Köpéssel hívta ki ellenfelét

  2011. szeptember 15. - ommm Címkék: verseny legalja db drag küzdelem biff

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Négyhengeres BMW? Ugyan már...
2015-07-30 16:22:46

...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég

Hétvége a tóparton? Belsőség-találkozó 2015!
2015-07-29 12:04:49

Öregszünk, öregszünk , más nem is jut nagyon eszembe arról, hogy immáron tizenkettedik (!) alkalommal

A trollkirály V8-cal érkezik
2015-06-22 13:58:43

Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy

Szétszórjuk a VIP-jegyeket! Akár a tiéd is lehet egy!
2015-06-08 15:31:58

Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi , úgy



Biff izomból aludt és feszülten ébredt, hirtelen, mint egy áram alá helyezett Terminátor. A fecske bágyadtan lóg rajta, a reggeli merevedés elmaradt, ma nincs ilyesmire idő, harcba indul. Hidegvérrel lapozza át a napi tuning-magazint, miközben jelentős súlyfeleslegtől szabadul meg, minden deka számít…

(Végén a vitamin.)


Kemény nap lesz a mai is, nagyon kemény, annyira kemény, hogy csak a feladatra koncentrálva észre sem veszi, hogy ugyanabban az izzadt alsógatyában gyurmázik, amelyben aludt, mellbimbója fölött megfeszül a kínai írásjel „Cukorrépa eladó” – hirdeti a felirat melyet Dirk, a tetoválóművész másolt le Csin Si Huang-ti sírhelyénél, amikor befizetett a kínai társasra.

Biff iszonyatos szériákat nyom, meredten egy pontra figyel közben, tekintete lyukat nyom a plafonba, pedig az C35/45-ös feszített vasbeton. A háttérben halkan megremeg a Logitech G25. Biff – csak a formalitás kedvéért – üt egyet-kettőt a levegőbe, a szemközti tükörben látja: ma is jól áll neki az ütés. A külsőségek sokat számítanak, - szerencsére Biff betéve tudja, mitől kemény valaki a Véres játékot pedig százszor látta – bemutat egy Chong Li-féle mellizom-ugráltatást (Bolo Yeung nagy példaképe neki).

Vágókép: Biff trófeái alatt üldögél szüleivel. A családi fészektől való elszakadást, az utcán eltöltött kemény éveket és a magányos harcos-mivoltát világosan demonstrálja a saját anyja érintés-ellenességével, pláne, amikor a Wii kontrollerét morzsolgatva éppen Mike Tysont üti ki a képernyőn.

Snitt. Biff, mint az összes igazán kemény hős, lelke mélyén tele van érzelmekkel, az előbb még olyannyira ciki simogatás felidézte benne az emlékeket: van anyja. Homlokukat összeérintve, mentális úton tudatja vele: lehet, hogy ma nem jön haza, de ha igen, akkor az esti rántottába csípős kolbászt kér, nem sápadt virslit. Érezzük át a helyzet komolyságát, halálra indul. A szülők csak halkan felsóhajtanak: végre, annyi év után szabad a kéró…

Biff – a teljesen spontán módon a ház előtti üres utcán keresztben parkoló – gép színváltó fényezésébe még gyorsan belekarcol párezer porszemet, tudja, hogy tökéletes a verda, előrelátóan már egy nappal korábban felpolírozta. Aztán beugrik és a kéziféket kiengedve üresből rajtol, diszkrét 0,6-os lambdával kilőve.

Forog a kerék, Biff végre újra ott lehet az utcán, ahol felnőtt, ahol első harci sebeit szerezte, ahol késvillanások vágják szét a lőporfüstöt és nincs kegyelem. Felismerik, a környék igazságosztója ő, be is int a haveroknak, érezzék a törődést. Téglafalak, ritmus, Biff tudja, hogyan kell fogni a kormányt ha nőstények vannak a közelben. Az Apollo előtt észreveszi Rachelt, a volt csaját, akit legnagyobb riválisa csábított el tőle. Rég volt, de azért megfenyegeti, ma minden eldől, dicsőség vagy halál…

Vágókép: Bevillan egy rosszarcú, kopasz férfi, nem tudjuk, ki ő, de mivel közvetlenül utána Biffet egy kereszt előtt látjuk, így valószínűsíthető, hogy az audiorendszer építője lehet, hozzá imádkozik most, bambán eltátott szájából szavak törnének elő, de a pillanat spiritualitása olyan erős, hogy senki nem szól semmit.

