Régi és új között

  2009. december 30. - ommm Címkék: blog olvasó forma1 belsőség találkozó

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Négyhengeres BMW? Ugyan már...
2015-07-30 16:22:46

...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég

Hétvége a tóparton? Belsőség-találkozó 2015!
2015-07-29 12:04:49

Öregszünk, öregszünk , más nem is jut nagyon eszembe arról, hogy immáron tizenkettedik (!) alkalommal

A trollkirály V8-cal érkezik
2015-06-22 13:58:43

Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy

Szétszórjuk a VIP-jegyeket! Akár a tiéd is lehet egy!
2015-06-08 15:31:58

Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi , úgy


December 30. A család egyik fele már negyedik napja lázasan fekszik, lényegében antibiotikumon és lázcsillapítón él, odakint az egyik pillanatban havazik és mínusz nyolc fok van, pár órával később már tavasz. Bolond időket élünk.
A karácsonyi koleszterin-overload és a szilveszteri alkoholmámor között félúton tán nem is esik rosszul megpihenni egy kicsit, nagy levegőt venni az év utolsó napja előtt.
Mondom, bolond időket élünk.
Az ünnepi stressz már elmúlt (na, ha valami miatt, akkor ezért lehet nem szeretni a karácsonyt), ideje ilyenkor egy jó pohár vörösbor mellett a múltba révedni. Nem egy klasszikus mi történt a múlt évben-szerű poszt lesz ez, hiszen nagyjából mindenki tisztában van azzal a pár pillanattal, ami örökre megamarad neki a 2009-es esztendőből. Kicsit tágabb értelemben, elvonatkoztatva a személyes, családi dolgoktól összegeztem magamban mindazt, ami történt itt, a Belsőségen.

Először is nagyon nehéz egy jól működő dolgot átvenni és - ha némiképp más formában is - tovább működtetni, csinálni sikerrel úgy, hogy az ember ne szemlesütve nézze magát ama borospohárban. Tán nem hiúság azt mondanom, hogy nyugodtan hörpölök, hiszen - és ebben kollégáim is oroszlánrészt vállaltak - a blog tovább él és halad, méghozzá előre, jó irányban. De ezt majd megmondják önök, olvasóink, illetve ti, barátaim, akiket éppen az egyre növekvő és népes Belsőség-közösségnek köszönhetően ismerhettem meg személyesen.

Nagyképűnek gondolhatnak, mikor azt állítom, hogy növekszünk, de nem a hasamra ütve írom mindezt, a számok is azt mutatják, hogy egyre több olvasónk van. Rengeteg az új hang, sokan tűntek fel a semmiből, hogy aztán valamilyen módon itt ragadjanak, vagy legalábbis rendszeresen visszanézzenek ide, ebbe az autóbuzi olvasztótégelybe. Attól függetlenül, hogy kommentelnek vagy sem, attól függetlenül, hogy véleményük sarkos, bántó-e vagy sem. Üdvözlöm őket, öreget vagy fiatalt, profi sofőrt vagy kisiskolást.

Aminek azonban legalább ennyire örülök, az az, hogy a kezdetektől, vagy legalábbis évek óta, jelen lévő keménymag is megmaradt. Ők az a tán kéttucatnyi név és arc, akik látják, mit sikerült mára összehoznunk, ők azok az emberek, akik a velünk együtt eltöltött időnek köszönhetően már szinte a szerkesztőség részét, az X-edik, láthatatlan kollégát adják. Régi és új, így van ez rendjén, még akkor is, ha a kommentablakban sokszor ütköznek az érdekek és vélemények, de ez most nem fontos.

A fontos az, hogy mára elértünk oda, hogy az Index csoporton belül a mi közösségünk jelen állás szerinti 227 tagjával tán a legnagyobb, de ha nem is, akkor is kiemelkedő helyet foglal el. És ez jó, nagyon jó, mert azt jelenti, hogy ebben az országban van valami, ami ennyi - sokszor nagyon különböző - embert összeköt és tart. Nem utolsó sorban pedig ezek az emberek képesek arra, hogy a web jótékony takarója alól kimászva találkozzanak egymással és barátokká legyenek.

