Csillió henger, ezernyi lóerő. Aki lemaradt, kimaradt

7. Belsőség-találkozó 2010

  2010. szeptember 05. - ommm Címkék: belsőség találkozó 2010

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Négyhengeres BMW? Ugyan már...
2015-07-30 16:22:46

...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég

Hétvége a tóparton? Belsőség-találkozó 2015!
2015-07-29 12:04:49

Öregszünk, öregszünk , más nem is jut nagyon eszembe arról, hogy immáron tizenkettedik (!) alkalommal

A trollkirály V8-cal érkezik
2015-06-22 13:58:43

Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy

Szétszórjuk a VIP-jegyeket! Akár a tiéd is lehet egy!
2015-06-08 15:31:58

Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi , úgy


Az idei, hetedik találkozónk (megy az idő rendesen), több szempontból is vízválasztó volt. Az összegzést a poszt végére megpróbálom megfogalmazni, ám előtte igyekszem időrendi sorrendbe rakni az eseményeket. Ez soha nem könnyű, hiszen a cselekmény mindig több szálon futott, így elképzelhető, hogy azok, akik ott voltak, pontosabb információval rendelkeznek, majd kijavítanak.

DSC 1125

Az évek folyamán sokan kérdezték már tőlem, hogy mégis, nem gond-e, hogy ők nem kommentelnek, esetleg nem is voltak még ezen az...hmmm...eseményen, mit szólnak a többiek, és egyáltalán: lehet-e jönni? Erre mindig ugyanazt mondtam: persze, semmi gond, nyugodtan, nem esznek itt embert.

DSC 1219

Célravezető volt a kampány, hiszen évről-évre többen ragadtak az egyre duzzadó baráti-körre, így az első találkozó tán kéttucatnyi látogatójából mára tetemes, időnként 150 fős embertömeg lett. Valamit sejtettem már tavaly is, de úgy gondoltam, hogy a gazdasági válság rányomja bélyegét a látogatószámra, aztán csak páran lézengünk majd Sukorón, mint fing a gatyában. Pénteken, a találkozó nulladik napjának éjszakáján aztán kezdtem elfogadni, hogy esetleg másképp is lehet.

DSCF2303

Bevett szokás ugyanis, hogy egy nappal a hivatalos időpont előtt megérkezünk a helyszínre. Praktikus okokból is jó, ha előtte körbenézünk, leellenőrizzük, hogy minden rendben van-e, ha kell, terepet rendezünk, pótágyakat hozunk stb. Idén sajna a magas vízszint megakadályozta, hogy a zsákutcán keresztülfolyó kanális fölé pallót építsünk, a tavaly készítettet pedig ellopták a... ellopták, így alkalomadtán volt egy kis para, ha egy-egy alacsonyabb autó érkezett, de szerencsére anyagi kára senkinek nem keletkezett.

IMG 0198

Aztán persze előkerültek a sörök és a pálinka, aranykezű feleségeink pedig remek, fokhagymás-tejfölös lángosrakásokkal tették elviselhetőbbé a fárasztó, teraszon ücsörgést a keménymag számára. Utólag is nagyon-nagy köszönet nekik mindenért, pihenni jöttek ők is, aztán folyamatos sürgölődés lett belőle, sajna akadtak páran szombaton, akik nem tudatosították, hogy ők nem a személyzethez tartoznak.

A kettes számú vendégházat vettük birtokba, mivel a nagyobbikban épp lakodalmas násznép lakott. Pechünkre, a 11 férőhely mindegyike foglalt lett késő délutánra, így az utólag érkezőknek csak a hallhatatlan pótágy jutott, mégsem morgott senki. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezt aztán olyan éktelen horkolással pótolták, hogy a szomszédok egész éjjel virrasztottak és elemlámpával kerestek rozsomákot a kertben.

IMG 0149

Az eső pedig kitartóan esett. Elmosta a focimeccset (tényleg, az éjszaka a tuja alá rúgott laszti meglett?), így tényleg kénytelenek voltunk a jótékony és melegítő italozásba menekülni. Közben persze egyre gyűltünk, befutott mindenki, aki csak tudott (kivéve az Ágyúgolyó-futamon résztvevő Prokeet, Tündért, a héber üzemmódba kényszerült Tie-t és Zitát, aki időközben életteret és munkahelyet is váltott, Jimiék nyaraltak, Simon Laci pedig ki tudja, mit spekulált...)

100827-29Sukoró006

A héber üzemmódról aztán a sok sztorizás közben eszünkbe jutott, hogy egyik örökös tagunk, az élet surranópályájának Paavo Nurmija, Bárány, még nem érkezett meg. Annyit tudtunk róla, hogy délután indult Csehországból a 300D motorért kapott 127-es Fiattal, lassan éjfél, és ő még nem érkezett meg, csupán kusza telefonos bejelentkezésekkel kommunikál. A legjellemzőbb talán a Hol vagy? kérdésre adott Nem tudom, de sok itt a tábla. - jellegű válasza volt. Ebből tudtuk, hogy már Mosonmagyaróváron jár.

100827-29Sukoró098

Önök persze túlzónak érezhetik az aggodalmat, elvégre felnőtt férfiember találjon már el egy szomszédos országba, azonban jó, ha tisztában vannak egy-két ténnyel: először is, ha elalszunk, akkor szerencsétlen ott fagy meg a Fiatjában, mert képtelen lesz felébreszteni bárkit is. Navigációt elvből nem használ, autópályadíjat nem hajlandó fizetni mondván: az út mindenkié. Másodsorban: Bárány barátunk egészen sajátos módját választotta az autótartásnak. Filozófiájának alapja a tény, hogy megjavítani csak azt kell, ami végleg elromlott, így ennek megfelelően csak akkor cserél váltót, ha az végleg megmakkant, gömbcsuklót, ha már kifordult a helyéről. Ezért voltak kétségeink az iránt, hogy élve megérkezik-e kis Fiatjával. Ráadásul számára a hétköznapi élet extrém sport is egyben, ennek ellenére mindig, mindent megold valahogy és vasárnapra kivétel nélkül mindenki biztos volt abban, hogy a világ utolsó, másfél liter benzinét nála kell majd keresni. Életművész és mókás figura is egyben, a galaxis tán leglassúbb járművének, a W123 240D automatának (is) tulajdonosa.

DSC 1252

A rossz pénz azonban sosem vész el, éjszaka befutott. A folyamatos motorbőgéstől és kerékcsapágyzajtól süketen omlott a murvára. A kis, elsőszériás Fiat kívülről ugyan igényel némi törődést, de még Csikós elmondása szerint is menthető állapotban van. Ez természetesen az előző tulajdonos érdeme inkább. Amúgy csodálatos egy szerkezet, minden apróságával egyetemben.

A péntek este ennek köszönhetően végtelen röhögésbe és horkolásba fulladt...

100827-29Sukoró213

A szombat rögtön egy zseniális előjátékkal indult. Reggel - még azelőtt, hogy elkészültek volna az ilyenkor szokásos fotók a hülye alvópózokról - befutott Doki az Oettingerrel. Ez idáig rendben is van, csak éppen hozta magával az OT Expóról jól ismert hosztesszünket, Flórát is, majd nagy lendülettel benyitottak a vendégházba. Márpedig ezt nem kellett volna.

Hiszen az ajtó előtt, önnön ruháinak és cuccainak rakásából emelt kupac tetején, mint Zsákos Bilbó az összeharácsolt vagyonon, a holtfáradt Bárány szuszogott békésen egy szál alsógatyában a pótágyon... Idejét éreztem az intézkedésnek...

100827-29Sukoró009

Aztán elkezdődött: percenként érkeztek a látogatók, folyamatosan újabb és újabb, rég nem látott ismerősök, barátok, de meglepően sok új arc is. A nagyon éhesek aztán rohantak is a Gémeskút Étterembe, hogy másfél óra múlva a totális kajakóma állapotában támolyogjanak vissza. Befutott kedves barátunk és udvari szakácsunkká avanzsált Pickapu is kedves nejével (aki értelemszerűen a Pickanyu nevet kapta). Nem csak kitűnően gitározik, hanem a boronatárcsához is ért, így késő délutánra feltűnően sokan sétálgattak arrafelé.

Közben persze történt egy s más, a képgaléria meglehetősen komplex képet ad az eseményről, egyvalamire azonban még mindenképpen ki kell térnem. Mégpedig a Fejér Megyei Önkormányzat Óvodája, Általános Iskolája, Speciális Szakiskolája, Diákotthona és Gyermekotthonára.

100827-29Sukoró114

Mint tudják, ez az otthon az, amelyikkel, Zalkapone barátunk révén, már évek óta jó kapcsolatot ápolunk. Tudjuk, hogy állami intézményként milyen nehéz helyzetben vannak, tudjuk azt is, hogy ha ezerszer ennyit segítenénk, az sem lenne elég, hiszen alapvető problémái vannak a hasonló, hazai intézményeknek, ne beszélve arról, hogy az innen kikerülők 60-70 százaléka ugyanabba a környezetbe kerülnek vissza, amelytől éppen óvni kéne őket. Mégis, úgy gondoljuk, hogy legalább ideig-óráig megpróbálunk egy kis örömet, boldogságot csempészni életükbe. Nem ők tehetnek róla, hogy ide kerültek, ezt senki meg nem érdemli. Egy kis adomány, egy jól sikerült délután csodákra képes, nekünk nem kerül sokba, egy kis önfeláldozás csupán, ennyi kell.

100827-29Sukoró135

Idén, szerencsére, voltak, akik szívükre vették felhívásunkat, így történt, hogy az IBM-től is jött adomány, nem beszélve arról, amit a srácok hoztak, mi is vittünk egy doboznyi apróságot, játékot, pendrájvokat, pólót, sapkát, ráadásul az "Úton Úttalan Utakon" Terepjárósok a Gyermekszegénység Ellen Közhasznú Alapítvány több zsák ruhát, játékot és milliónyi apróságot hozott. Nem utolsó sorban pedig három, Bamakót is megjárt, felkészített terepjárót. Ezekkel csatlakoztak a konvojhoz, amely délután három órakor indult a vendégházak elöl az otthon füves udvara felé. Ott csatlakozott hozzánk Winkler, Andróczi Balázs és a misztikus Shadowbull, aki az általánosan elképzelt kép szerint nem egy gerincsorvadásos, 12 kilós monitorlakó, hanem szép darab mérnökember egy meglehetősen komoly autóipari cégnél. Az alapítvány képviselőjeként Golyó barátunk, a Totalcar, a Belsőség blog és a többiek nevében pedig jómagam adtuk át az ajándékokat, majd kezdődhetett az autózás... 
100827-29Sukoró169
Erről nem is írnék többet, talán csak annyit, hogy azok, akik üzemanyagot és gépet nem sajnálva eljöttek, hogy ezeknek a srácoknak pár órányi örömet szerezzenek, téve mindezt önzetlenül, pusztán jóindulatból, azok bizonyították, hogy létezik még a mai világban is az emberi jóság és együttérzés.  Mindegyiküknek őszintén köszönöm.
Ezt egyszer odafent pozitív előjellel számolják el nekünk. A gyerekek boldogsága amúgy is megfizethetetlen. Küldeném az otthon köszönőlevelét, őket is megilleti.

Mindeközben a helyszínen tovább dagadt a tömeg, de nem unatkoztak, hiszen éppen aznap vonult át arra a valaha látott legmasszívabb Lada-konvoj, kellőképpen feldobva az amúgy sem unalmas napot. Villogtunk, dudáltunk nekik, hogy-hogy nem, egy pár percre még a nap is kisütött, mintha ő maga is élvezné az autózást a csodaszép tóparton (kíváncsi vagyok, melyik idiótának jut eszébe először valami betonborzadályt építeni a pázsitos ki szabadstrand helyére). Mindneki mosolygott, nevetett, nyomta a dudát, egy pillanatra mintha nem is Magyarországon lettünk volna, hanem egy felhőtlen, spanyol fiestán. Üdvözletünket küldjük!

DSC 1147

Persze múlt az idő is, ráadásul igyekeztem minden érkezőt üdvözölni, így ide-oda rohangáltam sé reméltem, hogy nem hagyok ki senkit. Mivel estére be volt ígérve egy Csikós-előadás, a Kopasz meg még sehol nem volt, így egyre idegesebben nézegettem az órát. Sipos Zoli mellé megérkezett Karesz és a Kiskaresz is, hol van Csik? Utolsó infóm az volt róla, hogy motorral jönnek, Balázs Viktorral együtt.

100827-29Sukoró232

Végül, jókora késéssel meg is érkeztek. A bilikék Bianchival. Motorosruhában. Úgy néztek ki, mint Bob és Bobek, mikor előbújnak a szűk kalapból. A sztori annyira kacifántos és rekeszizomszaggató, hogy Csikós külön posztban írja majd meg. Mindegy, a lényeg, hogy jót beszélgettünk a jelenlévőkkel. Csik mesélt, Viktor kontrázott, Sipos kiegészített, Karesz pedig az arcával kommunikált. Az, hogy a LeMans-kisfilmet végül nem tudtuk megnézni, talán nem is baj (Jahnónak köszönjük a projektort.). A héten úgyis kikerül az anyag, nem maradtak le semmiről. Természetesen üdvözlet a pécsi hülyéknek, akik sikerrel zavarták meg a csendesülést. A hirdetéseken sírva nevettünk.

IMGP3426

Hűha, 10 138 karakter ez a blogposzt eddig. Lassan már Csikósi hosszúságúra nyúlik, így be is fejezem lassan, a képaláírásokból úgyis többet megtudhat, akit érdekel.

Ja, és az összegzés? Mindenekelőtt köszönet azoknak, akik saját költségen etettek, itattak, vagy bármivel hozzájárultak ahhoz, hogy aki odalátogat, az ne maradjon éhes vagy szomjas. Fejcsóválás azoknak, akik ezt nem tudatosítva elfelejtették, hogy mi az a köszönöm és kérem, valamint azoknak, akik elfelejtették, mire való a kuka (a takarítás egyáltalán nem jó móka). A fotósoknak, akik képeiket megosztották velünk. Remélem, hogy abban, aki odalátogatott, nem maradt tüske vagy rendezetlen számla és nem keserű szájízzel ért haza. Elértük a kritikus tömeget, jövőre új helyszínen, picit átszervezve újra megcsináljuk. Más lesz, de a jó hangulatot átmentjük, anélkül nem ér semmit az egész. Szerintem egész jól sikerült ezúttal is. Aki kimaradt, az jövőre pótolja, érdemes lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr402271566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Good Boy 2010.09.05. 07:38:14

Egyszer már jó lenne elmenni, de sajnos időm eddig még nem volt rá, úgyhogy marad a tavalyi szlogen: majd jövőre (talán)...

nagyonnagyon 2010.09.05. 07:56:54

A kismociról majd írjatok, tetszik nagyon.

nem kéne... 2010.09.05. 08:03:20

na elmentek ám a picsába nagy tisztelettel a reggeli fotózásotokkal együtt.
:)))))))))

Herlock Sholmes 2010.09.05. 08:09:46

akik nem tudatosították - akikben nem tudatosult

Népi ellenőrzési iroda (törölt) 2010.09.05. 08:14:01

Az ilyet inkább a brigádnaplóba kérnénk, a netre meg tartalmasabb írásokat.

nem kéne... 2010.09.05. 08:15:46

amúgy a sipos mercije megbasz erősen.
az egy dolog, hogy lehet vele lassan menni, az nem kunszt, hanem ezzel lehet parasztba' is közlekedni és jól áll neki. az van.

Herlock Sholmes 2010.09.05. 08:16:32

hallhatatlan pótágy - halhatatlan pótágy

nem kéne... 2010.09.05. 08:20:16

@Herlock Sholmes:

namost ugye nem mész le grammar naziba, mellesleg a haLLhatatlan pótágy igenis értelmezhető kifejezés, csak ott kellett volna lenni.

Ciri 2010.09.05. 08:42:32

Ejj de fasza lehetett.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.09.05. 08:44:39

@nagyonnagyon: És akkor még nem hallottad a hangját. Az a durva.

Jó volt a találkozó, sok fasza autó volt, meg ott volt az enyém is:)

cork77 2010.09.05. 08:47:13

Jövőre most már benézek én is. A képek alapján megint egy jó hepajról maradtam le.

BMW /// 2010.09.05. 08:56:43

A hosztesz lány az ki??

l4ller 2010.09.05. 09:05:03

mondjuk a csillagtörés ellen véd ha borotvaélesre köszörülöd... örök emlék a kis lurkónak aki le akarja törni.

deak.atti 2010.09.05. 09:11:36

Üdv!

Gondolkodtam én is, hogy át kéne ugrani a Wartburggal Sukoróra, nincs messze, mintegy 40-50 km csupán, de az Élet mást rendelt aznapra ... én is csatlakozom a "Talán jövőre!" táborhoz ...

Monkey: a motoros műhelyben munkafelvevő srác behozott a munkahelyemre egy ilyen Monkey-t, valami kis javítás volt rajta. Kipróbáltam. Igaz, hogy a térdeimet 90 fokos szögben kellett tartanom, hogy ne ütközzön bele a kormány kanyarodás közben, de utána egy negyedórán át nem tudtam a pofámról a vigyort letörölni, és a kommunikáció a "besz@rás ... ez hogy megy... ez k...va jó !!!" hármasra szűkült. :o)

DA

Junk1 2010.09.05. 09:22:52

Mi az a "héber üzemmód"? Magyarázza már el valaki. Köszi.

Beard 2010.09.05. 09:32:52

Jó buli volt, jövőre is megyünk!