Biff megérkezett, teljesen szabályosan leparkolva, sietős léptekkel, diszkrét suhogás közepette vonul végig a grundon, a JDCS-blog találkozót tart éppen. Mindenkit ismer és őt is mindenki ismeri, egy-egy Maradona-kimutatással és de Niro-féle szemmeltartással jelzi: figyel, lát és ott van mindig. Felkészült. Még arra is van ereje, hogy kezet adjon Albertnek, aki Civicjére dőlve vitatja meg a feliciás Alojzzal a legújabb, szívócsőbe tekerhető Dragon-tuning spirál előnyeit…

Lassan gyűlnek a többiek, a feszültség szinte tapintható, hiszen bármelyik pillanatban jöhet Sramek bácsi, az őr és kizavarhatja az egész bagázst a telepről. Feltűnik calibrás Tomi a neonzöld sztrítfájterrel, közben Pepa – aki két nap alatt lett 47. szintű mágus a World of Warcraftban  - bemutatja, mit tud a lambóajtós, airride-os 206. Döbbenet, könnyek csillognak a nézők szemében, de lélekben mindenki Az összecsapást várja már. Biff készen áll.

Vágókép: spanok (mindegyik többszörösen büntetett szabadságharcos), bezárt büfé, de Biff ennek ellenére bevisz egy kis fehérjét a szervezetbe, alufóliás csirke és némi lőpor. Gyűlnek a tagok, hanghullámok hátán érkezik Jeff a 106-ossal, a króm M3-as tükrökkel tökéletes összhangban áll a 4000 wattos mélynyomó rácsa, hiába, Jeff mindig is érezte a stílust. Aztán hirtelen ismerős ritmusokat hallani. Biff tekintete magmává változtatja a kőzetet is, amikor ősellenségére pillant.

Nagyfej.

A mindenkori gonosz, a kegyetlenül eltaposó kolosszus és Kisfej, az alvezére, érkeznek meg, a (talán) 405-ös Peugeot kék kormányáról csendben a földre omolnak az utoljára elütött nyugdíjas-villanyszékes néni (özv. Kobucerné, Sima u.5) belei, a kocsiban Nagyfej kedvenc zenéje szól 14 ezer watton: gyermekek halálsikolyai nazghul-üvöltéssel keverve. Hirtelen beborul, a gonosz köztünk jár.

Nagyfej lassan végigvonul a megalázottak sora mellett, félelemmel vegyes áhítattal néznek rá vissza a többiek, de Biff egy sirályszar-jellegű köpéssel köszönti. Mellette Pál, a hűséges operatőr, aki dokumentarista jelleggel minden mozdulatát rögzíti autofókusszal, HD-ben. A kihívás megtörtént, Nagyfejnek pedig – az utca íratlan szabályai értelmében – el kell fogadnia azt. Legalábbis Snoop Doggék így csinálták 94-ben Long Beachen.

Vágás: Nagyfej vonul, mellett a két ügyeletes spiné (az egyik a húga, a másik az unokatestvére, akik nem is tudják, mit keresnek itt, a műkörmöshöz indultak), a gyerekek, akik még nem érzik a belőle áradó gonoszt, odafutnak és autogramot kérnek. Nagyfej nem jön zavarba, oda sem figyelve kanyarítja oda a Nike-pipát, az egyetlen írásjelet, amit ismer.

Tudja jól, hogy amikor Biff közelébe ér, valami történni fog, ugrásra készen, mégis lazán, bálnányi beleiből sugárzó magabiztossággal lépdel háremével. Már éppen elfordítaná fejét, amikor Biff középső felemelt ujjával nyomatékosítja a kihívást. Nagyfej rámozdul, orruk szinte összeér és ez a beállás napnál is világosabban érteti meg velünk, miről kapta nevét a főgonosz.

