Békés, boldog karácsonyt mindenkinek!

  2009. december 24. - ommm Címkék: fotózás werk hellókarácsony

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Négyhengeres BMW? Ugyan már...
2015-07-30 16:22:46

...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég

Hétvége a tóparton? Belsőség-találkozó 2015!
2015-07-29 12:04:49

Öregszünk, öregszünk , más nem is jut nagyon eszembe arról, hogy immáron tizenkettedik (!) alkalommal

A trollkirály V8-cal érkezik
2015-06-22 13:58:43

Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy

Szétszórjuk a VIP-jegyeket! Akár a tiéd is lehet egy!
2015-06-08 15:31:58

Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi , úgy

böjt: a mértékletesség erényének cselekedete: tágabb értelemben
minden erkölcsi meggondolásból fakadó önmegtagadás,
főként az érzéki élvezetektől való tartózkodás;
szoros értelemben az önfenntartási ösztön megfékezése
az evésben és ivásban.


- Legyünk húsok, disznók és kampók! - mondta szinte gondolkodás nélkül Árpád.
A helyszín: Flórián udvar, harmadik hamutartó, bejárat szerint balra. Jelenlévők: Andróczi Balázs, Árpád, Bende Tibby és én. November közepe, 2009. A kérdés ott lógott a levegőben, két slukk között mondta ki valamelyikünk: mi legyen a karácsonyi fotózással?

gyv 26

- Király, - mondom én, - lógni fogunk egy páran, ketten-hárman pedig frissen leölt malacként egymáson fekszenek majd a földön. Persze egy szál pöcsben.
- Miazhogy, - válaszolta Árpád, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy szenteste egymáson fetrengő, túlsúlyos, pucér seggek lesznek a címlapunkon.

Mondanom sem kell, hogy a dohányszünet végére részletesen kidolgoztott tervvel rendelkeztünk, a kulcsfigura a lógó belekkel díszített húskampóval pózoló Angéla lett volna.

- Szép, szép, - mondta Tibby, - de mi köze a karácsonyhoz?

Paff, ebben igaza volt, na meg, akadtak páran, akik nem lelkesedtek maradéktalanul, így kicsit át kellett dolgozni a tervet, de tán jobb is így, legyen amolyan böjtös, mégis bőséges, kívánatos és kőkemény. És főleg: nevessünk rajta egy jót mi és mindenki, aki látja.

DSC 8322
...és akkor Viktor-szan mindent megértett...

Közben persze múltak a napok, néha-néha előkerült, hogy akkor, na, mi legyen a fotózással, van-e már koncepció, mikor legyen és hasonló kérdések, de maga a november és a december eleje is akkora pörgéssel járt, hogy csak az utolsó előtti hétfői értekezleten döbbentünk rá, hogy márpedig most már tényleg ideje van. Oké, enyém lett a projekt, hajrá, egy hét múlva fotózás.

Először is szólni kell Fenyő Balázsnak, hiszen egyrészt a neve is predesztinálja erre a feladatra, másrészt pedig a hagyományt folytatni kell, a karácsonyi képet ő kell, hogy készítse. Első kérdése az volt, hogy oké, de hol leszünk?
Hoppá, szerezni kéne egy vágóhidat.

Na most ez korántsem olyan egyszerű, mint leugrani a közértbe kifliért, vagy bérelni egy stúdiót, einstandolni egy termet, hiszen a vágóhíd alapvető funkciója meglehetősen messze esik attól, hogy 14 ember vicces csoportképének helyet adjon. Sőt, a vágóhíd minden, csak nem vicces.

DSC 8329
...majd Winkler-szan is csatlakozott a megvilágosodottakhoz...

A pániknak azonban esélye sem volt. Tudtam, kit kell felhívni ha vallami olyasmire van szükség, amit más nem tud szerezni. Zalkapone a mi Mr.Wolfunk.

- Szervusz öregem! Nem tudsz véletlenül valahol Pest közelében egy vágóhidat, ahol fotózhatnánk a karácsonyi képeslapot?
Más valószínűleg egy Anyáddal szórakozzá'-val letette volna, Wolf azonban nem jött zavarba.
- Feleségem családjának van egy, nem messze innen, szerintem jöhettek.
- Príma, valamelyik este elmegyünk megnézni, feltérképezni a helyet, ilyesmi.
- Oké.