Mindennapi, szokványos kép: FiaTramp üldöz egy lapos Zepter-edényt

És ez az idei találkozónkon ismét bebizonyosodott. Pedig kevésen múlt, hogy lett egyáltalán. nagy hiba lett volna kihagyni, így most már biztos, hogy jövőre is megtartjuk mindkettőt. Azt hiszem, aki valaha is eljött legalább egyre, az tudja, hogy érdemes rászánni az időt és pénzt, hiszen sosem lehet tudni, mennyire lesz asznos egy telefonszám vagy jó tanács.

Nevetni fognak, de éppen az az utolsó mondat volt az, ami az előbbi szófosást megindította, holott teljesen máson gondolkodva jutottam el idáig. Ha vissza akarnám fejteni a szálat, akkor pont Michael Schumacher Forma-1-be való visszatérésével kapcsolatban ugrott be. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljesen hidegen hagy, sőt, azt sem állítom, hogy egyetlen versenyt sem néztem meg, mert mindegyiket láttam. Hogy kötelességből vagy inkább megszokásból, azt nem tudom.

Szóval Schumacher visszatér, Ecclestone pedig boldogan csóválja a farkát, hiszen vele együtt jön az a több százezer rajongója is, akik ismét megtolják a Forma-1 szekerét és megtömik a néhol már foghíjas lelátókat. Akinek egy kis sütnivalója van, az tudhatja, hogy a hétszeres világbajnok nem küszködik pénzhiánnyal, a Mercedestől kapott pár millió valószínűleg nem oszt, nem szoroz. De hogy miért is jön vissza, arra egész összeesküvés-halmaz alakult már ki. Szerintem a megoldás egyszerűbb, mint hinnénk: azért, hogy újra német csapat német pilótája legyen az F1 bajnoka.
És a Mercedesnek nagyon jó terve van erre.

Egyrészt Schumacher és Brawn még Jean Todt nélkül is nagyon erős kettőst alkotnak, másrészt pedig ott van Rosberg, aki a legjobbaktól tanulhat és ha kell, akkor az utóbbi idők egyik legsikeresebb, legtapasztaltabb bajnoka fedezi majd. Márpedig, szeressük vagy sem, Schumacher van annyira profi és fegyelmezett, hogy elfogadja ezt a felállást, már csak azért is, mert vesztenie nincs mit, versenyezni pedig szeret.
Ha csak nem lesz olyan gyors, hogy saját maga induljon harcba a nyolcadik címért. Ha másért nem, hát ezért az idén is nézem majd a futamokat. Nagy úr a kíváncsiság. A Forma-1 pedig még mindig a leggyorsabb versenysport. (Istenem, csak az a buta előzés-szabály ne lenne. Ezt halkan teszem hozzá.)

Látják? Így jutottam el odáig, hogy megköszönjem blogunk minden olvasójának az időt, amit idén velünk töltött, nagy terveink vannak jövőre, érdemes lesz itt maradni. Boldog, balesetmentes új évet midenkinek. Ja, és csak előre, egy lépést sem hátra!

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr931632631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gnme 2009.12.30. 15:42:29

Szerencsére még mindig kiváló egészségnek örvendek. Inzulin helyett lassan áttérek a borra, (vagy ahogy a President mondja B.O.R.-ra :D)a wolfszkin(tappancsos, kutyatenyésztőhöz dukáló) kabátom helyett pedig a pálinkára.
..mondtam már az asszonyak is egy gyenge pillanatomban, hogy a cigiről térjen át a környezet kímélőre. Kaptam olyat b+, mint ide Buda. (= a háborúban veszteségek is vannak)
Ami a jövőbeni terveimet illeti, továbbra is le kívánok szarni mindent, ami szabály. Zebránál persze megállok, mert a svábok azt tanították, meg kell.
Boldog új évet! (= igyatok, az meglátszik)

ratrider02 2009.12.30. 15:43:15

Hja, jövőre de jó is lenne megvenni azt az öreg vasat amire már 2 éve áhítozok....

