A Trabant visszatért

  2008. november 08. - ommm Címkék: trabant megtalalva örömbódottá

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Négyhengeres BMW? Ugyan már...
2015-07-30 16:22:46

...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég

Hétvége a tóparton? Belsőség-találkozó 2015!
2015-07-29 12:04:49

Öregszünk, öregszünk , más nem is jut nagyon eszembe arról, hogy immáron tizenkettedik (!) alkalommal

A trollkirály V8-cal érkezik
2015-06-22 13:58:43

Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy

Szétszórjuk a VIP-jegyeket! Akár a tiéd is lehet egy!
2015-06-08 15:31:58

Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi , úgy

 

Mindig is mondtam, hogy a horgászat nagyon jó dolog. Én is szeretem, és most már talán Prokee is kedvet kap hozzá. Mert a horgászok jó emberek. A horgászni induló polgárőr pedig beviszi a legközelebbi őrsre a fejreállított autóról leszedett rendszámot. A rendőrök pedig intézkednek, gyorsan, határozottan, emberi módon. Uraim, ezúttal le a kalappal. A szeretett járgány hazatért. November 7-én, a Trabant 51. születésnapján.

Átadom a szót az ismét boldog tulajdonosnak.

Szóval, megvan.
Nov. 5-én hajnalban vitték el, mint kiderült, fél óra múlva már
kergették a járőrök Ercsiben az autót
. Az erdőben meglépett az Octavia
elől. Hiába, a Trabant az Trabant, no meg nagy előny, hogy a menekülőnek
nem kell zsebből fizetnie az autón esett károkat - a járőrrel
ellentétben.
Én nyolc óra körül tettem feljelentést, és magamban már lemondtam
arról, hogy még vezetni fogom. Megsirattam az autót, a benne lévő
munkát, meg a kormányomat, amit idestova 10 éve viszek a mindenkori
aktuális autóba.
A rendőrök segítőkészek és együttérzőek voltak, de azt éreztem, nem
tudnak igazán segíteni. Arra gondoltam, hónapok múlva egy kiégett
torzó azonosításához hívnak majd. Nem ez történt. Ma csörgött a
telefonom, az érdi helyszínelő keresett, hogy Ercsiben van az autóm.
Mindent eldobva (kösz a főnökömnek!) átrohantam.

Itt találta meg (IQLight tippjének megfelelően) az erdőben egy békésen
pecázó polgárőr (sajnos nem tudom a nevét), és vitte be a hátsó
rendszámot az őrsre, hátha körözik.
Amikor odaértem, elég lehangoló látvány fogadott - lásd képek. A
kerekeket elvitték, a benzintankot szárazra ürítették. Humorérzékük
volt, mert a kerékőröket egyesével visszatekerték a tőcsavarokra.

Sok kár szerencsére nem esett benne. A visszafordítás után derült ki,
hogy a csomagtérfedelet eltörték, illetve a jobb ajtót pajszerral
kifeszítették. Nyilván az előbbin akartak bejutni, ám a gáztartály miatt
nem sikerült, így az utóbbit választották. A tetőn a koszon kívül nyoma
sincs a fejenállásnak. A rádiót-hangszórót elvitték, a jobbos légterelőt
összetörték, a kormányzárat eltörték.
Szerencsére az oldalán csak sár van, nem húzásnyomok.

Szóval megvan, nagyjából egyben, javítható, élvezhető. Jó volt
hazavezetni.

Egyébként pedig: nem tudom mindenkinek külön megköszönni, aki segített,
együttérzett, hívott, írt, posztolt, terjesztette a hírt - így megteszem
egyben. Köszönöm nektek. És persze köszönöm Tomnemtomnak (akit munkából rángattam el) és Viktornak, akik segítettek a hazavitelben. No meg a
rendőröknek
, bizony, az én tapasztalataim továbbra is pozitívak velük
kapcsolatban.
Apropó, ma van a Trabant születésnapja.
Az enyémnek duplán.

Prokee

Annyit még hozzátennék, hogy a feltételezett elkövető jól ismert firma a rendőrök körében. A felnik ugyan nincsenek meg, de szerintük is csak idő kérdése, mikor bukkan fel egy piros orosz limuzinon a 4x98-as lyukkiosztású felni.

Vannak még csodák és rendes emberek, nincs veszve minden.

Tomnemtom képei itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr23756468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scooby doo 2008.11.08. 20:59:04

Totyy, igazad van,mi csak ritkán járunk Ercsiben, de katasztrófa tényleg, nagyon figyel mindegyik.
Driftbalu, sajnos neked is igazad van, én egyszerűen félek, ha a Blaha környékére kell mennem, de a Keleti sem sokkal jobb. Bár szerencsére még soha nem kötöttek belém. (csak Érden)

redriot77 2008.11.08. 21:17:57

Nem a drappok a fő bűnösök, hanem a szar törvények, amik mindent megengednek nekik, és azok, akiknek lenne lehetősége módosítani ezeken a szar törvényeken, mégsem csinálnak semmit, csak ülnek a bársonyszékben, és felveszik az adómentes jutalmakat, tiszteletdíjakat. :( Két hete még az államcsőd határán állt az ország, de ezek a szarf@szúak most is tartják a markukat a többmillás prémiumokért! Közvetve bár, de ezek miatt az emberek miatt van az, hogy egy Trabantot sem hagyhatsz a házad előtt, mert reggelre kerekek nélkül, a tetejére fordítva áll az erdő közepén.

ati8 2008.11.08. 21:27:09

Most jelentkeztem be, HELLÓ mindenkinek!Képzeljétek, hogy Apám(74) ma ajánlotta fel a TRABANTJÁT, hogy rakjam rendbe az egyszem Unokájának (12), aki leány és már most vezetgeti a család Fordját, (ráadásul imád motorozni, Qadozni, bringázni)persze csak szülői felügyelettel. A Trabi 85-ös kb. 100e km-rel. A kasznija kicsit kopott, de belülről jól néz ki. Nem tudom, hogy kivonassam, vagy tegyem el 5-6 évre és utána adjam a lányomnak, aki lehet, hogy az egyetemen (főiskolán) menő lesz vele. Végzettségem: ezermester és Gépészmérnök

Leptinotarsa decemlineata 2008.11.08. 21:27:35

Gomulka Béla

Hidd el, Te sem kedvelnéd különösebben a csodacsapatot, ha azt látnád, hogy egy-egy tagja az általad fizetett adóból egész életében a lábát lógatja, 18 évesen leszázalékolják, annyi segélyt kap, amennyiről Te esetleg munkanélkülivé válásod esetén nem is álmodhatnál. Szintén nem kedvelnéd őket, ha belegondolnál abba, hogy esetleg a gyermekeid jövőjét veszik el, akik majd bele fognak rokkanni abba, hogy eltartsák fölötébb szapora fajtájukat. Akkor meg különösen nem szeretnéd őket, ha a melletted lévő lakásba költözne egy család.

Megjegyzem nem utálom a "svédeket", csak azt a rétegét, aki nagy ívben sz@rik a közösségre, amire csak addig van szüksége, amíg eltartja. Sajnos százalékosan náluk sokkal nagyobb a trógerek aránya. És minden tiszteletem a kivételnek, mert nekik tényleg meg kell harcolni az elismerésért.

Leptinotarsa decemlineata 2008.11.08. 21:29:43

Az előbb a lényeget kihagytam: örülök, hogy meg lett a Trabi.

Ui. az előző kommentemhez: hiszek az ártatlanság vélelmében. A törvény előtti egyenlőségben is jó lenne, csak az egyre nehezebb.

sipike78 · http://www.szabolcsswift.hu 2008.11.08. 21:46:30

"Épp van elég itt is. Inkább Szabolcsba, ott az ő természetes otthonuk."

Ezt átgondolnád még egyszer a kedvemért?

AtoszMester 2008.11.08. 21:50:20

OTTOPAPPA te milyen 100milliós éves kárról beszélsz, amit a tücskök okoznak? (Tücsök és a hangya - a tücsök zenél és mulat, a hangya dolgozik, de a tücsök elszedi tőle).

Szóval a mostani Szociális segély havonta 26.500 Ft körül van itt Egerben tücskönként. Tegyük fel, hogy vannak 2 millióan az országban segélyezettek, és mind megkapja ezt a körülbelüli összeget. Figyelem, ekkor még nem beszéltünk a családi pótlékokról a pudréknak, illetve arról, hogy több gyerek után nagyobb arányban emelkedik a segély és pótlékok összege. Pl. 3 pudré után kb. 100.000 Ft "jár" havonta egy "családnak". Na meg egy szocpol lakás. Ezt mind pluszban a segély mellé, nem helyette!!!

2.000.000 X 26.500 = 53.000.000.000 Vagyis ötvenhárom milliárd forint havonta minimum!!!! Nekem senki se beszéljen évi több száz milliós kárról, mert mindennel együtt (segély, pótlék, lopás, károkozás,önkéntes lakásfoglalás, szocpol) ezek évente kb. 1000 milliárd forintot visznek el.


Még valami. Innen Egerből úgy tűnik, hogy Pécs egy kellemes hangulatú nyugati város. Tegnap lementem állásügyben Pécsre. Nem vagyok kis darab, de háromszor kötöttek belém egy délután alatt a tücskök, mert véletlenül a hájas vállukhoz hozzáért a vállam gyaloglás közben az utcán, mert nem volt elég széles a segélyből hizlalt seggükhöz a járda. Ezt azért írom le, mert érdekes olvasni, hogy a nagytöbbség véleménye alapján Borsod, Heves, Szabolcs a székhelyük. Eddigi tapasztalataim szerint nyugatabbra van a veszélyesebb fajtája ezeknek, itt viszonylag jól megférünk velük. Országos jelenségről van szó, nem Szabolcsiról... Tehát a nyugatiakat arra kérem, hogy ne álmodozzanak arról, hogy az ő gyereküktől nem fogják elvenni iskolában a mobiljukat, és ez csak Magyarország keleti balkánján történhet meg. :(


Prokee, egyébiránt örülök, hogy meg lett a Trabid. És örülj, hogy nem magyar vitte el, mert az felgyújtotta volna a nyomok eltüntetése miatt.
Szerencséd, hogy a tücskök félnek a tűztől. Na meg a temetőktől éjszaka. Vicces volt látni, ahogy november elsején naplementekor a tücskök eltűntek a temetőkből.

Bocsi a gyűlöletes hozzászólás miatt, de remélem egyre többen leszünk, akik megelégeljük, hogy már nem a saját családunkért dolgozunk, hanem a betolakodók borvirágos éjszakáiért!

Gomulka Béla 2008.11.08. 22:21:53

A Trabant meglett, és ez nagyon jó. Kábé ennyi az aminek hozzászólásként meg kellett volna jelennie. Ehhez képest megy a cigányozás és a cigányvédés, és egyre inkább érzem hogy nagy a baj. Tényleg ez menne? Utcán belédkötnek, a gyereket kirabolják (én a segély miatt nem aggódnék, sokkal több vész el a komkapitalisták kezén), ez tényleg így megy? Mert tíz éve nem így ment, és én a naivitásomat ezen nevelgettem.
Evvel együtt egy bárkitõl levárni hogy ne legyen (sok) gyereke vagy menjen oda ahonnan az õsei ezer éve eljöttek, irracionális és kellemetlenül hasonlít a korai negyvenes évekre. Hogy a rendet és a törvényt miért nem tarttatják be az elvtársak, holmi pénztakarékosságra hivatkozva, gondolom – ez itt a tényleges kérdés.

Ismétlem, a cigánytéma akkor kezdett el dagadni, amikor én válaszoltam a svédezésre. Megbántam, elnézést.

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.11.08. 22:22:12

1000 év alatt a cigányok nem szoktak hozzá a többség által folytatott letelepedett életmódhoz.
Ezeket már senki se nem tudja rászoktatni, viszont akkor is meg kell értetni velük bármi áron, hogy vissza kell venniük.
Egyre gyakoribb lesz majd az ablakon puskával belövöldözés, aztán ki tudja, milyen finom kis polgárháború elébe nézünk. Mert öntudatuk az nagyon van, bár tudnám, hogy mire.

Gomulka Béla 2008.11.08. 22:24:28

Miért, még vándorolnak?

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.11.08. 22:53:51

Igen. Nyugaton még látni cigánykaravánokat. Én is láttam a saját szememmel bazz..

tomcsibácsi 2008.11.08. 22:56:35

Ja! A tiszavasvári tanárverőket még most sem ítélték el! A szomszédom jégkockával tölti meg a csúzliját, aztán azzal lövi a kukázó kokerókat! (bizonyíték egy idő után nincs) Arra nem képesek, hogy lecsukják kuka a tetejét, hogy ne essen bele az eső, vagy ne fújja a szél szét a szemetet.
Az mé' nem jó, hogy 2 gyerek után már csak adókedvezmény jár? Aki dolgozik megkapja, aki nem, meg nem.

És leszarom, hogy cigányozok!

Ugye nem kell elmesélni, hogy mit látok, amikor hétköznap délelőtt munkám folyamán átmegyek mondjuk Kesznyétenen, és benézek a putrik udvarára. MINDENKI otthon veri a f@szát! Kivéve, ha segélyosztás van, mert akkor meg a posta, vagy az OTP előtt!

És csodálkoztok, hogy kinyílik a bicska?

Örülök, hogy meglett a Trabi!

A KORMÁNNYAL MI ÚJSÁG????

nick2005 2008.11.08. 23:24:56

Szar dolog ez a kocsilopás. Csoda, hogy meglett, ritka dolog. Az öcsémnék néhány éve ellopták a Seatját. Másnap reggel esett az eső, de mivel az esernyő is a kocsiban volt megázott (szegény embbert az ág is...). Aztán a munkahelyen elújságolta, mi történt vele. Délután a főnöke megszólal a folyosón: ".. azt mondják nagy dugó van a városban, de mit érdekel ez téged..." :) Szerencsére mindketten jó humorúak voltak :)

sipike78 · http://www.szabolcsswift.hu 2008.11.08. 23:36:55

Hja, furi a cigózás, miközben a címkék között ott van a szállóigévé vált "örömbódottá"...

Na, az volt nem semmi... 12 éves anyuka. És nem az egyetlen eset. Elég csak ennyi ahhoz, hogy megértsük: két különálló, egymással összeférhetetlen népcsoportról van szó.

csaby37 2008.11.08. 23:49:07

Örülök, hogy meglett a vas. Még akkor is ha kicsit viharverten.
A tolvajoknak meg nőjön köröm a f....ra!!

DrJusti-Ce 2008.11.09. 00:49:14

Figyelemmel kísértem a történéseket, és veletek együtt izgultam. Örülök hogy meglett.

A másik: Nem rassziszták vagyunk, hanem kirekesztőek. Ami annyit tesz, hogy kirekesztek minden kívülállót a családomtól, kirekesztek mindenkit a baráti körömből, és kirekesztek mindenkit aki nem felel meg a hagyományos magyar normáknak. Legyen az bármilyen bőrszínű.

Minket Magyarokat is utálnak sok helyen. Nem kell a "kissebségnek" hőbörögni. Ez teljesen természetes. Ha én külföldre megyek, idegen vok. Ők meg itt idegenek. Tessék eszerint viselkedni, semmi bajunk nem lesz velük.

Azért van bajunk velük, mert az istennek nem akarják elfogadni az itteni normákat. Nem azért mert barnábbak.

Szép lenne, ha mi meg kimennénk a németekhez, és azt skandálnánk, hogy nekünk szabad a korrupció, meg a feketemunka.

Ubul1 2008.11.09. 07:45:05

jocking 2008.11.08. 18:16:41
Akire te gondolsz az osztrák volt haver. És szép magyar jellegű bajuszt hordott az első vh utánig.
És akkor jön a sok képmutató álszent szar, és képesek kitörölni hacsak elkezdek itt németül káromkodni...
Pfff Arschloch-Idiotscheißkerle
Gomulka papa, ne itt gyúrj a humánumra(meg úgy általában sehol se) mert még te is a megutáltak táborába sodródsz. Te ha nem innen vagy akkor nem láthatod be hogy milyen a helyzet errefele.

Gomulka Béla 2008.11.09. 08:03:31

Hogy engem utálnak-e, hogy milyen taborba sorolnak, hát van az úgy is hogy nem izgat olyan nagyon. De én a dolgozó, tisztességes cigány, a maszületett cigány, a cigányság és nem egyes cigányok viselt dolgai mellett álltam ki. Nem a lopás, rablás, ingyenélés (ld. még MSzP, jut eszembe) mellett. H a rendõrség és az igazságszolgáltatás is a bûnt nézné és nem a bûnöst – akkor neked is jobban menne a két dolog elválasztása.

Cigánykaravánokat Nyugaton én is láttam. Odahaza nem. És erõs a gyanúm, hogy az erõltetett letelepítés/betelepítés szerepet játszott a mai torz helyzet kialakulásában. Ami pedig a deportálást, viperát és hasonlókat illeti: lehet? Meg fog történni? A fenét. Akkor meg mit hímeztek a blogon esténként?

Ubul1 2008.11.09. 08:31:16

Erdélyi vagy talán? Akkor megértem h miért nem láttál odahaza. Köszönhető hogy Ceausescu rendesen összefogta azt a szedett vedett román söpredéket fajtára való tekintet nélkül. Természetesen ebbe a magyarság ottani része is beletartozott, nem is volt példa az erdélyi magyarozásra közéleti szinten.
Abban meg sajnos egyet értsek, hogy ilyen esetekben nem fog itt lépni senki önhatalmúlag, mert mi nem Németország vagyunk, aki egyszer begőzölt és rendet vágott a környéken, de inkább ők i csak célszerűségi alapon finanszírozták a költségeket a háttérakciókkal, valójában a svábok is velejéig bürokrata korrupt és megalkuvó népség. Meggyőződésem h a Japánok nem érdemeltek meg olyan rongy szövetségest mint azok. Ráadásul teszik a lojálist is a benyomuló népekkel szemben, mint az új társadalmi álarcot. De meg lehet nézni hogy a britek meg a franciák milyen kellően nagy undorral állnak hozzá minden beszivárgó csürhéhez. A galloknál nem látsz fehér kukásembert, ott megvan minden csoportnak a társadalmi helye.

prokee · http://blog.prokee.hu 2008.11.09. 09:11:49

Ööööööö... kicsit elmentünk a témától...
Nos:
- B-oszlop nincs megrogyva nagyon, inkább kozmetikai jellegű hiba, de valószínűleg meghagyom, mintegy mementóként
- Kormány benne van, igen nagy szerencsémre, valószínűleg túl bonyolult volt az imbuszcsavar
- Természetesen lehetett volna benne immobi, riasztó, mittomén, de jelzem, ez egy szimpla karbis autó, a gyújtótrafóra adott egy szál kábellel indítható minden egyéb szerkezet ellenére is. Terveztem az injektort (jelenleg a másik autómban van benne), de Mór előtt nem akartam belefogni, hátha elakadunk vele, és nem tudok Trabanttal menni. Most akartam megcsinálni az átépítést, és AKKOR már lett volna értelme immot rakni bele.
- Nem tartok attól, hogy ne kerülne elő a fickó, ui. a helyszínen volt más, bűncselekményre utaló nyom is. Vettek ujjlenyomat- és DNS mintát. Konkrétumot hadd ne meséljek erről. Attól, hogy ott voltam a helyszíni szemlén, nyilván nem kellene mindent kipofáznom :)
- A 2T Trabant 4x160-as, a 4T 4x98-as, de ezt már írtam párszor.

A cigányozásról pedig... Ilyen szempontból elég kritikus környék a miénk, de b*szki, hadd utáljam már a csókát azért, mert elvitte az autómat, és nem pedig azért, mert cigány. Adassék meg nekem a lehetőség, hogy ne globálisan szemléljem az ügyet :))))

Gomulka Béla 2008.11.09. 09:33:59

Dunántúli vagyok. Voltam. A nem kívánt törlendõ. Ahol most lakom,ott vannak karavánok, de nem cigányok laknak bennük.
Jut eszembe, kollegám Corsáját vitték el egy szálloda mélygarázsából (!). A’szondja már akkor rosszat sejtett, amikor látta a felírast hogy nem vállalnak felelõsséget. Egy viharvert darab volt, 50 euróért vette egy másik kollegától (aki durcából adta el, igazából megért a kocsi 3-400 eurót is). Az ilyen lopásokkal az a baj, és milyen jó hogy Prokee Trabantja nem járt így, hogy az ujjlenyomatok és a DNS (nem akarom tudni hogy mibõl vettek mintát, nem akarom tudni) eltüntetése végett felgyújtják az autót. Ismerõs ismerõse jár úgy, hogy kora reggel telefonáltak neki a mézgák, menjen és vigye el a kiégett roncsot a mezõrõl, mert az környezetszennyezõ. De hát a kocsi itt áll a ház elõtt. Megnézte már?

Sam8888 2008.11.09. 09:50:20

Menjünk el a tettesekhez és szórjuk meg a házukat molotov-koktéllal. Aztán jöhetnek hőbörögni, hogy fajgyűlölők vagyunk meg blablabla...

Alhazred 2008.11.09. 10:02:21

Beléjük kell nevelni a magántulajdon tiszteletét. ha kell, tűzzel-vassal!

A magyarok sem tisztelték a magántulajdont - ezer éve, amikor éppen kezdtük magunk mögött hagyni a nomád életmódot, a pogányságot. Ésn jött László király a törvényeivel.

Rocko- 2008.11.09. 10:17:53

prokee · www.prokee.hu 2008.11.09. 09:11:49
de azért a kormány benne maradt? :D

és gyerekek, ezért kell 3-5-K kocsit venni, annak nem lesz baja. :)

Gomulka Béla 2008.11.09. 11:24:41

Menjen oda a rendõrség, és gondoskodjanak róla hogy mire te odaérsz a koktéllal, a célszemély már nincs otthon. Pár évig.

nyuszy 2008.11.09. 11:51:43

Prokee, gratula, hogy meglett a vas!

A népirtó kollégáknak pedig:
Valóban tarthatatlan a jelenlegi helyzet, és valóban érthető a hozzállásotok indoka. Csak egyet felejtetek el: ezt "magunknak" köszönhetjük. Lennének egész nap a kocsmában segélyből piálók, vagy köztudottan lopásból, rablásból élők, ha nem teremtené meg az állam ennek feltételeit?
Belénk belénknevelték, hogy dógozni kell. Beléjük nem. És kicsit számolgatnak. Ahogy fentebb írták, pár kölökkel mindenféle segélyekből meg hasonlókból simán össze lehet ügyeskedni mondjuk 2 kilót havonta, legálisan! Ha elmennének dolgozni egy gyárba, keresnének ketten 140-et.
Amíg ez lehetséges, addig az a hülye, aki elmegy dolgozni...
Amíg illegális tevékenységekből vígan meg lehet élni hosszú távon is, effektíve nulla veszéllyel, és nagyon kevés munkával, addig azzal is ugyanaz a helyzet.
A kicsit okosabbak kombinálják a kettőt, és a havi 2 kiló segély mellé még ugyanennyit összelopnak, büntethetetlenül.
Igen, felháborító, de ezek tulajdonképpen csak élnek azokkal a lehetőségekkel, amiket mi, magyarok megteremettünk nekik...
Ha nem kőbaltával akartok ufóra vadászni, akkor okosabbnak kell lenni, mint az ingyenélők, és szimplán lehetetlenné tenni a segélyekből ill. bűnözésből élést. Amíg ez nincs meg, addig elsősorban azokat kell utálni, akik segélyt adnak nekik ill. nem büntetik amit kéne. Azok pedig jellemzően fehérek, magyarok, és mi választottuk meg őket...

biker_kolee 2008.11.09. 12:20:51

Rocko- · autofilia.blog.hu 2008.11.08. 18:46:09

Ezzel tisztában vagyok! :)

Előbb, aki nem kell oda, természetesen átköltöztetni máshova. :)))

sipike78 · www.szabolcsswift.fw.hu 2008.11.08. 21:46:30


Természetesen, át. Inkább a már fentebb említett variáció. :D

Vagy már én se tudom... Lényeg, hogy el innen őket, valahova, jó messze. Tőlem lehet a Hold is.

a_q 2008.11.09. 13:11:04

prokee

Örülök, hogy meg lett a kocsi, anno nekem is volt...

A többieknek

Én is rühellem a cigókat, a baj csak az, hogy ha holnaptól megvonnánk tőlük minden segélyt, még több autót lopnának...stb...
Sztem egy kb Miskolc méretű várost ki kellene üríteni, körbefalazni, oda be az összeset, aztán szurkálják egymást! Jobb lenne, mint a Győzike, tuti nézettség rekord...

zalkapone 2008.11.09. 14:02:10

Engem munkám során többször támadtak már meg ezek az atomvillanásba is belemosolygó, azt hittem fényképeznek csótányok! Aztán mikor megmutattam, hogy hülyeség késsel jönni, mikor lövöldözés lesz, még engem akartak felfüggeszteni! Szóval a balfasz kormányunk hiába állt szövetségbe az Amnesty International-lel, meg a Wiesenthal alapítvánnyal, meg a Fókusszal, nálam akkor is ott a vipera, és úgy b@szom pofán a büdös cigányát, hogy ha akár csak nem az általam kívánatosnak tűnő tisztelettel szól hozzám, hogy a márianosztrai narkós qrva anyja sem fogja azonosítani!

foolproof 2008.11.09. 14:19:59

Aki vedelmebe veszi a megelhetesi bunozoket + gyerekgyartokat, annak javaslok egy rovid turat pl. Hajdusamsonban.

Mivel a serulten(ertsd:verfertozes miatt) szuletett gyerekek utan magasabb osszegu segely jar az allamtol, ezert a beltenyesztes szepen megindult a ciganyok koreben. Mindegy, ha fogyatekos lesz, a pizecske jar utana, nem erdekes. Ennyit ezen ciganyok gyermekszereteterol. Plusz ha kimegy a mento, mert "anyu elesett, rogton a konyhakesbe" egy kis szovaltas utan az ittas apuval, ne szamitson tul sok jora. Az meg hagyjan, hogy ellatjak az aldozatot, de ha mar a rendorseget is megprobaljak ertesiteni, hivatalbol, mert ugye buncselekmeny tortent, akkor hirtelen nekik tamad az egesz pereputty. Ilyenkor aztan rendezett visszvonulasrol nem, csak fejvesztett menekulesrol beszelhetunk a mentosok reszerol. A mentokocsi meg kisse behorpad, ill. ez-az betorik rajta. Az informatorom orvosnak tanul. De nem csodalkoznek, ha a diploma utan Svajc lenne az uticel, 1.2 M HUF kezdo fizuval.

Kelet-Magyarorszag, 2008.

foolproof 2008.11.09. 14:32:57

Zalkapone, te zsaru vagy?

Mert akkor max. respect, tokeletesen megertem az allaspontodat. Ha faluhelyen mi megelhetesi bunozot fogunk, a helyi csendorok nem igazan buzditanak a kesztyus kezu hozzallasra. Sajnos az az helyzet, hogy egyes emberek kizarolag az ero nyelven ertenek, ill. csak azt tisztelik. Plusz a balfasz torvenyek, ill. rendorsegi szabalyzatok miatt, a bunozok rohognek a markukba.

Ide is az kene, amit anno Rudy Giuliani bacsi bevezetett New Yorkban. Harom buncselekmeny elkovetese, x ido alatt=20 ev borton. Na , en ezt hivom zero tolerancianak. Plusz kisse megdobta a new-yorki polgarok biztonsagerzetet is.

nyuszy 2008.11.09. 14:38:29

No igen, csak ezekre a dolgokra az alkalmi verés csak tüneti kezelés.
Meg kell szüntetni a lehetőségét, hogy munka nélkül pénzhez (segélyhez) lehessen jutni. Aki nem ágyhoz kötött rokkant, annak lehetne munkát találni bőven az országban.
Meg pl. ahogy fentebb írták már, a családi pótlékot meg kellene szüntetni, mint kifizetett összeg, csak adókedvezmény formájában szabadna léteznie. Mint ahogy minden szociális segéynek.
Valamint a bármilyen súlyú bűnelkövetést visszaesésenként négyzetesen emelkedő büntetési tétellel kellene sújtani. Aki harmadszor lop biciklit, az már kaphatna érte 20 évet vagy ilyesmi.
Higgyétek el, ha ezt meglépnék, akkor vagy maguktól alkalmazkodnának, vagy maguktól mennének el az országból, nekünk meg igazából mindegy, melyiket választják.


foolproof 2008.11.09. 14:19:59
"Aki vedelmebe veszi a megelhetesi bunozoket + gyerekgyartokat, annak javaslok egy rovid turat pl. Hajdusamsonban."

Azt azért nem árt tudni, hogy ilyet csak és kizárólag ál-érdekvédők tesznek. Kérdezz csak meg egy dolgozó cigányt (van ilyen is), vagy nézd meg, mit nyilatkoznak a témában a vajdák - az ingyenélőket, bűnözőket ők nálunk is radikálisabban büntetnék.

eko 2008.11.09. 15:02:58

"Aki harmadszor lop biciklit, az már kaphatna érte 20 évet vagy ilyesmi. "

Ehhez nem árt tudni, hogy már most sincs elég hely a börtönökben.
Azonkivül egy elitélt kb. 1,5-2 millába van nekünk évente..
Szóval ettől sem lennénk gazdagabbak.
Valami olcsóbb megoldás kéne...

zalkapone 2008.11.09. 15:10:13

Foolproof
Csak majdnem... Társ-szerv.

Kifordított kacagány 2008.11.09. 15:40:30

prokee · www.prokee.hu 2008.11.09. 09:11:49
szerintem ezeknek annyi esze sincs, hogy egy egyszerű akkusaru levételt megoldjanak. más dolog, hogy akkor meg annyira felbőszülnek, hogy törnek, rombolnak, gyújtogatnak.
ha rám hallgatsz, azt utálsz akit akarsz. nehogy pont neked kelljen már rosszul érezned magad azért, mert utálod őket.

zalkapone 2008.11.09. 14:02:10
meg kell mondjam, egyre szimpatikusabb benyomást keltesz:)
hejj, ha csupa ilyen alak dolgozna nálatok.....

eko 2008.11.09. 15:02:58
akkor legyen hely, legyen új börtön. pl maszek börtön. kényszermunkával. másképp amúgy sem tanulják meg. ami pedig az óriási költségeit illeti, szerintem a segélyek többe kerülnek. inkább a börtönért fizetek az adómból, mint azért, hogy azon kívül garázdálkodjanak.

Ubul1 2008.11.09. 15:49:20

Vajon melyik az a társszerv ahol szintén az utcán kell korzózni és viperával lehet járkálni. Nos a BV ahhoz kevés mert ott szemelőtt vannak a felettesek, a határőrséget az isten nyugosztalja, legalábbis errefelé, de attól alkapóne még élhet a vadkeleten arrafelé még a kokerók is büdösebbek. Más nem jut eszembe.
A honvédség meg AK-val járkál, és gondolkozás nélkül odadurrant az ellenséges közegeknek. meg nekem nem volt gondom azzal a féléves baromkodással se. Legalább haver már Mihail Kalasnikov bá' gépe!

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.11.09. 16:29:17

Kedves dunántúli társunk. Ha cigányokat akarsz látni és megfigyelni élőben, a Dunától keletre már megjelennek, de igazán a Tiszától keletre találhatod meg őket. A tippem: Tarnabod.

zalkapone 2008.11.09. 16:45:40

Ubul1
Pont a maradék egyet hagytad ki! :-)
Segítek! Szlovák rendszám...

zalkapone 2008.11.09. 16:47:29

KK
Gyere el egyszer "családlátogatásra"! A mi csapatunk elnyerné a tetszésed! ;-)

replayxx 2008.11.09. 17:03:14

Örülök, hogy nagyjából épségben meglett a gép és üdvözlöm a Magyarság általános öntudatra ébredését! Sokkal tökösebbek vagytok mint akár csak pár hónapja, szóval le a kalappal uraim!:-)

Kedves Gomulka Béla:
Tényleg nem szeretnék veled tiszteletlen lenni már csak a korod miatt sem, de...szívből örülök neki és adj hálát az istennek hogy ott ahol te jelenleg boldogan és gondtalanul élsz a jólétben nem kell nap mint nap hasonló "problémákkal" szembenézned! De ha már így hozta a sors, akkor kérlek ne oszd az észt és az agymosott sódert nekünk akik itt élnek, hogy mit hogyan kellene csinálnunk mert ez egy kicsit olyan....hogy is fogalmazzak...kellemetlen érzéseket ébreszt bennem.
Úgy érzem hogy amikor a "magyarok rasszizmusáról" beszélsz akkor mintegy kívülállónak vagy neadjisten szenvedő alanynak tekinted magad! Szóval akkor most kinek a pártján is állsz?

nyuszy 2008.11.09. 17:08:54

eko 2008.11.09. 15:02:58
Kényszermunka.

AnyádnakPalánkot 2008.11.09. 16:29:17
Jelentem, a Dunántúlon is van ilyesmi. Talán arányaiban kisebb, mint arrafelé, de attól még - pár szerencsés település kivételével - szerintem ez az egész országban élő probléma.

Csontos Szigfrid 2008.11.09. 17:17:32

Örülök, hogy megkerült a Trabant.

megszaLott · http://img23.imageshack.us/img23/6862/25ih.jpg 2008.11.09. 17:52:49

Porkee
Gratulálok, hogy megkeptad az autódat.

De ezek után ne legyél már cigányfajvédő hippy.

Ubul1 2008.11.09. 18:03:00

Az hogy tetű vámos vagy az életben nem jutott volna eszembe. Ilyenek is megfordulnak ezen az oldalon Pfff. Na jó abbhagytam az oltást
DE akkor nyilván ismered ezt is:
"Akkor lesz itt jólét, bőség mikor megszűnik a (vám és) pénzügyőrség". A fene a pofátokat hogy titeket nem akaródzik leépíteni!

zalkapone 2008.11.09. 18:14:59

Ubul1
Nem szeretek rossz híreket közölni, de minket soha nem fognak leépíteni! Tudod, az aranytojást tojó tyúkot sehol nem vágják le! Amúgy miért ez a fene nagy gyűlölet irántunk, oder irántam? Adócsaló, szlovákrendszámos, kínairuhás vállalkozónak teccik lenni?

Rocko- 2008.11.09. 18:18:13

zalkapone 2008.11.09. 16:45:40
apeh! :D

zalkapone 2008.11.09. 18:14:59
tuti. :)
mindig azok sírnak, akiknek a legnagyobb vaj van a fején.

Ubul1 2008.11.09. 18:22:02

Minda a három. De én csókos vagyok az A-pech-nál úgyhogy engem sztenderre vághatsz kispofám!

Speedman 2008.11.09. 18:22:30

Nekem is van történetem a boxosokról.
Annak idején amikor versenyszerűen sportoltam, voltunk Pesten edzőtáborba. Az egyik este (én hülye) egyedül mentem az Őrs vezér térre bevásárolni. Kifelé menet lecsövelt két boxos. Adtam nekik egy huszast. Nem volt elég nekik. Utánam jöttek , hogy adjam oda az összes pénzem. Na akkor elborult az agyam. Az egyiknek a fején széttörtem a kólásüveget, a másikat egy kis futás után felrúgtam, majd ugyanez fejbe. Szerencsére nem voltak többen.
A 90%-át nem tartom embernek. Pusztuljanak.

zalkapone 2008.11.09. 18:31:19

Ubul1
Az apeh-es csókod tudod meddig véd? Amíg nem állsz előttem...

OrbanseggenLorincz 2008.11.09. 18:37:30

nos, aki védi a boxosokat, azt árulja csak el magárol hogy a büdös életbe nem volt velük dolga. 24 éve egy olyan házban lakok önkorm-i bérlakásban, ahova a barom fejesek az önkormányzatnál állandoan cigányokat telepitenek be. nem mondom, van a normálisabbik fajtája, aki tud köszönni, és nem szarik a kapu alá. De a 92%-uk nem ember. az hogy büdösek, koszosak, gusztustalanok, az egy dolog. a kukában néha nagyon furcsa dolgokat találni, valoszinüleg "találják" őket. A legrosszab viszont az hogy életveszélyesek. pár éve az egyik barom egy udvari lakásban elaludt a cigijével, kigyulladt az ágy. sajnos (szerencsére) tul korán kiértek a tüzoltók, mert baja nem lett, de a leplombált, kikötött gázórát az ágy mellett ezek a barmok gumislaggal kötötték át. még pár perc és simán elszublimálunk az épülettel együtt. három hete az emeleten egy barom magára gyujtotta a lakást mert hogy ő öngyilkos lesz. elötte ezt elmondta telefonon a tüzoltoknak is. ha ott lettem volna, egy lapáttal még tarkón is b*szom, mi a faszt képzel. meghalni menjen a vonat elé, ott csak a menetrenddel baszik ki. és mikor éjjel menetrendszerüen megnyitják a bejárati ajtonkat, hátha nyitva van, az a legjobb. szoval be velük a dunába, bocs a hosszu ömlengésért de kikivánkozott. a trabihoz grat :)

dreddbíródn 2008.11.09. 18:41:20

Sziasztok. örülök, hogy meglett a Trabid, bár lehetett volna jobb állapotban is.Hozzánk is bejött egy gané, hála --istennek, "csak" iratokat nyúltak le...még jó, hogy a fiam, aki akkor 9 éves volt, nem futott össze velük!Szóval akár dakota, akár nem én szerintem addig nem lessz rend, amíg van olyan,hogy "megélhetési bűnözés"!(ja ,egyébként megkérdeztem az illetékes rend éber őrét, hogy hasonló helyzetben mit tenne? mármint ha összefutna épp akkor amikor a cselekmény folyik...?"elsőként ütnék, hogy addig ne mozduljon,amíg a gödörbe nem teszem...")Aki lop vagy embert öl, az bűnhődjön!ne kicsit, nagyon!
De a mai napig,( tavaly októberben történt), nem lettek meg az irataink.Kb elúszott 30 ropi, meg három nap utánnajárás.Ha ez egy kokszossal történik, annak nem kellett volna fizetnie.Én toleráns embernek tartom magam, de egyszerűen túl sokat engednek meg nekik az illetékesek.(akik felnyitották a csipájukat!)
Mi az,hogy mi tartsuk el ezeket? mars melózni! Aki nem akar dolgozni, az ne kapjon segélyt!!! Ha megdöglik ,az legyen az ő baja, ne a miénk!Ha bűnt követ el, akkor meg Bűnhödjön! A cselekmény súlya szerint.Sokkal jobban élnénk, ha nem lenne ennyi ingyenélő...( akinek nem inge... de akinek igen, az burkolózzon bele jó alaposan!!!)
Csak ennyi...Legyetek jók!
sziasztok

zalkapone 2008.11.09. 18:42:40

Ubul1
Én nem hinném, hogy felhatalmaztalak volna ilyen beszédre. De ez téged minősít, nem engem. Viszont azt hiszem hétfőre megvan a programom. Tudtad, hogy az email címed alapján meg lehet nézni az IP címed is? Onnan meg csak egy lépés a címed. További (ki tudja mennyi ideig?) kellemes estét! Aztán nehogy agyvérzést kapj nekem a klaviatúra előtt!

malenykij polgar · http://mbybk.blog.hu 2008.11.09. 18:51:44

Ne izgasd magad zalkapone, mondtam már, hogy ennek a tagnak csak egy dugásra lenne szüksége, attól rendbejönne.
Úgy látszik, komoly problémái vannak ezzel, azt javaslom, dobjuk össze azt a pár ezrest neki.

zalkapone 2008.11.09. 18:56:44

Malenykij Polgar
Nem vagyok egy ideges típus. Nekem naponta kijut ezekből. Már megszoktam.

zalkapone 2008.11.09. 19:01:02

OFF

Én kommunikáció szakon végeztem, de úgy látom érik egy pszichológusi is...

ON

zalkapone 2008.11.09. 19:07:49

Ubul1
Te tényleg hülye vagy!
Azt hiszem rád való tekintettel befejezettnek nyilvánítom ezt a veled folytatott beszélgetést. De egy jó tanácsot azért adok neked, grátisz. Ne nézz túl sok akciófilmet!

Ubul1 2008.11.09. 19:08:48

zalkapone 2008.11.09. 18:56:44

Ne hazudj ávós, azt se hiszem el amit kérdezel!

Desko 2008.11.09. 19:11:00

mondjuk én abszolút fehér vagyok, és mégis munkanélküli, nem mintha nem akarnék dolgozni, csak nincs hol.. Kaposvár - mint tudjuk - a lehetőségek városa.. innen nézve a dolgot érthető, hogy egy alapjáraton kirekesztett tücsköt nem szívesen alkalmaz senki, más kérdés, hogy ha lenne munkahely, akkor sem mennének el dolgozni.. a félreértések elkerülése végett én sem szívlelem őket, felénk is van belőlük több, mint elég

eko 2008.11.09. 19:14:15

nyuszy · 126.hu/ 2008.11.09. 17:08:54
eko 2008.11.09. 15:02:58
Kényszermunka.

Táborban ugye? :-)
Egy szép nagy tábor.. Koncentrálok erősen, hogy lehetne ezt megoldani..

ommm 2008.11.09. 19:20:57


Hoppá. Igaz ugyan, hogy az utolsó mondat ha nem is pontos, de meglehetősen civilizált formája annak, amit a helyszínelők és a környéken járőrözők elmondtak.
A krumplileves legyen krumplileves. Nem fogok simítani és finomkodni, hiszen ott, helyben is azonnal tudta mindenki, hogy az autót nem a helyi balettiskola növendékei vitték el, hogy le ne késsék a hajnali edzést. Konkrét személyek merültek fel, konkrét nevek hangzottak el.

Viszont tény, az én hibám, hogy minden jóérzésű Ladás sértve érezheti magát, ezért persze elnézést kérek, saját fészkembe szartam ezáltal egy kicsit, így azonban mindenkinek elsőre lejött. Ladások, scusi!
Tisztességes, dolgozó, nem tolvaj kisebbségiek szintén. Tudjátok mindannyian, milyen fajta emberekről van itt szó, le is írtátok sokszor.

Ubul1 2008.11.09. 18:37:52

Az azonban, hogy a kommentek szintjén előkerüljön a "meszesgödörbe raklak" c. örökzöld, az már egy kicsit sok.
Én írtam a posztot, én tartozom érte felelőséggel és én fogom kimoderálni azokat a kommenteket, amelyek azért egy képzeletbeli (mellesleg elég messze nyúló) határt átlépnek. Utólagos engedelmeddel.

Mindenki megértését köszönöm.

nyuszy 2008.11.09. 20:11:58

eko 2008.11.09. 19:14:15
Á, nem kell ilyesmi. Szerintem nagyobb elrettentő erővel hatna, ha a következő 20 évben napi 16 órában követ kéne fejteni. Bár lehet, hogy meg kéne kérdezni Mike Rowe-t, hogy mit ajánlana nekik :)

Gyurma73 · https://plus.google.com 2008.11.09. 20:22:06

'Ehhez nem árt tudni, hogy már most sincs elég hely a börtönökben.
Azonkivül egy elitélt kb. 1,5-2 millába van nekünk évente..
Szóval ettől sem lennénk gazdagabbak.
Valami olcsóbb megoldás kéne... "
mennyibe kerül egy töltény?

Gyurma73 · https://plus.google.com 2008.11.09. 20:23:11

Amúgy a Trabi felni jó a Ladára?

eko 2008.11.09. 20:25:28

Itt egy kicsit elvesztettem a fonalat...
Mike Rowe-ról a Microsofttal kapcsolatos ügye ugrik be, és nem a büntetés végrehajtás.
Kérhetek telefonos segítséget?
:-)

eko 2008.11.09. 20:28:07

Gyurma73 2008.11.09. 20:22:06

Itt a töltény a nagy költség.
Utána ott marad a veszélyes hulladék, amit illik ártalmatlanítani.
Na az a nagy költség!

eko 2008.11.09. 20:29:16

helyesen:
Itt NEM a töltény a nagy költség.

eko 2008.11.09. 20:31:33

Hüüüü
Most nézem a guglit..
Nem csak egy Mike Rowe van..
De még mindig nem tudom, hogy segíthet..

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.11.09. 20:57:18

Gyurma: a 98 és a 100 tetszőlegesen használható keresztben, ha van tőcsavarod, vagy mozgókúpos csavarod.

Kifordított kacagány 2008.11.09. 21:21:28

zalkapone 2008.11.09. 16:47:29
egyszer szavadon foglak:) csak ne ügyet intézni kelljen mennem.....legfeljebb egy olyan musztángos ügyet.

Desko 2008.11.09. 19:11:00
bocs, de amíg én nem találok senkit árok/alap/kertásásra, egyéb segédmunkára vagy éppen gyümölcsszedésre, addig nincs munkanélküliség, csak olyan emberek akik nem akarnak dolgozni.

ommm 2008.11.09. 19:20:57
egy kimaradt.

Gyurma73 2008.11.09. 20:22:06
ott az a sok bezárt bánya, ahol meg lehetne indítani újra a termelést, ne rugaszkodjunk el már annyira a valóság talajáról azokkal a töltényekkel.

biker_kolee 2008.11.09. 21:22:20

eko 2008.11.09. 20:31:33

Discovery Channel-piszkos munkák/a világ legnehezebb munkái. (nem tudom pontosan)


Ubul minden posztban ugyanaz. Én már meg sem lepődök rajta. Egy kiadós numera kell neki, ahogy mondtátok. De inkább egy guminőre dobjunk neki össze, azt újra fel tudja használni.

biker_kolee 2008.11.09. 21:24:03

Gyurma73 2008.11.09. 20:23:11

A Renault alufelnit is feldobtam a VW-re, pedig nem éppen 4x100-as.. :D Talán az is 98-as..

Rocko- 2008.11.09. 21:58:05

Gyurma73 2008.11.09. 20:23:11
érdekli őket ilyen szted?
vagy kocsira, vagy színesfémgyűjtőhöz. vagy vagy.

AtoszMester 2008.11.09. 22:00:16

Az uzsorásról még nem esett szó, aki saját "népét" taszítja megélhetési bűnözésbe, amikor 20.000 helyett kéccázat kér vissza. :)

Na az uzsorás mercijének milyen az osztóköre? :DDDD

zalkapone 2008.11.09. 22:05:00

KK!
Szívesen látott vendég vagy!
Amúgy az ügyintézés sem olyan nagy szívás. Főleg ha az ember tudja, hogy mit akar.

nyuszy 2008.11.09. 22:05:53

eko 2008.11.09. 20:25:28
en.wikipedia.org/wiki/Dirty_Jobs :)

biker_kolee 2008.11.09. 21:24:03
Sőt, 4×98-ra még a 4" lyukosztójú (~4×102) felni is felmegy sima csavarokkal is, bár valószínűleg az már kevésbé egészséges.

eko 2008.11.09. 22:17:16

Óóó de tudatlan vagyok!
Pedig láttam is egy pár részt.
:-)

zalkapone 2008.11.09. 22:17:56

Ha valakinek kell, akkor van egy 4x100-as, 14"-es, nyolcküllős felniszettem. Egyik sérült ugyan, de javítható. A csepkadett gsi-n volt, a Fordomra nem jó (4x108).