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.05. 09:34:49

@Népi ellenőrzési iroda: Valóban, ez a brigádnaplóba való. Amit pedig olvasol, Belsőség fejléccel, gyakorlatilag egy brigádnapló.
Ez jó, asszem használni is fogom. Brigádnapló.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.05. 09:38:03

@nem kéne...: Köszönjük az elismerő szavakat. Már csak az a baj, hogy immáron sokadszorra nem jutok odáig, hogy bekéredszkedjek hozzád. Pedig az az ötös egy igen kívánatos darab, még egy nem béjemvé rajongó számára is.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.05. 09:48:34

Általánosságban pedig, elismételném, amit Ommm is mondott: a lányoknak nagyondenagyon köszönöm a gondoskodást. Kimondottan közelharcot kellett vívni, hogy magam csináljam meg a neszkávét, hiszen nagy fiú vagyok, megoldom magam is. Háromszor akartak elzavarni, hogy majd ők megcsinálják, én csak ne foglalkozzak semmivel. Ezenkívül helyszíni sóskifli sütés -nagy tételben-, folyamatos konyhai felügyelet és mosogatás írható a számlájukra. Mi meg csak bohóckodtunk egész nap. Nem lehet eléggé megköszönni. Lányok, köszönjük!
Aztán: szörnyen jó volt a társaság, az autókáztatás nem csak a gyerekeknek volt élmény. Az azért nyomot hagy az emberben, ha az ötödik sarok után az egyik kissrác az ablakra tapsztott orral csak annyit mond: " Én még életemben nem autókáztam ennyit!" Ez volt az első autó, és az ötszázadik méter.
Megmég: ismét jót autó-perverzkedtünk. Mint azt Péter Anna Volvójának kipróbálása közben megállapítottuk (először ő a Mergát, aztán én a Volvót próbáltam fel, előtte Cougar-Mercedes csere volt), olyan ez, mint egy gigantikus autós gruppen -mindenki mindenkiét megcsinálja:)) És közben mindenkinek jó volt.
Anna, add át a kutyádnak legmélyebb fültővakargatásaimat. Szegény kis jószág, folyamatosan abajgatva volt.

GYUSZI BACSl · http://special.blog.hu 2010.09.05. 09:49:05

sajnos nekem nem volt jó az időpont, pedig szívesen elmentem volna, talán majd jövőre

butschq 2010.09.05. 09:58:41

siránkozás helyett, hogy nem voltam ott inkább belezúgok az 5. képen látható E30-ba, és a 9. képen észrevehető parti 2105-ösbe, hogy a többiről meg ne is szóljak.
jövőre ha a mezőgazdaság nem b.zizik, megyek

[@Reszeg@] 2010.09.05. 10:21:49

Jóisvolt! :) Jövőre is megyek, ha kiadja.

Nem volt egy zökkenőmentes odajutás.
Előtte való nap elkezdte ereszteni a vizet az egyik vízcső.Ezt még aznap reggel orvosoltuk, szerencsére nem volt vele utána semmi gond.

Az autóztatásra kicsit szkeptikusan mentem, mivel nem egy különleges autó a fekete, de nagyon jó volt látni, hogy ebből is fülig érő szájjal szálltak ki, olyan mondatok mellett, hogy: "Én csak Volvo-t fogok venni!"

Utána sajnos nemsok autóba sikerült beülni, talán "csak" az Escortba, de az nagy élmény volt.Következőn remélem több lesz a joyride.

Köszönöm a szervezőknek, a résztvevőknek!

gyuri70 2010.09.05. 10:27:51

Jó volt, nna. Csak kár hogy korán haza kellett mennem. Az ember csak egyszer 4X-es az életében. Mondjuk a kaja már így is kihúlt mire hazaértem :)

Motordoktor 2010.09.05. 10:37:37

@BMW ///: A hosztesz lány N. Flóra volt. Kiemelném, hogy amikor kiszállt a bogárhátúból azt mondta, hogy "hű nagyon jó kis autó ez!" Mondon neki, ja, kicsit meg van csinálva. Erre ő: "Éreztem, hogy valami tuning, mert jól megy!"
Ennél jobb dícséretet nem is kaphattam volna. ;-)
Aranyos, kedves lány.

w a s d 2010.09.05. 10:41:10

Sokan sajnálják, hogy nem voltak ott. Én nem, mert én csak a kommentablakban szeretek emberkedni.:D

(Rozsomákot direkt keresni meg nem vall épp elmére... :D)

Halálos_fogkefe 2010.09.05. 10:43:46

jövőre csak kocsival, de ottleszek megint

faszOmmm-ba 2010.09.05. 10:50:13

@Motordoktor:
na és hol talál a nagyközönség róla pár férfinak való fotót róla? Mert ami szép azt vétek rejtegetni.

Tommi 2010.09.05. 11:07:33

Jó volt, jó volt. Mégegyszer!

Rocko- 2010.09.05. 11:11:13

jó volt jó volt.
megyünk holnap is? :)

Shadowbull nem volt ott. jött egy bácsi, aki azt mondta, hogy ő az, de én eztet nem hiszem, nem tette oda minden mondat végére. :DDD
csak viccölök, meg úgy az egész találkozó egy hatalmas poénkodás, mindenkivel el lehet dumálgatni, viccelgetni, szóval megéri eljönni. :)

Rocko- 2010.09.05. 11:12:58

@csiky944: hát tán hagyjuk meg szegény jánynak, h mutatkozzék be ő itt, ne mi teregessük ki a nagy közönség elé.
még ha hostessként is volt jelen.

Dr. Robin Masters 2010.09.05. 11:14:17

Következő hét hétvégéjén Egerben veteránosok találkozója lesz. Jön valaki innét valami jó géppel? Mondjuk azt a SEC Mercedest szívesen megnézném, meg a 4,5 V8 hangjára is kíváncsi lennék.

faszOmmm-ba 2010.09.05. 11:16:45

@csiky944:
Baszki, kösz, hogy nem jutott ekkora banális módszer az eszembe. Első találat...
Szóval csak ratulálni tudok annak aki épp őt kérte fel erre a feladatra :)

faszOmmm-ba 2010.09.05. 11:19:02

na megint zsindexes blogmotor tüsténkedik a kommentemmel?

BMW /// 2010.09.05. 11:20:50

Nagyon tetszik nekem. Kár hogy nem voltam ott. Megmutattam volna a kocsikámat:D

faszOmmm-ba 2010.09.05. 11:29:12

@BMW ///:
VW-re bukik, buktad a sztorit! :D Főleg a dokiéra...

Hiába rühellem a faviccet, de azt kell mondjam, hogy elsült a poéngyár amikor anyakönyvezték a csajt, a Camambert sajt gyártásához a névrokonát használják :))

csiky944 2010.09.05. 11:38:11

@BMW ///: áhh,nem bírja a bunkó bmw-seket :D

[@Reszeg@] 2010.09.05. 11:41:33

@CSIBE TE NYOMORÉK: Ez biztos ide kell?Majd ha Ő maga ideírja, akkor elhiszem.

[@Reszeg@] 2010.09.05. 11:42:46

@[@Reszeg@]: Mármint azt, h. ennek itt helye van....

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.09.05. 11:48:03

Bárány miatt már megérte elmenni.

Tommi 2010.09.05. 12:22:04

@scheerti: Te ültél mellette/mögötte a 127-esben? Kegyetlenül terelte neki! Garantált hülyegyerekfaktor az az autó, és nem kell vele gyorsan menni ahhoz, hogy vigyorogva szállj ki belőle!

pörgekalap 2010.09.05. 12:22:43

nem voltam ott, mert egy lusta dög vagyok, de a fotók alapján még jobban sajnálom
viszont az a punnyadt kis rönót egy kissé túl sztároltátok

Make Valamit · http://make.blog.hu 2010.09.05. 12:27:15

A Siposnak részvétem, ma már tényleg semmi sem szent :( Viszont tényleg jó nézegetni a galériát! Úgy vagyok Sukoróval is mint Goodwood-dal; majd jövőre.

Shadowbull 2010.09.05. 12:35:30

Egyebkent tenyleg jo volt az egesz, valami hajnali 2 orara vetodtem haza.

Pickapu-nak es Pickanyu-nak pedig koszonet a kajaert!

sb

mstc 2010.09.05. 12:39:53

:) csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a flóra köszöni a lehetőséget, hogy ott lehetett és hogy megismert ennyi jó fej, és "bolond" embert:))és a kaja is nagyon finom volt!
Bár kicsit mérges, mert több vásárlója is lehetett volna, pedig egyesek szerint még erőszakos is volt, bár lehet, hogy inkább a marketingen múlt:D
és tényleg jó kis autó az a bogárhátú, de mindegyik:))

ejszarny · http://www.ejszarny.hu 2010.09.05. 12:43:01

annyira untam mar azt a volvot a kepek kozott, h ha nem bukkan fel kozben az xm, a felenel bezarom a galeriat :D

Tommi 2010.09.05. 12:43:15

@mstc: Én vettem bögrét! :-)

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.09.05. 12:43:43

@Tommi: Nem, nem, amikor én kérdeztem, akkor nem volt benzinje:D

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.09.05. 12:46:40

@Tommi: Én meg láttam a bögrét. Formás volt.

Jerky_Master 2010.09.05. 12:47:37

mi az a héber üzemmód?

