Mitcsináltunkegésznap?

  2010. március 05. - Bende Tibor Címkék: totalcar dezső ponton csikós svedorszag ponton

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Pedig milyen jó kis Bogár volt
2014-09-27 08:52:08

Az előző részek tartalmából: Elkezdtem Volkswagen Bogarat keresni. Vettem egy bogarat, örültem neki.

Én megmondtam előre, hogy baj lesz
2014-08-23 06:50:05

Az előző részek tartalmából: Elkezdtem Volkswagen Bogarat keresni. Vettem egy bogarat, örültem neki.

Bogár saga: Polírozom a bohócot
2014-08-02 12:15:37

Az előző részek tartalmából: Elkezdtem Volkswagen Bogarat keresni. Vettem egy bogarat, örültem neki.

Elment az eszünk: kasznit cseréltünk a Bogáron
2014-06-01 07:10:34

Épp Göbivel ültünk az irodámban, amikor Marci hívott, aki a Velvetnél dolgozik. Autót akart venni, mert a

Biztos észrevettétek, hogy ma nem került ki annyi információ, mint amennyit szerettünk volna.

Az egész úgy kezdődött, hogy megbeszéltük, kilenckor kelünk és tízkor indulunk. Ehhez képest a Merci-tulajdonos csak 9:50-kor került a reggeliző asztalhoz, és csak a Kati közbenjárására jutottunk reggelihez, mert a kajajegy szerint az csak 9:45-ig volt. A következő két órában készült az a blogposzt, amit délelőtt olvashattak, Reggeli közben elhatároztuk, hogy a Merci kárfelvételét elintézzük még Svédországban. Fél egyre összekészülődtünk és elhagytuk a szobákat.

DSC 0252

Elmentünk a helyi Mercedes-szalonba, felvetetni a kárt. Nekik nem volt kárfelvevételi szolgáltatásuk, ezért továbbküldtek egy lakatoshoz. Az odáig vezető út csodálatos volt, kétméteres hófal, gyönyörű táj és tengerpart. Ebben a műhelyben sem vállalták a kárfelvételt, kínunkban lementünk a behavazott tengerpartra sétálni. Azt fontolgattuk, hogy keressünk-e további lehetőségeket, vagy induljunk-e Stockholm felé. Végül úgy döntöttünk, megoldást keresünk a kárfelvételre.

Több sikertelen próbálkozás után, ilyen fél kettő körül bementünk a Toyota-szalonba, hátha. Óriási megdöbbenésünkre mindent sikerült elintézni. Maga a procedúra három percig tartott: egy ember kijött, lefotózta - majd e-mailben küldi az árkalkulációt. Azért nem adott pontos adatokat, mert az autó régi, nem tartozik a szalon profiljába, de utánajár, kiszámolja, és elküldi az árajánlatot. Itt nagyjából fél háromra végeztünk, mert fotózni kellett, meg a képanyagot is rögzítettük.

DSCF8270

Sipos ötletére bementünk a közértbe, és a kollégáknak és családtagoknak vásároltunk ritka északi édességeket. Három óra lett. Tankolni kellett az indulás előtt. A tankolás szintén harminc percig tartott, mert Csikós odakendácsolta a reggel vett univerzális lámpaburát. Előkerült a Duct Tape (sajnos nem, csak valami rossz kópia, nem is ragadt, mindig csak eredetit vegyenek ilyenből - Csik), használtuk. Fél négykor nekiindultunk a Stockholmba vezető útnak, épp ennek a kétharmadánál járunk, egy OK benzinkútnál, Uppsalánál. Kiderült, hogy a Katinak azért nem volt fűtése, mert a Csikós elzárta (hiszen csak a motortérben lehetett állítgatni jelöletlen karokkal, fogóval, mert a bovdenes távvezérlés nem működik - Csik).

UPDATE: A Bende Tibi jelentkezett telefonon, hogy a stockholmi szállodában vannak még este fél 9-kor is, pedig már igazán éhesek. A városnézés is csúszik, mert a Csikós ügyesen beleejtette a parkolókártyát a Mercedes szellőzőrendszerébe.
Már csak egy kérdés maradt, így most kinek nem lesz fűtése?
 