Ennyi. Csodálatosan gyorsan és olajozottan képesek működni a dolgok ebben az országban, ha nincsenek meghintve bürokráciával. Ahogy megbeszéltük, úgy is lett, ezúton is óriási köszönet Zalkaponénak és a kedves rokonoknak, akikhez este hét után estünk be. Kint rettenetes hideg volt, Gyulavitéz, Tóth Zoli és Árpád érkeztek legkorábban, majd lassan befutott mindenki. A mi sofőrünk Csik volt, útközben még felvettük Wolf urat és a köpenyeket, melyekről még akkor nem tudtuk, hogy sok közük nincs a hentes szakmához.

DSC 8344
Malacka, miért lógatod az orrod?

Igaz ugyan, hogy december közepén egy hűtőházban nem túl barátságos a klíma, de a rengeteg gyönyörű kolbász, sonka, abált szalonna és disznófej, valamint a friss tepertő és lapockák már-már családias-disznótoros ünnepi hangulatot keltettek. Most szólok, hogy a bejárati tepertős láda tartalmának megdézsmálásáról semmit nem tudunk.

A háziak nagyon kedvesek és toleránsak voltak, legszívesebben az egész készletet felvásároltuk volna azonnal, a nyálunk is csak azért nem folyattuk, mert hülyén néztünk volna ki jégcsapokkal az állunkon.

Kiosztottuk a köpenyeket, szerszámokat és a következő pillanatban már sírógörcsben fetrengtünk a padlón: a köpenyek valójában csipkés, női darabok voltak. Válltöméssel! Még csak a beállást akartuk elpróbálni, de szinte lehetetlen volt, főleg, mikor Csikós sikerrel begyömöszölte magát a hátulgombolós köpenykébe, amit fénykorában egy nálánál negyven centiméterrel alacsonyabb és ugyanannyi kilóval könnyebb nővérke hordhatott. Persze sikerült elöl összegombolnia, nem is tudom, hogyan, hiszen bármelyik pillanatban apró cafatokra repedhetett volna az egész, csakúgy, mint rajtam. A többieknek jutott kötény, bár nem mondanám, hogy jól állt rajtuk, de a hatás nem maradt el.

DSC 8326
Húsok

Közben Angélánk csendben elsompolygott a mosdó felé. Egy emberként hördültünk fel, mikor előjött fekete fűzőjében, a hidegben, de a köpenyt ő sem úszta meg.

Sajnos mindannyian nem fértünk el a háta mögött így elfoglaltuk helyünket, Balázs pedig bőszen exponált. Közben permanens életveszélyben voltunk, csak később tudatosítottuk, milyen közel voltunk ahhoz, hogy töröljenek minket a cégjegyzékből.

gyv 38
Kedves importőrök, kedves partnereink, Dr.T újra rendel

Képzeljék csak el, mi lett volna, ha Csikós nem a kamerába néz és a keze megcsúszik, a fűrész belemar Gyulavitéz koponyájába, aki hirtelen a fejéhez kap, miközben a kezében lévő szalámit beleállítja Balázs Viktor jobb szemébe, aki estében megkapaszkodik Ender Babában és magával rántja őt is. Bende még láthatja, ahogy egymásra esnek, majd rémülten a torkához kap, megpróbálja elállítani a vérzést, ez a mozdulat elég ahhoz, hogy Gyulavitéz arcába akasszta a kampót, aki Csikósnak esik és ledöntik a lábáról Winklert, aki szájbaver engem a fakanállal és én ijedten kapom hátra a fejem, egyenesen Andróczi kolléga villájába majd fordulatból húzom el Tóth Zoli száján a fűrészt és Árpádot magammal rántva nekiesek a biztosítékszekrénynek minek következtében ívet húz rajtunk a háromnyolcvan, agyonütve az esetleges túlélőket, kivéve...

A füstölgő, büdös hullakupac közepén Angéla marad csak, kis baltájával és a két kolbásszal. Fenyő pedig csak exponál és exponál.

kepeslap-001

Szerencsére semmi ilyesmi nem történt, itt vagyunk, erősek vagyunk és egy irányba toljuk a  szekeret. Folyamatosan fejlődünk-javulunk, hajtunk, gürizünk és ha kell böjtölünk, hogy egy még jobb újságot kapjanak önök, akik számunkra a legfontosabbak. Szívből kívánunk békés, boldog karácsonyt minden olvasónknak!
Az önök Totalcarja.