Tommi 2010.09.05. 12:48:22

@scheerti: Amikor minket vitt el, akkor sem volt. ;-)
Úgy kezdődött, hogy beültem hátra, hogy mennyire lehet elférni. Aztán Koczy beült elém, a jobb1-be, aztán beült Bárány és elkezdett magyarázni, aztán valami ilyesmi szöveggel "Úgysem bírom ki, hogy ne mutassam meg, mit tud!" elindultunk. :-D

biker_kolee 2010.09.05. 12:49:40

Aztat mertem mondani, hogy idén mindenféleképp ott leszek. Keresztbehúzta egy fontos rendezvény a számításaimat. :( De írásba adom, jövőre megyek.

Rocko: igen, traktorral. :))))

Rocko- 2010.09.05. 12:53:23

@mstc: Rocko üzeni hogy Flórának jó a marketingje. :)
a TC-nek nem. :P

@biker_kolee: várunk szeretettel. ekét otthonhagyni.
:)

"Keresztbehúzta egy fontos rendezvény a számításaimat. :("
hát igen, az aratással nem lehet cicózni. Spongya Boboztatok is?

Tommi 2010.09.05. 12:54:14

@scheerti: Melyik bögrére gondolsz? Volt ott néhány formás.

Tommi 2010.09.05. 12:58:12

Ja, és ha már tóparton volt a találkozó, ajánlom mindenkinek az alábbi videót:
www.youtube.com/watch?v=k-6ZMz1X8nE

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.05. 13:04:01

@mstc: Kérlek, add át Flórának, minden elismerésem, hogy ennyi bolondot önkéntesen elviselt. Köszönjük, hogy jelenlétével emelte az esemény fényét.
Szervusz, Flóra! Őőő, izé add át Flórának, hogy szervusz.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.09.05. 13:04:19

@Tommi: nem célozgatnék, nehogy kapjak valakitől egy lángost:)

Rocko- 2010.09.05. 13:19:20

@scheerti: inkább mint kolbászt. :-)

biker_kolee 2010.09.05. 13:23:16

@Rocko-: Az ki nem maradhatott. :))

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.05. 13:34:00

@Shadowbull: Akkor itt is megragadnám az alkalmat, hogy fejet hajtsak. Jó volt találkozni egy fáradhatatlan törzskommentelővel, aki bár a kommentablakban, ha kell, felvállalja a konfliktust, vitatkozik, ha meggyőződése úgy kívánja, de nem marad arctalan nick. Bár biztosan furcsa állapot lehetett, mikor megszűnt a fantom-státuszod:))

Krisi 2010.09.05. 13:50:58

jövőre akkor sem megyek el idő előtt ha a saját esküvőm lesz, kár hogy szombat délután már nem lehettem ott. de azért a warm up parti sem volt rossz pénteken, na meg a 127-es, az valami kettékúrt jó kis gépezet!

@Rocko-: Shadowbullt könnyű felismerni, ékezetek nélkül beszél :) a létezésében viszont továbbra sem hiszek amíg nem láttam. hiszen ő egy BMW marketingesek által létrehozott nick, olyan lehet, mint a Stig, hogy több megtestesítője is van :D

lángosért pedig mégegyszer köszönet, tökéletes volt.

Rocko- 2010.09.05. 13:51:24

@mstc: óóó, csak most esett le a nick.
mstc. :]

@biker_kolee: helyes.

@streetsta: azt nem is láttad, amikor összeverekedtünk, mert én azt mondtam, h Audi überalles ő meg azt, hogy BMW FTW?
:D
á nem. :)))
SB jó arc, na, de ne kezdjük egymás faszár szopni. :D

simonlevy 2010.09.05. 13:53:40

WTF is héber üzemmód?

Rocko- 2010.09.05. 13:57:08

@Krisi: így jár aki korán lelép. :P

ocsisajt78 2010.09.05. 14:19:36

Ez jo lehetett! Kulon perospont a sracokert! :)

Sabc 2010.09.05. 14:37:16

Azébazmeg, hogy úgy készült az autómról több kép is egy találkozón, hogy ott sem voltam, na az odabasz.

Erre hagynék időt.

Верховина 2010.09.05. 14:40:36

Hát igen, nem kellett volna annyit inni pénteken a gólyatáborban, (ami mondjuk elég nehezen kivitelezhető, a gépésztábor az egy ilyen bicikli..:)), és akkor talán nem szombat este hétkor kelek fel.
Na nem nyavajgok tovább, majd legközelebb összehozom.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2010.09.05. 14:45:29

Egyszer nem mentem el még a Belsőség-találkozóra, nem hogy hétszer. És tudjátok miért? Mert az nem tetszetős. :D xD

De jövőre lehet, hogy meglátogatnám. Vespával éri?

Castigliano (törölt) 2010.09.05. 14:47:21

Biztos jó buli volt!
Amúgy ilyen Monkey-t hol lehet beszerezni az országban?Már elég sok helyen keresgéltem sikertelenül.

Hurri Kán 2010.09.05. 14:57:56

Remélem, jövőre...

Rocko- 2010.09.05. 15:11:58

@Sabc: pedig elég lett volna csak a rükit odaadnod. :)

@immortalis: mindennel ér. de a nyertes Yeti, aki Miskolcról jött át múltkor Sukoróra egy megnemmondom milyen kétkerekűvel. de nem gyorsan jött.

KuKori · http://ireland.blog.hu 2010.09.05. 15:20:44

Az idei épp az egyik rokonom esküvőjére esett :( Jövőre viszont, talán...

JSHannibal 2010.09.05. 15:39:45

A Ladatali is igen jó volt, ki is szúrtuk a szemből érkező Cougart :P

Tomchy 2010.09.05. 15:55:06

Ejj, ha egy héttel korábban lett volna!

Így csak irígy maradok. Talán jövőre...

pickapu 2010.09.05. 16:12:20

Ez jó móka volt!
Barikát innen is üdvözlöm, nagy játékos a srác, örülök, hogy megismertem. Az asszony azóta is emlegeti a 127-esben megtett rettegésekkel teli kilométereket.
Asszeretnémondani-nak köszönöm az mx5-öst, hogy ideadta egy körre.
A gyermekotthon három kis ördögének, akiket elvittem autózni, kívánok boldogabb életet, azt az örömöt, amit akkor az arcukon láttam, soha nem felejtem el.
Most hirtelen nem is tudok mit írni, de az biztos ha lehet, ezentúl is ott leszünk.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.09.05. 16:16:09

@Sabc: Teleport. Este egy utolsó feles, és otthon ébredsz.

nem kéne... 2010.09.05. 16:19:03

@Sabc: azébazmeg hogy a tomnemtom autóval jön oszt mégsincs rajta a képeken a saját gépe, na az odabasz.
pedig hagyott rá időt.
:))))))

nem, ne mondd, ismersz.
:)))))

Rocko- 2010.09.05. 16:24:42

@Tommi: az lesz az.

@Sabc: ezüstben sincs? áááááá. lassan klubot kéne alapítania Balázs Vityának. :)))

@pickapu: na, meggondoltad a kijlentésedet már Barikáról? :)))

@nem kéne...: :DDDDDD

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.05. 16:26:45

@nem kéne...: Jahhajjjj, hogytemennnyiredenagyon, sztakrva!:)))
Ha a barátaiddal ilyen vagy, inkább nem is ismerlek. Piszok.

GGG77 2010.09.05. 16:33:11

560 SEC nem csak Bende örök szerelme...
Jó lehetett, jövőre mennem kéne...

mtk001 2010.09.05. 16:48:10

Szép volt fiúk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bervas · http://mt10.blog.hu 2010.09.05. 16:50:50

Jó buli volt, köszönet a szervezésért.

A hölgyeknek köszönet az életmentő kiflikért szombat este.

Már tudom, mi volt Balázs Viktor Pannóniájának a baja, de nem mondom meg :-)

pickapu 2010.09.05. 16:57:31

@Rocko-: Arra gondolsz, hogy: -Barika, szerintem te egy rokonszenves, jóindulatú ember vagy...? :)))
Persze, hogy az!

faszOmmm-ba 2010.09.05. 16:58:51

@Shadowbull:
Te vagy a Kopasz2 a fehér Cabrióban?
Ejj ezentúl SB bácsi lesz a neved! Tudtam én hogy a gépészek hamarabb vénülnek és hülyülnek...

faszOmmm-ba 2010.09.05. 17:08:20

@KuKori:
na mizu Kukori, hazatelepültél már a paddyéktől?
Azért a blogodba még belenyomhatnál 1-2 okosságot, most már ráérsz ilyenre. legközelebb én tervezem kipróbálni az ír whiskyket.

bervas · http://mt10.blog.hu 2010.09.05. 17:11:59

@scheerti: Nem. Összefutottam vele és megkérdeztem.

Sabc 2010.09.05. 17:14:35

@streetsta: Barátai? Milyen barátai?

Pickanyu (Csőrike) 2010.09.05. 17:30:38

Jó volt nagyon, a kis Fiatban bár enyhe félsz tört rám, de az élmény az felejthetetlen:))))
Pláne, esőben, középen csíkot hagyó ablaktörlővel:D
Köszönet érte Barikának...
A többieknek is köszönet a jó hangulatért, már epedve várom a következőt :)))

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.05. 18:08:38

Ohh, és mielőtt elfelejtem: komoly hiányérzetem volt Tündér és Prokee nélkül. Senkinek nem volt egy árva futóversenyes sztorija.

IPK 2010.09.05. 18:16:35

@streetsta: akkor ezért futott annyit barika...

Robetta 2010.09.05. 18:20:04

@Shadowbull:
Shadowbull, Németországból származol? Olyan német fejed van, amilyet magyaron még soha nem láttam. Vagy megcsináltattad a tökéletes asszimilálódásért. :)

Castigliano (törölt) 2010.09.05. 18:20:46

Amúgy a Polski nem volt ott?
Mert nem láttam róla képet.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.05. 18:31:59

@IPK: Jajjhh... Lowtyo, hogy... izé, IPK, hogy hüje vagy, azt mondták-e már? Mawha.

karlov 2010.09.05. 18:52:08

Mondjuk legközelebb lehetne egy ringet építeni és akik itt szájkaratéznak ott összeereszteni....
Jó móka lenne.

Dennis01 2010.09.05. 18:55:10

Most mar megjobban bant, hogy arctalan kommentelo vagyok... :(
Legkozelebb ha a fene fenet eszik, akkor is ott leszek..
Az a 127-es nagyon aranyos kis auto, en imadtam vezetni a sajatomat.. Amint azt mondtam egy masik irasnal, maig ugy erzem, hogy a Fiat sokkal gyorsabb auto volt, mint a nala nagyobb motorral rendelkezo Minim..

Tommi 2010.09.05. 18:59:10

@Dennis01: Nem tudom, mennyire vagy elvakult Mini-fan, nem akarlak megsérteni a kijelentésemmel. Volt szerencsém (sajnos csak) utazni Miniben és 127-es Fiatban is és azt kell mondjam, a Fiatnak jobb a feelingje.

Dennis01 2010.09.05. 19:14:00

@Tommi: Termeszetesen nem sertesz meg, mindenkinek egyforman adok a velemenyere. Azert azt is bele kell szamolni, hogy igazabol a Mini egy husz evvel a Fiat elott tervezett auto..
Ugy, hogy mindket autot vezettem, bar a Minivel sokkal tobbet mentem, kijelenthetem, mindkettot fenomenalis elmeny vezetni..

Rocko- 2010.09.05. 19:16:12

@streetsta: igen. mondjuk telefonon párszor kontaktáltunk velük.

@IPK: :DDDD

@robert44: nem volt. pihen.

Dennis01 2010.09.05. 19:16:39

@Tommi: En ugy emlekszem, talan a Fiatban hatul nagyobb volt a hely...

becsületesnepper · www.becsuletesnepper.hu 2010.09.05. 19:27:49

@pickapu: Szívesen máskor is, örülök,hogy tetszett!:)

becsületesnepper · www.becsuletesnepper.hu 2010.09.05. 19:33:39

@faszOmmm-ba: Az én vagyok!:) Shadow Bullnak van haja!

Nem kötölőzködni akarok, de nem változtatnád meg a neved? Egyrészt a Pista nem ezt érdemli, másrészt a barátom, harmadszor meg nem elegáns.

Tommi 2010.09.05. 19:51:20

@Dennis01: Nem tudom, Miniben csak elöl ültem. :-)

Rocko- 2010.09.05. 20:00:20

@karlov: szó sincs ilyenről élőben. :)
ez egy jó hangulatú társaság.

@Asszeretnémondani: akkor bejelentkeznék én is, legközelebbre. :)
kicsit sajnálom, h kimaradt az MX-5, de majd legközelebb. nem lehet mindent egyszerre.

karlov 2010.09.05. 20:07:07

Tudom voltam...gondolom aki itt karatézik az nem jár ilyen helyre...

Tommi 2010.09.05. 20:07:16

@Asszeretnémondani: Akkor Te voltál az, akivel akkor mutatkoztunk be egymásnak, amikor mindenkitől búcsúzkodtam. :-O :-)

Dennis01 2010.09.05. 20:12:45

@Tommi: Ha eljutok vegre egy talalkozora, majd beulhetsz mellem egy korre a Voros Ordoggel.. :)
Szivesen reszt veszek egy osszehasonlitasban...

Rocko- 2010.09.05. 20:13:31

Shadowbull VALÓJÁBAN így néz ki:
napirajz.hu/archives/2010/06/02/NITRO/
és remélem mindenki nézi élőben a kilövést.
napirajz.hu/archives/2010/09/05/

KuKori · http://ireland.blog.hu 2010.09.05. 20:17:28

@faszOmmm-ba: Á, még nem, megint itt rontom a levegőt. De m,ost már valóban kéne frissíteni a blogon, neki is esek ma este az autózással kapcsolatos résznek. Tanácsok az újonnan érkezőknek, hogy ne szopják tövig be úgy, mint ahogyan én tettem :)

zalkapone 2010.09.05. 20:32:30

Még egyszer köszi srácok a gyerekek nevében! Egy üzenet Asszeretnémmondani-nak: "ugye jövőre is jön a bácsi a kis fehér autóval?" Elvesztél barátom, ugye tudod? ;-)

zalkapone 2010.09.05. 20:43:19

@mstc:

Örültünk Flórának, reméljük jön legközelebb is! Akár az áruda nélkül, és akkor több időt tölthet ezekkel a szimpatikus elmebetegekkel! ;-)

Tommi 2010.09.05. 20:47:32

@Asszeretnémondani: Mindezek után egy MX-5-ös élménykörre én is jelentkeznék, ha lehet. :-)

Manfred 2010.09.05. 20:48:06

Megint nem tudtam lent maradni de azért köszönöm így is jól éreztem magam :)

becsületesnepper · www.becsuletesnepper.hu 2010.09.05. 20:50:43

@zalkapone: Jövőre a 325i-vel megyek(abban több az akarat), meg tartalék kerekekkel hátra, oszt rúgom neki rendesen! Annyira jó volt látni, hogy örülnek a gyerekek, amikor keresztbe csúszik az autó, meg csikorognak a kerekek. Nekem jobb volt, mint nekik.:)

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.05. 20:56:51

@Asszeretnémondani: Az ilyesmire érdemes lenne egy pályát, parkolót keríteni, jobb a békasegg alapon.
Merabéjemvésnek folyton pörögnie kell, mi?:)

yeti 2010.09.05. 21:01:24

Örülök,hogy mindenki jól érezte magát.A következő találkozóra biztos megyek.Pannóniával.Akkor is ha karácsony este tartjátok.

zalkapone 2010.09.05. 21:03:52

@Asszeretnémondani: @streetsta:

Volt ötlet a szomszéd gokart pályával kapcsolatban, csak szponzor híján nem lett belőle semmi. Mert amikor maguktól mehetnének, na, az lenne az öröm! Nem mintha így búsultak volna. Tavaszra csak kitalálok, kitalálunk(?) valamit megint!

misinator 2010.09.05. 21:07:16

Végignéztem, végigolvastam.
Szomorú vagyok, hogy nem tudtam elmenni:
Ez a qurva árvíz elb*szta az egész nyarunkat, lelkesedésünket, hitünket, érdeklődésünket a világra:-(
Még most se vagyunk kész: eddig gyakorlatilag szárítottunk - technológiai fázisonként is - még nincs fűtésünk, a héten kezdjük a fürdőszobát is.

Remélem jövőre eljutunk a Belsőség Család Találkozójára.

Jó volt nézni a képeket, jó volt látni, hogy jól éreztétek magatokat!
Hogy a fórumokon néha kardot rántó tagok is - gondolom voltak ott közülük is egy páran - barátként találkoztak

becsületesnepper · www.becsuletesnepper.hu 2010.09.05. 21:10:34

@streetsta:
A köcsögbéjemvésnek pörögnie kell, ez alap! :-) Találtunk parkolót, az egyik nagyobb srácot megkérdeztem hol gyakorolnak a tanuló vezetők és mutatott egy üres parkolót, ahol csak én voltam. Én oda jártam a gyerekekkel. Ott volt kézifék, pici drift, pici gumifüst, meg nagy vigyorgás! Onnantól minden gyerek azt kérte, hogy kézifékkel érkezzünk meg a többiek elé!:)

zalkapone 2010.09.05. 21:15:30

@Asszeretnémondani:

Ez párszor sikerült is, ha jól emlékszem!
Szegény nevelőnéniket meg újra kellett indítani... :-D

zalkapone 2010.09.05. 21:21:13

@Asszeretnémondani:

Ami ha jól emlékszem sikerült is párszor!
A nevelőnéniket meg újra kellett indítani... :-D

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.05. 21:23:13

@Asszeretnémondani: Naezaz, agresszív is, meee nemis köcsögöztem. He.
Aztán meg ha szegény kölkök meghalláskárosodnak az üres bódédban, azzal hogy számolsz el, mi, csibész?!:))
Vigyorgik a fehér kisautóban mint a tejbetök.

zalkapone 2010.09.05. 21:26:43

@streetsta:

Na, maga, kedves kis cukros-mercis bácsi, maga senem panaszkodhatik ám! Szegény Merciben pályafutásában először ültek olyan emberek, akik meg is érdemlik... :-)

vincent vega? 2010.09.05. 21:42:22

szuper volt a buli!!!
"Pechünkre, a 11 férőhely mindegyike foglalt lett késő délutánra, így az utólag érkezőknek csak a hallhatatlan pótágy jutott, mégsem morgott senki."
Bár lehet, hogy tévedek, és az ágy lehetetlenül csöndes, de én inkább halhatatlannak képzelem így a távolból. :)

becsületesnepper · www.becsuletesnepper.hu 2010.09.05. 21:48:00

@streetsta:
A béjemvés az kocsog, há nem, há de, na ugye! Megmondták má eztet itten sokan! :)

@zalkapone:
A gokartpályás ötlet nagyon jó! Cigánykodni kellene a tulajjal, hogy nemes célt szolgál, viszünk benzint, stb. Egy kannával én is benne lennék. Na, majd jövőre!

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.05. 21:52:53

@zalkapone: És én? Én már meg sem érdemlem?

dennisthemenace 2010.09.05. 21:55:20

@Tommi: Mennyire elvakult??
Nagyon. A hatso udvar tele Mini dirib-darabokkal. A lakas tele Mini-konyvekkel, kepekkel, egyeb frinc-francokkal. Az occse jatekainak 60 szazaleka Mini-modell. Egy Mini-muhelyben tolti minden szabad percet....))

zalkapone 2010.09.05. 21:56:45

@streetsta:

Dehonnem. Erről beszélek. :-D

dennisthemenace 2010.09.05. 22:02:17

@KuKori: Felejtsd el... Mindenki szopik eloszor, a magyaroknak meg nem is erdemes tanacsot adni. Csak az lenne a valasz, hogy:
Aa, az nem is ugy van, mert a haverom novere fiujanak az occse szobatarsa megmondta a frankot....))))

Shadowbull 2010.09.05. 22:03:51

@Rocko-: Rocko fiam, legkozeleb ha talalkozunk, kapsz egy nyakast a bacsizasert.

Ezt kapja az ember. Pedig meg azt az ipari hulladekot is megnezegettem erdeklodest mimelve, amivel odagurultal :)

sb

zalkapone 2010.09.05. 22:08:07

@Shadowbull:

Hihihi! Ettől zokogni fog egy hétig... :-)

Shadowbull 2010.09.05. 22:09:16

@Robetta: Apam zsido volt, anyam neger.

Nem az a tipikus nemet vervonal.

sb

Rocko- 2010.09.05. 22:09:19

@Shadowbull: :))))
a gyerekek kezdték a bácsizást. Robi bácsi, kopasz bácsi, én csak átvettem. :)

zalkapone 2010.09.05. 22:10:59

@Shadowbull:

Aztán még csak együtteses póló sem volt rajtad. Kamurocker... :-)

faszOmmm-ba 2010.09.05. 22:33:50

@Shadowbull:
Dehogyisnem tipikus német vérvonal. Legalábbis az apai ágon. A Guns n Roses koncertre meg héha belépsz alteregónak a frontgitáros helyett, mi?!
@Asszeretnémondani:
vályival már lassan minőségi vörösbort hazudtoló korba lép a kölcsönös utálat, a szaros önajnározásával meg szükségtelen cinizmusával lazán kiérdemel egy ilyen nicket.
A bende tibike is kapott egy névreszólót az ő posztjaihoz a határtalan inkompetenciája mellé amit itt megereszt.
Gyakorlatilag a bandában még Papp Tibi aki változatlan profizmussal csinálja a dolgát, dehát a diploma kötelez, a Csikóst meg hajtja a szenvedélye, az időnkénti primadonnáskodásától eltekintve jó adag színt visz a magazinba.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.05. 22:44:24

@Shadowbull: Érdekes, a saját oldaladon meg aszondod, white Englishman volt a papa. Most akkor hogy van ez? Mondjuk mindegy, csak elcsodálkoztam a családfán, aztán gondoltam elolvasom, mi is a sztori.
Óbaszameg, kihagytam a lehetőséget, hogy Sukorón csak úgy köszönjek: Welcome to the jungle!

1kutya 2010.09.05. 22:49:01

@Shadowbull: nebazz gecc! elmentél úgy, hogy nem is szólsz!?

legalább megborotválkozhattál volna, hogy öregbíted itt a debreceniek hírnevét?:-DDD

blöki

1kutya 2010.09.05. 22:50:29

@Shadowbull: végülis a zsidó+néger=homokkert még meg is állhat:-DDD

Shadowbull 2010.09.05. 22:55:51

@streetsta: Nem veletlenul anyakonyveztek Saul-nak :)

sb

Shadowbull 2010.09.05. 22:57:21

@zalkapone: Pedig gondolkodtam rajta, de amikor mar eszembe jutott, nem birtam beszerezni egy jot, szart meg nem akartam.

sb

skorpantó 2010.09.05. 22:58:31

Mi most voltunk először belsőség-talin és nagyon jól éreztük magunkat.Nagyszerű embereket ismertünk meg,gyönyörű autókat láttunk.Sajnos csak rövid ideig voltunk ott,sok emberkével nem is tudtunk szót váltani és lemaradtunk a csodás Volvókról is.Viszont szem és fültanúja voltam a pórul járt motorosok érkezésének.Kár,hogy a Nikonom nem tud videózni,az a pár perc mindent megért:):)Bárány totál elmebeteg,természetesen úgy,ahogy mi értelmezzük e kifejezést.
Még egyszer gratula és nagy-nagy köszönet Pistáéknak a szervezésért a fogadtatásért!
Omm! Nagyon jók a képalák!!

Shadowbull 2010.09.05. 22:58:36

@1kutya: Wazzeg, utoljara az allamvizsgam elott borotvalkoztam, akkor is veletlenul, es az mar 11 eve volt.

(meg hogy bacsi)

sb

1kutya 2010.09.05. 23:04:52

@Shadowbull: a fogkefe helyett a borotvát vetted elő?:-DDD

Shadowbull 2010.09.05. 23:10:31

@1kutya: Nem, ha jol emlekszem a szakallvagommal volt valami gebasz, es nyirtam egy szep csikot a nyakamra :)

Jott az utomunka a borotvaval.

sb

Rocko- 2010.09.05. 23:11:05

@Shadowbull: tényleg, jól megvizsgáltad azt az ipari hulladékot? :)
mert hát ha mán hulladék, akkor legalább legyen jó sok, abban vót még anyag. :DDDD

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.05. 23:22:01

@Shadowbull: Naná, hogy nézne már ki:
-Mi legyen a gyerek neve?
-Saul. Ja nem, Adolf.
-Sajnálom, apuka, már beírtam a Sault. -Akkor maradjon.
Véletlenül senkit nem anyakönyveznek Saulnak.
"(meg hogy bacsi)" -mi van kényesek vagyunk a korunkra, öcsi?!:))

Shadowbull 2010.09.05. 23:22:41

@streetsta: Ja, erre meg irni akartam valamit.

Azert annyira nem vagyok arctalan, nehanyan ismernek IRL is.

Az alnevnek 2 oka van. Az elso az, hogy a privatszferamat amennyire lehet szeretnem megovni.

A masodik pedig az, hogy amennyire lehet, szeretnem elkerulni hogy az itteni idotoltes osszekeveredjen a munkammal.

Egyreszt azert, mert semmilyen modon nem kepviselem a munkaltatomat, amit leirok, az teljesen privat velemeny. Nem is kepviselhetnem, mert nem az a dolgom.

A masik, es talan a fontosabb dolog, hogy nem igazan szeretem, amikor barmilyen vitaban ervkent jon elo, hogy ki mit csinal. A tekintelyelvuseget egyebkent is osztonszeruen ruhellem, masreszt meg milyen erv mar az, hogy en ez meg ez vagyok ezert nekem igazam van. Plane hogyha nincs.

A konfliktusokrol meg annyit, hogy barmikor barkinek a szemebe mondon eloben is, hogy idiota, ha azt gondolom rola hogy az :)

Persze eloben minden kommunikacio mas. Ott ervenyesulni tud a velem szuletett kellem es báj :)

sb

1kutya 2010.09.05. 23:28:10

@Shadowbull: "a velem szuletett kellem es báj"

TE ITTÁL!:-DDD

Shadowbull 2010.09.05. 23:28:41

Jut eszembe, a Gulyasrol egy kep sincs.

Igazsagtalansag mert o is ott volt.

sb

Shadowbull 2010.09.05. 23:29:48

@1kutya: Sajnos nem :)

Sukorora is autoval ize a Forddal mentem.

sb

Shadowbull 2010.09.05. 23:33:45

@Rocko-: Megnezegettem. Es megmondom oszinten, hogy irigykedve neztem, hogy egyik oldalt a motor masik oldalt a huto.