Lepényképe minden sejtjével pusztító támadásba lendül, hullámot vet tarkóján a bőr, arcának forrósága perzseli Biff bőrét, de ő állja a pillantást és a mindent eldöntő csata nagylátószögben zajlik. Ezt látniuk kell, Rocky 2 meets Carstyling legalja.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr673229409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LBL 2011.09.15. 14:38:59

Namost izé.
Én tényleg kedvellek, ommm, azért is kapsz korrekt kritikát.
Jó cikkeket szoktál írni, profi színvonalon, természetesen.
Ez meg egy nagyon gyenge, amatőr színvonalú novella.

"Csoki, ne beszélj spanyolul!"

ommm 2011.09.15. 14:39:44

@LBL: Ez sajnos ilyen :)

farönk 2011.09.15. 14:43:45

Tény, vannak benne meredek gépek, de a pozitív főszereplő (Biff) autója nekem kifejezetten tetszik, jó lehet egy ilyen Prelude. Persze rendes szürke béllel, eredeti ülésekkel. Hangnyomás-párbaj, ez viszont szánalmas. Ahelyett, hogy egy jót gyorsultak volna...

hogen75 2011.09.15. 14:44:00

Azért érzem benne az iróniát, de lehet, hogy egyedül vagyok vele...:)

Leadfoot 2011.09.15. 14:50:51

Azért nem olyan rossz...

"gyermekek halálsikolyai nazghul-üvöltéssel keverve. Hirtelen beborul, a gonosz köztünk jár."

:-)

zöldi 2011.09.15. 14:52:17

Pista, művész vagy :)
Eddig nekem a prímet a az F10 535i sztorija viszi, de ez is állat :DDDD

Bazs69 2011.09.15. 14:56:50

Ez g_cijó :D

Igy ezzel a köritéssel nagyon kiadja:D

nagyiWRX 2011.09.15. 15:02:35

Végig kellett olvasnom mert nem értettem ...mi van????? ez meg mi a pina......
de tök jó , ez a klip vagy mi elég trágya de beszartam a sok ocska gagyi kocsin meg a dagatt pofáján :)))))))

TheTruth! 2011.09.15. 15:16:01

Jó, a 2. perc után abbahagytam, gondoltam lesz olyan okos aki 5 sorban eldarálja ennek a határ szarnak a lényegét. Aztán az első 5 komment meg győzött róla, hogy ennek olyanja nincs.

Szóval megint szárított birkózószart szívtál a ZSkategória.blog mellé, öreg?
Le kéne állni ezekkel a spontán novellákkal, abban a Moldova gyuri a király, de te még Csikós se leszel sose.

skorpantó 2011.09.15. 15:20:47

"oda sem figyelve kanyarítja oda a Nike-pipát, az egyetlen írásjelet, amit ismer." Itt azért már nyüszítve röhögtem...Nagyon jól írsz,folytasd légyszi!

2011.09.15. 15:24:15

Mikor begördül a kopasz azthittem versenyezni fognak...erre kiderül hogy csak a decibellekre megy a játék, elég szánalmas (igaz ha versenyeztek volna az méginkább az lenne).

h4z4rd 2011.09.15. 15:32:34

Ez igen! Szépen kiadja a helyzetkomikum.
Ommm, a körítésed nélkül még 20 decibelt sem szólna a video.
olé!

papugaja 2011.09.15. 15:39:31

Elvesztegetett idő!

2011.09.15. 15:45:14

ha nem olvastam volna már ezelőtt jót, akkor lehet tetszene, de így... szerintem nem kellene erőltetni :)

az autós írományaid amúgy jók.

Zora242 2011.09.15. 15:52:01

Pista, rakjátok az elejére a videót, mert elolvastam és semmit nem értettem azon kívül, hogy szuper a stílus! Kénytelen voltam még1x elolvasni, hogy nevetni is tudjak rajta! Amúgy a videó übergagyi, megérdemli ezt a kritikát!

Make Valamit · http://make.blog.hu 2011.09.15. 15:54:12

Van egy olyan érzésem hogy a cikk végén levő fekete téglalapnak köze van a poénhoz, vagy az maga a poén... mert ez így gyengus.

