Irány a hegyek!

Beindultam, mint benzintől a dízel

  2008. április 21. - Nagy_Dániel Címkék: cerally 2008

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Vége a napnak, vége a versenynek
2008-08-23 22:05:00

Időközben szépen ránkesteledett az éjszakai futamok hangulatával emelve a verseny izgalmát. Igen sok ember

Kicsik és nagyok
2008-08-23 18:21:00

Menetfelszerelésem része egy inverter, ami 220 volt feszültséget állít elő az autó 12 voltos rendszeréhez

Így mulatunk
2008-08-23 16:51:00

Tény, hogy itt Máriapócson lényegesen tizennyolcévenfelülibb az autómosás mint Kilitin, ám ezúttal sem

Újabb brutális szögek
2008-08-23 13:36:00

Rendkívüli rajongásról tesz tanúbizonyságot az, aki Budapestről, vagy attól nyugatabbra fekvő településről


Az ötórás ébresztőm kissé elcsúszott, hatig lustultam, bár még úgy 10 órát tudtam volna aludni. A reggelinél kértem egy kávét, mert anélkül én  képtelen vagyok üzemi fordulatra. Nos, kaptam egyet, de olyat… Vákuumban, elektromágneses térben lebegtetve hozták ki, mert ha bármi anyaggal érintkezésbe lép, azt azonnal megsemmisíti. És volt vagy másfél deci. Hát ennek nagyon örültem, mert pontosan erre volt szükségem. Szerintem ha ezzel lelocsolnák a Mauzóleumban Lenint, másnapra bevezeti a kommunizmust Angliában.

 
Nagybányán vagyok a szervizparkban. Tegnapi megtapasztalásom a rendőrökkel kapcsolatban igaznak bizonyult, itt is ötméterenként van egy. De rend is van. Igen kellemes meglepetés volt, hogy a rendezők teljesen képben vannak, hogy mi merre van, a Hősök terén tapasztalt görcsölésnek nyoma sincs. Érdekes módon a zsúfoltság ellenére valami nyugalom érződik itt, bár lehet, hogy csak a gyönyörű hegyek közelsége befolyásolja az én lelkiállapotom.

 
Sok helyen rendőr irányítja a forgalmat a szervizpark környékén, nagyon viccesek. Sípjuk van, és nem restek használni. Artu-ditu hozzájuk képest gyenge kezdő, mintha morzéznának 1Mbps-sel. Nem tudom, lehet, hogy itt Romániában vannak rendőri sípjelzések? Úgy tűnik.

 
Ma felbecsülhetetlen értékű és teljesen önzetlen segítséget nyújtottam a 430-as rajtszámmal induló spanyol kamionos csapatnak. Történt ugyanis, hogy a beírás után nyitva maradt az ajtó, amit beszíjazva nem ért el becsukni. Akkor jöttem én és becsuktam neki. Mi lett volna, ha nem járok arra? Elképzelni is borzalmas.

 
Most elindulok fel a hegyekbe, ma két szelektív is van, így egészen estig tart a verseny. Kíváncsi vagyok a pályára. 

Videó a CE Rally-ról:

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr98435067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andras 2008.04.21. 11:02:45

Nincs Sipjelzes, csak sipog neked hogy mennyema wazze. Tegnap enis neztem itt nagyokat a Hosok terenel, hogy a rendorok alltak oszt neztek hogy ki merre forgolodik, ahelyett hogy kiallt volna az utcara es lengyintett volna kettot-harmat hogy mikor ki mennyen. Azert ez Romaniaba nem igy megy eppen. Ott fujja/legyez mint az allat a rendor. Legalabbis sajat tapasztalat, de ahogy elnezem Dani is ezt vallja per pillanat

ommm 2008.04.21. 11:15:22

Na, kérem, csak nem a rendőri autoritás nyomait vélem felfedezni? Ilyenkor jól jön.

kowalski 2008.04.21. 11:24:08

elég kemény volt a hősök terén a kamionok indulása. az első kettő beállt a tribünhöz, az összes többi meg elment egy körre a ligetben. SENKI nem irányította őket. A harmadik kamion a múzeum mellől két fa közül "bújt ki" a térre a füvön. Légvonalban jöttek:)

unnamed(RO) 2008.04.21. 13:19:15

Hat nem gondoltam volna, h ennyire komolytalan szervezes lesz nalatok...megis csak dakar potlo rally... Amugy Romaniaban a forgalmi rendorok, ha a forgalmat iranyitjak, mindig hasznalnak sipot is. Egyszeru, megis hatekony modja a figyelemfelkeltesre, foleg gyalogosok eseteben... Az, h minden 5 meteren all egy rendor, nem meglepo. Barmilyen rendezvenyen, amin eddig voltam, mindig nagy szamban jelen vannak es balhe is csak keves szokott lenni...Nem akarom oket vedeni, mert a tobbseguk paraszt, nem keves alkalommal volt veluk dolgom, viszont a dolgukat jol vegzik.

speedline 2008.04.21. 15:17:29

Jó tizenöt éve, hogy megjelent egy könyv Rallye Varázs címmel. Nem az ismert fotós albumra gondolok, ez egy versenyzői riportkönyv volt.
Abban mesélték versenyzők, hogy amikor BBK futam volt Romániában vagy Bulgáriában akkor ott a rendőr mindenkit megállított a közlekdésben és a versenyző mehetett szabadon, mindenen keresztül (pl. piros lámpa), mert ha verseny volt akkor verseny volt.

CSaB · http://www.domain.hu 2008.04.21. 15:33:23

Jó lendületesen mennek a kamionok is. Félelmetes.
süti beállítások módosítása