Több óra szívás

  2010. augusztus 29. - prokee Címkék: agyugolyo online

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Úgy olvass, ahogy vezetsz!
2015-01-24 17:43:36

A hétvégén felszántotta a netet a Totalcar híre, miszerint a VW gyártásba veszi az új Trabantot. Pedig a

Ha nem érted a féltengelycsuklót, vagy a differenciálművet...
2014-11-22 14:15:51

...akkor most fogod. Ez a féltengelycsukló: forrás:  educationalgifs.com A differenciálművet pedig egy

A dolgok körbeérnek - a hazakerült Trabant szép története
2014-10-29 17:49:14

Említettem már, hogy nyáron Németországba, Freitalba költöztünk. Van tennivaló bőven a költözéssel

Rendszámokkal játszanak a gyerekek
2014-10-20 14:51:02

Úgy kezdődött, hogy valami hülye véletlen folytán minden alkalommal, amikor egy lelkét kilehelt autómat

A csapatokat szétszedték, a gyalogos fele telefon nélkül vonatra szállt. Vidám tere-fere alakult ki az "ellenfelek" között, lelkesen keresték együtt Jónás doktort. Természetesen a kalauz egyből leszidta a csoportot  és utasitotta Ritát (ő is versenyző), hogy most már csináljon rendet az osztályában, különben leszállítja az egész bagázst.

Minket, autósokat egy parkolóba irányítottak, ahol ötös csapatokat kellett alkotnunk. Hogy, hogy nem, én a Gáz meg Fékkel kerültem egy brigádba, akik vállalták a navigátori szerepet. Kétszeri erős  tévesztés után végre irányba álltunk, de  két extrém lassú autó azért rendesen visszafogta az iramunkat.

Ezután legalább két meddő órát töltöttünk el Várpalotán, mire végre felvehettük gyalogos társainkat Gárdonyban.....

Azóta újra ketten ülünk a Trampban, Tündér veszettül kapaszkodik, jómagam folyamatos erekcióval küzdök a hegyi szerpentineken, nálam jóbban csak a Tramp élvezi az útvonalat, folyamatosan sikkantgat a kanyarokban.

A feladatok megoldása közben nem nagyon van időnk bejelentkezni - Tündérem is inkább kapaszkodik, mint ír - azért ha tudunk, még jelentkezünk Budapest előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr552256450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ommm 2010.08.29. 18:33:43

Go on!

Végeredmény?

norbi987 2010.08.29. 18:38:18

ez például micsoda? miről tudósít?

norbi987 2010.08.29. 18:40:20

ez például mi? miről tudósít?

Darti · http://www.darti.hu 2010.08.29. 18:48:00

@norbi987:
Az ágyugolyófutam 2010 nevezető versenyről.

RS 2010.08.29. 20:40:56

Kora reggel a nyaraló kertjében olvasgattam a könyvemet és láttam őket, ill. hallottam (Balatonföldváron), vicces mert földváron telepített trafik vannak.

Kiskaresz 2010.08.29. 21:43:31

@RS: az a telepített trafik csak egy a dombon és abban sincs mindig benne a kamera ;) ahonnan meg szívesen videóznak az pedig a forrás étterem előtti buszmegálló...

tegnap mellettünk ment el egy sárga corvette tréleren...

GrafUr · http://grafur.hu 2010.08.30. 03:53:41

Vasárnap mi beleszaladtunk a Balatonról hazafelé a társaság türelmetlenebbik felébe... Stoptáblára nem nagyon voltak tekintettel a kedves versenyzők, ahogy a szembejövőkkel sem. Szerencsére azok, valamint az oszlopban haladó nem-versenyző autósok türelmesek voltak, és inkább fékeztek, amikor már necces előzésekben voltak az ágyúgolyósok.
Viszont kíváncsi lennék, mi lett azzal a motorossal, akit az egyik versenyző ütött el?!

Nem tudok sajnos se autót, se rajtszámot, de még kilométert sem (nem én vezettem, csak utas voltam), csak azt, hogy ahol 2x2 sávosra bővült az út, ott a belső sáv mellett sétáló ember lassítást integetett, majd pár méterrel arrébb ripityára tört motor feküdt az út szélén, előtte pedig egy versenyző autója, szintén az útszélén, az út pedig csupa törmelék és szilánk volt. Senki sem feküdt a földön, szóval nagy baj csak nem történt, de azért kíváncsi lennék, hogy mi lett a vége, nameg hogy történt a baleset..........

prokee · http://blog.prokee.hu 2010.08.30. 10:25:44

@GrafUr:
A verseny szigorúan úgy volt kitalálva, hogy a sebesség sokadlagos. Így nem volt szükség száguldásra, a végül második helyezett Ferrari például folyamatosan mögöttünk volt, sokkal.
Más kérdés, hogy sokakat elkapott a versenyláz, és tolták, mint a barom.

A motoros balesetbe én is belefutottam az elkerülőn - a rendőr nagyon rossz helyen állt. Egy kanyarból bukkant elém, nagy szerencsémre a belső sávban épp volt annyi hely, hogy beférjek.

Beszéltem este a Golfosokkal, és láttam az autót is. A bal hátulja sérült. Százas tempó körül mentek, és egyszer csak becsapódott hátulról a motoros. Nyilván nem jött nagyon gyorsan, épp csak keresztbe fordította a Golfot az úton.

Szóval, bevallom, nekem is voltak előítéleteim az esettel kapcsolatban, de egyértelműen cáfolták a srácok.

GrafUr · http://grafur.hu 2010.08.30. 10:45:05

sorry, tegnap este nem küldte el a kommentet a rendszer, most meg ahogy visszaállítottam a firefoxot, elküldte megint... szó nélkül..

Köszönöm a választ prokee, közben találtam egy cikket is, ami hasonlót támaszt alá. Bár igazság szerint azt is el tudom képzelni, hogy a golf kissé hirtelen, tükör nélkül váltott sávot, mert tényleg elég meredek volt, ahogy előzgetett minket a mezőny. Beláthatatlan kanyarba is belementek, és bizony jöttek is szembe, de valahogy tényleg mindenki türelmesen fékezett.. Rövid egyenes szakaszokban egyből 3-asával előztek, és így az első még látta hová fér be, de a többi már nem.. Így itt is a szembejövő jóindulatából nem volt egyszer se baj.

Egyébként amikor mi érkeztünk ahhoz a kanyarhoz, akkor rendőr még sehol sem volt, friss volt a baleset, szóval mi valahol előttetek jöhettünk, így pont valszeg a versenylázt kapott barom módjára közlekedő kisebbséggel találkozhattunk. :)

"Oti" - Gábor · http://www.melygararazs-street.hu 2010.09.05. 11:50:42

:D Ha kanyargós úton tolom a vasat - 50-60 körül- az oldalbordám ordít a fülembe, hogy : lassíts! Pedig én még gyakorolnék némi nyomást a lábammal a pedálra. Persze lassan megint lehet menni a Bűkk-be ( oké-oké nagyon lassan ). Mint minden miskolci és környéki autós, én is ott fogok kikötni, amint vége a nyárnak.
Bár nem minden esetben a havon tologatás a legszórakoztatóbb.
süti beállítások módosítása