KAWAszaki 2011.09.15. 16:04:18

A JDCS-re való az egész klip!

szeme közé, laposan! 2011.09.15. 16:07:51

Most már tudom, mi az az airride...

dezintegra 2011.09.15. 16:34:08

Basszus, pont munkaidőben kellett elolvasnom, amikor körül vagyok véve kollégákkal :) Bele is vinnyogtam a billentyűzetbe... Nagyon jól írsz, ne hagyd abba!

"Pepa – aki két nap alatt lett 47. szintű mágus a World of Warcraftban"
"a kéziféket kiengedve üresből rajtol, diszkrét 0,6-os lambdával kilőve"
"mellbimbója fölött megfeszül a kínai írásjel „Cukorrépa eladó”"
"az utoljára elütött nyugdíjas-villanyszékes néni (özv. Kobucerné, Sima u.5) belei"

bazs601 2011.09.15. 16:43:57

Félelmetes, hogy senki nem érzi a klipben az iróniát!Hogy így manipuláljon benneteket egy írás, mert van olyan mondat amit kétszer kell elolvasnotok, hogy megérsetek...

Tomchy 2011.09.15. 16:52:08

Omm, mit szívtál, bakker ebből én is kérek... :O)

zoutlodi 2011.09.15. 17:12:57

A videó k.rva jó, az írás szar.

Balu az Alfás 2011.09.15. 17:24:49

Nagyon jó az írás!
De a Biff honnan jött?
Jaaaa....Nyuszi vagy McFly.... ? ? ? :)

KJ84 2011.09.15. 17:56:06

Több ilyet Pista!! Szakadtam rajta. A negatív hozzászólásokra rá se b4sszál, nem értenek ezek a lovakhoz:D Itt németben is akadnak amúgy ilyen spenóthuszárok, mint a videón. (Meg persze otthon is) Szánalom a köbön:D

fzr1000 2011.09.15. 17:57:07

Hát,részemről -1.

Index Elek 2011.09.15. 17:58:15

Tök jó írás, szépen mutatja a francia tinédzserek rögvalóságát. A klipp elég régi, most annyi a különbség, hogy fehér ember nem nagyon van, valamint sokkal több kocsi ég a háttérben és minden kirakat be van törve. Egyébként teljesen jó.

Ajánlom a Gyűlölt Ellenségeink blog megfelelő posztját elolvasni, a "grandőr" az megvan ott is... :-)

totyy528 2011.09.15. 17:59:04

Nagyon jó!!! Aki fikázik, az nem tud hosszút olvasni, és nincs fantáziája!! :-)))))

flasy2101 2011.09.15. 17:59:57

Nem szabad ezen kiakadni... A klip a műmájer tunervilág paródiájának tökéletes... Sajnos kis hazánkba az esetek 95%-ban hasonló színvonallal találkozhatunk, úgyhogy én minimum jót röhögtem már alapból is. Ommm írása pedig kifejezetten a "műelemzés" kategóriába sorolható. Sajnos tegnap egy szomorú apropó miatt néztem meg a klipet. A zene elkövetője, Dj Mehdi két nappal ezelőtt meghalt. A zenei ízlésről (épp úgy, mint autós hitvallásról) fölösleges lenne vitatkozni, a maga stílusában egy hatalmas név volt, érdemei vitathatatlanok, nyugodjon békében...

zurot 2011.09.15. 18:11:08

Nem hiszem el, hogy csak néhány embernek esett le, hogy a videóban is van egy rakás irónia.
Vagy csak a Homasitából tuningolósak kárognak? :D

Mercedes E 280 CDI 2011.09.15. 18:19:05

Ezt a rengeteg igénytelen parasztot aki a végén gurigázik a fosaikkal:-))

Grifter 2011.09.15. 18:21:58

Eh xar, meg kár is volt. (Szarról nehéz jót írni, ezt figyelembe vettem! :D)

gnme 2011.09.15. 18:47:52

csókolom (hol itt a kijárat?)

azt szeretném mondani az első magyar Mercedes-es hírhez, hogy ÉN tisztán látom (röntgen szemeimmel) hogy a tag fogja a nudliját és lehu** a Mercedest az udvaron ...berúgott és vizel

és ezt így hogy?