Ha letöltené .pdf-ben, vagy egyszerűen csak kíváncsi a hátoldalára, melyből megtudhatja, ki kicsoda, kattintson ide. (2.2 Mb, ne a Download Now!-ra)

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr291618449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KuKori · http://ireland.blog.hu 2009.12.24. 10:00:01

Boldog Hentesüzletet, izé, Karácsonyt Nektek is! :)

Facelessbook · www.dont.think.so 2009.12.24. 10:00:53

Köszönjük szépen, hasonló jókat az egész stábnak!

RufusMini 2009.12.24. 10:05:46

Köszi!
Nektek is Boldog Karácsonyt!

pickapu 2009.12.24. 10:14:17

Boldog karácsonyt a szerkesztőségnek, az ismerős és ismeretlen kommentelőknek, meg úgy általában mindenkinek aki erre jár!

Magyar[HUN] 2009.12.24. 10:15:20

Boldog Karácsonyt minden egyes tagnak és kommentelőnek!

desigo 2009.12.24. 10:15:52

Boldog karajcsont mindenkinek!

Papucsek Norbert 2009.12.24. 10:16:31

Köszönjük, nektek is viszont!
Amikor benn voltam a szerkesztőségben a Belsőséges ajándékért, akkor épp a fényképek közül válogattak Ommm-ék, már vártam mikor lesz fenn a kiválasztott kép.

AtoszMester 2009.12.24. 10:18:40

Szerintem nem lett vicces. Egy driftkarácsonyi idill jobb lett volna. :)

yeti 2009.12.24. 10:19:39

Boldog Karácsonyt!

S4mu3l 2009.12.24. 10:21:27

Ajjaj, állatvédők IP-jét gyorsan tiltani! :)

Tamáss 2009.12.24. 10:22:44

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Nektek is!

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2009.12.24. 10:29:51

A fotó zsír lett:)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek.

vegacs 2009.12.24. 10:34:34

Hát ez nem túl gusztusos.Sajnos.

biker_kolee 2009.12.24. 10:36:33

Idén sem csalódtam bennetek. :D

Nektek is Áldott Karácsonyi Ünneplést, és természetesen minden egyes Belsőség és Totalcar olvasónak is!

ps3peter 2009.12.24. 10:36:34

Jó húsok vagytok :)
Boldog karácsonyt nektek, és minden olvasónak!

m20b25 2009.12.24. 10:40:56

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Nektek is, és persze minden Kedves Autó és Motorbuzinak itt a blogon!

Hol vannak a gyűlöletlevelek? Azok minden évben nagyon jók szoktak lenni!

Ottopappa 2009.12.24. 10:41:57

A gyűlöletleveles post mikor jön? Én má arra gyúrok! :)

streetsta · http://managertoys.hu/ 2009.12.24. 10:43:31

Minden szépet meg jót nektek is, de a Balázs Vityától egy gramm pörcöt sem vennék. Bár ő a legkonszolidáltabb az ingében, de a tekintetében tomboló örület van. Ne adjatok éles szerszámot a kezébe, mert akkor még ember is kerülhet a kolbász töltelékbe. Na jó, lapigazgató úr is súlyos. A többiek csak hozzák a formájukat.
Zseniálisan hülyék vagytok, Zalkapone közreműködését ismételten köszönjük, lassan összedobhatnánk neki egy NSX-re valót, hogy sürgős problémamegoldás esetén gyorsan a helyszínen tudjon teremni.
Nem bírom megállni, hogy ne tegyem ide az én tegnapi, egyébiránt életem első videóját, amit még editáltam is(vehhehe, múvimékerrel egymásra dobáltam képeket), melyben egy kamion szabadul a karácsonyi vásár zsongásától hangos Váci utcára:
www.indavideo.hu/video/Kamion_a_Vaci_utcaban
Mindenkinek kellemes ünnepeket!

-Gabi- 2009.12.24. 10:45:48

@KuKori:
Neked is Győzőkém!:)
És Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!

Rahsid 2009.12.24. 10:45:51

BéKát mindenkinek!

akos696 · www.focusauto.hu 2009.12.24. 10:51:31

Nekem tetszenek a képek, kreatívak vagytok!
Boldog Békés Karácsonyt az egész stábnak!

Amsfanatic 2009.12.24. 10:52:16

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek !

Ciri 2009.12.24. 10:53:27

Nagggyon jók a képek ! :D

Boldog Karácsonyt mindenkinek !

RAH-66 2009.12.24. 10:58:49

Boldog karácsonyt a TC és Index szerkesztősőgének és olvasóinak egyaránt!

pickapu 2009.12.24. 10:59:46

@streetsta: Ötletes, kedves és mosolyfakasztó partizánakció :)

ommm 2009.12.24. 11:02:52

@m20b25: Készülnek ám!
Jelenleg is azon dolgozunk, bónuszként pedig a gyűlöletkommentek. Még ma kikerülnek.
És köszönjük a jókívánságokat.

calamites 2009.12.24. 11:04:08

az anyázós levelekkel mi lesz?

idén nem voltak ;)

ommm 2009.12.24. 11:07:11

@calamites: Jönnek, jönnek. Türelem.

gnme 2009.12.24. 11:15:13

..szegény papptibi, úgylátom a fiat magyarország akcióba lépett.

Kellemes karácsonyt! (=igyatok, az meglátszik)

Forrester (törölt) 2009.12.24. 11:34:13

Kiraly kepek, kelloen elborultak vagytok :) Viszont-boldog-karacsonyt!

(Felek, jovore ezt mar csak csipkes-alsogatyas-angyalkas temaval lehet fokozni... :D )

Seca81 2009.12.24. 11:44:01

Elmebetegek gyülekezete...

Szintén Boldog Karácsonyt a stábnak & az olvasóknak egyaránt!

aHim 2009.12.24. 11:45:05

Amolyan karácsonyi ajándékként, a csoportképet légyszi' tegyétek fel nyomtatásra alkalmas méretben:) Ezt ki kell raknom az asztalomra:D:D:D:D:D

Nagyon barbár:)

thebest00 2009.12.24. 11:46:35

Jó a poszt, hihetetlenek a képek... Szeretem a totalcart... de 20 perc gondolkozás után sem vagyok képes felfogni, hogy mi köze van a karácsonynak a vágóhídhoz... Én a kettőt valahogy nem tudom párosítani...

Kereszturi Tamás 2009.12.24. 11:46:40

A gyűlöletlevelek és -kommentek gyűjteményét idén is - hagyományainkhoz híven - az ajándékbontás idejére tartogatjuk.

thehandsomest (törölt) 2009.12.24. 11:47:17

@ommm:
gyűlöletlevél rulz!!!!:D Köszi srácok.

Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!

vasember 2009.12.24. 11:48:02

Békés ünnepeket kívánok minden Totalcaros munkatársnak és olvasónak,kellemes és tartalmas pihenést az év további hátralevő részére.

Fomics 2009.12.24. 11:48:12

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

sander 2009.12.24. 11:51:49

ommmmmmmmmmm ot ketten is le akarják szúrni a képen! :P ez nem csak véletlen ugye?! :D

ekin_su_ocha 2009.12.24. 12:00:26

Mindenkinek boldogot!
Ahogy nézem a képeket csak egy dologra tudok gondolni: a-baj-nem-pici :D

Rocko- 2009.12.24. 12:01:00

hhöhö, kösz, ez jó lett.
TC feat Malackaraj. :D

butschq 2009.12.24. 12:01:17

zsír:)
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

ommm 2009.12.24. 12:03:37

@aHim: Letöltheted a nyomdakész .pdf-et, ott a link a poszt égén, aztán hajrá!

@ekin_su_ocha: Kösz, Pityesz, látod, így mennek itt a dolgok :)

@sander: Á nem, csak Assur, de róla már gondoskodtam :) Fű, mellesleg lesz egy jó kis gyűlöletkomment tőled is a válogatásban :)

Az EREDETI 2009.12.24. 12:05:06

De csúnya kép boldog karácsonyt! :)

VOGAben 2009.12.24. 12:07:17

Állatok! Én is pár napja voltam disznót ölni. Évente egyszer elég az élményből.

De ahogy a Tibi a pörcből figyel. :)))

butschq 2009.12.24. 12:14:15

@VOGAben: a disznóvágás egyszerű (lenne), "csak annyit iszunk hozzá, hogy már extrém sport"

Sank 2009.12.24. 12:16:05

Ommm! F@sza Karácsonyt és QrvaJó Újévet az egész TC Szerkesztőségnek és minden Olvasónak!

becsületesnepper · www.becsuletesnepper.hu 2009.12.24. 12:16:25

Köszönjük az egész éves munkátokat és Boldog Karácsonyt mindenkinek!

becsületesnepper · www.becsuletesnepper.hu 2009.12.24. 12:20:23

Köszönjük az egész éves munkátokat és Boldog Karácsonyt mindenkinek!

apr494 2009.12.24. 12:31:35

Még sok további kellemes hűtőkocsi tesztet és jó gyomormosást!

Bende Tibor 2009.12.24. 12:34:13

@m20b25: gyertyagyújtásra itt lesznek, nyugi

superbfanatic 2009.12.24. 12:36:49

Üdv!
Kellemes ünnepeket és kevesebb anyázást a jövő évre !!! :O))

Titto 2009.12.24. 12:47:56

hát ezt a képsort brutális volt végignézni.
nemazér mer állatvédő vagyok, hanem azé me 4. napja diétázom piritóssal (kényszerből)
menjetek a .... :))))

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2009.12.24. 12:48:43

Királyság. Ez az igazi Meet the Meat vazze, nem akármi. :)

Boldog Karácsonyt nektek is vadállatok! :)

Tie

AtoszMester 2009.12.24. 13:03:41

Én azért örülök, hogy a Palóc Jézus is rajta van a képen, igazi karácsonyi hangulatot tükrözve. Ommm :)

Balage85 2009.12.24. 13:06:08

Már várom a gyűlöletleveleket :)
Boldog Karácsonyt Kívánok az egész Totalcarnak és Totalbike-nak, jó benneteket olvasni egész évben. :)

Balage85 2009.12.24. 13:08:51

btw ommm nagyon szexi így kibontott hajjal és feszülős köpenyben :D

McK (törölt) 2009.12.24. 13:15:59

ÚÚÚÚÚÚÚ....:D

Ott is lepattant egy két fog az áttételből..:D

Gyagyás brigád,de minden tökéletlensége ellenére mindennap olvassuk.

Vagy épp azért...?

Boldog Karácsonyt!

Tucsok84 2009.12.24. 13:20:43

Srácok ti szakmát tévesztettetek!!!

Kellemeset mindenkinek!

ommm 2009.12.24. 13:24:19

@Balage85: Hja, kb. mint egy doboz naftalinkocka :)
A legpusztítóbb dolog a böjt.
A ház konyhától eső legtávolabbi sarkában ücsörgök reggeltől, vagy az udvaron mászkálok.
Ezzel embert lehet ölni...

fluoride 2009.12.24. 13:36:20

Tisztelt Totalcar Szerkesztőség!

Előre bocsájtom hogy nem kötekedési szándékkal jöttem.

Évek óta nap mint nap olvasom internetes magazinukat, melyből úgy érzem sokat művelődtem autókkal és autóiparral kapcsolatban, rengeteg érdekes és szórakoztató dolgot olvastam itt az idők folyamán Önöknek köszönhetően.

A mai nap azonban -a legnagyobb alázattal szólva- meghökkenve láttam egy bibliai idézetet levágott emberi fejek képének társaságában. Ebben az idézetben az Úr kijelenti a benne hívőknek a teljes, gyökerekig hatoló átformálást. Miért kerül ez egy gyilkosságot mímelő kép alá?

Értem én hogy viccelődésnek szánták az egész cikket és a kép is photoshop-al készült de ebben az esetben azzal viccelnek ami másnak szent. Ha ez az idézet nem került volna oda semmi kivetnivalót nem találtam volna a cikkükben.

