Áttetsző kínai sofőrfolyadék

  2007. november 17. - Orosz Péter Címkék: kína kaja japán sanghaj 2007

A szerzőről még nincs információ feltöltve!

A szerző még nem publikált a Totalcaron

Viszlát, bús hétfő
2008-02-11 15:10:00

Fotó: Fenyő Balázs Drága olvasók, Úgy alakult, hogy a jövőben már nem én szerkesztem és írom a

A Bimmer-eseményhorizont
2008-02-11 12:29:00

Fotók: Petrány Máté Mindig pontos jele a tematikus eszkalációnak – sőt, paradigmaváltásnak!

Úgynevezett amerikai nagyvas reggelire
2008-02-11 07:58:00

Fotók: Professor Pizka Szalonnás tükörtojásban gazdag reggelit kívánok minden kedves olvasónak – kivéve

Dohogáson érve
2008-02-11 06:17:00

Szóval élcelődök én itt az úgynevezett klasszikus autósújságírói nyelven, mire HaDes olvasónk felhívja a

Áttetsző folyadékkal teli üveg egy kínai kisbuszban

A növényekkel – illetve botsáskákkal – teli Nescafés üveg mellé, íme, fotóztam egy áttetsző folyadékkal telit is. Fogyasztója egy nagyon-nagyon súlyos japán étterembe szállított minket, ami így kezdődött:

Japán étel egy sanghaji étteremben

Aztán a vizuális-kulináris overload megakadályozott abban, hogy további fényképeket készítsek. Azt mondják, az autós újságíró az élet császára, a Föld pedig gömbölyű, lapított pólusokkal.

A bejegyzés trackback címe:

http://belsoseg.blog.hu/api/trackback/id/tr48231767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

azta 2007.11.17. 18:47:21

tényleg! ilyen minden pekingi taxisnál volt! nem sikerült rájönni mi a franc lehet...

nem figyeltem eléggé: írtál valamit már a közlekedésről? az index nélküli sávváltásokról, illetve hogy az index helyett dudát használnak? ha jobban belegondolok - mindig mindenre dudát használnak.

ehh! úgy mennék oda megint! élni nem tudnék ott, de néha egy kicsit....

aáb · http://azsiaport.hu 2007.11.17. 19:08:12

Az sima forró víz volt. A kínaiak úgy gondolják, h. a hideg víz nem tesz jót az egészségüknek, a forró víz ellenben csodákra képes. De ez sztem csak magyarázkodás, egyszerűen 1. vagy már kiáztak a tealevelek, és nem színeződött el a víz, 2. vagy azért isznak forró vizet, mert tartanak a hamisított ivóvizektől, a forralatlan pedig eleve veszélyes (hepatitisz, ilyenek).

ommm 2007.11.17. 19:18:47

overload, overload, sehol egy tőtött' káposzta'...

jut eszembe, mi van a térdzoknis huszonévesekkel???

ommm 2007.11.17. 19:19:27

overload, overload, sehol egy tőtött' káposzta'...

jut eszembe, mi van a térdzoknis huszonévesekkel???

...csajokkal, értelemszerűen...
csak semmi buzulás

ommm 2007.11.17. 19:19:45

overload, overload, sehol egy tőtött' káposzta'...

jut eszembe, mi van a térdzoknis huszonévesekkel???

...csajokkal, értelemszerűen...
csak semmi buzulás

ommm 2007.11.17. 19:20:12

overload, overload, sehol egy tőtött' káposzta'...

jut eszembe, mi van a térdzoknis huszonévesekkel???

...csajokkal, értelemszerűen...
csak semmi buzulás

Kalti · http://kalti.blog.hu 2007.11.17. 19:37:13

Látom belejöttél omm.

Nekem ebben a sofőrial dologban csak a befőttesüveg a felfoghatatlan. Miért nem jó nekik üdítőspalackban?

miluman · http://autofilia.blog.hu/ 2007.11.17. 19:49:08

ommm reloaded...

igen, mért pont üvegben?? és mért ilyen old school üvegekeben? szigorúan eltávolított címkével?? biztos vlami tradicionális dolog

heavy mental 2007.11.17. 19:56:33

Ilyen neszkáfés üvegből inni a teát, nem ősi román szokás?
:)))))))

BeeTm · http://beeproject.atw.hu 2007.11.17. 20:21:24

Doki,kérdezd meg mi van benne!

AP (törölt) 2007.11.17. 21:02:45

Hülyék..

Azért van ott, hogy látsszon, mikor megy tönkre a hátul lévő tofu.

George 2007.11.17. 21:09:03

Kínában japán étterem? Érdekes dolog ez a globalizáció...

AP (törölt) 2007.11.17. 22:07:41

Fogadjunk, hogy fogalmad sincs, miért hoztam ezt fel..
Nem b+ nem azért mert azt hiszem, hogy a tofu kínai cucc.

nad 2007.11.18. 10:31:03

Megoldás a befőttes üvegre (remélem, nem leszek nagyon utálva, hogy lelövöm a poént). A menőbbeknek van (kínai viszonylatban) drága, övre csatolható, üveg, széles szájú termoszuk, amiben a teát lehet tartani, illetve áztatni. Ez szükséges, hiszen a csapvíz nem éppen matyóhímzés, a (csap)vízet csak forralva illik inni, meg tradíció, stb (pl. szállodában nem a takarítás, meg a tévé az első, hanem a forróvizes palack a szobába). Ellenben a kínaiak spórolósak és furmányosak, rájöttek, hogy a sima (neszkávés jellegű) befőttesüveg majdnem ugyanolyan jó a célra, így a spéci termosz készítői szerintem tényleg recesszióba süllyedtek.

mv3 2007.11.20. 08:58:21

nad:
Na jó jó, de miért nem isznak egy fél literes pillepalackból (esetleg ásványvizet stb.) ? Mondjuk lehet, abból indulnak ki, hogy a sokszori fölhasználhatóság esetén az üveg higiénikusabb, min a műanyag palack. Vagy esetleg odafigyelnek a környezet terhelésre és ezért nem veszek minden nap egy új pillepalackos cuccot. Ez kapásból két ötlet, de vajon mi az igazság?

mv3 2007.11.20. 09:03:02

Ha már szóba került a termosz.
A filmvilág számomra legdurvább termoszos jelenete, amikor a Hudson Hawk c. Bruce Willis filmben az egyik múzeumi őr a spagetti vacsoráját önti ki a termoszából.

Orosz Péter · http://kzamm.com/ 2007.11.24. 05:29:42

> Kínában japán étterem? Érdekes dolog ez a globalizáció...

Állítólag Pesten is van!!!