Mogotte meg akkora hely, hogy tancolni lehetne.

En meg egesz heten millimeterekkel sakkoztam es meg mindig nem tokeletes.

sb

Gabor tm 2010.09.05. 23:49:34

És persze megint nem bírtam odajutni :(
Na majd jövőre...
Addig meg élek a képeken :)

Rocko- 2010.09.05. 23:53:38

@Shadowbull: you mean: Gulyás BÁCSI. :)
és lelki szemeim előtt ott van ám ő. csak később esett le, hogy ő-ő. de mindjárt megnézem a képeimet.
nincsen.

"Es megmondom oszinten, hogy irigykedve neztem, hogy egyik oldalt a motor masik oldalt a huto."
ugye-ugye? :)
kérdeztem is anno: mi lehet a nehezebb, kitalálni akkor: hogyan is legyen, vagy manapság azt kitalálni, hogy hoann reszeljünk pár mm-en? :)
kemény dió.

Rocko- 2010.09.05. 23:55:06

@Shadowbull: telejsen logikus és érthető.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.06. 00:14:55

@Shadowbull: Értem én, hogyne érteném.
Azért lássuk be, más olyan emberekkel beszélgetni, vitatkozni, neadj isten anyázni, akiről nagyjából tudjuk, kicsoda-micsoda. Ha valakinek a nickjét nagyjából mindenki ismeri, mert annyiszor olvastál hozzászólást tőle -ami ráadásul érdekelt is, hiszen emlékszel rá-, arra bizony kíváncsi leszel. Nem véletlenül emlegetett Winkler is fantomként.
Mindegy is, a lényeg, hogy találkoztunk, és remélem fogunk is még.

nem kéne... 2010.09.06. 06:58:44

@Rocko-:

"kérdeztem is anno: mi lehet a nehezebb, kitalálni akkor: hogyan is legyen, vagy manapság azt kitalálni, hogy hoann reszeljünk pár mm-en? :)"

azért félre_aszni a hűtőt a motortérben a mini óta nem olyan húdenagyötlet.
ugye.

Rocko- 2010.09.06. 07:08:48

@nem kéne...: nem konkrétan az erre (enyémre) értettem, hanem korszakokra.

hpgy mi a nehezebb, mittomén két liter szívóból kicsavarni tartósan 150 lovat 1980-ban, vagy 2 liter turbóbol kicsavarni még 2 lovat, úgy, h ne nőjön a gép súlya és tartsd az EURO27-et.

nem kéne... 2010.09.06. 07:32:09

@streetsta:

azt a volvót én is megnéztem, kíváncsiságból, mert egy időben ilyeneket nézegettem, márminthogy 244/2.3 benzin.
azon kívül, hogy szépen egyben van az autó (a belseje a maga módján egyébként még tetszik is, az ódé pedig világbajnok megoldás), nekem kicsit csalódás.
hogy is mondjam finoman.
kurvára lendkerekes.
pedig ha minden igaz, kb egy erős az enyémmel, de anyiban maradtunk az annával, hogy ez úgymond megy, az meg nem.
kicsit azért szomorú vagyok, valahogy eddig másnak gondoltam az egészet, most már nem vennék ilyesmit azt hiszem.

nem kéne... 2010.09.06. 07:33:45

@Rocko-:
~80 környékén melyik autó tudott két literből százötven lovat?
ez a szám akkoriban elég komoly érték volt, messze nem általános.

Péter Anna 2010.09.06. 08:05:46

@nem kéne...: :) eddig a lendkerekes a legjobb duma amit hallottam rá. felejtsd el az előzést, a gyorsulást, mindent, amit egy 2 liter+os autóról képzeltél. Nekem egyelőre jobb ez így, bár lassan beengedhetek mellé egy menetteljesítményekkel rendelkező kocsit.
Viszont a te autód nem csak megy, hanem egy nagyon finom, kellemes darab, tetszett, ahogy streetsta Mergája, és Winkler Cougarja is, de a gyerekautóztatás volt a legjobb, főleg nézni, ahogy kiszállnak az MX-5-ből. Hazafelé, szerintem nem nekem egyedül, rögtön Sukoró után mennem kellett tankolni, mert ez a Bp-Sukoró táv valahogy pont egy tank benzin lett, és ennek az új rekordnak nagyon örültem :DDD
Jó volt, kösz Pista!

[@Reszeg@] 2010.09.06. 08:30:30

@Shadowbull: Lécci mutass már egy képet, amin rajta vagy, mert ott voltam, de rohaggyak meg, nincs meg az arcod...

nem kéne... 2010.09.06. 08:46:40

@[@Reszeg@]:

most így hirtelen tizennégy képet találtam, amin szerepel.
meglesz hamar, nézd végig figyelmesen.

nem kéne... 2010.09.06. 08:50:34

@Péter Anna:

ja, ha a kutyának valami emésztési problémái keletkeztek, akkor az én voltam.
:))))
jöttek a gyerekek, hogy dearanyoskutya, meg lehet simogatni?
hátööö...
most mondjam azt, hogy nem, mert jobban fél tőletek, mint ti tőle?
nem mondtam. meg hagytál ott egy zacskó szotyit a kutyának, hát gondoltam, ha már van, használjuk. így a kutya se arra koncentrált, hogy abuzálják meg a gyerekek is örültek.
:))))
amúgy meg nem jutottunk el megint a főlényegig, milyen szendvicset hagytál nekünk a pistával felcsút mellett?

Shadowbull 2010.09.06. 09:09:23

@[@Reszeg@]: Ott van a profilomban, menni fog.

sb

Shadowbull 2010.09.06. 09:17:04

@Rocko-: Szerintem a "nehezsegi szint" nem egy definialhato parameter.

Manapsag olyan iszonyatos komplexitas van, hogy SZVSZ sokkal tobb ember dolgozik a fejleszteseken, mint korabban, es sokkal jobban beszukulnek a szakteruletek. Viszont sokkal tobb segedeszkoz van, ami megkonnyiti ill. egzaktabba teszi a munkat.

Korabban ezek nem voltak, es nagyobb szerepe volt az intuicionak, a kreativitasnak es a tehetsegnek.

Regebben egy tehetseges mernok inkabb megerezte, hogy mi a jo irany (persze egy nagy adag szakmai tudas es a tapasztalat a hatuk mogott volt) ma meg olyan szinten meg pl. a szimulacio, hogy sokkal megalapozottabb donteseket lehet hozni.

Egyebkent meg azt hiszem, hogy mindig minden korban a csucskategoria a sajat kornyezeteben ugyanolyan relativ szinten van. Ma is meg regen is.

sb

Péter Anna 2010.09.06. 09:41:08

@nem kéne...: 2008-as szendóról beszélünk ember :))
szerintem chipotlés-sajtkrémeset, vagy volt benne hús? csípős volt? ha igen, vegyél egy La costena chipotle en adobo konzervet (Tesco egzotikus polc) kenj meg nagyon vastagon natúr sajtkrémmel rozskenyeret, rakj rá annyi paprikát, és a levét, amennyit elbír a szervezeted és kész. malackaraj off

a kutya már a bekötőúton kifelé tolatva úgy aludt a helyén, mintha agyoncsapták volna, nagyon megterhelte szerencsétlent a sok ember, de szoknia kell, ki látott már félős russelt? itthon bezzeg nagy az arca

Péter Anna 2010.09.06. 09:43:02

@Péter Anna: ja, és rakj rá pár szelet lecsöpögtetett őszibarackbefőttet, megvan, az volt, emlékszem

pickapu 2010.09.06. 10:37:13

@faszOmmm-ba: El kellett volna jönnöd és akiket utálsz, személyesen megismerned. Lehet, hogy egészen más képet kapsz magáról az emberről és amikor hazaérsz első dolgod nicket változtatni. Mindamellett mi is tudnánk arcot társítani hozzád. Persze, nem egyezhet a véleményünk mindenről, de ez a természetes. Látod, Shadowbull is eljött és pl. én kellemesen csalódtam benne. Viszont szerintem ezután is elvárhatjuk tőle, hogy a véleményét a saját egyéniségével ugyanúgy megírja a hozzászólásaiban.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.09.06. 10:59:44

@faszOmmm-ba: Látod, én nem utálok senkit. Bár mondjuk néhányan félrenyeltek, mikor láttak a Winklerrel csirkézni:)

Rocko- 2010.09.06. 13:08:39

@nem kéne...: adhoc.
de az elv a lényeg, nem az adatok.

faszOmmm-ba 2010.09.06. 15:58:26

@scheerti:
Pfff nagyot távolodtál most sokak szemében. Még hogy csirkézni a winklerrel. ejh.
De figyeled, ommm a hülye majma megint előadta a sértődött ovodást és elküldte maga helyett a radírpókot, pl ezért se veszem semmibe.

faszOmmm-ba 2010.09.06. 16:02:40

@pickapu:
Ó hát SB bácsival szerintem nemsoknak van itt baja, én is max annyit tudok a hátára dobni hogy engesztelhetetlenül monomániás olajospöcsűekhez tartozik meg valamennyi beszivárgott az agyába a bmw-sek marketinges mosogatólevéből, és kikezdte az agyát. persze közel nem annyira mint ede kollegájának.

ommm 2010.09.06. 16:17:19

@faszOmmm-ba: ??? Mi van öreg? Szorít a cipő? Fejtsd ki bővebben, nem értem?