Rocko- 2011.09.15. 19:18:05

DJ Mehdi? két napja halt meg.

Faka 2011.09.15. 19:40:36

Én vágom! Komoly...

AzHofi 2011.09.15. 19:49:59

ha kimoderáltok a gecibe, ha nem a gecibe, ez akkor is egy nagy lószar

Fasírt 2011.09.15. 20:07:59

ez qrva jo...

sracok, a sorok kozott...

Lova 2011.09.15. 20:27:58

jaja szegényke tényleg most halt meg, beszakadt alatta meg a haverjai alatt a házuk teteje :(
Ez most akkor ilyen homage féle?
Szerintem k. jó aláfestés a szöveg a klipnek. :D

Accordbela 2011.09.15. 20:32:46

Amugy meg mi az a 47-es szint a World of Warcraft-ban?Szerintem a cikkiro tudja,de nekem fogalmam sincs!Szoval akkkor ez valami autos jatek?Gondolom nem,hanem jo nagy puskaval lovoldozunk jatek...Fasz tudja,nekem erre eddig nem volt idom,en csak arrol beszelek amit megeltem.Most ez miez????????

Accordbela 2011.09.15. 20:40:33

Hozzateszem:ertem amirol szo van,de ez most mi a pocs??Volt valami gyorsulas aztan ra kellett porogni mi??:-)))Mindenkinek a sajat autoja a legjobb,az biztos.A Biff,az meg egy balfasz,ugy altalanositva.A baj csak az hogy a gyorsulobajnokok 80 szazaleka biff.Szoval ertem en!:-)

hallari 2011.09.15. 20:48:11

Ennyi homlokegyenest ellenkező kommentet még nem láttam, ez már önmagában siker... Nem olvastam végig (sőt, csak pár mondatot olvastam belőle innen-onnan), de ahogy láttam az idézetekből vannak benne érdekes dolgok, úgyhogy annyira nem lehet rossz.

kekszakall 2011.09.15. 20:51:10

Teljes egészében jó poén lenne ez a cikk, ha nem pár napja halt volna meg DJ Mehdi. Legközelebb tájékozódjatok kicsit jobban, mert ez így elég ízetlen tréfa.
RIP.

pmobilTB 2011.09.15. 20:52:54

Azért ha jól néztem a tuning sort, Daniel is eljött Marseille-ből a taxi 406-ossal. :P

2011.09.15. 20:58:44

Ommm, írhatnál hogyvoltot.... :)

farönk 2011.09.15. 21:03:36

@pmobilTB: úgy bizony, én is ilyesmit láttam. Vagy csak elkérte a Peugeot-tól a Taxi 2-höz használt egyik demóautót...
@flasy2101: uhh, ez tényleg gáz. Nyugodjék békében, jó volt ez a szám.

Theddy 2011.09.15. 21:16:59

arról nem is beszélve, hogy R.I.P Dj Mehdi..

lomtengerkapitány 2011.09.15. 21:28:39

Kedves OMMMI ! Kérlek becsüld meg jobban az állásodat! Ne! Kérlek ne írj több novellaforgatókönyvmiakakit, mert szörnyen rossz. Nem illik egy ilyen nívós autós oldalhoz. Inkább írj a turbós konyhaszekrényedről, az értelmesebbre szokott sikeredni.

skorpantó 2011.09.15. 21:35:41

@Fasírt: "A sorok között" Ugyan már! Az ide vakarászók nagy része egy egyszerű bővített mondatot sem bír megérteni,nemhogy egy ilyen szatírikus írást...