Szeretném kérni önöktől amennyiben lehet és hsz-emet elolvasásra méltónak találják ne tegyenek ilyet többet, mert ez zavaró olyasvalakinek aki sokat törődik Isten dolgaival és esetleg az Önök írásait is egyébként szívesen olvassa.

jbl 2009.12.24. 13:38:46

Boldog Ünnepeket és Új Évet!

augustin 2009.12.24. 13:42:33

:D Nagyon nagyon fasza lett!Kellemes karácsonyt az egész csapatnak!

Solymika 2009.12.24. 13:52:34

BOLDOG KARÁCSONYT A TOTALCAR-NAK, ÉS MINDENKINEK AKI OLVASSA ŐKET!!!!!

Szakiii 2009.12.24. 13:57:36

Ennyi őrültet egy helyen Istenem..:))

Békés boldog Karácsonyt minden szerkesztőnek és kommentelőnek!

A gyűlöletleveleket és kommenteket pedig várom!:))

spark82 2009.12.24. 14:06:22

Boldog Karácsonyt!

nyomasek_bobo · http://sopron.e-cafe.hu 2009.12.24. 14:09:37

BoKa mindenkinek! (maradt még tepertő?)

Bazsi(HUN) 2009.12.24. 14:13:44

Boldog Karácsonyt nektek is! ( Amúgy az utolsó kép nagyon szép:D)

zalkapone 2009.12.24. 14:17:01

Bódogot Mindenkinek!

_John_Doe_ 2009.12.24. 14:29:27

A Totalcar a mennyországban.

baowah · http://baowah.blog.hu 2009.12.24. 14:34:58

@fluoride: Érthető az álláspont, de azért a Bibliában van éppen elég fejlevágós és véres betét az Ó- és Újszövetségben egyaránt. Mi hiszünk benne, hogy Istennek van humorérzéke, ha pedig mégsem, hiszünk benne, hogy megbocsát, hisz az a szakmája.

Békés karácsonyt mindenkinek.

imota 2009.12.24. 14:48:23

Sok szar-autót minden kinek néhányatoknak jót, hogy tudjunk jövőre is jókat okoskodni a verdákról. Boldog Karácsonyt és új évet mindenkinek.

colorado661 2009.12.24. 14:57:29

Békés,boldog Karácsonyt mindenkinek!

amc 2009.12.24. 15:16:08

Boldog Karácsonyt a TotalCar-nak, és minden olvasójának, kommentelőjének!

Dagiszabi 2009.12.24. 15:27:37

@Floyd:
Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ vagy Ku Klux Klan, vagy Kühnle, Kopp & Kausch?
Nem mind1

Leadfoot 2009.12.24. 15:47:50

Boldog karácsonyt, TC!

A gyűlöletleveleket (és kommenteket) már én is nagyon várom.

(Ugye valakinek eszébe jutott Winklernek nullásgépet venni ajándékba? :-D)

expert-mérnök 2009.12.24. 15:49:00

Tudom, hogy poénnak szántátok a képeket...

De a levágott fejekkel elég dermesztő és ízléstelen! Nem ideillő!!!

Ez most nem egy gyűlöletlevél, bár lehet - hogy mint az általatok írt tesztek némelyike - ez is szubjektív!

pobeda 2009.12.24. 15:55:58

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

=Daniken= 2009.12.24. 16:00:35

Boldog Karácsonyt Nektek is!:-DD

a diccnók képei azér elég morbid...sajna megesszük őket, de azért nem teszünk ilyet a malackákkak....

zündfolge 2009.12.24. 16:02:50

jessz, ilyen egy normális céges fotó! aki másként gondolja, annak ajánlom megtekintésre a Főfőnök c. filmet.
Boldog ünnepeket, gyerekek..

The Good Boy 2009.12.24. 16:29:29

A képet nézve, ha javasolhatom, pszichiátrián ne csináljatok karácsonyi képet, mert lehet, hogy egy darabig ügyvezető nélkül maradnátok. Tibby nagyon "állat" ezen a képen, nem biztos, hogy a rácsos osztályról kiengednék a fotózás után:)

Kellemes karácsonyt!

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2009.12.24. 16:30:17

@streetsta:

Kitűnő videó, nagyszerű ötlet, este görgesd picit lejjebb a TC-t, ott lesz az a filmecske majd valahol. SZERINTEM:)

gnme 2009.12.24. 16:58:42

..lehet hogy csak érdeklődés hiányában, de ez kimaradt:

Csikós for President!