A sztori eddig:

1.rész, 2.rész, 3.rész, 4.rész, 5.rész, 6.rész, 7.rész, 8.rész, 9. rész, 10.rész, 11.rész, 12.rész, 13.rész, 14.rész, 15.rész, 16.rész, 17.rész, 18.rész, 19.rész, 20.rész, 21.rész, 22.rész, 23.rész, 24.rész, 25.rész, 26.rész, 27.rész, 28.rész, 29. rész, 30.rész, 31.rész, 32.rész, 33.rész, 34.rész, 35.rész, 36.rész


(X) akiknek köszönhetjük:

 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr471812352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

domi0318 2010.03.06. 00:17:51

Drága Urak, Tisztelt Kommenttársak! magamévá teszem az éjszakát, vagy az engem! aki marad, annak kitartást, és mindenkivel találkozunk holnap!
Csikós Csapat! nektek is jóccaka a festői Stockholmban!

nevesincsenn 2010.03.06. 00:19:30

nah én elteszem magam holnapra. Holnapra is kell maradnia valami piának, nem szabad ma mind meginni.
Jó fórumozást mindenkinek & Jó hétvégét az egész TCnek :)

Go Púpos Teveponty Go !!!

pegaso strada (törölt) 2010.03.06. 00:24:40

@Fomics: egyetértek.
Ami a könyvet illeti, nem is tudom. Nekünk érdekes, persze, de egy kívülállónak nem hiszem, hogy az lenne.
Másrészt meg... könyvet írjon Camus, Steinbeck, Jack London, Merle vagy épp Mesterházi Lajos. Az autós újságíró maradjon meg a maga helyén.
...vagy nem. De akkor jó könyv legyen!!!

CSÖRR-CSI££ 2010.03.06. 00:33:28

@romesz:
A haverom jár oda a családjával; van ott valami termálfürdő.
Köszi, remélem a hitelválság ellenére eljutunk.
Btw: egy másik barátom Dallasban él, ő is fűzi az agyamat... Minden áron + akarja mutatni a Grandkanyont.
Hiába mondom neki, hogy mennék én, de...

romesz 2010.03.06. 00:44:13

@CSÖRR-CSI££: akkor majd mielott jocc, megnezed, hogy merre hany meter :)

CSÖRR-CSI££ 2010.03.06. 00:45:06

@pegaso strada:
Néhai Surányi Bandi bácsi is írt könyveket autókról és az emberek szerették.
"Az autó és én" gyerekkorom kedvence volt.
Tudom, Csikós leb@szna mint a pengősmalacot, ha olvasná, hogy egy lapon említem az öreggel, pedig szvsz Csikós korunk Surányija.

Fomics 2010.03.06. 01:00:12

Van ennek az autóbuziságnak más aspektusa is.Régen a munkában nöttél fel.Én láttam nagyapám, aki otthon menetet vág a csövekre, mert vízvezetékszerelö volt.Apám az udvaron szerelte az autókat.Én meg örültem, hgy bármelyikükkel össze tudtam koszolni magam.Én vegyész szakértö lettem.Amit az én gyerekeim látnak, az, hogy apa ha itthon dolgozik, a számitógép elött ül és veri a klaviaturát.Azt hogy ha az üzemben vagyok, mit csinálok, fogalmuk sincs.Lebaszom a csöszerelöt, mert rosszul hegeszt, összedurranok a laboránsal,mert trehány, otthon nem látszik.Viszont, ha alábújok a kocsinak, tökig olajosan bejövök a garázsból és mondom valamelyiknek, hogy segitsen, példát adok munkából.Abból is, hogy a munka alkalom attán koszossá tesz.Csikósnak van egy motorszerelös videója, mikor valami makacs biszbaszt szeretett volna millió rugással életre kelteni.Kati videózta, a gyerekek meg ott rohangáltak.Ez az igazi autóbuziság.Gyerekem megtanulta, hogy munkával lesz valami és a munka alkalomadtán koszos kézzel jár.Ma nem divat asztalosnak, esztergályosnak, bárminek lenni, ami koszos.Ezen el kellene gondolkodni.És ezért is végtelenül tisztelem Csikóst, mert meg meri mutatni, ime uraim,több nyelv, diplomák birtoklása után is én magam, koszosan, de megcsináltam.Elsösorban a magasabb végzettségüek figyelmét szeretném ráirányítani erre a mentalitásra.A másik, amit nagyon dijjazok az ürgében az a képessége, hogy bevallja, ha valamit elbaszott.Ez egyre ritkább.Mindig valami más, vagy a körülmények a hibásak, mi soha nem basztunk el semmit.Én multi cégeknek is dolgozom, ott ez "policy".Soha nem hibázunk.Nekem kinn az üzemekben az a tapasztalatom, hogy ha ki merem mondani, hogy én basztam el, hirtelen megemelkedik azok száma, akik köszönnek.Az egész szófosásnak az lett volna az értelme, hogy végelenül tisztelem azt amit a Csikós csinál, és azt is, ahogyan csinálja.

