Egyéves a Népítélet: ünneplés partnercserével

  2006. április 04. - RT76 Címkék: jazz népítélet citroën c4 honda

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Miért nem a ... lett az év autója?
2008-11-17 17:43:00

Szóval az Insignia az. De most miért? Tényleg? Akkor már miért nem a Skoda Superb ? Abban legalább van egy

Harci bálna Amerikából
2008-11-14 11:08:00

Aszongya Zoli nevű olvasónk, hogyaszongya: "Szia, a Mercit vagy egy honapja kaptam le Julian-ban. Vagy 60-70 km-re

Az autóbuzi szemüvege
2008-11-12 01:17:00

  Nem tudom, mihez kötöttem volna a dolgokat az automobilizmus előtt. Talán névről ismertem volna a falu

Családi barátkozás a Mazda6 kombival
2008-10-30 13:00:00

Miután Winkler kissé fanyalogva, minden lelkesedés nélkül számolt be magazinunk hasábjain kalandjairól a

Márciusban volt egyéves a TotalCar nagy véleménygyűjteménye, a Népítélet. Kedves Író Olvasóink : köszönjük szépen a lelkesedést és a szorgos munkát! Eddig tizenöt és félezernél is több autókritikát fogalmaztak meg és töltöttek fel hozzánk, 16175859 karakter terjedelemben szóltak általánosságban autóikról, 2794871 karakterben gyűjtötték össze a hibákat. Ez összesen mintegy 1900 darab átlagos hosszúságú cikket jelentene magazinunk tesztrovatában, ami munkanaponként egy megjelenéssel számolva csaknem nyolc évre elegendő olvasnivaló lenne Önöknek. Hű!

ÉS hogy ezt a kis jubileumi örömhírt miért nem egy hónapja közöltük? Hát mert kitaláltunk valamit, hogy érdekesebb legyen a dolog. Korábbi elemzésünk szerint 2005 decemberéig a Citroen C4 tulajdonosok alkották az ítélkezők legelégedetlenebb, a Honda Jazz-tulajok pedig a legboldogabb csoportját. Így hát arra gondoltunk, kapja meg két tulajdonos keresztbe egymás autóját egy próba erejéig. Na persze nem valóban egymásét, hanem kértünk két tesztautót az importőröktől.

C4 tulaj Jazz mellett
Sipeki úr, civilben C4-tulaj üdvözli a Jazzt

A Honda Hungary Kft. automata váltós felajánlását eme ítélet szerzője kapta meg egyheti használatra, hadd kóstoljon bele kicsit abba, az élménybe, ami elégedettségtől csöpögő írások megfogalmazására sarkallta a kis Honda tulajdonostáborának túlnyomó részét.

A Citroen Hungária 1,6 literes, 110 lóerős dízel C4-esét (amit már mi is teszteltünk) sajnos nem sikerült a legterjengősebb imádat megfogalmazójának kiadnunk; hiába küldtük ki kecsegtető e-mailek garmadáját, nem válaszoltak elég gyorsan. Így hát egy kissé szűkszavú, de annál elégedettebb hangvételű kis fogalmazás szerzője élvezi e percekben is az áttetsző kijelzőt és a fix agyú kormányt.

A két szerencsés ítélkező e hét péntekig, április hetedikéig kapta meg a kölcsönautókat. A részletes interjúkat jövő szerdán, 12-én közöljük!

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6812513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása