Move to the city

  2009. szeptember 01. - ommm Címkék: költözés totalcar

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Négyhengeres BMW? Ugyan már...
2015-07-30 16:22:46

...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég

Hétvége a tóparton? Belsőség-találkozó 2015!
2015-07-29 12:04:49

Öregszünk, öregszünk , más nem is jut nagyon eszembe arról, hogy immáron tizenkettedik (!) alkalommal

A trollkirály V8-cal érkezik
2015-06-22 13:58:43

Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy

Szétszórjuk a VIP-jegyeket! Akár a tiéd is lehet egy!
2015-06-08 15:31:58

Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi , úgy

Bizony ám, a Guns n' Roses klasszikusa teljesen helyénvaló bár a költözéshez nem kellett lenyúlni anyánk autóját és az öreg hitelkártyáját, elég volt csupán bedobozolni motyónkat és matricát biggyeszteni mindenre, amit meg akartunk tartani. A költöztetők elvitték, de csak azt, amire a misztikus számsor volt ragasztva.

Utolsó nap Újpesten, az én egyetlen dobozom valahol a rakás alján, Gumicsávót már megmentettük, csomagoltuk

Elsőre könnyűnek tűnik, elvégre a mocskos munka javát nem nekünk kellett végeznünk. Mekkora tévedés ez! Ha költöztek már önök valaha is, akkor nagyjából tisztában lehetnek azzal, mivel jár ilyenkor csupán maga a pakolgatás, a szinte már a padlóval összenőtt bútorok, évek óta mozdulatlan kábelek nyugalmának megzavarása, amire persze ezek öngyilkos pöfetegként azonnal támadásba lendültek és köbméternyi porfelhőket okádtak a magasba. Meg az érdeklődő arcába. Csikós mesélte, hogy valamit megmozdított az asztala alatt, közben egy fél kilós pormacska a lábujjára esett és majdnem eltörte, veszélyes dolog ez.

Hűha, Csikós fényképezett, de még nem dobozolt, ez az ő sátáni konyhasarka

Mint azt a költözés blogon olvashatják, vegyesen élik meg a kollégák a jól megszokott székház elhagyását. Az biztos, hogy olyan gondokra kell megoldást találnunk, melyek elsőre triviálisnak tűnnek, de borzasztó nagy hatással lehetnek akár magára a Totalcarra nézve is. Először is, hol veszünk tökmagot? A tökmag a szerkesztőségi narkólistán abszolút első, a véletlenül betévedt látogató elé nem egyszer furcsa látvány tárulhatott, ahogy szó nélkül, gépiesen, mint háttérsugárzást kapott mókusok, csak ülünk és ropogtatunk, csámcsogásunk messziről hallatszik. A tökmag jó dolog, a zabálás mechanizmusa elfeledteti az emberrel az éhségérzetet, sőt, a dohányzást is, hiszen a „na még ezt a kupacot elrágom, aztán megyek” után mindig automatikusan túrunk ki egy pár szemet a zacskóból. Ottani boltunk, a Tibi csemege nekünk köszönhetően Európa egyik legnagyobb tökmagforgalmát lebonyolító üzletévé nőtte ki magát. Persze az előre megrendelt adag most rájuk rohad, ilyen ez a kapitalizmus.

Tóth Zoli a tőle megszokott pózban, Angéla nem

Mondanom sem kell, hogy most is rágom, miközben pötyögöm ezt a pár sort. Ebből rájöhetnek, hogy megoldottuk a dolgot, szerencsére akadt még egy pár szatyor import-cucc Újpestről.

Szóval a költözés nem volt egyszerű, Csikós megküzdött a temérdek Classic&Sports Cars-al, a Veglia Borletti óracsoporttal, ami egy Citroën Visaból került hozzá valamikor, na vajon miért is tartotta meg? Nyegleonak sem volt könnyű dolga, hiszen a Totalcar Csendes Gyilkosa eszement dolgokat gyűjtött maga köré. Elsősorban is jeleskedik a lehetetlen nevű energiaitalok fogyasztásában. A dobozokat persze elrakja, van itt Bulldozer nevű román serkentő, Yakuza, Adrenaline és a legjobb, a Bandita és még sokan mások, a fene sem jegyzi meg mindet.

Elképzelni sem tudjuk, hová rakott Winkler mindent

Megelőlegeztük a kollektív röhögést Winklernek, az elszállítandó kacatmennyiség tetemes, az asztal  alatti kőzetrétegekből pedig mindenféle távirányítók, sajtóanyagok, Yamaha zsebkönyvek kerültek elő. A közös bokszzsák, a több tucat matchbox, a muscle-car könyvek, körülnézve öt jókora dobozt látok magam körül, Lemmyt, a szerkesztőségi (tán) madárpókot még idejében hazamenekítette. (Azért, mert szőrös, csúnya és az Arachnophobia óta tudjuk, hogy a pókok fejhangon sikítanak.)

A Totalcar házi totemoszlopa Ducéval és Gumicsávóval

Gondolom néztek furán a költöztetők, mikor a figyelmeztető táblát kellett hozniuk, hiszen mindamellett, hogy baromi nehéz a talapzata, idővel még valamiféle totemoszloppá avanzsált. Régi maradvány a Duce-főzőkötény és a Gumicsávó, akinek párja, a Gumicsaj a Velvetnél lakik. Gumicsávó nem volt mindig ilyen petyhüdt, valaha büszkén meredezett, de aztán szögre futott egy íróasztal sarkán és kiszakadt szőrös mellkasa. Külön mázli, hogy a pakolás során Csikós kezébe akadt a gyári javítókészlet, megfoltozzuk, hiszen elég lehangoló látványt nyújt így, mindenesetre matricát kapott ő is, jött velünk. A TC-táblán lógva lenne a helye a fekete, félméteres Anal Attackernek is, díszdobozos, egyedi plakettel ellátott limitált széria, zsibbadt agyú pécsi barátaink ajándéka és nem utolsó sorban elég elrettentő büntetőeszköz, de legalább 15 kiló, így a költöztetők levágták, de visszakerül.

Legnagyobb bánatunkra az új ülésrend elválasztott minket a Velvettől, elmondásuk szerint ők is bánják, bár ki tudja, mit pletykálnak a hátunk mögött. Mindenesetre a TC-Velvet bimbózó kapcsolatának oktatói jellegéhez kétség sem fér, zenei fronton mindent megtettünk Winklerrel azért, hogy szélesebbre nyíljon horizontjuk. Bár mosolyuk sokszor nem volt őszinte, de még évek múlva is garantáltan emlékezni fognak a Stressz együttes Bőrös srácaira, egy-egy megindító Pokolgép vagy Mobv Dick balladára, mi pedig sosem felejtjük el a kisebb-nagyobb celebek hisztérikus, kihangosított kirohanásait, az üresfejű címlaplányok dumáit és az alkalomadtán bárhonnan felhangzó sikító káromkodást.

Jókora a csarnok, nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy megmondjam: lesz még itt focimeccs is a sportosok ellen

Most Sportgézáékkal osztozunk a téren, a volt dohánygyár épületében irtózatos a belmagasság, végre van levegő és fény, lassan ideje lesz elkezdeni zenei nevelésüket, amit remélhetőleg bírnak majd. Az szép, oszlopos csarnok szabadságérzete pedig remélhetőleg remek és kellően hülye dolgokra inspirál majd minket a jövőben, hogy egy még jobb dolog böffenjen mindenkire a monitorból, amikor beírja a böngészőbe, hogy www.totalcar.hu.

Első galériánkban régi helyünkön töltött utolsó perceink, másodikban az új hely első napja.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr151353578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zalkapone 2009.09.01. 20:56:46

Ez az a csimbi új iroda, ahol nincs elég parkolótok? Azért elég szép lesz ennyi emberrel együtt dolgozni!