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.11.09. 22:57:35

A sima (nem mozgókúpos) csavarral 2mm-t már nem egészséges áthidalni, a tapasztalat legalábbis az. Három betekerhető, a negyedikkel meg szívás van. Elnyalódik a menet rajta, és feszül a csavar menet közben. Ha eltörnek, 50-el is szépet lehet taknyolni. Hát még ha az elguruló kerék nekipattog a babakocsinak/öregasszonynak/szembejövő üvegének.
Inkább a típusnak megfelelő osztókör az igazi, legalábbis én mindig ragaszkodom hozzá.

Gomulka Béla 2008.11.10. 07:40:52

A bûnt büntessék, az ártatlan cigany lelkébe meg ne gázoljunk bele, én csak ennyit mondok. Meg a post írója és a károsult is. Rasszista fantáziálásra vannak másik fórumok.

Kifordított kacagány 2008.11.10. 08:09:02

zalkapone 2008.11.09. 22:05:00
szlovák rendszámot?;)

zalkapone 2008.11.10. 08:51:47

KK
Azt hiszem erre vannak frekventáltabb cégek... :-)

Agr3ssor 2008.11.10. 09:16:14

Elmondom az álláspontomat. Én alapjában kétféle ember között teszek különbséget. Van az akasztófára való együttélésre alkalmatlan varangy, és van az alkalmaszkodásra/szabályok betartására képes kultúrember. Az, hogy milyen a színe, mivel foglalkozik, honnan jött, az cseppet sem érdkel. Az egy dolog, hogy van egy népcsoport, aminek túlnyomó többsége az első kategóriába tartozik bele... Biztosan a véletlen műve?!?! Tehát!! Ha egy bregót agyonversz, mert le akarja nyúlni a Nokia N95-öd, akkor te a rendőrbácsinak azt mondod, hogy "az az EMBER ki akart rabolni"... És nem nevezed meg annak származását, nem is utalsz rá... Egyszerüen kész tényeket közölsz, és a törvények szerint jelentéktelen hovatartozást kihagyod...
Egyébként a rasszizmus annyit tesz, hogy faji másság miatti gyűlölet, meg megkülönböztetés satöbbi... Akkor az nem rasszizmus, amikor a romák azzal jönnek, hogy "Gádzsó, meg "azért mert én cigány vagyok??!?"??? Ők a legnagyobb rasszisták, mert saját magukat különböztetik meg. Rólunk nem is beszélve.

A rasszizmus fogalmát nagyon rosszul értelmezi a Magyar alkotmány. Ez nem a romákról szól, hanem a származásbeli megkülönböztetésről. Példaképpen: Ha engem agyonver 4 roma, és közben az harsogja, hogy "Te geci Magyar/fehér", akkor az miért nem rasszizmus??

Lecsukatni nincs értelme a varangy kategóriába tartozókat... Mi történik velük a sitten?? Vagy agyonverik az első csúnyán nézőt, és minden egyes nap minden egyes percében erőszakkal védik meg magukat, vagy valaki jól seggbekúrja őket... És kisköcsögök lesznek. Tehát a sitt semmiképpen nem az a hely, ahonnan egy ember megbékélve, és jó útra térve jön ki. Olyan csak az amerikai filmekben van. Lecsukatsz egy varangyot, mert néha megvert valakit, estleg ellopott néhány autót... De miután kijön a hűvösről el is vágja bárkinek a torkát szemrebbenés nélkül. Ezért kell óvatosan játszani a keménygyereket az utcán is. Egyszer kifog az ember egy sittet megjárt mindenre képes formát, aztán pislog, hogy nem ér véget a játék miután a földre került. Személy szerint teljesen egyetértek a halábüntetéssel. Aki nőket erőszakol meg, rablógyilkosságot követ el, szimpla és indokolatlan garázdaságot követ el (utcán csakúgy belégköt), azt én fognám és teljes lelki nyugalommal kivégeztetném. Nem kellen, hogy fájjon neki, csak szűnjön meg, és hagyja a normális kultúrembert békében élni!!

Egyébként graula a Kocsihoz! Sokat mozgok Érden, Százhalombattán... És figyelni fogom a felnidet!!

Kifordított kacagány 2008.11.10. 09:50:46

azért ha valakit néhányszor hátulról megközelítenek a sitten, akkor az a legritkább esetben vágyik oda vissza szerintem:)
a dolog másik része meg az, hogy mondott itt valaki olyasmit, hogy ki kell engedni őket?

Agr3ssor 2008.11.10. 09:58:45

Hallottál már olyat Magyarországon, hogy életfogytig?? 25 év azt hiszem...
Nem vágyik vissza... Mennyi arra az esély, hogy valaki agyonver/leszúr egy szórakozóhely mögötti sikátorban éjszaka, és az rövidesen dutyiba kerül??? Gyakorlatilag semmi. Ezt ők is tudják... Vagy szimplán azért öl meg, hogy ne tudd késöbb azonosítani. Réadásul akinek a környezetében 10 évig mindennapos a seggbekuki, az gondolom nem nagyon fél tőle...

Kifordított kacagány 2008.11.10. 11:34:03

olyanról sem volt szó, hogy ezeken nem kellene változtatni.

Desko 2008.11.10. 17:39:59

Kifordított kacagány 2008.11.09. 21:21:28

már bocsi de te csinálnád az általad felsorolt munkák bármelyikét hugyért-szarért? persze én is maszekolok, mert valamiből élni kell, de NORMÁLIS, BEJELENTETT munkahelyet nem nagyon találni.. például a volt munkahelyemen se jelentettek be, inkább vállalták a büntetést, ha jönnek a munkaügyisek, mert 2 bírság összegét 3 hónap alatt amúgy is befizették volna utánam külömböző járulékok formájában.. te bejelentenél, csak azért, mert dolgozni akarok?

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.11.10. 18:27:35

Bocs, de lehet, hogy rossz helyeken próbálkozol.

Kifordított kacagány 2008.11.10. 19:09:07

Desko 2008.11.10. 17:39:59
többször is(igaz, iskola mellett), mióta van jobb, azóta nem nagyon vagyok rászorulva. ha viszont megint rá leszek, mert nem lesz más, újra elmegyek, nekem nem büdös a munka. a bejelentéses kérdést meg ne keverd ide, mert se kiskönyvre, se feketén nem lehet munkára segédmunkást találni. még állandóra se nagyon, alkalmira meg szinte lehetetlen, pedig úgy is tudna dolgozni szinte folyamatosan az aki akar.
egy segédmunkás erre felénk napi 3-5e ft-ot kereshetne ha dolgozni akarna. de hármat csak a hasznavehetetlen alkoholista hikomatok kapnak, aki le is tud tenni valamit az asztalra annak biztosan megvan a 4-5e ft. azért ez nem annyira rossz a semmihez képest. bár egész biztosan kifizetődőbb siránkozni segélyért.

nikó 78 2008.11.10. 19:26:50

Szerencsétlen autó.Szívszorító ilyen képeket nézegetni.Sok sikert a helyreállításhoz.Nekem kétüteműm van,megbecsült családi darab,biztos infarktust kaptam volna a helyében.Ám ahogy mondják minden rosszban van valami jó.Legalább meg lett.

Agr3ssor 2008.11.10. 20:20:19

Micsoda?? Örül a srác, hogy egyáltalán visszakapta... Én is örülnék, és szarnék a felnire, meg hogy rendbe kell szedni. Ettöl az esettöl a kocsi csak értékesebb lett a gazdája szemében!!

Desko 2008.11.11. 08:54:36

Kifordított kacagány 2008.11.10. 19:09:07

felénk 3e felett nem igazán fizetnek a segédmunkáért, pedig nem mindenki alkoholista.. segélyért meg nem sírok, mert azzal max. a seggem törölhetem ki egy lakás rezsije meg egy autó fenntartása mellett.. tehát annyira azért nekem se büdös a munka azt hiszem, ha a maszekolásból megélek.. de ez még mindíg nem jelenti azt sajnos, hogy van elegendő és megfelelő munkahely a dolgozni akarók foglalkoztatására.

Bringás 2008.11.11. 12:26:22

Azon átlagos magyar családokhoz tartozik a mienk, amely a nyugati ipari kémek számára érdektelen kelet-német pöfögő kétütemű csodával büszkélkedhettünk egykoron. Amikor már a "mérhetetlen gazdagság" állapotába kerültünk, akkor a négyütemű öszvér Trabival száguldottunk az utakon. Munkába járásra is ez a jármű vált be a leginkább. Nem sajnáltuk esőben, hóban, fagyban sem, mint más drága típusokat. Csupán 1 éjszakára hagytam őrizetlenül a vasútállomás parkolójában. Másnap reggel megdöbbenve láttam a letört kilincsét. Közelebb menve vettem észre, hogy illetéktelenek akarták megváltoztatni a tulajdonviszonyt. A váróteremben tartózkodó rendőrjárőrökhöz szaladtam, akik körbejárták a „Jaguárom” és közölték gyanújukat, miszerint 2 ügyetlen diszkós gyerek lehetett. Az érveiket felsorolva elfogadtam azokat. Vasárnap reggel lévén a szombat esti seggrázóból jövet a másnapi bulira akarhattak lóvét szerezni. Az utastérbe dobott Red Bull dobozból ítélve. A baloldali kilincset egyikük eszközök nélkül letörte, majd mindkét ajtót kinyitotta. A másikon engedte be a társát. Az anyósülésről a könyvemet hátra dobták, mivel mögéjük nem ült senki. A kormányzárat eltörték, a magnósrádiót elvinni nem tudták, mert az erősen rögzítve volt. Az állomáskereső kupakokkal a zsebükben távoztak. Csupasz kézzel csak ennyire tellett nekik. Egy régi bevált lopásgátlót használva kerültem el, hogy autó nélkül maradjak. Leparkolást követően a rotort kivettem a gyújtáselosztóból. Ez a zsebben is elfér, a tolvajnál nem szokott tartalékban ilyen lenni, így sikertelen marad a próbálkozása. A nyomozók is perceken belül megjelentek, de aktivitásuk gyenge volt. Úgy kezelték a témát, hogy a tettes nem valószínű, hogy meg fog lenni. A könyvről és az üdítős dobozról csak az én felszólításomra vettek le ujjlenyomatokat. Az említett esetben nem volt azonosítható, hogy milyen fajtájú emberek voltak a tettesek. Sajnos számtalanszor károsodik környezetem a tücsköktől, de szerencsére családunkat még elkerülték. A rendesebbje a falunkban nem vállal sok gyereket, mert munkából 2 gyerekre telik. A ganaja meg tenyészti magát a segíjért. Kollégám a szülészeten a feleségét látogatva 1 cigány 14 éves lányt és annak nagyanyját is bent látta. Két nap különbséggel szültek. Ez pedig 28 évvel ezelőtt volt. Az alábbi sorra kattintva ajánlok egy igaz beszédet. www.indavideo.hu/video/Ciganybunozes_3

Kifordított kacagány 2008.11.11. 20:12:38

Desko 2008.11.11. 08:54:36
ezt erősen kétlem, mivel a feléd és a felém közti különbség az kb 40km.
én ugyan csak amatőr szinten, alkalmi munkákra szoktam segédmunkást keresni, de az öregem amíg élt építkezéssel kereste a kenyerét és már ezelőtt 3 évvel is 4-4500 pénzért alkalmazott segédmunkásokat. illetve sokszor csak szeretett volna alkalmazni, mert vagy nem akartak dolgozni, vagy ha akartak is, már nem tudtak, mert még a 25kg-os cementeszsák is komoly gondot jelentett túlalkoholizált szervezetüknek.
én sem állítottam, hogy mindenkinek lehet munkát adni, csak azt mondtam, hogy addig ne beszéljünk munkanélküliségről, amíg munkára nem lehet embert találni.
a másik dolog meg az, hogy ha minden munkalehetőséggel élne valaki, akkor azok költenének, igényeik lennének, tehát munkát teremtenének másoknak. sőt, ha a keresetem jelentős részét én költhetném el, nem pedig az "állam" szórná szét segélyekre és tenné zsebre a maradékát, akkor olyanra is költenék, amire eddig nem és ez is újabb munkahelyeket teremtene. merthogy ez a piacgazdaság így működik.
amúgy nekem is volt már munkahely problémám, de soha nem arról szólt a dolog, hogy nincs munka, hanem mindig aról, hogy milyen munkát szeretnék. márpedig az, aki nem ért semmihez(mert egy trabi ellopását azért ne vegyük szakképzetségnek), az ne nagyon válogasson.

AnyádnakPalánkot (törölt) 2008.11.11. 23:08:02

Sok duma a semmiről..
A tolvaj ugyanúgy elvan, talán ma már egy újabb kocsit vitt el.
Itt olyan emberek vitatkoznak morális kérdésekről, akiknek a cipőjét nem köthetné be egy ilyen senkiházi.

Ubul1 2008.11.12. 10:13:38

"Itt olyan emberek vitatkoznak morális kérdésekről, akiknek a cipőjét nem köthetné be egy ilyen senkiházi."
Na jó, nem kéne ennyire feltűnően szopni egymás faszát!

Desko 2008.11.12. 23:08:20

Kifordított kacagány 2008.11.11. 20:12:38

édesapád ezek szerint korrekt módon megfizette(volna) az alkalmazottait.. ha 40km-el erréb laknátok, pár ismerősöm azt hiszem élne a lehetőséggel.. én igazából nem, mert a testalkatom nem teszi lehetővé a cementeszsákemelgetést maradandó károsodás nélkül(túlalkoholizálva asszem nem vagyok jelenleg). igazad van, nem szaporítom a szót, inkább átfogalmazom a helytelen kijelentésem: nincs MEGFELELŐ munka.

Agr3ssor 2008.11.13. 09:33:41

Azért léteznek olyan munkakörülmények, amire nem alkalmas minden élterős férfiember sem például... Felhoznám a saját példámat...

2002-ben nyári szünidőben gondoltam elmegyek egy haverom fatejához dolgozni (vállalkozó volt)... Földmunka, útszegély építés, aszfaltozás... A budaörsi Auchan mögött építettünk egy lakótelepet. Ott volt egy Ukrán, Román, bregó és olyan 3 IQ-s magyar alkoholista egyveleg, ami nem éppen volt kellemes munkakör... És ez sajnos az építőiparban nagyon erőteljesen jellemző a mai napig. Körülbelül a hamradik munkanapomon félhülyére vert egy brego, mert nem akartam neki odaadni a kajámat... Aztán másnap megint... Úgy a negyedik napon szoktak le róla, mert látták, hogy bizony nem adom oda. (a kajám szent és sérthetetlen) Lényeg a lényeg... Az egyik kollégámat leütötte lapáttal 4 bregó, majd az egyik seggbebaszta... Az ok annyi volt, hogy leköcsögözte a srác poénból... (sittes) Egyszer utánnamvágtak az ukrán melósok egy lapátot ebédidőben, mert annyit mertem mondani mellettük elhaladva, hogy "jó étvágyat"... Egymás baszogatása ment egész nap... Mindezt 16 évesen átélni nem volt kellemes... De mivel ezt csináltam szinte minden nyáron, ezért lett némi rálátásom a dolgokra. És nagyon meg tudom érteni, hogy sokan nem akarnak ilyen körülmények között dolgozni. Melósok a retekben, tengő tesztoszteronnal a szutyokban kapirgálva, úgy, hogy tudják egész életükben ezt fogják csinálni. Volt néhány finom nőcske, aki egszerüen csak arra sétált az utcán... Aztán kapták a finom bókokat a melósemberektől... Olyanokat, mint például "Hú de szétkúrnálak te ribanc", meg néhány hasonló... Volt pár nő, aki a pasijával jött arra, ezt inkább el sem mesélem, mert csak felbaszom magam rajta... Szóval ezek nem olyan körülmények, ahol az ember szívesen dolgozik. És én meg tudom érteni.

Ubul1 2008.11.15. 20:04:22

ommm 2008.11.09. 19:20:57

ommm, szopd le a fászommm! LOL

ommm 2008.11.15. 20:05:59

Ubul1 2008.11.15. 20:04:22
Ezt azonban meghagyom. Gratula!

Ubul1 2008.11.15. 21:57:14

Legalább humora van a faszikámnak ;)
süti beállítások módosítása