Nem mi voltunk

254-et ment egy másik Lancer

  2008. augusztus 27. - RT76 Címkék: evo

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Miért nem a ... lett az év autója?
2008-11-17 17:43:00

Szóval az Insignia az. De most miért? Tényleg? Akkor már miért nem a Skoda Superb ? Abban legalább van egy

Harci bálna Amerikából
2008-11-14 11:08:00

Aszongya Zoli nevű olvasónk, hogyaszongya: "Szia, a Mercit vagy egy honapja kaptam le Julian-ban. Vagy 60-70 km-re

Az autóbuzi szemüvege
2008-11-12 01:17:00

  Nem tudom, mihez kötöttem volna a dolgokat az automobilizmus előtt. Talán névről ismertem volna a falu

Családi barátkozás a Mazda6 kombival
2008-10-30 13:00:00

Miután Winkler kissé fanyalogva, minden lelkesedés nélkül számolt be magazinunk hasábjain kalandjairól a

A Zélet a legnagyobb rendező: sikerült egy nappal azután megjelentetnünk a tesztet az új EVÓ-ról, hogy valaki új rekordot futott egy másik EVÓ-val egy somogyi sztrádaszakaszon.

Tehát, szól a Totalcar magazin hivatalos közleménye, nem csak hogy nem a szerkesztőség valamely dolgozója követte el ezt a szabálysértést (sőt, talán már közlekedési bűncselekményt?), de még csak nem is az a kocsi, amelyiket kipróbáltuk. Egyrészt a széria új EVO valószínűleg nem is tud ennyit (papíron 242 a vége), másrészt nem járt akkor ott.

Az én nemhivatalos véleményem pedig az, hogy ejnye no! Némely sajtótermékek, némely társadalmi tisztségviselők, valamint a rendőrség némely képviselői olyan szemforgató műfelháborodással kommentálták ezt az eseményt, hogy azt már nem lehet megállni szó nélkül.

Először is: ne nevezzük már látatlanban őrültnek, felelőtlen potenciális gyilkosnak, meg ilyesminek, aki kipróbál egy gyors autót egy autópályán. Lehet, hogy az, de lehet, hogy csak ugyanolyan ember, mint mindenki, aki rajong az autókért-motorokért, és került már a keze alá erős gép néptelen úton.

Másodszor: nem is biztos, hogy olyan rettentő veszélyes dolog ez. A német sztrádán mindez tök legális lett volna, az én ottani rekordom például óra szerint kicsivel 270 fölött van egy Mazda 3 MPS-ben. Izgalmas volt, gyorsan jöttek a csíkok, de egy jó állapotú, eleve ilyen tempóra (is) tervezett autóval, erősen koncentráló, egészséges sofőrrel, kis forgalomban nem hinném, hogy sokkal nagyobb rizikót jelentene egy ilyen gyors menet, mint amikor mondjuk kecskeméti repülőnapon trükköznek a pilóták a nézelődők ezrei felett. Sőt.

Harmadszor: ugyan ne siránkozzanak már a rendőrök a sajtónak, hogy jaj, de szörnyű, meg hát mit tehetnénk. Szerintük ennyire gyorsan menni rettentő veszélyes? Akkor fogják meg az elkövetőt, basszus, menjenek utána, álljanak elé, vagy ha ez nem megy, nyomozzák ki, hogy ki volt. Csak nincs olyan sok ilyen gyors EVO az országban, meg gondolom azért a színe is megvan. Persze értem, egyszerűbb az Octaviában üldögélve szemből mérni a békés, rendszámos forgalmat; még dolgozni sem kell, az Új Rend értelmében megy a csekk a tulajnak, oszt dől a lé.

Így a rendszám nélküli suttyók biztosan megússzák a 250+-os próbautat, az elbambult apukák meg biztosan befizetik az értelmetlen 100-as limitnél a 120-ért járó pártíz rugót. És közben lehet együtt haragudni erre az első számú közellenségre, az evós fantomra.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr32635936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AP 2008.08.29. 21:32:50

Sipike, te ezt komolyan gondolod?

"replay, mivel az eddigi kommentjeid megfogalmazása alapján nem vagy hülye gyerek, csak nagy arc (de azt ki lehet nőni --- micsoda képzavar :)), így ajánlom, keresd meg POS videóit. (mondjuk a timeslip.hu-n)
Gyorsulni szokott GTi-vel. Ő mondta, hogy a suzuki alatt elég a futómű, elég a fék ahhoz, amire az autó képes. Neki meg el lehet hinni..."

Hogy ha valaki egyenes vonalban gyorsul és nem borul fel ezalatt, akkor neki elhihetjük hogy stabil a gyári suzuki futómű? :)
Végülis ha egyenesen mész reptéren, akkor tényleg ok.

replayxx 2008.08.29. 21:38:22

antika:

Sajnos Suzukival nem szolgálhatok, és jelentősebb teherautós tapasztalataim sincsenek..:-) Azonban azt tapasztaltam, hogy a nehézteherautó/kamionsofőrök egészen más dimenzióban vezetnek mint a közlekedés többi résztvevője. És ez érthető is, hiszen ti egy nagyonnehéz és nagyonnagy valamivel mentek nagyonmesszire nagyonlassan:-D Ez nyilván más szokások kialakulásához vezet. Mondjuk én ezt biztosan nem tudnám csinálni amit te, sajnos ilyen tempónál én egészen egyszerúen elalszom hosszú távon..

Egyébként nincsen bajom a magyar kamionosokkal a törökökkel és a románokkal viszont annál inkább, ritka nemnormális egy népség.

replayxx 2008.08.29. 21:43:21

AP:

Azért örülünk hogy mostmár te is beszálltál..:-DD

antika 2008.08.29. 21:49:59

Ez igen!
Nem gondoltam volna, hogy tudsz tisztelettudó is lenni.
Remélem, nem csak a fáradság miatt van.
Széles utat mindenkinek.

replayxx 2008.08.29. 21:57:48

antika:

Én alapvetően mindíg az vagyok, egészen addig amíg egyesek fel nem idegesítenek.

Köszönöm, és széles utat neked is!:-D

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.08.29. 23:06:55

Replay, de akkor viszont morgolódsz egy darabig...
Csak úgy felvetem: technikailag és elméletben, lehetséges az, hogy valaki se nem fél, se nem nyomorog, és mégis kicsi és egyszeru autót vesz, amivel nem megy gyorsan? És nem is oreg/vak/hobbit. Hogy nem (csak) a bírság elkerulése vezeti, hanem esetleg úgy van vele, hogy fusson a halál. (Szegény, szegény Bada Dada!) Csak hogy tudjam, hol a helyem.

Cornucopia 2008.08.29. 23:44:12

Maxspeed- lowmind

"holott mindössze átlagosan 5-8%!!!!!!, ebben az évben 4% körül adódott!!! az össz baleset számarányában"

Ha már statisztikázol (amihez nemigen értesz) akkor azt is számold már ki légyszi hogy hány % az autópálya az összes út arányában (esetleg hány ezrelék) OKOSKA...
ez a tipikus esete (ha hallgattál volna bölcs maradtál volna)

Cornucopia 2008.08.29. 23:46:12

maxspeed

ja és még valami:
"hogy gagyi ember a gagyi autójával okozza a balesetek 95%-át!!!"

MO-n gagyi autó az autók 99.9%-a

zooo 2008.08.30. 00:45:37

Cornucopia "MO-n gagyi autó az autók 99.9%-a "

Ezzel nem értek egyet. Végignézek a Hungárián vagy a Soroksárin ahol relatíve a legtöbb autó mászkál nap mint nap és bizony egyre kevesebb a régi autó. Igenis nagyon sok új gép van, ezek pedig nem rosszak, függetlenül attól, hogy részletre vették-e vagy sem.
A közeli buszmegállóval szemben van egy hosszú parkoló és basszus lefogadom, hogy nincs 10 évnél régebbi kocsi!

Vagy mit értesz gagyin?

Mocsok Zoli 2008.08.30. 02:05:33

Berepültem szinte az egész világot de annál félelmetesebbet nem tudok elképzelni magamnak mint ismét repülőre szállni! Pedig a legbiztonságosabb közlekedés jelenleg utas Km arányban. Ha választanom kellene, hogy egy Hayabusán 300-al menjek Szegedig, vagy mondjuk ugyanennyit repülni kéne, én inkább a motort választanám, pedig ennél nem sok minden veszélyesebb! Különösen ha azt nézzük hogy az agyon emlegetett németeknél a Hayabusa vásárlók 50 százaléka már nem él, tehát a száguldás igenis életveszélyes. Elég egy defekt hozzá!
Az viszont egy érdekes kérdés hogy minek van olyan jármű ami 5. sebességben megy 300-al és van benne még egy gang! Persze autóban is akad egy két érdekes.
Az említett útszakaszon jöttem pest felé nem a szabályos sebességgel amikor egy autós villogott mögöttem az éjszakában. Gondoltam megnézem magamnak ki siet ennyire és mivel. Egy Seat Leon volt. Mentem utána, kíváncsi voltam mit tud. Kergettem vagy 10 km-ert, 250 alatt nem ment egy pillanatig sem a polgár. A motor órája csalhatott is egy kicsit de akkor is szép teljesítmény egy átlag autótól. Aztán vissza tettem kettőt és elléptem mellőle látványosan majd megvártam és ezt játszottuk az M0-ig. Az egyetlen egyszer sem villant az eszembe, hogy amit csinálunk az élet és közveszélyes sokak szerint. Nekem nem tűnt annak, legalábbis akkor és ott, de valahol a kettő közt van az igazság. 300-al száguldozni egy esze ment francia párossal, tényleg veszélyes. Itt a klaviatúra előtt belátom! viszont 180-al egy Hayabusán utazni szerintem biztonságos. Nem hogy egy modern négykerekűn! Aki meg 110 el előzget menjen az országúton még az autópálya matricát is megspórolhatja a Skodájáról!

A Suzuki tök jó autó! Főleg az 16-os 16 szelepes! Majdnem megy 200 kilót eszik vagy 6 litert hosszúban, persze nem végsebességgel. Az enyémben 400 ezer Km-alatt semmi nem romlott el!

Most van egy Renault Megane Cupe-m 20. 16 v. 8.6 ot alatt gyorsul 100 ra szintén keveset eszik. Viszont egy év alatt nem volt olyan pillanat hogy ne legyen vele valami. Eddig nyolcszor vitte autómentő szervizbe! A következő autóm ne legyen Suzuki mert ciki?

littlerock 2008.08.30. 08:45:36

Kedves BTO11, értem én, hogy a király stílus fontos a kommentek írásakor, de amit utoljára műveltél... nagyon káérlek ne ismételd meg ha egy magyartanár elolvasná tökönszúrná magát, de nem is egyszer...

sipike78 · http://www.szabolcsswift.hu 2008.08.30. 09:46:47

"Hogy ha valaki egyenes vonalban gyorsul és nem borul fel ezalatt, akkor neki elhihetjük hogy stabil a gyári suzuki futómű? :)
Végülis ha egyenesen mész reptéren, akkor tényleg ok."

fd7t47

Figyelj, nézz rá a fickó lapjára. kb. 5 mp alatt van 100-on a Swiftje, szerinted rollerral megcsinálta volna? A futóművön-féken valószínűleg nem kellett annyit buzerálni, mint a hajtóművön...

Ha meg gyári konfig minden, lazán megáll a kisautó, hacsak nincs csutkára lekoptatva az összes betét/tárcsa.

Amúgy felni-, gumi-, szilent-, gátlócsere normálisabbra nem egetrengető összeg, és akkor máris nem akar lemászni az útról a swift sem. Sőt, felnit nem is muszáj.

Cornucopia 2008.08.30. 09:54:25

Zooo

Kinek mi a gagyi, nekem az autók 99.9%-a az (a sajátomat is beleértve) nem függ attól hogy hány éves az autó.
Attól hogy egy autó új attól nem lesz jobb, csak újabb. Én jó ha havonta látok néhány nekem is tetsző autót, de jó autókat mindennap többet a Soroksárin??? Na neee... El tudom képzelni ha 0-24 óráig ott ülnék jönne biztosan több is, de azért annyira még sem érdekelnek a jó autók hogy ilyet tegyek. Elég felnézni a mobile.de-re és ott azért vannak nekem tetsző autók 1000 számra...
Holott pl. a az új MB S osztálytól a legtöbb autósújságíró hanyatt esett nekem semmit nem jelent, nem hoz lázba, csak egy nagy luxusautót látok benne és nem fog el a birtoklási vágy ugyanúgy ahogy mondjuk egy 645-ös BMWnél sem, de pl. egy Corvette (legyen az szinte bármilyen) vagy egy Porsche az bejön, nemúgy az EVO és a WRX, ezekért az autókért ma nehezen tudom elképzelni hogy valaha is pénzt adnék.

sipike78 · http://www.szabolcsswift.hu 2008.08.30. 10:11:13

A szlalomversenyre kitérve pedig (hogy ne csak padlózósegyenesbengyorsulgatós legyen a téma): egy jó barátom révén párszor kimentem szlalomozni. Nekem se gyakorlatom, se tehetségem nincs benne, de ők elég régen nyomják, rámhozták a hányingert rendesen.:)

Semmi különös átalakítást nem kellett a futóművön végezni. Persze, a csapágyak nyagdulnak kifelé rendesen.

A múltkor a régi Swift GTi nyüszítve, de 4 futam összesítéséből lenyomta a Swift Sportot. Ami alatt azért jóval komolyabb mechanika bújt meg...

Persze, mikor megjelent (csak bemutatózni)egy komoly Subaru, mindenki respectelt. :) De arra egyedül annyit költhettek, mint a mezőny felére egybevéve.

Geri 2008.08.30. 11:42:14

részemről Mocsok-nál a pont!
nagyon menni veszélyes, de szerintem is van egy egészséges határ a száguldás és a kresz között, ahol minimálissal nagyobb csak a kockázat!

amúgy nem lennék benne biztos, hogy nem veszélyesebb betompulva vezetni alacsony sebességnél, mint gyorsan menni megfelelő állapotban..!

de legjobb példa arra, hogy mi a veszélyes, az az öregem autója! nálunk ugyanis a műszaki is csak egy sarc.. mert olyan állapotba engednek át autókat hogy az hihetetlen!!!!!!!
pl fater kocsiján konkrétan anyi fék van, mint egy kemping biciklin.... 40-50-nél intenzívebben lassító mögött blokkoló kerékkel csúszol és rettegsz.....
pedig ez legális, az ilyenekre senki nem köpköd, nem bünteti a yard, holott lehetne mérlegeli, hogy mi aveszélysebb a 250, vagy abban a megengedett...