-thev 2009.09.01. 20:57:37

melyik irodaház ez?

-thev 2009.09.01. 20:58:57

melyik irodaházba mentetek át?

ommm 2009.09.01. 20:59:27

@zalkapone: Hely van bőven, csupán nincs kijelölve merre, mennyi, kinek. Folyamatban a felosztás. A tesztautók már jó helyen vannak és most még azért lehet itt-ott motort hagyni, elnézik.

ommm 2009.09.01. 21:00:59

@-thev: Flórián-udvar

Energon 2009.09.01. 21:17:59

nagggyon jó ! :D:D
majd betojtam a röhögéstől. Jót tenne néha ilyen életképeket mutatni, jó megismerni azokat is akik bemutatják az autókat, tesztelik, nem csak a személytelen irományok... a videók is mindig a kocsikról szólnak, szóval jó ez :):)) még-még!

s.o.v.i.e.t 2009.09.01. 21:25:37

hehe! huék vattok! a zindex is költözött és nem is a tuttátok a egymásról.. kopipészt a ottani háesszek. de nekik a videójuk is volt. a gagyik!

anyahajókabinajtóhajtogató 2009.09.01. 21:26:36

Akármki akármit mond én sajnálom, hogy elmentek a kedvenc kávézóm fölötti irodákból... Jó volt egy Costa Rica-i fekete szürcsölgetése közben Csikóst hallgatni vagy Rácz Tomit látni sorba állni szendvicsért... Volt egy hangulata, mintha "barátok közt" lennék:)

eDrive 2009.09.01. 21:27:09

...én 3szor költöztem egyik városból másikba, lakásból házba és fordítva (mondjuk ekkora 'csarnokba' még nem :D:P)
szóval tudom milyen karton dobozok hegyei közt keresni a meg kereshetetlent... lool

egyéni tapasztalat hogy költözés után egy-két apróbb dolog csak kb. félév után kerül elő :P

...sok szerencsét "keresgéléshez" és persze a munkához amely a szürke 7köznapjaimban éltet... :D

pickapu 2009.09.01. 21:27:29

Az a szép, akinek a Pokolgép... :)

Atitüd 2009.09.01. 21:38:58

Gratula az új szép irodához! :-)

degi2004 2009.09.01. 21:40:25

nehogyma ez legyen a cimlaphir a tc-n
gaaaaaaaaaaaaaz, ... en meg padlon vagyok

ennel meg az F1 hirek is jobbak, pedig....

feketenap · http://www.zoldszempont.hu 2009.09.01. 21:42:45

Ha a Briggs&Stratton rámegy a Robi 56-ra, kéne.
Eladó? Kapálni akarok.

morcosboci 2009.09.01. 21:53:52

elég gáz az új hely, nem véletlenül találták fel annó az amik a boxokat, itt elég nagy lesz a hangzavar

kalannenikalandjai 2009.09.01. 21:55:57

Ha költöztek már önök valaha is, akkor nagyjából tisztában lehetnek azzal, mivel jár ilyenkor csupán maga a pakolgatás, a szinte már a padlóval összenőtt bútorok, évek óta mozdulatlan kábelek nyugalmának megzavarása, amire persze ezek öngyilkos pöfetegként azonnal támadásba lendültek és köbméternyi porfelhőket okádtak a magasba.

1. jól lehúzott titeket a takarító
2. ráadásul igénytelen egy társaság
3. jó az új helyetek
4. a munkátokkal eddig sem volt baj

enthusiastic 2009.09.01. 21:58:19

A demarkációs vonal sport és autó között, az oszlopokkal kéne kezdeni valamit...

ha elég részegek lesztek, mehet a kviddiccs...

ZON 2009.09.01. 22:00:45

Kíváncsi lettem volna, mit basztatok ki a régi holmik közül, és miért? Hajrá guberálók, talán még nem késő!

Csikós Zsolt 2009.09.01. 22:05:00

A Visa-óracsoport Karotta-hagyaték, legkedvesebb emlékeim között tartom számon, azaz számítógépen. Egyébként meg szereltem is Visát, meg vezettem is, emlékszem élőben az órákra, meg a mellette levő, fura kapcsolócsoportokra. A kormány elengedése nélkül, egyszerre lehetett fűtést rátenni/ventilátort feljebb lökni/indexelni/fénykürtölni/dudálni/ablakot spriccelve szaggatottra tenni a törlőt/hátsó ablakfűtést kapcsolni. Csak kézméret és koncentrálóképesség kérdése volt az egész.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2009.09.01. 22:10:36

Mi két éve, az új lakásba való költözésünkkor elhagytuk a Xantia pótkulcsát. (Persze azóta sem csináltattunk másikat, úgyhogy állandó paránk, hogy ez is elvész, vagy csak bezárjuk.) Viszont köztudott, hogy költözéskor rendszeresen előkerülnek az előzőnél elveszett dolgok. Úgyhogy kérem a kedves totalcarosokat, hogy ha valahol találnak egy Xantia kulcsot, akkor ne dobják ki, mert a miénk!

korzo 2009.09.01. 22:13:19

AxA széke mit keres ott? Azt nem vihette magával az útilapúval együtt?

Stock 2009.09.01. 22:21:12

újpest nyugisabb lehetett.. most szívhattok a giga dugókkal...

ddq (törölt) · http://inda.hu 2009.09.01. 22:22:15

a garazsbejaroval szemben levo kisboltban (ami a cukraszda mellett van) mintha lattam volna reggel tokmagot meg szotyit.
Velvetesek meg hatarozottan csendesek az uj helyen.

kkris 2009.09.01. 22:25:02

Szép, szép, ez az új irodaház, de úgy érzem nincs ez végiggondolva rendesen. Ekkora belmagasságot be is kell fűteni! Újpesten elég volt egy baráti szellentés, és rögtön finom meleg lett! Ugye-ugye?

AtoszMester 2009.09.01. 22:30:39

Bazmeg ilyen nyilvános irodában még tökötvakarni, és fikázni se lehet :D

axax 2009.09.01. 22:32:07

Háj!
Szerintem nem dohánygyár volt. Emlékeim szerint az MMG-nek volt v.mi katonia alkatrészgyára, de nem vennék rá mérget. Egy biztos, anno cirkuszolt az üzem, amikor az Árpád-hídról le-fel jövő felüljárót elkezdték építeni, mondván, hogy onnan belátnak az épületbe. Vajon miért? Tudjátok, nem zörög a haraszt, ha....
Na csőváz!

zala 2009.09.01. 22:34:52

ezek a képek büntetnek. a kocsikról tudtok normális fotókat csinálni, de beltérben már nem megy? látom én hogy adott volt ablakkal szemben, dehát minimális utómunka lett volna.

(jól megfogtam a cikk lényegét mi? :))

dhrbikes 2009.09.01. 22:35:27

Szar lehet ennyi emberrel összezárva dolgozni, én biztos megbolondulnék, ha egyszerre nyolcan telefonálnának körülöttem, és még véletlenül sem lehetne a magán levelezést úgy megnézni, hogy ne kukkoljon azonnal a körülvevő tömeg.
Még szerencse, hogy itthon dolgozok, itt nem kell fura alakokkal osztozni :)

kalannenikalandjai 2009.09.01. 22:40:28

@axax: A Flórián Udvar egykori épülete 1892 és 1948 között a Magyar Királyi Dohánygyár tulajdonában állt. A dohánygyár 512 dolgozójával az óbudai iparvidék élvonalába tartozott. A II. Világháború után az épületet a Vörös Szikra Gyár (1948-1957), majd a Budapesti Rádiótechnikai Gyár (BRG, 1957-1989) vette át.

visszakettopadlogaz (törölt) 2009.09.01. 22:48:25

angelatol kerj bocsanatot te paraszt!

