Zácskóóó! Te átkozott szabotőőőr!

  2012. július 31. - Rézmányi Balázs Címkék: perkupa belsoseg talalkozo

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Leolvasztjuk a Zinternetet!
2015-01-01 12:03:37

Darth Weber, a Tűszelep Fekete Lovagja elégedett volt a szituációs helyzettel. Sikeres volt legutóbbi

Így parádéztok ti
2014-10-23 08:40:58

Fejetlen csirkeként rohangálunk. Fel és alá. Fotózunk balra-jobbra. Néha videózunk is. Ezzel csak annyi a baj

Boldog a búcsú, ha nem a végső
2014-10-20 17:32:38

Irvine, Kalifornia, 2012 áprilisa, reggel hat. A második DeTomaso Pantera rotyog el az orrom előtt, majd megjelenik

Bonyolult, mint a faék
2014-08-26 14:01:34

Gianni kitalálta. Két pohár bor között, bal kézzel rajzolt egy egyszerű gépet, egy éket. Mielőtt az esti AS

Komoly szakemberek megannyi folyamatábrát rajzoltak. Fogytak a flipchart oldalai. A hetvenöt oldalas prezentáció képe egyre fakult, ahogy a projektor közelített a végelgyengülés felé. Az exceltáblák kifogytak az oszlopokból. De mindez nem számít, itt kérem projektterv van!

DSCF9598

A terv meghatározó része, hogy Zách Jóemberem Dániel, Csikós Marvin Zsolt, Piros Vállalatijogász Ádám és Göbölyös Sosemleszkészabogaram Zsolt robogóval vág neki az útnak, dacolva a hirtelen hangulatváltásairól elhíresült magyar nyár és a robogógyártás tervezetlen avultatása által felvonultatott elemekkel. A Perkupa or bust 2k12 projektterv rögtön itt megdőlt. A nap hétágra sütött, a forgalom gyér volt, a konvoj ötven százalékát kiadó Vespák pedig nem hogy nem robbantak le, de még egy fránya olajcseppel sem jelölték meg az útvonal egy szabadon választott pontját. A Surreal Scooters robogós banda legnagyobb kalandja Ózdon történt: negyvenöt percet kellett várniuk a sztrapacskára, mert a vendéglátóipari egység élelmiszer-logisztikai menedzserének elmondása szerint frissen készült. Röviden: Pesten felszálltak a robogókra, Perkupán meg leszálltak. Ennyi!

A piros sarokból induló Cougar is felrúgta a papírformát. A västerås-i Power big meet felhozómeccset kihagyva rögtön a sokkal rangosabb Perkupa or bust 2k12 címmérkőzésen lépett szorítóba Winkler autója. Az ilyenkor szinte kötelező "elindulunk, lerohadunk, posztokat írunk, trollokat irtunk" helyett a túrát szinte zökkenőmentesen teljesítette az öreg amerikai autó. Bár ez a példás eredmény megfosztotta a trollokat a legszebb örömtől, vigasztalásul annyit, hogy hazafelé elment a töltés...de aztán visszajött. Röviden: Winkler Pesten beszállt, Perkupán meg kiszállt. Ennyi!

A szervezők által tavaly beharangozott PerCupa Open szinkronúszó kupa is elmaradt. A legtöbb feltétel pedig adott volt: a csomagtartókban rejlő rozsdás kombinált fogók megfeleltek orrcsipesznek, a kűrök zenéjét Totalcar Fülharmonikusok szolgáltatták volna, de a nevezéshez elegendő szőrös hát nem jött össze. Helyette a megannyi víziatléta a műugrás füvön nekifutós változatával szórakoztatta a nagyérdeműt. Röviden: műúszás helyett műugrás. Ennyi!

Bónuszként pedig pénteken éjfélkor kezdetét vette a Fecskések-Alsógatyások örökrangadó (vigyázat, trágár szavak, meztelen férfitestek!), ami egy teljes órán át tartott. Ezt (megbízható forrásból informálódva) a fecskések nyerték 2:1-re, de csak azért, mert az alsógatyások tisztelték a bátorságot, hogy négyen kiállnak hat ellen. Majd éjszakai fürdőzés, szinkronfingás? Megvolt!

Fecskések kontra Alsógatyások. Éjféli rangadó

A hivatali óráikat Totalcar-cikkekel kitöltő törzsolvasók étkeztetésére a szervezők a 3.8 Michelin-csillagos séfet, a boronatárcsa Gordon Ramsay-jét, Tie-t kérték fel. Sajnos a kárpátok Adam Savage-e egyéb elfoglaltságok miatt nem tudta betömni az éhezők száját. Főztjét egy sor kulináris különlegesség pótolta, kezdve a házigazdák mostanra legendás káposztalevesével. Emellett akadt kellően csípős paprikás krumpli, Pacal a'la Smart-guru, index-közeli szarvasmáj-pástétom és almáspite, szalonna és kolbászsütés, valamint reggelire Becsületesnepper húszkilós über-dinnyéje. Röviden: Tie boronatárcsája helyett minden más. Ennyi!