lanciabacci 2010.03.06. 01:01:33

@ommm:
jó pihegést!

közben játszottam és ennyire volt időm eddig: multipla.szakkor.hu/ponton/

lanciabacci 2010.03.06. 01:07:07

@Fomics:
Ez éppen így van, és mivel magam is a szívesen koszolódók táborába tartozom, lassan megőrülök itt a bélvárosban, hogy esélyem sincs egy aknás garázsra. Pedig nagyon szeretnék a fiammal közösen bütykölni végre.

Fomics 2010.03.06. 01:13:04

@lanciabacci: Garázs.Aknás már luxus:)
Én is onnan tudom, hogy nagy a belem, hogy már nem férek alá a kispoláknak.Kölyök még mindenhová befér.Anno a faterral a hóban feküdtünk.Nem kívánom vissza, de tény, hogy kibírtuk.Söt, nem is nyávogtunk utána.Az volt a természetes.

maczko 2010.03.06. 01:13:18

@Fomics: Én meg nekiálltam este töltöttkáposztát főzni. Mert rég volt Karácsony. Erre nem túl sok lett? kezdett kifutni a tízliteres fazékból. Asszony ordított, hogy: FELGYULLADT! Ja. Persze. A zsír. Mert bio. Meg egéssssssssssséges. Gyorsan egy lábosba kiszedtem vagy másfél liternyit. Az lesz a light. Na de finom lesz. Meg holnap (ma) délben megnősülök. Nem kell a halleluja! Húsz év után! márhogy húsz éve élünk együtt- na csók mániások. Mindját kész a káposzta, itthagyni nem lehet, nem szeretném, ha odaégne.

Hajrá Domsjö - Bp. Tour!

Suttora 2010.03.06. 01:15:13

@Csumpi Hálidéj: Bizony, bizony "Teknősbékával nem jó találkozni" :DDD

Fomics 2010.03.06. 01:18:48

@maczko: Gratula!Magam sem az elsö töltöttkáposztát és oldalbordát fogyasztom.
De nem ám hülyén csinálni, húsz év pair nélküli béke után egy év papiros háború után elválni.Van egy két ismerös tapasztalat.Bár a töltöttkáposzta, mint békéltetö fegyver, segíthet.Baszod, megéheztem!:))))))

maczko 2010.03.06. 01:20:01

Műsoron kívűl: Csumpi Hálidéj majdnem annyira fertőz, mint Csikós barátunk. Ma este nagyjából tíz percenként kénytelen voltam vagy hangosan, vagy magamban suttogva (különösen, amíg a káposztákat töltöttem) kimondani a nicknevét... Egyenes út az elmebajhoz.

Csókolom.

Jóccakát.

maczko 2010.03.06. 01:24:03

@Fomics: Te sem vagy különb XDXD, rólad meg egész nap Lenya Fomin jutott eszembe, Mark Szergejev: A varázskalocsni című hetvenes évek-beli szovjet (orosz??) ifjúsági regényből. Na.

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.03.06. 01:24:44

Ismét csak gyorsan a töbeket széjjelfeszítő kérdést megválaszolandó: igen, van Csikósnál ólompóló, és nem fél használni.
Kicsit nyűgös már mindenki, pedig olyan thai kaját ettünk, hogy...hogy nagyon.
Mindenesetre alvás lesz, mert holnap meg vezetés lesz. Majd igyekszem belefolyni a posztolásba, gyakrabban, többet, színeseket. Meg estleg, ha Bende már megunta az Insigniát -látszik rajta, hogy barátok lettek- felváltom, és ő is tud infókat megosztani.
Hölgyeim, uraim, jóccakát!

Fomics 2010.03.06. 01:25:47

@maczko: Mondtam én valaha is hogy külömb vagyok?:)))))))

nem kéne... 2010.03.06. 01:26:40

@streetsta:

akkor ezek szerint most te fogdosod a bende seggét.
:))))

Fomics 2010.03.06. 01:29:16

@streetsta: Isten vagy aki híreket hoz!
Mi a tököm az az ólompóló?Azt hogy bármi van nála azt nem fél használni, rég tudjuk.:)Idöt tekintve tényleg ideje lenne a pizsiosztásnak.

Fomics 2010.03.06. 01:33:43

Te vezessé, Bende meg informáljon!És mikor kompon lesztek, fele ir, fele magyar, akarom mondani pihen.Jó utat, széles út és gumifa!

streetsta · http://managertoys.hu/ 2010.03.06. 01:34:09

@nem kéne...: Egy ágyas szoba, ablak nélkül, álcázó függönnyel. A Bende másik szobában pihen (titok: posztot ír), senki nem fogdossa fenekét. Én legalábbis nem tudok róla

maczko 2010.03.06. 01:36:14

@Fomics: Amúgy a zismertelenbűűis havervoltod akkor bontakozott ki, mikor írtad, hogy abbahagyod a munka mímelését és lemész egy borért a pincébe. Harsányan röhögtem.

Szerintem Te voltál.

Fomics 2010.03.06. 01:37:35

Hát istók zutyi, keresek nektek itthon valami tutti thai kajáldát, csak nosztalgia alapon!:))

nem kéne... 2010.03.06. 01:38:27

@streetsta:

már vezetés közben.
kifelé ő abuzálta kareszt, ha jól emlékszem.
:))))

maczko 2010.03.06. 01:39:24

EEmentemalunnihogyjoccakát, mert. Azt fogom mondani a zanyavezetgető könyvesnek, hogy Ponton 180C. Na Aztmegnemillik.

nem kéne... 2010.03.06. 01:39:47

@Fomics:
az kérlekszépen olyan, mint a golyálló mellény, csak kicst nyáriasabb viselet.
mellesleg a röntgenorvosok szakszervezet hozta divatba.

Fomics 2010.03.06. 01:41:32

Tudtam, hogy hajnalban támadtok!Kati mikor repül?Reptérről hazavigyem?Bende jobban is teszi, hogy posztot ir!:))

Fomics 2010.03.06. 01:43:40

@maczko: Csak én lehettem!Pinyó alattunk, munka mimelését nem szeressem!:))

Fomics 2010.03.06. 01:46:45

@nem kéne...: És ezen keresztül tankolsz benzint százéves autókba, hogy a kipuff szelepet ne vigye el az ördög?:))

marci14 2010.03.06. 01:48:59

Már egyszer írtam, de kell mégegyszer! Az itthonról segédkezők - Vályi, Tom, Balázs Viktor - számára is egyértelmű a respekt, pénzt paripát fegyvert nekik is, deizibe!:)
Azért a TC csapat összetartásban 10/10! Kommentelők 95%-a is, ez már kezd hasonlítani arra a furcsa kontinensre, ahol ilyen körbecsillagozott kék zászlót lengetnek!

Tényleg tetszik! És józanodok!:)

nem kéne... 2010.03.06. 01:50:41

@Fomics:

nem, az ellen a kipufogót szoktam ledugőzni, mivel a hengerekben uralkodó atmoszferikus viszonyok csak a fent említett alkatrészen keresztül teszik lehetővé az erőszak általi tulajdonszerzést.
de ha a gondos tulajdonos preventív céllal leblindeli az egyetlen menekülési útvonalat, akkor az ördög baszhatja.
élesben.
hátulról.
:))))

Bambano 2010.03.06. 01:52:02

@streetsta: jöhet a poszt, ha mindenki elmegy aludni, legalább nyugodtan elsőzhetek:P

romesz 2010.03.06. 01:54:28

mikor lesz a kovetkezo poszt, vagyunk am a vilag masik vegerol is akik olvasnank, hogy mi tortent.

nem kéne... 2010.03.06. 01:56:36

@Bambano:

az öncélú elsőzés ősi román szokás.
:)))