Cornucopia 2008.08.30. 11:56:08

"nálunk ugyanis a műszaki is csak egy sarc.. mert olyan állapotba engednek át autókat hogy az hihetetlen!!!!!!!
"
....és frankón ment át a műszakin, illetve már akkor is ilyen volt?
Nekem egyszer azért nem engedték át az autómat, mert volt egy régi leszedhető vonohorog rajta aminek nem volt meg a horog része, tulajdonképpen nem is látszott hátulról csak egy 80mmX50mm es fém plakett... Egyszer pedig azért mert a kéziféknél 20% helyett 21% volt az eltérés a két oldala között

antika 2008.08.30. 13:41:42

Mocsok Zoli
Képzeld elengedem az egyik barmot 250-el, lelessulok a kamion mögé 80-ra, benézek a tükörbe, semmi
kiteszem az irányjelzőt semmi
benézek újból a tükörbe, messze a távolban valami, elkezdek előzni, pár másodperc kamion mellé érek 110-el és jön a másik barom 250-el.
Fel van háborodva, hogy lassítania kell.
sajnálom, ugyanúgy az én adómból építetteék, mint a tiedéből se.
És tessék öklöt rázni, villogni, dudálni.
Leszarom, az út mindenkié.
A világ kulturált részén ez működik.
Elveszed a gázt, gurulsz egy kicsit, majd tövig nyomod újra.
Erről szól az autózás.
Szerintem.

[] (törölt) 2008.08.30. 13:49:07

"Ami érdekesebb: tegnap jöttem haza Németországból. Leutkirch im Allgau településen hajtottam fel az autópályára, München-Passau-Linz-Bécs útvonalon jöttem haza (gyk ez végig pálya). A német szakaszon ahol a forgalom engedte, padlógázon mentem, ez óra szerin 222kmh, a GPS szerint 211kmh (Astra 1.9CDTI, 150LE). A helyenként előforduló 100-120kmh korlátozásokat notórius tábla+10kmh pontossággal betartottam. A német szakaszra 125kmh átlagsebesség jött ki, a gép szerinti fogyasztás 7,7l/100km lett. Az osztrák szakaszon óra szerint 150-nél tempomatoltam (GPS-->143), így az osztrák szakaszon az átlagsebességem 135 kmh lett, a fogyasztás pedig csak 5,9 l/100km."

ez a legelso dolgok egyike, amit egy alapszintu vezetesi treningen elmagyaraznak ;)

M@CI GSXR1000 2008.08.30. 16:07:47

Nem tudom pontosan, hogy az M7 melyik szakaszán történt ez, de hétköznap a 130-as km-től a határig összesen 4-5 autóval szoktam találkozni szóval baromi nagy tömeggyilkosságot nehéz lett volna összehozni az eszeveszett száguldozásban... egyébként nekem a 6-os fokozatban a tiltás az óra szerint 325km/h, gps szerint 306km/h, szerintem ezt a 254-et a motorom 4-esben is simán viszi.. :-)

Egyébként sem értem, hogy miért sírnak, hiszen ez a 254 még csak nem is meríti ki a legmagasabb büntetési kategoriát, hiszen ez csak 81%-100% túllépés: 200 000 Ft 235-260 km/óra

a felső kategoria pedig 100% feletti túllépés: 300 000 Ft 261 km/órától

M@CI GSXR1000 2008.08.30. 16:12:29

"Különösen ha azt nézzük hogy az agyon emlegetett németeknél a Hayabusa vásárlók 50 százaléka már nem él, tehát a száguldás igenis életveszélyes."

ez azért nem pont így van, ez a fura "szájhagyomány" onnan jött, hogy europában a németeknél kezdték meg a haya árusítását, és az első széria anyaghibás blokkal került piacra, a 3-as dugó tartós nagy tempónál kikönyökölt a blokk oldalán. Ebből volt rengeteg haláleset, ezért volt a kezdeti negatív halálmotor elnevezés...

sanya 2008.08.30. 16:24:35

maxspeed:
"Tesztelni, senki ne teszteljen, mert az gyakorlatlanságot jelent."

KEDVES TC!
MOST EZENNEL VÉGE A TESZTJEITEKNEK!
(bízzátok maxspeedre)

sanya 2008.08.30. 16:37:22

Egy újabb sebesség - topic.

A szokásos módon zajlik: a gyorshajtók - tisztelet a kivételnek - (akár csak a pályán) hatalmi szóval próbálják félresöpörni útjukból azokat, akikről nagyszerű véleményt alkotnak: "a bolondok még örülnek is a szabályoknak".
Meghogy milyen Magyarország... Hát pont olyan, amilyenné tesszük.
Egyetlen gyorshajtós téma kapcsán sem olvastam olyant, hogy "bár ugyan én gyorsan hajtok, előzékeny, figyelmes és türelmes vagyok az átlagautóssal szemben". Ha a sebességhatárok eltörlését szajkózók majd ilyeneket írogatnak be, akkor talán lesz az autós társadalom is annyira érett, hogy rá lehet bízni egy ilyen felelős engedményt. Addig viszont tényleg minden szarra szabály lesz a tapasz. Az, hogy valakinek van egy fasza csilivili játékszere, attól ez az ország még nem játszótér.

Isti · http://www.totalcar.hu 2008.08.30. 17:09:44

Előre is bocsi, mert tudom hogy nem igazán illik ide ez a dolog, csak az az igazság, hogy nem tudtam hova írjam. Végülis gyorshajtani ezzel is lehet, hogy a témához kapcsolódjak. Törött a verda, de haza lett hozva és kipofozták!? Böngészem a használtauto.hu-t és találtam ezt: www.hasznaltauto.hu/2330592_bmw_m5_2007 és akkor eszembejutott mintha már láttam volna egy csúnyán leamortizált példányt amire nagyon emlékeztet és lehet, hogy most eladósorba került ez a szörnyeteg! =>carscoop.blogspot.com/2007/10/bmw-m5-touring-crashes-from-flat-tire.html
Hát ha a két autó egy és ugyanaz akkor nem szívesen lennék az új tulaj helyében.

[] (törölt) 2008.08.30. 17:23:29

Isti: merget vehetsz ra, hogy ugyanaz. viszont amilyen szerkezeti karokat a 180as balesetnel kapott, azokat mar a budos eletben nem javitod ki 100%ra. ingyen sem ulnek bele ebbe a szettort roncsba, nemhogy 20 gurigaert.

bp2.blogger.com/_FoXyvaPSnVk/RxnbnSFKrmI/AAAAAAAAYX8/jvEnJPFMm9g/s1600-h/CsP_BM5TCR_1.jpg

Isti · http://www.totalcar.hu 2008.08.30. 17:49:37

Hát nem semmi egy eset az biztos. Ha ilyen autóm lenne és rommátörném biztosan sírvafakadnék.Egyébként én is azért gondoltam hogy a kettő ugyanaz mert nem hiszem, hogy sok m5 touring szaladgál kishazánk útjain. Mindenesetre érdekes, az összeg meg érthetetlen amit kérnek érte. Amikor 20-nál többért nem is nagyon van M5-ös a használtpiacon. Egy komment az eredeti oldalról: " someone can have enough MONEY to buy an M5 Touring...but not enough SENSE to check the tire pressure". Abszolút helytálló a megállapítás.

replayxx 2008.08.30. 18:37:47

Gomulka Béla:

Ezzel nincs is semmi gond! Én egy szóval sem mondtam ezt, attól hogy valakinek kicsi/gyenge autója van mert nem akar több pénzt "az utcán" tárolni, és ezzel az eszközzel a neki szimpatikus lassú tempóval halad még nincsen semmi probléma. Isten adta joga van mindenkinek ahhoz hogy úgy közlekedjen ahogy neki kellemes!
Én csak arra céloztam, hogy egyrészt ha egy mód van rá akkor ezt ne a belső sávban tegye, másrészt pedig egyéb módon sem akadályozza azon közlekedőtársait akik nem a "lassú programon" vannak..:-)

De szerintem az ilyen jóindulatú nyugodt közlekedőkkel nincsen semmi gond! Sokkal több kellemetlenséget okoznak az önjelölt KRESZ-imádó közúti igazságosztók. Szerintem:-D

replayxx 2008.08.30. 19:02:47

sanya:

Én például a te szemedben szerintem "gyorshajtó" lehetek, de hidd el ettől függetlenül még vagyok antiszociális a városi forgalomban. Számtalanszor megfigyeltem, hogy egyes normál sebbességgel és normális követési távot tartó teljesen mindennapinak tűnő emberek teljesen mindennapi autóval hogyan reagálnak mondjuk a Hungária körúton arra hogy valaki be szeretne sorolni az ő sávjukba: abban a pillanatban (peddig eddig nem siettek) padlógázt nyomva törnek az előttük haladó közvetlen közelébe csak azért hogy szerncsétlen polgártársuk nehogy be tudjon sorolni ELÉJÜK..:-)) És ha nem tudják kiszorítani az illetőt, akkor jön a dudálás,villogás, szitkozódás stb..

Na az én ilyet például sajnos sohasem fogom megérteni! Ha eddig nem sietett, ha eddig nem érezte szükségét az előtte haladó útról való letolására akkor vajon miért teszi? Nyilvánvalóan nem emberszeretetből...
Na, én például az esetek 90%-ban beengedem azt aki előttem irányjelezve sávot szeretné váltani, mindnefajta lelki deformáció nélkül hiszen a városban kicsit is erősebb forgalomban úgysem lehet normálisan haladni. Csak van pár egyén akinek ez nemigazán esik le..:-)

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.08.30. 20:11:59

Nem kotekedésbol mondom, de a lassan hajtókkal ugyanannak a KRESZ-nek a szabályait akarod betarttatni, amiket az esetleges gyorshajtással nem tartasz tiszteletben. Elméletben, és persze azt is tudjuk, hogy két rosszból nem lesz egy jó.
Gyakorlatban meg húzódjon le a lassú és hadd menjen a gyors, mert a frusztrált vezeto a legveszélyesebb.

suttog 2008.08.30. 20:23:02

replayxx !Van igazság abban amit írtál ! Csak az a baj,ha az ember tartja magát a szabályokhoz ,ott nagyon vékony az a vonal,hogy ki milyen módon reagál rá !A másik pedig a hatóság kibaszott zéró toleranciája,mivel ha az ember nagyon megszegi,akkor kisebb a lebukási veszély.Ha csak kicsit akkor pedig fizethet sokat !Persze erről jut eszembe,hogy Győrben egy feltűnő hangú nagy motorral(magántulajdonú)rendőr sisak nélkül A 30-AS ÖVEZETBEN valósággal repesztett(Pátzay P-ut 13-ó -tájékán)

M@CI GSXR1000 2008.08.30. 21:19:30

Ha tényleg egy és ugyanaz az M5 touring van a képeken, akkor meg kell szerezni a lakatos számát, mert ért hozzá...

BTO11 2008.08.30. 21:42:53

ennyi kommentbol mán lehet statikáznyi'
D:))

[] (törölt) 2008.08.30. 23:54:35

"Ha tényleg egy és ugyanaz az M5 touring van a képeken, akkor meg kell szerezni a lakatos számát, mert ért hozzá..."

szerkezeti karokat akkor sem fogsz tudni kijavittatni, ha a karosszerialakatosod szemelyesen az atyauristen, es kezratetellel hegeszt.

[] (törölt) 2008.08.31. 00:01:01

"Egy komment az eredeti oldalról: " someone can have enough MONEY to buy an M5 Touring...but not enough SENSE to check the tire pressure". Abszolút helytálló a megállapítás."

olvastam, egyetertek. plane egy M-nel, ahol sokkal nagyobb igenybevetelnek vannak kiteve a gumik.

MB Fanatic 2008.08.31. 09:53:35

De akinek van ennyi lóvéja, de esze annál kevesebb mindjárt gondolhatott volna a defekt okozta eshetőségre és erre a felnire már évek óta kapni defektálló abroncsot amit ha rátapasztva felrobbantasz rajta egy C4-es töltetet sem tudsz leszedni a felniről, tesztelve volt a dolog. Ráadásul szöges ráfutóval sem állítanak meg. Habár kb 250 rongy/ darab azért asszem plusz egy misit megér a biztonsága a fazonnak, meg főleg másnak, mert magával vihetett volna egy pandát vagy minit vagy mittomén! Már csak arra vagyok kurva kíváncsi hogy mibe tenyerelt bele ez a fószer hogy terméskő alagsorral díszkövezett bejáróval épített villa és mellé egy KOMBI M5-re fussa a lóvéból, baromira utána csinálnám én is, de gyanítom h nem venné be a gyomrom a mesterkedését amit ez végig nyomatott az évek során...
A kocsi pedig totál ez már csak max donornak, a komplett hátsó futómű, kipuff rendszer kiszakadt, alváz deformált, az már csak finomság h az egészt bal oldal úgy összegyűrődött mint egy alufólia a zsemlén! Megköszönheti a fillérbaszásának h a 35 misi mellé nem futotta normális abroncsra,ezért a kocsit lenullázta, gratuláljunk neki igazi magyar le se tagadhatná. Azért kíváncsi vagyok h kit fog majd tudni bepalizni ezzel a szarral a burnyák, remélem nem lesz olyan burzsuj seggfej!

KÜLÖNBEN MEG KI A SZARNAK KELL EGY KIBASZOTT BMW?! AZOK IDEGBETEG SZARLÁDÁK! (az ára azért jól jönne tudnék belőle mit venni) Tudjuk replay neked is az van, szóval ülj le kisfiam, egyes!

[] (törölt) 2008.08.31. 10:45:55

"De akinek van ennyi lóvéja, de esze annál kevesebb mindjárt gondolhatott volna a defekt okozta eshetőségre és erre a felnire már évek óta kapni defektálló abroncsot"

nemcsak hogy kapni lehet, de gyarilag is RFT (SSR) van rajta, hacsak nem kokanyoljak le rola :)

"KÜLÖNBEN MEG KI A SZARNAK KELL EGY KIBASZOTT BMW?!"

nekem :)

"AZOK IDEGBETEG SZARLÁDÁK!"

koszonom a bokot.

replayxx 2008.08.31. 13:07:10

MB Fanatic:

Sajnálom kis barátom ,ez nem nyert. Ne magadból indulj ki! A kispolgári BMW fóbia egyébként manapság már nagyon eredményesen gyógyítható..:-DD
Egyébként meg szerintem ne bírálj olyan dolgokat amiket még nem próbáltál, mert ez így nem túl hiteles.

Ja és még valami: Attól tartok hogy az általad a nevedből ítélve olyannyira fanatizált autógyártó egyik három betűs gyári tuningváltozatát használok éppen, szóval mostmár kitárazhatsz kopasz.
Ha jó leszel majd talán viszlek egy kört, de csak ha nem hányod össze az utasteret..:-D

sanya 2008.08.31. 13:12:54

"szerkezeti karokat akkor sem fogsz tudni kijavittatni, ha a karosszerialakatosod szemelyesen az atyauristen, es kezratetellel hegeszt."

Szép tág fogalom ez a "szerkezet". Nagyon tisztességesnek tartom, hogy valaki kár-dokumentáltan árulja a törött autóját. Biztos a javítási eljárásról is tud felvilágosítással szolgálni. Az alapján meg kideríthető, hogy a gyárilag meghatározott illesztések, tűrések, mértek, stb. megfelelőek-e.
Kérdés, hogy az, aki ki tud fizetni 20 mHuffot egy kocsiért, az föltétlenül egy törött autóra akarja-e költeni a pénzét...
Szóval marad a másik út: hölgy nemdohányzó keveset futott szervizkönyves tulajdonos, stb.

replayxx 2008.08.31. 13:41:15

Edelweiss:

Ne vedd magadra, szerintem ez egy kicsit olyan mint annó az első szocializmusban: akik nappal a KISZ táborban a legvéresszájúbban szidták a gonosz imperalista és kizsákmányoló rendszert na pont azok nyalogatták ki a házibulin az utolsó cseppeket az üres Coca-Colás üvegekből... Szóval azért kíváncsi lennék hogyha ezet a BMW-fóbiásokat valaki megdobná egy ilyen géppel, és rájönnének arra hogy mi is az amit eddig oly vérmasszájúan kritizáltak akkor vajon meddig érne (fülig?) a szájuk:-) Talán én ezt a tudatlan álszentséget nevezném inkább "szarládaságnak", de nem szeretnék megbántani senkit.