Ők szépen viselkedtek

A tervezési fázis legidőigényesebb része a beharangozott koncert megszervezése volt. Az Index szerkesztőségében szinte naponta csendült fel egy-egy Eros Ramazotti vagy Deák Bill klasszikus, és bár a munkafolyamat komoly erőket emésztett fel, mégis megérte, hisz szívmelengető volt ahogy más rovatok szerzői időről időre jöttek a Totalcar-sarokba, rajongásukat bizonyítandó "Mi itt dolgoznánk!" felkiáltással. Bár a koncert nem maradt el, sőt lehetne akár koncertturné is, ahogy a fedett étkező-sörpad-tűzrakó-háromszögben lépett fel különböző időpontokban a zenekar, de így sem volt a terveknek megfelelő az előadássorozat. Volt ugyanis egy nagy hiányzó, Zách "Danny Love" Dániel. A szerkesztőség aranytorkú közéleti pörölykalapácsának zenei és szakmai maximalizmusa nem engedtette meg vele, hogy mindössze félig begyakorolt számokkal rontsák a méltán híres Totalcar Szalonzenekar nemzetközi megítélését. Öröm az ürömben, hogy így viszont a közönséget megörvendeztette Winkler "Ennyi" Róbert és Zách "Átkozott szabotőr" Dániel egy rögtönzött tragikomikus dialóg-esttel, kölcsönösen dicsérve a másik bátorságát és felkészültségét, így adva betekintést a szerkesztőségi padtársak mindennapjaiba. Röviden: Zacsi énekel helyett Zacsi beszél. Ennyi!

Szintén tervben volt a kellemes hangulat, helyette viszont a felszabadult jókedv határozta meg a hétvégét. De az öncélú dáridó helyett a játszva tanulás jegyében múlatták az időt a résztvevők. Az internetet alapjaiban megrengető Égéstér stábja, mely múltkor a Winkleri Egypercessel alkotott maradandót, a helyszínen vette fel következő műsorát, ahol Motordoktor, Becsületesnepper, Smartguru és a Palóc Reménység fejtette ki nézeteit a tervezett avultatás szentséges misztériumáról. Emellett lezajlott a slusszkulcsok kötelezős cserekereskedelme, mindenki kipróbálta a másikét, vagy egyszerűen csak mustrálta például a gyárinál is szebb BMW 1602 Touringot, a ponyvatetős Swiftet vagy éppen egy café racert. Nyegleo, Koncz Jani és Pickapu rögtönzött egy pickup minitalálkozót a szalmabálák közt, míg a különböző Ducatik és Simsonok egymást harsogták túl. A rendezvény fényét tovább emelte Sipos úr és Telós Bandi, akik egy régi Ford Transit mentőautóval hozták Péter Annát és Ducatiját. De ugyanúgy ott volt Bende Ikszem Tibby, Papp Tibi, meg persze ifjabb és idősebb Karotta, valamint Karottáné.

Felvétel Dokival és Guruval, valamint nepperrel. Fullextrás adás lett

De ők mind mit sem érnének, a Perkupa or bust 2k12 projekt értelmetlen lenne azok nélkül, akik a Totalcart valóban naggyá teszik: a hű olvasók! Azok az emberek, akik állandó figyelmükkel, tudásukkal, lelkesedésükkel, dicséreteikkel és kritikáikkal visznek minket előre. Köszönjük, hogy megismerhettünk titeket! Köszönjük, hogy ott voltatok! Ti vagytok az igazi Belsőség!

Köszönjük házigazdáinknak, a Fenyő Vendégház hiperkedves üzemeltetőinek a türelmet, a pazar vendéglátást, a lányoknak a finomságot és a rendet. Jövőre irány az Őrség, már ki is van tippelve a helyszín. Tópart, faházak, jó lesz! (-omm-)

IMG 1132 resize

A képekért köszönet: Biker Kolee, Hofi, Mihály Iván, Petneházy Sanyi, Pickanyu.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr404687844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crix 2012.07.31. 19:15:22

Marhajó kis buli volt. Kár hogy nem próbáltam ki a ds-t legalább egy pickupot, meg a smartot

ChPh 2012.07.31. 19:19:49

Ah, jól kimaradtam, talán jövőre :)

arthur877 2012.07.31. 19:24:21

Első?
Kár, hogy nem lehettem ott... :((

ChPh 2012.07.31. 19:24:47

Cabrio (áh bocsánat convertible) e36 kié? :)
Nagyon szép :)

(persze többi is ;) csak hát lenni BMW-s én :D)

misinator 2012.07.31. 19:34:17

Az elsők között!?
Legalábbis talán az első voltam, aki eltávozott a helyszínről - szépen fogalmazva angolosan:-(
Emiatt már privátmailben exkuzáltam magam pár prominens személyiségnél.