@romesz:

errefelé éjjel kettő van, arrafelé mennyi az idő?

romesz 2010.03.06. 02:01:49

erre fele delutan 4:58 sut a nap es kb 18-20 fok van, asszony leegett ma a napon.
Ha megnezed a blogom akkor nagyjabol kepbe kerulsz. Ha hozzaszolsz akkor megkoszonom :)

romesz 2010.03.06. 02:03:09

@nem kéne...: egyszer mar en is szeretnek elsozni :0

nem kéne... 2010.03.06. 02:04:13

@romesz:

azt láttam, hogy nem "helyi hülye" vagy.
:))))
azt is kb sejtettem, hogy nálatok erősen napközben van, csak azt nem tudtam, mennyire.

nem kéne... 2010.03.06. 02:05:54

@romesz:

azzal nincs gond, ha valaki elsőnek kommentel, de azért illik végigolvasni, amit előtte beírt a posztoló, ha már annyit dolgozott vele, megérdemli, nem?
;)

romesz 2010.03.06. 02:07:18

@nem kéne...: azert nem szokott sikerulni az elso soha, kb 6-10 helyre csusztam be parszor, foleg olyankor ha sokat irtak.

Bambano 2010.03.06. 02:08:35

@nem kéne...: eddig egyszer sikerült elsőnek hozzászólnom, de nem emlékeztem meg erről a hsz-ben:)

romesz 2010.03.06. 02:12:42

az en blogomban lehettek elsok, ott nincs verseny de azert olvashatjatok is :D es ha lehet vagjon a temaba egy kicsit :)

Fomics 2010.03.06. 02:17:13

@romesz: Legalább a kutyáddal névrokonok vagyunk:))Dolgoztam Oregon, New jersey,Lousiana,Delaware,Michigan,Georgia államokban mindöszesen több mint két évet, több részletben.De nem élnék az USA-ban.Írország,Spanyolhon,Indonézia.Kb ezek a helyek amikben szerintem van élet a halál elött:))No offence intended.Nyugdijas koromat Spanyolhonban tervezem, valahol ott, ahol az Ebro a Földközi tengerbe ömlik.Hospitalet d Infant.

Felicitasz · http://felicitasz.blog.hu 2010.03.06. 02:20:42

@romesz: A helyesírási hibákba is bele lehet kötni? :-P (Nálam sincs még hajnal, azaz versenyezhetünk az elsőségért. Ki tud tovább ébren maradni este, hihihi...)

romesz 2010.03.06. 02:21:15

@Fomics: Valszeg igazad van, legalabbis a sajat szemszogedbol. De en mar nagyon megszoktam itt. Spanyolorszag engem is erdekel, de meg fiatal vagyok hozza, majd 10-20 evmulva talan.

Azt hiszem ma ejjel nem lesz mar uj poszt, ejjel ketto van EU-ban es mar 12oraja hogy elindultak, szerintem csak beesnek az agyba es majd reggel kuldenek megint valami morzsat az olvasoknak.

romesz 2010.03.06. 02:22:22

@Felicitasz: ha nincs jobb:) akkor igen, de mondjuk azt is ertekelnem, ha editalnad es emailben elkuldened a javitott verziot :)

Fomics 2010.03.06. 02:23:33

@nem kéne...: Ha egyszer ráérsz
Alekszander Zsityinszkij:A Brumm hatás
A keresöbe elég beütni, Brumm hatás, névtelennél már olvashatod is.
Tényleg ajánlom:)))

Felicitasz · http://felicitasz.blog.hu 2010.03.06. 02:26:38

@romesz: Még sor kerülhet rá (nem lesz hosszú email.
Jó kis helyeken mászkál(ta)tok.

romesz 2010.03.06. 02:27:28

@Felicitasz: kulonben soha nem volt erossegem az iras es 30 evvel ez elott teljesen leszoktam rola. Most ujra megprobalom es sajnos nem tudom sajat irasom javitani is. Csak olvasom amit irtam, de nem latom a hibakat.

Fomics 2010.03.06. 02:28:34

@romesz: Szerintem Bende reggel lenyom valamit.Csiki csak este, mert Katit ki kell vinni a reptérre, aztán útnak kell eredni hazafelé.Az igazi özön szerintem akkor jön, ha Kata hazaért, illetve a fijúk hazaértek.Most nem tudnak mindent csinálni egyszerre.Have a good one!

Suttora 2010.03.06. 02:31:50

Na mostanra nagy nehezen utolértem magam az olvasásba, pedig csak du. 2 körül mentem el :)

Így kell ezt csinálni srácok, pihenjétek jól ki magatokat, ez most a legfontosabb, aztán hajrá előre!

Zoli - ha itt vagy még - várható még belátható időn belül, hogy megjelenik a Tibi irománya?

Kati meg talán már itthon is van??

romesz 2010.03.06. 02:32:48

@Felicitasz: Mivel erdekel a termeszet igy nem kell sokat unszolni minket. Az egesz otlet ugy indult, hogy egy ismeros erdeklodott a nemzeti park turak utan es gondoltam megoldom ily modon a dolgot. Ha a jovoben valaki mas kerdez akkor csak oda kuldom es nem kell ujra magyarazni. Minden nap irok egy ujabb fejezetet, 2800 merfoldes turarol van szo es egyenlore 800nal tartok.

nem kéne... 2010.03.06. 02:33:39

@romesz:

marha egyszerű, helyesírás ellenőrző bővítmény telepítése a böngészőbe és mielőtt elküldöd, rápislogsz.
ha sok a piros aláhúzás, javítod.
ha nem tudod, mi a hiba, jobbklikk az aláhúzott szóra és feldobja a lehetséges hibákat.
aztán egy idő után visszarázódik az ember a gyakorlatba.

Suttora 2010.03.06. 02:34:44

@romesz: Neked meg tudom ajánlani ezt az oldalt:

www.magyarhelyesiras.hu/

Sokat tud segíteni, én itt szoktam megnézni, ha valamiben bizonytalan vagyok.

romesz 2010.03.06. 02:35:31

@nem kéne...: na ja, de nincs magyarnyelvu a gepemen. Mivel nem irok sokat igy nem eri meg.

nem kéne... 2010.03.06. 02:35:59

@Fomics:

öööö.
biztos akarom én ezt most?
MOST?
:))))

romesz 2010.03.06. 02:37:10

"Cristuru Secuiesc" ez mi magyarul es hol van?

nem kéne... 2010.03.06. 02:37:22

@romesz:

firefox alá olyan nyelvű plugint telepítesz, amilyent szeretnél.
mondjuk nem árt hozzá egy magyar ékezetes billentyűzetkiosztás sem....

nem kéne... 2010.03.06. 02:38:33

@romesz:

székelykeresztúr, erdély.

romesz 2010.03.06. 02:39:01

kozben megtalaltam "Székelykeresztúr"

@nem kéne...: es a chrome ala is lehet telepiteni, mert a tuzroka nincs fent a gepemen

Zsolti a Beka 2010.03.06. 02:41:25

Eszembe jutott, hogy volt nemreg egy masik erdekes utazos+kalandos blog, ahol egy magyar fiu es egy lany egy evig utazgatott azsiaban. Talan azt volt utoljara ilyen elvezetes olvasgatni. Meg is talaltam a linkjet:

kk.blog.hu/2007/w20

Zsolti a Beka

nem kéne... 2010.03.06. 02:42:25

@romesz:

nem tudom, azt még nem próbáltam, de mindjárt megnézem.

Fomics 2010.03.06. 02:46:11

@nem kéne...: Nem most.Ecce.Csak ne feledd:))

nem kéne... 2010.03.06. 02:47:30

@nem kéne...:

létező dolog az elejétől.

romesz 2010.03.06. 02:47:32

@Zsolti a Beka: jol nez ki a blog, idovel talan nekem is lesz ennyi temam. De en csak egy hete kezdtem es minden kezdet nehez. Talan belejovok jobban. Hidd el gorcsolok, hogy ne irjak tul sok hulyeseget, egyenlore orulok hogy ennyi ev utan ilyen jol megy :) (vagy nem is megy csak azt hiszem?)

all eyes on me 2010.03.06. 02:56:07

Sziasztok! Tudja valaki ,hogy merre uszkal eppen mindenki kedvenc kici halackaja???

romesz 2010.03.06. 02:59:18

@all eyes on me: semmi uj info nincs, ugy gondolom, hogy mar megalltak es majd reggel kapunk egy ujabb posztot.

kismajom2 2010.03.06. 03:00:28

milyen jól néz ki a ponty a kútnál a volvo mellett :)

nem kéne... 2010.03.06. 03:02:27

ja igen.
tegnap kicsit becsípte a zsírt nálam pár júzer aztán finoman eligazítottam némelyeket.
erre ma kaptam egy levelet, amiben az egyik, aki beleesett a szórásba, nehezményezte a magam keresetlen stílusában közreadott véleményt, miszerint nettó fasznak tituláltam.
istenem, így járt.
:))))
no de nem is az, hanem hogy emberünk ezt nem hagyta annyiban, kaptam tőle egy meghívást a következő belsőség talira, hogy na ott majd a szemembe néz.
hát mondom barátom, az eddigi találkozókról rád nem emlékszem, úgyhogy kicsit vicces, hogy te hívsz meg engem, de természetesen elmegyek, viszont azt elfelejtettem mondani neki, hogy nem ezért, hanem mert oda eddig mindig érdemes volt elmenni, valószínűleg ezután se lesz másként.
másrészt meg az a helyzet, hogy eddig még nem találkoztunk, de ha ez megváltozna a jövőben, nehogy nem várt meglepetés érje.
:)))))

all eyes on me 2010.03.06. 03:03:11

@romesz: Az szupcsika!

Mar nagyon varom am! Mindenki kis halaspupostevejet!
Szerintem a ttc-re is felkellene regizni..

olyan szupcsi baro lenne am! Vaaarunk haza! Vaaaarunk haza Halacka!!!!

romesz 2010.03.06. 03:04:29

@nem kéne...: erdekes, hogy egyesek a szoparbaj meg mindig erofitogtatassal akarjak megnyerni.

all eyes on me 2010.03.06. 03:08:29

Az igaz ,hogy a halacka kicsit elesett?
Tenyleg letorte a bal hatso pupjat???
En azota nadon comoru vadok... szirok isz naoon!

Gyere haza halackaaaa! Egy egesz kontinens teged var!

romesz 2010.03.06. 03:09:49

@all eyes on me: igaz, beletolatott egy kamionba 90el

nem kéne... 2010.03.06. 03:12:06

@romesz:

mondjuk ez a tempó nekem is kicsit furcsa volt elsőre de szerintem hamar rá fog jönni, hol baszta el.
:))))

all eyes on me 2010.03.06. 03:12:45

@romesz: Jajhaaat .. akkor miert nem egy olyas valaki ment erte aki vezetni is tud??

clickclickclick.com

ez is egy nagyon fontos dolog Magyarorszagnak!

Tegyetek erte huszikaim! cup cupp..

ti kisz puposteveshalasfigyelok!

romesz 2010.03.06. 03:16:28

@all eyes on me: a gond az, hogy masok is vannak az utakon es azok bizony hibaznak neha. De szerencsere nem olyan nagy a gond mint az elso ijedtseg volt.

nem kéne... 2010.03.06. 03:19:51

látom éjjel van, az ápolók elaludtak az elmegyógyon oszt szökdösnek a pácienesek.
nem baj, majd reggel megint begyűjtik őket.

visszakettopadlogaz (törölt) 2010.03.06. 03:47:45

nagyobb volt az ilyedtseg mint az igazi kar, az auto tud haladni, rasuszterolnak majd valami lampat azt gyia!!

... majd ha megjon a biztositotol a csekk akkor lesz meg vigyorgas :)))

odafele mindenesetre gyorsabb tempoban mentek a sracok :DDD

Őexc.Vitéz Bivalybasznádhy. Dr. Őfőméltóságu Úr 2010.03.06. 05:53:17

@all eyes on me:

Figyu! Gyorsan menj vissza az osztályra, mert ha az éjszakás nővér rájön, hogy meglógtál, nagyon mérges lesz

visszakettopadlogaz (törölt) 2010.03.06. 06:27:45

@Megszívtuk-waze: en lefekves elott vagyok :) ( -9 ora )

szerintem csikosnak uj statusz kene a totalcarnal, kulfoldi veteranbeszerzo munkatars lehetne. ahogy a kommentek szamat elnezem nyereseges lenne a TC nek ez a status.

