:29:39

123 jo, csak nem D, hanem W :) Annak legalabb 0 presztizse van, viszont sokkal kenyelmesebb, jobb vele utazni (nem vezetni!) mint a mai atlag autokkal...

GIjoe 2008.06.03. 21:35:40

111

te meg egy igazi taplo paraszt vagy. ulj vissza a 20eves szakadt BMW-be es jatszd tovabb az eszed.

GIjoe 2008.06.03. 21:37:54

A8os

Szep meg jo az is. nem tagadom.

Karlóv 2008.06.03. 21:41:39

Nem kéne egy Patek-hez hasonlítani a luxszust vagy a japánok ,hogy hívják(lexus).
A Pateknak van olyasmije ami a lexusnak nincs.NÚLTJA?TÖRTÉNELME ?LELKE...

Karlóv 2008.06.03. 21:46:39

MÚLTJA
Mindjárt győzködik az embert,hogy ki milyen autóban kéne,hogy űljön,,,miért?

megszaLott · http://img23.imageshack.us/img23/6862/25ih.jpg 2008.06.03. 21:51:56

Achmed.
Nekem nem kéne egy új lexus. Az ára inkább, és vennék belőle sok sok benzint, hogy még többet autózhassak a régi szakadt BMW-mel:)

Londonimagyar 2008.06.03. 21:52:37

Erdekes olvasni hogy Budapesten hogyan reagalnak egy uj BMW-re. Kicsit vicces, ugyan akkor szanalmas. Mondjuk, egy jo adag aggresszio nem a kocsibol fakad hanem az akadozo Budapesti csucsforgalom miatt. Hasonlitaskent, elsugok egy par csemeget a Londoni eletrol (en ide szulettem, ez a hazam, ezert tudok nyilatkozni). Uj BMW-t, Mercedest le sem szarnak itt. Barmilyen barom lizingelhet ilyet es semmit nem jelent. Mult evben tobb 3-as BMW-t adtak el itt mint Mondeot. Az igazan gazdag Londoniak taxival kozlekdnek, ami nyilan a legkenyelmesebb mert buszsavban tudd haladni. Mobil telefonjuk nincs mert emberek szervezik az eletuket helyettuk. Akinek autoja van, fele esetleg elpocsekol annyit hogy vegyen egy uj Jaguart (de havonta csak ketszer idintja be), masik fele pedig 15-eves Volvo kombival jar ha vezetnie kell. Ferrari, Lamborghini, Aston Martin olyan suru hogy mar oda se neznek. Auto klubtag vagyok ahol tartanak erdekes veteran es modern kocsikat. Elhijvtam egy csajt magammal a hetvegere a Nurburgringhez egy Ferrarival. Mondta nekem hogy tul idos a Ferrari (1984) es nem jon....

Ilyen hely ez...

transporter 2008.06.03. 21:53:06

hehehe. Nekem viszont eppen az a tapasztalatom, hogy ha jo (draga) autoval vagy, es annak megfeleloen is vezetsz, nem nagyon mernek beszolni, dudalni, stb, meg egy huzosabbra sikerult manovernel sem. Itt most persze nem szemtelen vagy agressziv akciokrol beszelunk. Vannak akik alapbol csunyan neznek, de ahhoz hozzaszokik az ember es egy ido utan mar nem tunik fel. Az ilyen autok tulajai nem szoktak lehuzni az ablakot es kiszolni, megbeszelni, lejatszani, mittudomen. Minek? Komoly ember nem is mutogat, soha. Sajnos az is igaz, hogy megkoszonni is ritkan szoktak ha beengedik oket, de ez a fajta elszallas mar mas temahoz tartozik. Tovabbi szep napot.

Káposztakukac 2008.06.03. 22:01:20

hülyeség a cikk. magam is bmwvel járok, egyik legújabb tipussal. egyáltalán nem veszem észre azt, hogy az átéag bmw-s kopasz és fuxos. pont ellenkezőleg, főleg az újabb és legújabb modellekben leginkább középkorú úriembereket vagy trendi nagyvárosi yuppiekat látok. magamat is inkább utóbbihoz sorolnám... nem vettem észre, hogy valaha a forgalomban különösebben beszóltak volna. ellenben az tény, hogy a kopasz fuxosok szeretik a bmw-t(mercedest,audit), de általában csak az öreg, kopott darabokra van keretük...:D

GIjoe 2008.06.03. 22:04:17

Londonimagyar
ez igen.

A8os 2008.06.03. 22:08:45

Londonimagyar 2008.06.03. 21:52:37

Az szép és tisztelendő, hogy Londonban ilyen jól megy, és tényleg nem a beszólásból, esküszöm, de ki a f@szomat érdekel itt Magyarországon, hogy Londonban mi a menő meg A Stílus?

Ha egy 20-30-40+ éves férfit annyira nem érdekelnek az autók, hogy helyette taxival jár mindenhova és még ennek tetejébe lehet hogy saját autója sincs, arra azt tudom mondani hogy kapja be, mert az ilyen nem férfi... Nincs telefonjuk se, mert az életüket is mások szervezik helyettük? Gratulálok hozzá.

Az általad említett csajt meg elzavartam volna a helyedben a jó anyjába, nemhogy elhívnám Ferrarizni :)

Karlóv 2008.06.03. 22:08:50

Én sokat járo Rómába ott meg mindenki gesztikulál ki így-ki úgy.De nem azért mert ő prémium vagy nem prémium autóban ül,egyszerűen ott az emberek minden érzésüket igyekeznek mások tudtára adni mindenféle formában.Mégsem érzem ott,hogy meg akarnának enni ha elöbb vagy késöbb sorolnék be valahová.
Ott meg akinek sok pénze van nem taxival jár ,meg nem is Jaguárral(az már nagyon piperkőc,vagy bolond)Ott az Audi BMV Merci a gazdagok járműve amivel közlekedik.Az más kérdés,hogy a garázsban meg lapul egy Lambó Porsche vagy akármi más.Ott egy BMW a jó izlés és a megbízhatóságot jelenti amivel lehet is közlekedi,ugyanakkor nem tűnik ki a sorból és az se furcsa ,hogy a garázsban aBmw 535 áll utána egy Porsche GT!!! az mellet meg egy Fiat Panda!!!!!!!

GIjoe 2008.06.03. 22:12:15

Káposztakukac
ebben egyebkent van valami. De en mar lattam zsir uj 7esbol kiugrani kigyurt marhat, viperaval fenyegette a szerencsetlen f astras bacsit. illetve CL merciben is sok van....terepjarokrol nem is beszelve.

Goodyear 2008.06.03. 22:16:25

Emperormtech! Ha te úgy gondolod (a 8 órai bejegyzésedre gondolok), hogy az aluliskolázottak ülnek ócskaságokban, és a jobban képzettek BMW-ben, akkor te nem Magyarországon élsz. Nálunk sajnos fordítva van, épp ettől rossz a márka imidzse.

GIjoe 2008.06.03. 22:17:20

Goodyear
ez sajnos nagyjabol igy van. van kivetel, de azon latszik is.

m 2008.06.03. 22:24:35

Londonimagyar

Ha tényleg ott élnél, tudnád, hogy milyen ott az élet...

Káposztakukac 2008.06.03. 22:28:30

GiJoe: kivételek mindenhol vannak.

az okos 2008.06.03. 22:31:35

itt általában irigyek és hülyék laknak csak?Valóban nem vettétek még észre,hogy manapság új és drágább autókban általában normális emberek ülnek még akkor is ha kopaszok.Vannak kivételek de én például a hondás köcsögöket utálom,na az egy külön faj.Viszont én ha sávot váltok szinte csak komolyabb autók elé indexálom be magam és gyakorlatilag mindíg beengednek.Ha nem hiszed próbáld ki!Csodálkozni fogsz az eredményen.Azért azt leszögezhetjük,hogy rengeteg irigy ember van ebben az országban.Ja és mindegyik utálja "a gazdagokat"de mindegyik ott áll a lottózóban vagy a nyerőgép mellett hátha egyszer ész nélül is rámosolyog a szerencse és persze első dolga lesz ,hogy vegyen magának egy bmw-t vagy egy mercit...

qualitaet 2008.06.03. 22:32:51

Megelőztél ,M!

LoNDON(?)IMAGYAR

Nyílván a tengernyi ASTONNAL a pitlákok szúrják..,
Tartik tőle ,hogy a csajnak nem a "TE FERRARID " évjárata miatt nem játszott a going out...
FUCKING (typical hungarian)LIAR!

ommm 2008.06.03. 22:36:41

qualitaet 2008.06.03. 18:31:04

?
ezt most hogy?

sanya 2008.06.03. 22:45:37

A8os! Engem igenis érdekel Londonimagyar hozzászólása - talán a tieddel nem lett volna szegényebb a topic.

alexis machine 2008.06.03. 22:52:34

Nagyon jó, hogy Toyotával járok, beengednek, nem köpik le, ha kell megy is. :D

qualitaet 2008.06.03. 22:55:57

JU nou, lenni én lidlbit szétszórt ,veri bizi lándn'i oartiszt gaaj ,és p'ding rossz helyre fáking kérdőjel. Hangosan szóót a "Good save queen..., its' a fascist regime!"
(SZEKSZ PISZTOLSZ)

Bocsánat!
Természetesn egy bp-i BMW-S tahó vagyok

Ez szánalmas 2008.06.03. 22:56:16

Szánalmasak vagytok ba$$zátokmeg...
Nem lehet ide mást írni csak ezt...
Olvassátok el, hogy mit írtok, és felfoghatod, hogy óvodás, szánalmas... Ha nem akkor ne ülj kocsiba, és küldd vissza a jogsidat oda ahonnan kaptad!

m 2008.06.03. 22:56:51

Én csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy Londonimagyar nem, hogy nem él Londonban, talán még nem is járt ott.
Amit itt lefirkantott, abból számomra egyértelműen kidrül, hogy ő tipikusan az az ember, akik szerint Angliában minden aranyból van és, hogy ott az emberek tejben, vajban fürdenek...

Londonimagyar 2008.06.03. 22:59:08

Uraim es holgyeim.

Hiszik vagy nem, ez a helyzet. A kedves valaszokra a kovetkezot reagalom:

A gazdag azert jar taxival mert nem kell parkolni ha odaer, a borzaszto Londoni fogalman keresztul haghat taxival ugy ahogyan autoval sosem, es legfontosabban anonym. A Bentley es Astonnal kozlekedok altalaban vagy gicces olaszok/arabok vagy berelt a kocsi.

A kedves illetonek aki azt mondja hogy kozepkoru ferfinek kotelezo autot szeretni es rendszeresen vezetni: megig mennyire hulye vagy?

A nemet mondo csajt persze jol elkergettem mert ilyen hulye liba nekem nem kell. A Ferrari csak a hetvegere lett volna nalam, es nem azert emlittem mert fel akarok vagni (amugy is kevesebbet er mint egy jol felszerelt Mondeo es tiszta rozsda), hanem mert sokat elarul az emberekrol itt.

Csak erositeni tudom a tapasztalatokat hogy nyugaton igazabol nem erdekli az embereket az auto, azon tul hogy legyen igenyes es megbizhato. Persze, autobuzi mindenhol akad, de egy 5-os BMW nem presztizs itt, mert a fel vilagnak ilyenne van. Amire peldaul most felfigyelnek az a Fiat 500. Ez most egy yuppie kedvenc. Szomoru hogy 19 evell a rendszervaltas utan, fel magyarorszag meg mindig azt hiszi hogy jobb es komolyabb ember lesz ha beleul egy draga kocsiban.

Es en szemelyesen mit vezetek? Altalaban semmit mert robogoval ingazok az irodaban, mig tartok egy 20 eves gazuzemu Jaguart (kerult kemeny 180e fonrintban) ha szukseges 4 kerek.

qualitaet 2008.06.03. 23:06:09

Na, a gázüzem végképp feltette az I-re a pontot...
Méltó schlusspoén!
Jó éjszakát ,evribádi!

250ekm BMW-vel 2008.06.03. 23:08:27

Alapvetően az a gond amikor megy a nyávogás a BMWsekről, hogy ezeket az autókat észreveszik. Mert szeretnének ilyet és amíg nincs addig inkább fikázzák. A leharcolt szarokat meg sem látja senki, pedig pont ugyan azok a "bunkók" vezetik őket, csak még nincs pénzük nagyobb kocsira, s mivel sokkal több suzuki, fiesta stb. van nem tűnik annyira fel. De a mai kisautós kisköcsögök miatt nem fogok szarabb kocsikat venni 3-4 év múlva, csak mert nem akarok ugyan olyat(?) mint ők.

Fiestás hősünknek meg tessék tanulni, rendesen melózni és akkor nem az lesz az egyetlen kapcsolat a komolyabb gépekkel, hogy időnként leköphet egyet.

Ja és nem hiszem hogy bunkóbban vezetném a mai autómat, mint a 15 évvel ezelötti Golfomat, pedig ennek az árából pont 7 Golfot vehettem volna (egyet hétfőre, egyet keddre ... és akkor most jobb csávó lennék?). És kiábrándítanék mindenkit, mégcsak nem is lopom a pénzt.

Londonimagyar 2008.06.03. 23:19:19

qualitaet:

You really are quite a dickhead, aren't you? No idea what the hell a 'schlusspoen' is but I'll take your word for it.

megszaLott · http://img23.imageshack.us/img23/6862/25ih.jpg 2008.06.03. 23:23:10

qualitaet 2008.06.03. 23:06:09

Külföldön nem nézik le a gázos gépeket. Németországban, és Hollandiában is sok van.
Szerintem inkább legyen gázos, mint dízel.

Eg 2008.06.03. 23:23:25

Szevasztok!!
Azt olvasom, h. mindenki a BMW-t, meg a Mercit, Audit majmolja!! Napi minimum 20-30-at látok belőlük! Mindenki csak Audi, meg a BMW! Múltkor is egy köcsög gyerek vett egy kb. '93-as 3-as BMW-t, de vmi szakadtat és feszítenie kellett benne! Peersze...lógott kia keze a köcsögnek! Erről ennyit :S Szép autók, de a legszebb az Alfa Romeo! Alfásnál, meg érdekes, nem láttam ilyet, h. bunkón tolakodott volna, vagy majd kiesett volna a volán mögött! Alfát mennyit láttok egy nap?! Mert én keveset! Az már autó!!!
Minden jót!

antimason 2008.06.03. 23:27:15

Hiába 200 Le és 400 Nm, ha egy kis nőcis/buzis 1-es kabrió. Olyan férfia, mint egy mini :D

rockefeller 2008.06.03. 23:32:10

Jó totalcar megint beböfögött ide egy baromság cigánymagyar sztereotípiát, mert cigány országnak még cigányabb "fővárosában" túl sok a barom ahhoz hogy egyáltalán megérdemelje hogy kocsiba ülhessen (járjon inkább ökrös kordén legalább ápolja ennek a "dicsőmúltú " országnak a míves hagyományait) és ezek a barmok kitalálták most hogya BMW-s az csak tapló lehet meg hogy a BMW az biztos valami luxusmárka nem pedig egy lecsúszott, kvótákkal beszopatott repülőgépmotor gyártó aki kénytelen kocsikkal foglalkozni és azt szívatni kell mindenhol ezen a szarfészek helyen erre meg csak annyit nem muszály foglalni a helyet a kocsival, lehet motorozni vagy biciklizni és mindjárt megoldódik a pestiek másik baromi fontos problémája is hogy képtelenek ott közlekedni. Meg persze lehet benyögni itt mindenféle karikás fócvágenekről röhelyes okoskodásokat, csak minősíti a csórikámat, az meg hogy kinek kéne egy 125-ös vagy akármicsoda meg kinek kéne konkrétan az ára az meg kurvára más dolog! A Mercedes meg talán nem kell sokat agyalni rajta hogy kitalálja a pár burnyák hogy egész más kategória mint akármi más, nem véletlen hogy a mai napig működő cégek közül a legöregebb autógyártó aki ráadásul a függetlenségét is 100%-ban megőrizte, az okostojások meg akik verik a nyálukat a Lexusokkal meg akármilyen japán autóval kapcsolatban meg garantált hogy még japán prémium autóba sosem dugták a koszos valagukat meg nem is valószínű hogy valaha fogják, legfeljebb benejlonozva a csomagtartójukban aztán azután még meg is köszönhetik hogy abban is részük lehetett. Leszopná pár gennygombóc itt állva magát ha valaki hozzávágna egy LS400-ast... (aztán meg lehet nézni hogy eggyel nyugatabbra vagy akár a franciáknál mit kéne előhúzni a seggetekből hogy azt mondják a pasasra hogy ez valami menőcsávó: valószínű olyan kocsit élőben a büdös életben nem fogtok látni)

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2008.06.03. 23:33:36

Nekem ellenkezők a tapasztalataim. Az én szénfeka, ültetetett, sötétített üveges 5-ös BMW elől mindenki eltakarodik, és senki sem kommentel. Lehet hogy az autó színében van a probléma?

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.06.03. 23:36:48

Londoni: vengerszkij, pozsálujszta. A dickhead-nak ráadásul pont van rendes magyar megfelelo''je, tu''ko''rfordítás. Az evribádi, így, magyar szó. Mint a bu''fé vagy a sezlóny.

Mi a baj a metróval? Én ugyan nagyon ritkán járok Budapesten, de szívna az o''registen, béemvé vagy trabant.

A rendo''ro''s képet szeretném feltenni a falra. Látták a FEHÉR PISZTOLYTARTÓT? Hozzá a piros-fehér csíkos, kézzel festett népi kádárkolbász! Én kis falum!

emperormtech 2008.06.03. 23:45:27

"Szép autók, de a legszebb az Alfa Romeo! Alfásnál, meg érdekes, nem láttam ilyet, h. bunkón tolakodott volna, vagy majd kiesett volna a volán mögött! Alfát mennyit láttok egy nap?! Mert én keveset! Az már autó!!!"


Az Alfáról csak annyit, hogy igenis van belőlük elég, aki azt hiszi, hogy az mekkora király! Jót röhögtem mikor az autópályán épp ott állt hősünk új 159sével.... Már megadta magát! Olasz autó az egyszerűen csak: OLCSÓ SZÍNESFÉM HULLADÉK DRÁGÁN!!!! És nem pedig egy autó! Volt már szerencsém Alfához.... Sosem adnék érte pénzt!!!!

A8os 2008.06.04. 00:14:09

sanya: köszi, bár én Londonimagyarral ellentétben nem egy elképzelt álomvilágról írtam, hanem többek között magamról, valós dolgokról.

Londonimagyar: hülye-e vagyok, ha azt kérdezem, hogy egy 20-30 éves férfit nem érdekelnek az autók? Inkább húzz jó messzire egy autósportáltól, ha nem így gondolod... Valamint jó lenne ha felébrednél.

Menő taxival járni Londonban? Kit érdekel ez itthon? Hát ez tényleg követendő példa, ez igen.
Osztasz engem, miközben robogóval jársz meg van egy szakadt gázosított (...) Jaguarod? Komoly...

Te is kb. olyan típus lehetsz a hozzászólásaid alapján, aki kiszabadul Angliába, aztán fél év után már nem tudja hogyan játssza az eszét, mikor visszaereszkedik a pór magyar nép közé. Valamint légy oly' szíves, Magyarországot nagy M-mel írni, még ha nehezedre is esik . Elnézést ha néhol személyeskedésbe csaptam át, de azért egy ilyen Londonimagyar ne osszon már ki engem hogy mi a tuti. Mégegyszer bocs a stílusért.

karexx 2008.06.04. 00:15:07

ocseem....itt oan autokrol beszeltek(A8 , bmw , merci), hogy kesz....mindenki olyat vesz amire tellik es amiet akar..en pl Kallost veszek mert arra tellik...
Szanalmas

zeze 2008.06.04. 00:21:37

Én erre meg szarok rá! :D van egy 6 éves 4es golfom, amit leszarok, :D van egy 900as honda CBR-em, és azzal BMW-t lexust bármit ugy szopatok le piros lámpánál ahogy akarok. kopasz szemüvegest, ujgazdag suhanc seggfejtöl kezdve bárkit, és akkor a hajára kenheti a pressztizs meg luxus autót mindenki azt csá :)

Leegor 2008.06.04. 00:22:04

BMW-s bűnöző, Mercis cigány, Audis yuppieköcsög, Passatos bunkó, Alfás műmájer, Suzukis balfasz, Skodás lúzer, Daewoo-s idióta, Hondás hülyegyerek, Lexusos sznob.
Hoppá, kimaradtak a parasztok! Kik legyenek? Legyenek mondjuk a Toyotások? Vagy az Opelesek?
Vagy hívjuk ezt az egészet nemes egyszerűséggel és finomsággal csak butaságnak?

megszaLott · http://img23.imageshack.us/img23/6862/25ih.jpg 2008.06.04. 00:23:52

zeze 2008.06.04. 00:21:37

azt meghasz, azt csá.

ps3peter 2008.06.04. 00:26:57

A gáz nyugaton tényleg nem ciki, itt tesznek is az emberek valamit a környezetük (és pénztárcájuk) védelméért. Én 2 hete szereltettem be, de hozzá kell tenni, hogy köze nincs a Magyarországon árult tizenéves technológiákhoz, meg sokszorosába is került.
Csórózzatok le nyugodtan, 530i-vel járok, de nekem számít évi 5-700ezer forint ami a zsebemben marad. Magyarországon biztos magasabb az életszínvonal, ott szartok ilyen aprópénzre...

Márko001 2008.06.04. 00:33:54

A BMW a világ legjobb autója,a legjobb motorokkal.Nem hiába nyeri minden évben az év motorja címet.Imádom a kis 316i-met(E36)semmi baja sem volt 15 év alatt.A suzukisoknak üzenem hogy menjenek csak swiftezni:)

Márko001 2008.06.04. 00:41:04

Ja és leszarom a kis csóró szuzisokat, kis teszkós majmokat.Inkább járok egy régi Bömbi vagy Mercivel mint egy uj kis fehér, dísztárcsás szuzival

ps3peter 2008.06.04. 00:48:39

@Márk001
A stílusod méltó a márka negatív megítéléséhez Magyarországon. Tizenéves 316-tal meg föleg nem kéne senkinek se beszólni...

Márko001 2008.06.04. 00:55:23

peterkem csak tudod 19 éves vagyok és a fősuli mellett dolgozom te 50 éves tunya családapa:).Amúgy majd ha lesz komoly munkám akkor majd egy M3ast szeretnék és remélem összejön.Egyébként ezt a kocsit meg nem versenyzésre használom.Amúgy meg szerintem így is porig aláználak.ennyi.Menjél vegyél egy suzuki splasht

megszaLott · http://img23.imageshack.us/img23/6862/25ih.jpg 2008.06.04. 01:02:57

Márko

Ennyi IQ-val beengedtek fősulira?
Ilyenkor szégyellem, hogy BMW-m van.
Ja, s a 316i van akkora égés, mint egy új szuzuki.
Nem kellene itt arcoskodj, és így beszólj másoknak, mert a szüleid vettek neked egy tizenéves alapmotoros alapfelszereltségű csodát, aminek újon sem volt presztízse.

Az ilyen 16i-s mindenkitlealázok gyerekek
is pont annyira rontják a márka imidzsét, mint a kopasz fuxosok.

Kék neonod, nagyzenéd, aluszárnyad van-e már? Jobban jártál volna egy VTI Hondával, az is egyhatí, de azzal már lehet alázni, és nem a kedvenc márkámat szégyeníted.

Márko001 2008.06.04. 01:04:28

De én nem akarok veszekedni én csak azt mondtam hogy imádom a kis kocsimat.Nem egy erőgép de nem is szeretnék idő elött meghalni meg még nincs is komoly anyagi hátterem(saját):)

ps3peter 2008.06.04. 01:06:17

Fentebb írtam az autóm típusát, de íme még egyszer: BMW E60 530i 2004.
Ja a feleségemnek fél éve vettem egy új stiftet, szóval az is van, és hidd el böven többe nézem, mint egy 15 éves 316-ot.
50 éves pedig pont 20 év múlva leszek. Ki tudod számolni???
Alázásról lehet szó, majd megpróbálom 5 mm-nél nem mélyebben nyomni a gázpedált...

kutyamacska 2008.06.04. 01:09:47

Én örülök, hogy leköpik az olyan gyökereket, akik ilyen szarbányát vesznek...
Rácz kollégát persze sajnálom, de a felesleges szociális feszültség (bocs)keltés miatt, lehet neki is kijárna egy adag turha.

ps3peter 2008.06.04. 01:09:53

Rendben, szeresd az autód, de ne szólj le másokat, mert mint észrevehetted, te magad is túl könnyü célpont vagy egy rosszindulatú megjegyzésre.

Márko001 2008.06.04. 01:12:12

Rendben Peter.Amúgy nem írtam hogy mindenkit szétalázok meg nem is hajtom hanem kímélem mert gyönyörű korához képest.Nagyon szeretem.Egyébként ha versenyezni szeretnék akkor apám 535d-jét kérném el:)-csak nem adja oda:D

ps3peter 2008.06.04. 01:23:43

Én se adnám :) Majd 2-3 év múlva, ha benött a fejed lágya :)
Csak mellékesen így felebarátilag: inkább hagyd az ilyen alázós szövegeket, föleg ha nincs rá saját alapod. Meg ha meglesz, akkor se szövegelj róla, hanem ha szükséges csendben tedd meg.
Apu autóját meg inkább ne említsd, mert tudod mindenki a saját f...ával...

Márko001 2008.06.04. 01:29:16

Apu autóját meg inkább ne említsd, mert tudod mindenki a saját f...ával...
Ok:D:D:D
E46 M3 akkora vágyam hogy nem lehet igaz:) minden nap majdnem megnézem hasznaltauton..:(

zooo 2008.06.04. 01:33:25

zeze: na ja, szójjon má be valaki a mocimnak!!! :) Csak sajnos az a gáz, hogy vannak igencsak irigy ótósok akiknek nem tetszik ha egy motoros otthagyja a szuperjárgányukat. Hányszor láttam már autósokat, hogy szopatják a motorost. Városban behúznak elé, nem engedik el a dugóban, autópályán ha mögékerül egy mocis baszik lehúzódni stb...

Márkó: M3-as mi??? Jó vicc, bár ha faterék millások akkor ugye no problem...
Gyűjtögess csak M3-ra a lakástörlesztés meg ráér 40év múlva...

BMW sztem egy kicsit valóban presztízsmárka itt Mo-n. Nyugatabbra nemigazán mert ott bárki vehet. De attól nem lesz valaki menőbb vagy mások által lenézettebb mert bömöst vesz. Sztem.

zooo 2008.06.04. 01:37:59

Márkó: de amúgy tényleg. M3 nem egy gyenge gép, és még a régebbiek is rohadt drágák. Mire itt 500Ft-os benzinárak lesznek meggondolod, hogy ilyen géped legyen. Max hobbiautónak egy "mezei" mellé. Amúgy sok sikert a gyűjtögetéshez ill ha megteheted vedd csak meg! :)

Márko001 2008.06.04. 01:42:31

Zooo eléggé igazad van.:) Csak ez a kitűzött célom.:) meg mindig szerettem volna egy sportkocsit.Egyébként egy új 320,325i is teljesen ok:D Micsoda vágyak...

b 2008.06.04. 02:09:24

nálunk a családban van új 7es bmw, kis és középkategóriás autó (nem prémiummárka) és egy lada is. mindegyiket arra használjuk amire kitalálták. lehet hogy hülyék vagyunk ?:)

111 2008.06.04. 06:06:47

inkább járok egy 20 éves BMW-vel min egy lexussal paraszt!
szánalmas bunkók vagytok . tisztelet a kivételnek.
sajnálom h ebben az országban nincs autós társadalom. csak japánautóbuzi seggfejek akiknek fogalma sincs hogy a németek mit tettek le 1886-ban!

Eg 2008.06.04. 07:03:01

Látom keményen megy a szöveg!
Feszíítsetek csak az új BMW-ben, Merciben, meg Audiban..esetleg Lexusban! Hány éves is vagy? 20? 25? Jaaaa.....Apuci aládbaszta az új 10-15 millás kocsit? Lesz neked rendes életed, ha majd a szülök nem állnak melletted?
Hm??????
(Ez csak az újgazdag beképzelteknek szól!) Ja....és Ignis-ünk van...amiért a szüleim megdolgoztak és nem lopták a pénzt! És nincs leszpojlereztetve, meg neonozva, mert egy átlagos autó! Ennyi!!!!!

diesel killer 2008.06.04. 09:15:50

Elhagyva kissé a BMW- nem BMW magasröptű témakörét (sosem értettem, hogy miért képesek egymás torkának ugrani ilyen baromságokon? Ma ilyen van, holnap meg vehetek olyat, miről beszélünk.) esetleg a TC csinálhatna valami 'tesztet': végimenni BP-en, nézni a reakciókat, a fenti kedves társaság által meghatározott kategóriákban, mondjuk így:
1. német luxusautó, fuxos magamutogató bunkóval
2. ue. , az előbbi pilóta nélkül
3.-4. japán ugyanígy, 5.-6 olasz ugyanígy
esetleg amerikai hasonlóképpen

Persze nem volna túl egzakt, de valszeg érdekes lenne.

Murcs 2008.06.04. 09:18:02

Sziasztok!Én nő vagyok és szőke!
Itt az ellenpélda.Pesten totál szabálytalanul nemhogy beevickélt berobbantott jobbról egy gyönyörű
bömös történetesen kopasz fukszos tetovált csóka vezette.Megmentette a padlófékem + a lélekjelenlétem,hogy ledurrantsam a bal hátsóját és összezúzzam magamat is.A második
lámpánál sikerült visszamaradnia anyyira ,hogy utolérjem :-)Leengedte az ablakot és megkérdezte minden oké?Ez meleg volt bocsika.Szóval ennyi.Egyébként nem csak a rendőrök
de az autós társadalom is tökéletesen alkalmazza a zéro toleranciát!Üdv mindenkinek

gkjgm 2008.06.04. 09:24:41

Persze mgmondom mit tettek 1886-ban le buzikám: a hájas valagukat a retyóra összeszarni magukat! Aztán kinyithatod a a nyálas képedet a krautoknál h mennyi a belföldi japánautók aránya (min 50%) és vajon miért kezdik ezzel a vésztárgyalások 1. pontját: Mitől van az hogy a japán autók jobbak a mieinknél? Jó persze sosem adtam egy szarházi magyar véleményére, még a Balatonba sem dugom a seggem csak ne kelljen közös vízben ázni a fajtátokkal! A köpdösős cigányoknak meg ott a hatásos kúra a kesztyűtartóban a 9-es para. Aztán lehet hümmögni hogy hol tart ez a cigányország mikor megint pofándurrantanak valakit mert be mert szólni!

K. Laci 2008.06.04. 09:59:38

Én úgy gondolom, olvasva a kommenteket, akik munkaidőben ilyen hülyeségeken vitatkoznak, egyrészt hülyék, másrészt valószínűleg a kommentezők többsége max szalonba látott BMW-t, gimnazista hülye, kisüt belőlük a primitívség, max rollerük van :)
Pihentagyúak gyülekezete.