:D

Floyd · http://www.gazmegfek.hu 2009.12.24. 17:11:37

@Dagiszabi: Tudtam h vki keresi a rövidítés értelmét, és jól is van ez így. :D.

Boldog karácsonyt még egyszer, mindenkinek aki 3 ajtóssal jár, aki 5 ajtóssal pörög, a kombisoknak külön boldogat, a kabriósoknak békéset!

vidéki suzukis 2009.12.24. 17:13:20

Reméltem, hogy a gyűlöletleveleket az idén nem szenteste rakjátok ki, de tévedtem. Nem vagyok álszent, semmi bajom nem lenne velük mondjuk szilveszterkor...

Sancy500 2009.12.24. 18:58:13

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

ricfiam 2009.12.24. 19:37:43

Csak nekem hiányzik a képről Karotta?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.12.24. 19:43:50

Sunkááááák!
Állatok vagytok - no de annyi hülye van! :))
Nyugalmas, békés Ünnepeket mindenkinek!

KuKori · http://ireland.blog.hu 2009.12.24. 20:11:56

@-Gabi-: Nofene, ismerősök lennénk, csak én nem tudok róla? :D Küldhetnél egy mélt, mert komolyan sejtésem sincs! ;)

muna92 2009.12.24. 20:26:59

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!

Bambano 2009.12.24. 21:39:38

Az egy szem lányt ábrázoló képnek pont a "Húsok" címet kellett adni?:) legalább a bőrök közé tettétek volna, mint "legjobb bőr":))

jövőre veletek ugyanitt.

Csikós Zsolt 2009.12.24. 23:04:42

@imota:
Én azóta megint műtöttem. Egy... Nem kettő... Nem is, háromszor :-)

aHim 2009.12.24. 23:07:32

@ommm: Bocs, már megint vak voltam, de szakadtam épp a röhögéstől:) köszi!

streetsta · http://managertoys.hu/ 2009.12.24. 23:53:10

@scheerti: ohh, igazán köszönöm, de az érdem legjava nem az enyém, hanem a Fly Cam One III kameráé. Viszonylag kicsi, mozgatható az optika (bár nem zoomos), ráadásul rádiós jeltovábbítós kiegészítővel menet közben tudtam nézni, mit is lát a rögzített kamera. Még az optika távirányítóját kell beszerezni, és fullos a szerkezet.
Legközelebb kipróbálom úgy, hogy a védőfóliát is leveszem az optikáról... Igen, marha vagyok, de kapkodtam, és nem vettem észre a kis fóliadarabot.
Ha Robertó olvassa a kommenteket, innen szereteném őt, valamint összes kollégáját külön csókoltatni, mert tegnap a Movie Maker alkalmazás használata közben vált teljesen világossá, mennyire rohadt nehéz munka a vágóké. Legalábbis a jóké.

Rui Blaaz 2009.12.24. 23:57:35

Szép számú hozzászólás mindössze egyetlen ÚrIsteeenes szentfazékkal és egy visszafogott fintorgóval. Nem is rossz.
Tuti nincs kint a címlapon. :-)

Peace!

Rui Blaaz 2009.12.25. 00:00:37

(És nem győzöm hangsúlyozni, hogy igen, szeretnék ravatalt a hozzászólásaim mellé!)
Off OFF

CSÖRR-CSI££ 2009.12.25. 00:11:55

@baowah:

Így van.
Tapasztalatból tudom (-bár ezt úgy sem hiszitek el, pedig... :)

Amúgy meg Boldog Karácsonyt Nektek is!

We Love TC

megint 2009.12.25. 00:47:07

Ha most látnám először a képeken lévő embereket, és nem ismerném, olvasnám , hogy mit csinálnak egyébként, akkor egy zárt osztályos buliról készült képnek gondolnám így elsőre:) A YMCA című számhoz pl ketten simán alkalmasnak néznek ki a képen. Kellemes Ünnepeket egyébként, és jövőre valamiféle kamera által rögzített teszteket

Ottopappa 2009.12.25. 01:30:28

Éjféli mise rulez! A szegedi Dómba mindig szívesen megyek, most is jó volt! De előtte emlékül kinyomtattam és kitűztem a csapat eme zseniális fotóját a parafatáblámra, kik a kedvenc autós oldalam munkatársai... :)

ratrider02 2009.12.25. 03:26:48

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Ciri 2009.12.25. 05:44:18

@fluoride:

"és a kép is photoshop-al készült"

Nana, nem biztos az.
Papp Tibit két napja nem látta senki. :D

Sam8888 2009.12.25. 09:49:14

Node hun a Karotta? :(

ocsisajt78 2009.12.25. 10:45:11

"háromnyolcvan"

mostma' az negyszaz :)

Amugy boldog bekes karacsonyt mindenkinek :)

Rocko- 2009.12.25. 10:46:29

@Ciri: pedig mondták neki, hogy nem lesz a biciklis ügynek jó vége. :)

@ricfiam: @Sam8888: Karotta mikor is írt utoljára TC-re? impresszumban hol látjátok?

Ciri 2009.12.25. 10:57:41

@Rocko-:

Á, dehogy! A bringások szerényebb állatok.

Szerintem Bende tette el láb alól bosszúból, amikor összevitatkoztak az Insight miatt. :)))

qqyyqq 2009.12.25. 13:08:26

Karotta mikor került ki a Totalcar-ból? Vagy csak ki lett retusálva?

qqyyqq 2009.12.25. 13:10:20

@Rocko-: mi történt Karottával???

Garp 2009.12.25. 13:37:44

@TOTALCAR, @kommentelők: Boldog Karácsonyt!

Most rohanok gyűlöletet szívni magamba :).

gnme 2009.12.25. 13:37:52

@Ottopappa: misebor volt?

..én nem járok misére, mert nem osztják a bort. Nehogymár bm, elmegy az ember, ott fagyoskodik, osztják az észt, az még le se részegedhet.

Hát a faszomat már.. milyen buli az ilyen?

:)

Rocko- 2009.12.25. 13:52:13

@qqyyqq: nem tudom hova lepődtök meg, másféléve nincs TC-n Karotta írás, erre most kapkodjátok a fejetek?
jó ideje az Indavideo feje
karotta.blog.hu/2008/06/06/haromnegyed_ora_szonoklat
plastik.hu/2008/04/29/az-atlag-internetezo/

qqyyqq 2009.12.25. 14:06:49

@Rocko-: köszi az infót, kevésbé emelt hangnemben is megfelelt volna, de Karácsony van s Szeretet! :-)

a hiperlinket hogyan teszed a név elé s az @ mögé?

Köszi!

Rocko- 2009.12.25. 14:36:05

@qqyyqq: komment alatt "válasz erre" gomb.

Kamélia 2009.12.25. 14:47:57

Ugy néztek ki mint egy csapat részeg patológus a kórházi alagsorban szilveszterkor.)) Békés boldog,szeretetteljes ünnepeket kivánok és sikerekben gazdag uj esztendöt minden TC-irónak és olvasónak!

tónik 2009.12.25. 17:37:38

"Malacka, miért lógatod az orrod?"
Ez kemény volt...! Viszont ezzel a disznóhús-imádattal néhány embert biztos összezavartatok! Boldog karácsonyt! (vagy kinek mit...):)

Ottopappa 2009.12.25. 23:13:19

@gnme: Az nem, viszont olyan szépen énekeltem, mint még soha... :)

andybandy 2009.12.26. 09:30:53

a sok sonka és kolbász, sódar és tepertő között mégiscsak az Angéla néz ki a legjobban :-)

jut eszembe, mennyire éhes vagyok

Kellemes karácsnyit és majd boldog újévit kívánok, mellesleg kösz a cikket

konti10 (törölt) 2009.12.26. 18:57:22

Jövő évi fotozási tippek: integetés Schirilla mellől a habokból; Winklerrel közösen egy újévi F astra találkozón; Csikós mosolyát felülmúlni közös képen egy W123 törésteszten... Boldog karácsonyt!

kunbelaba 2009.12.27. 23:46:49

EEEEEmberek!
Mindenkinek Boldog Új Évet, Sokkkk Locsolót!
A husvéti nyulat ne várjátok, mert megfőzzük pörköltnek, ha szar lesz pálinkának továbbfőzzük.
A mikulás meg már a füstölőben lóg...
Have a nice day!
süti beállítások módosítása