Történt ugyanis, hogy apósomnak is hirtelen kedve lett eljönni.
Aki jól is érezte magát, csak elkapta az időskori türelmetlenség/mehetnék.
Úgy voltam vele, mint az elvvel/szükséggel: Tartottam amíg bírtam...
Pedig készültem magas röptű eszmecserékre a vérújságírókkal is!
Így "csak" a vérkommentelők egy csoportjával tudtam baráti légkörű, építő jellegű tárgyalásokat folytatni :-(:-(:-(
Remélem bűnöm egyszer feloldozásra kerül, addig is a Fiat Albea fórumon - nem véletlenül? - használt jókívánsággal:

Széles utat!

Ahogy külföldiül szerepel a nevem a képküldő halhatatlanok között:
Mihály Iván :-)

Ui:

A DS ISTENNŐ volt!
A vele lezavart liezont az Alzheimer-kórig nem felejtem el!!!

cenzuratroll bosszanto 2012.07.31. 19:36:39

"... kritikáikkal visznek minket előre."

Tetszik, hogy egy kis humort is csempésztetek a cikkbe.

Emlékeim szerint a kritizálókat azonnal kitiltjátok.

Tomchy 2012.07.31. 20:04:09

Sajna én csak tizedannyit tudtam lenni, mint amennyit szerettem volna, de végre egyszer már eljutottam közétek! Jó buli volt, köszi!

red87 2012.07.31. 20:05:34

Édesistenem, mekkora jó volt ez... Már most várom a következőt! A szöveg meg kolosszál!

red87 2012.07.31. 20:10:04

@red87: Ja, és Ommm húszperces monológjának felvételét közkinccsé tétetni követeljük!!! :D

Sasa88 2012.07.31. 20:10:57

Nagyon jól éreztem magam, jövőre is kötelező! :)

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2012.07.31. 20:15:39

@cenzuratroll bosszanto: Én sokáig próbáltam magam kimoderáltatni, de nem sikerült. Vajszívűek ezek, én mondom.

Sasa88 2012.07.31. 20:24:36

@red87: Már tervezem az útvonalat! :D

Csizirájder 2012.07.31. 20:31:15

Nem vág a témába: 179-es képen látható a nagyszüleim háza. Sajna ők már nem élnek, a kép jobb oldalán a még éppen nem látható temetőben nyugszanak.
Jó helyre szerveztétek a találkozót, szép környék ez az aggteleki karsztvidék. :)
Ezt a Tatransky Caj-t pedig meg kell kóstolnom... :)

biker_kolee 2012.07.31. 20:33:57

@Rocko-: Brrrrr, na. :D

A DS pedig ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLATI KIRÁLY! Tudtam én, hogy a hidrós Citroen verhetetlen, de ezt még egy kormányváltóval párosítani, valamint olyan ülésekkel, amikbe szó szerint belesüpped az ember.. Ahh, spricc, csöpp.

red87 2012.07.31. 20:34:13

@Sasa88: Oda is a Schwalbéval? O_o Azért AZ kemény menet :D

baowah · http://baowah.blog.hu 2012.07.31. 20:34:57

@Rocko-: megfaszozta a fonokot, 100 pont!

biker_kolee 2012.07.31. 20:35:46

@baowah: Bátor vagyok vagy bátor vagyok? :DDDD

Sasa88 2012.07.31. 20:36:59

@red87: Alap! Érkezni csak stílusosan! Még van két fecske a padon, alkatrészellátás biztosítva! :D

Rocko- 2012.07.31. 20:37:51

@baowah: :DDDDD
ezen felül az esetlegesen meztelen felső test elenyésző plusz pontszámot jelentene. :)

red87 2012.07.31. 20:40:03

@Rocko-: Forró lehellet a tarkón, enyhe feszítés... :D

Rocko- 2012.07.31. 20:41:07

@red87: de a kidüllet szemek adja meg a kép zsenialitását. :)

@biker_kolee: ejj, pedig azt hittem hogy a következő találkozóra jössz, de ezek után kétlem. ;)

red87 2012.07.31. 20:41:27

@Sasa88: Bolond ember :) Hajrá, nagy büszkeség lesz! :)

Sasa88 2012.07.31. 20:44:17

@red87: a technika nem kérdés, bírni fogja, a hátsóm nem biztos :D

pickapu 2012.07.31. 20:45:03

Jó volt ez, a legjobbabb. :)
Csak címszavakban: Legkedvesebb Házigazdák, medence, gatyafoci, gitárszóló, DS (áááhhh!), szakadt E-Kadett, dobmegbasszus, autók, hús, pálinka, Yeti neröhögjé', ötórai tea, csajok a pickupon ...
Ami már kiesett: rájuk léptem, közéjük estem, kértek-e gumicukrot...
Jövőre is megyünk. :)

Rocko- 2012.07.31. 20:47:20

@biker_kolee: ki leszel tiltva. vagy minimum villámcsapva. :)

@pickapu: jaja, Yetineröhögjé. :D
kérsz gumicukrot? :DDDDD

red87 2012.07.31. 20:50:16

@Sasa88: Vigyél egy tollpárnát :D

@pickapu: + vigyázzugrik, megcsúszott, dögöljön meg a malacom, vanegytervem, holapálesz?

biker_kolee 2012.07.31. 20:50:23

@pickapu: @Rocko-: Yetineröhögjé'! :D Klasszik! :DD

leganza 2012.07.31. 20:51:21

a 38-as képen kit tisztelhetünk???

biker_kolee 2012.07.31. 20:51:47

@red87: Igenigenigen!

"Van ott a város szélén egy vágány, amit nem használnak. Hát, ha nem használják, akkor a sín se kell oda, nem?!" :DDDD

red87 2012.07.31. 20:52:38

@leganza: biker_kolee kedvesét :)

red87 2012.07.31. 20:54:50

@biker_kolee: Most itt sírok a gép előtt :D :D :D
'Vettem cserebogärät. A pujárók tépkedik ki a szárnäikat a kis mozgékony kezükkel, näpi 10.000 szárnyat tépnek ki. A többi részét meg felrägäsztjuk a fälrä!'

Sasa88 2012.07.31. 20:55:35

Apropó a képeket hogy lehet lementeni? Meg a csobbanós videót. Amin rajta vagyok, azt kiraknám a féééészbúúúkra is. :)

Sasa88 2012.07.31. 20:57:32

@pickapu: öt órai tea egykor, háromkor, ötkor, hét órakor.... :D

biker_kolee 2012.07.31. 20:57:49

@red87: "Milyen szépen mutät mäjd, mozgó täpétä!" :DDDD

dokibácsi 2012.07.31. 20:58:33

Kár hogy nem hallottam erről a buliról ( de miért is? :) pedig 100km en belül volt és biztos beneveztem volna rá.
Jövőre hol lesz és mi a feltétele a megjelenésnek?

bervas · http://mt10.blog.hu 2012.07.31. 20:59:32

Jó volt a buli. Én inkább dumáltam, rögeszmét cseréltem, világot váltottam meg.

A Dani szekálását kissé erőltetettnek éreztem/érzem. Szerintem csendes őrült feje van. Ki tudja, mikor ébred a Winkler egy Vespa főtengely tompábbik felével a 8. és 9. bordája között.

Hazafele már hatott Péter Anna bosszúja. Gödöllőnél elment a negyedik fokozat, onnantól pianóban, 60-nal mentem hazáig.

Gumicukor zseniális ötlet volt, köszönet az elkövetőnek.

A vasárnap reggeli tekintetekről nincsenek fotók? Becsületesnepper arca egészen költői volt...

red87 2012.07.31. 21:00:48

@biker_kolee: B+, KELL az a felvétel, nagyon!!!! :DDDD
'Az ässzony elvitte ä MÉHbe ä sínt. Wärtburggäl!'

biker_kolee 2012.07.31. 21:01:41

@dokibácsi: Dőlt betűs rész:

"Jövőre irány az Őrség, már ki is van tippelve a helyszín. Tópart, faházak, jó lesz!"

Megjelenés feltétele? Ha megvan a helyszín, és el tudsz jönni, jössz. :)

nagyonnagyon 2012.07.31. 21:03:16

Sok volt a 440 kilométer, nem vagyok rá büszke de a nagy mehetnéknek nem menés lett a vége. Az Őrség kis túlzással a kertek alatt van, jövőre nagyonmegyek !

pickapu 2012.07.31. 21:05:28

@bervas: Úgy tudom, a gumicukrot Winkler hozta. :)

red87 2012.07.31. 21:08:45

@pickapu: Ő volt a beszerző, Te meg a terítő díler? :D

@biker_kolee: Nem jut eszembe több :D Remélem előkerül a felvétel :D

biker_kolee 2012.07.31. 21:12:06

@red87: Mäläcköröm? :D 8000-be däräbjät! :D

Nyegleo 2012.07.31. 21:24:12

@pickapu: speciel azt én követtem el, három zacskóval.

Rocko- 2012.07.31. 21:29:06

@Nyegleo: köszönjük, a közösség nevében! :)
csodálatos perceket adott. :)

Bassboy 2012.07.31. 21:41:47

A hosszú lábú asszony tényleg így kezdődik de könyörgöm tempóóóóóóóóóó
legközelebb elmegyek basszerozni.
Mondjuk így:

www.youtube.com/watch?v=K0lmrjgO5fA&list=UUXFrSJypMR9dFL0Vrh9dDuA&index=3&feature=plcp

misinator 2012.07.31. 21:43:15

:-) Jó olvasni a kommenteket!

Engedelmetekkel említettem a találkozót a belterj fórumon:-)
Írtam egy szösszenetet a DS-ről.
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9094328

Megfelel tesztnek?

Picit lentebb görgetve pedig BMW 600, meg feltűnik Rokker Zsoltti :-)

Sztavrosz_ (törölt) 2012.07.31. 22:24:32

@Bassboy: Basszusgitár? www.youtube.com/watch?v=nmFVij80o8o
Ő az Isten. Na meg természetesen Steve Harris.

Sztavrosz_ (törölt) 2012.07.31. 22:27:18

Uhh mea culpa Steve DiGiorgio kimaradt :)

Shadowbull 2012.07.31. 23:28:13

kicsit felve nyitottam meg a zenes videot, mert a Winkler tavalyi Sweet Child O Mine introja maradando karosodasokat okozott :) De jo volt, johetett volna tobb is.

Jovore lehetne hogy nem harom hettel elotte teszitek ki az idopontot es a helyszint? Hatha az ember jobban tud akkor tervezni...

"Motordoktor, Becsületesnepper, Smartguru és a Palóc Reménység fejtette ki nézeteit a tervezett avultatás szentséges misztériumáról."

Höhö, ezt meghallgatom :)

red87 2012.07.31. 23:35:16

@Sztavrosz_: Nálam Dumbledore a nyerő :D Akarom mondani Leland Sklar :) www.youtube.com/watch?v=DSNv41kVJs0&feature=related

Vén Dízel 2012.08.01. 00:02:53

Ha ommm nem haragszik meg elérhetővé teszem a felvételt. :D

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2012.08.01. 00:06:21

@Sasa88:
Szimóval simán odaérsz bárhova!
Ha jössz, lehet, hogy én is a szimómmal megyek, mehetnénk együtt.
Arra is ráaggatunk pár karton Kofolát!

1127ccm 2012.08.01. 01:31:44

Köszönet mindenkinek! Tényleg szuper volt minden! Jövőre is ott a helyem. Mindenki jó arc... Jövőre troll-jelmezben megyek.

ommm 2012.08.01. 02:12:48

@Vén Dízel: Nehezen érthető, kép sincs sok, de persze, nyugodtan. Én vállalom a felelősséget tetteimért. :)

Külön örülök annak, hogy akik először voltak ilyenen, azoknak is tetszett és látják, hogy milyenek vagyunk, senkinek nem harapjuk le a fejét, ez nem arról szól.

(---Flúgos Buszos---) 2012.08.01. 02:20:38

Ki ivott Kofolát,mert az egyik képen láttam egy zsugorral.
Valami tragikus egy innivaló. :)

Papp Sanyi 2012.08.01. 06:44:48

Anna motorjával mi történt?

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2012.08.01. 07:37:42

@(---Flúgos Buszos---):

A kofola saját beszerzés. Én nagyon szeretem és a kollégáim is, mióta megtörtént a beetetés!
Ne tudd meg, hogy reszketnek érte az emberek.

bekman · http://bekman.blog.hu/ 2012.08.01. 09:07:45

@red87:

OFF:

Tiéd a "rongytetős" Swift? Nagyon jó! Egyedi, vagy valamiről?

ON

bekman · http://bekman.blog.hu/ 2012.08.01. 09:44:01

@biker_kolee:

Erre gondoltam én is hirtelen, csak azt szélesebbnek hittem. Nagyon frankó! :) A kaszni az amúgy is "hatalmas" merevségéből nem vesztett?

Egy időben agyaltam rajta én is, aztán elmaradt. Mondjuk nagyon nem ástam bele magam.

EPP · http://eppcobra.blogspot.com/ 2012.08.01. 09:46:48

Évek óta terveztem a megjelenést, most először voltam. Tartottam tőle, hogy utazok egy csomót, és a végén valami belterjes, kirekesztő társaságot találok, és reggel már húzok is haza... hát nem lett igazam! Kifejezettem jól éreztem magam, és ki nem hagynám a következőt! És igérem, hogy a Cobrát is viszem... esetleg megfűzök még 1-2 Cobrás ismerőst, hogy hozzák ők is az övéket.
Külön köszönöm, hogy kipróbálhattam a francia istennőt. Beleszerettem, és már ott figyel a "saved search" a zíbéyen :)
Aki még nem volt, annak elárulom, hogy a társaság egy részéről nem a "normális" jelző ugrik be elsőre, hanem a "Normális?????????", de az egész éppen ettől jó!

pickanyu 2012.08.01. 09:57:39

@Nyegleo: Neked köszönhetünk egy újabb szállóiét :)))

@ColT: Inkább volt jó kis tárcsa buli :)))

Nagyon nagyon jó volt :)
Hatalmas röhögések, fürdőzések.
Külön köszönöm a fotókat Koncz Úrnak, és biker_kolee-nak, hogy nem egyedül jött!!!
Meg is jegyzem, hogy jövőre el se indulj, ha nem ül melletted a druszám :))

pickanyu 2012.08.01. 10:02:39

@Sasa88:
Képeket én is küldök, ha kell. Kérd el Omm-tól az elérhetőségemet, írj, és már küldök is :))))
Pickapuval is van közös fotótok :)

biker_kolee 2012.08.01. 10:07:25

@bekman: Red elmondása alapján veszített valamennyit, de oly' nagyon nem nyeklik-nyaklik. Majd mesél ő, elvégre ő jobban tudja. :)

Irigylem is azért a tetőért, nem kicsit.