kb a tartos dacia teszt ota vagyok olvaso itt, volt egy kis szunet amikor le "rantott hus" matricaztak a nagy-magyarorszag matricat de azon kivul vegig kovetem a dolgokat, de nem emlekszem ennyi kommentre. atlag 100-200, neha 300 ( bmw kontr japanok, vagy ha korusban kell szidni az allam bacsit )

visszakettopadlogaz (törölt) 2010.03.06. 07:18:47

na mivan mar azzal a pontonnal nem haladunk kerem!!!! infot!!!!!!!!!!!!!1

Manitwo 2010.03.06. 07:57:32

@ruja: "rossz nézni ezt a az egyben lévö vasat igy sérülten ez is csak egy magyarral forul elö.Mindig az uj verda vagy a féltett szerzemény jár igy ez törvényszerü.Hajrá"

Ne haragudj ruja, de NAGYON nem értek egyet ezzel a negatív hozzáállással.
Miért csak egy magyarral fordulhatna elő ?
Én büszke vagyok a származásomra, történelmünkre, pont az apáink, nagyapáink ...stb. tudták megmutatni, a nándorfehérvári törökverőktől a Corvin- közi srácokig, hogy minden pofonból fel lehet kellni, a legreménytelenebb helyzetből lehet győzni vagy tiszteséggel meghalni, ha van hit és összefogás.
Ez egy modernkori történet, amiben van nem kis adag őrültség (veteránautó buziság) + valódi párkapcsolat + őszinte barátság + összefogás egy ügyért stb..

Remélem nem haragszol, hogy leírtam a véleményemet. Szép napot neked is és a fiúknak további maradandó élményeket kívánok ! Údv

mnandy 2010.03.06. 08:44:29

Sziasztok, nem tudom, hogy túlaludtam-e magam, vagy csak szimplán másnapos vagyok, de kedden volt, hogy a Pannon beszállt segíteni, mikor akadozott a mobilnet.

Erről jutott eszembe: azt nem lehetne, hogy a cellainfójukat lássuk a googlemaps-on?

Nem kell beháromszögelni három toronyról, 100m-es pontossággal, csak, hogy épp most melyik cellában vannak, +- 10 km.

Szerintem kevesebben követelnének állandóan új posztot.

Persze, tudom: személyes és szomszédos jogok..

Lowtyo 2010.03.06. 08:57:24

zsolti, ez a ponton nem szeret téged. ha hazajöttetek hívj fel! ismerek egy vajákos asszonyt, a horgászbotjaimról is ő szedte le a rontást, hátha rajtad is tud segíteni.

lanciabacci 2010.03.06. 09:21:16

@Lowtyo:
Ez szerintem is így van. Nekem eddig minden autómmal/veteránommal meg kellett szerettetnem magam eleinte, hogy azután ők is bízzanak bennem. És mindnek más személyisége volt, bár azért ugyanolyan kiszámíthatóak, mint a nők/kutyák/gyerekek: csak szeretni kell őket és ezt ki is mutatni. De lehet, hogy a vajákos asszony is segít, bár az olyan teszkósan hangzik - az ilyet ki kell érdemelni szvsz. A finn kamion new mindig jó megoldás.

biker_kolee 2010.03.06. 09:37:42

@lanciabacci: Írtam neked ímélt a grafika ügyben.

Manitwo 2010.03.06. 12:57:41

@Fomics: minden szavaddal egyet értek, "Erről van szó, kartársak !"

F650gs 2010.03.06. 17:50:13

@maczko: Azért imádom a TC-t és csikóst, mert olyan embereket is megismerhetek, mint MACI, aki a nászélyszaka előtt töltöttkáposzta főzés közben azt nézi, mi történik Csikósékkal a messzi idegenbe! Hajrá CSIKÓS MESTER!!! Remélem Földváron csurgathatom a nyálat, ha elmegyek az udvarod előtt és ERA mellet ott lesz a PONTON is!!!!!

F650gs 2010.03.06. 17:55:20

BOcsánat!! Bocsánat CSIKÓS-t csupa nagybetüvel akartam írni!!!!!!!!

romesz 2010.03.06. 19:36:46

@Lowtyo: nincs ezen rontas, csak nehezen ebred fel, majd ra jon, hogy ujra autonak hasznaljak es tobbet nem lehet megallitani sem.
süti beállítások módosítása