Francia megszállás alatt a Hungaroring

  2015. június 12. - streetsta Címkék: hungaroring renault wsr

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Mégfilléresebb Koszradírok
2015-07-28 17:27:27

A Mágikus Koszradír hihetetlenül sok ember fantáziáját megmozgatta, már-már mikroszálas törlőkendői

Kreatív traffipaxolás
2015-07-21 20:26:01

Én értem, hogy szükség van sebesség ellenőrzésre, ha nem lennének traffipaxok, elkanászodnánk mindannyian.

Nesztek, rakenroll!
2015-07-08 18:16:52

A nyárnak még csak az első felénél járunk, de úgy tűnik, ennél jobb buli már nem lesz. Félre ne értse

Megbűnhődtem
2015-06-29 17:25:09

Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy

20150531121013-dd8279b3rh.jpg

Mindegy, hogy szombaton vagy vasárnap érsz rá, egész hétvégét betöltő autóbuzéria zajlik a Hungaroringen, ott a helyed, ez nem is kérdés. A rendezvény egyik legfontosabb vonását külön ki kell emelni, manapság ez sokaknak lehet nagon fontos: az egész hacacáré INGYENES! Igen, jól érted, semelyik programért nem kell fizetni.

20150424131345-9070f156rh.jpg

Nem csak szép autókat, meg látványos bemutatókat láthatsz, a WSR hétvégén igazi, vérre menő versenyek zajlanak. Méghozzá igazi monopostókkal, frankó formulaautókkal, olyanokkal, amikben korábban sok F-1 versenyző is (például Sebastian Vettel és Daniel Ricciardo) megmutathatta, méltó a nagy csapatok bizalmára. Lesz Formula Renault 2.0,sőt, az igazi nagyágyúk, a Formula Renault 3.5 autók visszahozzák a rendes, zajos formulaautók versenyének a hangulatát: kinézetre, sebességre és hangorkánban is olyasmit tudnak, mint a visszasírt Formula 1-es kocsik. Akinek inkább a rendes, karosszériás autók jönnek be, annak is jut izgalom, méghozzá nem is akármilyen versenygépeket lehet megnézni: a Renault Sport R.S. 01-es kocsik nekem személyes kedvenceimmé váltak, mikor a képeiket megláttam. Itt olvashatnak többet is ezekről a szupersportkocsi kinézetű célgépekről, de a lényeg pár szóban összefoglalható: Nissan GTR származék, bő ötszáz lovas motor, ami egy durván 1100 kilós autót cibál, ami simán tudja a 300-as végsebességet, és átkozottul jól néz ki.

20150426094333-82e0daf5rh.jpg

Természetesen lesz Formula 1 bemutató is, Antonio Felix da Costa táncoltatja meg az Infiniti Red Bull Racing-Renault kocsiját. Meg Renault Sport show, és Renault Kadjar show is- ez utóbbi nagyon érdekel, el nem tudom képzelni, mi lesz az a nagyon látványos dolog, amit ezzel a napokban bemutatott crossoverrel elő tudnak adni. Sajnos az öreg Ragnotti idén nem bravúroskodik, akit érdekel, itt megnézheti, hogyan sikerült megörökíteni, amikor gátlástalanul cibálta a Renault 5 Maxi Turbo bajuszát. Az igazi autóbuzi élmény szerintem mégsem a pályán vár a rendes benzinvérűre, hanem a paddockban. Ilyen közelről, ilyen profi versenytechnikát nem nagyon lehet máshol látni. Igen, a boxok környékén, a paddockban szabadon mászkálhat az ember.

Aki megunta az autókat, vagy a család azon tagjai közé tartoznak, akiket egyáltalán nem is érdeklik a kocsik, azoknak ott a számtalan egyéb pályán kívüli program: KRESZ-park, ugrálóvárak, pedálos autók versenye, F-1 kerékcsere verseny, mini vidámpark. Sőt, igazi közszolgálat is lesz: a véradóhelyen rászoruló embertársainkon segíthetünk, ehhez semmi másra nem lesz szükség, csak személyi igazolványra, lakcím- és TAJ-kártyára. Meg persze egy vértől duzzadó véna sem árt. A másik, társadalmilag hasznos program a vakvezető kutyás bemutató, itt kipróbálhatjuk, milyen érzés az, amikor egy kőprofi, jól képzett kutya mancsaiba adjuk az életünket, és a testi épségünk azon műlik, hogy a szőrös jószág azt teszi, amire tanították. Én ezt mindenképpen ki fogom próbálni, mert elképzelni sem tudom, milyen lehet, csak azt tudom, mennyire meghatározó élmény volt a használtautó-vakteszt: a világ és a dolgok nagyon másmilyenek, mint szemmel látva.

A Hungaroringre való kijutás sem okozhat gondot, aki nem tud autóval, vagy motorral Mogyoródra menni, azokat ingyenes buszjárat viszi el az Árpád híd melletti buszvégállomástól. A programokat és egyéb tudnivalókat itt találhatja, a regisztrációt ezen a linken teheti meg bárki.

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr347537034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mumia 2015.06.27. 18:01:03

A tököm tele van vele, hogy minden elismerést mogyoród kap a hungaroringért, mikor tök elszigetelten a pályától az M3-as túloldalán békésen lapátolják pofájukba a hétvégi levest, a Kerepesiek meg szívnak egész hétvégén a zaj miatt.
süti beállítások módosítása