K. Laci 2008.06.04. 10:02:39

Amúgy az egész totalcar nagy szar, olvassátok inkább a vezess.hu-t.
a totalcar nem más, mint fizetett reklám (audi, bmw)

a szerkesztők meg ovodás agyi szintű hülyegyerekek (a tv műsoruk is nagy szar)

Narumon 2008.06.04. 10:22:12

Eg!
Nem feltétlenül magadból kell kiindulni. BMW-m van, 5-ös. Apuci nem baszott alám semmit, se lakást se kocsit. Örülök, hogy a szüleid megdolgoztak egy Ignisért, de talán nem mindenki hülye aki BMWt vesz. És képzeld ez sincs spoilerezve, neonozva, tuningolva meg ültetve. Egy átlagos autó csak sokkal jobb minden téren mint a suzuki.
Tudod én 100-as Skodával kezdtem, volt Ladám, Mazdám, Opelom, Daewoom, Toyotám. Aztán egyszer vettem egy BMW-t. Azóta csak azt. Kívánom neked is ezt.

427 2008.06.04. 10:28:11

Az én bontószökevény 22 éves golfom is gázzal megy. Röhögök is a markomba a bezináremeléseknél! :) Valakinek ez ciki? Nekem viszont több marad a zsebembe! Ha egyszer, majd, nem mostanában megtehetem hogy nagyobb, kicsit fiatalabb autót vehetek, az is gázüzemű lesz! A Bmw-s témához meg annyit, hogy egy új Suzuki, Kia, stb. árából kapni 4-5 éves 3-as Bmw-t. De azt nem adják 10 éves hitelre! :)))) Személy szerint én csak a 20millás verdákat látva agyalok, vajon miből telhet ilyenre?

Narumon 2008.06.04. 11:45:14

Hát ahogy 150 milliós lakásra vagy házra :)

111 2008.06.04. 12:01:41

emberek! mi ez az irigykedés? minek ir ide olyan aki nem szereti a BMW-t?
a BMW egy életérzés. aki vezetett már tudja miről van szó.
kinek suzuki kinek autó. ez ilyen egyszerű. nekem nem kell német autón más mert jobb ugysincs egyik gyártónak sem. ha tetszik ha nem ez van.
aki meg csak epekedik és azért ócsáról az fogja be a száját !

427 2008.06.04. 12:32:08

No persze becsületes munkával! :)))

427 2008.06.04. 12:34:21

Nekem egy Mopar vagy egy hot-rod az életérzés, de mindenkinek más az élete! Tudom hogy jó a Bmw, elnyűttem már három E21-est! :))

tápláló kasmírkivonat 2008.06.04. 12:58:50

Ovodás,"hozok egy tankot,és lelőlek"beszólások..mindenki a saját márkájáért..akár ölne is,hogy bizonyítsa az igazát-amit csak Ő lát..jajj.. "Dejakkorisazénbéemvéémajoobbb!!!" "Neeeem,azszaaaar,azAudííííajobb!!" WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ'!!!!!!

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2008.06.04. 13:08:53

Szerintem gáz ezen a témán lovagolni. Értem, hogy a belsőség erről szól, a tc újságíróinak mindennapi kalandjairól, csak valahogy a 25-ik bmw-merci-audi vitagerjesztő írás után igen unalmassá vált. Nem lehetne legközelebb mondjuk mazda-honda vitát indítani? Vagy Piaggio-Yamaha? Vagy mittomén Opel-Ford-VW???

Kicsit fura úgy ostorozni a hazai és nemzetközi presztízs-besorolását ezeknek a verdáknak, hogy közben süt: magát az újságírót is megtérítették, nem érdekli már más. Pedig annyi jó kaland vár még a propeller-csillag-négykarika vilgán kívül is ránk, elég csak Csaikós kollégát megkérdezni, Rácz úr, szomszéd asztal?

Elmo 2008.06.04. 13:12:42

Szóval, nekem is BMW-m van. 15 évet vártam, hogy tudjak egyet venni. Persze fiatalabb, mint 15 éves! :) 728-as. Az 5-ösöket úgy legyalázzák, amortizálják, hogy borzalom, nem szabad megvenni. kb megnéztem vagy 10 5-öst, de mind agyon volt gányolva. 728 IA! Ebből az első példány szemet szúrt. Gyönyörű!!! Viszont megint az általánosítás, ha valakit beengedek, beengednék magam elé, mert én ilyen udvarias marha vagyok, egyszerűen észre sem veszi, mert: Ja, BMW-s, úgysem..." Pedig az emberek kezdenek egyre jobban vezetni, kezdenek rájönni, hogy nem egyedül vannak az utakon. Viszont az érzés, amikor beleülök, az minden mást elfeledtet! Szó szerint a fotel elöl, meg a kanapé hátul! És a menetélmény! Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy középkategóriás autóban olyan előfordulhat-e?

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2008.06.04. 13:14:12

Ja és mondom ezt úgy, hogy mindhárom itt ragozott márkából vezettem többet is, 1-től 7-ig, 3-tól 8-ig és A-tól S-ig, és valahogy egyszer sem köpött le senki. Szóval én nem tudom, de ez a sztori nekem szegénységi-bizonyítvány szagú. De elnézést, nem akarok személyeskedni, ez egy cikk, és azzal van bajom, lásd fent :-D

Narumon 2008.06.04. 13:19:28

Nana nem minden ötös van leharcolva, az enyém pl tuti nem :) egy E60 2.2 benzin, világosbőr fullos.
Egyébként én is azt veszem észre hogy pl gyalogosokan én mindig átengedem magam előtt, kocsikat engedek besorolni és mivel mosolygok közben, az emberek is mosolyognak rám. Egyébként azt én is meg tudom erősiteni, hogy a kisautósok a legproblémásabbak. 1.2 Suzuki, 1.3 Fiat 206 Peugeut, ezek akarnak mindig versenyezni, bevágni, úton megállni és csak azért sem elengedni. Ezeken is mosolygok. A BMWt meg az szapulja akinek még soha nem volt. Haver is mondta a magáét. Kölcsönadtam neki egy hétre, alig akarta visszaadni. Azóta BMWt akar.

tápláló kasmírkivonat 2008.06.04. 13:22:12

Indexen olvastam egy csákóról..aki megdugja a Bogarát néha a garázsban..Lány a Bogár..de mivel bisex a csávó,vett egy Trans-Am-ot is..de az az utcán áll,és vele is szokott játszani(hogy a Pontiac az aktív,vagy passzív-még nem derült ki)...NA??Erre varrjatok gombot...JAA,a kipufogóba dugdossa értelmes barátunk))))))Bogárnál...na és a Trans-Amnál?Ott lehet dupla is a kipuff)))))"Kitt,én vagyok az..Érzed?" 8-) Beszarás.

morphine · http://designpumpa.blog.hu/ 2008.06.04. 13:25:41

@ kasmír

a bogárnak is két cső jön ki a végén, mégha közös dobból is.... :-D*

tápláló kasmírkivonat 2008.06.04. 13:40:12

de ez akkor is disznóság;-)mert a cucc ugyanabba a dobba megy(méhbe) ;-)

megszaLott · http://img23.imageshack.us/img23/6862/25ih.jpg 2008.06.04. 13:58:09

Narumon

Sértődés ne essék, de a fullos, az nepperkifejezés. Olyan autó nincs, hogy fullos. Jól felszerelt van. Ha megnézed egy E60 extralistáját, ami egy füzetnyi, akkor észrevennéd, hogy mennyi apróság hiányzik a
tiédből.

M 2008.06.04. 14:06:03

5össel szemben nem emberkedik senki. tapasztalatból mondom. a buszsávból trükközőket büntetem én is rendszeresen, de kushad mindegyik, tudják hol a helyük. pedig sem kopasz, sem 120 kiló nem vagyok. zebránál megállok (nem úgy mint a sok bunkó) és segítek akinek tudok. de sajnos a trükközőket nem tudom elviselni.
az 1es pedig nőiautó, akármekkora motor is van benne. ha kapnék egyet ajándékba, azonnal eladnám és vennék egy nagyobbat.
a 7es kurvajó kocsi, egy nagy hibával: nincs belőle kombi... :(

megszaLott · http://img23.imageshack.us/img23/6862/25ih.jpg 2008.06.04. 14:28:25

Szerintem az 1-es az E30 reinkarnációja. Persze dízellel tényleg női autó:)

Narumon 2008.06.04. 14:29:22

megszallot!

Természetesen, hiszen nem is lehet fullos (ugyanis egyik extra pl üti a másikat). Ez "értelmesen" fullos, tele azokkal a sok kis apróságokkal. Igaz nem egy füzetnyi az extra benne, de egy A4es oldal tele lett vele :D

Narumon 2008.06.04. 14:31:07

135i-vel mentem múltkor. Elől kényelmes, sportülésekkel volt és azt a kasznit ez a motor úgy húzza mint egy állat. Nem mondanám női autónak. Bár éppen asszonynak akarunk egy 120D-t, de azért szerintem néha elviszem én is. Jó kis autó az. Ezerszer inkább egy egyes mint más márkából valami nagyobb.

televáglak 2008.06.04. 14:33:31

márko000 faszom...h te mekkora egy egy kis buzi gép vagy.de telibe verném azt a z elkényeztettet kis szarszopó fejedet.
max 2 éves jogsiddal itt pampogsz :D:D:
ki vagy te hülye gyerek?! menjél vissza apu mellé álomvilágba.köcsög

xgfndg 2008.06.04. 14:50:43

televáglak én úgy telebaszom a kopasz seggedet 100-as szöggel hogy visszaugrik a tököd mandulának!

londonimagyar 2008.06.04. 15:13:31

Latom felesleges vitatkozasban kedzdeni itt mivel mindenki leanyaza egymast. Egy dolgot szeretnek tisztazni. Egy paran nekem tamadtak hogy nem tudom hogy mirol beszelek, stb. En nem Magyarorszagon szulettem, illetve sosem laktam ott. London a hazam es mindig is az volt.

Masik szempont hogy a mentalitas nagyon mas az emberekben. A fonokom, aki biztos hazavisz havi 8 milliot, busszal jar dolgozni. Es a legtobb ember nem az autojaval probal mutatkozni hogy milyen nagy fiu es nem akkor erzi jol magat ha terrorizal mas uton haladot akit rangon alulnak talal.