(zárójelben, nagyon halkan: Suzukiban jól mutat, mert nem jön szembe minden utcában, de VW-ben azért már egyre gyakoribb, így én mégiscsak hanyagolom.. :)))) )

biker_kolee 2012.08.01. 10:08:57

@pickanyu: Értettem! :)))) Természetesen viszem. :) Mit viszem... jön Ő magától is. :D

Sasa88 2012.08.01. 10:15:56

@pickanyu: Írtam neked üzenetet!

@Csumpi Hálidéj: Mi lennénk az istenek! Az őrség nekem kb 400km! :D

SZPTRSZB 2012.08.01. 10:17:41

Hát megint egy zsír buliról maradtam le. A robogós különítménynek gratulálok a remek teljesítményhez, valamint a Kugárnak a magát meghazuttoló hibamentes futásért. A műugró csapat olimpiai kvótát szerzett tagjainak négy év múlva együtt szorítunk majd. A WINKILLERS BAND programjából közzétehetnétek még egy pár tracket mert így nem tudjuk megitélni skeres volt e a felkészülés. Esz a fene, hogy nem voltam ott. Tervezhetnétek egy téli Elefanten treffen szerű bulit is, szerintem az sem lenne szar.

Rocko- 2012.08.01. 10:32:48

@EPP: csak addigra szerezz rendes gumit. :)

R100 2012.08.01. 10:33:53

A BMW cabrio veszélyes üzem: nem (csak) azért, mert függőséget okoz, hanem mert hazafelé leégett az orrom...
Minden szuper volt, köszönet a szervezőknek!!!

streetsta · http://managertoys.hu/ 2012.08.01. 10:38:31

@Papp Sanyi: Fránya sárfelhordás a kanyarban. amennyire tudom, a váltóban keletkezett káoszt már rendbe rakták, de a blokkból még nem sikerült a harkálycsapatot kiűzni (ne kérdezze senki, egy szimpla oldalra borulástól mért kezd el kopogni a motorban valami, senki nem tudja)
Le a kalappal a társaság előtt, tényleg fergetegesen jó volt a hétvége. Mondjuk az is igaz, ettől a közösségtől nem is lehet kevesebbet várni!

biker_kolee 2012.08.01. 10:53:57

@Sasa88: Nekem 434 Km-t ír, ha Őriszentpétert veszem, ahol az Őrségi Nemzeti Park igazgatósága van. Szóval bárhova is megyünk, nekem egy bő ezres, az biztos.. :)

bekman · http://bekman.blog.hu/ 2012.08.01. 11:00:11

@biker_kolee:

Beleült a bogár a fülembe megint... :)

pickanyu 2012.08.01. 11:02:21

@Sasa88: Küldtem is :)))

@biker_kolee: Helyes - helyes :)
Kérsz gumicukrot? :DD

Sasa88 2012.08.01. 11:06:58

@biker_kolee: nekem oda 468-at....autópályán.... :D Tehát kis falvakon keresztül lehet meglenne az öccáá.

Papp Sanyi 2012.08.01. 11:27:26

@streetsta: A lényeg, hogy ő megúszta! Köszi a választ.

Brevis 2012.08.01. 11:38:59

Karotta merre volt mikor a gyermeke fogant? Sehogy sem hasonlít rá.:)

biker_kolee 2012.08.01. 12:03:29

@Sasa88: 450 alatt nem úszod meg. De áááá, Schwalbe-val azért erősen mazochizmus. Autópálya nélkül, személyautóra ír 7 órát, smkp-val lenne az 12-13, az biztos.. Nagyon őrültség. :)

Sasa88 2012.08.01. 12:19:01

@biker_kolee: 500at már mentem egy hétvége alatt, de most egy nap alatt kéne, na jó, bevállalom a csapatért! :D

pickapu 2012.08.01. 12:24:32

@Sasa88: Ha majd ott tartunk, megbeszélhetjük hogy csak Füzesabonyig motorozol, ott átülsz hozzánk.
Tudom hogy mekkora királyság lenne elswarblizni Tiszaújvárosból az Őrségbe, de mire odaérnétek, a Simson bizonyára megszeKSZuálna hátulról... hosszú azzal, na. :)

Sasa88 2012.08.01. 12:29:05

@pickapu: Lehet róla szó! :D Legalább a hátsóm épp maradna! :D

yenoee 2012.08.01. 12:44:28

Eza Őrség, ez érdekes lehetne. Akaliban csak este sikerült megjelennem anno, másfél órába épp befért egy autóskártya-parti :) De eccer meglesném a társaságot hosszabban is.

gyuri70 2012.08.01. 13:51:51

@streetsta: azért, mert ha az oldalára dolt motort még egy darabig menni hagyják akkor A.) felszívja az olajat és a hajtókar gorbul, B.) olajzás nélkul uzemel a motor mivel az olajszivattyu nem ér bele az olajba és valaminek annyi. Mindenesetre mindkét eset szopás.