ladislaus 2009.09.01. 23:09:01

Angélának milyen a megszokott póza? :)

ommm 2009.09.01. 23:12:33

@kalannenikalandjai: 1. lehet, de egyrészt oda ember be nem fért, ha pedig befért volna, örökre elvész a kábelkötegek és a por alatt :)

@enthusiastic: Ja, valamit össze fogunk hozni. Pl. ma derült ki számomra, hogy egy remek csocsóasztal lapul hátul a sarokban. Este kilenckor még nyomtunk egy meccset a videós srácokkal

@dhrbikes: Nem olyan vészes, tudod itt mindenkinek nagy rutinja van már a közös térben dolgozásból, szóval ha tényleg nagyon oda kell figyelni, akkor ki tudják zárni a külvilágot. Ebben egyértelműen Csikós a doktor. Szinte velem szemben ül, de ha szólni akarok hozzá integetnem kell neki, még akkor is, ha éppen rám néz. Nem semmi.

@visszakettopadlogaz: Angélától folyamatosan bocsánatot kérünk minden vélt vagy valós sérelméért. Nélküle csőlakók lennénk mindannyian.

@AtoszMester: Simán. Akkorák az asztalok :)

vargatom 2009.09.01. 23:23:46

Kaja tanácsadás szintén III. ker irodalakótól:

- Mókus sörkert: menü van, közepesen változatos, de hajlamosak rosszul főzni, az étlapról választható kaják többsége drága; általában Holsten szelet, mandulás bundában sült csirkemell, eestleg kétszemélyes csülök Pékné módra tál szokott sorra kerülni

- Flórián téri piac: kevés kajálda és kevés ülőhely, de felettéb kedvező árak és jól is főznek, az épület belsejében van még egy sült kolbászos is

- ja és van valami rántott húsra specializált hely is a piac épületén kívül, de ott még nem voltam

- Flórián üzletközpont nyugati oldalán valami étterem: itt se főznek rosszul, árban étlapról rendelve valamivel a Mókus alatt, menü ki tudja

- Sipos halászcsárda, Fő tér: itt is tudnak rosszul főzni menüt, plusz egyértelműen alsóbbrendűként kezelik, aki azt rendel, ráadásul garantáltan kevés is az adag; étlap viszont baromi drága

- van még ez-az a Fő téren, de az egyik helyen a néni addig izélget amíg mindent meg nem eszel (idegesítő), a másikban meg össz egyszer voltam, bár az nem volt rossz


A legnagyobb királyság SZVSZ a Hajógyári szigeten található Ladik csárda volt, menüvel és jó ár/teljesítmény kajákkal az étlapról, a csirkeszárnyat mai napig visszasírjuk, de a jókai bableves / palacsinta kombó is kedvenc volt - viszont az ingatlanfejlesztés jegyében még tavaly ősszel porig rombolták :(

vargatom 2009.09.01. 23:26:21

Ja és van ez-az az eurocenterben is, de én oda nem mennék, mert drága és gagyi és messze is van; esetleg a thainak hazudott gyorsétterem jöhet szóba, de a főzelékfaló és hasonlók sztem nagyon gáz. Viszont az Intersparban van valami grillpult és a sültkolbász-grillcsirke-csülök-oldalas dolgaik egész jók, és van valami salátabár is. Meg a parkolóban is van grillcsirkés. Ellenben sétálva túl messze van tőletek, villamossal is valami 2 megálló plusz gyaloglás.

vargatom 2009.09.01. 23:27:28

Egyébként kívülről szépnek tűnt az épület, de a mi helyünk nyugisabb (leszámítva az éjszakákat ;)

zalkapone 2009.09.01. 23:28:48

@ommm:

Akkor fasza! Amikor "mi" költöztünk utoljára, akkor teljes két évnyi akta tűnt el nyomtalan. Biztos valaki nyert ezzel valami tendert... :-)

Autopeti 2009.09.01. 23:42:12

Most van az,amikor irigykedek. Mert amikor a munka és a hobbi összekapcsolódik...De szívesen ülnék ott egy asztalnál egy AC Cobra tesztet írva:)

red87 2009.09.01. 23:51:53

juhé, itt vagytok a tér túloldalán, bratyó mondta, hogy idejön az index, de azt hittem még odébb van az...
itt a kiscelli-zápor sarkon van egy 0-24, van tökmagjuk:D
üdv a III. kerületben!!!!

ommm 2009.09.01. 23:59:49

@red87: Hmmm...ha van nagy zacsis is :)

@Skodafan: Na azt szívesen, bármikor, tudsz egyet? :)

@vargatom: Ma lent voltunk az aluljáróban, a lángosos rulz. Alig bírtunk visszakúszni utána (igaz, kettőt toltunk fejenként).

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2009.09.02. 00:17:13

Ommm, néha csörgess rám, nekem útbaesik a tökmagbót. :-D
Ha lebeszéld a nénivel, akkor háromhavonta arrajárok utánfutóval, aztán viszek nektek pár köbmétert. :)

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2009.09.02. 00:22:16

@ommm: Melyik? Ott az aluljáróban a kiscelli felől az aluljáró szélén?
Amúgy a túloldalon meg a Fanni büfében nagyon faszák a hamburgerek, meg a melegszendvics. :)

Ellenőrző szerv · http://indexfuck.hu 2009.09.02. 00:25:52

No akkor lassan el lehet kezdeni dolgozni...
Az utóbbi időben a szakértők is lustálkodnak, a cikkek is gyengék, heti merítésre sem tellik.
A totálbike ugyanez csak a négyzeten.
Lehet kissé elkényelmesedtetek.
Még a végén a vezess.hu is lenyom benneteket...

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2009.09.02. 00:27:08

Meg onnan vagy két sarokra feljebb a vörösvárin a kifelé oldalon van egy egész használható pizzéria is.

hpty 2009.09.02. 00:32:47

Kaja szempontból a Fanni még tuti, igaz, hogy talponálló, de olcsó és a mennyiség is szép, de éjszaka a legjobb (0-24).
Vagy a Mekivel szemben lévő pizzéria, asszem az is non-stop!!!

hpty 2009.09.02. 00:34:06

Tie, megelőztél.
De mentségedre szolgáljon, tudod mi a jó;)

Kivilágítatlan Biciklista 2009.09.02. 00:36:10

Hú, ez a csarnok kurva szép, az anyátok úristenit! ElQször irigylem a totalcar-velvetes-indexes bandát. Na jó munkát. Az Uj Pétert meg csapjátok le, ha nagyon bazmegezik.

Rocko- 2009.09.02. 00:41:47

dns: (szívecske). (kommentmotor nem szereti a relációsjelet. :( )
cikkbe meg azt írja, h "épp most egy pornóbajosz szlovák srác figyel, meg mutogat valami csillogó rúddal"
"Anal Attacker"
helyes. :D

Kivilágítatlan Biciklista 2009.09.02. 00:50:34

Figyelem, szolgálati közlemény következik:

- Nem ElQször, hanem először, basszadmeg Skyfire!

Tibi76 2009.09.02. 00:59:27

a Duce, hogy fér meg az index napi 100 rasszizmus ellenes cikkével?

bigpond 2009.09.02. 02:23:22

@AtoszMester:

igen igaz, es pornokepeket es filmeket nezni sem nagyon lehet ezutan.

azert jo latni, h mindenki ugy tesz mint aki dolgozik. hiaba elso nap az elso nap...
:-)

augustiener 2009.09.02. 02:57:32

@Tibi76: Úgyhogy ott van mellette a gumifaszi és így ki van egyenlítve a dolog a zsindexnél.

blaiser 2009.09.02. 04:56:00

A stabil mocik kozul valamelyik nem elado okosba? ;)

visszakettopadlogaz (törölt) 2009.09.02. 05:07:09

@ommm: szerintem messzire mentel a poenkodasban, egy norol nem lehet igy irni, se viccbol, se komolyan, sem sehogy.

bar lehet csak engem neveltek szigoruan.