BUÉK mindenkinek!

Tomchy 2009.12.30. 15:48:39

Jövőre én is megyek, remélem!!!!

Boldogújat mindenkinek!

toto92 2009.12.30. 15:56:32

@Aci Duzzu: Ken Block indulni fog néhány WRC futamon, ha jól tudom - nagyon kíváncsi vagyok, mit tud a srác a versenypályákon.

toto92 2009.12.30. 15:58:51

Ja, és természetesen sikeresebb, boldogabb, újabb évet kívánok mindenkinek :)

w126sd 2009.12.30. 15:59:55

Csíkos Zsoltit miniszterelnöknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amúgy boldog új évet mindenkinek

Halálos_fogkefe 2009.12.30. 16:33:41

Idén kommentből kevés jutott, de olvasásból annál több. Boldog új évet kívánok mindenkinek! :)

Rocko- 2009.12.30. 16:49:05

üzemanyagárcsökkentős 2010-et mindenkinek.

biker_kolee 2009.12.30. 16:56:17

@Rocko-: Maximálisan támogatom.

Mikor bent jártam a szerkesztőségben, Csiknek mondtam, hogy most mindenféleképp elmegyek a találkozóra, akárhol is legyen. Nekem ez az újévi fogadalmam.

Bújjék belétek is minden öröm és minden jó, gazdagon! :)

prokee · http://blog.prokee.hu 2009.12.30. 16:57:03

Akkor jövőre is Fahren, Tanken, Fahren, valamint minek dugni, ha vezetni is lehet, nincs nagyobb élvezet, mint egy teli tank, még ha csak 26 liter is.

Rocko- 2009.12.30. 17:17:48

@toto92: óóó, végre valami humor!

@prokee: teli tank? mint pl. egy T-72-es?

cork77 2009.12.30. 17:48:35

Köszönöm mindazt mit adtatok ez évben,és előre,mit 2010-ben adtok.Előbb nyitom meg reggelente a TC-t(és más autós oldalakat),mint az üzeneteimet.Jővőre,veletek,ugyanitt.BUÉK minden autóbuzinak.

Seca81 2009.12.30. 17:51:16

Őszinte, komoly cikk, méltó befejezés az év végére! Gratula ommm!

Jövőre megpróbálok én is ellátogatni Belsőség talira, most sajna nem jött össze...

@scheerti: Csak nyakon vágnám már azt az ismeretlen pécsi költőt, valamit iderittyenthetne így év végi zárásképp :)

BUÉK mindenkinek!

"pálcika" 2009.12.30. 17:57:27

@prokee: Ez teccik,mármint a Tanken(jó sokat) és Fahren(még többet).BÚÉK mindenki!

TóthZé 2009.12.30. 18:00:58

@Ciri: Muszáj volt belépnem, pedig csak olvasgattam. :) Egy jobb évet viszont kívánok.

prokee · http://blog.prokee.hu 2009.12.30. 18:10:41

pálcika:
316 megy rendesen ? :)

Apropó, basszus, videó, gyorsan rákérdezek...

Bambano 2009.12.30. 18:11:45

Sumi visszatér az f1-be. P.A. visszatér a totalcarba?:))) kéne már néha valami cikk, ami nem csak arról szól, hogy milyen a kocsi...

Buék nektek. még jó, hogy itt lehet valaki autóbuzi vazelin nélkül is:)

BeeTm · http://beeproject.atw.hu 2009.12.30. 18:12:38

Jövőre Bulgáriában WRC futam!
Ott találkozunk! :)

Remélem ott lesz Raikkonen is...

Ciri 2009.12.30. 18:31:45

@TóthZé:

Köszönöm szépen a megtisztelő figyelmedet !
:))

Fátylat a régen történtekre, Boldogabbat neked is !

esef 2009.12.30. 18:46:19

Ugye nem ez lesz az idei utolsó poszt? Mert annak elég gyatra...

zöldi 2009.12.30. 19:21:52

Buék mindenkinek!

@Seca81: Akkor ketten már leszünk motorral;)

"pálcika" 2009.12.30. 19:46:10

@prokee: Megyeget,bár mostanában inkább téli álomban pihenget. :)

Garp 2009.12.30. 19:51:15

Kicsit OFF

Na ki rohangál Ford Tranzit Connecthez hátsó fékbe sarukért, aztán azért a kis biszbasz automata állító szarért? Egy nappal Szilveszter előtt, amikor minden zárva van? Ami meg nyitva, az €140-ért adja a saruszettet 48 helyett. Következő szállítás 5-én, nekem meg holnap kell a kocsi. Fékcsere 2 fokban, ami a sarki szél mellett -6nak érezhető, plusz havaseső, megfázás, ja és ház előtt, utcán szerelés.
"How sucks? How sucks? I do! I do!"

A lefosott kilométerkő-fíling csak erősödött. Tessék kicsit sajnálni, vagy legalább kiröhögni!
ON

Rocko- 2009.12.30. 19:56:22

oszt ha Zsóti a negyedik béből elbasz valamit jövőre, akkor lehet mondani, hogy
www.kreten.hu/images/blog9361_1.jpg
:D

w23as 2009.12.30. 19:56:58

Helo!Én eddig csak olvastam igaz azt mindennap...de gondoltam alap az,hogy egy boldog uj évet elengeded...holnap ugyanis m
elo,szal be se tudok nézni:-(
B.U.É.K.

Ronin_ 2009.12.30. 19:57:36

Rocko,
azt az üzemanyag-árcsökkentőst benézted:-)

Aztán meg BÚÉK minden AUTÓ(MOTOR)-buzinak!

És senki se legyen gyorsabb, mint az őrangyala.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2009.12.30. 20:00:27

@Seca81: Itt valami tévedés lesz, nem én vagyok a költő, de Lowtyó ismeri:)

Krisi 2009.12.30. 20:02:22

szeszben, benzinben és nőkben gazdag újévet kívánok én is mindenkinek!

tartogasson az újév Csikós Zsolti 4/B-nek még több bütykölés utáni jóérzésű ultra derm-es kézmosást, Ommmnak még több benzines BMW teszt, TéZének további élvezkedéseket a Fehér Celicában, Papp Tibinek új, könnyű bringát az ellopott helyett, Bende Tibbynek egy olyan autót, amihez egy szerencsétlen történet se fog kapcsolódni, Zirig kollegának és az Új Totálbályk Fiúnak meg még több motorozást, hiszen az a legjobb dolog, amit ruhában lehet csinálni :)

Seca81 2009.12.30. 20:08:41

@scheerti: Azt vágom h nem te vagy, ezért is ismeretlen költő :) Lowtyót meg manapság nemigen látni errefelé... Vagy csak én vagyok vak? :)

Seca81 2009.12.30. 20:11:16

@zöldi: Meglátom, az sem 100 h megyek, és az sem h mocival :S
Az időjárás is dőntő, de majd igyekszem, rágyúrok a témára...

yeti 2009.12.30. 20:14:27

@Krisi: Azt azért még tegyük hozzá,hogy Balázs Viktornak kettes fokozatban gazdag boldog új évet!:D

Leadfoot 2009.12.30. 20:16:12

Nagyon érzelmesre sikeredett ez a poszt, elmorzsoltam egy könycseppet.

Jó ez az összetartó csapat. Bár néha vannak összezördülések, és özönlenek a trollok, meg mindenki más márkában "hisz", de valahol mind autóbuzik vagyunk. És autóbuzinak lenni JÓ!