Vén Dízel 2012.08.01. 14:02:36

@red87: KÖZKÍVÁNATRA! Leginkább csak hallgatni érdemes, mert kép valóban nincs sok. Hamarosan egy slideshow-val jelentkezem. :) www.youtube.com/watch?v=MzTbXVmECEI

streetsta · http://managertoys.hu/ 2012.08.01. 14:34:29

@gyuri70: Aszonták a fijjug, hogy nem ment sokat, szinte azonnal leállították. Mindenesetre majd kiderül, mi a nyűg oka. A szopás speciel biztos.

Rocko- 2012.08.01. 14:41:22

@R100: sapka! :)

@biker_kolee: majd a következőben. ;)

@pickapu: nézd, van aki élvezi az önszopatást. :)

HorsePower 2012.08.01. 16:22:56

@Vén Dízel: Pistát küldjétek el vagy kétszer szoláriumba, aztán mehet vajdának, "mer äz mos nägyon megy".

Sajnos szombaton már nemvoltunk jelen, de änyám életére esküszöm, äkär a szomszéd kádját is odaadtam vóna, hä ott lehetek. :) Köszi, hogy megosztottad velünk.

red87 2012.08.01. 16:32:20

@bekman: Hali! Igen, enyém. Valóban kolee jól mondja, twingóé, de mintha ebbe találták volna ki, mert centire ki van számolva a helye. Talán 2-3 centivel lehet előrébb-hátrébb beszerelni. Sajnos valóban megsínylette a torziós merevség, de sima úton semmit nem érezni, sem padkára álláskor, meg semmi ilyesmi, mindössze villamos, vagy vonatsínen áthaladáskor érezhető rezonancia a hátsó fertályról. De kap majd toronymerevítőt hátra is, meg még beszélek egy márnök ismerőssel, hogy hova lenne érdemes némi vasat tenni. Meg nézegetem az alját, hogy hova lehetne fogatni egy, a mostani kabriókra jellemző alváz alatti laposvas X-et. Ötlet van, nem állok meg, míg legalább olyan jó nem lesz, mint volt. Mondjuk így is ordasat autóztam vele hazafelé a Bükkben-Mátrában, és ezt nyitott tetővel a legjobb tenni. Imádom. Egy swiftről tudok még, amiben ilyen van, meg egyről, amiben szintén hasonló de kisebb. A teongóé amúgy csak az ötajtósba megy bele, a 3ajtósba, és a sedanba nem fér be.

@Vén Dízel: Istencsászár vagy, ha hazamentem nézem, itt most nincs sem TeCső, sem hang a gépen :(

red87 2012.08.01. 16:36:47

@pickanyu: Neked, meg biker-kolee-né-nek (deszépszó) meg nagyon köszönjük mégegyszer a kitartós sütögetést, az ordenáréságunk elviselését, és az általános pótanyukáskodást :)

(---Flúgos Buszos---) 2012.08.01. 16:56:24

@Csumpi Hálidéj: Olyan íze van,mint a romlott Colának. Szerintem szörnyű. Olyan nekem,mint a Knédli.

Rocko- 2012.08.01. 17:18:12

@red87: koliné, praliné. :)

@(---Flúgos Buszos---): volt knédli is. :DDD

red87 2012.08.01. 18:19:48

@Rocko-: Ez már nyomasztóan közel van a Proli-néhoz. Amit ugye nem mondunk szegény Népautós cartársra. Vagy igen? :D :D :D

Vén Dízel 2012.08.01. 18:25:16

@Rocko-: @red87: Ne nekem köszönjétek, (én csak megörökítettem az utókor számára) hanem Pistának. :)
@ommm: Köszönjük neked ezt a produkciót, sok örömteli percet okoztál nekünk. :D

Vén Dízel 2012.08.01. 18:32:52

@HorsePower: Jaja :) "Van Pesten átjáró nem jár ott vonat, háá mondom nem kell a sín se nem? "

pickanyu 2012.08.01. 18:48:23

@red87: Nagyon szívesen. Nektek bármikor :)

becsületesnepper · www.becsuletesnepper.hu 2012.08.01. 19:08:35

@bervas: Sajnos nem láttam magam, de biztos nagyon egyetemistán néztem. Különben is, én az egészről nem tehetek, de megnevezném a felelősöket. A reggeli körte, a Gyuri, és az általa hozott Tátrai Tea, a Márton almája (a sok gyümölcs), a többi felelősre nem emlékszem. Ja, még a Pista, neki mindig volt egy terve! Én csak sodródtam az eseményekkel!

Krisi 2012.08.01. 20:39:11

Tudtam, hogy nem kellett volna elolvasni ezt az osszefoglalot, igy most meg jobban verzik a szivem.. Bele se merek gondolni hogy az elozo osszeroffenesek alapjan most milyen merteku zrí lehetett :-)
mar csak abban remenykedhetek hogy idén lesz meg pályanap, ha azt is kihagyom akkor tényleg magamba dőlök..

gyuri70 2012.08.01. 20:49:53

@becsületesnepper: Tehát a foglalkozás elérte célját. És ez így van rendben.

yeti 2012.08.01. 21:30:13

@biker_kolee: Megyünk együtt és megosztjuk.

