Egy biztos: gumira nem lesz gondod. Nyereményjáték!

  2014. november 20. - (X) Címkék: nissan nyereményjáték orbit totalsar

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Egy biztos: gumira nem lesz gondod. Nyereményjáték!
2014-11-20 15:23:27

Hihetetlen, hogy már három hét is eltelt azóta, hogy Totalcar lebilincselő cikksorozatot küldött

Lilla szerel: az erő nem velem van
2014-04-21 14:55:26

A Mazdám aksija célul tűzte ki magának, hogy az őrületbe kerget a random kamikaze akcióival. Gondoltam

Ilyet még nem láttál!
2013-12-23 18:33:19

Egy bocsánatkéréssel szeretném kezdeni a képek minősége miatt, de csak telefon volt nálam, annak is koszos

WTCC, Monza. Belülről
2012-03-13 10:31:00

Sági Elemér, amolyan kiküldött tudósítóként mesél a hétvégi WTCC-futamról. Ezt látni kell! - a

orbit

Hihetetlen, hogy már három hét is eltelt azóta, hogy Totalcar lebilincselő cikksorozatot küldött Magyarország legérdekesebb elhagyott katonai létesítményeiről, a Hajagtetőn magasló rádióállomásról, a Pákai védvonalról és Kunmadarasról, ahol egykor négyezren éltek és minden órában harcirepülők süvítettek az égbolton. A Totalsár- Keressük a bajt kalandtúrán kollégáink letértek a járt útról, mert a járatlan érdekesebb. Alaposan megkínoztak egy szinte új Nissan X-Trailt. Sátraztak ott, ahol két évtizede még szovjet csapatok trappoltak és lemásztak oda, ahová manapság senki, akinek kedves az élete.

Közben egy percre sem feledkeztek meg a szájhigiéniáról és a friss leheletről. Hogy is tehették volna, hiszen a legnehezebb pillanatokban is kéznél volt minden autós kötelező tartozéka, a negyvenhat darabos Orbit Peppermint, illetve Spearmint rágógumi.

Most kiderül, ki mennyire követte figyelmesen a kalandokat, ki az, aki nem csak a cikkeket, de a hozzájuk tartozó képgalériákat is végigkattintotta. Az Orbit nyereményjátékában egyetlen egyszerű feladat vár a résztvevőkre: keressék meg azt a három fotót, amelyen szerepel az Orbit két, pattintókupakos rágója. A megfejtéseket, tehát a képek linkjét ennek posztnak a kommentfelületére várjuk. Az első helyes megfejtő nyer, nyereménye két csomag autós Orbit. A galériákat végigkattintani sem lehetetlen, de szerencsésebb, ha valaki fejből vágja, hol bukkant fel a zöld és kék doboz. Ne rágódj, kattints és egész télre megvan a rágóellátmányod!

orbit.png

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr856918651
süti beállítások módosítása