Rocko- 2009.09.02. 07:17:14

hmm, videót vártam, nem tudom miért.

@Energon: ez a Belsőség lényege.

@degi2004: nem hír, post.

@Csikós Zsolt: majdnem mint egy Bianchiban? :)

@axax: "amikor az Árpád-hídról [...] Tudjátok, nem zörög "
ha mán Zirig-zörög. jól számolom h baowah minden nap átmegy majd az ÁRPÁD-hídon? :D

@Tie: ellátod a teljes index birodalmat vele? :D

Tie 2009.09.02. 00:22:16
erről a Fanni büféről már annyit jót írtak, csak meg kéne nézni.

Hank · http://www.netconcept.hu 2009.09.02. 07:19:03

Szép helyre költöztetek! :o)

velo · http://www.astra-coupe.hu 2009.09.02. 07:23:22

[OFF] TC főoldalon elírás az első szóban: "Frisebb..." [OFF]

Amúgy nagyon jónak tűnik az új hely. Látszik, hogy vállban már nem olyan szűkös :)

subtotal 2009.09.02. 07:44:33

Én is ex-dohánygyáros irodában dolgozok, dettó ugyanígy néz ki, csak ez sárga-vörös kombinációban van kifestve.
Ja, és Debrecenben van.

visszakettopadlogaz (törölt) 2009.09.02. 08:25:52

moving to the city - ha azt akartatok volna kifejezni hogy koltozunk a varosba - altalaban. igy azt ertheti aki tud angolul es nem tudja hogy ti nem tudtok hogy valami bemozog a varosba. a moving ot specialisan a koltozesre hasznaljak. ( sokszor kibukik hogy felmuveltek vagytok angolbol, de nem baj, divat mostanaban magyarorszagon a feluletesseg es az is hogy sokszor ertelmetlenul angolul irnak/szolalnak meg emberek )

pl moving company - koltozteto ceg

- piszkalodo jellege ellenere ez johiszemu comment volt.

karlmann 2009.09.02. 08:39:08

Anyám borogass! Ez akkora, mint egy vidéki sportcsarnok! Hogy lehet itt dolgozni?! Az oké, hogy Csikós, meg még két-három ember akkor is tud dolgozni, ha nehéz üteggel tüzelnek mellette, de azt ne mondjátok, hogy mindenki immunis! Ha ott mindenki dolgozni kezd, nagyobb zaj keletkezik, mint a Flórián téren!

Bambano 2009.09.02. 09:07:56

pont Csikós raplizik az évek alatt összeygógyult technika piszkálásakor fellépő mellékhatások miatt? rotfl :)

Lowtyo 2009.09.02. 09:14:22

szaglásszátok meg azt az anal attackert, hátha valamelyik kísérletező kedvű költöztető letesztelte.

Bambano 2009.09.02. 09:19:38

Jelentem, pár velvetes sikítást magamra vállalok, én is szoktam ott/nekik keményet mondani, amitől bizonyára egy-két alkalommal ledobta az agyuk az ékszíjat :)

Én költöztettem már párszor számítógépszobát, szervertermet, na az egy műsor:) 15 kilós táblán ne aggódjatok, vannak olyan költöztető gyerekek, hogy felkapják a több mázsás szekrényt is...

A csajokat én is sajnálnám:))))))

Rocko- 2009.09.02. 09:27:59

@visszakettopadlogaz: azt látjuk h kommentelsz, de hogy bazze az elsô sort se voltál képes elolvasni...
oda van leírva a megfejtés.

@Lowtyo: vagy melyik velvetes csajnak csillámporos a feneke. :))))

traxx 2009.09.02. 11:00:40

Van ott a tizesek alatt egy kínai kajálda is... Ha még megvan...

zala 2009.09.02. 11:07:37

@traxx: na attól fog Bede cifrát fosni :DD

malenykij polgar · http://mbybk.blog.hu 2009.09.02. 11:42:14

A halálom lenne egy ilyen irodának nevezett tömeg-munkaállomás.

laccmacc 2009.09.02. 11:44:19

Igen, én is a Fanni büfét javaslom. Van ott dupla hambi, káposztát ne kérjetek bele, mert hazavágja az ízét.
Napi 2-3 db, és tuti a szarás. Bőséges, és nem nyomasztóan kötött :)

codeine / B is for Battle (törölt) 2009.09.02. 12:19:30

"lehetetlen nevű energiaitalok"

Zamárdiban vettem a nyáron egy magánábécében olyat, hogy ATOMBOMBA.
(Két decibe belesűrítve, 199-ért...azért néha jó ez a tömegtermelés :)

Megélhetési rasszista 2009.09.02. 12:22:56

Kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményed pár hónap múlva. Aki kitalálta ezt az "open space" típusú irodát, annak kijárna egy alapos, 20 perces rugdosás (csak a fejre, hogy kíméletesek legyünk). Ez talán jó lehet egy könyvelőirodában, ahol mindenki ugyanazt végzi papírzörgetés közben, de egy szerkesztőségben, ahol mindenki éppen másik cikken dolgozik, egy ügyfélszolgálaton, egy kreatív helyen szörnyű. Ki kíváncsi arra, hogy a 3. asztalnál éppen Admirálist játszik a gépen, az 5. asztalnál már megint melegszendvics az ebéd (a héten ötödjére), a szemben lévőn most veszik össze férj és feleség. Stb, stb.

simoo · http://artissimoon.blogspot.com 2009.09.02. 12:31:21

csodálatos Joó Gábor "F1szagértőnek" adhatnátok némi támogatást...

gnme 2009.09.02. 12:34:18

..hátt... annál nincs szarrab, mint egy légtérben dolgozni másik hússzal és mindenkinek minden nyűgjét és telefonját valós időben hallani.

Ráadás, hogy a monitorokba belelátni.

Bambalazs 2009.09.02. 13:02:15

jól látni, hogy van olyan a szerkesztőségben is, aki mac-et használ :)

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2009.09.02. 14:20:55

@Rocko-: Neked minek? Arrafelé ismerős nemsokára elméletileg újra megnyitja a kettest!

Allin(HUN)Gary 2009.09.02. 15:08:44

Szevasztok!!!

szembeszomszédból(CIG) egy rajongó.. :)

bry 2009.09.02. 16:00:30

a velvetesek azért vannak csendben, mert már a kardjukba dőltek.

Rocko- 2009.09.02. 16:49:13

@Tie: mifelénk vagy ommfelé? :)

Krisi 2009.09.02. 18:27:39

Amikor először olvastam, hogy Flórián térhez mentek, az első gondolatom volt, hogy mázlisták vagytok, mert az ország legjobb lángosát ott készítik az aluljáróban (sonkás-tejfölös az isten), de látom már megtaláltátok :)
Hetente egyszer biztos, hogy ott kajálok, egyszerűen mennyei. Azóta nem ettem olyan jó lángost, pedig sok strandon, piacon meg fesztiválon próbáltam, de sikertelenül. Egyedül Nagymama lángosa a konkurencia nekik. A többi nem :)

Fanny büfé szintén jó, nem egyszer kajáltam már ott hajnalban félig részegen, félig másnaposan, dupla hamburgert ajánlanám.

visszakettopadlogaz (törölt) 2009.09.03. 03:06:07

@Rocko-: jah hogy akkor helyes? :D oke, megdumaltal, ha g`n`r is azt mondja akkor oke :D az a franya angol.....

Rocko- 2009.09.03. 07:07:48

@visszakettopadlogaz: nem mondtam h helyes. csak h GnR-re utal a cím.

@Tie: hmm, zsír, jó tudni, thx.
süti beállítások módosítása