Nincs BMW-m mielőtt még valaki erre asszociálna.

Cornucopia 2008.08.31. 14:02:59

replayxx:

"Nincs BMW-m mielőtt még valaki erre asszociálna."

Na ugye hogy suzi swift :DD

itt van az álomautó amit igértem, igaz rá kell dobni egy kicsit de megéri....
www.hasznaltauto.hu/2340134_suzuki_swift_1993

Cornucopia 2008.08.31. 14:09:36

...esetleg igy igazi GTI? igaz erre már kicsit rá kell dobni
www.hasznaltauto.hu/2303273_suzuki_swift_1986

replayxx 2008.08.31. 14:39:42

Cornucopia:

B@ssza meg, most aztán lebuktam..:DD

Megnéztem az általad belinkelt első hirdetést:

"Leírás: Nagyon le van lakva szinte bontásra érett!Ár nem végleges!"
Ár: 149.000-

Háát, én még ilyet nem nagyon hallottam autókereskedőtől! Biztos nagyon harcore, kár hogy nincs belső kép..:-))

[] (törölt) 2008.08.31. 15:16:32

"Szép tág fogalom ez a "szerkezet"."

el vagy tajolva. nincs semmifele tag fogalom, szerkezeti karnak nevezunk mindent, amitol az adott elem stabilitasa, merevsege, szakitoszilardsaga, gyurodokepessege etc megvaltozik (romlik). az ilyen karokat a budos eletben nem javitod ki. legfeljebb a deformaciot tudod kikalapalni, hogy ne latszodjon.

"Az alapján meg kideríthető, hogy a gyárilag meghatározott illesztések, tűrések, mértek, stb. megfelelőek-e."

ha te ezt ranezesre megallapitod, akkor bizonyara rontgenszemeid vannak. (elarulom, hogy nem feltetlenul a hegesztes fogja megadni magat, hanem esetleg az elozoleg mar deformalodott elem. de az is eleg, ha a kovetkezo csattanasnal mar nem gyurodik, hanem torik, maris buktad a gyurodozonat, meg esetleg a labaidat.)

meg valami: ha azt mondom, hogy egy gyari hegesztes szakitoszilardsaga 1200 MPa kell legyen (mondtam egy szamot), hogy a faszba ellenorzod le?

MB Fanatic 2008.08.31. 16:04:20

replay hát leszarom ha AMG-vel is járkálsz egy patkány akkor is az marad ha öltönybe bújtatják, szinte sajnálom azt az autót hogy egy ilyen fasz jutott neki. Ahhoz meg egy magadfajta eltévedt magát mindenhol fasza mintamagyarnak hirdető gennyputtonynak meg pláne nincs köze hogy melyik márkát miért szeretem. Mellesleg meg ha volna egy olyan barom aki megdob egy grátisz bmw-vel akkor még aznap elpasszolnám valamelyik seggfejnek vigye csak, nekem csak az ára kell. És véletlenül se az itteni buzimagyar tulajdonosi szféra miatt rühellem azt a márkát hanem csak úgy zsigerből, mint a magadfajtát. Hiába pedálozol öcsi egyenlőre még baloldali rend van itt és egy jó darabig még az is marad, a hozzád hasonlók lesznek a legjelentéktelenebb kutyaszar a Kossuth tér sarkán, annyi vizet sem zavartok bele a dolgokba, ha akarná fletó beleverné a faszát a képedbe meg a haverjaidéba is. És már nem lesz a zsidók konca ez a jelentéktelen hely hanem már az is, ebbe jobb ha beletörődsz, vagy a határon kívül tágasabb, csak a probléma veled h a saját nyomorult nyelvedet sem beszéled normálisan azonkívül meg semmit. Vigyázz nagyarc egyszer felkeresnek a cionisták ahogy te nevezed őket és kicsinálnak!

[] (törölt) 2008.08.31. 16:14:58

"És véletlenül se az itteni buzimagyar tulajdonosi szféra miatt rühellem azt a márkát hanem csak úgy zsigerből, mint a magadfajtát."

szerintem vedd be a torazinod es nyugodj meg. az idegeskedes art az egeszsegnek, a vegen meg gutautest kapsz ha ennyit hergeled magad.

Ciri 2008.08.31. 16:23:36

Húú bazzeg, itt oszt zajlik az élet!

replayxx 2008.08.31. 16:23:50

MB Fanatic:

Nos állok elébe barátom, már alig várom!:-DD Ugyanis én veled ellentétben a legkevésbé sem érzem kevesebbnek az általad felhozott embertípusnál...
Hoppá, de végül csak kibújt a szög a zsákjából! Örülök hogy végre sikerült kinyögnöd azt hogy mi nyomja a sérült lelkedet. Persze érthető, hiszen kiderült hogy amiről te csak álmodozol az nekem a mindennapi valóság..:-) De ez szimpla irigység, kérlek próbáld meg leküzdeni.

Egyébként pedig az utolsó írásod magáért beszél, no comment. Ez talán maga a cionizmus..?
Vigyázz nagyarc egyszer felkeresnek a Gárdisták ahogy te nevezed őket és kicsinálnak!:-DD

replayxx 2008.08.31. 16:30:02

MB Fanatic:

Egyébként meg vegyél be még egy Rivotrilt és inkább talulj meg normálisan vezetni te vén kommunista patkány, és adja neked az isten hogy egyszer legyen egy jobb kocsid a Ladánál..:-D

Ciri 2008.08.31. 16:32:31

Na fa..sza !

Már a BMW is egy rakás szarláda -idegbeteg szarláda-

Vigyázz mercis, mert mindjárt vége az uzsinak és jönnek a japánfanok, na akkor már a merci is szarláda lesz:)

qualitaet 2008.08.31. 16:58:54

"Már csak arra vagyok kurva kíváncsi hogy mibe tenyerelt bele ez a fószer hogy terméskő alagsorral díszkövezett bejáróval épített villa és mellé egy KOMBI M5-re fussa a lóvéból"

"remélem nem lesz olyan burzsuj seggfej!"

"ha akarná fletó beleverné a faszát a képedbe meg a haverjaidéba is."
"de gyanítom h nem venné be a gyomrom a mesterkedését amit ez végig nyomatott az évek során..."

Ahhoz képest a Fletóét egész jól megkajáltad, sőt ahogy elnézem még repetáztál is.:)
"Hiába pedálozol öcsi egyenlőre még baloldali rend van itt és egy jó darabig még az is marad,"

Világ proletárjai egyesüljetek!
Gyanítom a Pártgarázsban lettél MB fan :)

"az már csak finomság h az egészt bal oldal úgy összegyűrődött mint egy alufólia a zsemlén!"

Látod-látod,AZÉ'(ahogy Horn elvtárs artikulálná) vannak már bíztató jelek...:)

Cornucopia 2008.08.31. 17:27:07

"ha akarná fletó beleverné a faszát a képedbe meg a haverjaidéba is."
neki könnyű mivel egy nagy fasz és ha beszél is csak a faszságok jönnek belőle, még 3 hónapot adok neki max. aztán mehet a szennygödör legaljára...