2011.09.15. 21:39:07

Szerintem marha jó lett, grat.
Kár hogy elég rosszul jött ki, mivel most halt meg a srác 2 napja. Szomorú. :/

floydian · http://floydian.blog.hu/ 2011.09.15. 21:46:20

szegény Dj Mehdi meg tegnap meghalt

ommm 2011.09.15. 21:48:27

@floydian: Sajnáljuk, ennek a posztnak sok köze nincs hozzá, véletlen csupán, hogy a videó alatt az ő zenéje szól.

steve30 2011.09.15. 21:54:38

Attól hogy szatirikus,lehet még szar.És véleményem szerint,ez az volt.Mindig rühelltem az olyanokat,akik azt hiszik,hogy írnak,egy kuszán megírt jellemábrázolást,(ugyanakkor a cselekmény vonala nem kidolgozott unalmas.)már mekkora pengék,sőt írok.Hát barátom,ez egy fos.

ommm 2011.09.15. 21:58:00

@steve30: Don`t cry for me Argentina!

Garp 2011.09.15. 22:04:09

hát ehhez tényleg hangulat kell, napközben, éhnyomorra az első nekifutásra elvéreztem rajta Pista. Most viszont tetszik :D. Jó ez, kell ilyen is.

Rocko- 2011.09.15. 22:21:39

@Lova: "Ez most akkor ilyen homage féle?"
erősen kétlem.
bár van egy tippem, mi volt a poszt keletkezésének sorrendje.

NINJA 2011.09.15. 22:24:53

Szerintem az írás nagyon jó, végre nem csak sablonos tesztek hanem egy kis irónia humor is az értőknek.Bár a kommenteket olvasva nem nagyon esett le a tantusz a többségnek.A " zenét " ??? inkább nem minősítem, Csak így tovább!

streetsta · http://managertoys.hu/ 2011.09.15. 23:12:48

Hejj, gyerekek, ma sokan kikapcsolták a humorérzéküket...
Ezt a klipet tegnap is végignéztem, meg ma is. Szimplán zseniális, nincs mit hozzáfűzni. Minden mozzanata üt.

Dr Lakatos Nintendóné prof dr emirátusz Oláh Pokém 2011.09.15. 23:31:42

parasztokon, prolikon, tirpákokon, cigányokon, magyar tv műsorokon röhögni szánalmas és nem elegáns

3ndRush 2011.09.16. 00:17:06

R.I.P Mehdi!
A klippet 3 napja folyamat nézem és sírok konkrétan..:D Ez 1 életérzés bizonyos embereknek, ismerek ilyen tipikus "street"-es arcokat, sztem el lett találva a hangulat..:)

replikátor · http://reszegekistene.blog.hu/ 2011.09.16. 00:24:31

@ommm: baszki! ez mekkora már... :))

aki nem nézte meg a videót az hüle, a sok funkcionális analfabélával pedig ne foglalkozz! :D

MetalWarrior 2011.09.16. 00:49:48

Kibaszott jó cikk, M É É É G !
Persze vannak generációk, akik nem tudják, hogy a World Of Warcraft egy olyan pc játék, amit noobok, kockák, de leginkább nagyon fiatal kisfiúk játszanak, ennek a jelentése: a helyszínen sok a 13-15 éves kölök.
Nekem tetszenek az ilyen iróniás cikkek, mint a swarzeneggeres cikkben "fél IKEA-nyi fával... azon is behaltam.
Aki kicsit is otthon van az internet világában, ismer filmeket, értelmezi az olvasott szöveget,esetleg bele is éli magát,(na nem mint főszereplő-hehe) az biztos nem ír anyázós postokat...
Meghalt DJ Mehdi, akkor mától Youtubén sem lehet már nézni?Volt róla egy rosz szó is? Ugyanmár !

Fasírt 2011.09.16. 01:03:03

akko' modositok:

sracok, a sorok kozott, de ne tul melyen... :)

u.i.: nem kell megfeszulni hogy megertsetek... be cool

Teebe9 2011.09.16. 04:15:35

Szerintem a fikázók közül szinte senki sem nézte meg a klippet. A klipp is nagyot üt, és a cikk is. A warcraftos poénon pedig akkor röhögtem igazán, amikor láttam a klippen a megfelelő tagot is hozzá... Hatalmas. :oD
Csak tudni kéne mi is az az irónia... :oP

Vecellio 2011.09.16. 08:10:14

Riszpekt, sztem tökéletesen átadja a hangulatot.

petyalada 2011.09.16. 08:48:54

Nálam ütött. Respect!!!!

atomgape 2011.09.16. 09:00:22

Ommm, jó'nyomod! :-)

Vágási Matyi 2011.09.16. 09:53:25

@ommm: Nem puszta véletlen, hivatalos klip. Mondjuk attól még gáz.

geris 2011.09.16. 10:08:41

Életében nem vetett még keresztet a srác :)

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2011.09.16. 11:03:49

Először nem tudtam mire vélni az írást.
De belekezdtem és átélhető volt.

Aztán a végén rákattintottam a klipre és minden a helyére került!

Nagyon kemény. A klip és az írás is!
Nálunk éjjelente a tecsó parkolóban hasonló galeri verődik össze.... Nekik kellene lejátszani.

Két dolgot sohasem fogok megérteni:

-hogy merül fel valakiben a gondolat, hogy kínai írásjeleket varrasson magára?

-hogy lehet ilyen szar zenével egyetlen forintot is keresni?

K.teknőc · http://www.homlokzatihoszigeteles.hu/ 2011.09.16. 11:58:38

Még egy ilyen és törlöm a kedvencekből a Totalcar-t!

debrejo 2011.09.16. 13:19:36

Iszonyatosan jó lett az írás, a klip maga epic, szépen mutatja eme "pimp" színtér iróniáját, ami itthon sajnos a valóság. Még ilyet!

debrejo 2011.09.16. 13:21:14

már-már modoros blog! ez lemaradt :DDD
Bolo Yeung képénél kezdtem el röhögni és a klip végéig abba se hagytam.

Rigghead 2011.09.16. 14:37:21

atyaúristen ezt ki rendezte? oscart nekik! ennyire jól megfogni karaktereket, pillanatokat...rég láttam ilyen jót, köszi!

amilyen jó a klipp annyira szarul próbálod megfogni leütött karakterekben omm, csak óvatosan!

JLeno 2011.09.16. 14:53:58

Megint izomtibort olvastál, ommm...?

Zeush 2011.09.16. 16:25:54

Ez Kurv@ jó :))

Ne törődj a kritikákkal, még sok ilyet, Pista :)))

akos696 · www.focusauto.hu 2011.09.16. 20:09:35

A video mellé nagyon jó leírást adtál! Önmagában a szöveg olvasásakor én is vakartam először a fejem, de a klippet megnézve kerek lett a sztori, tetszett! :)

Rocko- 2011.09.17. 00:28:44

@Csumpi Hálidéj: "-hogy lehet ilyen szar zenével egyetlen forintot is keresni?"

tegyük tisztába a dolgokat: a szar egy minőségjelző. lehet vele jelezni, hogy mennyi energiát fektettek vagy nem fektettek egy munkába.
a szó amit keresel, és amivel keresed: a tetszik / nem tetszik.
innen már könnyen kitalálható, hogy ha neked nem tetszik, attól még másnak tetszhet. ő pedig hajlandó megvenni.
ilyen egyszerű ez.

Fasírt 2011.09.17. 03:53:20

akinek tetszik, az erti. akinek nem, az talan kicsit magara ismert?

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2011.09.18. 19:04:39

@Rocko-:

Ez egy tévedés.
A szart is meg lehet enni, lehet, hogy lesz olyan, akinek ízlik is, de az attól még szar.

Rocko- 2011.09.18. 19:23:12

@Csumpi Hálidéj: na de attól ez nem lesz szar. csak neked nem tetszik.

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2011.09.18. 19:28:01

@Rocko-:

Akkor maradjunk annyiban, hogy lehet, hogy valamire jó, de a zenéhez csak annyi köze van, hogy lejátszható zene lejátszására alkalmas eszközökön.

Rocko- 2011.09.18. 19:30:01

@Csumpi Hálidéj: amit meg mások élveznek.
most miért fáj ez neked?

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2011.09.18. 20:19:13

@Rocko-:

Ebben a kérdésben sosem fogunk dűlőre jutni, de a magam részéről szeretném, ha lenne valami minimum kritériuma, hogy mire lehet a "zene" elnevezést használni.

Rocko- 2011.09.18. 20:20:15

@Csumpi Hálidéj: hangok egymás után rendezett sora.
süti beállítások módosítása