Remelem egyszer Magyaroszag is fejlodik erre a szintre, mert 19 ev mar eppen eleg ido volt.

tápláló kasmírkivonat 2008.06.04. 15:19:20

londonimagyar..-nem lenne egy kiadó szobád??))Viccen kívül-igazad van ebben,és kipróbálnám szívesen;-)Ez a putri már fejlődik...csak visszafelé))))

antika 2008.06.04. 15:32:50

londonimagyar!
ne aggódj.
itt a kommentelők többsége azt se tudja merre van London, nemhogy járt volna ott.
Itt a német autó az isten, még ha kilóg a segge a gatyából, akkor is.
A csaj felszedés M-on?
Veszel egy autókulcsot és megpörgeted a bárpult előtt az ujjadon.
és fizetsz két kólát:)
Itt ha valaki már utolsó előtti senki, akkor autóval mindenhova, még a vécére is.
Sajna a város vezetése se mindig a közjavát szolgálja, annál jobban a saját zsebét.
Lásd demszkáj: 20 éve még hídon rendőrök elől elfutó kics köcsög volt márc 15-én.
ma már hűtőház tulajdonos, megy adriai nyaraló stb.
A lakosok+szívnak, meg is érdemlik, ha voltak olyan hülyék, hogy ujra választották.
Az egyik legújabb baromság, amit mostanában hallottam: nagy a forgalom a Thököly úton, panaszkodnak a lakók, megoldás kétszer egy sávra kell szűkíteni.
Okos nem mondom.
Kb hasonló módon szervezik a közlekedést.

Márko001 2008.06.04. 16:02:20

ez egy korrekt hozzászólás:)

Brányát 2008.06.04. 16:05:51

Londonimagyar: "en nem Magyarorszagon szulettem, illetve sosem laktam ott. London a hazam es mindig is az volt."

Nem kötekedésből, de akkor minek osztod az észt? Közöd nincs magyar viszonyokhoz, akkor meg mit vagy kiakadva, ha beszólnak, hogy ne váltsd már meg a világot...? Csak úgy mondom...

Narumon 2008.06.04. 16:18:44

Londonban ugyanúgy presztizsautó a presztizsautó, luxusmárka a luxusmárka. Nem kell feneket köríteni mellé csak mert a főnököd busszal jár. Ismerek én magyarországon is olyat aki hetente vehetne új bömbit és mégis busszal jár, ettől én még hülyének tartom.

Brányát 2008.06.04. 16:28:25

Ja, mert Londonban már szinte leköpnek egy S600-as tulajt, mert milyen már ha valaki "gazdag" létére taxi vagy busz helyett autóval jár. Vicces...

ON: ugyanannyi (ha nem több) tahó ül más, kisebb márkákban is, mint BMWben, Merciben meg Audiban. És igen, a szent tehén Lexusban is ülnek tajparasztok, ezt kár is firtatni. (Biztos bennem van a hiba, de engem mindig a 7es meg S tulajok engednek be, bár nem is szakad le a kezem, ha utána megköszönöm meg mosolygok közben. Ennyi.) Nem irigykedni kell, mindenki a saját dolgával törődjön azt' kész.

qualitaet 2008.06.04. 17:39:17

Londoni(Égő)magyar

It was a good intuition to return for the last time to this page.
Quite right! We’re the two d’s: I the dickhead, you the “dickless”.
You’re a true “dickless”, because if not, you won’t try to fuck the bitches using an old, borrowed Ferrari.
Anyhow, I’m grateful to you; yesterday I could hardly fell asleep when I imagined as the “blue-blood native subject” who despises the Italians and the Arabs, “elegantly” puts an “LPG tiger” in his becoming Jaguar. Poor English what a pile of lies had they to listen to making them believe your Hungarian successes … I hope you’ll be finalised in your job and as a diligent East-European you can focus on your work not to be fired out.
If not, if thumbing in Dover, let’s hope that an “oik” Hungarian trucker takes you home.
Sorry for language mistakes, but I’m not a “native English” like you.

Szándékosan nem fordítom le ennek a szerencsétlen balfasznak írt választ, égett már eleget.

Valaki fentebb azt írta, hogy szánalmasak egyes hozzászólások. Valahol én is szánalmasnak érzem magam, hogy felvettem a kesztyűt, de egy ennyire égő csávó mellett nem tudtam szó nélkül elmenni.
A szerkesztőséget illető kritikákat megfogalmazó álláspontomat némileg revideálnom kell. Ha műszaki kérdésben néha kifogásolható is volt az objektivitás, szociológiai szempontból első osztályúra sikerült a „tanulmány”, melynek elkészítéséhez csak egy tükörre volt szükség, amit elénk tartva, tökéletes képet kaptunk: társadalmi hangulatról és „kultúráról”.

Achmed the dead Terrorist · http://www.youtube.com/watch?v=sDsK8ZnmhC4 2008.06.04. 18:52:20

Ha mindenki ennyi erőt fordítana tanulására / munkájára, mint itt a tök értelmetlen emberkedésre és fikázásra, már rég a mi országunk gazdasága lenne a legerősebb a térségben, meg vehetne magának mindenki bömbit meg merdzsót, meg majdnem olimpiai autót.

A fukszos hurkanyakú izmozó tolakodó köcsögöknek persze egyik se mer beugatni, csak a neten nagykutya. Megkockáztatom egy 50 kg-s wagonr-es könyvelőnek se szólt még vissza egyik sem, vagy legalább dudált rá, de itt 100asszöggel végezne tükrözést, meg alakítaná át a szaporítószervrendszer egyik fontos tagját az immunrendszer részévé. Bár szórakoztató, egész jókat nevetgélek itt magamban :)

qualitaet 2008.06.04. 19:34:33

Revidiálnom... Én paraszt magyar még írni sem tudok helyesen.

antika 2008.06.04. 20:35:44

qualitaet!
Az első gondolatod jó, igazi f*szfej vagy.
A többi szokásos fröcsögés, mint a többieké.

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.06.04. 21:33:46

Ne bántsátok már szegény Londonert! Kint szu''letett, kint él, és magyarságtudata van:lám, ide ír. És nem (remélem) neonáci oldalakra - lásd a kannadai/államok-beli/ausztráliai magyarságot. Az pedig, hogy nem ismeri a magyar viszonyokat? A cikk a magyar kontra béemvé helyzetro''l szólt (szól, az o''sszes, és igen látványos kutyapelcsázással egyu''tt). Odakint nyilván megvan ugyanez, mittudomén, rolls-royce-szal vagy bentley-vel vagy ferrrival. Clarkson, volt tulajdonos, alkalmasint sokat ír erro''l.
Én sem vagyok egy szent: rendre lehúzodom a leállósávba ha valaki nyomul m''go''ttem, de ha egy suv jo''n vagy egy do''gtolórácsos és utcai gumis idei land cruiser, akkor maradok. A kis geci.
Egyébként van egy teória hogy az autó kifejez. Nomármost, az a két ovál az elején, az nem biztos hogy vese. Van más páros szerv is.
(A tu''do''. Nyert.)

cúnya,cúúnya Béemvé!! 2008.06.04. 21:56:29

Fúúj,cúnya,ronda Béemvés,monnyá le.Vazul néni nem tágít,monnyon le!!

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.06.04. 22:02:11

Tévedtem. A tu''do'' a Pontiac.
Ki az a Vazul néni?
(A kis buziko''tso''g, még ezt se tudja oszt véleménye van!)

qualitaet 2008.06.04. 22:13:41

Szomorú ,de kevesen látják ,hogy az "angollal" legkevésbé sem az a baj ,(legalábbis szerintem)hogy miként látja a hazai viszonyokat (többnyire helyesen) hanem az ,hogy első körben rögtön ugyanúgy "nagypályázik" ,mint akiket kritizál.Jószerivel (kamu) vagyonnyilatkozatot tesz ,elmondja ,hogy ő micsoda befutott pofa.Őszintén ki a FASZT érdekel, hogy ő mekkora raj (szeretne lenni)? Ismerek egy-két igazi, komoly nyugat-európai üzletembert, írtóznak a szerepléstől,mint ördög a feszülettől. Ha arrafelé járok mindig duplán meghúzom magam ,hogy még véletlenül se romboljam tovább hazám,vagy ami még siralmasabb ,a komolyabb magyar táblás BMW-k nem létező image-jét. Elviekben a "west end-i" kamu yuppienk is ezt mondja ,következő mondatával már agyoncsapja az előzőt.Van fogalmatok mekkorákat röhöghetnek egy ilyen demagóg köpönyegforgató paprikajancsin ,ha uram bocsá' tényleg a ködös albionban tengeti napjait?
Nekem még véletlenül sem jutott eszembe körülírni a BMW-met,egyrészt mert a kutyát nem érdekli ,másfelől meg szarjankó módjára féltem az anonymitásom.A gázüzemmel és használóival sincs az égegyadta világon semmi bajom, ha nem egy ilyen "végtelenül sikeres és gazdag" embrnek okoz gondot a tankolás.A Ferrari tényleges tulajdonviszonya is csak akkor került terítékre ,amikor ez a nyomorult csaló átment magyarázkodóba a savazás miatt. Természetesen ha valaki mégis megkajálja a vetítést, az ő szíve-joga...

cúnya,cúúnya Béemvé!! 2008.06.04. 22:14:50

Vazul néni a IrigyHónaaljMirigy egyik poénja volt a szigeten))))Világi volt!!

Márko001 2008.06.04. 22:23:34

Ma láttam először X6-ost élőben.Iszonyat milyen szép.Sokan kritizálják a bmw-t hogy milyen ez a design meg ilyenek de egyszerűen csodálatos.

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.06.04. 22:26:29

Quali,

meg mindíg nem látom hogy miért volna kivagyi a londono''r. Nem írja le hogy me is Janos Kovacs of Maypole Lane, Knucklesborugh, NW, csak elmeséli hogy máshol is o''sszefu''gg a gyártó/ár meg a kutyapicsa. Ami a BMW ko''ru''lírását illeti: a BMW deklarálása, nemde, célzott tényko''zlés. (Más néven: presztízsmárka.)
Fu''lembe forró bográcsgulyást o''ntsetek. (Nem bírom kihagyni: a Béla, egy másik, valahol nyolcvannyolc táján, valahol a gulyásos jelenet ko''rnyékén így szólt: nem is olyan régi film ez. Nézzetek, a Gobbi Hilda milyen o''reg benne!)

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.06.04. 22:27:47

borugh. Bocs.

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.06.04. 22:29:15

Mi a gány van? Borough, borough, borough. Na!

tápláló kasmírkivonat 2008.06.04. 22:33:08

X6?Hmm..egyenbelső nem tetszik,és a költségvetése sem.Ettöl még csúcs,ez privát,nem sértegetö vélemény.Az AutoBild szerint odavannak érte amerikában..de azok mindenért odavannak,csak a testmozgásért nem;-)Szép,nagy,drága társadalmi értékmérő-borítékolhatja a sikert máris.

Májkell,Nájt? 2008.06.04. 22:41:55

Ha bömösöm lenne,ironikusan UTÁLJ-1 lenne a rendszáma;-) Láttam zsírnyakú stricc-tohát óriás SUVban,pár sarkangyallal,afféle meetingen a parkolóban..SAROK-1 rendszámmal))))Komoly))Ők keresik a pénzt neki..megemlékezett róluk))

qualitaet 2008.06.04. 22:42:11

Igazad van ,a fene sem érti miért is minek írtam le egyáltalán a B-M-W betüket??.Meg hogy tulaj vagyok én is?

Elnézést,csak most látom hogy ez a kismama-fórum ,mit hadoválok itt ??
Pesztízsmárka? Ezt is én ,itt és most találtam ki..
Elnézést!

Márko001 2008.06.04. 22:43:28

:) Lesz azért 1-2 itthon is szerintem:)Kiváncsi leszek hogy inkább X5 vagy X6 mondjuk mindkettő másra van

Márko001 2008.06.04. 22:45:08

vagyis más emberek veszik

sanya 2008.06.04. 22:46:43

Személy szerint nagyon örvendek, mikor valaki magyar gyökereit fölvállalja - külföldiként is. Londonimagyar számára így pl. egy ilyen gyökér az őshonos qualitaet.
Én is annak tartom őshonos barátunkat.
qualitaet: további (színvonalasabb) öntetszelgést kívánok!
Londonimagyar: vannak ebben az országban értelmes emberek is, kitartás!

foolproof 2008.06.04. 22:51:05

Kedves qualitaet!

Most oszinten! Amit leirtal,az sajnos leginkabb "hunglish"-ul irodott, mert aki angolul beszel, ert es olvas is egy kicsit, nem ir ilyen "angoltalansagokat". Te meg it beszolsz a "Londonimagyar" nicknek, mert hibatlan magyarsaggal osztja az eszt.

Ha nem kamuzik, szerintem elismerest erdemel ez a figura, hogy igy ert egy olyan nyelven, ami ABSZOLUT ERTELMETLEN, EGY QRVA NAGY HANDICAP ES SEMMIRE SEM HASONLIT, ergo ha valaki tozsgyokeres londonikent igy hasznalja, gratula neki.

Mas kerdes, hogy ketseges, tozsgyokeres londonikent el lehet-e becses nyelvunket ilyen szinten sajatitatni. Biztos jo tanarai voltak;-). En ezt nehezen tartom elkepzelhetonek.

En ebbe kotnek bele, de nem erdekel, mindenki ugy boldogul ahogy tud,- Live and let live, Peace!

foolproof 2008.06.04. 22:57:11

Kedves Gomulka Draga!

Meg tobb hozzaszolast akarok, de figyelmeztetlek, az eves aposztrof-keszleted elfogyott!!!:-)

(Nagyon faraszto igy olvasni, teljesen szetesik a szoveg, en se Hungary-bol gepelek.

qualitaet 2008.06.04. 23:10:25

Hunglish , hisz én magyar vagyok hozzá hasonlóan. Ő meg kb annyira tősgyökereS LONDONI,mint amennyire te magyar ,hisz akkora handicap neked ez a szar nyelv.
Azaz ,peace ,reméljük a közel-keleten is nemsokára, biciklis futár!

Májkell,Nájt? 2008.06.04. 23:16:47

Hmm,well,én nem bírni ezt a sok..atrocitation..öö bántást,yeah baby..annyira..well,kellemetlen,öö,wrong,yeah? ;-) "Két dolgot utálok;ha két nemzet nem tiszteli egymást...és a hollandokat." 8-D

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.06.04. 23:21:08

Foolproof,

akkor mondd meg, végre valaki mondja meg, hogyan megy az hosszú dupla ékezet (az xp-n)?! Nekem se jó ez így, csak suta vagyok.

Ja, értem. Nem tudom, engem zavar ha nem teszek ki ékezetet - de nem én olvasom amit leírtam, hanem mindnki más. Igazad van.
Ami a jó tanárokat illeti: (remélem) elég az ha az ember magyarul beszél otthon. Rászól a gyerekre ha az anglicizmusokat visz bele a szovegbe. Olvasni mindenélét lehet manapság, és még magyar érettségi (Leaving Cert, A-level) is van, kell hogy legyen egy EU tagállamban. Azon kívul, és lehet hogy pont ez a helyzet, egy magyarul tudó brit járhat Budapestre, talán még meg is fizetik érte.

Quali, huff és puff, ennyit mondhatok. megragadta a figyelmemet itten, hogy valahogy mindig az ilyen témákon haladva lesz utálkozás és káromkodás a dologból. SUV, most a BMW, mi jon (de rossz!) még? A blogozó A típusát zavarja az ha valaki a sok pénz/ero (szamek! megint belegépeltem a macskakormot) (macskakorom, ez jó) (macskakorom legszebb nyara) miatt, végett tol és tol (na, itt mit csináljak?) vesz autót. Blogozó B típusát az zavarja ha Blogozo A (vélt vagy valós) kifejezi magát. Blogozó C-nek meg csak véleménye van. Nekem például az, hogy venne a bánat sok pénzért olyan autót, amivel pont úgy beragadok a sorba mint a szétutott nissannal. Amivel bajom van, megjegyzem, az az indokolatlan fogyasztás. Gubó legyek ha egy három-és-feles bémvével jó és egy golf gti-vel meg sehogyse az. Ennyi ínyenc nem terem se Magyarosrszágon, se Londonban. (A bajorokat most hagyjuk...) (wurst)

Májkell,Nájt? 2008.06.04. 23:23:37

Öööö...what..? ))))wurst az virsli? ;-)

foolproof 2008.06.04. 23:40:41

Kedves Qualitat!

Nekem mar nem hatrany a magyar nyelv, hiszen valamennyire elgagyogok rajta. De mivel a mostani helyzetemben nem igazan elony sem, ezert neha sajnalom, hogy pont mi magyarok, ott Ajropa sziveben, a rengeteg felsobbrendusegunkkel nem tudtunk valamit raeroltetni a vilagra, es szegyenszemre nekunk kell ahhoz igazodni. Ha meg az ecceru paraszt latna az ertelmet nyelvet tanulni, akor a idegennyelvtudas se tartana ott, ahol, sajnos.

Egyebeknt az angolod fejlodokepes, a szokincs eros negyes, mondatszerkesztes 3-as, nyelvtan sajnos meg csiszolhato. Gyere ki Te is, tudok egy jo sulit, elesben jobban fogod nyomni, ezt garantalhatom!

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.06.04. 23:41:11

Nem. A vurstli (itt mos vét váltok, végtére magyar oldal) másképp állandósult/letelepedett/helytulo búcsú. A wurstli (itt most wét wáltok, csak a poén kedvéért, hahaha) a fenti szó kicsinyített formája. Egy korhinta és egy olyan kis horgászbotos dolog, slussz-pássz. Legfeljebb négy részeg. A kacsintós Kordagyuri viszont kotelezo kellék. Ezt még Londonban tudják.

AP (törölt) 2008.06.04. 23:46:16

"Márko001 2008.06.04. 00:41:04
Ja és leszarom a kis csóró szuzisokat, kis teszkós majmokat.Inkább járok egy régi Bömbi vagy Mercivel mint egy uj kis fehér, dísztárcsás szuzival "

A szegénységi bizonyítványt mikor hozza a postás?

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.06.04. 23:53:50

My dear Fool,

a magyar nyelvben pont az a jó, hogy senki nem beszéli. A második Háborúban az amerikaiak navahó rádiósokat alkalmaztak/használtak/osztottak be, akik navahóul kommunikáltak, és a németek nem tudták megfejteni a kódot. Amúgy tanítottunk mi ezt-azt a világnak. Azt hogy valaha Kocson dolgoztam, alapjában véve szégyellem (trippert se azért kap az ember mert akar, mégse szeret róla beszélni), de azt hogy a coach a falu nevébol ered, azért elmesélem néha. Meg a porlasztó, a dinamó, a hidrogénbomba, a cévitamin, a marslakók, a paprika, a gyufa és a kádárkolbász...
Ami az egyszeru paraszt nyelvtanulását illeti, az én generációmból csak azt tanult mást is mint oroszt (szép nyelv, jól el is felejtettem), aki osszejott hogy alegpuccosabb fajta kozépiskolába járjon.
Az angol, jut eszembe, beszél nem-angolul? Az orosz-szeruen kotelezo franciától eltekintve. (Lehet hogy beszél, nem tudom.)

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.06.04. 23:55:31

akinek. szerkesztek itten. meg késo is van már. hathengeres jóéccakát

Brányát 2008.06.05. 00:12:38

Nekem az a "bajom" (igazából leszarnám ha nem okoskodna...) Londonimagyarral, hogy egyrészt ki van akadva, ha rászólnak, hogy számára inkompetens témában ne osszon már okosságot. Másrészt, hogy főleg nem olyan stílusban, amilyenben reagált itt egy két hozzászólásra, némelyikben ráadásul nála sokkal komolyabb tapasztalattal bírok ellen. (Az megint egy másik téma, hogy egyik mondatával rögtön ellentmond másik 3nak...)

Tényleg, én kérek elnézést a stílusért, de ki a jóóó büdös faszt érdekel itt, most, Magyarországon, hogy mi a helyzet Londonban?! Busszal jár a milliárdos főnöke? Igen? Az ilyen a zsák szarért is sorba állna a Tesco-ban, ha ingyen árulnák (,persze ha igaz az egész). Ez lenne a példa? A másik: a helyzet hasonlít arra, mikor egy 20éves Daciaban ülő akarja bebizonyítani, hogy miért szar a Rolls Royce Phantom. Azért nehogy már egy robogós - halálszakadt gázos Jaguaros mondja meg a tutit "magyar BMW-fóbia" kérdésben, mert eldobom az agyam.