Remélem jövőre személyesen is megláthatjátok a csíra fejemet a talin (nem lehetne Orfűn? - szép környék, fasza utak, ott a kulturális főváros, és nekem is közel van. :-D)

(Egyre nagyobb divat az ilyesmi - az összetartozás jegyében nem akartok egy faszányos kinézetű blogpólót kiadni?)

biker_kolee 2009.12.30. 20:17:02

@Seca81: Szerintem felpattant a Liberty-re, és elutazott az ismeretlen pécsi költőhöz a hegyre, hogy aztán ott, remeteségében együtt költsenek valamiket. :))

bervas · http://mt10.blog.hu 2009.12.30. 20:46:30

Búék, meg amit ilyenkor szokás.
Megyek jövőre is, ha. Motorral. Ha nem esik :-)

Garp 2009.12.30. 21:04:28

@dennisthemenace: ez már nem is shit, ez diarrhoeia! :D (3 éve aszonták, Írországban 30 évente esik hó. 3 éve minden télen havazik. :) Tegnap pl. elvittem anyámat az egyik félszigetre, h megmutassam a Conor hágó 615 méteres szépségét. Reggel még verőfény, züöld minden. A vége az lett, hogy 30 centis hóban tolattam 3km-t vissza a szűk hegyi úton, mert az utolsó faluban az útszélen álló rendőr b@szott szólni, hogy a hágó járhatatlan :D De szép fotók születtek.).

Mindenkinek jó bütykölést és tötykölést az Újesztendőre! :)

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2009.12.30. 21:45:23

Szevasztok Arcok! :)

BÚÉK magiknak is mindenkibe, az, ki írja, vagy olvassa ezet itten ni. :)
Jövőre veletek ugyanitt. :)

vancello · http://vancello.hu 2009.12.30. 21:48:00

Én ugyan csak olvaslak benneteket, de mindenkinek boldog új esztendőt kívánok!

a márk 2009.12.30. 22:04:31

Bujjék! Annak aki megérdemli.

Dennis01 2009.12.30. 22:26:10

@Garp: Ne szolj semmit, reggel az esoben allt neki eljatszani a Minim a "na most pihenjunk egy kicsit" szerepet, en meg jatszottam fel orat a gyujtassal, mire haza tudtam vele evickelni.

Lowtyo 2009.12.30. 22:30:08

ipk küldött újévest
azt üzeni, le van merülve, mint a duracelltelen nyúl, ezért nem látni mostanában, de attó még szíve csücske a belsőség (evett is ma szalontüdőt)

műfa tetején félre billen az arany csillag
a szobát belengi a csodás polisztirol illat
rezzen a kocsonya, bőr alatt szunnyad a hús
tizet fogok fogadni, mer hogy az félig húsz
olvasok minden nap belsőséget
nem ingerlem a rendőrséget
autóbuzit nevelek a lányomból
s lelövök minden kant, aki csak rágondol
veszek egy fiat bravot, tengerkéket
többet használom majd a motorféket
volvo ülésből csinálok irodaszéket
mondott róla csikószsóti sok sok szépet
védem az erdőket, védem a tengert
csirkéről lekötök 3-4 hengert
meg is volt a tíz, itt lenne a vége
kívánok minden jót a kurva új évre

Dennis01 2009.12.30. 22:35:16

@Dennis01: Amugy Boldog Uj Evet mindenkinek!

spark82 2009.12.30. 22:46:34

Bújjék, bújjék!

De Csikós ne legyen miniszterelnök, mer' akkor nem ér rá veteránt reszelni. :)

zöldi 2009.12.30. 22:47:32

@Lowtyo: Mostmá' tényleg sírok :DDDDD

streetsta · http://managertoys.hu/ 2009.12.30. 23:11:27

Csatlakoznék én is a jókivánókhoz, Belsőség találkozó nem megrendezése fel sem merülhet, mert olyan nincsen.
Ha olyan autóbuzulással kezdődik az újév (és tart végig) mint ami az elmúlt két napban zajlott, akkor talán még bele is rokkanok. De még azt is élvezni fogom, az biztos!!
Aki meg beteg, gyógyuljon. HiNi remélem senkit sem döntött ágynak.
Lowtyo, te meg tudod mi vagy?:)

sealard 2009.12.30. 23:36:00

@Rocko-: jajj, ne égesd már kérlek szegény szülővárosom, van elég baja enélkül is

crix 2009.12.30. 23:38:46

buék mindenkinek
imádom, hogy megint fenn van egy postban az autóm képen :)
motorosok: Yetit kérdezzétek (5ksról felismered)
Tie kihagyta a hozzászólásából a réndzset.
Prokee, Pálcika: 316, mi? :) Mondjuk azokon a képeken szétesek amik a Westfielddel készültek. Meg az úszósapkás Trampos.
UrániumBro'z: valamire készültök?
Jó volt lepacsizni a találkozón nagy bálványommal Csikós Zsolttal.
Streetsa Caprija pedig élőben jobban odaszab mint képen.
Na jó van, még Zalkaponénak külön köszönöm a közreműködést abban, hogy elkészült az autóm. Igaz most épp nem megy.
Kész nem tudok mindenkit személyesen kiemelni. Szal kösz mindenkinek a munkát, amit idetett, azt a pár értelmes kommentet is. Jövőre igyekszem többet kommentelni ide :)

sealard 2009.12.30. 23:42:45

@sealard: bazz a szmájli kimaradt :D:D:D

Rocko- 2009.12.31. 01:11:49

@streetsta: "Lowtyo, te meg tudod mi vagy?:)"
egyhegyhegyheghhegyhegy ? :)

@sealard: van elég baja? bajai vagy? :)
amúgy a kép nem tőlem származik, csak továbbítottam. poén gyanánt.

sice 2009.12.31. 06:03:59

itt ithon vagyok B.U.É.K.

apamacko 2009.12.31. 09:13:58

Magam és SAABrina nevében Boldog Új Évet Kívánok minden Autóbuzinak !

Garp 2009.12.31. 10:06:56

@Lowtyo: Bafki. Leégettem a nyelvem a teával a nevetéftől. Te egy elmeháborodáf vagy bafmeg. :)

@Dennis01: nem kéne benevezned egy (neked) új minire? Ha jól értettem, a kasznit formáló rozsdapelyheket már csak a kóbor áram tartja csak össze.?

skorpantó 2009.12.31. 10:12:00

Nagyon boldog,benzinillatú új esztendőt kívánok minden autóbuzinak! A belsőség talit pedig igyekszem nem kihagyni.Egészen más a személyes találkozás.

Kifordított kacagány 2009.12.31. 11:03:02

belsőség találkozó tényleg jó lehet, egyszer én is el akarok menni:)

boldog új évet kívánok mindenkinek, betegeskedőknek üzenem, hogy ha nem isszák magukat zsibbadtra pálinkával, úgy nem hat:)

@Lowtyo: betegre röhögtem magam rajta, de akkor is csak kilencet sikerült;)

@Tie: elvitték a ladát, jövőre veszek egyet(már ha a ladát nem hozzák vissza addig csúnyán káromkodva:)

cmyk 2009.12.31. 11:05:51

Boldog új évet kívánok mindenkinek! Ahogy egy haverom szokta mondani: csak egészség legyen, a többit összelopjuk!(vagy a hülyék mint én, majd megdolgozunk érte :) )

Tommi 2009.12.31. 11:06:50

BÚÉK mindenkinek!!!

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2009.12.31. 11:06:56

Én is Boldug Új Évet kívánok mindenkinek :)
Egyébként sikerült ma reggel taknyosan ébrednem, k.rvajó lesz ez a szilveszter is...
Jövőre mindenképp elnézek már egy Belsőség-talira, ha addig élek is. Van jópár arc, akivel szívesen kezet ráznék, és még többen, akikkel leborítanék 1-2 láda sört :) Persze nem a szakadékba...

Tommi 2009.12.31. 11:08:18

@Kifordított kacagány: Elvitték??? Akkor honnan lesz nekem SAJÁT 3ajtós Samarám? :)

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2009.12.31. 11:10:03

@Maybe_:
...ééééééééééééésss ezt is sikerült elb.szni :D
Szóval BOLDOG új évet...
@Garp:
Nincs ebben semmi extra. Mi tegnap este 10 körül még próbáltuk leműteni a széthullott kerékcsapágyat haverom bogaráról. Persze az összes frissen beöntött váltóolaj a földön (amit amúgy 2 óra alatt pumpáltam bele a váltóba - szájjal), fékpofák tocsognak az olajban, alkatrész nincs, szerszám meg úgy mutatóban. Ma este mennie kell a gépnek. Szerinted? :)

Garp 2009.12.31. 11:12:43

@Maybe_: talán eljutunk majd jövőre egy talira. Tallán. Éééérted, Maybe :D Pffffff, elnézést, zsibbadt vagyok :). Amúgy jobbulást! BÚÉK.

Garp 2009.12.31. 11:13:59

@Maybe_: Na most olvastam a következő hsz-od. Bogár-bogár, na az szép lesz :). Sok sikert :)

Kifordított kacagány 2009.12.31. 11:17:26

@Tommi: el ám, alig egy órája. pedig isten látja lelkem, mindenkit igyekeztem lebeszélni róla. úgy látszik nem sikerült. én nem tudom mi van, de több mint egy év felesleges hirdetgetés után, ebben a hónapban mindenki szamarat akart venni.így tökéletes ennek az évnek a befejezése. ha veszik valami, vesszen minden.

Seca81 2009.12.31. 11:18:24

@Lowtyo: Na bazz, IPK megcselekedte amit megkövetelt a haza!
Küldöm neki éteren át a kis Lenin-mellszobrot! :)

Na én mentem sörér' a bótba,
hisz csak délig vannak nyitva,
Edelweiss nincs; jaj de kár,
BUÉK kedves TotalCar!!!

(és persze minden olvasónak is!)

pickapu 2009.12.31. 11:20:26

@Kifordított kacagány: Na, akkor azzal már nem megyünk Bamako-ra :)

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2009.12.31. 11:27:45

@Lowtyo:
IPK idén már ne írjon több rímet,
Igyon inkább rendesen, az viszi a prímet.
Elsején délben majd másnaposan ébred,
S beröffenti a sarokban a porosodó FÉG-et.

Gondolatát versbe szedi, a Belsőségen arat,
Egy embernek nem tetszik, ő Jasszer Arafat.
Jasszer nem szereti az ilyen hülye rímeket,
Nem olvassa túl gyakran az autofileket.

Jövőre lehetne majd platós IFA teszt is,
A voltmérővel megtudnánk az aktuális feszt is.
Lehet benne sperr difi, meg csattogós váltó,
De inkább igyatok már holnapig mátó'.

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2009.12.31. 11:30:17

@Garp:
Főleg, hogy a csapágy nem jön le. A könyv szerint egyébként:
csavarozd le a blablabla, vedd le a blablabla, majd húzd le a kerékcsapágyat.
Hát húzd le b+. Mármint aki a könyvet írta. Csak így.

Kifordított kacagány 2009.12.31. 11:46:39

@pickapu: hacsak pár napon belül vissza nem hozzák, hogy mégsem kell nekik, sajnos nem megyünk vele. ez persze nem zárja ki a lehetőségét, hogy valami más vassal próbálkozzunk:)

Garp 2009.12.31. 12:12:22

@Maybe_: gondolom germán a szentem, vagy germánul gondolkodik. Azaz a "húzd le" a gyakorlatba átültetve annyit tesz: vedd meg a célszerszámot, amiből mindösszesen 4-et gyártottak. Az összeszerelő kitt segítségével helyezd fel, majd a szerszámmal fejts ki 24.84tonna húzónyomást a csapágy tokozására, de vigyázz, hogy csak és kizárólag a 3 erre a célra kialakított felfogató ponton érintkezzenek! A felfogató pont csak a csapágy leszerelése után látszódik. :)
Gúdlák!

(A főnököm kérdezte, magyarul hogy mondják a party-t, meg amikor az ember a partyn flaming, azaz lazul, iszik, flörtöl, behány. Mondom boolee, meg doorbase-olash. Ismét megtanult 2 szót:) )

Garp 2009.12.31. 12:13:23

@dennisthemenace: elnézést, nem akartalak megbántani azzal, hogy kihagytam a szilot ;)

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2009.12.31. 12:15:28

@Garp:
De nem ír semmi ilyesmit. Az Andrt-féle Skoda könyvben legalább le van írva, hogy használd az MP-65132 sz. szerszámot. Itt nincs. Jahogy azt is mi találjuk ki? Ok :)
Tanítsd meg főnöködnek ezt is:
Kate no mud touch cow one abock ron tool.
Hasznos lehet, ha erre jár :)

GGG77 2009.12.31. 12:37:44

Turbódízel- és hibridmentes, sikeres, boldog, benzingőzös, minimum 6 hengeres 2010-et Mindenkinek!

ShwartzWazul 2009.12.31. 13:05:26

Boldog új évet a TC teljes stábjának, olvasóinak, és sok benzint/gázolajat, sok balesetmentes km-t mindenkinek!

Dennis01 2009.12.31. 14:12:34

@Garp: Massziv szobor az, csak megragtak az egerek egy piciket... :)

becsületesnepper · www.becsuletesnepper.hu 2009.12.31. 14:14:10

@Maybe_:
Megnéztem az oldaladat. Ez a kocsi nem Bp-től keletre egy kisvárosban, az OTP-s ház mögött szokott állni? Abban lakom.:)

pollucs 2009.12.31. 14:14:27

2001 óta elkötelezett olvasója vagyok a TC-nak és azóta ez a nyitólapom mindenhol, úgy hiszek benne, mint régen a vezércikkben :).
Szóval szeretem.
Köszönöm a szerkesztőségnek egész évi (Ki azaz Évi?!) munkáját, boldog új évet kivánok... és most kérem az ajándékomat, mert ilyen szépeket írtam :)
Boldog új évet mindenkinek!

Forrester (törölt) 2009.12.31. 14:46:50

Már megint azt kell írjam, hogy jó poszt, köszönjük :D

Kilométerekben gazdag új évet mindenkinek, jövőre muszáj lesz már egy talira kinézni végre...

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2009.12.31. 14:58:33

@Asszeretnémondani:
Őőőőizé, de :) Bár most pihen, határozatlan ideig... Melyik emelet? Melyik ajtó? :D

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2009.12.31. 15:00:46

@Asszeretnémondani:
Na visszaolvastam a kommentjeidet, akkor tiéd a Lupo :D

becsületesnepper · www.becsuletesnepper.hu 2009.12.31. 15:37:05

@Maybe_:
Vaze, egy házban lakunk!! :DD 79-es ajtó.

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2009.12.31. 15:46:35

@Asszeretnémondani:
Én 49. Csinálunk egy belsőség-minitalit? :)

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2009.12.31. 16:00:28

@Asszeretnémondani:
16:20-kor a Luponál? Merre parkolsz most? :)

Maybe_ · http://maybe130.blogspot.com/ 2009.12.31. 16:38:25

@Asszeretnémondani:
Na hagyjuk mostmár, lassan indulok a főfaluba szilveszterezni. BÚÉK :)

becsületesnepper · www.becsuletesnepper.hu 2009.12.31. 16:45:10

@Maybe_:
Bocsi. Le kellett vinnem a gyereket sétálni. Majd jövőre! BUJJÉK!:))

Rocko- 2009.12.31. 18:23:58

@Kifordított kacagány: mi már itt vagyunk Sukorón, hát ti?

yeti 2009.12.31. 21:43:57

@Rocko-: Megint tali van?Megyek előkotrom a motort és indulok! :D

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2010.01.01. 21:25:40

@Kifordított kacagány:

Helyes, szóljál majd, aztán segítünk találni valamit. :)

Addíg nézd meg ezt a Top Gear epizódot:

gazmegfek.blog.hu/2009/12/31/a_legjobb_top_gear_epizod_2009_ben

Kifordított kacagány 2010.01.02. 17:44:28

@Tie: jó kis epizód, azt mondjuk nem értettem kristálytisztán, hogy miért vágta ki a motorháztetőt.
ahogy a kezemben van a rávaló, rögtön szólok. elvileg talán még ebben a hónapban. aztán majd mindenféle technikai kérdéseimmel is zaklatlak, ha nem túl nagy baj.
süti beállítások módosítása