MB fanatic 2008.08.31. 17:39:42

Jajj dehogy igegesítem magam edel te kis emigráns patkány, az ittlevők makogása miatt meg pláne nem! hova a francba képzeled magad?! Azt csípem a magyarokban hogy egyszerűen képtelenek beletörődni abba aki éppen ugrál a tökükön és méltósággal beletörődni a megváltoztathatatlan nyomorba. Ezért használja ki nemcsak az egész világ hanem még az itt élők is a többi nyomoronc beszűkült látókörét. Na ez akár lehetne hungarikum is meg akár a világökörség része is nekem baszottul mindegy ez a kettő egy és ugyanaz. De másrészről ez a tehetetlen fröcsögés ami hirtelen ide lett okádva a lehető legjobb hír is mert legalább biztos jele hogy újabb 50 évig szipolyozhatjuk ezt a sereg birkát, mert képtelen tisztességgel megtörni a karhatalom előtt, mint ahogy egy épelméjű tenné. Ki lesz javítva ez az apró szépséghiba amit ez a ripacs fletó csinált a baloldal hírnevén, egy értelmesebb pofa pedig szépen húzza tovább ennek a nyomortelepnek a szekerét! replay pedig előbb utóbb belátja hogy a gárda nem más mint pár túl kicsit beszopatott nemeléggé lefoglalt balhékeverő csőcselékbe tömörülése. Az tetszik a legjobban benne amikor vitán felül akár mintapolgárnak is kikiáltható egyéneket szívatnak jelentéktelen faszságok miatt csak hogy megmutassák hogy ők ott vannak, de még egyszer se tapasztaltam hogy akár egy cigánynak vagy netán zsidónak (az baszna be akkor szarnának utoljára) annyi kellemetlenséget okoztak volna mint akár a légyszar az ablakon. És az a legszebb az egészben hogy magam előtt látom hogy végzi majd ez a KISZ egyesület: a saját vezetőik fogják bemártani őket akiket olcsó pénzért megvesz majd valaki jöttment, és bejelentik hogy ennyi volt pajtások vége az úttörőtábornak.

SILVER LIGHTNING 2008.08.31. 17:45:39

Ez a replayxx már megint itt van. Olyan, mint a 15 éves unokatesóm, aki éjjel nappal gép előtt ül.

wt 2008.08.31. 17:56:20

Te ellenőrizd, lehet hogy tényleg ő az! ha igen akkor lépj a faszára aztán lökd hanyatt! De ha kb ilyenek jelentik a szélsőjobbos réteget (hát persze hogy ilyenek, még retardáltabbak bemutatkoztak a hír TV-ben) akkor kezdem letagadni hogy magyar vagyok. komolyan szánalom banda...

replayxx 2008.08.31. 17:58:59

Sokat képzelsz magadról te szemtelen önjelölt zsidó... Vagy talán azt hiszed hogy téged nem fog a golyó?:-D Pontosan ez a stílus lesz a veszted. Hiába próbálod itt megfélemlítgetni az embereket, van akiknél ez nem annyira jön be. Azt hiszed nem látok át rajtad? Minnél keményebbnek próbálod mutatni magad, annál jobban rettegsz! És nem is ok nélkül. Isten a tanúm, én nem kívánom ezt de ha nem vesztek vissza az arcotokból sürgősen akkor el fog jönni egy új Hitler és arra csak ti fogtok ráb@szni! Térj már észhez ember ez az ország és ez a nép befogadott titeket, hát legyetek hálásak érte és ne játszátok itt az urat. Vedd már észre hogy ti csak vendégek vagytok.. Vagy megtanuljátok TISZTELNI a magyar népet, vagy elhúztok a pokolba. Szó szerint..:-D

De mostmár legalább megismertük a magyarországi zsidóság viszonyát a magyar néphez. Köszönjük, tanulságos volt!

replayxx 2008.08.31. 18:06:53

MB Fanatic:

"Jajj dehogy igegesítem magam edel te kis emigráns patkány"

Na ki nem tud írni, te ostoba szocionista állat?:-)))

replayxx 2008.08.31. 18:10:52

wt:

Nem vagyok szélsőjobbos, de mindegy. És hogyha egyetértesz az ilyen MB Fanatic-félék véleményével, akkor szerintem tényleg nem vagy az..:-(

MB fanatic 2008.08.31. 18:17:44

Te replikátor ne erőlködjél már ilyen látványosan mert elered az orrod vére, áruld már el ki a frász tiszteli ezt a népet, ne röhögtesd már ki mégjobban magad! XDXD! Kimaradtál a történelem órákról vagy lehet hogy az összesről, te kis papa pénzén meg kurvák sarcán felkapaszkodott szarkupac! És ki lesz az új hitler tán te?! Nyilván azzal sem vagy tisztában hogy ő is zsidó volt ráadásul buzi és impotens. nyilván méltó utódja leszel, nemigaz?! A tőkeviszonyokról meg kb fordítva engedik meg hogy TE itt tartsd a kopasz segged kispofám. Szerencsére ugyanaz a felállás fordítva is ugyanúgy fog a golyó rajtatok, vagy netán billiárd golyóra gondoltál? Ugyan ébredj már fel pubi, túl sokat szívtál. De azért örülök hogy sikerült neked kedves témára rátapintani, megint lesz okod hogy megpróbáld mattrészegen átütni a falat tehetetlen kínlódásodban. Na ugye hogy megint vesztettél öcsisajt? Óvodásokkal meg nem szokásom vitatkozni, különben is van jobb dolgom, de azért baromira szórakoztató volt tehát részemről ennyi, szevasz.

Ciri 2008.08.31. 18:34:06

Ezt a beteg idiótát kimoderálhatnátok..

Ciri 2008.08.31. 18:36:16

Ezt a beteg idiótát kimoderálhatnátok..

replayxx 2008.08.31. 18:44:40

No comment.

replayxx · http://www.judapest.org 2008.08.31. 18:52:52

De vajon hová sietett? Biztosan indult a vagonja...:-DD

wt 2008.08.31. 18:55:55

Megértük hogy repi végre magába süllyedt gondolkozni és köpni nyelni nem tud. Vagy most döbbent rá a baromi nagy igazságra? Na sebaj tudod a szokott szöveget: "El lehet innen menni kéremszépen, senki nem tart vissza!"

Dehogy nem vagy szélsőjobbos ráadásul buzgómócsing antiszemita, legalább a nyomorult elveidet ne tagadd le te szégyene a földnek!

[] (törölt) 2008.08.31. 19:39:13

"Már csak arra vagyok kurva kíváncsi hogy mibe tenyerelt bele ez a fószer hogy terméskő alagsorral díszkövezett bejáróval épített villa és mellé egy KOMBI M5-re fussa a lóvéból"

ehhez sajnos kurvara semmi kozod, ez csak az illetore meg az adohatosagra tartozik.

ugyhogy ha tudsz valamit, akkor elballagsz szepen az APEH-hoz, ha meg nem, akkor kussolsz.

[] (törölt) 2008.08.31. 20:01:58

egyebkent mi a faszt csinal a TC szerkesztosege, hogy napok ota se uj poszt, se moderacio?

csegevara is megmondta, a blog olyan mint a bicikli, ha nem toljak, felborul :)

Ubul 2008.08.31. 20:16:55

Edel ha hiányzik a moderáció akkor moderáld magadat ki innen a picsába! Nem muszály itt gyakorolni az olvasást, neked már különben sincs szükséged a magyarra, nyald a britek seggét kötsög! Amíg szólásszabadság addig mond meg gondol amit akar!

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.08.31. 20:20:24

Emberek, ki/mi az a Fletó?