Nem kötözködni meg cinkelni akartam/akarok ezzel, de nehogy lehurrogjátok már azokat, akik "kicsit" komolyabb érveket is tudnak hozni a BMW-utálat ellen, mint hogy "itt, a fenséges Londonban (tőőőőőzsgyökeres vagyok ááám!) egyenesen lenézik azt, aki autóval jár. Tudjátok, itt Londonban a szupergazdagok (mint a főnököm is!) nem is vesznek autót, inkább taxiznak meg buszoznak, mert az olyan jóóó! Mercedes? BMW? Miaz? Észre se veszik őket, annyi van belőlük, ráadásul nem is olyan jók..." - Eszem-faszom megáll, mondaná Ford Fairlane...

Jóéjt!

Londonimagyar 2008.06.05. 00:48:39

Koszonom azoknak akik kialtak mellem. Tenyleg nem tudom hogy miert vannak bizonyos emberek ennyire felhuzva elennem. Ha valakit megsertettem, elnezest kerek. Bar sosem laktam Magyaroszagon, sokat jartam ott, szeretem az orszagot es az embereket is. Azert tudok Magyarul mert a szuleim Magyarok.

Sosem mondtam azt hogy 'fasza gyerek' vagyok, mert ha az lennek, es arra tekintve hogy egy autos honlapon jarok jelenleg, nyilvan nem jarnek egy szakadt regi autoval.

Jo ejszakat kivanok mindenkinek.

irmuska 2008.06.05. 00:53:59

Brányát, mitteszisten Londonban tényleg taxiznak (robogóznak, buszoznak, metróznak etc.) a gazdagok - hogy mér'? "Mert az olyan jóóó" indeed: mert nem hulyék a drága idejuket baszni a beragadt utakon. Meg snassz (ciki) is az agyatlan fogyasztás, húzzák tole az orrukat (ez szerencsere kezd lassan legyuruzni a folkapaszkodó kozéposztályba is).
("Gazdag" alatt nem újgazdagot értek természetesen...)

irmuska 2008.06.05. 01:03:50

Londonimagyar, nekem te egy fasza gyerek vagy és az is maradsz amíg megvan a 20éves Jagod. (az új szériát eléggé elkúrták)
(és ha szoke no kell a szakadt Ferrariba, legkozelebb ide szólj ;-) - OK a Gomulka is szoke de nem no. Csak hosszúhajú.)

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.06.05. 07:28:30

Londoni: magyar és nem Magyar. Apróság, de a nemzetiséget az angol nagy kezdobetuvel írja, a magyar nem. De ha az én magyaromban csak ennyi hiba lenne...
Mindazonáltal, ez szépen kiderul, a fonok busza, a béemvé veséje, és általában minden a te hibád. Minek szuletté máshó! Na, ez hungarikum.

Irmuska: nem személyeskedunk. Ez egy blog, és éppen a bmw egeket vero szuperioritásárol beszélgetunk. Meg a buzikocsogrol.

(ennyit veszekedni, kora reggel...)

szsrobert · http://szsrobert.fw.hu 2008.06.05. 09:08:30

Szép napot kívánok minden kedves hozzászólónak!
Tulajdonképpen kinek jó az,ha sértegeti a másik embert?
Neki?
Vagy a sértegetettnek?
Jó ötlet beszólni másnak,mert nem egészen olyan a frizurája/ruhája/cipője/autója/motorja/háza/vagyoni helyzete,mint nekünk?
Ez szerintem senkinek nem jó,és csak az időt pazarolnánk egymás kritizálására.
Ezért kérlek benneteket,SEGÍTSÉTEK a másik embert annak kritizálása helyett.
Üdv.

Brányát 2008.06.05. 09:12:37

irmuska: tényleg utolsó szavam ebben, de "Meg snassz (ciki) is az agyatlan fogyasztás, húzzák tole az orrukat (ez szerencsere kezd lassan legyuruzni a folkapaszkodó kozéposztályba is)" - tudod, ha az ottani keresetek és életszínvonal mellett egy középosztálybelinek, sőt, egy "gazdagnak" drága a benzin, az bassza meg magát, mert ez már nem takarékosság és környezettudatosság, hanem hiénizmus, szarrágóság. Színtiszta szarrágóság. (Kurva nehezen tudok elképzelni mondjuk egy Abramovicot taxiért integetni a Trafalgaron, de biztos igazatok van, hogy így van...)

(Ezt az újgazdagozást meg jó lenne befejezni, mert hasonlóan általánosító és korlátolt gondolkodásra utal, mint a "tahó BMW-s". Mivel kevesebb mondjuk az én apám vagy a te anyád, ha az utóbbi 5 évben érte el azt, hogy jobban élünk mondjuk a magyarok 99%-nál? Semmivel. Az, hogy megenged magának egy BMW-t, Mercit stb., hadd legyen már a saját dolga. Persza ha valakinek mindig csak savanyú a szőlő, és az irigység szól belőle...)

Szép napot!

morc 2008.06.05. 09:18:24

OFF Nekem is van egy kedvencem,oszt nem is BMW-s: Csepelen látható a tag (vmi kopasz kötsög), egy irtózatosan szakadt ezerkettes Ladával nyomja,matrica hegyek,Janó dob,de ha még éltetek fostalicskát...Nem is ez a baj,hanem vagy idegbeteg lehet a tag vagy nincs alapjárata,mert lámpánál mindig gázfröccsözik,és Janó dob ide vagy oda,olyan hangja van,mint nagyanyám repedtfazekának...Qrvára azt hiheti hogy egy imprezában ül...ON

jano 2008.06.05. 09:40:27

totalcar.hu/magazin/kozelet/lonkeresk/

Londonimagyar, olvasd el.....

lehet hogy a csúcselit, és a felső közép úri murizik, de a középosztály, és a munkásosztály angliában se tud viccelni.....

zeze 2008.06.05. 12:26:05

zoo igazad van, télleg sokan nem birják elviselni, és télleg szórakoznak sokan, de valahol ezt élvezem, mert ugy fogom fel, hogy küszködik mint disznó a jégen, ien utolsó halál elötti vergődés, és tood mien jó érzés h X5ös, meg 530d uj bömösökben üö parasztok arcát, mikor a CBR-rel elsüvitesz mellettük :) amugy nem szoktam ferózni, meg nem is pesti vagyok, de az markó v ki a tököm kommentjei az elöbb elég bénák, nekem suzuki is volt a családba, semmi baj nem volt vele, majd ha meg kell dolgoznod 2 kezü szaros munkával egy kibaszott liter benzinért is, majd hátha átalakul a gondolkodásod egy kicsit, apuka pézével aztán kurva nagy szám itt feszengeni mint egy kis hülyegyerek akinek tuti azért van ien feltünési viszketegsége, mert nem tud csajozni, mert vagy 2 centis farka van, vagy fel se áll neki, az ienek, béemvével próbálják foltozni a fekete lyukat :)

qualitaet 2008.06.05. 12:48:39

Szrobert eg igazi úr ,ezt már egyebütt is megfigyeltem.Én is így vélekedek,amíg meg nem sértenek.
Sértő például a hülyének néző, senkiházi vetítés ,lásd "LONDONI".

BRÁNYÁT -koma szavaival az utolsó szóig egyetértek ,csak én higgadtabb madár vagyok, de csak azért mert már évekkel ezelőtt belefáradtam a hasonló nézeteimből adódó háborgásba.

sötét kelet 2008.06.05. 13:11:58

Hi!

Mindegy milyen autó, balfasz sofőrök mindenfélében ülnek.
Kell egy kis tolerancia!
millió meg egy példa van arra, hogy az egyik percben derékig kihajolva ordító sofőr a követkző fél órában ugyanazt a hibát véti.
És ilyenkor a válasz max. annyi, hogy más volt a szitu! Na persze!
Az autó nem tehet róla hogy ki veszi meg!!!
És a vezetési tudás sem egyenesen arányos a lóerők számával!!!!

Gyugyó 2008.06.05. 13:28:50

Csak egy kérdés.. Béemvében nincs irányjelző? Vagy az extra felszereltség?

Acura 2008.06.05. 13:39:56

Marko....
ha akkora alázhatnékod van az überfasza 316-al....randizz egy 1,6 VTi Hondával...forgalmi, biankó adásvételik előre kitöltve és a vesztes talpal...hm??? Aztán apucitól kapsz másikat...talán:-)))))

Brányát 2008.06.05. 14:24:31

szsrobert · szsrobert.fw.hu 2008.06.05. 09:08:30

Teljesen igazad van, egészen addig, míg jogos a sértegetett felháborodása, vagy jogtalanul szólnak rá, hogy okosabb lenne csendben maradni a kérdésben. De itt azért gondolom Te is belátod, hogy kilóg a ló lába... Én sem osztom az észt a londoni parkolási rendszerről vagy a dugódíjról, mert fingom sincs róla :) (Addig azonban minden szó üres csak vetítés és arcoskodás...)

qualitaet 2008.06.05. 12:48:39

hehhh, köszi :) Amúgy én is kicsit birkának érzem magam, hogy minek "veszekszem" vele meg az őt feltűnően védő Antikával, de engem zavar, ha valaki tudatlanul osztja az észt nem is akármilyen stílusban...

Na de tényleg, lépjünk tovább, minnnnyáá kisüt a nap, szép napot mindenkinek :)

antimason 2008.06.05. 16:20:44

Brányátnak igaza van.
Aki meg arra élvez, hogy egy speed-motorral lealázza a 2 tonnás vasakat, az is elég kisebbrendűségi megnyilvánulás...
Tőlünk nyugatabbra, nem erről szól a BMW.

Márko001 2008.06.06. 14:36:11

zeze látom egy igazi primitív gyerek vagy:).Ez a kicsi fasz BMW-s téma meg régi.Neked biztos akkora mint egy lóé de nem kell itt verned magad a csodaszuzukidra

Márko001 2008.06.06. 14:43:23

meg brt-t hasonlitasz X5-öshöz amikor az egyik egy terepjáro 2,5 tonna a másik meg egy fika motor.ennyi.amugy meg 10-15 olyan szar ér egy X5-öst vagy több

111 2008.06.06. 23:07:44

zeze! te egy kis parasztgeci vagy. verjed magad csak majd ne ijedj meg ha egy BMW megáll neked segíteni ha elszállsz.! idióta faszkalap.

ropesz 2008.06.07. 11:56:29

zeze.lehet hogy elsüvitesz egy x5 v. egy 530 mellet,de megnézem hogy 100km/h feletti sebességnél mennyi marad belőled egy szar motoron ha elszállsz mig egy ilyen autobol karc nélkül szállsz ki.szoval elöbb gondolkozz aztán pofázz!!!

ropesz 2008.06.07. 21:20:58

Gyugyónak még annyit hogy én mostanában azt veszem észre hogy a szemét rohadt audisok akik nem szeretnek indexelni.Biztos fáraszto a kezüknek.

Joco 2008.06.08. 12:11:00

Te Gyugyó!!!Szerinted milyen ember az aki a Dunába ereszti a szart a házából?Szerintem az is csak egy köcsög audis patkány lehet!!!

SquareWire 2008.06.10. 15:25:03

Londoni magyar kolléga csak arra akart rávilágítani, hogy a fejlettebb országokban nem a kocsid márkája alapján ítélnek meg.Fejlettebb országra, mint olyanra pedig nem feltétlenül csak gazdasági szempontból gondolok.Londonban fillérekért lehet venni régebbi ötöst vagy hármast, szeretik is az emberek,de csak mint egy használati tárgyat és itt vége is a történetnek.Valaki belinkelte a totalcar londoni használt-autó piacról szóló cikkét, nos egy percig se gondolja senki, hogy az a brit alsó-középosztály beli anyuka, aki ford focust vesz, annak nem lenne pénze akármelyik prémium kategóriájú autóra,de ezek a dolgok nem fontosak és szerintem ez lenne a helyes.(németország detto) Teljesen más világ, egyszer mindenkinek ki kéne próbálni, hogy milyen egy fejlettebb országban(nem csak az anyagiak -lásd autó- hanem még ezer más dolog miatt), csak ezt megint senki nem meri hangoztatni, mert egyből le-hazaárulóznak, mert valamilyen érdekes oknál fogva ilyenkor mindenkiből csak úgy kicsordul a nemzeti önudat.A saját magatartásod és viselkedésed az autóban (legyen az suzuki vagy porsche) az nem pénz kérdése.Ettől függetlenül ami jó (legyen az bmw, vagy bármilyen más autómárka), azt el kell ismerni, és nem ész nélkül fikázni.

c 2008.06.11. 07:16:01

Világ egyik legjobb kocsijait gyártja a BMW. Ha lesz rá keretem csak azért nem fogok szart venni mert a Balkánra, a dilettánsok országába születtem.

BMW forevör!
(Az enyém most 21 éves).

Ylim 2008.06.11. 10:02:23

BMW-snek lenni jó, sőt igen jó, bár nekem még nincs, de volt alkalmam nem egyet vezetni. Nem köpték le. Ja tényleg, én nem szóltam be a másiknak, mint Rácz "mindenkimásbunkócsakénnem" Tamás.
Intelligens ember, ha szabálytalankodnak vele szemben, fény- vagy hangkürtöl egy _rövidet_, jelezvén, hogy nem tetszett a manőver. Akinek van ideje beszólni, mutogatni, ablakot lehúzni, az szándékosan tesz keresztbe a másiknak.

Dieter 2008.06.11. 11:40:29

Hallo Kollegen!
Ich freue mich sehr, dass ihr über dieses Thema so viel diskutieren könnt! Ich glaube, dass nichts passieren wird, wenn ich folgendes sage: ich denke, dass es scheissegal ist, dass ihr BMw habt oder eine andere Marke. Wenn ihr finanziell so gut steht, dann sollt ihr BMw kaufen. Oder etwas anderes. BMW ist eine Marke, was schon sehr viele gute Modelle auf Strasse gebracht hat. Manche lieben BMW, andere nicht! Im Ungarn gilt es leider im meisten Fälle als Prestige-modell, und deshalb wird nicht von jemanden akzeptiert. Dass ist leider so. Die ältere Modelle haben manchmal krasse Besitzern, deshalb ihr schlestes Ruf. Wie auch bei Audi oder Mercedes, wahr?
Na, mach's gut!

mester 2008.06.11. 14:35:17

Ha valakit leköpnek az biztos nem véletlen. Biztos a Rácz kihúzta magát mint kiskakas a szemétdombon, h most nem vmelyik régi szar verdájával van, hanem egy _autóval_ és elkezdett jasszozni a városban :)
Amúgy szánalmasak ezek az autós újságírók (nem csak TC, a többi magyar is), ezekkel a kölcsön autókkal nagyon menőnek érzik magukat, mondjuk ránézésre le lehet vágni h ez nem az övé...

Én hollandiában élek mondjuk az év 90%-ban, és szerintem a prémium autó nyugaton is prémiumautó. Viszont nem jelenti azt, h az úton bármennyivel több joga lenne, mint egy nem prémium autósnak. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, h egy 206-os Peugeot-ot lecserélhettem egy A4-esre. Mo-on hirtelen mindenki olyan "kedves" lett az úton, beengedtek, az autópályán lehúzódnak előlem, stb. Azt el kell ismerni, h az autópályán jobban lehúzódnak így nyugaton is, de a városban való közlekedésnél nem tapasztalom azt a hatalmas különbséget mint Mo-on...

kempelen 2008.06.13. 04:43:32

Igen Tisztelt Uraim! Nekem mindegy ki mit szeret, de elég nagy a kopasz tarfejűek egy kommentre eső száma. Nem tagadom van alapja a sztereotípiáknak, de nekem van egy apró pici problémám. Már nagyjából 10 éve kihullott a hajam, azaz inkább szép lassan elfogyott. Nem foglalkozom semmi illegális dologgal, az adót rendre befizetem, de mégis vettem egy BMW-t. Akkor ezt most nagyon elkúrtam?

darkside 2008.06.15. 00:58:37

BMW-t nálunk többnyire a bunkó kopaszok vezetnek!

OLI · http://BLOG.HU 2008.07.12. 20:32:07

ÉN meg azt mondom,ha valaki eljut anyagilag egy olyan szintre,hogy tud venni egy bmw-t vagy más zsír verdát úgy is megveszi.Azért ne vegyen,mert SOK AZ IRIGY KÖCSÖG AKI VÉGIG HÚZZA/KARCOLJA/A SZÉP AUTÓKAT,EGY GAZDAGABB EMBER IS MEGDOLGOZHATOTT A KÚRVA PÉNZÉÉRT NEM!ÉN IS ADJAM EL A BÖMBIM,MERT AZ EMBEREK KINÉZNEK BELŐLE /egy nagy faszt/ne köpködjenek hanem tegyenek érte hogy megvehessék amit akarnak/KÖPNI A LEGKÖNNYEBB!!!!!

OLI · http://BLOG.HU 2008.07.13. 17:06:11

Akár ki akármit mondhat a BMW a LEG ULTRÁBB,KIRÁLYABB VERDA!!!!!!!!HA A FIESTÁS KÖPKÖDŐS KIS BUZIVIRÁG IS BMW-BE ÜLNE NEM KÖPKÖDNE.AMÚGY,HA AZ ÉN BÖMBIM KÖPTE VOLNA LE,POFÁN KÖPTEM VOLNA 10CENTIRŐL ÉS BELEVEREK A SZÁJÁBA A KIS SKIZONAK!JA ÉS,MERT KOPASZ VALAKI+BMW-T VEZET MÉG NEM KÖCSÖG!ÜDVÖZLET CSEVEGŐKNEK!

Zahal 2009.11.03. 08:56:36

10 éve vezetek, és azt tapasztalom, hogy a magyar BMW-sek 90%-a agresszív, pöffeszkedő, bunkó, közveszélyes barom. nem általánosítok, ez van. néha akad 1-1 udvarias.

Coyote82 2009.11.03. 13:19:44

@OLI: pont az ilyen szovegek miatt vannak negativ sztereotipiak az emberekben a BMW-sekrol. Feltetelezem, hogy kigyurt vagy es kopasz, igazam van?

Coyote82 2009.11.03. 13:25:46

@Zahal: ez igy van, a dolognak pszichilogiai okai vannak, amit a BMW is felismert -ezert is igyekeznek kisebb termetu uzletemberekkel es holgyekkel reklamozni az autoikat, csak ugy, mint a Mercedes, akinek a presztizset a cigany tulajok rontjak. En sok kigyurt kopaszt ismerek, akik vegtelenul intelligens es normalis emberek, nagyon jo barataim, ugyanakkor a BMW-jukben ulve igenis agressziv, felsobbrendu allatokka valnak, es ezt ok is elismerik.

imittto 2009.11.03. 15:47:42

190 magas, jó magyar átlag (lefelé szélesedő) alkatú vagyok, nem kopasz a fejem, zebránál mindig elengedem a gyalogost ha látom hogy átmenne, általában nem vezetek büdösbunkó módon. Nincs zálogházam, nem gyűjtök rezet, nem lomizok, van viszont 2 normális munkahelyem és egy saját cégem. Óriásit csalódtam az új autókban (3 db. 0km-es vas után), Chris Bangle-t nem bírom, így maradt az E38...
Amik itt le vannak írva azt nem tapasztalom, általában normálisan állnak hozzám az úton, ahogy én másokhoz (hozzáteszem, nincs "szétgyúrva" az autó, mindene gyár)
Ellenben azt figyeltem meg, hogy az új Passat-ok 80%-ával fentebb említett büdösparszt módon közlekednek. Mióta megvan a 7er kizárólag Passat-al akartak letolni autópályán, a 24-esen egy Passatos rajtunk kívül még 3 autó utasait és a szembejövő motorosokat akarta megölni csak mert nem bírta elviselni hogy előtte megyek. És még a "béemvés a büdösbunkó" meg "E38-E39 a legalja" Persze....

Coyote82 2009.11.03. 17:00:29

@DrBadár: osztom a tapasztalatodat. Az en autom folyamatos celpontja a Passatos arcoknak - igaz, mentsegukre legyen mondva, a 7-gen Celica elegge hivalkodo auto. Na de azert mar kotelezo bevagni elem, autopalyan 3m-re a seggemben kozlekedni, es ralepni a gazra amikor eloznem? A balfasz Passatosoknak uzenem: ember, ez balesetveszelyes! Vagy csak akkor fogod fel amikor a tuzoltok vagjak le rolad a Passatodat?
Amugy nem tudom mi van a magyarokkal. A VW nem presztizsauto sehol, csak nalunk: valoszinuleg a 80as evek "nyugati" autoit megtestesito Golf I-II + Passat generacioi miatt erzik ugy, hogy nalunk az, amit a VW ki is hasznal, es joval dragabban adja el a modelljeit mint kulfoldon. Egyre tobb higagyu gyurmagyurka ul at egyebkent BMW-bol vagy Audibol Passatba. Ezzel gond nem is lenne, csak tanulnanak mar meg kozlekedni.
süti beállítások módosítása