Rocko- 2010.09.06. 16:22:13

@faszOmmm-ba: esetleg ha a szűk, zárt környezetedbe beleférne, hogy a nagy pofádat letolod egyszer, akkor észrevennéd, hogy emberekkel találkozhatsz.
persze ehhez nem árt egy kis személetváltás.

faszOmmm-ba 2010.09.06. 16:39:44

@ommm:
na harcsabajusz kapitány már beizzította a radarját, kapásból itt van, mintha nem lenne jobb dolga.

faszOmmm-ba 2010.09.06. 16:44:35

@streetsta:
a bmw-s daráló elküldte a maga közül kiválasztott legrátermettebbet, hogy arcot adjon a céges nicknek a következő kampányhadjárathoz. Azért volt olyan übermens ábrázata. Prototípus, Inventorral tervezve.

CSIBE TE NYOMORÉK 2010.09.06. 16:50:56

@faszOmmm-ba:

MI VAN VELED, TE VAGY ITT A SÉRTEGETŐ HUGYOS GYEREK ??

gyuri70 2010.09.06. 16:59:40

Kedves faszomba, mondd, te hány éves vagy? 12, 14? Mert kb. ennyi évesen írogat az ember ilyeneket, mármint a flusztráltabbja. Ha ettől több vagy, és csak fröcsögni tudsz, hát az gáz pirosöcsém.

ommm 2010.09.06. 17:00:27

@faszOmmm-ba: van épp jobb dolgom. Csinálom a holnapi anyagot, hogy jöhess ekézni megint.

faszOmmm-ba 2010.09.06. 17:56:44

@ommm:
Kitalálom; valami olasz szar, bmw vagy a legújabb autóversenyes élmény.
Akkor a többi versenyző nevében megköszönöm, ezekből egyik se érdekel, ha ekézek akkor azért van mert valami oltári hülyeség van benne.
Mint pl az a múltkori dígó rosszgyerek a béjemvével novella. Az megagáz volt.

@gyuri70:
gyurikám, ne itt izzadjad magadból a körkérdéseket, még nem te vagy a Colombo, hülyegyerek.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.09.06. 18:19:02

@faszOmmm-ba: Nem tudom, hogy miért baszogatod a Pistát, de ha az olvasókat akarod ellene lázítani, akkor szerintem rúgtál egy kapufát. Azt sem tudom, hogy miért zavar ez a poszt, nincs benne semmi sértő. Senkire nézve. Az meg világosan látszik, hogy egyik TC-s újságíróval se beszéltél egy kurva szót se éltedben, mert ha megtetted volna, akkor tudnád, hogy mindegyikük normális. Sőt, a Belsőség-találkozóra járó olvasók is mind azok.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.09.06. 19:06:20

@faszOmmm-ba: Szeretnél te olyan "hülyegyerek" lenni, mint amilyen Gyuri, asszem:)

karlov 2010.09.06. 19:21:12

Mondom ,hogy kell egy ketrec,hogy a vitéz urak tudjanak hol küzdeni...

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.06. 19:23:42

@scheerti: meg persze a többiektől is kérdezem: a falra hányt borsó történetét ismeritek? Nem vagyok róla meggyőződve, hogy a vitának a legcsekélyebb értelme is lenne. Teljesen fölöslegesen strapáljátok magatokat.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.09.06. 19:26:37

@gyuri70: Basszus, nem volt meg nekem, hogy szülinapozás miatt kellett elporzanod. Füled érjen bokáig!!

Rézmányi Balázs · http://totalcar.hu/ 2010.09.06. 19:50:16

@faszOmmm-ba: "A bende tibike is kapott egy névreszólót az ő posztjaihoz a határtalan inkompetenciája mellé amit itt megereszt."

Csak nem CU84-hez van szerencsénk?

Rézmányi Balázs · http://totalcar.hu/ 2010.09.06. 19:51:24

Egy kicsit megkésve, de köszönöm azt az isteni 2 órát Sukorón. Jó móka volt, még ha el is kellett rohannom egy kis idő után...

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2010.09.06. 19:52:16

@streetsta: Lehet, lehet. Bár mi azért értelmesen tesszük, nem gyalázkodva.

[@Reszeg@] 2010.09.06. 20:19:09

Szarjátok le ezt a szerencsétlent.
Ha valaki csak annyira képes, h. névtelenül alaptalan dolgokat írjon, annak a véleményére amúgy sem adunk. Ha nem foglalkoztok vele majd megunja.
Mondjuk én is elküldeném a pi...khm...tapasztalat szerezni. De fölösleges.

Písz

Ronin_ 2010.09.06. 21:10:02

Jó buli lehetett:-)

Karpathy · http://artofmax.com/ 2010.09.06. 22:31:29

Na, ezen se voltam :)
Onnan pár kilométerre edzőtáboroztam, a kocsi másik pár kilométernyire a szerelőnél gyógyult.
Így esett.
Nyem baj, lesz még kutyára varnyú.

nem kéne... 2010.09.06. 23:15:31

@Daniel David:

azt lehet tudni, ki az a phil harris?

ommm 2010.09.06. 23:16:35

@nem kéne...: A Deadliest Catch-ből nem volt gyanús Tibi? :)

nem kéne... 2010.09.06. 23:18:49

@ommm:

öööö biztos ezt most tudnom kéne, miről van szó, közben meg mégse.
kicsit segítenél?

Virago_1000 2010.09.06. 23:31:06

@ommm: Olvasgatom itt a kommenteket, nezegetem a kepeket, es iden (is) lemaradtam, pedig micsoda jo kia tarsasag jott osssze. Senkit sem ismerek szemelyesen a torzskommentelok kozul, pedig eloben biztos mas lenne, meg akkor is, ha van neha nezetkulonbseg a kommentekben.

Mikor lesz a kovetkezo talalkozo? :)
Lehetne egy keres-kerdes Hozzad?

zalkapone 2010.09.06. 23:33:07

@Virago_1000:

Igazából pont azért vicces így összejönni. Kiderül, hogy mégis emberek vagyunk, nem csak egy üres nickname. :-)

ommm 2010.09.06. 23:33:13

@Virago_1000: Persze, ereszd el. Privátban, ha lehet.

nem kéne... 2010.09.06. 23:33:51

@ommm:

na így már megvan.
gondolom ott lehetett a probléma, hogy soha egyetlen részt sem láttam.
ez meglehetősen nehezítette az asszociációt ugye.

zalkapone 2010.09.06. 23:44:25

@nem kéne...:

Nálam otthon a Discovery Channel megy állandóan, ha otthon vagyok. Néha még a NatGeo. A többiért kár bekapcsolni a tv-t...

nem kéne... 2010.09.06. 23:51:23

@Péter Anna:

nehogy azt hidd, hogy a recept miatt. kiváló teát és keménytojást tudok főzni de kb ennyi, szóval tőlem lehet egészen egzotikus cucc is, ilyen szempontból egyforma nekem mind.
csak valami hülye neve volt és mindig eszembe jut veled kapcsolatban.
nem, nem ez, amit most mondtál, valami más.
:))))

nem kéne... 2010.09.06. 23:52:22

@zalkapone:

nekem meg nincs tévém.
átérzed.
:)))

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2010.09.07. 08:25:26

@nem kéne...: azé azt is vedd hozzá, hogy a tiedbe van 100e km, épp túl a bejáratáson, Anna volvojában meg kitudja mennyi. Nyilván nincs már a vezérműtengely a helyzet magaslatán, aztán attól meg tud ám fogyni a ménes huszonsokéves korára.
Meg gondolom pár mázsával nehezebb is.

malenykij polgar · http://mbybk.blog.hu 2010.09.07. 09:08:46

@Tie:
>Meg gondolom pár mázsával nehezebb is.

Ki? Péter Anna? Ne udvarolj ilyen hevesen.

Krisi 2010.09.07. 09:57:20

@Daniel David: sztakurva, ez még durvább azonosság! :)

nem kéne... 2010.09.07. 13:53:03

@Tie:

tie, menned kéne azzal az autóval.
azzal is.

sgabo · http://www.w123club.hu/sgabo 2010.09.07. 22:17:27

Mindezek után Barika (Bárány) lejött hozzám Tébányára és beállt az állólámpás 280CE mellé a kis zöld Fiattal. Zöld-zöld, úgyhogy át is ültünk a kis méregzsákba és életem legdurvább futamát nyomtuk le, 110-zel végig a városon. A műhely előtt elmondtam pár imát, de király volt. Hármunkkal úgy repesztett a kis gép, hogy csak na. :)
süti beállítások módosítása