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.08.31. 20:22:28

Ubul: nem brit, és nem ellipszilon. És a blog, ez a blog, szabad. (Nagyon is, ahogy a nyelvhasználat módja alakul mostanság...)

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.08.31. 20:27:29

Edelweiss, fogadásokat kotottek, hogy ha nem tesznek fel új posztokat, vajon meddig megy el ennek meg annak a posztnak a látogatottsága. Ez itt otszáz felett jár, ami ennél sokkal izgalmasabbaknak sem jott ossze. Emlékszel az x6-osra?

Ubul 2008.08.31. 20:42:17

Sebaj feltaláljuk magunkat a TC-sek nélkül is, ezzel is csak a rátermetlenségüket bizonyítják ők a legzavaróbb tényező ezen az oldalon!
Ha arra célzol hogy a muszáj nem ellipszilon akkor rosszul megy a Word kontrollja.

Valaki feldobna egy érdekes cikket?

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.08.31. 20:56:43

Itt van ez: a Bentley Veyron

www.rrab.com/hunau.htm#top

Ne hallgass a word-ra, azok úgyse magyarok.

replayxx 2008.08.31. 21:30:56

wt:

Tényleg elgondolkoztam egyébként. Ezt vehetjük úgy hogy te is egyet értesz az MB által elmondottakkal? Nyugodj meg nem kívánlak a gázkamrába, szóval csak őszintén..:-D

Nokedli 2008.08.31. 22:00:13

Ez a Tamas gyerek sosem volt normalis.... na de, hogy ennyire hulye legyen valaki!

[] (törölt) 2008.08.31. 22:05:37

"Edel ha hiányzik a moderáció akkor moderáld magadat ki innen a picsába!"

huzzal inkabb te a picsaba, te taplo.

"Nem muszály itt gyakorolni az olvasást"

neked viszont nem artana gyakorolni, megpedig a helyesirast. a muszaj pontos j. nem beszelni madzsar?

"neked már különben sincs szükséged a magyarra, nyald a britek seggét kötsög!"

mi kozom nekem a britekhez, kocsog?

[] (törölt) 2008.08.31. 22:09:10

"Emberek, ki/mi az a Fletó?"

Gy. Ferenc mozgalmi neve, O. Viktorral tettestarsak voltak a KISZben.

[] (törölt) 2008.08.31. 22:17:06

"Ez itt otszáz felett jár, ami ennél sokkal izgalmasabbaknak sem jott ossze."

kenyszerbol, mert nem lehet mashol fikazni :)

"Emlékszel az x6-osra?"

persze. lassan itt lenne az ideje egy ujabb hasonlo hatasvadasz faszsagnak, amitol megint beindul a faltol-falig harc, es meglodul a latogatottsag. ugy erzem, ezuttal a japanautosok lesznek soron ;)

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.08.31. 22:28:37

Kalandra fel!
Egyébként meg úgyis konnyedén lelépunk a nem megfelelo témáról, és csak mondjuk ami eszunkbe jut, így megy ez.
Csak káromkodni nem kéne annyit.

replayxx 2008.08.31. 22:35:00

Azért kicsit furcsa hogy egy magyarországi, döntően magyarok által látogatott fórumon ennyien szó nélkül hagyják az ilyen MB fanatic/wt féle hungarofób "magyargyalázó" szöveget!

Kerülitek a témát mint a tüzet. Remélem nem azért mert igazuk van..:-DD

megint 2008.09.01. 00:57:34

Tényleg kéne moderátor, mb fanaticot, meg replayxx-t simán ki kéne dobni egy időre, mind a ketten azt hiszik , hogy valami felsőbbrendű fajhoz tartoznak, ha jól értem , akkor az egyik magyarként, a másik zsidóként hiszi azt , hogy ők a világ urai, és a többi ember felett állnak, talán vissza kéne vennetek az arcotokból, gázkamra, vonat említése, meg taplóságra, bunkóságra, és a történelem tudás hiányára utal, mb fanatic szövege meg valamiféle kommunista, gerilla beütésre utal, a karhatalom hangsúlyozása nem véletlen, nem hiszem , hogy ő zsidó, mert beszéltem én már több zsidóval is, fórumokon is, és távol áll tőlük ez a stílus, meg a tartalma is, egy szélsőjobbos felé megértem az indulatot, jogos is, de az általánosítás ugyanúgy alulműveltségre utal.

replayxx 2008.09.01. 01:42:45

megint:

Engem nem érdekel hogy ő most zsidó-nemzsidó, ez legyen a saját problémája lehet tőlem akármi de akkor sem beszélhet így a magyarokról büntetlenül. Még akkor sem ha esetleg valami tőzsgyökeres torzlelkű "karhatalmista" bolond. És ha már itt az általánosításról papolsz akkor kérlek te sem tedd azt!
Vagy talán az nem zavar téged hogy gyalázzák a néped?

Egyébként meg elnézést kérek ha indulatosságomban belegázoltam valakinek az érzékeny lelkivilágába..

magyar ember 2008.09.01. 09:11:20

mb fanaticot fel kellene négyelni, majd a hulladarabokat felteteni a disznokkal!

Gomulka Béla · http://Gomesz 2008.09.01. 09:35:12

A disznó tisztátalan!
Hulladarab, ez jó szó.

Ubul 2008.09.01. 09:52:35

Megint, gondolkozz el megint hogy melyik oldal vágott oda először a másiknak, akkor megmondom: voltak egyszer a zsidók a maguk köré felépített világban ahova nem lépett be kívülálló és azok sem léptek ki belőle. Elvoltak a maguk egyszerű üzleteivel mindenkinek jutott is maradt is, aztán egyszer csak jött egy sereg 1. világháborús loser aki aztán gyorsan rájuk aggatták a bűnbakot, aztán elrettentésül kieresztették őket a kéményen keresztül. És ez a malőr érthetően épp elég hogy kicsit megnehezteljenek a többire, és elvesszék a bizalmat úgy kb mindenkiben. És valahogy ez a hely mindig le van maradva pár évtizeddel az elfogadhatótól, természetesen ebben a témában is, még mindig rimánkodunk a 60 éves szarságokon, meg öntömjénezzük ennek a helynek a nemlétező becsületét ahelyett hogy a marhára sürgető és katasztrofális lemaradással foglalkoznánk. Mert ismert hogy aki elindul a lejtőn annak nincs megállás! Helyette mint egy rakás debil óvodástapsolunk a másik eszetlenségén, és vigyorgunk mikor sikerül valamelyiknek a másik ellen uszítani a csürhét. Persze hogy sikerül mikor egyik se lát tovább a saját kapuján, és nem is úgy néz ki hogy valaha képes lenne józanul gondolkodni a másik oldal eszével.

ICE 2008.09.01. 10:07:33

Elment az eszetek!? Ez egy autós oldal,hogy kerülhet szóba zsidózás,magyarkodás egymás gyalázása.Próbáljatok emberhez méltóan írogatni ha nem sikerűl,kikapcsolni a gépet és valami magányos elfoglaltságot találni!!

viktorrr 2008.09.01. 10:37:48

R.Tomi-i!
Szívemből beszéltél!!!(írtál)

jenko 2008.09.01. 10:47:16

engem rendkívül zavar a zsidózás, meg a gázkamra és a vagon említése (bár az adott szövegkörnyezetben önkéntelenül is röhögnöm kellett).
Viszont megjegyezném, hogy a saját jelképeid, néped gyalázása több országban büntetőjogi eljárást von maga után. Nálunk nem, mert valami különös autoimmun betegségben szenved az összmagyarság, és a szavazótöbbség szeretettel tűri, ha tiporják. Sőt, kéri. "Nyugalmat" akar, inkább tűr, csak konfliktusba ne kelljen keveredni (nyilván rosszak a történelmi tapasztalatok). Szal lusta.

Nokedli 2008.09.01. 10:54:49

MB Fanatinc!

Neked sem sikerult sokat tanulnod az órákon. Hitler nem volt buzi, sem zsidó.
Hitler anyai nagyanyja egy gazdag zsidó háznál volt szolgáló, egészen addig, amíg gyanús körülmények között teherbe nem esett. Hogy kitől, olyannyira nem tudni, hogy amikor a nácik hivatalból átvizsgálták Hitler családfáját (kétszer is a harmincas években) esetleges zsidó ősök után kutatva, a vizsgálat eredménye az volt, hogy nem volt eredménye... :P A nagymami ugyanis soha senkinek nem árulta el, kitől van a gyereke, aki később Hitler anyja lett. Lehet tovább találgatni. De ez nem jelenti azt, hogy zsidó!!! Az igaz, hogy nem volt német, hanem osztrák. Bár ez nézőpont kérdése, az mennyire egy vagy nem egy. Impotens? Na igen... Az más kérdés. Te is lehetsz még, sőt lehet már az vagy. Mindenesetre
Ő Parkinson korban szenvedett, melynek többek között az impotencia az egyik mellékhatása. Hitler nem csak a zsidókat utálta. A cigányok, melegek és a szellemileg, testileg visszamaradottak is oda tartoztak. Unom már ezt a szegény zsidók vajon miért utálták őket dumát.
A Jó Isten tudja miért. Valószínű mert sokuk gátlástalan mint ahogy már előttem leírtak egy páran.

jenko 2008.09.01. 11:23:35

vajon Hitler "MB Fanatic" volt?
www.flickr.com/photos/fotopath/101600094/
mindenesetre szerette, az biztos :)

és a sportkocsikat se vetette meg:
www.autoblog.com/2006/12/02/auction-action-the-most-expensive-car-ever-hitlers-auto-uni/
vajon megszegte vele a szabályokat az autobahn-on?

replayxx 2008.09.01. 14:28:48

Ubul:

"Megint, gondolkozz el megint hogy melyik oldal vágott oda először a másiknak, akkor megmondom: voltak egyszer a zsidók a maguk köré felépített világban ahova nem lépett be kívülálló és azok sem léptek ki belőle"

Hát persze, a holokamu mesékben..
Vagy talán szerinted ez úgy volt hogy a derék németek összeültek egy nap és azt mondták:

G: Te Hans, úgy unatkozom találjunk már ki valami izgalmasat..
H: Rendben Günther, de vajon mit?
G: Háát, szerintem utájunk valakit!
H: Ez remek ötlet, na de vajon kit??
G: Szerintem utáljuk a franciákat.
H: ÁÁÁ, ez már olyan unalmas...
G: Akkor tudod mit? Utáljuk inkább a zsidókat!!
H: Ez remek ötlet. Akkor most miden ok nélkül kezdjük el utálni őket, rendben?
G: Rendben, az jajj de remek lesz!

Aki ezt valahogy így képzeli el az vagy fogyatékos, vagy pedig hivatásos holokamu-gyáros. Persze biztos csak "véletlen" hogy ez szemét gonosz náci német nép kezdte kellemetlenül érezni magát az ártatlan előzékeny becsületes és asszimilációra törekvő zsidóságot! Hagyjuk már ezt:-))

megint 2008.09.01. 18:09:50

Nem papolok én, az is lehet, hogy hülyeséget beszélek, az én véleményem is csak egy a sok közül, nyilván mb fanatic mondandójával sem tudok azonosulni, mondom sztem egy ittmaradt stalin fan lehet, de a tiéddel sem, túlságosan szélsőséges mind a kettő, sőt az is lehet, hogy valaki azért írt be, hogy téged idegesítsen, és tovább tartson ez a "fórum", de ez egy autós oldal végülis, szal nem hiszem , hogy itt kéne ilyenről vitázni, Ubul amit te írtál azt meg nem értem, vagy nem tudom, hol írtam én olyat , hogy melyik volt előbb

GGG77 2008.09.01. 22:54:38

Te jó ég, nem akarom elhinni, hogy rendszertanilag egy fajba tartozom sok ide irkáló agyalágyulttal. Zsidózó, orbánozó, gyurcsányozó senkiháziak legalább innen húzzatok a véres francba...

qualitaet 2008.09.01. 23:01:13

"Gy. Ferenc mozgalmi neve, O. Viktorral tettestarsak voltak a KISZben."

Na azért a werksangehörig és a Niederlassung közt van némi különbség:)

hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor
hu.wikipedia.org/wiki/Gyurcs%C3%A1ny_Ferenc

replayxx 2008.09.01. 23:36:38

GGG77:

De látom a magyarok lealázása nálad sem ütötte meg azt a bizonyos ingerküszöböt!
Szóval nem is tudom hogy te rendszertanilag vajon hová tartozol "senkiházi".

Egyébként meg a te véleményed is igazán az alaptémába vágó...

replayxx 2008.09.01. 23:38:41

qualitaet:

De nem a "kettős mérce" hazájában..:-DD

maxspeed 2008.09.02. 11:17:15

Cornucopia agyszüleménye: "Ha már statisztikázol (amihez nemigen értesz) akkor azt is számold már ki légyszi hogy hány % az autópálya az összes út arányában (esetleg hány ezrelék) OKOSKA...
ez a tipikus esete (ha hallgattál volna bölcs maradtál volna)"


Cornucopia: 1-est adtam a feleletedre, egyelőre menj a helyedre, és nyisd ki az általános iskolai matematika tankönyvedet a "Súlyozott átlag" című fejezetnél és végre olvasd el.

Te nagyon szerencsétlen, az hogy a magyar autópálya szakaszok a teljes úthálózat elenéysző részét adják azt senki sem kétli, de azt a rajta áthaladó forgalommal SÚLYOZNI KELL!!!! Te ostoba, az autópályákon egy nap alatt megtett helyi és tranzit forgalom össz km-ere lényegesen nagyobb szám, mint az össze többi útszakasz típuson. Tehát az aránya és súlya jóval nagyobb mint az, a tényleges hossza alapján adódna.

A te egyszerű észjárásodnak akkor lenne valóságalapja, ha minden útszakaszon (Hungária krt., M3-as bevezető és egy másodrendű úton, ahol naponta 2 távolsági busz halad el) naponta pontosan ugyanannyian haladnának keresztül.

antika13 2008.09.02. 14:47:40

Végre egy iskolázottnak látszó ember.
Kár, hogy a súlyozott átlagot leghamarabb gimnáziumban tanítják.
Azért érdekelne, ha valaki kiszámolná!:)

Érdekes 2008.09.03. 16:37:07

"replayxx 2008.09.01. 14:28:48 "

"előzékeny becsületes és asszimilációra törekvő zsidóságot! "


AJJJJJ, EZ MEKKORA :]]]]]]]]

samsonon 2009.01.10. 09:40:24

A főtémához visszatérve .
Vannak olyan kedves rendőrök Bács-Kiskunban , hogy szerintük 51-el mentem 50 helyett és képes volt bírságolni , de a képet nem volt hajlandó megmutatni . Ráadásul annyira szemetek voltak a 2 kisgyerekem az autóban ült és azt sem engedték meg , hogy beindítsa az autót -15 fokban

samsonon 2009.01.10. 09:44:42

beindítsam az autót -15 fokban , hogy legalább fütés legyen. zérótolerancia. 1 óra múlva megjöttek velem szemben ugyanazok , biztonságiöv bekapcsolása nélkül, vezeté közben mobiltelefonálva . Ennyit a magyar rendőrökről. országunk szégyenei !!!
süti beállítások módosítása