ZDM 2012.08.01. 21:48:38

Szuper volt a hétvége!
Köszi a hölgyeményeknek a folyamatos sütögetést, Pistának a szervezést és nem utolsó sorban a szombat esti felejthetetlen "Häljon meg ä mäläcom!" könnyesre röhögős monológot!!
Egyetlen negatívum, hogy hazaúton a motorom (én voltam a 749R-el) megette a rendszámot: 4-5 helyen egyszerűen szétrepedt a tábla.

Csumpi Hálidéj · http://www.ezerkecske.hu 2012.08.01. 21:57:27

@Rocko-:
"volt knédli is. :DDD"

Sőt, még most is ott van, mert ottfelejtettem a hűtőben :(

Rocko- 2012.08.01. 22:05:01

@Krisi: aki kimarad, lemarad. :)

@novothauto: víztér lesz most. :)

@Csumpi Hálidéj: szerintem az már elfogyott. ;)

Garp 2012.08.01. 22:34:04

Lehet tudni h az Őrségben hol lesz a míting?
A július vége-környéke marad?

hofi601 2012.08.01. 22:48:03

@crix: He-he. Smart már megvolt korábban (mind). A DS és egy pick up pedig pont most. :) Kipipáltam a listádat.

Rocko- 2012.08.01. 23:36:01

@hofi601: a te videod elérhetőek lesznek valahol? :)

hofi601 2012.08.01. 23:44:00

@Rocko-: Itt a posztban. :) Ennyi értékelhető lett össz-vissz. Még vasárnap átküldtem Pistának. De küldök neked is egy linket, pár képkocka van talán, ami ide nem került ki.

hofi601 2012.08.02. 00:06:01

Hölgyek, Urak! Most sikerült végigolvasnom a posztot és az eddigi kommenteket. Én is köszönöm mindenkinek a hétvégét, igazán jól éreztem magam. Jó volt veletek lenni. Hirtelen nem is tudom, mit emelnék ki, mindig történt valami említésre méltó, szerintem senki sem volt aki unatkozott volna egy percet is, vagy beszélgetőpartner nélkül maradt volna.
Külön köszönet a Pista-féle stand up felvételéért, arról élőben pont lemaradtam, de így utólag is nagyot ütött.
Remélem jövőre is lejutok. (Már várom.)
Csikósnak üzenem, hogy mióta beszéltünk (pontosabban halottam beszélni a témáról), nem hagy nyugodni a gondolat, hogy ki kell próbálnom egy állólámpást. :)

domeq 2012.08.02. 08:11:42

A 125-ös gépekről nincs kép?

bekman · http://bekman.blog.hu/ 2012.08.02. 09:58:11

@red87:

Köszi az infot!

Szóval, csak simán ki lett vágva és csavarozva van (már ha jól tudom, hogy ez csavarozós cucc? )? Semmi keretet nem kapott merevítés céljából (amit modjuk minden oszlophoz hegesztettetek volna, vagy valami ilyesmi)? Bár fogalmam sincs, hogy van-e hely neki... :) Így látatlanban csak spekulálok fejben, hogy hogy lehetne... :) Agyaltam rajta, hogy hogyan oldhattad meg. :) Bár nem hiszem, hogy belevágok, de ez már régóta visszatérő agymenés nálam, csak eddig nem volt élő példa. Csak félek, hogy megfertőztél. Most abban a fázisban vagyok, hogy megmagyarázzam magamnak, hogy miért nem kell... :DD

Amúgy grat a gépért, szép!!!

biker_kolee 2012.08.02. 10:25:03

@yeti: Teljesen igazad van.

A húsos tálad nálam leledzik, majd egyeztetünk és eljut hozzád valamilyen úton-módon.

@becsületesnepper: Sokan sodródtunk az eseményekkel, pláne, mikor a medencében nagy volt a sodrás.. :))))

Kiskaresz 2012.08.02. 11:30:53

A 4. képen milyen autónak a motortere látható a kép jobb oldalán? Mert a többi kép között nem találtam róla semmit...

Rocko- 2012.08.02. 12:28:53

@biker_kolee: nehogy üresen add vissza. :D

@Kiskaresz: @Csumpi Hálidéj: az Isuzu pickupé.

Nr01 2012.08.02. 12:30:10

@Kiskaresz:
57-es képen a lámpából tuti, hogy az Isuzu!

Kiskaresz 2012.08.02. 12:34:45

köszi mindenkinek így már tiszta!!! ;)

szabopsz 2012.08.03. 12:09:27

@yeti:
Köszi az aksit!

Vicces, hogy @biker_kolee: nak mindegyik képen ugyanolyan a vigyora :):):)

biker_kolee 2012.08.03. 21:58:34

@szabopsz: Nem erre mondják, hogy pókerarc? :)))))))))
süti beállítások módosítása