Alfa Romeo találkozó

  2006. április 03. - Kari Címkék: alfa romeo

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Kellene még egy Alfa
2008-07-18 06:41:00

  Nem, nem hülyültem meg, egyszerűen csak hiányzik még egy a flottámból. Lassan két éve, hogy rendszeresen

Kész az első kecskeméti Merga
2008-06-30 15:00:00

  Eredetileg arról volt szó , hogy a 2012-ben induló gyárban csak A és B osztályokat fognak gyártani, de a DAG

„Megb@szlak, amikor akarlak”
2008-05-16 11:18:00

Egyre jobban bebizonyosodik, hogy Dopeman szövege az élet bármely területére igaz. Ha egyszer bekerül az ember a

Autós újságíró piperepolca
2008-05-13 18:30:00

Látom már, ebből sorozat lesz. A múltkor megtaláltam az autós újságíró ideális munkaeszközét , most pedig

Szokásos szezonnyitó Alfás banzáj volt a hétvégén Esztergomban a Bazilika előtt. Idén ha jól gondolom rekord dőlt meg a résztvevők számát tekintve, mivel nemcsak talpalatnyi (kerékalatnyi) terület nem marad szabadon, de akármerre néztünk a láthatóráig Alfák, vagy legalábbis olasz járgányok voltak.

Alfa Romeo találkozó

Meg különböző programok is, vetélkedők, de tudjuk, hogy az a kényszer ami egy autós találkozóra vonzza az embert, nem a játékok miatt születik. Vagyis még nem tudjuk, mi miatt, de az biztos, hogy a részvétel, a bandázás, meg a saját autónk megmutatása a lényeg. Kéne olyan tali is ahol a szép nőinket mutathatnánk meg, bár nem tudni kinek mi a szép, és lehet, hogy lenne sok csúnya csaj is... mégis jobb akkor az Alfás tali, mert az Alfa csak szép lehet.

Alfa Romeo találkozó

Azt, hogy "és csak jó is" már nem állítanám. Az én autóm is pont akkor kezdett rakoncátlankodni, mikor odaértem. Felforrt a víz, elfogyott a benzin, ráadásul, nem csak az irataimat, de pénzem, és az összes fizetőképes kártyámat is otthon felejtettem. Még jó, hogy a fényképező nálam volt, különben el se hinnék, hogy ott voltam. De aztán az Alfás haverok megint kisegítettek. Sau adott benzint, Ali meg lóvét, így kicsit megnyugodtam, de aztán meg ez a víz forralás idegesített.

Végül Fastcartól kaptam öt liter vizet, ami úgy tűnik megoldotta a problémát, mert hazafelé már nem volt gond a melegedéssel. Lehet, hogy a motor direkt csinálta ezt, mivel eredetileg ő is Fastcaré volt, és csak arra vágyott, hogy az előző gazdi is foglalkozzon vele egy kicsit. Ahogy megkapta tőle a vizet, meg is nyugodott.

Alfa Romeo találkozó

Nem úgy a bal hátsó féltengely, aki annyira megsértődött valamin, hogy kb 1 km-nyire otthonról, kipotyogtatott három csavart, a maradék három meg nem bírt a tomboló lóerőkkel és eltört. Így aztán vontatókötélen jutott haza a verda. Szerencsére az elpottyantott féktárcsa is meglett, csak a féknyerget törte ketté leesés közben... Sebaj, ezek nem nagy problémák, és végre úgy érezhetem magam, mint egy igazi Alfás. Eddig ugyanis elkerülterk az ilyen dolgok, és nem is értettem, hogy honnan az a sok sztori amiket a talikon mesélnek állandóan a haverok...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5312514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása